marți, 21 mai 2013

Buncarul secret al Bisericii Scientologice din America este considerat a fi Catedrala Fiintelor Extraterestre


În conformitate cu afirmaţiile reporterului John Sweeney de la BBC, în deşertul din zona statului New Mexico ar exista o construcţie a Bisericii Scientologice, despre care se spune că ar conţine un mesaj foarte complex pentru o civilizaţie extraterestră, un gen de desen asemănător cu unele reprezentări din lanurile de cereale („crop circles”). Această construcţie s-ar afla lângă mult mediatizata localitate Roswell. Se mai spune că această reprezentare complexă, acest „mesaj” special conceput pentru reprezentanţii unei civilizaţii din spaţiu, nu ar putea fi văzut într-o formă coerentă decât de la mare înălţime.
Scientologii au construit o enormă „catedrală a vieţii extraterestre” sub pământ. John Sweeney şi-a dedicat mulți ani cercetării şi studierii acestui mister, legat de „catedrala extraterestră”, construită de Biserică Scientologică în zona respectivă. Investigaţiile sale îndelungate s-au concretizat într-o carte recentă, numită „Biserica fricii”, în care el descrie destul de amănunţit acea construcţie ce a costat o sumă fabuloasă. 
Controversata Biserica Scientologică a fost fondată în anul 1952 de către Ron Hubbard şi ea promovează ideea că oamenii sunt nemuritori, iar sufletele lor se reincarnează în ciclul nesfârşit al Universului. Conceptul nu este nou, el fiind comun majorităţii religiilor autentice şi mai ales celor din Orient. Ceea ce deosebeşte însă Biserica Scientologică de doctrina altor curente religioase este istoria care stă la baza formării ei. În conformitate cu statutul ei formator, se pare că o fiinţă extraterestră, numită Xenu, a adus la un moment dat câteva miliarde de alte fiinţe pe planeta noastră în nave cosmice asemănătoare ca formă cu avioanele DC8 şi că acea ființă ar opera în continuare într-o uriaşă facilitate subterană, la mare adâncime sub deşertul din New Mexico.
Baza subterană este precum un buncăr imens, construită în anii ’80, suficient de solidă pentru a face faţă unui holocaust nuclear la nivelul întregii planete şi totodată protejată de uşi de oţel extrem de masive. Experţii spun că desenul ciudat care a fost realizat pe vârful muntelui îi va ghida pe conducătorii Bisericii Scientologice atunci când aceştia se vor reîntoarce din spaţiu, pentru a găsi supravieţuitorii cultului iniţiat de Ron Hubbard pe Pământ, după Armaghedonul nuclear care se va declanşa pe planeta noastră, zice-se, la un moment dat.
Coordonatele muntelui pe care este reprezentat ciudatul model sunt: 
35°31’32.22″ N / 104°34’21.42″ V.
Conform cu declaraţiile reporterului BBC, Baza Trementina este localizată sub muntele de la Mesa Huerfanita, la nord de localitatea Roswell (New Mexico). Lui Sweeney i s-a interzis pătrunderea în facilitatea subterană; el pretinde că persoana care îl însoţea acolo a primit mai multe apeluri misterioase pe telefon, provenind din baza subterană, în timp ce ei se aflau într-un motel din localitatea din apropiere. Fostul scientolog Chuck Beatty a declarat ziarului The Sun ca respectivul templu şi enormele reprezentări de pe munte sunt destinate mai mult vizitatorilor extratereştri şi mai puţin membrilor Bisericii: „Singurul motiv pentru care aceste învăţături secrete au fost plasate şi securizate adânc în interiorul pământului este acela că, în eventualitatea în care totul la suprafaţa planetei este distrus – de pildă, în urma unui devastator război nuclear, ori în urma unui cataclism cosmic -, cineva din spaţiu ar dori să localizeze acel loc şi să afle că toate acele cunoştinţe şi informaţii se afla acolo.”


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Studiile recente afirma ca viata extraterestra ar putea exista in mai mult de 4 miliarde de locuri in „vecinatatea” Pamantului

Ştiinţa oficială pare a fi din ce în ce mai mult interesată de existenţa vieţii extraterestre şi de găsirea unor habitaturi prielnice pentru dezvoltarea vieţii, aşa cum o cunoaştem noi pe Pământ. Chiar dacă știința actuală se află încă la o mare distanţă de înţelegerea corectă şi deschisă a unor realităţi multidimensionale, totuşi studiile recente şi interesul crescut pentru acest domeniu înseamnă fără îndoială un progres pentru gândirea materialistă actuală.


În direcţia găsirii unor „lumi” (planete) favorabile dezvoltării vieţii, astrofizicienii şi-au îndreptat în special atenția asupra sistemelor planetare formate în jurul aşa-numitelor „pitice roşii”. Stelele „pitice roşii” sunt înconjurate de obicei de planete telurice (planete alcătuite din materie solidă: roci, praf, metale). Dintre piticele roşii din galaxia noastră, aproximativ 6% sunt înconjurate de planete de dimensiunea Pământului, care ar putea fi locuite. Stelele pitice roşii sunt cele mai numeroase în galaxia noastră, ceea ce face ca cea mai apropiată planetă pe care s-ar putea dezvolta viaţa aşa după cum ea este pe Pământ să se afle la o distanţă nu mai mare de 13 ani-lumină.
Piticele roşii sunt mai mici, mai reci şi mai puţin luminoase decât Soarele nostru şi nu pot fi observate direct, cu ochiul liber, de pe Pământ. Totuşi, în ciuda luminozităţii lor reduse, trei din patru stele sunt pitice roşii, ceea ce înseamnă că numai în galaxia noastră (Calea Lactee) există aproximativ 75 de miliarde de stele pitice roşii. Astronomul Courtney Dressing a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, ce a avut loc la Harvard-Smithsonian Center din Massachusetts: „Iniţial, am crezut că va trebui să căutăm îndelung după o planetă asemănătoare Pământului, care să suporte viaţa aşa cum o ştim noi. Acum realizăm faptul că o astfel de planeta ar putea fi chiar mai aproape decât ne imaginăm, undeva în „curtea din spatele casei noastre”, care este Pământul.”
Până acum, Dressing a identificat 95 de planete „candidate”, ce orbitează stele pitice roşii. În opinia specialiştilor, 60% dintre piticele roşii ar putea avea planete în sisteme proprii, care să fie de dimensiuni mai mici decât cele ale planetei Neptun din sistemul nostru solar. Cele mai multe nu sunt chiar la fel ca Pământul, adică dimensiunile lor sau temperatura de la suprafaţa lor diferă de cele ale Pământului, dar cu toate acestea s-a descoperit că trei planete din acest grup de 95 sunt calde şi au dimensiuni aproape identice cu cele ale planetei noastre. „Nu ştim cu siguranţă dacă viaţa ar putea exista pe o planetă ce orbitează o pitică roşie, dar ceea ce s-a descoperit până acum mă fac să cred că leagănul vieţii în Univers este în realitate cu mult mai vast decât tot ce ne-am putut noi imagina până în prezent.”, a afirmat Natalie Batalha, cercetător la Institutul Kepler de la Ames Research Center din cadrul NASA.
Un alt aspect interesant este că piticele roşii au o viaţă mult mai lungă decât cea a Soarelui nostru, deoarece temperatura de ardere mai redusă implică un consum mai lent al hidrogenului pe care steaua îl are la dispoziţie. Aceasta ne duce la concluzia că viaţa pe planetele din jurul unor astfel de stele pitice roşii ar putea fi şi ea cu mult mai veche decât cea de pe Pământ. David Charbonneau, membru al echipei de cercetare în acest domeniu, a afirmat că „ar fi chiar posibil să găsim o planetă de acest fel pe care viaţa să aibă o istorie de 10 miliarde de ani”. O astfel de lume, aşa cum este şi firesc, ar fi mult diferită de cea a noastră. Deoarece planetele ar orbita mult mai aproape de stelele lor (pitice roşii), ele ar putea să nu aibă maree. Totuşi, acesta nu ar trebui să fie neapărat un impediment pentru dezvoltarea vieţii, deoarece ele ar putea avea de asemenea o atmosferă densă sau un ocean adânc, care ar transporta căldura de jur împrejurul planetei.
Condiţia esenţială pentru susţinerea vieţii pe o planetă ce orbitează în jurul unei stele este distanţa de la acea planetă pană la steaua respectivă, care ar putea asigura temperatura potrivită dezvoltării în bune condiţii a vieţii, precum şi existenţa apei la suprafaţa ei. Apa lichidă este considerată o substanţă esenţială pentru dezvoltarea vieţii biologice, aşa după cum o cunoaştem noi. Mai rămâne să rezolvăm problema călătoriei interstelare, care în mod evident nu poate fi realizată cu anticele rachete Saturn, ce utilizează amestecul din heliu şi hidrogen lichid pentru propulsie. Ar fi deci timpul pentru ca „elită mondială” să lase în sfârşit la iveală tehnologiile extraordinare pe care le deţine, bazate pe energia liberă şi pe alte forme extraordinare de generare a energiei, ori tehnologia salturilor spaţiale prin aşa-numitele „porţi stelare”, pentru ca omenirea să realizeze un salt uriaş din toate punctele de vedere...


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Tehnologii revolutionare a caror aplicare este interzisa in viata de zi cu zi

Atât Biblia cât şi multe alte fiinţe înţelepte au asigurat omenirea ca pe planeta noastră există toate condiţiile şi toate elementele pentru a ne duce viaţa într-un mod sigur, sănătos şi armonios, fără a fi nevoiţi să recurgem la elemente, metode sau reacţii violente. În ultimul timp informaţiile despre felurite sisteme şi tehnologii inedite, nepoluante şi foarte eficiente apar din ce în ce mai des. Multe dintre acestea au fost suprimate samavolnic de către cei aflaţi la conducere, care în incredibila lor lăcomie îşi vedeau astfel ameninţate câştigurile şi metodele de manipulare a populaţiei sărmane şi neştiutoare.


Ce am putea zice, de pildă, despre un material de construcţie care este mai dur decât cimentul, dar în acelaşi timp de şase ori mai uşor decât acesta? Uimitor este însă faptul că unul dintre ingredienţii lui principali este un produs secundar, aparent neimportant, obținut dintr-o plantă pe care mulţi o neglijează sau nu îi acordă importanţă. 

Mai mult decât atât, „Big Brother” ne informează îndatoritor că nu putem folosi acest produs deoarece planta respectivă – banala cânepă – „este periculoasă pentru societate”. Iată însă câteva date reale despre cimentul clasic, care nu este totuși considerat o „amenințare” de către Big Brother:

1. Producerea cimentului tradiţional necesită foarte multă energie, încât multe dintre companiile producătoare obţin autorizaţii pentru a arde nu doar cărbuni, ci de asemenea şi alte deşeuri medicale ori cauciucuri uzate pentru a putea asigura astfel necesarul energetic pentru producerea acestui material slab de construcție.

2. După rafinăriile de petrol şi uzinele chimice, fabricile de ciment sunt factorii cei mai poluanţi din întreaga lume, împrăştiind tone de microparticule ce conţin arsenic toxic şi mercur în aer.

Chiar dacă ar fi doar aceste două inconveniente majore, producerea cimentului actual ar trebui stopată definitiv şi înlocuită cu alte metode şi cu alte materiale de multe ori mai eficiente. Unul dintre acestea este cel obţinut din cânepă. Detalii despre această uimitoare tehnologie pot fi urmărite în clipul video de mai jos:
http://2012thebigpicture.wordpress.com/2013/04/03/more-suppressed-technology-video/


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Cum sa traiesti sanatos peste 100 de ani sau…


tribul hunza…Secretul vietii tribului Hunza
Ineditul lui: oamenii traiesc peste 100 de ani ca si regula, nu exceptii
Locatie: estul Pachistanului, desi a fost regat independent.
Altitudine: 3000 m
Suprafata: 160 km lungime, 16 km latime.
Epitete atribuite: Gradina a Edenului- a fost cercetat in ultimii 60 de ani de oameni de stiinta tocmai pentru viata edenica si starea de sanatate fizica si mentala de invidiat, dar si de studiat a locuitorilor.
Ocupatia de baza: agricultura, practicata pe terase acoperite cu pamant adus in rau.
Nu exista: cancer, boli cardiovasculare, bolile copilariei.
Nu exista: crima, ilegalitati, deci nici politie, inchisori, armata.
Inteleptii, dar si unii oameni de stiinta spun ca bolile au cauze psihologice. Sunt cauzate de sentimentele de vina, de frustrare, de prea putin in comparatie cu prea multul altora, de durere, de inferioritate, dar si de superioritate, trufie sau aroganta. Toate sentimentele acestea intra la categoria stres, iar oamenii de stiinta, medicii cad de acord ca el cauzeaza multe dintre bolile actuala. Fara stres, in Hunzia nu exista boala.
In Hunzia este interzisa intrarea vizitatorilor, turistilor. Excursiile sunt periculoase, traseul de asemenea. Pentru a putea intra in tara ai nevoie de o aprobare din partea regelui tarii. Daca o primesti totusi, nu ai unde sta- nu sunt hoteluri, magazine.
Informatiile sunt din cartea “Secretul vietii tribului Hunza” de Renee Taylor, care povesteste drumul unui grup de occidentali si sederea acestora in spatiul celor din Hunza. Scopul lor declarat era de a imortaliza viata acestor oameni care traiesc mult peste 100 de ani, care nu cunoasc crima, infractionalitatea, tendintele razboinice si nu in ultimul rand bolile.
peisaj din hunzaLegenda hunzilor: primii locuitori erau trei soldati din armata lui Alexandru cel Mare si sotiile lor persane. Din natura lor luptatori, ei au reusit sa respinga atacurile tuturor celor ce au vrut sa le cucereasca teritoriul, inclusiv armata lui Gingis Han sau mai tarziu, armatele englezilor. Teritoriul lor era folosit de comercianti in calatoriile lor, asa ca hunzii se foloseau de aceasta, cerand tribut, jefuind caravanele negustorilor chinezi si nu numai.
La un moment dat lucrurile s-au schimbat, ei hotarand ca lupta, omorul si furtul nu sunt la baza existentei lor. De atunci traiesc fericiti ei si copiii lor. Iar daca basmul nu v-a fermecat de ajuns, ei bine, acolo nu exista bani, banci, salarii. Nu se vinde nimic, nici macar pamantul –trece, in familie, de la parinti la copii.
Fiecare om este specializat intr-o meserie: croitor, aurar, tesator.
“Suntem cei mai fericit oameni din lume. Avem de toate, dar nu in asemenea cantitati incat sa fie tentant pentru altii sa vina la noi cu incercari de a ne lua ce este al nostru. “
In Hunzia n-ai sa auzi nicio mama tipand sau amenintand un copil. Copii sunt educati in directia respectului: pentru parinti, societate si respectului de sine. Din momentul nasterii copilul este considerat o individualitate.
Acum partea cea mai interesanta: ce mananca? Ce mananca niste oameni despre care stim deja cat de echilibrat isi traiesc viata, care nu stiu ce este jaful, inselatoria si nici banii si lupta pentru putere?
In principal cereale (grau, hrisca, mei), fructe (in special caise) si legume, lapte nefiert si zer, in ocazii rare, carne.
Doctorul Robert C. McCarrison, un chirurg britanic, care a petrecut sapte ani in mijlocul Hunzilor, scria: “Copiii Hunzilor sunt alimentati, in concordanta cu armonia naturala, la pieptul mamelor. Daca acest izvor de alimentare inceteaza, atunci copilul moare. In consecinta, pe viitor, ei sunt feriti de imbolnaviri gastrice, al caror izvor adesea il reprezinta prima sticla de lapte”.
Daca in lumea apuseana exista mortalitate la copiii hraniti la piept, acest lucru nu se intampla la hunzi si asta datorita dietei foarte bune a mamelor si astfel ei au un start foarte bun in viata. Au dinti formidabili, albi, desi nu folosesc pasta si periuta de dinti. Asta si pentru ca nu mananca inghetata si nici dulciuri rafinate si mananca fructe si legume proaspete.
- in fiecare zi se mananca de doua ori
- prima masa e in jurul pranzului
- se manaca in general pentru sanatate, nu numai pentru placerea gustului
- mancarea nu este prea bogata, meniul nu se schimba prea des.
Acestea sunt cu siguranta motive ale sanatatii lor exceptionale.
- nu se provoaca aglomerea stomacul cu diferite alimente, astfel digestia este mai usoara, consumand mai putina energie
- mai putine mese, mai putina energie vitala consumata pe actul digestiei
peisaj hunzaCum sa traiesti 100 de ani?
Simplu: iubind viata. Oamenii sunt fericiti cu viata lor. Aici varsta este legata de realizarile omului. Cu cat ai realizat mai mult, ai obtinut mai multa intelepciune, cu atat mai respectat si admirat esti. “Aici omul tanar este gelos pe cel batran, fiind convins ca, daca ar putea, multi tineri ar incerca sa-si mareasca numarul anilor pentru ca sa obtina ceva mai mult respect si admiratie din partea altor tineri”. Omul bogat in ani de viata este cu adevarat bogat.
“Din ziua nasterii Hunzul nu este rasfatat niciodata. Isi pastreaza o stare de activitate chiar pana la moarte si nu se gandeste la faptul ca imbatraneste. In aceasta situatie este loc doar pentru ganduri necesare desfasurarii vietii. Parerile de rau despre astfel de lucruri ca ticaitul ceasurilor si intorsul foilor de calendar sunt prostii”.
“Aici, unde trebuie sa muncim din greu ca sa traim, nu putem sa pierdem energie si este de inteles faptul ca fiecare care nu intelege si nu practica tehnici de relaxare (care te destind), pierde o cantitate insemnata de energie. Persoana care stie sa se destinda, se bucura de vitalitate si rezistenta si efectueaza munca sa mai repede decat acela care lucreaza intr-o stare de incordare. Corpul si gandul sunt puternic legate intre ele si functioneaza impreuna.”
Ei nu cunosc ce spune stiinta despre pastrarea sanatatii, dar conducandu-se de un instinct si un bun simt inascut, ei seferesc singuri de eventualele imbolnaviri. Putem crede ca motivul consta in izolarea lor. Nu este tocmai asa. Mirul (conducatorul lor) are multe legaturi cu lumea inconjuratoare si ar putea introduce si in tara sa metodele folosite in alte parti. Insa el nu a procedat asa si in continuare aici sunt intrebuintate aceleasi metode, care au fost practicate cu sute de ani in urma.
Retete culese de la fata locului:
Sandviciurile cu ciuperci si patrunjel verde.
Se fierb sase ciuperci mari (se pot folosi si ciupercile crude pentru cei carora le plac) in unt pana cand sunt moi. Dupa racire ciupercile sunt taiate in rondele si asezate pe felii de paine neagra. Peste ciuperci se presara patrunjel verde tocat marunt si se stropeste cu cateva picaturi de suc de lamaie.
Supa de sfecla rosie
2 cani de sfecla taiata fideluta
1 castravete
1 cana de morcoci
1 cana varza alba tocata
1 cana de ceapa rasa
smantana sau iaurt, 1 lingurita unt, sare, 2 lingurite de miere.
Zarzavaturile spalate, curatate si maruntite potrivit se acopera cu o cantitate mica de apa si se fierb intr-un vas cu capac timp de 20 de minute. Se mai adauga 2 cani de apa, unt, sare, miere, zeama de lamaie si varza. Se fierbe din nou timp de 10 minute. Se serveste in farfurii mici, adanci, cu cate o lingura de smantana sau iaurt si cu patrunjel verde (facultativ).
Supa cu faina de mei
1 varza mica
½ cana de ceapa tocata
1/2 l de zeama de zarzavat
¾ cana de telina si pastarnac
1 cana de faina de mei
1 lingura de ulei vegetal
Se fierb intr-o cantitate mica de apa telina, pastarnacul si ceapa. Separat se fierbe timp de 5 minute faina de mei. Se amesteca zarzavaturile cu faina de mei si cu zeama de zarzavat si se fierbe la foc mic pana ce varza va fimoale. Inainte de a servi supa se adauga, dupa gust mirodenii si patrunjel verde.

