duminică, 2 octombrie 2011

Octombrie, o luna a stagnarii pentru Romania


Previziuni pentru luna Octombrie 2011

     Pentru Romania, luna octombrie va fi un alt capitol al blocajelor, intarzierilor, rupturilor la nivel international, nemultumirilor si criticilor venite din partea populatiei care vor viza proasta gestionare a situatiilor de moment. Spre deosebire de luna septembrie, intervalul care abia a inceput, va fi apasatoar. Multe decizii care vor fi luate in pripa de catre factorii decizionali si care risca sa aduca in prim plan, pentru a nu stiu cata oara, acele proiecte “disperate” care vor fi luate pe ultima suta de metri. O perioada dificila in planul astrologic in care nemultumirile vor fi vizibile. Starea de tensiune, agresivitate si de resemnare in fata deciziilor de ultim moment va fi caracteristica si se va reflecat printre principalele nemultumiri ale cetatenilor Romaniei.
     Putem vorbi despre o perioada a stagnarilor si o usoara inrautatire a situatiei de moment, daca raportam situatia Romaniei la nivel global. Intr-un cuvant nu numai tara noastra va avea de suferit, ci majoritatea statelor mebre UE si nu numai.
     Pentru Romania, privit din punct de vedere astrologic, octombrie poate fi o luna in care miscarile de scoarta si activitatea seismica poate cunoaste o intensificare, totusi fara a fi produse victime omenesti sau bagube materiale. Ca si in luna august, cand practic din punct de vedere astrologic, Romania ca tara a avut o situatie asemnatoare si asta am vazut la posturile nationale, se pare ca lucrurile vor avea contnuitate si in luna octombrie. In planul meteorologic, momentele de racire vor alterna cu cele de incalzire atipica pentru intervalul in care ne aflam. Un motiv in plus pentru a avea parte de mai multe momente in care putem iesi impreuna cu cei dragi in aer liber. Deasemenea si pentru acest interval de timp putem cunoaste o intesificare a eruptiilor Solare, care pot fi vizibile ca si efect, nu numai in tara noastra ci si in vecinatatea Romaniei. In orice caz din punct de vedere al fenomenelor meteorologice nu va trebui sa avem un motiv de ingrijorare, chiar daca situatiile pot fi usor atipice.
     Un alt aspect mportant pentru luna octombrie, o constituie deteriorarea, relatiilor si legaturilor internationale. Din noua, privit din punct de vedere astrologic, Romania ca tara poate primi sanctiuni venite din partea UE sau din partea anumitor foruri internationale. O perioada dificila in care Romania poate fi pusa sub acuzare. Relatiile internationale pot avea de suferit atat in planul politic cat si in in sfera economicului. Faptul ca anumiti investitori din strainatate vor fi nemultumiti si se pot retrage de pe piata de desfacere romaneasca, sunt mai mult ca posibile aceste situatii. Deasemena, Ministerul de Externe va trebui sa aiba in vedere relatiile si situatiile care se pot naste pe tot intervalul lunii octombrie. Momente dificile care pot fi gestionate dificil de catre autoritati. Implicit ca Romania ca si tara poate fi acuzata cu usurinta si de tarile vecine, pentru atitudinea si modul in care presedintele si guvernul gestioneaza situatiile de moment. Aceste aspecte vor fi resimtite si in planul finaciar pentru ca luna octombrie va fi o luna a cheltuielilor si a fluctuatiilor mari din punct de vedere economic.
     Planul financiar va fi afectat de investitii si cheltuieli. Subiecte care vor fi dezbatute pe larg la posturile nationale. Investitiile pot fi hazardate si deciziile in acest sector de activitate pot fi nu tocmai potrivite pentru situaia de moment a tarii. Poate fi o luna a investiilor proaste, a cheltuielilor si blocajelor din acest punct de vedere. Ca si tara, Romania se va confrunta cu un buget deficitar si actiunile factorilor decizionali pot fi disperate. In orice caz, tot ceea ce are legatura cu finantele, cheltuielile si delapidarile pot fi resimtite in aceasta luna. Faptul ca fluctuatiile financiare internationale pot devaloriza moneda nationala si putem cunoaste o scadere in puterea de cumparare a acesteia. Interventii si decizii care pot veni din parte Guvernului dar si a Ministerului Muncii si cel de Finante.
     Un alt aspect important care poate fi observat in aceasta luna, este cel legat de reorganizarea teritoriala. Nemultumiri si decizii care pot ingrijora mai mult cetatenii Romaniei. In orice caz tot ceea ce are legatura cu cetatenii de alta etnie poate fi discutat, dezbatut in luna octombrie.
     In planul politic se va intensifica atitudinea vehementa venita din partea opozitiei catre actuala guvernare si din acest punct de vedere, acuzele si nemultumirile cu privire la cele doua institutii ale statului, in speta Presedintia si Guvernul Romaniei vor fi vizibile. O autoritate mai putin obisnuita si atitudine ce poate veni din partea presedintelui dar si a principalilor oameni care se afla in anturajul acestuia. Va fi o luna mai delicata in care unele decizii vor fi luate de fatada, pentru a se mai tempera starea de agitatie si tensiune, totusi pot fi privite ca si masuri “disperate” care in loc sa aduca imbunatatiri ale situatiei de moment, vor fi masuri care cu siguranta poat aduce o atitudine menita sa produca galagie in randurile cetatenilor. Coalitii care pot ave loc la nivel inalt si asocieri in planul politicului care pot veni sa socheze opinia publica. In continuare vor fi luate masuri de austeritate si Romania ca tara isi va duce destinul inainte!
     Sectorul economic, indeosebi cel bugetar, va cunoaste o irautatire a situatiei si schimbari la care nu se va astepta nimeni, vor fi vizibile cu ochii liberi. Nemultumirile sindicatelor si ale populatiei pot aduce in prim plan, miscari sau proteste de strada in care oamenii sa isi strige in fata Guvernului sau altor institutii importante apartinand statului, ofurile sau doleantele. Ministerul de Interne, Justitia, Biserica si Ministerul Educatiei vor cunoaste schimbari sau modificai de ultmim moment care vor veni sa aduca nemultumire in randul lucratorilor si a sindicatelor. O perioada de neliniste care va domni, incertitudine si sperante desarte. Spuneam faptul ca putem asista la minfestatii si proteste, ceea ce este foarte posibil pentru urmatorul interval. O serie de nemultumiri la nivel individual poat fi resimtite prin gesturi disperate venite din partea cetatenilor, cum ar fi greva foamei, forme de protest atipice si care sa vina sa socheze populatia si opinia publica. Ministerul de Interne va trece la o noua etapa a restructurarilor sau principalele decizii care vor fi luate in contunare pot culmina cu noi decizii, negative.
     Si in luna octombrie vom asista la o serie de arestari, procese, litigii in care vor fi implicate persoane publice cu nume de rezonanta in tara noastra. Pot fi puse capete sub acuzare nu numai pe planul intern ci si international. Deasemenea, romanii din alte tari, state mebre UE pot avea de suferit si imaginea tarii noastre peste hoatere poate avea de suferit, acte de violenta si incalcarea regulilor, din partea cetatenilor romani aflati in strainatate sau a cetatenilor straini aflati pe teritoriul Romaniei.
     O luna in care vom asista la accidente si incidente in trafic care pot fi catastrofale, incidente atat in aer, pe sol si care pot viza din punct de vedere astrologic transporturile pe sine. Predispozitia din punct de vedere astrologic de a creste numarul accidentelor cu victime este crescuta. Transformari care pot viza modificari in sistemul legislativ sau codul rutier. Telecomunicatiile, Posta Romana si transporturile in Romania pot avea de suferit. Deasemenea tot in aceasta perioada ca semn de nemultumire si protest pot fi blocate artere importante din tara. O serie de masuri care vor fi luate in ceea ce priveste audiovizualul. Incidente care pot viza principalele trusturi mass-media din tara si piedici care pot fi puse. Va fi o luna a senctiunilor venite din partea CNA.
     Si sistemul saitar in tara noastra va cunoaste in continuare modificari negative, prin plecarea personalului medical, dar si decizii care vin sa nemultumeasca cadrele din sistemul sanitar. Explozii, incendii si incidente de acest gen care se pot intampla si la care putem asista in luna octombrie si bineanteles care nu sunt de dorit; deasemenea predispozitia din punct de vedere astrologic la explozii in subteran, intr-o cota destul de crescuta.
     Cu toate ca luna octombrie va veni cu o serie de limitari, intarzieri si nemultumiri, principalele aspecte pozitive au legatura cu rata natalitatii, care va fi mult mai crescuta pentru aceasta luna. Deasemenea avantajati din punct de vedere astrologic vor fi artistii, scriitorii, lucratorii in showbiz, evenimente mondene de amploare si importante. Moda va cunoaste o relansare si industria care are directa legatura cu ceea ce inseamna simtul artistic.
     Dincolo de toate aceste stari apasatoare si care isi vor pune amprenta asupra personalitatii la nivel de cetateni, avem si o protectie, care va veni si va mai estompa o parte din aceste nemultumiri, insa cu scepticismul de rigoare.
     In concluzie, pentru luna octombrie, se va urmari un nou acord de imprumut sau transa deja stabilita care sa intre in visteria tarii. Va trebui sa tinem cont de tot ceea ce implica cheltuieli si sa avem in vedere aspecte ale incapatanarii, care nu vor face altceva decat sa ingreuneze situatia Romaniei ca tara, bineainteles in actualul context international.

Vezi mesajul celor care cheamă la Revoluţie MONDIALĂ pe 15 octombrie 2011 (VIDEO)







Se prefigurează o mişcare amplă de protest, care se va desfăşura, simultan, începând cu 15 octombrie 2011, în oraşe din zeci de ţări.
Pornită la New York, ca un protest împotriva corporaţiilor financiare, OWS (Ocupy Wall Street) tinde să se transforme într-o revoluţie planetară cu consecinţe încă nebănuite.
La o primă vedere, OWS pare o simplă „zvârcolire a socialismului”, ce poate fi ridiculizată de liberali şi de economiştii apropiaţi acestora. Este aberant să ceri anularea datoriilor bancare - aceasta este una dintre revendicările celor care, zilele acestea, ocupă Liberty Plaza şi Podul Brooklyn. Ar fi pe principiul „Hoţul strigă hoţii!”.
Cu toate acestea, aşa cum a declarat la CNN şi regizorul Michael Moore, majoritatea americanilor simpatizează cu protestele din New York şi nu este exclus ca mulţi să li se alăture acolo sau în alte oraşe, în zilele şi săptămânile ce vor urma.
De la cele câteva scandări împotriva corporatiştilor care au generat criza şi prosperă în continuare, „pe spatele celor săraci”, s-a ajuns, rapid, la un mesaj cu rezonanţă în inimile tuturor celor afectaţi de criza globală. S-a ajuns la un mesaj care cheamă la o Revoluţie care să producă o „schimbare adevărată”. Deşi mesajul este pacifist, videoclipul de promovare pe youtube conţine şi imagini ale confruntărilor violente anterioare dintre manifestanţi şi forţele de ordine, din decursul protestelor de anul acesta, din SUA şi Europa. În plus, mascota mişcării este masca din filmul „V de la Vendetta”, care, deşi are o concluzie generoasă, umanistă, este plin de scene violente.
Iată ce se spune în mesaj:
„Suntem conştienţi de corupţie, de minciuni, de războaie, de sistemele nedrepte care încurajează comportamentele egoiste şi anti-sociale, de violări ale drepturilor omului, de distrugerea acestei planete şi a locuitorilor săi, de acţiunile injuste şi inumane ale corporaţiilor globale pentru putere şi profit… Şi ne-am săturat! Pe 15 octombrie 2011 putem produce o SCHIMBARE ADEVĂRATĂ, dacă oamenii de bun simţ ai acestei planete vor putea lăsa deoparte nimicurile care îi separă şi se vor UNI! Revoluţia Globală – 15 octombrie 2011. Vrem o democraţie reală. Pentru oameni, făcută de oameni. Opriţi maşinăria – creaţi o nouă lume! Acesta poate deveni un eveniment de cotitură… depinde de TINE! Casa noastră, vieţile noastre, viitorul nostru. Nu sunteţi singuri. Viitorul e acum. E timpul să modernizăm planeta”.

Cine este în spatele mişcării OSW şi a Revoluţiei din 15 octombrie?
Unii vor arăta spre socialişti şi spre serviciile secrete ruse. Televiziunea de ştiri RT, finanţată de Moscova, a prezentat reportaje „incendiare” de la New York, încă din primele zile ale mişcării, în timp ce mediile tradiţionale occidentale au păstrat tăcerea asupra subiectului. Doar arestările de sămbătă au făcut înconjurul lumii, pe toate canalele.
Cert este că, oficial, promotorii mişcării sunt persoane cvasinecunoscute, cel mai proeminent fiind un fost membru de campanie al unui candidat la alegerile prezindeţiale din SUA, din 2008.
Regizorul Michael Moore i-a vizitat pe protestatarii din Wall Street şi, cum spuneam, a fost invitat la CNN să vorbească despre OWS. Cunoscut pentru mai multe pelicule în care a blamat regimul republican al lui George Bush pentru atentatele din 11 septembrie 2011 şi cartelurile financiare americane pentru criza declanşată în 2008, Moore a susţinut că OSW poate fi începutul unei adevărate revoluţii.
Protestatarii din Liberty Plaza au fost vizitaţi şi de actriţa Suzan Sarandon, care şi-a declarat solidaritatea cu cauza acestora. "Îi înţeleg foarte bine. Personal, nu am fost afectată de maşinaţiunile celor de pe Wall Street, dar dacă mi-aş fi pierdut averea din cauza lor, aş fi fost teribil de mânioasă", a spus Sarandon.
Se pare că, pe 15 octombrie, în afara SUA, cele mai ample proteste vor fi în Spania, Brazilia, Germania, Anglia, Grecia şi Israel. Şi în Ungaria s-au anunţat proteste pe 15 octombrie.





Sursa: jurnalul.ro

Protestele din New York se amplifică. Poliţiştii au arestat sute de manifestanţi care au blocat podul Brooklyn

protest, new york
 Foto: JESSICA RINALDI / Reuters
protest, new york



Circa 700 de persoane au fost arestate, sâmbătă, la New York, deoarece blocau circulaţia pe podul Brooklyn. Oamenii au fost eliberaţi după câteva ore, nu înainte de a primi citaţii pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice  / Foto: JESSICA RINALDI / Reuters
protest, new york
 Foto: JESSICA RINALDI / Reuters
protest, new york
 Foto: JESSICA RINALDI / Reuters
protest, new york
 Foto: JESSICA RINALDI / Reuters


Circa 700 de persoane au fost arestate, sâmbătă, la New York, deoarece blocau circulaţia pe podul Brooklyn. Oamenii au fost eliberaţi după câteva ore, nu înainte de a primi citaţii pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.
Protestul a început la Liberty Plaza, în cartierul financiar, unde s-au instalat, de două săptămâni, mai mulţi militanţi ai mişcării "Ocupăm Wall Street” (OSW), care vizează tragerea la răspundere a corporaţiilor ce se fac vinovate, în opinia lor, de actuala criză globală.
Manifestaţia s-a mutat apo spre podul Brooklyn, conform autorităţilor. Acestea au precizat că majoritatea manifestanţilor au rămas pe trotuar şi au fost paşnici.
Regizorul Michael Moore, cunoscut pentru mai multe pelicule în care a blamat regimul republican al lui George Bush pentru atentatele din 11 septembrie 2011 şi cartelurile financiare americane pentru criza declanşată în 2008, a fost invitat de CNN, unde a vorbit peste 10 minute despre mişcarea OSW, susţinând că este începutul unei adevărate revoluţii.
Protestatarii din Liberty Plaza au fost vizitaţi şi de actriţa Suzan Sarandon, care şi-a declarat solidaritatea cu cauza acestora. "Îi înţeleg foarte bine. Personal, nu am fost afectată de maşinaţiunile celor de pe Wall Street, dar dacă mi-aş fi pierdut averea din cauza lor, aş fi fost teribil de mânioasă", a spus Sarandon.
Pe internet capătă tot mai multă popularitate un apel de participare la o Revoluţie globală, cu startul pe 15 octpmbrie 2011.
Astfel, ceea ce a început ca un protest împotriva corporaţiilor financiare de pe Wall Street pare să se transforme într-o amplă mişcare globală, având ca scop final răsturnarea regimurilor politice actuale.
Mişcarea înglobează toate nemulţumirile acumulate de toţi cei afectaţi de criza economică. Se pare că, în afara SUA, cele mai ample proteste vor fi în Spania, Brazilia, Germania, Anglia, Grecia şi Israel. Şi în Ungaria s-au anunţat proteste pe 15 octombrie.



protest, new york
protest, new york

Sursa: jurnalul.ro

Un OZN portocaliu, văzut în Phoenix VIDEO

Un OZN portocaliu în Phoenix / foto: ghosttheory.comMartorii spun că au văzut un punct portocaliu care brăzda cerul ca un fulger orizontal, dar nu avea cum să fie fulger, ci probabil altceva. Obiectul s-a plimbat o perioadă scurtă, iar apoi a dispărut.
După aproape 40 de minute şi-a făcut apariţia a doua anomalie – o lumină puternică despre care se crede că ar fi fost un meteorit, potrivit ghosttheory.com.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-ozn-portocaliu-vazut-in-phoenix_871181.html#ixzz1ZS04JEze
Unul dintre martori, Brien McElhatten, a descris OZN-ul comparându-l cu o lumânare din care cădeau particule mici. Obiectul luminos era uşor de observat. Un alt martor a descris obiectul ca fiind “o minge mare verde cu o coadă albă care se plimba pe cer”.


Sursa: MISTERELE LUMII