joi, 27 martie 2014

Ce puteri supranaturale ai, in functie de zodie


Vrei sa stii care este puterea ta supranaturala, in functie de zodie? Atunci nu mai pierde vremea si citeste articolul de mai jos, sigur vei fi uimita atunci cand vei afla ce puteri paranormale ai.  


Berbec


Este clar ca intuitia este puterea ta supranaturala. Tocmai de aceea reusesti sa iei mereu cele mai bune decizii, chiar daca nu cunosti toate datele problemei. Asa ca, asculta-ti inima si vei reusi sa eviti mereu cele mai neplacute situatii.


Taur


Ai o relatie foarte puternica cu natura si reusesti sa percepi pana si cele mai mici modificari. De asemenea, simti atunci cand ceva rau se apropie. Daca cineva poate simti cutremurele si cataclismele, tu esti aceea.



Gemeni


Esti obsedata de viitor si poti prevedea, cu o precizie uimitoare, ce se va intampla. Din pacate, esti o persoana mult prea rationala si de multe ori ai tendinta de a-ti inhiba acest dar. Lasa la o parte prejudecatile si incearca sa-i ajuti pe ceilalti cu sfaturile tale. Poti sa prevezi actiunile celor din jur fie pentru ca ajungi sa ii cunosti foarte bine, pentru ca ai o capacitate speciala in acest sens.


Rac

Se pare ca telepatia functioneaza foarte bine in cazul tau, mai ales atunci cand vine vorba de cei cu care ai o conexiune sentimentala puternica. Fie ca este vorba despre iubit, familie sau prieteni, reusesti mereu sa simti ceea ce simt si ei, chiar daca nu sunt langa tine, iar acest lucru se petrece gratie acestui dar.


Leu

Ai o capacitate extraordinara de persuasiune, tocmai de aceea iti este foarte usor sa cuceresti si sa controlezi oamenii din jurul tau. Aproape toti cei din jurul tau sunt fermecati de felul tau de a fi. Tocmai de aceea esti un lider innascut, iar ceilalti par sa te urmeze si sa fie de partea ta, indiferent se situatie.



Fecioara


La fel ca si in cazul Berbecului, intuitia functioneaza foarte bine pentru acesti nativi. Nu de putine ori ai premonitii care se adeveresc, in cele din urma. Ai reusit sa-i uimesti deseori pe cei din jur cu acest dar.


Balanta



Pe tine nimeni nu reusesti sa te insele. Iti dai seama din prima cu ce fel de oameni ai de a face si poti vedea tot ce este mai bun sau mai rau in ceilalti. Este ca si cum nimeni nu ar putea purta o masca atunci cand are de a face cu tine. Instinctul tau te ajuta sa vezi oamenii asa cum sunt, dincolo de aparente.


Scorpion 

Ai capacitati extrasenzoriale deosebite si reusesti sa percepi mesaje care vin din alte lumi, chiar daca nu realizezi de multe ori, ceea ce faci. Foarte multi nativi au capacitati paranormale, reusind sa ia legatura cu spiritele persoanelor care au murit. 



Sagetator


Persoanele nascute in aceasta zodie au o legatura speciala cu spiritualitatea, iar credinta lor este foarte mare. Orice ar fi, sunt convinse ca divinitatea le va ajuta, tocmai de aceea, acesti nativi reusesc sa "mute muntii din loc", gratie credintei lor.


Capricorn



Reusesti sa iei legatura cu lumea astrala, prin intermediul viselor tale, tocmai de aceea primesti mesaje foarte importante, in timpul somnului. In timp, vei invata sa le descifrezi, iar in acest fel vei reusi sa intelegi mai bine de ce ti se intampla anumite lucruri. 



Varsator 


Empatia este puterea ta supranaturala si cu ajutorul acestei capacitati reusesti sa-ti dai seama foarte bine ce simt ceilalti. E ca si cum ai putea sa experimentezi starile lor, iar in acest fel le intelegi emotiile si sentimentele.



Pesti 



Premonitiile, visele sau sentimentele prevestitoare se numara printre "armele" tale secrete, iar semnul tau zodiacal este cel mai "spiritual". Datorita acestor daruri, reusesti sa intelegi mai bine viata, iar evenimentele neprevazute nu te gasesc nepregatit. E ca si cum cineva ti-ar dicta ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Sursa: http://femina.rol.ro/

MARTURIILE CUTREMURATOARE DESPRE STAPANII LUMII ALE SAVANTULUI ANGHEL RUGINA

anghel-rugina1Pe la începutul anilor 2000, exista un talk-show pe ANTENA 1, care se numea: “Marius Tucă Show”. Acest ziarist invita în emisiunile sale, cele mai reprezentative personalităţiale momentului, de la preşedintele statului, primul ministru şi membri ai guvernului, până la sportivi, oameni de cultură sau de ştiinţă… pe scurt, invita în fiecare seară, OMUL ZILEI! …Era unul dintre programele urmărite, întrucât realizatorul nu-şi “ierta” pentru nimic în lume invitatul, supunându-l unui continuu tir de întrebări,care de care mai provocatoare şi mai indiscrete referitoare la activitatea profesională sau acţiunile publice ale acestuia. Totul cu bun simţ. Într-o seară de acum circa zece ani, l-a avut ca invitat pe marele nostru economist şi academician Anghel Rugină, profesor universitar de anvergură mondială, care s-a stins din viaţa de curând, din păcate… Emisiunea de pe Antena 1 din acea seară avea să devină, pentru toţi cei care am urmărit-o, absolut memorabilă.

Sub Ceauşescu, Anghel Rugină a fugit din ţară , trecând Dunărea înot la sârbi. A fost rănit la picior de un grănicer român, dar a reuşit în cele din urmă să ajungă în Statele Unite, unde a devenit membru corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane. Pentru cine vrea să se edifice mai pe larg despre personalitatea acestui român de excepţie recomand lectura de pe Wikipedia şi din alte surse on-line. La un moment dat, cu toată experienţa sa, Marius Tucă a scăpat invitatul de sub control. Personajul “de mare calibru”din acea seară, a pus treptat stăpânire pe emisiune, toată pregătirea acesteia ducându-se “pe apa Sâmbetei”, deoarece răspunsurile sale la întrebările moderatorului depăşeau cu mult tiparul emisiunii, prin amplitudine, prin modul în care erau documentate şi mai ales prin consecinţele lor!… Erau răspunsuri care impuneau de la sine alte întrebări şi tot aşa… Ca un bulgăre de zăpadă lăsat să se rostogolească pe o pantă proaspăt ninsă!… Dar să vedem ce s-a întâmplat, concret!
Domnul Rugină a afirmat la un moment dat, că a fost invitat acasă la George Bush!La “CASA ALBĂ”, bineînţeles. Fiica domniei sale era prietenă şi colegă de facultate cu gemenele preşedintelui american, iar acesta a vrut să îl cunoască personal, aşa că l-a invitat la o cină în cel mai bine păzit obiectiv al planetei. Şi când Marius Tucă l-a întrebat cum e de fapt preşedintele american “în privat”, au început dezvăluirile: “George Bush este un texan simpatic, cinstit şi foarte de treabă, dar nu face ce vrea el!…” “Cum, adică, nu face ce vrea el? Păi nu este el cel mai puternic om de pe planetă? Nu conduce el guvernul celui mai puternic stat din lume?” A întrebat, Tucă.”Păi, nu prea…” a răspuns domnul profesor. “Se vede treaba că trebuie să fac unele precizări”, a mai spus domnia sa, “ca să se ştie şi ca să puteţi înţelege mai bine”!… Apoi a continuat: “Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc “ca în sânul lui Adam”! Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico-ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică personajele politice cele mai “potrivite” pentru a “câştiga alegerile”, în mod “democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică.
Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt”aleşi”cu “binecuvântarea” acestui “GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică “directivele” trasate de acesta…”
Întrebare telefonică de la un telespectator: “Domnule Anghel Rugină, face şi România parte dintre ţările vizate de “GRUP”?” “Da. Şi ca dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a câştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită “privată” în Statele Unite, iar la două săptămâni de la câştigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaşi lucru. Au fost amândoi să-şi ia “foaia de drum”… Replică telefonică: “Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pepreşedintele nostru ni l-au ales americanii?” Răspuns: “Nu o spun eu. Aşa este. Numai că nu americanii, ci “GRUPUL”care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.” Replică: “Să vă fie ruşine domnule, Rugină… Să vă fie ruşine că aţi ajuns la vârsta pe care o aveţi, cu capul plin de păr alb, ca şi mine şi că ne minţiţi în halul ăsta… Nu ştiu ce interes aveţi să o faceţi, dar vreau să vă spun că pe preşedintele nostru l-am ales noi, cu toţii, prin votul nostru, că aşa am vrut noi! Să vă fie clar: aşa am vrut noi! Şi apoi cum să ni-l aleagă alţii când este o comisie de votare care verifică vot cu vot, de la toate partidele… Sunteţi un mincinos! Domnule Marius Tucă, nu mai chemaţi, domnule, din ăştia…Bună seara!…” Anghel Rugină, (A.R.): “Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţeleagă!… În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile! Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă.. Îmi spui că nu ştii ce interes am… Am interesul ca POPORUL MEU SĂ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ!… Să înţeleagă că la nivel global “cărţile sunt făcute”! Oamenii ăştia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…”
Alt telespectator (TS), întreabă: “Dar cine sunt oamenii ăştia? Este vorba de Francmasonerie?” A.R.: “Sunt şi masoni în “grup”, dar nu sunt majoritari!” TS, (chiar dacă se tratează de un alt telespectator lăsăm iniţialele cu titlu generic, pentru cursivitatea mesajului): “Atunci, despre cine este vorba? E sultanul Bruneiului? Bill Gates? Sau cine altcineva?” A.R.: “Mai, băieţi… Pe oamenii ăştia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre “muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăştia sunt mici copii, pe lângă cei din “GRUP”! Trebuie să înţelegeţi că adevăraţii bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru ca astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane “alese”, cunosc pe altele, şi tot aşa. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună… Nici măcar preşedinţii marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!…” TS : “Atunci sunt evreii?” A.R.: “Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!” TS: “Arabii? Sunt şi arabi? Că ăştia au petrol…” A.R.: “Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul “GRUPULUI”, deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest “GRUP” se moşteneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să intre fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens… TS: “Bun, şi cam de când se întâmplă chestiile astea?” A.R.: “Se zice că acest “GRUP” a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţii din Europa anilor 1848. Apoi “GRUPUL” a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.” TS: “Cum adică, să preia puterea în lume cu ajutorul comunismului? Păi comunismul nu zice că totul este al tuturor? Nu înţeleg. Puteţi să ne explicaţi?” A.R.: “O.K. Să raţionăm un pic…
Deci ideologia comunistă spune că totul este al tuturor, este adevărat, dar şi că nimeni nu poate dezlipi nici un strop din bunurile în comun pentru folosul său personal. Deci totul este al tuturor şi în particular al nimănui. Şi chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi “administrate” de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un “GRUP”, de administratori la nivel mondial de, să zicem… 250-300 de persoane!… ” …Toată lumea… mută. Inclusiv Marius Tucă… Şi domnul profesor a continuat: “Toate mişcările de rezonanţă mondială de după 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui “GRUP”. Totul bine studiat. Totul cu un scop precis. Bineînţeles că au apărut şi evenimente neprevăzute. La un moment dat, liderii comunişti, supuşi unei propagande deşănţate cu scopul creării cultului personalităţii,pe criterii de marketing politic, au început ei înşişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte ZEI în viaţă, aşa că au scăpat de sub control. Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul şi anume fascismul. Şi aşa a pornit cel de-al doilea război mondial… Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială, şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul “independent”, a fost nevoie de un “război rece”, care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţii, cu victoria “GRUPULUI”, asupra copilului rebel - comunismul! Acum suntem în faza în care “GRUPUL” se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume “GLOBALIZAREA”. Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială, BERD, Comunitatea Europeană, etc… Trebuie să recunoaştem că acest “GRUP” a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de “GRUP”. De asemenea nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens. “Drepturile omului”sunt impuse permanent pe ordinea de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălţimea momentului. În general se impune o nouă ordine mondială,care încearcă să înlăture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar…V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente. E drept, uneori sunt mai răi câinii, că stăpânii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpânii îşi vor pune câinii cu botul pe labe !…” Marius Tucă (M.T.): “Domnule Anghel Rugină, m-aţi uimit! De unde ştiţi toate astea? A.R.: “În cercurile academice americane se dezbat destul de des subiecte de genul ăsta!” M.T.: “Şi nu vă este frică să dezvăluiţi aceste lucruri?” A.R.: “În primul rând, am o vârstă: “mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul”, şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!…” TS: “Şi noi ce trebuie să facem?” A.R.: “Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!…
Pentru noi,important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru.Să lăsăm gândurile mari, la scara internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii,să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”
http://gandeste.org/

Condimentul-minune care ”programează” celulele canceroase să se autodistrugă


Cancerul intestinului gros este a doua cauză de deces dintre toate tipurile de cancer din Europa şi, anual, în lume mor 700.000 de oameni din această cauză. Conform Globocan 2008, incidenţa anuală a acestei forme de cancer, în ţara noastră, este de 8.696 cazuri noi, fiind pe locul al doilea ca frecvenţă a celor mai întâlnite forme de cancer la ambele sexe.
Cancerul de colon poate fi prevenit însă, deoarece dintre toate tipurile de cancer, acesta este cel mai influențat de alimentație.
Recent, cercetătorii de la Department of Surgery, Dalhousie University, Halifax, Nova Scotia, Canada au descoperit că substanța activă din tumeric-cucurmina- poate programa celulele canceroase să se autodistrugă.
În cadrul studiului, oamenii de știință au testat trei tipuri de celule din cancerul de colon: p53(+/+), p53(-/-) HCT-116 și p53 HT-29.
În prezența cucurminei, celulele canceroase au trecut printr-un proces numit fosforilare care alterează funcția și activitatea anumitor enzime.
Turmericul, cunoscut şi sub numele de şofran indian, este o plantă cultivată de sute de ani în Asia, în special în India şi în Indonezia. Portocaliul intens e culoarea specifică acestei plante, iar mirosul şi aroma puternice sunt asemănătoare ghimbirului.
În trecut, turmericul era utilizat la prepararea diverselor leacuri, dar şi în scopuri cosmetice. Are calitatea de a acţiona ca un antiseptic, purificând sângele şi, pentru că abundă în antioxidanţi, este recomandată utilizarea sa, cu regularitate, pentru protecţia în calea acţiunii dăunătoare a radicalilor liberi.
Articol prelat de pe www.doctorulzilei.ro