Victima perfecta si dusmanul din interior


 Victima perfecta si dusmanul din interior
victima perfecta

Pendulam adesea intre talerele vinovatiei incat uitam ca orice agresor are nevoie de victima perfecta pentru a actiona.

Tocmai de aceea intram in jocul victimei care se lasa calcata in picioare, respectiv pe suflet in loc sa isi asume responsabilitatea pentru starea sa.
In cele ce urmeaza, ne vom ascuti simturile pentru a auzi glasul acela care ne intoarce din drum, care ne spune ca nu suntem suficienti de buni pentru a continua, care in loc sa ne intampine cu o mangaiere, ne loveste atat de puternic incat sa ne tine pe loc in drumul nostru de dezvoltare personala. Astazi vom vorbi despre dusmanul din interior si despre piedicile pe care acesta ni le pune constant.

1. “Un ajutor” daunator.

Intram adesea intr-o serie de probleme din incercarea de a scapa de intensitatea emotiilor negative care ne cuprinde. Cu totii dam dovada de un astfel de comportament din cand in cand. Una dintre cele mai cunoscute forme de autosabotare este mancatul in exces. De asemenea, avem in vedere si “autotratamentul” cu droguri sau alcool in urma unei depresii. Mai putin comuna, insa deloc de neglijat este dorinta de automutilare, aceasta din urma reprezentand deja un caz clinic.

2. Un alt dusman nevazut, amanarea.

Cand vine vorba de autosabotare si victimizare, amanarea detine cu siguranta premiul cel mare. De ce? Deoarece amanarea este prapastia dintre intentie si actiune. Totul incepe cu intentia de a actiona, dar in loc sa realizam acest fapt, ne pierdem in propriile scuze, gasind o serie de motive pentru care indeplinirea unui lucru nu este deloc necesara. De exemplu, ne dorim sa mergem la sala de sport de doua ori pe saptamana, insa daca prietena noastra nu ne insoteste, nici prezenta noastra nu va mai fi obligatorie. Cand intervine victimizarea in acest caz? Cand descoperim ca aruncam vina asupra celuilalt in legatura cu kilogramele pe care tocmai le-am acumulat.

3. Sa ne ferim de modestia dusa la extrem.

Aceasta “trasatura” este intalnita in special in randul femeilor, autosabotajul putand aparea sub diverse infatisari. Un exemplu pe care dorim sa vi-l impartasim are in vedere intalnirea mai multor oameni de stiinta din New York. Deoarece intalnirea era pe punctul de a se termina, prezentatorul a anuntat ca o singura persoana mai are dreptul de a adresa o intrebare. Desi erau mai multe maini ridicate si fiecare lupta pentru raspunsul pe care dorea sa-l primeasca, persoana care a fost desemnata sa adreseze intrebarea a spus: “Doamne, sunt ultima persoana care pune o intrebare. Aproape ca ma simt vinovata.” Asadar, aceasta si-a declarat vinovatia inainte de a adresa intrebarea. Multi au fost cei care au uitat intrebarea, insa cu totii si-au amintit prologul. Ce parere aveti?

4. Dependenta sau “Am facut toate acele lucruri pe care nu ar fi trebuit sa le fac”

Autosabotajul nu este o simpla actiune, ci un proces complex, un proces tragic, am putea adauga care intoarce oamenii impotriva propriilor ganduri si impulsuri. Chiar daca toti facem greseli, victima perfecta va aduce mereu in prim plan aceste greseli si chiar “se va lauda” cu ele.
De exemplu, dependentii prezinta o multime de scuze insotite de o gandire nefondata in timp ce incearca sa evite durerea si actiunile decisive care sa le ajute sa-si restabileasca obiectivele in viata. De foarte multe ori, auzim povesti despre o serie de cazuri care in ciuda potentialului promitator pe care il au in interior, multe persoane talentate aleg sa se victimizeze, permitandu-le drogurilor si alcoolului sa le traga in jos.

Voi cum va intelegeti cu dusmanul din interior?


LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR IMPARATI CONSTANTIN SI ELENA!



E primavara, e soare si e ziua numelui tau! 
Iti urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranta si multe, multe impliniri!
Asa ca iti reamintesc ca ai langa tine cel mai bun prieten, care te poarta in gandurile si rugaciunile sale tot timpul.
La multi ani drag prieten!

Sfatuitoarea

Sursa foto : http://felicitari.ele.ro

Sănătate: Beneficiile licopenului pentru sănătate


Licopenul este un carotenoid responsabil de culoarea naturală roşu-închis întâlnită în multe alimente, cele mai celebrefiind roşiile. Este unul dintre nutrienţii principali găsiţi în roşii, care fac din acestea nişte super-alimente.
de Unica.ro, 20 Mai 2013
  • Sănătate: Beneficiile licopenului pentru sănătate
    Sursa Foto: PR
Iată 7dintre cele mai importante beneficii oferite de licopen:

Prevenirea cancerului
Conform studiilor, licopenul previne apariţia radicalilor liberi, astfel scăzând riscul de cancer pulmonar şi de prostată.

Antioxidant
Licopenul este considerat a fi unul din cei mai puternici antioxidanţi, mai eficient decât orice alt carotenoid, inclusiv beta-caroten. Capacitatea antioxidantă a acestuia protejează nu numai celulele de stresul oxidativ, dar întăreşte şi membranele celulare.

Sănătatea inimii
Licopenul previne stresul oxidativ, colesterol rău şi ajută la prevenirea rigidizării şi înfundării arterelor şi altortipuri de boli cardiovasculare.

Sănătatea oaselor
Este esenţial pentru sănătatea oaselor şi prevenirea osteoporozei. Un studiu a arătat că licopenul a ajutat la reducerea stresului oxidativ din oase şi, prin urmare, a redus riscul de apariţie a osteoporozei la femeile în postmenopauză.

