vineri, 14 februarie 2014

SECRETE ASCUNSE PENTRU A FI FERICITI SI A INVATA SA NE CONSTRUIM O VIATA ARMONIOASA SI PROSPERA - CURS BUCURESTI 09.03.2014


Dragii mei,
Dupa cum poate ati observat, de cateva luni am fost putin mai retrasa si am postat mai putin decat erati voi obisnuiti. Am incercat sa urmez indemnul ghizilor mei dragi si sa studiez, sa meditez si sa incerc sa ma pregatesc pentru a acumula cat mai multe cunostinte si astfel sa pot sa inteleg care este sensul si cum functioneaza lumea in care traim cu totii.

La cursul pe care il voi tine duminica, 09.03.2014, ora 10.00 in Bucuresti, voi incerca sa va fac si voua cunoscute aceste informatii. Unele din ele sunt secrete ascunse ale timpurilor foarte vechi, altele sunt informatii mai noi, altele sunt ganduri pe care stiu ca multi dintre voi le simtiti si le intuiti, asa cum o fac si eu. 
Vom vorbi despre aparitia omului pe Pamant, despre influenta astrelor in destinul nostru, despre fortele negative si cum putem sa ne ferim de ele, despre boli si cum trebuie sa invatam sa ne vindecam singuri, despre influenta benefica a plantelor tamaduitoare, despre ce ne impiedica sa fim fericiti, prosperi si sa traim in armonie cu noi insine si cu tot ce ne  inconjoara, fie fizic sau spiritual. 
Vom incerca sa intelegem mecanismele saraciei, ale bolilor, ale nefericirii si armoniei.
Vom invata sa ne gestionam energiile proprii si inconjuratoare, sa intram in contact cu ghizii nostri spirituali, cum sa ne rugam pentru ca Universul sa ne indeplineasca rugamintile.
Vom face meditatii de curatare, de intrare in comuniune cu sufletul nostru si multe altele.

Va voi raspunde la intrebarile pe care le aveti si cine doreste, in incheiere, voi face terapii. 

Sper ca la sfarsitul cursului, cu totii sa ne simtim alti oameni, niste oameni fericiti, care s-au eliberat de toata povara minciunii si programelor restrictive acumulate, care si-a insusit metode si intrumente prin care poate sa isi construiasca propria realitate, una in comuniune cu destinul si menirea lui in viata.


Programarea se va face trimitand un mail la adresa sfatuitoarea@gmail.com , iar eu o sa va trimit locatia unde se tine cursul.

Investitia dvs. in afara de timpul alocat va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 20 lei.

"In viata individuala, dar si colectiv, strabatem mereu ciclurile trasate pentru noi de stele si planete. Daca putem deveni insa constienti de ele, daca putem constientiza in cel mai intim mod rolul astrilor in viata noastra, inseamna ca, intr-un sens, nu mai suntem prinsi in capcana lor, ne ridicam deasupra si nu ne mai miscam in cerc, ci pe o spirala ascendenta." (Jonathan Black - "Istoria Secreta a Lumii")


http://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA

HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN LEU DIN 15 FEBRUARIE 2014

rasarit
Luna Plina in Leu ne vorbeste despere iubire, creativitate, generozitate , mandrie, important este sa intelegem ca acest moment astral ne poate ajuta sa ne vindecam inima, sa descoperim adevaratul limbaj al iubirii care are o singura cale –inima.
Cu Mercur retrograd si asteroidul Nessus in Varsator in opozitie cu aceasta Luna Plina, exista  o nuanta sortita a tuturor evenimentelor, o nuanta ce are legatura  cu trecutul, abuzul, situatii toxice, karma de familie.
Simbolul Sabian al gradului 27 Leu , gradul Lunii Pline este : “ La rasarit , lumina creste incet, stelele dispar”.
Rasaritul este un moment al diminetii ce arata puterea luminii asupra intunericului , este un simbol al sperantei, al unui nou inceput, al unei noi vieti. Rasaritul aduce o noua zi iar Luna Plina in Leu pe acest grad asa cum spuneam in articolul precedent :” Cu Luna Plina in casa IX, datorita faptelor noastre , ajungem in Casa lui Dumnezeu. Aici suntem ajutati prin ghizi spirituali, intuitie, vise , premonitii sa vedem lumina de la capatul tuneluluii, ni se ofera o perspectiva pentru viitor.”
Asa cum spunea  Omraam Mikhael Aivanhov:
“Adevarata spiritualitate se poate compara cu lucrarea soarelui asupra pamantului: soarele nostru, adica spiritul nostru, ne insufleteste si invioreaza corpul astfel ca sanatatea, lumina, implinirea sa ne cuprinda. Daca spiritul nostru ne lumineaza si ne purifica zilnic fiinta, noua viata incepe sa circule in noi. Nici o inflorire nu este posibila atata timp cat soarele nostru, spiritul nostru, este absent. Intreaga lume cunoaste soarele si stie ca el isi ofera lumina si caldura, dar foarte putini oameni se gandesc sa il introduca in inima, in sufletul lor ca un simbol, o putere a vietii.Acela care face s? rasara zilnic soarele in fiinta sa se pregateste sa renasca.”
Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Leu din 7 august  2013.
Cu Luna Plina in Leu pe gradul 27 , cei nascuti in semnele fixe Leu,  Varsator ,Taur , Scorpion ( in jurul datei de 15, plus,minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti. Acest  lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul ,casa carierei  sau orice planeta personala in jurul gradului  8 din aorice semn zodiacal.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai precis pentru pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.
BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC
Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat prin abuzurile, tradarile in iubire, relatii toxice in iubire, legaturi karmice grele cu copii( abuz ), prieteni, grupuri pe care le frecventati. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni,iubire, pacatele unei familii, clan, parinti, sot. 
TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala, poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari in legatura cu familia,  radacinile voastre, caminul vostru, casa voastra, cariera voastra, sefii vostri. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”.  Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma  grea a familiei, parintilor.
GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa  gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale, probleme cu rudele, este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta sau un cadou de la un frate, de la un vecin. Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari in legatura cu rudele, vecinii, fratii si surorile voastre, strainii. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”. Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.
RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor, poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ceea ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care  sa va ajute sa intelegeti cele doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare, fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere. Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari in legatura cu banii, valorile,  proprietatile voastre, afaceri. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”. Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.
LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii , parteneriate cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari in legatura cu propria persoana, cu partenerii vostri, cu prietenii vostri. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”. Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.
FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare, dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Secretele ies in lumina. Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari legate de locul de munca, colegi, sefi, proiecte, sanatate. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”.Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.
BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari in legatura cu un iubit, un copil, un grup, o afacere cu un prieten. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”.Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.
SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualize problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera . Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari in legatura cu familia,  radacinile voastre, caminul vostru, casa voastra, cariera, sefi. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”.  Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma  grea a familiei, parintilor.
SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii,poate energiza  anumite probleme in  comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea , cu sistemul juridic. Este o perioada in care Luna Plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orIzonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea.
Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari in legatura cu rudele, vecinii, fratii si surorile voastre, strainii. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”. Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.
CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele, probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei. Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari in legatura cu banii, valorile,  proprietatile voastre, partener. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”. Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.
VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline  in casa VII, o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva, relatii afective instabile, probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari in legatura cu propria persoana, cu partenerii vostri, cu prietenii vostri. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”. Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.   
PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Asteroidul Nessus si Mercur retrograd in Varsator ( pasi din trecut) provoaca aceasta Luna Plina, asta inseamna ca trecutul este reinviat datorita unor abuzuri, tradari legate de locul de munca, colegi, sefi, proiecte, sanatate, compasiune. Tot aceasta Luna Plina aduce si puterea, intuitia , ghidarea de a intelege aceste situatii veninoase din trecut care continua sa va faca rau si va ajuta sa va eliberati de tot ceea ce va face “sange rau”.Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.
Adriana Tudosa
Articol preluat de pe http://adriana-astro.com/