Crucea cosmică în semne cardinale -1


Atunci când mai multe planete lente se regăsesc într-o conjunctură dinamică, ca astrolog, te opreşti, observi şi începi să analizezi. Din 2010 până în prezent stăm cu ochii de pe cer urmărind ceea ce numim Crucea cosmică în semne cardinale. Exprimarea ei se regăseşte în conjuugarea energiilor reprezentate de Marte, mai devreme a fost Jupiter, Saturn , Uranus și Pluto. Acest model de relaţii aduce împreună energiile într-un mod conflictual şi provocator dar dinamic şi motivant.
Adevărul este că omenirea se află la o răscruce de drumuri memorabile, nu trebuie decât să ne uităm în jurul nostru la conflictele intense – nu mai departe Ucraina care pentru prima oară, decis şi deschis îşi asumă democraţia şi nevoia de a scăpa de influenţa Rusiei, chiar şi cu preţul sângelui, dovadă că Ucraina a reuşit să se impună dovedeşte, poate pentru prima oară, că Rusia nu mai este acea putere care îi făcea pe mulţi să gândească de două ori şi apoi să deschidă gura. Experientul comunist a deveit anacronic şi cred că asta ar trebui să observe şi preşedintele Vladimir Putin.
Planeta noastră trece printr-o perioadă de criză cumplită dar aduce și un potențial extraordinar. Starea planetei și bunăstarea omenirii va fi decisă de acțiunile colective din următorii 7 – 8 ani. Iar ceea ce se petrece la nivel colectiv este rezultanta a ceea ce facem noi în mod individual. Pentru a vindeca lumea, trebuie să începem prin a ne vindeca pe noi înşine. Ca să ne vindecăm și să ne dezvoltăm în rezonanţă cu ceea ce se petrece în astral, Crucea cosmică în semne cardinale poate fi folosită pentru a ne amplifica permisivitatea şi a ne conecta la energiile trans- personale care sunt acum active. Creșterea nivelul de conștiință individuală, amplificarea acesteaia, se regăseşte în fenomenul oglindă a acestei răscruci de drumuri prin ceea ce se reflectă înapoi spre fiecare. Nu vorbesc doar despre o valoare nominală sau doar de dragul de a înşiruiu cuvinte, nu, dacă însă vom coborî adânc, fiecare, în străfundurile fiinţei care suntem putem găsi reflexia oglinzii, adică vom afla multe lucruri despre noi, despre alții, despre natura umană, despre lume și despre vremurile pe care le trăim. Capacitatea de a identifica energiile planetare, despre care vorbeam, în ceea ce se întâmplă în jurul nostru este un instrument asemănător busolei.
            De ce se numește Cruce cosmică în semne cardibnale? Nu știu cine a inventat termenul pentru că la prima vedere pare să avem în faţă un romb. Mai mult ca sigur opoziţiile dintre planetele care formează acest romb sau pătrat, care prin intersectare  aduc planetele în unghiuri de 90 de grade, unele faţă de altele, apoi pentru că planetele se află în semne cardinale.
            Dar cine sunt implicaţi acum acest aspect, care aşa cum spuneam la început, se tot face, se desface şi iar se reface din 2010 şi o vom ţine tot aşa până în 2017!
Fiecare dintre planetele implicate reprezintă un spectru bogat de energie:
·       Jupiter guverneaza cunoștințele, țările străine și câmpurile culturale aferente, religia, filosofia, principiile de viaţă și credința. Sub tutela lui informațiile brute devin  cunoștințe semnificative și tot el răspunde de diseminarea lor. La fel de bine însă, să nu uităm că Jupiter este Judecătorul, cel care îşi asumă evaluarea şi înțelegerea evenimentelor şi în funcţie de conjunctură şi acordă recompense sau pedepse actorilor implicaţi. Nu în ultimul rând, Jupiter este planeta care expansionează, dilată, sporeşte, amplifică, ridică o graniță sau o limită tocmai pentru a echilibra lucrurile şi a le păstra în acest fel cât mai mult timp.
·       Marte este planeta care aduce energia inceputului, belicoasă, independentă şi egoistă mai ales că se află în cădere, adică în Balanţă - relații, echitate, echilibru, pace, diplomaţie -, semn opozabil Berbecului pe care îl stăpâneşte, o ironie subtilă prin asocierea a doi termeni contradictorii, dacă ne gândim, bine. De fapt, ne aflăm în faţa unui  oximoron. Marte în Balanţă ca efect opus acţiunii dirijate a Berbecului are un efect bumerang, ca reacţie la apărare la acţiunile defensive ale Balanţei. Reamintesc cazul Ucraina.
·       Uranus este conectat la mass-media, comunicarea și tehnologie. Efectele sale se regăsesc la nivelul grupurilor, cluburilor, a organizațiilor de tot felul și a unor cauze care aparent, par de necontrolat. Uranus este un cruciat pentru idealurile umanitare, un avocat pentru cauzele pierdute sau pentru cele care se desprind de comun și crede în rebeliune pentru a rezolva cele mai multe probleme, de aceea probabil este asociat cu anarhia, cu revoluţionarul, cu originalitatea, unicitatea și calități care transformă peste noapte în outsideri. De aceea este numit şi Cel care Trezeşte, aduce în starea de dominat calităţi aflate în stază recesivă, de adormire, scopul său fiind cel de a ne scoate din starea de lâncezire interioară, din trecerea din starea de anonimat colectiv în starea de Unic personal prin transcederea stării de conștiință și de conștientizare.
·       Pluto este agentul transformator și de renaștere. El este conectat la ideea moarte și, uneori, ne poate conduce spre acţiuni sau cauze declanşatoare de moarte, din nou, vezi Ucraina. Cu toate acestea, moartea fizică – poate cea mai la-ndemînă, este doar unul din sensurile date de prezenţa acestei planete care imprimă omenirii forţa catalizatoare a continuităţii prin moarte şi renaştere acordând sexualităţii o valoare intrinsecă. Este vorba despre programe de final care ajung să ruleze atât de adânc în noi încât să declanşeze procesul de regenerare. Transformarea semnifică trecerea de la vechi la nou, de la moarte la renaștere. Finalurile plutoniene sunt un capăt de drum în care trebuie să  ajungem pentru a elibera energia atât de necesară în procesul transformării ca apoi, să faciliteze renașterea într-o nouă formă.
Ceea ce animă și conduce modelul Crucii Cardinale sunt o serie de aspecte sau chei de înţelegere - opoziţia dintre Marte şi Uranus, pe deoparte, şi opoziţia Jupiter – Pluto, pe de alta, la care se adaugă planetele aflate în configuraţie.


