miercuri, 19 iunie 2013

Baza extraterestra și Ozn - Farfurie zburatoare găsit în Antarctica?

Imagini foarte interesante și interesant în acelaşi timp, de la Google Earth, care par să arate două intrări posibile la o baza extraterestra sau cel puțin o intrare la ceva, și o farfurie zburatoare mare ,  îngropate în gheață. În cazul în care există baze extraterestre în Antarctica ar rezulta că există ET si  nave ale acestora. Ar putea farfuria zburatoare sa se fi prabusit sau  a venit de la una dintre aceste baze? Și de ce Google Earth a cenzurat imaginea locației?

Cercuri apar în Timashevsk domeniul 2013

Un pescar rus a descoperit intr-un lan de grau din Timashevsk urme circulare. Se pare ca este un mesaj lasat de extraterestri despre alinierea planetara din aceste zile. In film se vad pana si urmele lasate de sistemul de aterizare al navelor.


Urmariti clipul aici: 

Traian Băsescu “vinde ţara ruşilor” sau măcar o duce în “zona gri”

Traian Băsescu "vinde ţara ruşilor" sau măcar o duce în "zona gri"
Politicianismul preşedintelui se întoarce împotriva lui
Traian Băsescu schimbă “direcţia” în care mergea România, respectiv spre Vest, ducând-o într-o “zonă gri”, potrivit propriilor lui afirmaţii.
Mostră de politicianism dâmboviţean. Încă una
Băsescu a anunţat luni seară semnarea unui memorandum cu Rusia şi mai mult a transmis că ar merge el însuşi într-o vizită în această ţară.
“Deocamdată nu am nicio invitaţie, îmi pare rău. M-aş duce (în Rusia -nr.). Dar merge ministrul de Externe săptămâna viitoare pentru o întâlnire cu ministrul de Externe Lavrov. Eu cred că sunt paşi înainte şi în intrarea şi într-o colaborare politică, nu numai economică, pentru că economic Rusia este foarte prezentă în România”, a declarat Băsescu într-o conferinţă de presă la Cotroceni, întrebat când va merge într-o vizită în Rusia.
Traian Băsescu nu era de aceeaşi părere în anul electoral 2012. Băsescu a reevaluat această ţară după ce şi-a construit o întreagă strategie electorală fluturându-le românilor sperietoarea “Rusia”.
Preşedintele şi-a construit toată campania de la referendumul de anul trecut, dar şi de la alegerile parlamentare pe această sperietoare, riscând ruperea definitivă a relaţiilor cu această ţară, şi aşa foarte reci în timpul mandatelor lui. În ajutor i-au sărit şi europarlamentari PDL, dar şi media aservită lui, care explica cum riscă românii să fie vânduţi ruşilor dacă nu îl mai susţin pe Traian Băsescu.
Cum încerca Băsescu să-i convingă pe români în 2012 să nu voteze USL. O mostră de anul trecut
 “De şapte luni auzim numai atacuri la Uniunea Europeană, la partenerii transatlantici, ori asta destabilizează drumul consolidării noastre în structurile euroatlantice şi ne pune sub semnul întrebării. Există riscul ca după aceste alegeri (parlamentare – nr.) să revenim într-o zonă gri în care să arătăm din nou că nu ştim direcţia. Asta mă îngrijorează. (…) îi chem pe toţi românii la vot pentru că votul lor va arăta direcţia. Sunt lideri care ţin direcţia Vest şi lideri care susţin «hai s-o dăm mai cu Rusia, mai cu China». În funcţie de votul de mâine al românilor, vom înţelege ce vrea poporul, după ce iniţial a vrut Uniunea Europeană şi America. În orice caz, eu voi vota pentru Uniunea Europeană şi America, şi nu pentru soluţii neclare la problemele României”, spunea Băsescu în decembrie 2012, înainte de alegerile parlamentare, într-un mesaj în care încerca să le explice românilor de ce nu trebuie să voteze USL.
Sursa : cotidianul.ro

