miercuri, 28 martie 2012

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC – VORTEXUL SACRU (4)


În nord-vestul Ucrainei, aproape de graniţa cu România, se află al treilea punct principal al vortexului anahatei planetare. Este o zonă destul de puţin cunoscută acum din punct de vedere ezoteric, însă era mult mai cunoscută în antichitate. În viitor se vor descoperi mai multe vestigii religioase în zonă. Unul dintre punctele de convergenţă cu banda energetică a anahatei planetare este Muntele Hoverla, acesta fiind cel mai înalt munte din Ucraina (2061m). Vârful acestui masiv are o structură asemănătoare tetraetrului (piramidă triunghiula regulată).
Din punct de vedere topografic, se consideră că zona ar fi chiar centrul Europei (măsurători făcute de inginerii din vremea Imperiului Austro-Ungar, care au proiectat şoseaua Zseget-Rakhiv).
De-alungul istoriei, zona a fost disputată de mai multe puteri ale vremii (Polonia, Cehoslovacia, Austro-Ungaria).
În apropiere sunt alte trei centre secundare, care au rolul de „stabilizator” şi „ghidaj” pentru banda energetică.
Încă nu se pot spune mai multe lucruri despre locaţia acestui centru energetic. În urma unei „transmisii” am aflat că regiunea este într-o puternică legătură subtilă cu centrele Bucegi şi Retezat, formând, fie un triunghi isoscel Fibonacci (raportul dintre latura mare şi cea de bază este 1,618033…) precum în figura de mai jos, fie un triunghi cu centrul de greutate (intersecţia medianelor) la Şeuca – Mureş (localitate unde Fecioara Maria transmitea mesaje prin intermediul Rozaliei Marian, trecută dincolo la sfârşitul lui Iunie 2011). În primul caz, vârful triunghiului ar fi Cernohora (Carpaţii Păduroşi), iar în al doilea caz, vârful triunghiului ar fi la Hoverla.
Acelaşi centru de greutate ar fi şi dacă s-ar lua în vedere traseul energetic format de cele cinci puncte (Retezat-Bucegi-Ceahlău-Rarău-Hoverla).
 Vârful triunghiului Fibonacci (varianta din imaginea de mai sus) ar fi o zonă extrem de interesantă din punct de vedere energetic. Pe o suprafaţă relativ mică izvorăsc două mari râuri ale Europei, Tisa si Prutul; acestea au şi o particularitate foarte interesantă, anume că prezintă traiectorii diferite. Tisa se deplasează spre sud şi apoi spre vest, iar Prutul se deplasează spre nord şi apoi spre est. Acestea înseamnă că, din punct de vedere energetic, acolo avem un „vârtej” al elementului „apă”, ceea ce înseamnă o zonă extrem de benefică pentru purificări (şi chiar vindecări) pe zona emoţională.
Este posibil ca amândouă variantele să fie corecte, având în vedere faptul că banda energetică prezintă „devieri” de circa 15-20 km (foarte probabil ca una din sarcinile centrelor secundare este aceea de „stabilizare”). Prin urmare, există o „măturare” de până la 40 km a proiecţiei pe pământ a benzii energetice.
Sper să pot „decodifica” mai multe aspecte despre acest punct foarte important când voi vizita această zonă.
Apariţiile de la Şeuca sunt cu mult mai puţin cunoscute decât cele de la Medjugorje, dar asta nu înseamnă că nu sunt la fel de importante. Faptul că ele au apărut într-un mediu diferit de cel ortodox nu înseamnă că trebuie să fie desconsiderate sau chiar luate în derâdere, cum fac multe feţe bisericeşti. Să nu uităm că învăţătura creştină spune să nu ne uităm la feţele oamenilor. Poate că nu degeaba lucrurile au fost în aşa fel „aranjate”.
Rozalia Marian a spus că Fecioara Maria i-a încredinţat cinci secrete, dintre care patru le-a făcut cunoscute:
1. Catastrofe naturale mari şi mai dese, foamete şi multe boli nevindecabile.
2. Incendii, inundaţii, secetă, precum şi mari cutremure de pământ.
3. Moartea multor copii sub 7 ani.
4. Dragostea din inimile oamenilor se va răci încetul cu încetul iar România va fi zguduită de un eveniment puternic şi va curge mult sânge nevinovat!
Se spune că al cincilea secret ar fi în legătură cu biserica (catolică).
Nu trebuie să intrăm în panică, chiar dacă aceste mesaje nu sunt deloc îmbucurătoare. Trebuie să spun că, la orice infuzie de energie divină, primul proces care urmează sa fie activat este cel de purificare, prin urmare aspectele negative ies primele la suprafaţă. Aproape întotdeauna purificarea doare, căci dependenţa de ceea ce este impur (şi conexiunile acestuia cu viaţa) este foarte puternică.
Deşi trebuia să fac cunoscut traseul energetic între 2015-2020, şi eu am fost informat că urmează o perioadă dificilă pentru ţara noastră, iar anumite circumstanţe mă obligă să fac cunoscut acest circuit sacru cu câţiva ani înainte.
Trebuie făcute multe schimbări, şi mai ales foarte multe purificări!
Vârful Hoverla este un centru extraordinar de favorabil pentru accesarea elementului „foc”. Toate cele patru puteri ale focului (purificare, energizare, întărire, transformare) pot fi accesate în acest loc. Vârful Hoverla (figura de mai jos) a fost şi el „sculptat” în aşa fel încât să susţină matricea energetică a Hoverlei.
Este recomandat ca accesarea subelementelor foc din acest centru energetic să se facă numai după s-a realizat echilibrul pe elementele „pământ” şi „apă”, ceea ce presupune schimbări mari în ce priveşte viaţa personală, socială, şi un oarecare avans al evoluţiei spirituale.
Pentru cei care nu sunt siguri pe ei, care nu-şi pot controla propriile puteri, adică nu au un bun echilibru intern, precum şi un bun autocontrol mental, este recomandat să cereţi ajutor (prin rugăciune şi intenţie), pentru a primi un ghid. Fiecare centru energetic este „locuit” de multe entităţi energetice (chiar şi fizice), iar intenţia voastră este foarte rapid detectată, astfel că veţi avea parte de îndrumare şi protecţie. Trebuie doar să vreţi!
În figura de mai jos sunt delimitate două triunghiuri isoscele Fibonacci, unul cu două unghiuri de 720 şi altul cu două unghiuri de 360. Primul este format de punctele Retezat-Bucegi-Punctul Nord din Ucraina (triunghiul violet), iar al doilea este format din punctele Retezat – Şinca Veche – Rarău (triunghiul albastru).
În zona localităţii Şinca Veche, judeţul Braşov, se află o matrice energetică modificată (de către atlanţi şi entităţi extraterestre), şi este în conexiunea cu centrele din Retezat şi Rarău. Acolo exista o convergenţă naturală a energiilor pământeşti (elementale) cu cele cereşti, dar a fost anume alterată (s-au modificat anumiţi parametri) pentru a fi în conexiune subtil energetică cu centrele din Retezat şi Rarău. Vârfurile celor două triunghiuri Fibonacci au rolul de „reglatori energetici”. Triunghiul violet, cel cu unghiurile laterale de 720 este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de „pătrunzător”, de „explorator” pe zona energetică şi psihoemoţională. Intrând în conexiune cu centrele sale, putem accesa energii care ne erau încă necunoscute, şi care ne ajută în procesul de evoluţie. Există o conexiune foarte puternică între aceste trei puncte.
Triunghiul albastru, cel cu unghiurile laterale de 360, este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de echilibrare, armonizare, calibrare, a energiilor capătate. Aduce echilibru pe fiecare plan (fizic, energetic, emoţional, mental, cauzal) cât şi armonie între interior şi exterior.
Nu este neapărat nevoie să vă aflaţi în templul de la Şinca Veche! Efectul matricei are efect pe o rază de câţiva kilometri. De altfel vor fi unele persoane care se vor simţi mult mai bine în alt loc din zonă decât alte persoane, care vor fi atraşi de un alt deal din apropiere.
Centrele energetice din Retezat, Bucegi, Rarău şi Ceahlău au o rază de acţiune benefică de până la 15 km (la Bucegi e chiar mai mare, de circa 25 km).
Entitatea Ral, coordonatorul matricei carpatice, mi-a transmis că este recomandat ca, întâi să se viziteze centrele de bază (Retezat şi Bucegi pe de-o parte, Retezat şi Rarău pe de altă parte), şi apoi vârfurile (Ciornohora, Şinca Veche). Localitatea ucraineană cea mai potrivită pentru a accesa vârful primului triunghi este Yasinia. Mi-a mai transmis că atunci când suntem în aceste două „vârfuri” de triunghi, este îndeajuns să fim conectaţi cu mintea şi sufletul la centrele din baza triunghiului iar matricea noastră energo-informaţională va face restul. Instrumentul de lucru va fi şi în acest caz triada intenţie-imagine-emoţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu