marți, 11 octombrie 2011

Vulcanul La Palma va erupe..El poate provoca un VAL TSUNAMI URIAŞ ce poate şterge de pe harta lumii MEGA-ORAŞELE de pe coastele americane


Iata comentariul fratelui un_mare_pacatos postat la articolul STIRILE ZILEI (10.10.2011):
Vreau sa va scriu ceva important din cercetarile pe care le-am facut incepand din luna iulie in legatura cu o chestiune legata de o stiinta sa zicem banala.
FIind pasionat de vulcanologie am studiat pe langa vulcanul islandez Katla ,un alt vulcan important care se afla intr-o insula numita “El Hierro” din arhipelagul spaniol insulele Canare. Poate unii dintre voi v-ati uitat pe site-ulhttp://www.emsc-csem.org si ati vazut o sumedenie de cutremure in arhipelagul Insulele Canare,cutremurele de fapt au avut loc mai exact langa acea insula de care vorbeam “El Hierro”. De ce e atat de importanta aceasta insula?Va scriu indata..
Mai intai vreau sa va dau cateva date extrem de interesante cu ajutorul unor site-uri de specialitate.
Pe urmatorul link veti vedea energia acumulata pentru declansarea unei eruptii .Veti vedea ca in luna iulie era la nivelul cel mai jos,iar acum se afla aprope de nivelul maxim.http://www.01.ign.es/ign/resources/volcanologia/html/energiaHierro.html .
Incepand de azi vulcanologii sunt cu adevarat ingrijorati desi in urma cu o luna au tras semnalul de alarma in legatura cu o posibila eruptie. Dar acum este chiar aproape de eruptie mai ales daca vedem acele date de mai sus dar si urmatorul link in care se vede o activitatate seismica intensa. Acele linii groase nu reprezinta decat miscarile magmei de sub vulcan care cauta o iesire la suprafata.
Pana la urma de ce e asa de importanta aceasta insula sau vulcanul care urmeaza sa erupa? Pentru ca…toata coasta de est a Americii ar putea disparea de pe fata pamantului.Cum? Dupa ce va erupe acest vulcan exista o posibilitate foarte mare ca urmatorul vulcan care sa erupa este cel din aflat din insula “La Palma”.Acest vulcan aflat din La Palma ar trebui sa erupa dupa 1 luna de la eruperea vulcanului din El Hierro.Acesti doi vulcani seamana foarte mult cu cei 2 vulcani din Islanda :Eyjafjallajokull si Katla. Dupa ce a erupt primul vulcan,neintarziat va erupe si Katla(care e de 10 ori mai periculos).
Dupa eruperea vulcanului din La Palma ar putea aparea o catastrofa uriasa: se va prabusi o portiune din vulcan sau din insula incat se va produce un MEGA-TSUNAMI in oceanul Atlantic ce ar putea foarte
usor sa rada de pe fata Pamantului toata acea coasta. Va dau cateva filmulete extrem de interesante care va arata ce efecte dezastruoase vor fi dupa prabusirea vulcanului sau a unei portiuni din insula La Palma.

Cate dezastre se pot intampla in lume:prabusierea acelei insule,eruperea vulcanului Katla,cutremurul catastrofal la noi,alte cutremure catastrofale in Japonia,Turcia,California,Myanmar.,foamete etc.

Matricea prieteniei la romani

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
In Ucraina fostul premier (Iulia Timosenko) a fost condamnat la 7 ani de inchisoare in urma abuzului de putere comis prin semnarea unui contract privitor la gazele rusesti, fara a se consulta ci propriul cabinet. Astfel ar fi rezultat o paguba de circa 190 de milioane de dolari.
Doamna Timosenko se afla in opozitie de niste ani incoace, este inamic declarat al actualului presedinte si este considerata pro-occidentala. In timpul procesului sau mai multe state vestice si-au afirmat public convingerea ca asistam la un proces politic. Cu toate acestea procesul a continuat si iata ca s-a pronuntat sentinta.
Nu stiu ce e adevarat si ce nu. Ceea ce stiu e ca relatiile presedinte-premier si apoi presedinte-opozitie sunt similare celor din tara noastra de pe vremea cabinetului liberal. Presedintele lor este considerat a avea oarece tendinte autoritariste specifice spatiului geografic ex-sovietic.
Fostul premier Timosenko a declarat ca va
contesta sentinta primita in instantele europene. Din fericire (sau nu, nu stiu) fostul nostru premier si adevarat lider al opozitiei nu a fost inca condamnat. Nu stiu, din nou, daca este nevinovat sau daca nu s-au gasit probe. Cert este insa faptul ca orice om in pozitii de conducere va abuza, mai devreme sau mai tarziu. Abuzul trecut al unui fost inalt functionar public trebuie pedepsit. Insa in momentul cand pedeapsa serveste direct actualului functionar public cu care, deloc intamplator, se afla in antiteza, apar ingrijorarile.
Daca n-as vedea mai departe de lungul nasului as spune: foarte bine, sa le faca si alor nostri la fel, nu le strica putina inchisoare. In realitate insa trebuie analizate pericolele reprezentate de fiecare solutie in parte. Din punctul meu de vedere pedepsirea unui fost oficial cu inchisoarea mai poate astepta. Cel putin pana cand se inlatura pericolul autoritarismului. Dictaturii. Cat despre banii publici… sunt delapidati in progresie geometrica. Fiecare nou politician pare sa se infrupte de mii de ori mai mult decat precedentii. Asadar… ii putem inchide, dar numai dupa ce ne asiguram ca tarile sunt conduse de parlamente. Si nu de cate un “El Lider Maximo”.
Cazul baschetbalistului american ucis in orasul Giurgiu capata accente nebanuite. Gratie presei, care a “sapat” pana a dat de adevar. Singura imbranceala se pare ca ar fi fost o calcare in picioare a cetateanului american. De la coma alcoolica in care s-a crezut ca era s-a ajuns la concluzia ca avea traumatism cranian in urma loviturilor. De la o bataie unu la unu s-a aflat dca ar fi fost o bataie generalizata a unor interlopi- toti contra unul. Autoritatile locale nu cunosc clanul din care provine agresorul (ma rog, ala care s-a predat), dar senatori ai Romaniei sunt filmati la petreceri ale acestora. Sefii politiei nu-i considera periculosi, ci doar o familie mai mare. Avocatul individului suspectat este membru al unui partid politic; se spune ca seful sau politic i-a cerut sa renunte la caz pentru a nu strica imaginea partidului.
In urma evenimentelor autoritatile locale doresc sa boteze o strada si Sala Polivalenta din oras cu numele sportivului american. Consiliul Local Giurgiu a alocat suma de 50.000 de lei pentru funeralii.
Concluzii? Dupa cum bine au remarcat toti jurnalistii- politica si crima organizata par a fi mana in mana. Din fericire de aceasta data, fiind vorba de un cetatean american, cineva va plati pentru deces. Din nefericire justitia pare sa nu se miste la fel de sprinten cand e vorba de romani in Romania. Nici bani nu aloca nimeni familiei, nici nimic. Cam atat cu lozinca “toti suntem egali in fata mortii”.
Nu stiu cat va mai dura aceasta situatie. Nu am pledat niciodata pentru violenta, dar se pare ca este cazul sa ne antrenam pentru asta. Pentru ca nu ne apara nimeni! Avem interlopi care ne omoara, ne praduiesc sau ne violeaza. Avem o politie decimata de disponibilizari si numiri pe pile. Avem o justitie care da sentinte contradictorii in cazuri identice. Si, peste toate astea, avem o clasa politica ce uneste categoriile de mai sus intr-o superba matrice a prieteniei. Matrice pentru care noi, platitorii de taxe, cetatenii linistiti, suntem inamicii. Sa fim totusi fericiti, pana la anul ne mai lasa in viata, pentru ca au nevoie sa-i votam. Dupa… Dumnezeu cu mila!
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