Sănătatea pielii
Licopenul încetineşte efecteleîmbătrânirii şi previne apariţia ridurilor. De asemenea, protejează pielea de razele UV nocive.

Sănătatea ochilor
Ajută în prevenirea bolilor care apar odată cu vârsta înaintată, cum ar fi degenerescenţa macularăşi cataracta.

Diabet
Conform studiilor, licopenul este de ajutor în tratarea simptomelor diabetului zaharat de tip 2.

Descoperire REVOLUŢIONARĂ, ascunsă de companiile farmaceutice! ADEVĂRUL despre vitamina care UCIDE cancerul


Descoperire REVOLUŢIONARĂ, ascunsă de companiile farmaceutice! ADEVĂRUL despre vitamina care UCIDE cancerul
În volumul său "World Without Cancer", autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, şi anume proprietăţile curative ale vitaminei B17, numită şi laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, citat de Agerpres.

Este un fapt demonstrat faptul că această substanţă distruge repede celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informaţii despre vindecarea bolnavilor de cancer graţie B17, precum şi explicaţiile ştiinţifice ale acţiunilor sale şi ridică întrebarea 'De ce medicina convenţională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înşelătoare?'.

Griffin susţine că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convenţională nu din raţiuni de ordin ştiinţific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare şi tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producţia armatei de substanţe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.

Vitamina B17, care ucide cancerul, este conţinută în special în sâmburii de caise. Aceştia au fost declaraţi oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson şi-a tratat cu succes pacienţii cu acest remediu şi l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.

Amigdalina se găseşte în sâmburii de caise, migdale, vişine, piersici, prune şi mere, precum şi în seminţele de mere, sorg, mei, seminţe de in, linte, unele soiuri de fasole şi struguri. De asemenea, în unele plante şi multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentaţie.

Modul actual de viaţă ne face să consumăm produse din făină rafinată, mult zahăr, ulei de gătit şi alte produse industriale şi procesate, în timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul nostru. Bunicii noştri au mâncat alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, pâine din făină brută şi chiar pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fără să ştie, la vitaminele necesare pentru o viaţă sănătoasă, ferită de boli, inclusiv amigdalina (B17).

Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroşi savanţi susţineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susţine autorul volumului menţionat. Potrivit acestuia, giganţii farmaceutici, precum şi Ministerul Sănătăţii al SUA au exercitat presiuni uriaşe asupra Direcţiei de control pentru calitatea alimentelor şi medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informaţiile ataşate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului, precum şi vânzarea unor categorii de fructe proaspete şi sâmburi de caise.

Tactica mai includea răspândirea de zvonuri că sâmburii de caise şi de migdale conţin cianură şi că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care le mănâncă. Dar adevărul este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză până în zilele noastre, chiar dacă a consumat în cantităţi mari sâmburi de caise sau migdale, scrie Edward Griffin în volumul său.


Horoscopul Soarelui în zodia Gemeni. Cum te afectează în următoarele 30 de zile


Descoperă cum vei fi afectată de tranzitul Soarelui prin zodia Gemeni. Află ce aspecte ale vieţii tale vor fi cel mai puternic marcate timp de o lună, în perioada 21 mai - 20 iunie.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Soarele se află în semnul tău, adică în prima casă astrologică, Casa Eu-lui. În această perioadă trebuie să-ţi faci ordine în viaţă, să te eliberezi de obiceiurile negative şi să-ţi aduni forţele pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce îţi doreşti. Poţi să faci schimbări importante, în toate aspectele vieţii. Este timpul pentru acţiune! 


Rac (22 iunie - 21 iulie)


Soarele în Gemeni îţi aduce energie în casa a 12-a, a Viselor şi Imaginaţiei, ceea ce te va determina să-ţi reevaluezi viziunea asupra vieţii. Lasă pe plan secund viaţa socială şi concentrează-te mai mult pe propriile tale sentimente, ca să-ţi regăseşti calea. Relaxează-te, conectează-te cu propriile tale emoţii şi pregăteşte-te pentru schimbările pe care le poţi face când Soarele va intra în semnul tău.


Leu (22 iulie - 22 august)


Această perioadă este una excelentă pentru a-ţi face noi prieteni, pentru a te distra şi a socializa. Aflat în casa a 11-a, a Prietenilor, Soarele îţi va aprinde pur şi simplu viaţa socială. Întâlneşte-te cu cât mai mulţi oameni, participă la petreceri şi evenimente. Este o perioadă bună pentru a te conecta cu oamenii care te pot ajuta să-ţi realizezi visele.


Fecioară (23 august – 22 septembrie)


Aflat în Gemeni, Soarele îţi “luminează” casa a 11-a, a Carierei. Este momentul să te concentrezi asupra realizărilor şi succesului. Asumă-ţi riscul de a face noi mişcări îndrăzneţe în viaţa profesională. Nu vei regreta.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Soarele se află în casa a 9-a, a Călătoriilor, ceea ce îţi aduce dorinţa arzătoare de a explora noi destinaţii. Este un moment ideal pentru aventurile de orice natură, fie că sunt fizice sau intelectuale. Excursiile şi vacanţele sunt acum mult mai uşor de organizat, iar totul pare să meargă strună din acest punct de vedere.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Soarele se află în casa a 8-a pentru tine, Casa Intimităţii şi a Sexualităţii. Lasă dorinţa să-ţi revitalizeze viaţa amoroasă. Fii pregătită să te reconectezi cu persoana iubită, să regăsiţi pasiunea de altă dată. Fii mai atentă la dorinţele şi sentimentele partenerului, dezvăluindu-i în acelaşi timp şi ceea ce simţi tu. Comunicarea este foarte bine aspectată.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Aflat în casa a 7, a Parteneriatelor, Soarele îţi aduce relaţiile de orice natură în prim-plan, mai mult ca de obicei. Trebuie să găseşti o cale de a echilibra nevoile tale personale cu nevoile altora.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Soarele în Gemeni îţi energizează casa a 6-a, Casa Muncii şi a Sănătăţii, obligându-te să găseşti o nouă abordare pentru activităţile de rutină şi responsabilităţile de zi cu zi. Foloseşte această energie pentru a-ţi reevalua obiceiurile de la muncă şi cele care privesc îngrijirea propriei tale sănătăţi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Aflat în casa a 5-a, a Dragostei şi a Copiilor, dar şi a Distracţiei şi Creaţiei, Soarele îţi revitalizează cheful de viaţă şi creativitatea. Este o perioadă numai bună să laşi copilul din tine să “să-şi facă de cap”. Poţi să-ţi revitalizezi relaţia amoroasă, să te implici în activităţi alături de copiii tăi şi să acorzi mai mult timp hobbyurilor tale.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Aflat în casa a 4-a, Casa Familiei şi a Locuinţei, Soarele îţi aduce schimbări şi noutăţi în plan domestic. Poţi face schimbări acasă, redecorări sau renovări. Dacă unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directă este cea mai bună soluţie pentru că Soarele în Gemeni favorizează comunicarea.
Susa:  REALITATEA.NET

SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA: tradiţii, obiceiuri şi superstiţii


Sfinţii Constantin şi Elena. Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, hramul istoric al Catedralei Patriarhale, începe duminică seara, iar a doua zi moaştele lor şi ale Sfântului Dimitrie cel Nou vor fi aduse în procesiune pe podiumul special amenajat în apropierea locaşului.

Sfinţii Constantin şi Elena
Sfinţii Constantin şi Elena
Sfinţii Constantin şi Elena. Sărbătoarea începe duminică, la ora 16.00, cu Slujba Vecerniei unită cu Litia, iar luni, în ziua hramului, de la ora 7.00, vor fi scoase în procesiune moaştele Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena şi ale Sfântului Dimitrie cel Nou şi vor fi aşezate în baldachinul special amenajat lângă Catedrala Patriarhală, unde vor rămâne întreaga zi pentru a putea fi venerate de către credincioşi, potrivit Patriarhiei Române, scrie Mediafax.
Patriarhul Daniel va oficia Sfânta Liturghie
Sfinţii Constantin şi Elena. Sfânta Liturghie din ziua hramului istoric va fi oficiată de patriarhul Daniel, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi. Actuala Catedrală Patriarhală este unul dintre cele mai vechi lăcaşuri de cult din ţară închinate Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, de 354 de ani aflându-se sub ocrotirea acestora, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, părintele Constantin Stoica.
Sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena care se celebrează  anual la 21 ale lunii mai este, se pare, cea mai mare sărbătoare creștină a bisericii ortodoxe din această lună. 
Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt cunoscuți drept cei care au dat libertate creștinismului. Despre Împărăteasa Elena se spune că a fost prima femeie care și-a eliberat sclavii și a ajutat creștinii persecutați.
În calendarul popular, sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena este o sărbătoare a păsărilor de pădure, numită Constantin Graur sau Constantinul PuilorTradiția populară ne spune că în această zi păsările de pădure își învață puii să zboare.
Sfinţii Constantin şi Elena. Există, în ziua de Constantin și Elena, și o serie de obiceiuri și superstiții, care fac referire la vara ce urmează să-și facă apariția, și anume: mulți agricultori nu lucrează, pentru a evita pagubele aduse holdelor de păsările cerului, în unele regiuni ale țării este ultima zi în care se mai poate semăna porumb, ovăz și mei, deoarece, în popor, se vorbește că tot ce se seamănă după această zi se va usca, podgorenii respectă ziua de Constantin Graur în ideea că, dacă vor munci, graurii le vor distruge strugurii, ziua de Sfântul Constantin și Elena este ziua în care păstorii hotărăsc cine le va fi baci, unde vor amplasa stânele și cine le va păzi pe timpul pășunatului, femeile, pentru a alunga duhurile rele și necurate, tămâie și stropesc cu aghiasmă, pentru a se apăra de forțe malefice, țăranii aprind un foc mare și stau în jurul lui, prin acest foc obișnuiesc să treacă și oile, pentru a fi ferite de rele pe timpul cât vor sta la stână.
Sfântul Constantin a venit pentru creştinii crunt prigoniţi vreme de două secole ca o binecuvântare din partea lui Dumnezeu. Datorită împăratului Constantin şi a mamei sale Elena, creştinismul a intrat într-o perioadă de maximă înflorire, numită de cercetători "Epoca de aur", în care oameni sfinţi şi minţi luminate, cum ar fi Sfântul Ioan Gură de Aur, Sfântul Vasile cel Mare, Sfântul Grigorie Teologul, au expus în operele lor doctrina şi spiritul creştin autentic, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Constantin Stoica.
Tot mai mulţi cercetători sunt de părere că deciziile împăratului, favorabile creştinismului, s-au datorat mai ales mamei sale, împărăteasa Elena, care, "cu mână de fier şi credinţă tare", s-a aflat în permanenţă în umbra unicului său fiu, Constantin.
Flavia Iulia Helena s-a născut în provincia Bitinia, ca fiică a unui hangiu. Ea s-a căsătorit în anul 270 (pe când avea 16 ani) cu generalul roman Constanţiu Chlorus, iar în anul 272 l-a născut pe unicul său fiu, Constantin, în localitatea Naissus (în Serbia de astăzi).
În 293, împăratul Diocleţian i-a poruncit lui Constanţiu să divorţeze şi l-a numit Cezar pentru Imperiul Roman de Apus. În această calitate, el s-a căsătorit cu Teodora, fiica vitregă a împăratului Maximian, cu care a avut încă şase copii. Elena nu s-a recăsătorit şi a trăit în umbră, departe de atenţia publică, dar aproape de fiul său, pe care l-a sprijinit cu dragoste şi afecţiune.
În anul 306, fiul său a fost proclamat de armata romană drept august al Imperiului, imediat după moartea lui Constanţiu Chlorus. El şi-a readus mama la curtea imperială, conferindu-i titlul de "Nobilissima Femina" (Doamnă prea nobilă). În anul 325, Sfântul Constantin i-a oferit Sfintei Elena cea mai mare distincţie pe care o putea primi o femeie, aceea de "Augusta".
În anul 325, Sfânta Elena a plecat într-o expediţie la Ierusalim, cu scopul aflării Sfintei Cruci pe care fusese răstignit Mântuitorul Iisus Hristos. În acele vremuri, Ierusalimul se afla în reconstrucţia începută de împăratul roman Adrian, după dezastrul produs de revolta iudaică din anul 70. Acest împărat construise la mormântul Domnului, aproape de Golgota, un templu păgân închinat zeiţei Venus. Locul era cel mai indicat pentru începerea căutărilor, aşa că sfânta Elena, însoţită de sfântul Macarie, episcopul Ierusalimului, au hotărât dărâmarea templului şi efectuarea săpăturilor, care să scoată la lumină cel mai cinstit obiect creştin. Conform unei tradiţii, în urma acelor săpături au aflat trei cruci, dar nu puteau să identifice crucea pe care fusese răstignit Iisus, de aceea au atins cele trei cruci de un mort, care a înviat în momentul în care a fost atins cu Crucea Domnului.
În acel moment, Sfântul Macarie a arătat Crucea mulţimilor adunate şi, de atunci, se prăznuieşte până astăzi Înălţarea Sfintei Cruci, la 14 septembrie. Împărăteasa Elena a luat cu ea o parte din Crucea Domnului, precum şi piroanele folosite la răstignirea lui Iisus, pe care le-a pus în capela palatului.
În perioada petrecută la Ierusalim, Sfânta Elena a început construcţia unor biserici la mormântul Domnului (Biserica Învierii), în Betleem sau pe muntele Măslinilor. După ce şi-a petrecut ultima etapă a vieţii la locurile sfinte, în anul 330 a murit. Sicriul ei, o adevărată bijuterie artistică, poate fi admirat la Muzeul Vaticanului.
Sfânta Elena s-a bucurat dintotdeauna de o evlavie deosebită din partea creştinilor. Numele ei, care se traduce ca "făclie", "torţă", "strălucirea soarelui", este purtat de nenumărate credincioase. În cinstea ei s-au ridicat biserici, mănăstiri, aşezăminte teologice sau sociale. Ea a fost şi rămâne un simbol de puritate, dragoste părintească, nădejde şi credinţă autentică.
Pentru grija pe care a arătat-o săracilor şi oamenilor simpli, pentru preocuparea intensă faţă de problemele creştinismului, dar şi pentru evlavia şi credinţa puternică, împărăteasa Elena este cinstită ca sfântă în întreaga creştinătate. În Biserica Ortodoxă, Sfinţii Constantin şi Elena sunt prăznuiţi pe 21 mai.
Totodată, Sfânta Elena este şi ocrotitoarea arheologilor, datorită demersului ei de a căuta Crucea Mântuitorului.
În decursul domniei sale, Sfântul Constantin cel Mare a luat o serie de hotărâri care au schimbat soarta creştinismului.
Astfel, în anul 312 a avut loc bătălia de la Podul Vulturului, în care Constantin l-a învins pe Maxenţiu. Istoricul Eusebiu de Cezareea (biograful Sfântului Constantin) şi apologetul Lactanţiu descriu viziunea pe care Sfântul Constantin a avut-o înainte de luptă. Astfel, el a văzut pe cer, ziua, o cruce luminoasă, deasupra soarelui, cu inscripţia "in hoc signo vinces" (prin acest semn vei învinge). Noaptea, în vis, i s-a arătat Mântuitorul, cerându-i să pună pe steagurile armatei sale Sfânta Cruce, ca semn protector în lupta care urma. Acest steag care purta însemnul creştin s-a numit labarum. Pe acest eveniment este pusă, de foarte mulţi cercetători, convertirea împăratului la religia creştină.
În ianuarie 313, împăratul Constantin cel Mare a dat un act prin care creştinismul a devenit "religio licita", adică religie permisă, la fel ca celelalte religii din imperiu. Mai mult, convins de valoarea religioasă şi morală a doctrinei creştine, a recomandat-o tuturor. Însă Constantin nu a declarat creştinismul religie de stat, cum greşit se afirmă uneori. Acest pas a fost făcut în anul 380, de împăratul Teodosie cel Mare.
În anul 325, Sfântul Constantin cel Mare a convocat primul Sinod Ecumenic în localitatea Niceea (în Turcia de astăzi). Având ca prioritate păstrarea unităţii Imperiului Roman, împăratul i-a chemat pe toţi episcopii Bisericii pentru a se hotărî în problema ereziei lui Arie. Acesta susţinea că Iisus Hristos nu este Fiul lui Dumnezeu, ci este prima creatură a Tatălui. La acest sinod au participat, conform tradiţiei, 318 părinţi, printre care Sfântul Atanasie cel Mare, Sfântul Nicolae al Mirelor, Sfântul Spiridon al Trimitundei, Sfântul Pafnutie Egipteanul şi Osiu de Cordoba. În urma lucrărilor, sinodul a stabilit dumnezeirea Fiului, compunând totodată primele şapte articole din Crez, a fixat data Paştilor (prima duminică după lună plină, după echinocţiul de primăvară) şi a dat 20 de canoane referitoare la disciplina bisericească. La sfârşitul lucrărilor, când Osiu de Cordoba a rostit pentru prima oară Crezul, Constantin a spus: "Da, acesta este adevărul. Nu sunt teolog, dar simt că aici este adevărul. Sunt convins că nu voi l-aţi făcut, ci Dumnezeu care a lucrat cu voi".
În aceeaşi perioadă, împăratul Constantin a construit o cetate impresionantă, pe malul stâng al Bosforului, pe locul vechii cetăţi Bizantion. Cetatea, care îi va purta numele (Constantinopol), va fi noua capitală a imperiului, care va rivaliza cu vechea Romă. Aici a zidit măreaţa catedrală închinată Sfinţilor Apostoli, unde a fost şi înmormântat.
Pe lângă aceste măsuri, Sfântul Constantin a dat o serie de legi prin care a venit în ajutorul creştinilor. În 312 a generalizat duminica drept zi de odihnă în întregul imperiu, în 317 a început să bată monedă cu monograma creştină, i-a scutit pe preoţii Bisericii de impozite şi de armată, a interzis practicarea jertfelor sângeroase, a oferit creştinilor edificii imperiale pentru practicarea cultului.
Sfântul Constantin cel Mare a fost botezat, pe patul de moarte, de episcopul Eusebiu de Cezareea, biograful şi apropiatul său. A murit la scurt timp în Nicomidia şi a fost înmormântat în Constantinopol, în biserica ctitorită de el.
Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena sunt ocrotitorii Catedralei Patriarhale. Ctitorie a voievodului Ţării Româneşti Constantin Şerban Basarab (1654-1658), biserica cu hramul "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" a fost sfinţită în 1658 de patriarhul Macarie al Antiohiei şi al Întregului Orient, împreună cu mitropolitul Ştefan al Ţării Româneşti şi cu episcopii de Râmnic şi de Buzău.
Catedrala Patriarhală serbează luni, hramul istoric şi totodată 10 de ani de când PF Teoctist a primit în dar părticele din moaştele sfinţilor împăraţi. Cu această ocazie, luni dimineaţă vor fi scoase în procesiune moaştele Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena şi ale Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştilor, care vor fi aşezate pe baldachinul din apropierea Catedralei.
Peste 1,1 milioane de femei şi aproximativ 640.00 de bărbaţi îşi sărbătoresc onomastica luni, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, informează Ministerul Administaţiei şi Internelor.

Dintre cei 1.800.634 de români care îşi serbează onomastica de Sfinţii Constantin şi Elena, 640.518 sunt bărbaţi şi 1.160.116 sunt femei, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).
Dintre femeile care îşi sărbătoresc onomastica, 884.229 poartă numele de Elena, 124.773 sunt Ileana şi 69.944 se numesc Lenuţa. Alte 53.613 de femei poartă numele de Constanţa, 26.811 au numele Constantina, 4.279 - Leana şi 1.467 - Nuţi.
Majoritatea bărbaţilor, respectiv 495.656, se numesc Constantin, alţi 80.037 poartă numele Costel, iar 33.386, Costică. De asemenea, 20.002 de bărbaţi se numesc Costin, 10.487 - Costinel, 635 - Costi şi 315 - Costeluş.

Sursa:  REALITATEA.NET

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 20 mai 2013

20 mai 2013 
BIG BROTHER E OFICIAL: Poliţia Română va putea localiza, identifica şi monitoriza telefoanele mobile în reţelele Vodafone, Orange, Cosmote şi RCS-RDS, printr-un sistem portabil cumpărat de la firma germană SYBORG Informationssysteme. "Precizăm faptul că acesta nu deţine funcţia de interceptare a convorbirilor telefonice, ci doar de localizare a aparatelor GSM", au arătat oficiali din Poliţia Română. Aparatura va fi folosită pentru localizarea telefoanelor mobile folosite de persoane urmărite, operaţiuni care, susţin poliţiştii, vor fi demarate numai pe baza autorizaţiilor emise de instanţele de judecată. "Sistemul foloseşte metoda de simulare a unei celule reale a reţelei de telefonie mobilă. Sistemul are mobilitate totală chiar şi în timpul funcţionării, având posibilitatea de instalare pe un autovehicul. Antenele utilizate sunt ascunse vederii, fiind mascate într-un cadru portbagaj auto de plafon". Unitatea centrală a sistemului este integrată într-o valiză de dimensiune maximă 60 x 40 x 30 centimetri şi are incluse antene directive, notebook, scanner de reţea şi acumulatori. Unitatea centrală poate fi conectată la antene omnidirecţionale prin intermediul unui amplificator de reţea. Cu ajutorul ei, poliţistii vor putea să monitorizeze comunicaţiile GSM şi UMTS prin crearea de celule virtuale cu parametri similari cu cei ai celulelor reţelei reale. Sistemul permite modificarea puterii semnalului cu care telefoanele ţintă emit, colectarea, înregistrarea şi memorarea într-o bază de date a codurilor IMSI şi IMEI, precum şi ora şi data înregistrării. Cum pot să garanteze oficialităţile ca, deşi corupţia în România este uriaşă, folosirea sistemului va fi limitata numai la persoanele urmărite judiciar, şi numai în urma emiterii unei autorizaţii din justiţie? Chiar dacă aceste condiţii vor fi îndeplinite, cine garantează că deciziile justiţiei nu vor fi urmare a corupţiei generalizate? 

Sursa: http://roaim.eu5.org/

RECLAMA: Legea lui Unu - Materialul Ra, Un Mesager Umil al Legii lui Unu

De ce continuarea titlului cartii Legea lui Unu este "Un mesager Umil al Legii lui Unu"? De ce Ra, cel care transmite informatia scrie si acel cuvant Umil? Incep acest articol de prezentare al cartii Legea lui Unu, cu aceste cuvinte,  fiindca mi se pare un lucru f important de luat in considerare.

In trecut, Ra, impreuna cu alti membrii din civilizatia lor s-au prezentat Egiptenilor ca si frati. Ei au venit cu bratele deschise pentru a oferi cunoastere si informatii despre cum sa vindeci cu ajutorul cristalelor, cum sa initiezi o persoana in legea lui Unu, cum sa muti materia prin forta gandului si alte tehnici. Pentru un timp, informatiile lor nu au fost distorsionate, dar intr-un final, cei din clasa conducatoare au dorit sa foloseasca piramidele construite cu rol de echilibrare si vindecare, doar pentru propiul uz. Ei doreau sa aiba control asupra lor. Aceeasi veche dinamica intre clasa "conducatoare" si cei asupriti.

Materialul Ra a fost transmis la inceputul anilor 80, prin chanelling. Pentru cei care sunt atrasi fata de astfel de informatii, veti vedea ca ceea ce spune Ra este de o simplitate si profunzime mareata. El ofera Legea lui Unu fiind un mesager, lege care nu favorizeaza nici lumina si nici intunericul. Ceea ce este foarte profund in cartea Legea lui Unu, nu este neaparat informatia, ci felul in care o transmite. 

De exemplu, probabil ca unii dintre voi ati auzit despre Maldek, Marte si razboaiele care s-au desfasurat pe aceste planete. Cati dintre voi stiati ca o parte din aceste fiinte s-au incarnat pe Pamant in corpuri care nu pot fi utilizate la maxima eficienta, acei Bigfoot. Sufletul a ales aceasta incarnare, pentru a face ceea ce se numeste o reparatie karmica. Facand legaturi intre diferite informatii, intelegem mai bine de ce "se intampla" anumite lucruri in viata noastra noastra. 

De asemenea, Ra ofera si exercitii practice, pe care le putem folosi in drumul nostru spiritual. El vorbeste despre tacticile constiintelor negative din Orion, pentru ca noi sa fim mai bine informati. Citind, noi devenim mai puternici, fiindca devenim mai constienti de propria putere. Astfel, nu ne lasam manipulati de acea "Elita". Cartea este extraordinar de actuala si citind intrii intr-o stare de reamintire, iti reamintesti ceea ce esti tu ca si suflet.

O prezentare ampla a cartii gasiti aici: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/legea-lui-unu-2/ 

Noi va recomandam cu cea mai mare deschidere aceasta carte, care este disponibila in format fizic, la pretul de 35 de lei (sau electronic la pretul de 15 lei). Cine o doreste, comenziile se fac aici:  http://www.puterea-creatiei.ro/produs/legea-lui-unu-2/http://www.puterea-creatiei.ro/produs/legea-lui-unu-2/
sunand la nr de tel 0742162067, sau trimitand un mail la adresaputerea_creatiei@yahoo.ro cu numele, adresa si cate exemplare doriti. Livrarea prin posta sau curierat la cerere, plata ramburs, se poate plati si prin paypal sau transfer bancar, livram si in afara tarii.

Pe site-ul Puterea Creatiei http://www.puterea-creatiei.ro veti descoperi si alte produse in afara de carti (orgoni, uleiuri esentiale...) care ne ajuta in acest proces de transformare la nivelul constiintei. Cine face o comanda de peste 200 de lei, va primi o reducere de 10% din partea noastra.

Va asteptam pe site, va asteptam sa cititi cartea si o zi extraordinara tuturor,

Oprea Alexandru, Puterea Creatiei