luni, 25 noiembrie 2013

IN TIMPUL CURSULUI DE SAMBATA, 23 NOIEMBRIE 2013, AM AVUT AJUTOR SI CALAUZIRE DIVINA SI NE-AM SCHIMBAT DESTINUL!


Dragii mei,
Asa cum v-am obisnuit, incerc sa va transmit cateva impresii de la cursul de sambata.
Ne-am bucurat de prezenta unor entitati, care ne-au calauzit pe noi, cei care am incercat sa ne lasam condusi de ele si sa transmitem mesajele divine, atat catre cei prezenti fizic, cat si catre cei care au reusit sa ne urmareasca pe calea undelor. 
Dupa cum se vede in fotografia de mai jos, sunt prezente sfere de lumina alba, pe care cei senzitivi, le-au perceput ca fiind fiinte de lumina. Ele ne-au ajutat, sa aflam cum putem sa facem "saltul" catre Noua Era de Lumina. Tot ele ne-au pazit de influentele nedorite, care pana sa inceapa cursul, au incercat sa ne influenteze. Prezenta lor se observa aproape in toate fotografiile facute.

Cursul a fost inceput de  Mihaela Popescu (Profa de Geogra)  , care ne-a invatat cum sa renuntam la saracie, suferinta si neertare, prin meditatia de activarea scutului   Octogon al Romaniei si racordarea la el a Egregorilor de Lumina ai acestei tari.         
Energiile au fost atat de puternice,incat in pauza, telefoanele mele s-au blocat. 

Eu am spus o "poveste" despre cum a aparut viata pe Pamant, prezentand informatii "calde", pe care le primisem cu o zi inainte. Am vorbit despre faptul ca toti suntem copiii Domnului si despre ce va urma sa se intample in anii ce vor veni. Deocamdata nu voi scrie despre aceste informatii, ele fiindu-mi transmise doar pentru a le face cunoscute celor prezenti la curs. Faptul ca cei care au incercat sa asculte prezentarea mea online nu au putut-o face din cauza "bruiajului", confirma ceea ce am spus. 
Am mai vorbit despre cum  trebuia sa ne pregatim pentru saltul ce avea sa urmeze si am condus o meditatie a Sferei de iubire, prin care am fost condusi sa facem saltul catre Noua Lume de Iubire.

Domnul Manu Stejar  ne-a prezentat modalitati de contact ale divinului din noi, invatandu-ne cum sa ne recalibram si sa ne modificam subconstientul cu ajutorul constientului. Prin cunostintele dansului de psihometrie, ne-a introdus in secretele cristalelor si ale energiilor care ne inconjoara si ne influenteaza.
In finalul prelegerii dumnealui, am facut un vechi ritual de schimbare a destinului, prin realizarea celor doua cercuri concentrice de polaritati diferite, de catre toti cei prezenti la curs.





Cristiana Petrof (administratora bloguluihttp://pearipilesufletului.blogspot.com)  ne-a vorbit despre importanta de a ne urma destinul si de a nu interveni in destinele persoanelor cu care intram in contact, cat de importanta este predarea in mainile Domnului a problemelor de purificare a legaturilor de neam. 
A condus o meditatie a Templului de lumina, care a dizolvat in noi toate reminiscentele si programele nedorite pe care le mai purtam.                                       

Ultima prezentare a fost a Ashtarei Tristar , ea prezentandu-ne anumite pictograme, care toate ne-au condus la Iona si legatura lui cu Aion. Multitudinea de semnificatii si exemple ne-a aratat inca odata, complexitatea cunostintelor si trairilor Astarei, daca acest lucru mai era necesar.  
Medatiile de schimbare a destinului prin contopirea  in deplina armonie a crucii de lumina a omului, cu crucea destinului , ne-a ajutat sa constatam la final ca nimeni nu mai era acelasi om cu cel care fusese la inceputul cursului.


Imbratisarile si cuvintele minunate cu care am incheiat acest curs, ne-au facut pe toti sa avem credinta, ca atata timp cat ne-am curatat sufletul de frici si ganduri negative, am reusit sa ne ridicam la vibratii inalte si astfel legatura noastra cu Spiritul Infinit, Dumnezeu, este tot ceea ce avem nevoie spre a ne construi o lume armonioasa, plina de lumina.




PIRAMIDELE SOARELUI SI ROMANIA NOILOR INCEPUTURI


Piramidele Soarelui si Romania Noilor Inceputuri


Un anunt pentru un seminar deosebit pe o noua tema:

“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita Joi, 28.11.2013, ora 18:30, la un nou seminar intitulat  “Piramidele Soarelui si Romania  Noilor Inceputuri ”.

Tematica intalnirii este urmatoarea:
1.  Misiunea apstolica a lui Arsenie Boca pentru Romania;
2.  Nevoia de miracol si vindecare in viata noastra - Cristina Pisalita;
3.  Piramidele Soarelui - Romania Noilor Inceputuri :
a)  Miracolul Piramidei Soarelui din Bucegi  - Buricul Pamantului ; simbolistica centrului - cifrei 8 - rozei vanturilor si octogonului.



b) Meditatie/conectare:
·   Centrul Galactic(inima/energiile Mamei Divine) - Centrul/inima Soarelui - Grila Energetica  a Constiintei Cristice a Geei - Sfinxul din Bucegi (Axis Mundi) - conectare la Matricea Cristica individuala;
·   Conectarea Piramidei Soarelui Bucegi/Axis Mundi/ cu celelate Piramide ale Soarelui din vechiul Spatiu al Civilizatiei Fiilor Luminii - reactivarea acestora potrivit Planului Divin.

c)  Meditatie de activare si dezvoltare a capacitatilor spirituale acumulate in alte vieti sau primite la nastere si constientizarea programului divin personal.

Seminarul va avea loc intre orele 18:30-21:30, in aceasi locatie in care s-au desfasurat si seminariile anterioare si care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Pretul seminarului – 35 RON. Pentru copii si pensionari pretul seminarului este de 10 RON.

Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail: