luni, 16 iunie 2014

MESAJ COBRA


Solstițiul de pe 21 iunie va marca o completare a unei operațiuni importante a forțelor de Lumina. Nu se poate spune inca nimic, despre această operațiune.De asemenea, la momentul solstițiului de vară pe 21 iunie, va incepe procesul activarii planetare, al arhetipului Zeitei. Acest lucru va fi activat de multe femei din Mișcarea de Rezistență și flota Pleiadiana, meditând și dirijand energia lor iubitoare spre umanitate.Solstițiul de vară incepe la ora 10 si 52 minute GMT. Aceasta este egală cu ora locala 12:52 în Egipt și Europa Centrală, 11:52 BST în Londra, 06:52 EDT la New York, 05:52 CDT în Chicago, 4:52 MDT în Denver și 03:52 PDT în Los Angeles. Puteți vedea fusul orar pentru alte locații din întreaga lume aici:http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=COSMIC+GODDESS+ACTIVATION&iso=20140621T1250&p1=3667


Vă puteți alătura acestei meditații în felul vostru, dar aici este meditația sugerata de către forțele  Luminii:
 
1. Faceti-va confortabili, inchideti ochii si relaxati-va, urmarindu-va respirația
 
2. Inconjurati-va intr-un ou roz, plin de energia  Iubirii
 
3. Invaluiti-i pe cei dragi in ouă roz similare, pline de energia Iubirii
 
4. Imbratisati întreaga umanitate și toate ființele vii de pe planeta Pământ, într-un ou de culoare roz, plin de energia Iubirii


Forțele Luminii au solicitat ca aceasta scurta meditatie sa fie facuta in fiecare duminica, dupa Meditația Saptamanala pentru Eliberare, deoarece acest câmp de energie al Iubirii, va servi drept scut de protecție.
 
Principalul nostru loc de ancorare pentru activarea Zeitei Cosmice, va fi la Ibiza. Grupurile Fratiei Trandafirului vor fi principalele transmițătoare de energii cosmice pentru aceasta activare in intreaga lume.


Puteți forma propria Fratie a Trandafirului, sau puteti adera la un grup deja existent, aici:
 
http://www.meetup.com/SISTERHOOD-OF-THE-ROSE/

La scurt timp după solstițiu, multe informatii care au fost ascunse anterior vor fi lansate în cele din urmă și un nou ciclu de activitate a forțelor de Lumina va începe. Prin urmare, sunteti mai mult decât bineveniti să va alăturati noua, in prima noastra conferinta a Victoriei Luminii din Taiwan:
 
http://portal2012.org/Taiwan.html

Victoria Luminii este aproape!

Sursa: http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu