vineri, 27 iulie 2012

ALEX JONES - ORDINUL MORTII - Secretele Intunecate Din Interiorul Bohemian Grove (27.07.2012)


THE ORDER OF DEATH(2000)

Despre ALEX JONES v-am mai vorbit si tot mai des este acuzat ca ar fi si el o marioneta a elitei oculte, supapa pentru prosti, pentru milioanele de „teoriticieni ai conspiratiei” care sunt priviti de aceasta oculta ca fiind veritabili teroristi sau potentiali teroristi. Principalele capete de acuzare puse pe capul lui Jones ar fi faptul ca nu vorbeste de iezuiti, sionisti (noi aici ne referim la sionistii de tip Rothschild), demoni si Vatican si astfel prezinta doar un adevar partial si ca acesta e mai rau ca o minciuna. Crestinii ortodocsi fanatici (care sunt multi multi multi) mai au un dinte impotriva lui deoarece se pare ca AJ ar fi crestin (dar nu ortodox) si atata timp cat nu e cu ei, inseamna ca e impotriva lor. De fapt oricat de bun ai fi chiar daca prezinti 100% adevarul, daca nu esti crestin ortodox tot degeaba, inseamna ca e ceva in neregula cu tine ... inseamna ca esti cu SATANA (marele tap ispasitor al tuturor relelor pamantului). Ori esti crestin ortodox,  ori esti cu Satana, cam asta e viziunea ingusta a bigotilor.
Din punctul nostru de vedere o alta bila neagra pentru Alex Jones, este faptul ca nu prezinta singura cale adevarata si cea mai accesibila de eliberare din tirania elitei oculte exterioare si anume revolutionarea interioara a indivizilor si eliberarea din sclavia mintii si a Egoului la care toti, absolut toti, putem avea acces mai usor decat prin orice alta cale exterioara. Solutia individuala, revolutia interioara e raspunsul cel mai accesibil la toate framantarile lumii exterioare.  Am subliniat acest aspect de nenumarate ori pe acest blog. Acum, dincolo de toate aceste acuzati, informatiile prezentate de Alex Jones sunt bune si merita studiate. Poate ca nu sunt adevarul ultim despre lumea exterioara si despre caracatita oculta, dar pot reprezenta un prim pas in cercetarea acestei realitati. Sincer, nu stim daca omul e pur si simplu, limitat in conceptii sau daca e rau intentionat, insa are meritele lui si pentru asta Jos Palaria!
Despre documentarul de azi:
- filmul prezinta niste lucruri pe care noi le consideram adevarate, concluziile la care ajunge sunt foarte logice si de bun simt: lumea este condusa de niste ocultisti, o elita profund ancorata in ritualuri ciudate, intunecate, terifiante; exista legaturi la varf, intre toate aceste retele oculte: Skulls & Bones, Illuminati, Masonerie, mafia, liniile de sange regale, smad si toate aceste societati secreto-discrete isi au radacinile filozofiilor lor in Egipt si Babilon.
La un moment dat in film sunt prezentate niste manifestatii impotriva intalnirilor de la Bohemian Grove . Nu am putut sa nu zambim si sa nu ne intristam totodata vazand cat de anemice si fanatic new ageiste erau acele manifestatii care combinau magia alba si fel si fel de invocatii si ritualuri ciudate, izbitor de asemanatoare cu celelate ritualuri facute de intunecati. De multe ori ne-am spus ca o invocatie , o rugaciune facuta cu credinta valoreaza destul de putin in comparatie cu o actiune facuta avand acea credinta. Este infinit mai dificil sa crezi doar ca poti misca o cana de ceai de pe masa sa o duci la gura si aceasta chiar sa se miste si chiar sa faci gestul. O actiune valoreaza cat triliarde de rugaciuni. Intunecatii cred anumite lucruri si actioneaza in virtutea credintelor lor, insa multi dintre cei care cred ca protesteaza doar cred anumite lucruri si nu actioneaza in niciun fel. Si raman la nivelul meditatiilor de sustinere, la nivelul gandirii pozitive, la nivelul trimiterii de iubire si lumina, insa neactionand in plan concret in niciun fel, nici ca practica spirituala concreta, nici ca protest concret anticeva, o actiune concreta. Se joca cu ideile, neactionand in niciun fel. Sigur e mai bine decat nimic, tot e ceva, insa actiunea concreta, fizica, valoareaza cat tone de ganduri si idei. In fine, poate gresim in logica noastra, asta ne-a fost inspiratia de moment. Asta am simtit vazand pe acei asa zis protestatari care se credeau foarte eficienti in a combate ceea ce se intampla acolo la Boehemian Grove. Ceea ce faceau acolo era la fel de eficient cu dansul pinguinului facut de protestatarii romani in fata guvernului impotriva aberatiilor politicienilor nostrii.

Mai multe despre Boehemian Grove gasiti in articolul Ritualuri păgâne, homosexualitate şi beţie: aşa se distrează în ”timpul liber” cei care conduc planeta.
Acestea fiind spuse, cu multumirile de rigoare pentru traducatorii acestui film, va prezentam filmul tradus,  aici:

ROMANIA VIZIONARA-VOTEAZA-TI VIZIUNEA!!!


Zilele din ultima vreme ale romanilor sunt formidabile si absolut extraordinare pentru ca ne arata ce este ininima noastra, cat suntem de copii, de exaltati, de entuziasti, de partizani, de subiectivi si egoisti, de circumspecti, de anti si de pro. Si ne mai arata modul in care intelegem sa convietuim, in cele din urma, cu cei diferiti de noi. Cu cei ce au alte optiuni, alta viziune de viata, si alte interese in viata. Cu vecinii nostri, cu cunoscutii, colegii, oamenii de alaturi de pe trotuar. Si romanii sunt, in ciuda conditiilor, in pofida stradaniei unor lideri de a ne opune unor categorii sociale, profesionale ori etnice, romanii sunt impaciuitori, toleranti si amicali.
Mergeam ieri sa imi iau niste sculuri de macrame. In magazin se vorbea despre referensum. O clienta spunea ca nu voteaza, vanzatoarea ca ar vota si cu doua maini daca ar putea. S-au incins spiritele si intr-o secunda eram unii impotriva ltora. Ca imediat sa se realizeze ca e o prostie pentru ca in magazinul acela o sa intram si luni si marti, si vanzatoarea, daca nu isi inchide pravalia din cauza taxelor, ne va procura ce avem nevoie, ne va sfatui, ne va servi amabil mai departe. Si deodata, toata lumea inflacarata de discutii a conchis ca cei care trebuie sa castige oricare ar fi circumstantele sunt romanii. Dar nu datorita rezukltatului scrutinului ci pentru ca stiu sa fie, in orice conditii, fraterni, solidari, buni vecini, ingaduitori, intelepti, impaciuitori, reciproc-sustinatori. Asta mi s-a parut miraculos si aspectul care face diferenta intre duminca orbului din mai 1990 si acum. Atunci furia ne orbea. Curentul “anti” din inima noastra a fost cel care a votat. Atunci ne temeam de o intoarcere, sau de schimbare. Votam din respingere
Acum, voteaza un curent “pro”. Pe care fiecare si-l defineste cum vrea, in felul sau, conform constiintei sale – in functie de cat de libera e ea.
Acum, se manifesta dorinta explicita de a vota pentru o viziune si nu pentru un om. Ne-am convins ca oamenii se pot schimba, se pot trada pe ei insisi si cuvantul lor, isi pot nega inima, pot fi slabi in fata puterii si a bogatiei, ca pot sa sterge din sufletul lor continuturi ca PATRIE, POPOR, TARA. Si cum omul e liber sa il recunoasca sau nu pe Dumnezeu la fel de liber este si sa ii iubeasca sau sa-i desfida pe ai lui, patria sa, bunurile tarii, valorile neamului sau. Si nimeni nu poate opri un om sa fie mare sau mic.
De aceea, nu omul este votat sau demis. Ci viziunea noastra despre ROMANIA este afirmata prin votul nostru. Oricare ar fi el. Oamenii pot fi mici. Dar viziunea noastra despre TARA ROMANIA are dreptul sa fie mareata. Iar oamenii care vor ajunge la putere vor fi “aspirati” , pusi in slujba viziunii noastre despre Romania. Chiar daca in detalii viziunile milioanelor de romani difera, in esenta viziunile noastre sunt inscrise acelorasi valori, indiferent pe cine votam: prosperitate, pace, impacare, moralitate, ordine, bucurie, prezervare, mandrie, creativitate, inspiratie, credinta, iubire, Dumnezeu.
Voteaza-ti viziunea!!!

Camelia Patrascanu

Fost angajat FMI: Mi-e ruşine că am avut legătură cu această organizaţie


Economistul Peter Doyler, fost angajat al Fondului Monetar Internaţional, a trimis în urmă cu o săptămână  scrisoare către fostul său angajator, în care declara că îi este "ruşine că a avut orice legătură cu această organizaţie".

Fost angajat FMI: Mi-e ruşine că am avut legătură cu această organizaţie
Fost angajat FMI: Mi-e ruşine că am avut legătură cu această organizaţie
Scrisoarea a fost făcută publică de CNN, iar prin intermediul televiziunii Doyle acuză instituţia că favorizează interesele Europei, lăsându-le pe plan secundar pe cele ale întregii lumi, scrie Huffington Post.
De asemenea, economistul scrie şi că FMI-ul nu a luat nicio măsură concretă pe fondul unor urgenţe financiare "teribile". Deşi instituţia a primit în timp util avertismente cu privire la criza din zona euro, aceasta nu a luat măsurile cuvenite, citează Huffington Post.

Doyle nu este singurul care acuză FMI-ul că nu s-a mobilizat pe fondul semnelor care anunţau catastrofa financiară din 2008. Un raport intern al instituţiei confirmă spusele economistului. Mai precis, raportul arăta că în august 2007, FMI-ul anunţa un climat favorabil în economia globală.

În scrisoare, Doyle mai critică şi faptul că poziţia de Director Executiv al FMI tinde să îi revină numai unui european, de aceea deciziile instituţiei favorizează vizibil zona euro.

Sursa:  REALITATEA.NET



Adevăruri tulburătoare - Misterele din Munții Buzăului



Una dintre cele mai misterioase zone din România este zona Munților Buzăului, locul cu cea mai mare concentrație de locuințe rupestre, cu nenumărate vestigii dacice și cu semnele unor culturi pre-dacice extrem de vechi... Cele peste 150 de fotografii cu care s-a ilustrat această emisiune vă va convinge, cred eu, că vorbim de un ținut fabulos, încărcat de magie și mister.
Ca invitată în emisiune am avut-o pe dna Diana Gavrilă, licențiată în istorie și, probabil, cea mai autorizată călăuză din Munții Buzăului.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

P.S. În această seară, puteți să urmăriți o nouă emisiune din ciclul Adevăruri tulburătoare, pe Nașul Tvdespre studiul de palegenetică care a bulversat România. Invitații emisiunii sunt chiar realizatorii studiului - dl. Prof. univ. dr. Alexander Rodewald, directorul Institutului de biologie umană al Universității din Hamburg - Germania și dna Dr. Georgeta Cardoș, cercetător științific biolog - specialist în genetică.

Puteți urmări emisiunea astăzi de la ora 22:00 (e posibil să întârzie din cauza dezbaterilor pe marginea referendumului) sau, în reluare, mâine de la ora 18:00 sau duminică de la ora 12:00.

Sursa: danielroxin.blogspot.ro

INVIDIA - Dan Puric


Într-o zi, vecinul nostru de bloc și-a luat un aparat de aer condiționat. Era un zăduf îngrozitor, dar noi n-aveam aparat de aer condiționat și nici bani ca să ne cumpăram unul. Sufeream de căldură și de invidie. Aveam însă o bibliotecă. Ne-am uitat în ea și am scos cugetările lui Seneca. Am citit de acolo o pagină-două despre bine și sensul vieții și, deși tot ne era cald, nu l-am mai invidiat pe vecin.
Ceva mai târziu, vecinul și-a deschis un butic și a început să umble îmbrăcat în costum la patru ace. Noi - tot cu blugi. Nu-i nimic - ne-am zis liniștiți, citind un capitol din Etica lui Spinoza.
Apoi vecinul a apărut deodată într-un Megane argintiu. Noi n-aveam nici bicicletă, dar l-am disprețuit citind din Phaidon al lui Platon. 
Mai târziu, vecinul a schimbat Meganul pe Merțan. Nu ne-a păsat, caci și noi îl schimbaserăm deja pe Platon cu Aristotel.
Și-a luat și un 4x4, cel mai mare de pe stradă. Noi l-am luat pe Marcus Aurelius, care ne-a făcut să zâmbim împăcați.
A mai trecut o vreme și vecinul și-a luat nevastă nouă: blondă, frumoasă, tânără. Noi - tot cu cea veche, dar am luat Evanghelia după Ioan.
Vecinul și-a îmbrăcat soața cu o garderobă întreagă și cu blănuri, bașca bijuteriile. Noi ne-am îmbrăcat spiritul, citind din Eclesiast.
In fine, vecinul s-a mutat intr-o vila la sosea cu gard mare, bodigarzi și piscina. Am rezistat și de data aceasta eroic, citind Richard III.
A urmat o a doua vilă - la munte. După ce am văzut-o, ne-am consolat cu Macbeth.
O a treia - la mare: am recurs la Învierea lui Tolstoi, al cărei efect l-am consolidat cu Ghilgameș, Ghandi și Declarația de iubire a lui Liiceanu. Ne-am simțit cu mult mai bine.
L-au dat la televizor la o emisiune foarte populară. Ne-am stăpânit emoția cu o porție de Caragiale.
L-au dat a doua oară, cu mare succes: am fi suferit dacă nu ne-ar fi ajutat Ananda Coomaraswamy, Cartea lui Iov și Cazul Wagner al lui Nietzsche.
Așa a trecut mai mult timp... Vecinul își lua case, mașini, iahturi, femei. Noi răspundeam cu Balzac, Thomas Mann, Hegel, Berdiaev. Lupta era strânsă, dar echilibrată.
În sfârșit, într-o zi l-au arătat cu cătușe la mâini, umflat de DNA. Am răsfoit atunci fericiți Apocalipsa.
Dar, peste vreo două săptămâni, vecinul nostru era eliberat și chiar și-a anunțat candidatura pe listele unui partid majoritar. Scârbiți, ne-am uitat în bibliotecă. N-am mai văzut nimic. Ne-am uitat pentru a doua oară. Nu ne-a venit să credem! Pentru a treia oară, ne-am uitat cu atenție. Același rezultat: citiserăm toate cărțile. Și atunci, ne-a cuprins invidia...
Popor român, nu te-ai săturat să stai pe locul mortului și să fii condus de toți tâmpiții?

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (21b)



Lumea a devenit astfel o "junglă" a luptei pe viaţă şi pe moarte, conform concepţiei care a prins viaţă în "tranşeele" burselor şi afacerilor capitaliste: noi şi ei, prieteni şi duşmani, "viaţă" şi "moarte" în afaceri. Chiar dacă militarii ar fi mai îndrituiţi să gândească în acest mod, deoarece aceasta este însăşi natura activităţii lor, totuşi în mod paradoxal exact din rândurile lor s-a structurat cel mai însemnat procent al facţiunii benefice ce acţionează pentru eliberarea omenirii de sub tirania cabalei criminale a masonilor.

Sursele indică faptul că, după ultimele estimări de la sfârşitul săptămânii trecute, procentul "băieţilor buni" de la Pentagon a crescut la 70 - 75 %. Aceasta are o importanţă fundamentală în vederea înfăptuirii cu succes a transformărilor viitoare pe planeta noastră.

Chiar dacă mulţi nu înţeleg încă semnificaţiile tuturor acţiunilor şi evenimentelor care se petrec în lume, totuşi trebuie spus că ele contribuie la înaintarea planului divin foarte complex ce a fost prevăzut pentru planeta noastră în aceste timpuri de răscruce. Aceste evenimente se vor intensifica tot mai mult în zilele şi mai ales în săptămânile care vor urma. Începând din luna octombrie, planeta noastră va începe să experimenteze noi stări existenţiale, atât la nivel geodezic, cât şi la nivel social, politic, economic etc.

În perioada imediat următoare oamenii de ştiinţă vor anunţa faptul că întreaga planetă a înregistrat modificări masive ale modelelor ei energetice fundamentale, care au fost măsurate şi înregistrate în ultimii ani. Aceste modificări de natură energetică la nivel planetar se datorează expansiunii colosalei energii care provine din centrul galaxiei şi care inundă din ce în ce mai mult planeta noastră şi întregul sistem solar. Transformările care sunt aşteptate de populaţia globului nu se vor petrece însă după modelul filmelor de la Hollywood, ci ele vor progresa gradat până când se va ajunge la situaţia decisivă a unei transformări radicale a paradigmei vieţii pe Pământ.

Aşa după cum putem constata, la început aceste transformări sunt aproape imperceptibile. În această categorie intră, de pildă, modificarea subtilă - dar cu toate acestea foarte puternică - a percepţiei maselor de oameni privitoare la instituţiile bancare; manifestarea gradată şi fragmentată a amplitudinii dezastrelor pe planeta noastră, graţie monitorizării şi asistenţei tehnologice pe care civilizaţiile extraterestre benefice (mai ales Federaţia Galactică a Luminii (FGL)) ne-o acordă; interesul crescut al unor lideri ai lumii de a se preocupa din ce în ce mai mult de binele popoarelor pe care ei le conduc şi nu pentru a servi interesele cartelurilor ce formează cabala criminală masonică.

Aceste transformări subtile reprezintă rezultatul nenumăratelor acţiuni, iniţiative şi înţelegeri care au fost făptuite în ultimii ani de către reprezentanţii ET şi aliaţii lor de pe Pământ, în cooperare cu membrii organizaţiilor secrete pentru eliberarea societăţii umane de sub tirania cabalei masonice.

Pe măsură ce lucrurile evoluează şi omenirea se apropie de anumite momente-cheie de natură cosmică, aceste transformări - care la început au fost subtile - se vor accentua tot mai mult. Populaţia planetei a început cumva să înţeleagă faptul că vremea "Iluminaţilor" a trecut şi că aceştia trebuie să plece pentru totdeauna.

Persoanele care actualmente ocupă funcţii importante de răspundere (cum ar fi generalii din facţiunea militară pozitivă de la Pentagon, Şerifii Federali şi înalţii ofiţeri din organismele de securitate internaţională, unii experţi financiari şi din alte domenii importante ale vieţii societăţii etc.), care au capacitatea de a acţiona în sensul îndepărtării "elitei" satanice a masonilor din poziţiile-cheie pe care ei le ocupă în administraţia şi conducerea lumii, realizează tot mai mult în ultima perioadă că drumul de acces spre acest deziderat este acum deschis şi, ca atare, ei au început să acţioneze în forţă.

Astfel, următoarea notificare pentru Operaţiunea Green Light va fi cea majoră şi de atunci înainte totul va căpăta o altă turnură pe Pământ. Acest moment este aproape.

Sursele au informat că în urmă cu câteva zile a avut loc o întâlnire între delegaţii umani ai facţiunii benefice de pe Pământ şi reprezentanţii ET ai FGL, pentru o primă evaluare a progreselor în planul general de acţiune şi, de asemenea, pentru a stabili direcţiile principale de acţiune în viitor pentru binele planetei şi al omenirii.

În conformitate cu informaţiile primite, întâlnirea a avut loc pe una dintre navele principale ale FGL din spaţiul cosmic din apropierea Pământului şi s-a încheiat într-un deplin consens între ambele părţi. Federaţia Galactică a Luminii deja a început să acţioneze pentru îndeplinirea primului punct din planul stabilit de comun acord, care vizează o manifestare uluitoare şi din ce în ce mai pregnantă a navelor FGL pe cerul planetei noastre, în vederea pregătirii Primului Contact. Prezentăm în continuare mai în detaliu anumite etape ale planului iniţial al Primului Contact, care a fost expus în articolele anterioare.

Mai multe echipe de legătură, formate din fiinţe ET aparţinând rasei umane - care provin însă de pe alte planete ce fac parte din FGL - vor realiza gradat acţiunea de pregătire a acestui contact esenţial între omenire şi civilizaţiile ET benefice. La început, aceste echipe vor face o serie de prezentări universale; pentru aceasta au fost planificate două tipuri de programe.

Primul dintre ele vizează acţiunea unor mici unităţi de două până la şase nave (OZN-uri), care vor ateriza în anumite locuri, permiţând astfel populaţiei să le observe; reprezentanţii FGL chiar vor ieşi din aceste nave pentru a vorbi cu populaţia şi a o informa despre tehnologia acelor OZN-uri şi despre menirea lor în acel loc şi pe planeta noastră.

Al doilea program se referă la posibilitatea de a vizita uriaşele nave-mamă ale FGL, care se află în spaţiul cosmic, în apropierea Pământului. Înaintea aterizărilor în masă se vor efectua de asemenea zboruri masive ale navelor mici de recunoaştere pe cerul planetei.

Un alt punct important al planului de realizare a Primului Contact al omenirii cu civilizaţiile ET benefice - al cărui actor principal, într-o primă fază, va fi Federaţia Galactică a Luminii - este oferirea unor tehnologii novatoare şi a unor dispozitive aferente acestora oamenilor de pe Pământ, ce vor transforma din temelii tot ceea ce noi cunoşteam până acum, toate capacităţile noastre de transport, de alimentare cu energie şi de comunicaţie. Pe lângă acestea omenirea va cunoaşte noi modalităţi de purificare şi dezvoltare a mediului înconjurător, ceea ce îi va permite să repare răul imens pe care l-a produs acestei planete într-un timp atât de scurt.
Reprezentanţii Federaţiei Galactice a Luminii ne vor iniţia de asemenea într-o nouă modalitate de comunicare, un fel de eră post-Internet, care va fi mult mai uşoară şi mai captivantă decât reţeaua actuală a Internetului mondial, atât din punctul de vedere al socializării şi al informării, cât şi din punctul de vedere al entertainment-ului. Vom deţine astfel aparate simple şi uşor de utilizat pentru a obţine instantaneu aproape orice tip de informaţie dorim; de asemenea, acele dispozitive ne vor permite să contactăm gratuit orice persoană de pe planetă.

Cheia acestor transformări extraordinare o va constitui saltul la un nivel mult superior al tehnologiei, prin comparaţie cu cel actual, care va implica computere organice. Datorită lor, fiecare persoană va putea fi recunoscută în mod automat pretutindeni în lume, graţie frecvenţei sale unice de vibraţie, care îi este particulară.

Spre deosebire de calculatoarele actuale, cele organice vor interacţiona cu procesele noastre mentale, furnizându-ne perspective holografice tridimensionale care conţin date, imagini etc. De pildă, sistemul comercial se va baza pe un sistem telepatic 3D, care va fi holografic şi color.

Comunicarea dintre oameni va avea, cel puţin la început, anumite caracteristici aproape "magice" pentru cei care nu sunt obişnuiţi cu virtuţile tehnologiei avansate sau cu unele aspecte iniţiatice, care ţin de legile de funcţionare ale mentalului şi ale Universului.

Astfel, oricine va dori să comunice cu o altă persoană va trebui doar să vizualizeze acea persoană şi microcomputerul lui personal o va contacta. Acest sistem de comunicare va include de asemenea un translator universal, precum şi un sistem special de apelare, care va fi strâns legat de "semnătura" noastră unică ca frecvenţă de vibraţie.

Pe de altă parte, fiecare familie va deţine un dispozitiv ce converteşte energia luminii în materie, astfel încât nimănui nu-i va mai lipsi hrana sau îmbrăcămintea; acele dispozitive vor materializa aceste necesităţi ale vieţii noastre şi ele vor constitui de fapt faimoasele replicatoare despre care am amintit în articolele precedente.

Nimeni nu va mai suferi de foame, de sete, de lipsa unui adăpost, ori de mijloacele de trai, care în scurt timp vor deveni chiar abundente, graţie minunatelor programe de realizare a prosperităţii la nivelul întregii omeniri, asistate de experienţa şi tehnologia avansată a civilizaţiilor ET benefice.

De asemenea, tehnologia transportului va suferi modificări fundamentale. Vom începe să călătorim cu o generaţie de mijloace de transport care se bazează pe o cu totul altă tehnologie decât am fost noi obişnuiţi până acum. Vehiculele noastre personale de transport vor levita la o mică înălţime de la sol şi vor fi capabile să circule cu viteze de până la 800 km/h.

Avioanele, aşa cum le cunoaştem în prezent, vor dispare din activitatea comercială şi de zbor, fiind înlocuite cu dispozitive care vor funcţiona pe baza unei tehnologii magnetice speciale, acest fapt corelându-se perfect cu anunţul recent făcut lumii întregi de Fundaţia Keshe, pentru luna septembrie a acestui an. Viteza acestor nave de transport pasageri şi mărfuri va fi de 10-50 de ori mai mare decât cea a avioanelor de linie actuale, permiţând atingerea oricărui punct de pe glob în doar câteva minute.

Alternativ, vor fi puse la dispoziţie şi anumite dispozitive de teleportare, pentru realizarea unor deplasări de urgenţă sau a celor care implică distanţe foarte mari, ce depăşesc spaţiul terestru. Federaţia Galactică a Luminii va asista de asemenea omenirea în construirea unui sistem complex şi automat de "autostrăzi" aeriene.

În paralel se va demara un amplu program de practici medicale, pentru a alinia tehnologia modernă a medicinii cu tehnologia extrem de avansată a FGL în acest domeniu. În legătură cu astfel de aspecte, FGL va pune la dispoziţia savanţilor de pe Pământ tehnologia care va face posibil transferul unei cantităţi enorme de date ştiinţifice şi de altă natură direct la nivelul cortexului cerebral, economisind astfel un timp preţios. Bazele medicinei vor fi astfel fundamental reorientate şi înţelese de pe principii reale, profunde şi holografic implicate.

Totodată, omenirea va începe să înţeleagă minunile "inteligenţei artificiale"; graţie dispozitivelor extraordinar de avansate care ne vor fi puse la dispoziţie de civilizaţiile ET benefice din cadrul principalelor Confederaţii Galactice, vom fi capabili să refacem în mod gradat mediul ambiant şi să "vindecăm" planeta pe care am îmbolnăvit-o printr-o exploatare dementă şi egoistă.

În ceea ce priveşte producţiile de serie sau construcţiile, acesta va fi unul dintre obiectivele importante pe care FGL şi-l va asuma cu multă responsabilitate. Graţie unor dispozitive tehnologice extrem de avansate, vom putea elimina sau ridica în doar câteva zile orice construcţie pe Pământ.

De asemenea, industria manufacturieră va fi retehnologizată şi automatizată în întregime în doar câteva zile. Vom fi astfel capabili să ne construim mai apoi singuri casele de locuit exact aşa după cum vrem şi să planificăm colectiv caracteristicile oraşelor în care dorim să locuim. Zonele rurale vor fi redate pe deplin naturii, fiind plasate lângă păduri şi pajişti mirifice. Datorită replicatoarelor de hrană, îmbrăcăminte şi altor necesităţi ale traiului, dependenţa de agricultură şi industrie va fi complet eliminată.

În toate aceste procese transformatoare care vor avea loc în viitor, nu trebuie să uităm nicio clipă că tehnologia reprezintă de fapt un mijloc care ne este pus la dispoziţie de conştiinţă, pentru a ne crea un mediu cât mai plăcut posibil. În felul acesta, pentru omenire se vor pune bazele de trecere de la o societate planetară, la o societate galactică.

Pentru realizarea cu succes a acestui ţel, avem nevoie să conlucrăm în mod armonios cu fiinţele extraterestre benefice care ne asistă pline de iubire şi de înţelegere. În momentul actual, obiectivul principal al FGL este acela de a asista într-un mod rapid şi eficient o tranziţie militară, politică şi economică la nivelul întregii lumi, pentru a pregăti astfel marea translaţie a omenirii la un nivel superior de vibraţie a conştiinţei.

În acest scop, au fost deja pregătite uriaşe sume de bani - provenite din fondurile colaterale despre care am scris în articolele anterioare - pentru a fi distribuite îndată ce se realizează înlocuirea sistemului actual financiar cu noul sistem de tranzacţionare. În această privinţă, totul este pregătit şi aşteaptă: fondurile, reţelele de bănci şi recipienţii financiari. FGL şi Consiliul Andromeda (CA) au contribuit de asemenea în mod decisiv la forţarea unor demisii şi arestări esenţiale ale unor membri ai cabalei masonice, ce împiedicau sau amânau realizarea unor etape importante ale planului general.

Acţiuni asemănătoare au fost realizate şi în ceea ce priveşte unele modificări importante în structurile guvernamentale ale unor state de pe suprafaţa Pământului. Pentru omul obişnuit, evenimentele respective au părut integrate în cursul normal al lucrurilor, dar ele au avut fiecare însemnătatea lor particulară şi, văzute de la un nivel mult mai înalt de percepţie şi de planificare, ele contribuie - ca nişte cărămizi esenţiale, ce sunt aşezate sistematic una peste cealaltă - la edificarea marii "construcţii" a libertăţii ce va triumfa în curând pe planeta noastră.

Multe documente şi înţelegeri au fost deja semnate şi parafate, astfel încât în curând multe dintre guvernele lumii vor demisiona sau se vor reforma din temelii. ONU va fi reorganizat integral, iar lumea va cunoaşte un set complet nou de reguli de comportament, pe care va trebui să le respecte. Astfel, vechile paradigme păguboase vor fi pentru totdeauna abandonate. Corporaţiile şi cartelurile vor dispare, la fel ca şi uzinele electrice de alimentare cu energie a oraşelor.


Sursa: AIM

REBELII SIRIENI AMENINTA CA VOR ATACA FLOTA RUSA DIN SIRIA SI VOR ARUNCA IN AER PORTUL TARTUS !!


Acest articol apartine blogului Secretele Sistemului 

Rebelii sirieni au ameninţat ca vor atacabaza navala a Rusiei din portul Tartus în cazul în care Moscova va continua să furnizezearme regimului preşedintelui Bashar al-Assad.

“Avem un avertisment pentru forţele ruse: în cazul în care vor continua sa trimitaarme care nu sunt folosite decat sa ne omoare familiile si cetateni sirieni, ii vom lovi puternic în interiorul Siriei“, a declarat al-Louay Mokdad, un coordonator logistic pentruArmata Siriană Libera. (FSA ).

“Informatorii nostri din interiorul regimului ne-au spus că există un transport de armemari care urmeaza sa ajunga in portul Tartus, în următoarele două săptămâni. Noi nu vrem să atacam portul, nu suntem terorişti, dar dacă se păstrează aceasta actiune in plan,nu avem de ales “

FSA a format o “brigadă Navala”, formata din dezertori din marina siriana, care activeazaaproape de Tartus. “Mulţi dintre oamenii noştri au lucrat în portul Tartus si il cunosc foarte bine“, a declarat căpitanul Walid, un fost ofiţer din Marina siriana. “Urmarim cu foarte mare atentie miscarile rusilor!” Portul, care a fost închiriat Rusiei, ca parte a unei datorii a Siriei, este locrul unde cele mai multe transporturi de arme a Moscovei ajung în Siria.

FSA a identificat depozitele de arme utilizate pentru a stoca incarcaturile ,şi trupele aleofiţerilor ruşi. “Putem distruge cu usurinta portul. Dacă am lovi depozitele de arme cu arme anti-tanc, s-ar declansa o explozie devastatoare “, a declarat un reprezentant al FSA.“Sau putem ataca navele direct.“

La inceputul acestei luni, Kremlinul a spus foarte clar ca doreste sa-si îndeplineascăobligaţiile contractuale , şi să continue să furnizeze Siriei arme şi hardware-uri militare,inclusiv sisteme anti-aeriene.Insa un atac direct al rebelilor sirieni asupra trupelor ruse,ar provoca instantaneu replica Rusiei si deci interventia militara directa a Rusiei in Siria.Consecintele sunt inestimabile..

Iubirea nu limitează, nu pune bariere, nu creează închisori!


Iubirea extinde libertatea. Iubirea autentică îl ajută pe celălalt să evolueze, să-şi depăşească limitele, să-şi îmbogăţească experienţa, să se cunoască în profunzime. Iubirea adevărată nu limitează, nu pune bariere, nu creează închisori.Inchisorile sunt create din frică. Majoritatea sunt invizibile. Controlul nu este iubire! Rădăcina nevoii de control este insecuritatea. Dacă ai fi sigur pe tine, i-ai acorda celuilalt toată libertatea din lume.

 A iubi necondiţionat este o mare putere! Dacă el sau ea pleacă într-o altă direcţie, tu nu vei fugi după el ca să-ţi exprimi iubirea. Este ca şi cum un trandafir ar alerga după cineva ca sa-i ofere parfumul. Iubirea este parfumul fiinţei tale (când fiinţa a înflorit pe deplin).

Cum se iubeşte fără a fi dependent? Cum să separi iubirea de nevoia de a poseda, teama de abandon, nevoia de control, teama de respingere? Într-un singur fel. Aflând cine eşti! Când ştii cine eşti, la nivelul cel mai profund din tine însuţi, poţi iubi fără condiţii. Când eşti în contact cu Sinele nu mai ai nevoie de nimic de la celălalt şi nici nu te mai aştepţi la ceva de la el. Altfel e ca şi cum i-ai cere să-ţi aprindă o lumânare ziua în amiaza mare. E ridicol. Să-ţi simţi Sinele este o fericire atât de mare încât primul lucru care-ţi vine să-l faci este să o împărţi cu cineva, să o dăruieşti cuiva.

A afla cine eşti şi a-ţi manifesta Sinele este esenţa căutării spirituale. Cei care depind de o altă fiinţă pentru a fi fericiţi sunt undeva pe traseu sau fac primele mişcări de încălzire pentru a pleca la drum. Nimeni din afara ta nu te poate face cu adevărat fericit. Poţi avea momente de bucurie, poţi să te simţi bine perioade mai mari de timp, poţi trăi chiar o viaţă agreabilă. Dar fericit în sensul cel mai înalt eşti doar în contact cu Sinele.

Cum ai putea să te mai agăţi de cineva când trăieşti această fericire? Poţi să te bucuri împreună cu cineva, să împărtăşeşti această fericire cu ea. Dar ea, dacă pleacă, nu pleacă şi cu fericirea ta. Fericirea rămâne cu tine! De aceea nu te cramponezi, de aceea respecţi şi încurajezi libertatea.
Posesivitatea este strâns legată de ignoranţă. Iată în ce fel. Ce faci atunci când încerci să posezi o altă persoană? Ce faci când încerci să pui stăpânire pe partenerul sau partenera ta? Te agăţi de ea. Te agăţi de celălalt, încerci să-l transformi într-un bun personal, deoarece nu ştii cine eşti. Dacă ai şti ce comori deţii înlăuntrul tău, nici prin cap nu ţi-ar trece să încerci să posezi, să controlezi sau să domini o altă persoană. Dar tu nu ştii cine eşti. Crezi că eşti un biet cerşetor care s-a trezit peste noapte cu ceva valoros. De acest ceva ţii cu dinţii. A devenit posesia ta. Nu îi mai dai drumul. Te agăţi cu disperare deoarece relaţia aceasta te face să te simţi un pic mai bine. Aceasta este iubirea, în opinia ta.

Totul este, evident, o iluzie. Iubirea nu ia ostatici. Nu leagă oamenii de piciorul scaunului, şoptindu-le: “Eşti atât de important pentru mine. Te preţuiesc atât de mult.” A iubi înseamnă a dărui. Când iubeşti îi oferi celuilalt ceea ce ai tu mai bun. Nu îi oferi ceea ce nu ai. Îi oferi ceea ce ai. Ceea ce s-ar putea dovedi satisfăcător pentru el/ea. Sau nu. Asta este o altă problemă. Important este că atunci când iubeşti cu adevărat, oferi ceea ce ai de oferit şi nu ceri nimic în schimb. Desigur, primeşti dacă ţi se oferă. Ar fi o nebunie să refuzi. Dar nu pretinzi.
Iubirea nu obligă pe nimeni să facă nimic. În acest sens iubirea este libertate. Acesta e un criteriu cristalin după care poţi şti dacă iubeşti sau nu pe cineva. Dacă iubeşti o persoană îi respecţi libertatea. Mai mult decât atât. Dacă poţi, o ajuţi să-şi extindă libertatea. Hrănită cu iubirea ta, iubita ta devine o persoană din ce în ce mai liberă. Ea se extinde în mai multe direcţii, îşi revelează aspecte noi ale personalităţii, învaţă să-şi protejeze adecvat vulnerabilităţile, transformă ceea ce este grosier.
Tu nu iubeşti pentru că ai nevoie de celălalt. Nu eşti un cerşetor. Eşti un împărat! Nu se pune problema să iei ceva, ci să dăruieşti ceva. Repet: poate că şi celălalt are ceva să-ţi dăruiască. Asta este ceea ce eu numesc o relaţie minunată. Este o relaţie între un împărat şi o împărăteasă. Aristocraţia autentică la nivelul ei cel mai înalt. Doi oameni care îşi oferă reciproc ceva din bucuria, calităţile, energia sau timpul lor, fără să ceară nimic în schimb. Orice altceva nu este o relaţie de iubire reală. Este întâlnirea a doi cerşetori, care din când în când poate mai dau câte ceva şi gratuit.

Când iubeşti cu adevărat te reverşi. Dai pe dinafară. Eşti plin cu energia iubirii şio împărtăşeşti cu cineva. Este foarte simplu. Iubirea a apărut în tine şi de la tine curge spre altcinevaDe aceea nu ceri nimic în schimb. De aceea nu există posesivitate. Dacă cel spre care curge iubirea ta o respinge, asta nu reprezintă nici un fel de problemă pentru tine. Nu apare nici o suferinţă. O orientezi spre altcineva (nu neapărat o persoană). Eşti exact ca o apă curgătoare în calea căreia a apărut un obstacol. Vei înceta să curgi? Nici pomeneală, o să virezi puţin la stânga sau la dreapta şi asta-i tot. Vei continua să curgi.

Există oameni a căror iubire a fost respinsă şi care au hotărât să nu mai curgă. Ei au încercat sau încearcă să blocheze iubirea. Dar iubirea care nu se exprimă naştemonştri interiori! Energia care nu-şi urmează cursul natural se transformă în contrariul ei. Chinezii ştiu asta de foarte mult timp. Excesul de Yin începe să devină Yang excesul de Yang începe să devină Yin. O apă a cărei curgere este blocată ştii ce devine? O mlaştină. Nu cred că ţi-ar plăcea să conţii o mlaştină în interiorul tău.
Iubirii adevărate îi pasă de bucuria celuilalt. Iubirii iluzorii îi pasă de Eu. Reţine acest criteriu: dacă iubirea ta te-a condus la suferinţă, a fost o iubire în mare parte imaginată; în spatele ei nu s-a aflat Sinele, ci Eul. Eul are această particularitate: orice ar face, generează, într-un final, suferinţă.
Revenind mai spre început, aceasta înseamnă că nu ştii cine eşti. Crezi că eşti Eul. Nu eşti! Câtă vreme te vei identifica cu Eul, îţi va fi imposibil să iubeşti cu adevărat. Nu vei putea fi un om fericit. Eul este limitat şi luptă cu toate mijloacele pentru supravieţuire. Esenţa lui este frica. O modalitate de a face faţă acestei frici este încercarea de a acapara. Se agaţă de o persoană şi încearcă să pună stăpânire pe ea. Dar celălalt, în adâncul lui, îşi doreşte să fie liber. Aşa începe lupta! Lupta nu este întotdeauna pe faţă şi consecinţele ei (răni, vătămări grave) nu sunt întotdeauna vizibile. Eul creează suferinţă. Iubirea creează libertate şi bucurie. Dacă simţi că ai eşuat în dragoste, te rog, nu acuza iubirea de asta. Fii cât de lucid poţi şi vezi care este responsabilitatea ta. Poate ai avut anumite aşteptări. Anumite pretenţii. Cereri pe care nu le-ai exprimat niciodată. Dorinţe de care nici tu nu erai conştient. Toate acestea îţi aparţin. Nu au nici o legătură cu iubirea. Îţi aminteşti? Iubirea este dăruire, împărtăşire.

În iubire nu există victime. Victimile există doar în luptă. Dacă stai acum şi plângi, acesta nu e semnul că ai iubit. Este semnul că ai pierdut lupta. Dacă vei continua să visezi că iubeşti, nu vei experimenta niciodată iubirea reală!  Mesaje de Suflet
Adrian Nuţă, Inchisorile invizibile


MEDITAŢIE DE GRUP & VIZUALIZARE CREATIVĂ PENTRU DESCHIDEREA CEREMONIEI JOCURILOR OLIMPICE 2012


(De la BLOSSOM GOODCHILD)

Bună, TUTUROR! 
Am un ANUNŢ IMPORTANT de făcut.
Un frumos prieten mi-a scris sugerând că... jucându-ne fiecare rolul nostru, putemCU ADEVĂRAT să ducem la bun sfârşit acest spectacol!
El a simţit... CUNOSCÂND PUTEREA LUI UNU... că ne-am putea uni cu toţii şi face cu adevărat CEREMONIA DE DESCHIDERE A JOCURILOR OLIMPICE 2012 DE VINERI, 27 IULIE... O ZI DE NEUITAT.
VĂ ROG LUAŢI-VĂ TIMPUL NECESAR PENTRU A CITI ASTA ŞI SUNT SIGURĂ CĂ APOI VEŢI FACE ALEGEREA SĂ O DISTRIBUIŢI CÂT MAI MULT POSIBIL.
UN AVEM ABSOLUT NIMIC DE PIERDUT. GÂNDIŢI-VĂ LA TOT BINELE PE CARE ÎL VA FACE... LĂSÂND REZULTATUL ÎN MÂINILE DIVINITĂŢII.
Un mesaj de la prietenul meu:
În ciuda corporaţiilor care par a se fi implementat în fiecare aspect al JOCURILOR OLIMPICE, marea prezentare a Fiinţelor umile, excelând în culmea abilitaţilor lor fizice este un eveniment EXTREM DE POZITIV ce ridică spiritele şi uneşte oameni simple din întreaga lume. 
Astfel că este o oportunitate minunată pentru Lucrătorii în Lumina din întreaga lume de a se UNI şi CONECTĂ pentru a amplifica aceste frumos SPIRIT DE UNITATE. Mai mult, este un eveniment ce va fi privit, deşi pare incredibil de aproximativ 4 miliarde de oameni din întreaga lume.
(Multe mulţumiri pentru idea lui de inspiraţie Divină.)
Aşadar, vă rog, urmăriţi mai jos:
MEDITAŢIE DE GRUP & VIZUALIZARE CREATIVĂ PENTRU DESCHIDEREA CEREMONIEI JOCURILOR OLIMPICE 2012
IMAGINAŢI-VĂ ASTA:
Întreaga lume pregătită, aşteptând să vadă CEREMONIA DE DESCHIDERE A JOCURILOR OLIMPICE 2012.
Mult entuziasm în aer. Oameni din toate naţiunile uniţi laolaltă.
În pregătirea de dinainte... NOI CA UNUL am VIZUALIZAT şi SIMŢIT IUBIREA careSUNTEM şi suntem acum pregătiţi pentru a CREA o SCHIMBARE MAJORĂ.
FEDERAŢIA GALACTICĂ A LUMINII a vorbit despre ACUMULAREA STICLELOR PLINE CU IUBIRE şi păstrarea lor. Acest moment ar fi unul bun pentru a DESFACE DOPURILE şi a lăsa LUMINA ŞI IUBIREA să intre ÎN CERURILE NOASTRE într-o manieră în care un am eliberat IUBIREA NOASTRĂ niciodată înainte.
Am ajuns ATÂT DE DEPARTE... Am CRESCUT... Ne-am SCHIMBAT... AmÎNVĂŢAT... Am DEVENIT!
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM, privind CEREMONIA DEDESCHIDERE... IUBIREA NOASTRĂ vibrând în afară că o LUMINĂ AURIE pe care o simte toată lumea.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM toţi oamenii prezenţi vibrând în afarăIUBIREA LOR ca o LUMINĂ AURIE ce urca până sus în ceruri.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM toţi participanţii luând parte la ACEASTĂ VIZUALIZARE.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM INIMILE NOASTRE pregătite săÎMPARTĂ ACEASTĂ IUBIRE cu FAMILIILE NOASTRE DIN STELE.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM REALITATEA a ceea ce NOI PUTEM CREA.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM ENERGIA NOASTRĂ DE IUBIRE ŞI LUMINA construind CA ŞI CUM AM FI UNUL.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM GRAŢIA DIVINĂ.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM ENERGIA FAMILIEI NOASTRE STELARE, aflându-se deasupra noastră.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM GRADUL DE CONŞTIENTIZARE a milioane de oameni de pe întrega planeta DISPUŞI SĂ PARTICIPE LA ACEASTĂ CREAŢIE.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM sosirea blândă a celei mai DIVINE LUMINI care ne lasă în VENERAŢIE TOTALĂ prin prezenţa sa. 
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM ÎMPLINIREA TOTALĂ A CELEI MAI PURE IUBIRI care este trimisă către NOI.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM IUBIREA pe care NOI o trimitem cătreEI.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM ENERGIA DE UNITATE absolută, un doar între NAŢIUNILE PĂMÂNTULUI, dar şi între NAŢIUNILE GALACTICE, în recunoaştere totală a lui UNU.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM respiraţia şiinima noastră, intrând în ritm cu această APARIŢIE DE LUMINI... AL INIMILOR NOASTRE UNITE, bătând că una singură în timp ce respirăm O NOUĂ ENERGIE PE CARE AM CREAT-O ÎMPREUNĂ.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM PROPRIA ENERGIE... ENERGIA NOASTRĂ AURIE... STICLELE NOASTRE PLINE CU IUBIRE... CREÂND CEL MAI MINUNAT SENTIMENT pe care cineva l-a simţit vreodată... CĂ UNUL... CĂ IUBIRE. 
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ-I SIMŢIM pe toţi cei care au căzut de partea cealaltă şi au pierdut calea... SIMŢIND prezenta IUBIRII ce există în ei şi le permite inimilor lor să se TREZEASCĂ şi să fie iertate IERTATE.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM că NOI ÎI IERTĂM.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM PACEA ÎN JURUL NOSTRU ŞI ÎN NOI, care alege să RĂMÂNĂ PE PLANETA NOASTRĂ şi ÎN INTERIORUL FIINŢEIîntotdeauna.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM cea mai DIVINĂ APARIŢIE DE LUMINĂ ridicându-se şi plecând... (pentru moment.)
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM CUNOAŞTEREA DIVINITĂŢII ÎN ACESTE MOMENTE.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM ŞI SĂ ÎNŢELEGEM DE CE AVUT LOC ACEST MIRACOL.
HAIDEŢI SĂ VIZUALIZĂM ŞI SĂ SIMŢIM TOATE ACESTEA CA FIIND ADEVĂR.
PUTEREA LUI UNU NU POATE FI SUBESTIMATĂ.
POATE... PENTRU ASTA AM VENIT AICI, SĂ ÎNFĂPTUIM ÎMPREUNĂ.
ESTE TIMPUL SĂ CO-CREAM.
ESTE TIMPUL PENTRU SCHIMBARE.
NOI... OAMENII ACESTUI PĂMÂNT PUTEM FACE CĂ SCHIMBAREA SĂ AIBĂ LOC.
SUNTEŢI CU MINE, FRAŢI ŞI SURORI?
SĂ ÎNCEAPĂ JOCURILE!
DACĂ VREI SĂ VEZI SCHIMBARE ÎN LUMEA TA... ESTE NEVOIE SĂ SCHIMBI FELUL ÎN CARE ESTE LUMEA TA.
FIE CA ACEASTĂ HOTĂRÂRE VENITĂ DIN INIMILE NOASTRE SĂ FIE AUZITĂ DE TOŢI CEI CARE AU VENIT SĂ NE ASISTE ÎN SCHIMBARE.
ÎN IUBIRE... ÎN LUMINĂ... ÎN MULŢUMIRI... ÎN CUNOAŞTERE.
-----------------------------------------------------------------------------
VĂ ROG POSTAŢI ACEST MESAJ ORIUNDE AVEŢI POSIBILITATEA. (vă rog nu schimbaţi ordinea cuvintelor în nici un fel)
IUBIRE LUMINA BUCURIE & RAZE AURII
BLOSSOMG.
(pentru conformitete C.M.)