IUBESTE-TI APROAPELE…

ImageIubeste-ti aproapele ca pe tine insuti…spune una dintre porunci si rezuma foarte clar si frumos cam tot ceea ce inseamna invatatura crestina. 
Daca te-ai iubi pe tine suficient, daca ai intelege ca tu meriti cu adevarat sa te iubesti, sa te rasfeti, sa te apreciezi si daca ai fi in armonie cu sufletul tau atunci ai intelege si ce inseamna a-ti iubi aproapele. 
Am ajuns aici deoarece s-a plecat de la un anunt umanitar facut de o draga prietena a mea zilele trecute si astazi discutand am inteles ca au raspuns acestei cereri de ajutor doar 3.-4 oameni. Sunt batrani si copii care ar ar avea nevoie de niste haine calduroase , de niste mancare sau jucarii…de cateva lucruri pentru a le insenina ziua si a le aduce un zambet. 
Traim vremuri de schimbari majore , schimbari care, teoretic, ne duc catre Lumina si catre drumul iubirii. Se observa insa o nepasare, o grijia diminuata fata de semeni, fata de tot ce este aproapele nostru. Vorbesc bineinteles de majoritate si nu de cei cativa ce isi dedica viata servind. Poate ca principalul nostru drum/tel in viata asta este acesta- sa servim. Si nu sa fim robi sau sa ne calce cineva in picioare ci sa daruim iubire, empatie, compasiune. Sa daruim din putinul nostru atat cat ne permitem, fie si o ciocolata. 
Alergam bezemetici in ultima perioada catre ce? Catre a acumula cat mai mult si a pune la saltea? Catre a strange si a ne asigura ca daca orice se intampla vom fi in siguranta? Oare nu plecam de aici fara nimic? Oare nu incheiem calatoria noastra pe Pamant asa cum am venit de la Tatal? In suflet si fara nici un fel de posesiune materiala? Si atunci? Daca tot avem si strangem cum ramane cu aproapele? Cu acel copil care nu cunoaste bucuria jucariilor sau a meselor copioase? Cu acel batran care a ramas singur si un simplu dar ii poate aduce un zambet? Cu acel OM care are mai putin si care ar putea fi oricare dintre noi? Cum ramane cu IUBIREA despre care se vorbeste atat? Despre care se scrie atat? Unde este ea atunci cand sufletul de langa noi poate fi vindecat prin aceasta iubire? Si daca TU ai fi unul dintre acei copii, batrani, Oameni?
Nu scriu aceste randuri cu nici un fel de repros ori furie ci doar cu compasiune si cu ganduri de iubire catre noi si voi toti. Intrebati-va cat si daca va iubiti pe voi, cat si daca va daruiti ceea ce aveti nevoie cu adevarat. Intrebati-va ce inseamna a te iubi pe tine insuti si atunci veti intelege ca darunind pur si simplu, iti daruiesti tie. 
Lumea in care traim va ramane un haos si va ramane asa cum e ea de majoritatea se tot plang…atata timp cat nu invatam sa ne iubim pe noi si asa, sa ii iubim si pe cei din jur caci UNA suntem. In loc sa ne plangem ca oamenii sunt rai, egoisti de ce nu incercam sa fim noi lumina, iubirea, corectitudinea, compasiunea? Si sa reflectam asta catre toti cei pe care ii atingem? Poate asa aceasta iubire va capata si adevarata valoare si nu va ramane doar un cuvant gol pe buze….aruncat in vant…

Sursa: http://ankalavinia.wordpress.com/

De la “indigo” la “cristal”

Pentru parintii cu inima mare si minte deschisa 
" Invata-l pe copil sa-si pretuiasca unicitatea, sa-si descopere propria valoare si sa fie ceea ce este! 
Sa-si infrunte temerile si sa actioneze cu curaj si incredere. 
Sa-si exprime individualitatea, sa atinga echilibrul si sa-i inspire pe ceilalti. 
Sa-si asculte vocea interioara. 
Sa traiasca viata cu bucurie, sa straluceasca si sa-si reverse lumina asupra celor pe care ii intalneste pe Cale. 
Sa descopere in toate frumusetea si maretia lui Dumnezeu."

În ultimele trei decenii s-a scris destul de mult pe marginea subiectului care se referea la aşa-zişii „copii indigo”, iar în ultimii ani se vehiculează tot mai des termenul de „copii de cristal”. 

Atât copiii „indigo” cât şi cei de „cristal” nu doar se comportă diferit faţă de restul fiinţelor umane, dar ei chiar gândesc într-o altă paradigmă şi sunt spiritual diferiţi de predecesorii lor. Corpurile lor subtile (în special corpurile eteric, astral şi mental) sunt deja mult mai dezvoltate şi ei sunt „conectaţi” în mod diferit la întreaga Creaţie, care pentru cei mai mulţi oameni reprezintă o mare necunoscută.

Întrucât aceşti copii reprezintă următorul pas al umanităţii pe scara evoluţiei sale, ei aduc în această lume un tip nou de energie, mult mai elevată şi rafinată decât cea cunoscută în prezent. Se ştie deja că cea mai mare parte din creierul fiinţei umane şi din ADN-ul ei este „nefolosit” şi tocmai de aceea oamenii de ştiinţă, în ignoranţa lor, s-au grăbit să-l denumească „ADN rebut”. În realitate, imensul procentaj de 97% reprezintă potenţialitatea extraordinară ce aşteaptă doar să fie activată în mod corespunzător.
Fiecare fiinţă umană are acces la această potenţialitate practic infinită de acţiune şi gândire, de rezonanţă cu toate aspectele din Universul manifestat şi chiar şi dincolo de acesta, în transcendență. Totuşi, coborârea în planul 3D (planul fizic) al fiinţei umane a atras într-un fel şi această „blocare” a capacităţilor inerente fiecărei fiinţe; a fost ca o „deconectare”, ca o închidere temporară a luminii, pentru a se putea astfel respecta regulile şi restricţiile specifice planului fizic de manifestare.

Pentru copiii „indigo” şi cei de „cristal”, energia coboară din planurile subtile ale Manifestării prin creştet până la baza coloanei şi apoi urcă din nou spre creştet într-un mod spiralat, creând astfel spirale de lumină „angelice”. Ca urmare, aceşti copii sunt mult mai energici şi au la dispoziţie o rezervă mult mai mare de vitalitate şi de acţiune eficienta decât ceilalți copii obișnuiți.
Copiii „indigo” au tendinţa să manifeste cu putere energia activităţii şi creativităţii lor şi adeseori ei sunt catalogaţi ca fiind hiperactivi sau având sindromul ADHD, o tulburare comportamentală foarte des întâlnită la copii, care semnifică lipsa de concentrare a atenţiei. În realitate, copiii „indigo” îşi exprimă în acest fel surplusul de energie cu care sunt dotaţi.

Pe de altă parte, copiii de „cristal” au tendinţa să-şi exprime energia prin diminuarea mişcării fizice, concentrându-se asupra aspectelor spirituale şi a celor multidimensionale.
Modul tipic de acţiune al copiilor „indigo” este o expresie a energiei lor, care este focalizată spre distrugerea vechilor sisteme şi purificarea modelelor şi energiilor perimate şi impure. De aceea, astfel de copii trebuie în primul rând să fie înţeleşi şi îndrumaţi astfel încât să-şi echilibreze în mod inteligent surplusul energetic; lor nu trebuie însă să li se administreze medicamente sau „calmante”, care nu vor face decât să le provoace numai neplăceri, pentru că astfel de medicamente nu fac altceva decât să-i „despartă” pe aceşti copii de planurile superioare la care ei aveau acces nativ până atunci.

Mulţi copii „indigo” trec în prezent spre condiţia de copii de „cristal”. Copiii de „cristal” se incarnează pe Pământ pentru a aduce iubirea, pacea şi armonia pe planeta noastră şi tocmai de aceea ei nu au nevoie să se manifeste atât de activ precum copiii „indigo”.
În lunile şi anii care vor urma, datorită transformărilor inerente ce vor avea loc pe Pământ, aceşti copii se vor evidenţia din ce în ce mai mult, ca o „fundaţie” a noii vieţi trăită de omenire în spiritualitate, puritate şi iubire.

Doreen Virtue despre Copiii Indigo si de Cristal:
"Primul lucru pe care cei mai multi oameni il observa la Copiii de Cristal sunt ochii lor, mari, patrunzatori si inteligenti peste varsta lor. Ochii lor iti retin privirea si te hipnotizeaza, in timp ce realizezi ca sufletul ti-e dezvelit ca sa-l poata copilul vedea. Probabil ca ati observat aceasta noua "semintie" de copii populand rapid planeta noastra. Ei sunt voiosi, incantatori si iertatori. Aceasta generatie de noi lucratori ai luminii, cu varste aproximativ intre 0 si 7 ani, sunt ca nici o alta generatie. Ideali in multe privinte, ei sunt indicatoarele pentru directia in care se indreapta omenirea ... si este o directie buna! 
Copiii mai in varsta (aproximativ intre 7 si 25 de ani), numiti "Copiii indigo", impartasesc anumite caracteristici cu Copiii de Cristal. Ambele generatii sunt foarte senzitive si mediumnice, si au scopuri importante in viata. Principala diferenta este temperamentul lor. Cei Indigo au un spirit de razboinic, deoarece telul lor colectiv este sa zdrobeasca vechile sisteme care nu ne mai sunt de folos. Ei sunt aici sa anuleze sistemele guvernamentale, educationale si legale carora le lipseste integritatea. Pentru a atinge acest tel, ei au nevoie de temperament si determinare arzatoare.



sursa
http://www.edituradaksha.ro/articles/view/de-la-copiii-indigo-la-copiii-de-cristal-a208
http://old.cristal-life.ro/articles.php?id=38

Sursa: http://adevarul2012.blogspot.ro/

Numerele de forta care compun matricea vietii noastre

Numerology-01
Numerologii considera 5 si 7 ca fiind vibratiile informational-energetice care se regasesc in structura fiintei umane, privita ca un microcosmos. Adunarea Teosofica, 5+7=12; 1+2=3 ne apropie si mai mult de conceptul trinitar, caci suntem o manifestare in cele trei planuri: Spiritual, Astral si Energetic. Pentru cei care au inteles, materia nu este altceva decat o forma grosiera de manifetare energetica. Iata cateva raporturi interesante:
• Intre scheletul uman si univers exista un raport de coordonare si de comunicare permanent in timpul vietii in trup.
• Coloana este impartita in 5 parti (5) este cifra omului perfect, care are 5 simturi pentru decodificarea universului exterior (vaz, auz, gust, miros, tactil) si 2 simturi pentru decripatrea universului interior (intuitia si imaginatia) 5+2 =7
• Regiunea cervicala are 7 vertebre carora le corespund cele 7 planete vizibile cu ochiul liber, 7. Fiinta umana are 7 invelisuri energetice, 7 feluri de tesuturi si 7 feluri de oase.
• Regiunea toracica are 12 vertebre, carora le corespund cele 12 semne zodiacale, 12 luni ale anului, 12 ore Yang si 12 ore Yin.
• Regiunea lombara are 5 vertebre mobile, active in stare Yang
• Regiunea sacrala are 5 vertebre fixe, sudate intre ele in stare Yin
• Regiunea coccidiana are 4 vertebre carore le corespund cele 4 elemente (pamant, apa, are, foc), 4 puncte cardinale si 4 anotimpuri.
• Daca adunam 7+12+5+5+4 obtinem: 33 care se poate traduce simbolic in doua triunghiuri care se unesc (pecetea lui Solomon), deci intre Macrocosmos si Microcosmos se inalta coloana vertebrala, pe aliniamentul careia se afla si cele 7 chakre principale care asigura intreg ansamblul psiho-energo-informational al fiintei umane. Primele vertebre care se concretizeaza in pantecele mamei sunt cele 7 vertebre cervicale care vin cu amprentele energetice ale urmatoarelor planete: Soare, Luna, Marte, Mercur, Jupiter, Venus, Saturn.
• Ultima vertebra a regiunii coccidiene este considerata un rudiment care ne lega antropologic de o alta creatura primordiala, astfel incat daca nu o luam in calcul obtinem 32 de vertebre ale coloanei.
• Numarul 32 este foarte intersant. Sunt 32 de acizi ARN si 32 de acizi ADN. Sunt 16 figuri albe si 16 figuri negre la sah. Sunt 32 de carti pentru ghicit.
• Fiecare zi din saptamana este guvernata de una dintre cele sapte planete vizibile cu ochiul liber , ii corespunde o vocala si o cifra. Astfel incat:
• Soarele guverneza prima zi: Duminca (i) 9
• Luna guverneaza a doua zi: Luni (e) 5
• Marte este guvernatorul celei de a treia zi: Marti (a) 1
• Mercur influenteaza a patra zi: Miercuri (ă) 1
• Jupiter stapaneste ziua a cincea: Joi (î) 9
• Venus se reflecta in a sasea zi: Vineri (o) 6
• Saturn guverneaza ziua a saptea: Sambata (u) 3
• Daca adunam 9+5+1+1+9+6+3=34=3+4=7 Nimic nu este intamplator in Marea Matematica Divina.
Sursa: http://codulluioreste.ro/

Eliberarea: chemarea destinului, de Lauren Gorgo (1)

destin
Raport 5D de Lauren Gorgo, 7 februarie 2014 (ii multumim Anei Nicolai, pentru traducere)
Mai sa fie!… lucrurile sunt foarte solicitante in acest moment. Si, in mod interesant, aflu ca aceasta intensitate e indreptata in doua directii clare – unii dintre voi simt ca se extind foarte mult si au sentimentul ca fac progrese, in timp ce altii sunt in continuare foarte afectati de aceste frecvente noi si se simt deprimati. Imi imaginez ca, in cadrul acestui spectru, majoritatea dintre noi se afla undeva intre cele doua extreme – de la starea de fericire, pana la cea de nefericire maxima.
Din aceasta cauza, Consiliul Suprem Pleiadian m-a rugat ca, mai intai de toate, sa ma ocup de aceasta stare de incordare, pentru a putea atenua orice alta tensiune, depresie, frica sau anxietate, pe care multi le preiau din aceste energii colective care circula liber prin aer, provenite de la toate noile explozii de lumina (solara).
In primul rand, intrucat iesim foarte lent din procesul de transformare, incepem sa adoptam (in cea mai mare parte) o atitudine mentala noua si detasata,  care este mult mai folositoare ca in trecut… faptul ca foarte multe lucruri ar trebui sa fie eliberate. Si totusi, inca mai exista acele zile/ore/minute extrem de solicitante – chiar daca ele incep sa fie mai rare. Presiunea rezultata din aceasta schimbare complexa este evidenta si in corpul nostru fizic – de obicei, intr-un mod neplacut – desi ar trebui sa fie evident faptul ca ne impamantam tot mai adanc in fiinta noastra, apropiindu-ne tot mai mult de momentul manifestarii noastre.
Un lucru pe care il aud mereu este acela ca motivul pentru care unii dintre noi (cititi: sufletele foarte sensibile) au o perioada atat de dificila, de cand a inceput ciclul solstitiului, are legatura directa cu noul nivel (superior) de frecvente fotonice… datorate punctului de maxim al ciclului solar/inversarii polilor Soarelui. Aceasta radiatie de lumina noua pe care o integram, este realmente diferita de orice alta codificare anterioara ei si, prin urmare, ne afecteaza intr-o multitudine de moduri favorabile, dar solicitante.
Consiliul imi spune ca, pana in prezent, unii au ajuns, desigur, la iluminarea intrupata… insa ei vor ca noi sa intelegem ca nivelul la care suntem capabili acum, sa dobandim maiestria biologica si spirituala, este fara egal… ca, in unele cazuri, ajungem chiar dincolo de nivelul de maiestrie pe care multi dintre noi l-au dobandit in vremurile Atlantidei… care a fost, intr-adevar, o perioada extrem de luminata.  
Intram intr-un ciclul de evolutie in care toate lucrurile devin posibile, iar unele dintre ele vor fi posibile pentru prima oara in istoria omenirii – si toate acestea, datorita Soarelui, care actioneaza ca un transmitator de energie pura a IUBIRII, din INIMA galaxiei… de Acasa.
Asadar, pleiadienii staruie pe langa noi sa perseveram, in timp ce ne adaptam la aceste frecvente noi, insistand se ne destindem un pic… sa le dam corpului, mintii si sufletului nostru permisiunea de a face aceasta tranzitie in propriul ritm si in felul lui, fara sa emitem judecati, fara sa avem asteptari sau atasamente…
De buna seama ca stim ce anume necesita lucrurile pe care le cerem de la voi… dar mai stim foarte bine lucrurile de care este capabil fiecare dintre voi.
Cu aceasta, va asiguram, asa cum am mai facut-o, ca lucrurile care urmeaza sa vina vor depasi cu mult dificultatile de a ajunge aici… si chiar daca, in unele privinte, va dezvoltati in continuare, sunteti mai aproape ca oricand de momentul manifestarii voastre. – CSP
Cel mai important lucru e sa intelegem ca trupul capata o stralucire pe care nu a mai atins-o in forma fizica… acesta fiind si motivul pentru care, recent, el s-a manifestat atat de zgomotos, ca raspuns la intreaga activitate solara. In ultimul timp a fost necesara atat de multa odihna, incat este de-a dreptul ridicol… si, chiar daca uneori faptul de a ramane treaz a fost o lupta foarte puternica, alteori, faptul de a adormi a fost un chin. Iar apoi mai exista si acele perioade frenetice, de vitalitate excesiva, intr-un mod cam inselator.
Acum stim ca aceste extreme inalte si joase pot fi destul de tulburatoare si greu de gestionat, de integrat si de echilibrat, insa CSP il indeamna pe fiecare dintre noi sa ramana cat mai centrat, mai impamantat si mai detasat, in timp ce intampinam energia noua, intensa si foarte puternica, a anului 2014 (calul de lemn)… care deja ne face semn sa facem tot posibilul pentru a ne dobandi libertatea – uneori, intr-un mod exagerat. Fara indoiala ca incepem sa simtim limitele exterioare a ceea ce este cu adevarat posibil… lucrurile dupa care inimile noastre tanjesc… iar asta trezeste in fiinta noastra idei nou-noute – unele dintre ele incluzand schimbari radicale de viata.
Acum, realmente dam cu nasul de posibilitatile pe care le are viitorul nostru si incepem sa avem idei la care nu ne-am mai gandit pana acum. Iar acest lucru e fascinant si insufletitor – dar si solicitant, avand in vedere transformarea inceata a corpului nostru. Aceasta energie noua contrasteaza net cu energia anului trecut (sarpele de apa), de imobilitate, hibernare si transformare, in timp ce ne-am lepadat cu migala de pieile noastre învechite… dupa cate s-ar parea, celula cu celula… asa ca poate fi enervant/demoralizant sa simti imensitatea lucrurilor noi, in timp ce (in plan fizic si/sau emotional) esti prins in lucrurile vechi.
Mai adaugati la acestea faptul ca inca nu avem nicio certitudine sau claritate reala cu privire la felul in care se vor materializa aceste noi dorinte vii – si asta, mai ales pentru „felul in care” nu apare, pana ce nu ne implicam pe deplin in chemarea inimii noastre. Odata devotati ei, ideea insasi va atrage caile catre destinul nostru, asa ca, in momentul de fata, este deosebit de important sa ne dam voie sa acceptam si sa simtim cu adevarat, posibilitatile existente in dorintele noastre… fara frica. Tocmai de aceea ele sunt aici, chiar daca o parte din ceea ce este revelat sunt lucruri FOARTE importante… schimbari despre care am stiut ca, intr-o buna zi, ne vor chema, dar, din punctul in care suntem acum, poate fi un pic descurajant sa le dam voie acelor dorinte sa prinda radacini in inima noastra.
Ignorati acel impuls (cititi: obicei prost). Aceasta este sarcina noastra, in momentul de fata… sa nu fim coplesiti de ceea ce ar fi necesar transpunerii in realitate, a acelor viziuni – ci, pur si simplu, sa ne dam voie sa le avem, sa ne imaginam cum vor arata ele si, in final, sa urmarim cum ne apare „felul in care”. Pe langa asta, anul acesta avem de partea noastra calul si, chiar daca calul salbatic din interiorul nostru va avea nevoie sa fie un pic imblanzit si directionat, el ne va aduce totodata puterea, rezistenta si mobilitatea de a iesi din orice inchistare creata de noi si de a face acele schimbari in viata noastra, care sunt necesare pentru a onora chemarea vie a inimilor noastre recalibrate.
Iar aceasta presiune crescuta de a FACE, de a schimba, de a inainta spre ceva mai aliniat cu IUBIREA noastra este palpabila, dar bineinteles ca e necesar sa ne strunim caii pentru o clipa (al doilea joc de cuvinte asociat calului) si sa ne fie clara directia in care mergem, in timp ce recunoastem orice disconfort care apare, in contrast cu libertatile in curs de dezvoltare, ce incearca sa patrunda in lumea vizibila. Aceste bariere aparente ne apar pentru ca noi sa facem o ultima analiza despre masura in care gandurile proprii ne pot face sa ramanem lipsiti de forta, prinsi in capcana limitarii si ne ofera sansa de a ne realinia cu gandurile bazate pe maretia IUBIRII noastre.
Privita retrospectiv, perioada aceasta se va dovedi a fi absolut vindecatoare – dar, pentru ca ne pregatim sa mergem pana la capat, luna aceasta chiar e necesar sa ne stabilim pe fagasul nostru cel nou si sa facem un efort conjugat de a ne elibera de trecut, de a rupe legaturile cu programele noastre vechi si de a ne elibera definitiv de absolut TOATE lucrurile care ne impiedica sa traim o viata divina… o viata autentica, in care IUBIREA guverneaza.
Si acesta este darul lunii februarie…
 E x t i n d e r e a a a a 
Am mereu senzatia ca luna februarie este o perioada foarte influenta de incubatie, intercalata perfect intre trecutul si viitorul nostru. Aceasta luna ne aduce starea necesara pentru a alege ceea ce vom aduce cu noi in lumea noua si ceea ce vom lasa in urma noastra. Anul acesta – si, pentru ca suntem in perioada de Mercur retrograd, toata luna – ne vom concentra foarte mult atentia pe formarea unei aliante de incredere intre minte si inima, astfel incat gandurile noastre sa ne poata sustine – in sfarsit si in totalitate – dorintele sufletului.
Ne extindem dincolo de cea din urma frontiera a mintii (inferioare), dar, dupa atat de multi ani de eliberare, ne e mult mai usor sa intelegem ca singura alegere care ne-a mai ramas… si care a fost mereu unica… este IUBIREA. Lucrurile acelea care inseamna cel mai mult pentru noi, care ne ating o coarda din inima, care se bazeaza pe unicitatea IUBIRII noastre si/sau ne insufletesc de ardoarea creativa a pasiunii… acelea sunt singurele lucruri care ne permit sa razbatem spre nou.