Arsenalul psihotronic al Rusiei de azi

Arsenalul psihotronic al Rusiei de azi

popo
Cercetarile psihotronice rusesti au ajuns la rezultate surprinzatoare. Conform presedintelui Institutului de Genetica Cuantica, Pjotr Gorjaev, informatia genetica poate fi transmisa la distanta. Savantii rusi au proiectat un aparat laser, in care elementele de baza sunt molecule ADN.
De exemplu, se poate introduce in memoria aparatului electronic, programul virusului Ebola, care mai apoi este transmis prin microunde pulsate sau concentratii herziale asupra unui subiect uman. Principiul de functionare se bazeaza pe structura laserului care este alcatuita din simpli atomi la care se adauga, in structura moleculelor de ADN, informatii ale unor virsusi letali, spre exemplu. Specialistii in info-energetica numesc aceasta metoda, text, sau informare. In regiunea cromozomilor este introdusa o anumita informatie, iar moleculule ADN incep sa se luminieze si sa scoata sunete. Sa nu uitam, ca noi suntem din punct de vedere energetic, o sarcina electrica, producand, atat timp cat suntem vii, 10 watti.
Tinand cont ca peste 95 la suta din activitatea noastra psihica se desfasoara la nivelul subconstientului, nici macar nu putem percepe atacul, constatand, ulterior efecetele. Ca atare, sunetul si lumina pot patrunde in structurile energetice ale oricui, introducand un program genetic strain. Subiectul se transforma si va actiona diferit, conform “modelarii” atacatorului.
Astazi, la Catedra Speciala de Psihofizica Aplicata din Sankt Petersburg se produc si se studiaza dispozitive de aparare impotriva acestor tipuri de atacuri neconventionale, care refac cele trei campuri energetice ale fiintei umane: campul electr0-magnetic, campul coulumbic si cel de torsiune!
Fostul general KGB, Dimitry Fornareff atrage atentia ca astazi, in lume, sunt foarte multe corporatii trasnfrontaliere care recurg la atacuri psihotronice si ca ar trebui infiintate urgent unitati ale serviciilor secrete care sa combata acest fenomen cu implicatii foarte grave, atat asupra oamenilor, cat si a mediului inconjurator.

AUDIO: Teleportare şi călătorie în timp cu A. Basiago



Înregistrarea audio de mai jos reprezintă un interviu realizat de postul de radio Coast to Coast AM din America cu Andrew Basiago, cunoscut mai ales ca participant activ în cadrul unor „proiecte negre” (Black Projects) neguvernamentale, desfăşurate în deceniile trecute sub conducerea unei elite despre care fostul preşedinte american, Dwight Eisenhower, spunea că reprezintă temutul complex militar-industrial, de care omenirea trebuie să se ferească şi pe care trebuie să-l anihileze.

Andrew Basiago revelează în acest interviu ce a făcut această elită cu tehnologia respectivă după 1960. De ce ar trebui să-l credem pe Basiago? Poate pentru faptul că el a făcut parte din echipa de copii recrutaţi şi antrenaţi pentru a fi teleportaţi mai apoi în diferite locaţii de pe planeta noastră şi pe Marte, în cadrul Proiectului Pegas. 





Pentru oamenii obişnuiţi şi superficiali, care nu cunosc mare lucru despre aceste aspecte şi nici detalii în legătură cu astfel de acţiuni din culisele puterii, aceste elemente şi dezvăluiri reprezintă doar material SF. Pentru cunoscători, ele înseamnă însă cu mult mai mult.

Andrew Basiago îşi descrie experienţele personale din cadrul programului DARPA – Proiectul Pegas şi ceea ce el afirmă a fi adevărul despre experimentele unei elite guvernamentale în legătură cu călătoria în timp şi cu tehnologia teleportării. 

El afirmă că tatăl său l-a introdus în programul experimental american despre care am amintit mai sus; antrenamentele şi experimentele au durat din 1969 până în 1972. Basiago spune că a fost teleportat dintr-o locaţie în Woodbridge, New Jersey, în Santa Fe, cu ajutorul unui dispozitiv derivat din tehnologia inventată de Nicola Tesla. 

El explică faptul că în faţa celui care realizează experimentul de teleportare se deschide un fel de „cavernă” ce reprezintă o puternică distorsiune spaţio-temporală, ce îl cuprinde pe subiect şi acesta este astfel repoziţionat într-o altă locaţie. Basiago a spus că fenomenul teleportării prin intermediul acestei tehnologii seamănă mai mult cu ceea ce a fost prezentat în serialul Sliders, decât cu ceea ce am văzut cu toţii în cadrul celebrului serial Star Trek.

Andrew Basiago a mai vorbit despre felul în care tehnologia teleportării ar putea fi folosită pentru călătoria în timp, precum şi despre dezvoltarea „cronovizorului”, adică a dispozitivului care permite filmarea clişeelor temporale. 

Basiago a afirmat că există înregistrări extinse ale clişeelor holografice ce expun evenimente istorice semnificative exact aşa cum s-au petrecut ele şi nu aşa cum ne sunt prezentate de istoria falsificată. Printre acestea el menţionează crucificarea lui Iisus şi semnarea Constituţiei SUA. În una dintre înregistrările cronovizorului, la care Basiago a avut acces în anul 1971, el descrie ca a văzut clădirea Curţii Supreme din SUA cufundată sub ape la mai bine de 30 de metri adâncime, în anul 2013. El sugerează de asemenea că întreaga coastă de Est a Americii va suferi o astfel de catastrofă, fiind inundată de apele Atlanticului.

Pe de altă parte, tehnologia călătoriei în timp, pe care americanii au pus-o la punct în anii ’70, a permis Statelor Unite să castige, într-un anumit sens, Războiul Rece, deoarece elita guvernamentală a teleportat în viitor secrete importante, pentru a fi astfel păstrate fără a fi descoperite. 

Tehnologia călătoriei în timp a mai fost folosită pentru a-i informa pe anumiţi Preşedinţi americani, cum ar fi Bush, Clinton şi Obama în legătură cu propriul lor destin, cu mult înainte ca ei să devină preşedinţi ai SUA.





Preluare de la Editura Daksha.

Misterioasele piramide din Antarctica

Un grup international de cercetatori din Europa si America au facut o descoperire incredibila pe teritoriul Antarcticii. Concret, au fost observate trei obiecte care seamana foarte mult cu piramidele antice.

Piramida
In opinia oamenilor de stiinta, aceste monumente ale trecutului au fost construite, dupa toate probabilitatile, de om. Una dintre piramidele descoperite este situata chiar pe malul continentului, celelalte doua aflandu-se la o distanta de 16 kilometri de prima. In prezent, cercetatorii intreprind toate demersurile necesare pentru organizarea unei expeditii in zona, pentru a strange mai multe informatii.
Oricum, daca respectivele piramide sunt, cu adevarat, facute de mana omului, atunci va trebui, probabil, rescrisa intreaga istorie a omenirii. Pentru ca astfel de constructii nu puteau fi realizate decat de civilizatii stravechi, in urma cu milioane de ani, adica inainte ca Antarctica sa fie inghitita de gheturi vesnice. Adica in vremurile cand aceasta parte a lumii era plina de vegetatie. Si astazi, aici cercetatorii gasesc dinozauri impietriti.
 



Erupţia violentă a uriaşului vulcan Popocatépetl, surprinsă în IMAGINI SPECTACULOASE


Uriaşul vulcan mexican Popocatépetl a erupt, luni, şi a runcat în aer o coloană de gaz şi cenuşă care a putut fi văzută de la mai mulţi kilometri, scrie globalpost.com.


Vulcanul Popocatépetl
Vulcanul Popocatépetl

Vulcanul mexican Popocatépetl şi-a continuat, luni, activitatea intensă din ultima vreme, cu o violentă erupţie care a aruncat în aer o coloană uriaşă de gaz şi cenuşă.

Dacă erupţiile vor continua, autorităţile iau în calcul evacuarea populaţiei din satele aflate în apropierea vulcanului, scrie rt.com. Evacuările au fost luate în calcul şi în mai, dar planurile au fost abandonate după ce activitatea vulcanului a scăzut în intensitate.

 



Sursa:  REALITATEA.NET