Revolutia globala care va avea loc in viitorul apropiat,nu va duce decat la o FALSA Noua Ordine Mondiala.Totul pentru a face loc ADEVARATEI Noi Ordini Mondiale.CITESTE CU RABDARE UN ARTICOL EXCEPTIONAL SI VETI INTELEGE TOT CE SE INTAMPLA DEFAPT IN LUMEA IN CARE TRAIM !!!

[...] Suntem martorii pregatirii ultimei mai revolutii, cea care vrea sa zguduie lumea pe care o stim din temelii, sa rastoarne integral si iremedial valorile pe care le recunoastem, sa mature din calea ei structurile si organizatiile existente. Mai corect spus, s-a declansat faza finala a unei revolutii continue ce a inceput acum peste 200 de ani si al carui efect se doreste a fi instaurarea NOII ORDINI MONDIALE a unui GUVEN MONDIAL. Iar acest ultim capitol se doreste a fi cel mai cumplit si sangeros din intreaga istorie a omenirii …
H.G. Wells, The New World Order (1939):
“Foarte multi oameni vor uri NOUA ORDINE MONDIALA si vor muri protestand impotriva ei”
Personajul nu a fost doar futurolog si autor SF de succes, ci si unul din cei mai vocali promotori ai eugeniei. Ca si iubita lui, evreica Margaret Sanger, care incepand cu 1923 primeste fonduri masive din partea familiei Rockefeller in acelasi scop.
Desigur cu totii ati observat o “explozie” de articole si documentare ce trateaza chestiunea GUVERNULUI MONDIAL, a NOII ORDINI MONDIALE precum si tot soiul de teme anti sistem. Cei care le-ati studiat un pic mai amanuntit, ati putut constata ca doar par a fi la fel insa in fapt sunt grupate in doua mari categorii apartinatoare unor tabere ce sunt diametral opuse. Ele par la fel pentru cititorii neavizati deoarece temele comune sunt cu mult mai multe decat cele divergente. Asta face si ca pe frontul de lupta anti sistem sa para a fi aliate.
SISTEMUL a creat mereu “alternative”: teorii si grupuri de actiune ce pareau foarte luptatoare impotriva SISTEMULUI, pentru ca cea mai mare parte a celor nemultumiti sa se buluceasca sub stindardul lor. Actualmente insa s-a pus in miscare cea mai mare cacealma din istoria manipularii maselor, ce va depasi prin grozavie tot ce s-a petrecut pe glob in perioada aparitiei, stralucirii si infrangerii national-socialismului (NOTA 1): s-a creat imaginea falsei noi ordini mondiale (pe care o voi denumi in continuare fNOM) si se incurajeaza pe fata sau subtil actiunile de lupta impotriva ei, intr-un razboi ce se va duce sub toate formele, atat cu pixul si discursul, cat si pe baricade sau cu arme.
Aceasta manevra este necesara din doua motive:
1) sa se distraga atentia multimii de la adevaratii dusmani si sa se canalizeze furia acesteia spre demolarea vechii societati si odata cu ea chiar si a instrumentelor folosite pana acum de catre ELITE pentru acumularea de capital sau pentru coordonarea etapelor pre-instaurare guvern mondial.
2) ELITELE fiind toate practicante ale cultului paladin (fie ca inteleg sau nu motivul real al actiunilor lor) fac tot ce le sta in putinta spre a elimina din mentalul cat mai multor oameni nadejdea in Domnul nostru Iisus Hristos. Astfel li se prezinta strict “alternative” lumesti: revolutii si sperante de schimbare a fNOM. Mai mult, aceste “alternative” postuleaza ca sigur faptul ca vremurile pe care le traim nu pot fi sub nici un chip inceputul adeveririi profetiilor din Sfanta Scripura sau ale Sfintilor Parinti. Astfel, SISTEMUL doreste sa se asigure de faptul ca un numar cat mai mic de oameni se pregatesc pentru singura lupta mantuitoare: marturisirea si mucenicia. Astfel, un numar destul de mare de crestini sunt strict adeptii actiunior umane impotriva SISTEMULUI, ba mai mult, ii acuza pe adevaratii crestini de lasitate …
Asa se face, de exempul, ca inainte de declararea oficiala a crizei, a fost promovat agresiv documentarul Zeitgeist care ataca Federal Reserve, dar si crestinismul, promovand insa NOUA ORDINE MONDIALA (reala), asa cum a fost ea teoretizata de varfurile masoneriei si de catre stalpii care au pus acum 100 de ani temelia new age.
Apoi, dupa declararea oficiala a crizei, auzeam politicieni de marca aratand cu degetul spre bancile cele rele si promovand o schimbare de sistem si o … NOUA ORDINE MONDIALA.
Trebuie inteles ca Federal Reserve le-a fost un instrument necesar si atat. Vor pune tunurile pe ea si vor renunta la ea pentru a construi ceva cu mult mai maret.
Desigur, se va evita atingerea adevaratelor ELITE ce au creat-o si care au beneficiat de pe urma ei.
Pentru a intelege si mai bine, sa definim separat NOUA ORDINE MONDIALA (reala) si fNOM si de asemenea sa vedem cum vor proceda.
NOUA ORDINE MONDIALA – definitie
La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati: Wessely, Moses, Mendelsson si a unor bancheri: Itzig, Friedlander, evreul Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin lumina”.
Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.
1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;
2) Abolirea proprietatii private;
3) Abolirea mostenitorilor;
4) Abolirea patriotismului;
5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);
6) Abolirea religiilor teiste
Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten: “Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica“.
Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.
In fapt, NOUA ORDINE MONDIALA reprezinta faza finala a unei revolutii continue ce a inceput atunci si care a cuprins incet-incet toata omenirea. Iar aceasta doctrina va sta la baza GUVERNULUI MONDIAL. O mare revolutie punctata in cursul istoriei de multe revolutii mai mici: industriala, 1848, bolsevica, sexuala, etc. necesare pentru schimbarea din temelii a vechilor structuri statale, politice, sociale, a traditiilor si a conceptiilor despre lume si viata. Incepand cu sfarsitul secolului 18, ELITELE ce au initiat aceasta actiune au mers pe doua fronturi a) economic: banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol si b) activitatea masoneriei: crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura, ideologii, crearea de „alternative”.
a) economic
Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), a fost insa si fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.
Sa vedem cine au fost fii sai :
Salomon Mayer (1774-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria, care a determinat dezvoltarea economica a Austriei.
Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England. Ca o paranteza, s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat. Au finantat tabara anti Napoleon.
Folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol.
Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.
Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.
Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (Napoli).
James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France. A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala. La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei.
A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.
SPECIFICATIE:
Cand cititi mai sus ca au facut afaceri, ganditi-le ca pe ceva mega, la nivel national sau continental.
In tarile unde erau prezenti direct, reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „concurente„ luate la un loc.
Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai. In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii, rezultau sinucigasi sau nebuni.
Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective.
Dupa dramaticul al doilea razboi mondial familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra, lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate. Asta nu inseamna ca au devenit minusculi.
Actualmente, banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume.
b) activitatea masoneriei
Cu toate ca s-au folosit intens de formidabila structura piramidala a acesteia si in economic, principala sarcina a ramas totusi crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura, ideologii, crearea de „alternative”. Totul trebuia sa apara insa ca fiind rodul unui proces firesc evolutiv al omenirii, de aceea au incurajat de exemplu teoria evolutionista.
Uneori activitatile a) si b) mergeau pe fata mana de mana, alteori efectele activitatilor din b) pareau diametral opuse, fiind in fapt vorba de acele „alternative”. Dar mereu exista un dusman comun: crestinismul. Nu permite spatiul sa dezvolt aici o analiza detaliata a intregii acestei miscari, insa cine citeste cea mai mare parte a articolelor acestui bolg, va intelege. Iar pentru a usura acest lucru, mentionez ca, cuvintele scrise cu albastru, ingrosat si subliniate reprezinta hiperlink-uri spre materiale amanuntite. Veti descoperi astfel ca regasim la capitolul finantare sau fondare a tuturor acestor actiuni sau institutii, aceleasi nume de familii dominante.
Pe scurt, ELITELE au creat Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Comisia Trilaterala, au generat razboaiele mondiale pentru a veni apoi cu solutiile salvatoare: Liga Natiunilor si ONU, ca etape ale viitorului GUVERN MONDIAL, au creat instrumentele financiare necesare in aceste etape: BANCA MONDIALA, FMI, au creat crizele economice, au format UE. Asta pe de o parte.
Pe de alta parte, au sutinut, initiat si finantat revolutiile 1848, Simon Bolivar, Garibaldi, bolsevica, nazista, sexuala (inclusiv promovarea homosexualitatii), au promovat avorturile si eugenia. Ideologic, au aparut socialismul si comunismul, ce uneori au figurat a fi “alternative” la capitalism. Si aici apare necazul caci maselor li se arata cu degetul sistemul financiar-economic corupt si li se oferea solutia unei societati stiintifice egalitariste anti teiste. In fapt insa, la varf, ELITELE le conduc pe amandoua.
La sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 ia avant Theosophical Society, thule si inceputurile a ceea ce mai tarziu avea sa fie cunoscut ca new age, initiate de personaje cu o puternica influenta asupra societatii contemporane precum Madame Blavatsky, Alice Bailey, Aleister Crowley. Voi prezenta cateva detalii despre aceste ultime personaje, ce toate au vorbit despre GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE:
H. P. Blavatsky (1831 – 1891), a avut legaturi apropiate cu ritul scotian masonic (Albert Pike).
Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center, au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler.
Nascuta in imperiul rus, emigreaza in 1873 in New York si incepe o “cariera“ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate, levitatie, telepatie si altele din zona paranormalului.
In 1875 fondeaza Theosophical Society.
Ulterior incepe sa viziteze India.
In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare plina de teorii rasiste, ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului . (acei asa numiti sefi secreti). Cititi va rog si articolul:
Extraterestrii, Guvernul Mondial si NOUA ORDINE MONDIALA
Dupa deces a fost INCINERATA.
Aceasta scria in „The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:
„In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„
„lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp„
DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII.
Din Theosophical Society pornesc doua ramuri ale unei malefice unitati in diversitate: new age (Alice Bailey) si Thule Society.
Thule Society (Rudolf Steiner, Rudolf Sebottendorff (mason), Philipp Stauff, Anton Drexler, Rudolf Hess) din Germania, a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei lui Hitler …
Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.
Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.
Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.
In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”.
Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust
(Imagine preluata din articolul A New Age Simbol de pe site-ul oficial LUCIS TRUST)
Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.
Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.
Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.
Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.
Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …
Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.
In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:
„NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”
„NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”
„NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti”
„In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „
„NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”
Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual. In 1947, inainte de a muri, a lasat o schita a infatisarii unui “sef secret “, creaturi non umane din zona Tibetului ce au influentat si au dictat lucrari theosofice precum cele ale lui Madame Blavatsky, Alice Bailey (toti trei considerati a fi stalpi ai new age) sau Benjamin Creme (cel ce spunea in 1959 ca acestia i-au transmis ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“, iar in 1982 declara: “Cristul este printre noi“ … In acea schita, bipedul arata aidoma extraterestrilor din “cultura UFO “.
Ca si ceilalti, Crowley si-a numit clar stapanul: lucifer. A influentat organizatiile oculte Golden Dawn si Ordo Templi Orientis. Cea mai cunoscuta lucrare a sa este The Book of the Law, al carei text central este noua filosofie a vietii denumita Thelema, a carei lozinca “Do what thou wilt” (faceti ce doriti, in engleza veche) a influentat decisiv mentalul colectiv al generatiei tinere incepand cu anii 60. Aceasta filosofie a primit-o in Egipt in timpul unei experiente mistice din 1904, ocazie cu care zeul (dracul) horus l-a informat ca a inceput o noua epoca magica, al carei profet va fi Crowley. Tot atunci horus (autonumit zeul vazduhului, stapanul noii ere si bestia printul-preot) i-a dictat si textul cartii
A practicat ritualuri magice sexuale cu femei si barbati.
Stranse legaturi cu iluminatii.
Pentru foarte mult timp a mai fost si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in razboi. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele nemtesti The Fatherland si The International.
A folosit un spectru larg de stupefiante in cadrul experientelor sale magice.
Vedetele rock, inclusiv miscarea hippie il considera un soi de zeu-patron al lor. Cititi va rog si articolul:
Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare
Pentru cititorii atei, chiar daca nu cred in existenta diavolului, trebuie inteles ca personajele de mai sus, precum si varfurile masoneriei sau ale camatariei planetare sunt de alta parere, mai mult, sunt practicanti ai cultului paladin (inchinarea la lucifer). Cititi va rog si articolul:
Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi
Acest aspect este foarte important in intreaga ecuatie, deoarece tot ei incurajeaza ateismul cu un singur scop: pentru a avea la dispozitie o masa de manevra cat mai mare …
In toata aceasta lucrare generala, dominarea componentei a) economic (banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol) nu este un scop in sine, ci o unealta. ELITELE conducatoare din varful piramidei nu acumuleaza strict dintr-o lacomiei fara sfarsit, ci pentru a controla. De fapt deja au ajuns sa aiba atat de mult, incat au hotarat declasarea ultimei etape, un cumul de crize (recesiune, foamete, mari miscari stradale, razboi cumplit) pentru ca mai apoi sa prezinte solutia: instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA. De aceea s-a pus in miscare in intreaga lume, in mare forta, monstrul rosu, cel ce se considera a fi primit o rana de moarte dupa caderea blocului comunist. De aceea tuturor politicienilor de stanga li s-a ordonat sa urle pentru necesitatea schimbarii. Pe diferite tonalitati, de la Obama si pana la anarhisti. Cititi va rog si articolele:
• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE
Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama
falsa Noua Ordine Mondiala – definitie
Actualmente este reprezentata de intreaga categorie de unelte ce le-au fost necesare de-a lungul timpului pentru acumularea de capital si realizarea etapelor intermediare edificarii GUVERNULUI MONDIAL:
institutii financiar bancare
organizatii internationale considerate a fi in slujba grupurilor de interese avide de bani si putere
organisme de tip Bilderberg
masoneria
etc.
Toate acestea sunt prezentate a fi conduse de indivizi ce urmaresc strict o acumulare masiva de capital si care au o avida dorinta de a conduce intreaga planeta.
CARE ESTE DIFERENTA DINTRE NOM SI fNOM?
fNOM este prezentata a dori o un imperiu mondial al raului, condus de bancheri si corporatii, uneori acceptandu-se ca au interese in aceasta stapanire si evreii si/sau masoneria. Dorintele acestora sunt insa prezentate a fi strict de natura materiala.
NOM insa, foloseste acumularea de capital si resurse strict ca mijloc si nu ca scop. NOM actioneaza, precum am aratat mai sus la programul iluminatilor, pentru schimbarea din temelii a societatii, pentru rasturnarea valorilor, pentru indobitocirea maselor, pentru promovarea avorturilor, sexualitatii, homosexualitatii, intr-un cuvant actioneaza impotriva celor descrise in Sfanta Scriptura a fi bune si promoveaza tot ce este descris a fi rau. NOM este prin definitie anti crestina. Dar aceste diferente sunt aproape imposibil de inteles pentru ne crestini si foarte greu de inteles pentru crestinii ce nu realizeaza ca vremurile apocaliptice bat la usi.
CUM VOR PROCEDA?
Alice Bailey:
„NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”
Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:
“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“
David Rockefeller la 5 iunie 1991, spunea cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg Group:
“Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …“
David Rockefeller:
„Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala „
Guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller (New York), într-un articol intitulat “O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962:
“Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.“
George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:
“Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“
George Soros, despre actuala criza:
“Aş putea declara în mod oficial că aceasta este o criză care se diferenţiază în mod categoric de celelalte, este cea mai mare criză cu care ne-am confruntat până acum şi cu siguranţă va avea repercusiuni de lungă durată. Este finalul unei ere şi se vor întâmpla multe transformări. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă“.
James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:
“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept“
Deci au nevoie de o mega criza … iar aceasta deja a inceput odata cu cea financiara. Dar dupa cum am mai spus, este de fapt vorba despre un cumul de crize ce va mai include: foamete, pandemii, schimbari climatice, ample miscari de strada, razboi. Pentru ca asa poti controla masele, pentru ca doar astfel le poti prezenta apoi “solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.
Asa au procedat in cazul tuturor etapelor majore de pana acum: revolutia franceza, cea bolsevica, razboaiele mondiale. Aceste crize erau atat de mari, incat lumea terifiata accepta “solutiile” prezentate, in fapt pasi in edificarea GUVERNULUI MONDIAL.
Presedintele Woodrow Wilson, chiar daca ascultator, a spus totusi ceva remarcabil (cand s-a trezit si a regretat rolul de marioneta in mana unor ELITE prea ticaloase):
“Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“
PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca iluminatii doreau trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei. Albert Pike a si confirmat-o.
Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR, pentru pregatirea celui de al doilea si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919).
Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Sa ne amintim si de dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, ce avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:
„Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre„
Apoi pentru formarea ONU (1945) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944) si Uniunea Europeana.
Uneori crizele erau mai mititele, functie si de ceea ce se urmarea, insa pentru ca efectul sa fie maxim, aveau grija sa “avertizeze”:
In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.
Dupa criza artificiala din 1907, “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …
Acesta, dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschild si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Baruch.
Odata cu anarhismul si revolutiile bolsevica si national-socialista, apar principalele „alternative” la SISTEM. Ele pareau a lupta impotriva capitalismului, al sistemului financiar-bancar, insa toate au fost finantate de catre ELITE … Toate acestea au avut ca element comun anti-crestinismul, promovand ateismul sau paganismul. Toate promovau o lume noua, populata de oameni noi si egali intre ei. N-au fost insa decat sinistre laboratoare si etape in edificarea viitorului GUVERN MONDIAL.
Momentul de a se pune ultimele caramizi a sosit insa. Cumulul de crize va scoate lumea in strada iar furia ei va fi directionata, ca si in trecut, impotriva pietei libere, a sistemului politic cunoscut ca democrat, a sistemului financiar bancar, a corporatiilor, a oricui este bogat. Trebuie mentionat aici ca ELITELE nu figureaza in ochii maselor a fi printre bogati, ci doar unii din locotenentii lor. Dupa al doilea razboi mondial, ELITELE nu sunt in topurile 300 si nu auzi de ele in presa la rubrica „ce au mai cheltuit VIP-urile”. Ele si-au creat la varful piramidei o cooperativa a lor, unde au ingramadit intreaga avere acumulata si lucreaza in liniste. Pentru a da de ele este necesar un studiu indelungat al istoricului bancilor si corporatiilor, insa masele n-au timp de asa ceva.
Insa cele de mai sus nu vor fi suficiente, caci nu vor genera o schimbare totala. Si aceasta deoarece exista destul de multi oameni care nu se vor lasa pacaliti atat de usor, care au mai auzit cate ceva despre Federal Reserve, Bilderberg sau masonerie, de exemplu, si care vor reprezenta astfel un pericol pentru revolutia ce a inceput, caci vor avertiza pe cat mai multi spunandu-le: “Ce schimbare este asta? Organismele ce au condus lumea veche raman intacte?” Iar in acest moment se va vedea importanta fNOM, caci se vor buluci impotriva ei si multi se vor lasa astfel pacaliti.
Insa nici chiar cele de mai sus nu sunt suficiente. Pentru ca miscarea maselor sa fie cat mai ampla, tambalaul cat mai mare si rezultatul cat mai “glorios”, trebuie sa existe cineva care sa apere ceea ce revolutia ataca. Doar din aceasta lupta ce va parea castigata de popor, va putea rezulta adevarata NOUA ORDINE MONDIALA. Si ce poate declansa o tulburare mai mare decat ca pe fondul nemultumirilor sa se instaureze:
LEGEA MARTIALA
Si astfel intelegem toate semnalele care arata ca SUA se pregateste intens pentru legea martiala si ce-i cu agitatia foarte mare de la DHS, FEMA, Pentagon, Garda Nationala, serviciile secrete. Nu intru in prea mari detalii aici, caci internetul este plin de asemenea avertismente: texte si materiale filmate.
Pentru declansarea ei se va folosi un cumul de probleme: sociale, pandemie, terorismul, schimbarea climei, etc.
Deja se definesc dusmanii „sistemului”:
Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii anti NOUA ORDINE MONDIALA …
Este foarte posibil sa se foloseasca de o lege care daca va intra in vigoare, alaturi de masuri pentru reconsiderarea notiunii de stat, va crea din SUA un colos asemanator Germaniei naziste, dar fara componenta anti-semita:
National Security and Homeland Security Presidential Directive
La 9 mai 2007, apare pe site-ul Casei Albe textul pe care il gasiti la (NOTA 2) a articolului Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive, fara un anunt prealabil sau o conferinta de presa. Desigur, nu reprezinta produsul gandirii lui Bush, ci al celor ce-l coordoneaza si care au pregatit terenul pentru perioada optima (in care presedinte va fi evident o alta marioneta a lor)
Aceasta directiva prezidentiala pentru securitatea natiunii si a patriei prevede ca in caz de urgenta decretata de catre presedinte, sa fie inlocuita formula normala de guvernare a tarii cu un amalgam condus de presedinte. Potrivit acesteia, presedintele are puterea de a declara o urgenta catastrofala, dar nu se specifica cine are puterea de a declara ca aceasta urgenta a incetat …
Nu este clar cum de va putea functiona din moment ce oarecum intra in contradictie cu mai vechea National Emergencies Act din 1976. De asemenea are anexe secrete pe care nici macar Peter DeFazio, membru al Homeland Security Committee nu le-a putut afla, cu toate ca a cerut de doua ori oficial acest lucru …
Si cine va figura in ochii opiniei publice ca este in spatele acestei actiuni? Desigur fNOM …
Mentalul opiniei publice a fost deja pregatit din timp pentru a inghiti cele de mai sus.

Roubini: "Întrebarea nu este dacă am intrat din nou în recesiune, ci dacă va fi moderată sau severă"

Articol de Corina VÂRLAN
Cele mai dezvoltate economii ale lumii se îndreaptă către o recesiune de două cifre, "double-dip", indiferent dacă "haosul" din Europa va continua sau nu, a declarat , miercuri, Nouriel Roubini.
Nu se mai pune problema dacă lumea a intrat sau nu în a doua recesiune din ultimii ani, ci cât de severă este ea, susţine Nouriel Roubini, unul dintre economiştii care a prevăzut criza din 2008, conform CNBC.
Datele analizate recent sugerează faptul că Statele Unite ale Americii, zona euro şi Marea Britanie se află deja la un pas de a intra în recesiune într-o perioadă cuprinsă între unul şi două semestre, explică Roubini.
"Întrebarea nu este dacă va avea loc o nouă recesiune, ci dacă aceasta va fi una moderată sau una severă", a declarat Roubini pentru CNBC. "Răspunsul depinde de zona euro", a mai completat el.
Conform spuselor lui Roubini, situaţia dezordonată din Europa cauzată de criza datoriei suverane, criza bancară sau de ieşirea unui stat membru din zona euro, va avea un efect mai sever decât cel al colapsului Lehman Brothers. El a adăugat că liderii europeni trebuie să se concentreze şi "să ia decizia corectă" la summitul G20, care va avea loc în prima săptămână a lunii noiembrie la Cannes.
Economistul crede că valoarea EFSF trebuie să crească de patru ori
Roubini crede că "decizia corectă" implică o creştere a valorii Fondului European de Stabilitate Financiară (EFSF) până la suma de 2.000 de miliarde de euro şi să se creeze, la nivel european, un program TARP pentru recapitalizarea băncilor.
După spusele sale este necesar ca valorea totală EFSF să fie de patru ori mai mare faţă de cea actuală, de 440 de miliarde de euro, pentru a asigura faptul că state ca Italia şi Spania nu vor întâmpina probleme suplimentare.
Roubini a mai declarat că membrii Băncii Centrale Europene (BCE) trebuie să relaxeze politica monetară pentru a accelera creşterea economică. În şedinţa de politică monetară care a avut loc săptămâna trecută, consiliul de administraţie al BCE a păstrat dobânda de politică monetară la valoarea de 1,5%, chiar şi în momentul în care au anunţat un program prin care vor cumpăra 40 de miliarde de euro pentru a-i trasforma ulterior în titluri de stat.

China cumpără lumea. 16 semne

 
În timp ce restul lumii încă se confruntă cu o criza economică de proporţii, statul chinez îşi extinde investiţiile într-un ritm alert în întreaga lume
Vă prezentăm în rândurile de mai jos câteva din investiţiile Chinei, adunate de cei de la Business Insider, care ilustrează faptul că această ţară va ajunge în viitor să stăpânească lumea.


1. Conducta de petrol în Emiratele Arabe Unite - 3,29 miliarde de dolari

China National Petroleum Corporation (CNPC) si International Petroleum Investment au semnat, în decembrie 2008, un contract pentru o conductă de petrol de la Abu Dhabi. Aceasta ar urma să aibă 250 de mile lungime si ar trebui să transporte 1,8 milioane de barili de petrol pe zi. Proiectul ar urma să fie terminat în cursul acestui an.


2. Rezerve de petrol în Rusia - 3,49 miliarde de dolari

Aceasta este una din marile investiţii făcute în străinătate de către compania chineză Sinopec. Mai concret, ea a achizitionat, în iunie 2006, 96,86% dintre rezervele de petrol ale TNK-BP, din Udmurtia, Rusia.

3. Rafinărie de petrol în Arabia Saudită - 3,75 miliarde de dolari

Cea mai recentă investitie majora a Chinei a fost realizată tot de Sinopec, in martie 2011, care a achizitionat 37,5% din compania Red Sea Refining. Potrivit Business Insider, chinezii intenţionează asfel să construiască o rafinarie la Yanbu, in Arabia Saudita, dar şi să îşi întărească relaţiile cu cel mai mare deţinător de rezerve de petrol din lume.

4. Fabrică de aluminiu în Arabia Saudită - 3,99 miliarde de dolari

Sinomach şi China Nonferrous Metals au semnat un contract, în aprilie 2007, cu Western Way For Industrial Development pentru construirea unei fabrici de aluminiu in Arabia Saudită, la Jizan. Nu se ştie însă data de începere a construirii fabricii şi nici de când ar urma să producă aluminiu.

5. Rafinarii de petrol în Kazakhstan - 4,2 miliarde de dolari

În august 2005, CNPC a achiziţionat compania PetroKazakhstan. Aceasta investiţie este considerată cea mai de succes achiziţie din strainatate pentru China.

6. Rezerve de petrol în Canada - 4,65 miliarde de dolari

Sinopec a cumpărat in aprilie 2010, 9% din compania Conoco Philips Syncrude Canada. Acest acord oferă Chinei, acces la rezervele de petrol din provincia canadiană Alberta.

7. Câmpuri de gaze naturale în Iran - 4,7 miliarde de dolari

Aceasta este, potrivit Business Insider, cea mai mare invesţiţie din străinătate efectuată de China National Petroleum Corporation. Ea a fost realizată în iunie 2009.

8. Cai ferate în Indonezia - 4,8 miliarde dolari

China Railways va construi o cale ferată, unde investitorii chinezi vor finanta 70% din proiect. Întelegerea incheiată în martie 2010 va dura pana in 2014. Minele de cărbune Bukit Asam reprezintă de fapt motivul investiţiei, scrie sursa citată.

9. Porturi maritime în Grecia  - 4,91 miliarde dolari

In iunie 2008, compania COSCO Holdings a castigat licitatia pentru modernizarea cheiurilor 2 si 3 din portul Pireu din Grecia. COSCO este al cincilea operator de containere din lume.

10. Investiţii în institutii finaciare din SUA - 5 miliarde dolari

In urma cu un an, Federal Reserve Board a aprobat ca firma China Investment Corporation sa cumpere 9,9% din grupul financiar Morgan Stanley. Această tranzacţie a făcut din CIC al doilea cel mai mare deţinător al Morgan Stanley.

11. Rezerve de petrol în Niger - 5 miliarde de dolari

China National Petroleum Corporation a închiriat, în iunie 2008, un teren cunoscut sub numele de "Block Agadem". Aici au fost descoperite şase rezerve de petrol şi o rezervă de gaz. Chinezii intenţionează să construiască şi o rafinărie de petrol în Ganaram, dar şi o conductă de 1,200 de mile către Ciad. Aceste proiect au început în 2008 şi urmează a fi finalizate în 2012.

12. Investiţii în South African bank - 5,6 miliarde de dolari

Banca Industriala si Comerciala din China a cumpărat în octombrie 2010 20% din South Africa Standard Bank.


13. Autostrăzi în Algeria - 6,2 miliarde de dolari

CITIC şi China Railways Construction au fost de acord să creeze locuri de muncă şi să construiască autostrada Est-Vest din Algeria. Ar urma să fie cea mai lungă autostradă din această ţară.

14. Explorari de petrol în Brazilia - 17,1 miliarde dolari

In octombrie 2010, Sinopec a cumparat 40% din firma Repsol din Brazilia, pentru a crea una dintre cele mai mari companii de energie din America Latina. Repsol este cel de-al treilea producator de petrol din Brazilia.


15. Proiecte cu petrol în Elveţia - 7,2 miliarde de dolari

Sinopec, cea mai mare rafinarie petroliera din China, a ajuns la un acord pentru cumpararea companiei elvetiene Addax Petroleum Corp, în iunie 2009, pentru 7,24 miliarde dolari. La vremea respectivă această achizitie reprezenta cea mare tranzacţie internationala a unui grup chinez.

16. Construcţie căi ferate Venezuela - 7,5 miliarde de dolari

China Railways a semnat un constract cu statul venezuelean care atestă faptul că chinezii vor construi aici 290 de mile de cale ferată. Aceasta ar urma să facă legătura între regiunile producătare de petrol şi cele agricole.
Sursa: money.ro

Serviciul Britanic de Meteorologie: Iarna aceasta, Europa se va confrunta cu o "mini eră glaciară"

Foto: Ilya Naymushin / REUTERSFoto: Ilya Naymushin / REUTERS
Meteorologii britanici au elaborat un studiu în care avertizează că Europa s-ar putea confrunta anul acesta cu o iarnă extrem de grea, asemănătoare cu "mica eră glaciară" care a lovit Anglia în urmă cu aproximativ 300 de ani, scriu jurnaliştii de la Sunday Times.

Un posibil motiv al acestei schimbări a climatului ar putea fi întoarcerea aşa-numitului fenomen La Niña - un efect meteorologic despre care specialiştii spun că este strâns legat de iernile extrem de severe.

Mai mult, experţii spun că şi Soarele este responsabil de producerea acestor efecte extreme, deoarece, în ultima perioadă, a emis mai puţine raze ultraviolete.  Din acest motiv, în unele zone de pe Terra a fost neobişnuit de cald, în timp ce în alte regiuni s-au înregistrat valori meteorologice sub cele normale pentru această perioadă.
Mai mult, experţii spun că şi circulaţia maselor de aer în atmosferă s-a încetinit în ultimul timp, ceea ce i-a determinat pe unii dintre ei să presupună că Europa 'ar putea să intre într-o nouă mică eră glacială când se aşteaptă o scădere semnificativă a temperaturii medii a aerului'.

Acest fenomen s-a întâmplat acum 300 de ani în Europa, când ierni friguroase s-au înregistrat de-a lungul mai multor decenii, avertizează meteorologii britanici, care au pus la dispoziţia guvernului lor prognozele lor cu privire la iarna care se aşteaptă.

Oamenii de ştiinţă mai spun că Soarele se îndreaptă către o criză de activitate solară, care se va întinde pe o perioadă destul de mare, cunoscută sub denumirea de Grand Solar Minimum.

Pe de altă parte, cercetătorii au descoperit recent, în stratul de ozon de deasupra zonei Arctice, o gaură cu o suprafaţă de aproximativ 20 de kilometri. Se pare că principala cauza a producerii acestui fenomen este reprezentată de vremea deosebit de rece care s-a înregistrat la altitudine, pe o perioadă lungă. În astfel de condiţii meteo reci, chimicalele pe baza de clorură care distrug ozonul sunt mult mai active. Deocamdată, oamenii de ştiinţă nu pot spune dacă - în viitorul apropiat - se va mai produce un astfel de fenomen.
Sursa:jurnalul.ro

6 CUTREMURE CU MAGNITUDINEA PESTE 5 S-AU PRODUS PE 10 OCTOMBRIE 2011


  • M 5.2, Vanuatu October 10, 2011

  •  


  • M 5.7, near the east coast of Honshu, Japan October 10, 2011


  • M 5.3, New Britain region, Papua New Guinea October 10, 2011


  • M 5.5, southern East Pacific Rise October 10, 2011


  • M 5.3, Kermadec Islands region October 10, 2011


  • M 5.1, southern Greece October 10, 2011


  • Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

    COMETARIU SFATUITOAREA:
    Oare sa fie un semn ca Pamantul se pregateste de niste schimbari majore sau sa fie tot un amestec al oamenilor "de bine", care vor sa isi puna in aplicare planurile lor ascunse. Dupa parerea mea, cred mai mult in a doua varianta, mai ales ca se apropie 15 octombrie 2011, care se pare ca va fi o data plina de evenimente.
    Vom trai si vom vedea!