De aceea, se pare ca pe toata durata lunii, ne vom e x t i n d e dincolo de mediocritatea lumeasca, dincolo de orice idei sau concepte (mentale) autoimpuse, de limitare. Energia de eliberare si de inlaturare a catuselor, a anului 2014, nu se va multumi cu nimic mai putin decat potentialul nostru deplin, asa ca sufletul ne cheama acum sa ne deschidem mintea catre experiente mai marete de viata, deoarece contractele noastre actuale expira, iar noi intalnim un destin mult mai plin de implinire.
Toate aceste lucruri sunt fascinante, dar nu vreau sa va induc in eroare, facandu-va sa credeti ca aceasta luna va fi neaparat foarte usoara, pentru ca niciodata nu este… totusi, este o luna scurta – desi intensa – si aflu ca, daca putem ramane atintiti pe mintea superioara, va fi o perioada caracterizata de idei marete si vom intelege foarte multe lucruri. De asemenea, va fi o perioada de dezintegrare puternica, de eliberare de numeroasele programe care ne-au mentinut inrobiti, dar, nefiind atat de mult forta gravitationala care sa ne copleseasca cu conditionarea karmica, putem rezolva imediat orice tipare invechite, avand sentimentul autoritatii (divine).
Consiliul spune ca unii dintre noi continua, chiar si acum, sa creeze din cadrul programelor expirate – si, daca asa stau lucrurile, aceasta va fi o perioada in care trebuie sa fie in sfarsit eliminate acele obisnuinte proaste… fie ca vrem sau nu. 8O Si este necesar sa le definitivam, deoarece nu putem lua cu noi aceste obisnuinte, in lumea noua, fara sa ne dauneze. Daca facem acest lucru, vom constata ca, in acest an, suntem tarati de forta calului, in loc sa simtim libertatea de a merge calare pe spinarea lui puternica si capabila sa ne sustina. (in mod oficial, ultimul joc de cuvinte)
Daca reusim sa ne extindem dincolo de zona de confort si sa ne aliniem cu rezonanta inimii, aceasta luna ne va aduce si deschideri… sanse nu doar pentru noi moduri de gandire, ci si pentru noi oportunitati, ce se vor dovedi utile si vor fi un indiciu al noilor noastre moduri (superioare) de a fi. In unele cazuri, in aceste oportunitati se afla sansa de a ne elibera de trecut si de a trece la ceva nou si necunoscut…
Aceia dintre voi carora le sunt prezentate activitati noi si neobisnuite ale inimii, inteleg faptul ca certitudinea existenta in necunoscut este mai mare decat stabilitatea existenta in faptul de a sti. Tertipurile amagitoare ale mintii sunt cele care va conving ca lucrurile stau altfel, dar noi va spunem… fiti ascutiti la minte in recunoasterea tiparelor proprii din trecut, astfel incat sa puteti face, in mod eficient, alegeri noi, ce va vor redirectiona si realinia viitorul.
Acelora dintre voi care deja lucreaza, in mod constant, in vederea ancorarii viselor lor in realitate, acelora care au o fundatie mai solida decat altii, in lumea noua, le spunem… folositi aceasta perioada pentru a va dezvolta calitatile rafinate si pure ale rabdarii, increderii si credintei in planul vostru superior, deoarece vor exista piedici si verificari necesare, in cazul in care va intariti vointa. Va spunem acest lucru, nu ca sa va tinem pe loc, ci ca sa va asiguram ca lucrurile ce urmeaza dupa aceasta luna vor curge atat de usor si de armonios, incat nu veti avea nevoie sa va irositi stradaniile pretioase, pentru a dobandi lucruri care se vor aranja de minune, in lunile ce vin. 
In final, pentru cei care mai au sa-si recunoasca, in totalitate, esenta divina si intentiile sufletului pentru aceasta viata, spunem… intr-adevar, perioada aceasta va fi fructuoasa. Acum si in zilele ramase din aceasta luna, va este accesibil un concept nou si neprevazut. – CSP
Tinerea unui jurnal 
Pe masura ce aceasta luuuunga calatorie de initiere prin lumea umbrei se apropie, serpuind, de sfarsit, numeroasele piese alunecoase, din puzzle-ul noului nostru scop, incep sa se arate.
Consiliul afirma ca luna aceasta va fi o perioada de explorare extraordinara, in ceea ce priveste chemarea noastra superioara, viziunea noastra cea mai inalta pentru noi insine si ca, pe masura ce viata ni se deschide, vom avea multe lucruri de spicuit.
De fapt, mi se mai recomanda ca aceasta luna va fi buna pentru a consemna in jurnal, numeroasele concepte de anvergura, pe care vom avea ocazia favorabila de a le descoperi. Aflu ca, in special spre sfarsitul lunii, printre aceste concepte si viziuni pentru viitorul nostru, care pot parea vaste si care ne vor fi furnizate, se numara si cele din categoria „prea bun ca sa fie adevarat”.
Fiti atenti la tot ceea ce apare din aventurile de explorare ale mintii, in aceasta luna – dar, mai ales, asigurati-va ca faceti acest lucru fara limitari cu privire la ceea ce e posibil… in mod sigur puteti dobandi toate lucrurile pe care vi le puteti imagina, orice lucru pe care inima voastra si-l doreste… caci care ar mai fi, atunci, rostul dorintei? – CSP  
Sursa: editura foryou
http://daniilgaucan.wordpress.com/