    Alarma - Eruptie Submarina şi Cutremur de 4.3a lovit El Hierro, Insulele Canare - 8-10 octombrie 2011

     Un cutremur cu magnitudinea de 4.3 a lovit El Hierro, cea mai mică dintre Insulele Canare, târziu sâmbătă seara (08 octombrie 2011). Acesta a fost cel mai puternic cutremur care urmează să fie înregistrat pe insula spaniolă deoarece un roi de cutremure fără precedent a început în cursul verii şi a fost simţit în întreaga insulă
    Acest cutremur nu a produs un prejudiciu, dar au existat alunecări de teren de pe drumul spre La Restinga Tacorón, care a fost parţial blocat, si alte pantele exterioare ale Los tunel Roquille.
    Institutul Geografico Nacional (IGN), a raportat o creştere a intensităţii de cutremure inregistrate in El Hierro, cea mai mică dintre Insulele Canare, în ultimele 48 de ore. Numărul de cutremure înregistrate începând cu 17 iulie 2011 privind El Hierro a ajuns acum la 10.000, cifrele de la IGN confirma.
    Agenţia a confirmat, vineri, că 886 de cutremure, cele mai multe dintre ele inregistrate în partea de  SV a insulei, au fost înregistrate în cele 7 zile de la 02 octombrie 2011. În această perioadă, 71 de cutremure au fost resimţite de către locuitorii insulei, aproximativ 10.000 de locuitori.
    El Cabildo de El Hierro produce o eruptie submarina mica la 500 de metri adâncime şi şapte kilometri de coasta, în special la sud de La Restinga. Până în prezent nici o sursă oficială nu a confirmat acest lucru, dar în conformitate cu mărturii  cetăţenilor şi rezidenţilor din La Restinga, elicopterele zboară peste zona unde se presupune ca a fost erupţia subacvatica pentru a confirma acest fapt. În plus, aparatul de radio de coastă a cerut toate navele să se întoarcă în port şi de departe de zona de deasupra, sa nu se amestece în activitatea de testare a oameni de stiinta.
    Maria del Carmen Morales, a declarat în mass-media că această erupţie submarinul a avut loc deoarece "cutremurul de 4,3 care a avut loc sambata dupa-amiaza a provocat o fisură, pe unde  este eliberată energia. Oamenii de ştiinţă nu ştiu dacă este vorba de o emisie de gaze sau lava, acestia vor continua sa analizeze toti  parametrii ".
    Ei au confirmat faptul că, cutremure, continua sa apara pe insula, deşi mai puţin frecvent, decât în ​​zilele precedente.
    Potrivit lui John Moore, într-un interviu recent cu Dr. Bill Deagle privind raportul Nutrimedical, există o posibilitate crescută de un super mega-tsunami provenind din Insulele Canare în săptămânile următoare.
    Vulcanul El Hierro : Este unul dintre cele mai mici din Insulele Canare, originile insulei dateaza aproximativ de 100 de milioane ani, când fundul oceanului a mutat cu miscarea sa  mantaua Pamantului. Crusta care s-a rupt în forma de trei stele, a relevat eliberarea fluxurilor de magmă. După 3 eruptii, insula a iesit din ocean ca un vulcan de instituire a mai mult de 2.000 de metri de mare. Acesta a fost acum peste 200 de ani de la ultima eruptie. Dar El Hierro, deşi fiind cea mai mică insulă, aceasta are cel mai mare număr de vulcani, cu peste 500 de conuri  deschise spre cer şi  alte 300, acoperite de eruptii mai recente. Nu au fost incertitudinii rapoarte la eruptia istorica care a avut loc în 1793.
    Între timp, cercetarea ştiinţifică prezice ca o eruptie a vulcanului Cumbre Vieja, la La Palma din Insulele Canare ar duce la un masiv mega-tsunami care ar putea atinge coasta de est a Americii.
    Dovezile geologice sugerează că, în timpul  eruptie viitoare, vulcanul Cumbre Vieja de pe insula La Palma poate experimenta o prabusire catastrofala din flancul de vest, in scadere cu 150 - 500 km3 de roca in mare.
    Folosind o estimare rezonabilă geologica de mişcare a alunecărilor de teren, noi valuri tsunami model au produs un astfel de colaps. Valurile generate de rulare dintr-un 500 km3 (150 km3), bloc de diapozitiv la 100 m / s-ar putea sa tranziteze întregul bazin Oceanul Atlantic şi sa ajunge pe coastele din America cu 10-25 m (3-8 m) înălţime.
    Prăbuşirea laterală in ocean a insulei vulcanice se numara printre cele mai spectaculoase evenimente naturale de pe Pamant. Deşi nu sunt inregistrari ale prabusirilor versantilor laterali in  trecut, moloz  rezidual s-a gasit pe fundul mării, dovedind abundenţa lor în timpul geologic recent.
    Moore (1964) a identificat pentru prima oara  prabusirea laterala de pe flancurile din Hawaii. De atunci, zeci au fost recunoscute de pe   insulele vulcanice adiacente, în aproape orice ocean (Moore et al, 1994;. Keating şi McGuire, 2000). Aceste observaţii constrâng nu numai geografia şi frecvenţa de prabusiri laterale, dar, de asemenea, magnitudinea lor (de pana la 5000 km3 de material), măsura (la 300 km lungime) şi ferocitate (viteze subacvatice la 140 m / s).