Opoziţia Marte - Uranus
Marte prin opoziţie cu Uranus arată că dorințele și acțiunile noastre care îndeamnă la schimbare și transformare sunt două energii polare extrem de puternice şi  sugerează că dorințele personale și acțiunile pe care le întreprindem, pentru a le îndeplini, au tendința de a rezista la schimbare și transformare. De obicei, o acțiune de succes pare incompatibilă cu schimbarea și, în special, cu raţiunea deoarece avem predispoziţia să vedem că în exercitarea unor principii, mai ales, în scopuri nobile, la nivel de colectivitate ne ţine departe de îndeplinirea dorințelor personale. Astfel ne confruntăm cu dilema că dacă fiecare acționează pentru a obține ceea ce vrea prin afirmarea propriei voințe acţionează, în principiu, împotriva intereselor colective şi a binelui comun. Putem deci să ne urmăm idealurile și convingerile prin prizma  colectivităţii sau prin prizma propriilor convingeri. În mod ironic, principiile noastre de viaţă le stabilim fără să ţinem cont de ceilalţi, ceea ce ne obligă să ne confruntăm cu propria unicitate, să acţionăm instinctual la ce se petrece în jur dar în acelaşi timp, şi să ne urmărim propriul interes.
Conform modelul dorinţă – acţiune propuse de societatea în care trăim, ducem o viaţă  obișnuită și previzibilă, ceea ce mulţumeşte întrucâtva. Pe de altă parte însă, dacă ar fi să ne explorăm unicitatea și să ne angajăm conştient în individuație, ar putea perturba și schimba tiparele sociale prestabilite și modul în care acţionăm. Dacă urmăm calea solitară al Sinelui Superior, atunci trebuie să sacrificăm acțiunea personală și dorința. Acest conflict între aspirațiile înalte şi dorinţele materiale poate provoca un profund sentiment de vinovăție sau un sentiment de nimicnicie şi poate duce la incapacitate de acțiune din timp în timp, pe măsură ce baleiem între urmare unui principiu și dorință personală. Uneori, pentru a evita tensiunile inutile şi îndoiala care ne asaltează, am putea acționa în moduri ciudate sau neconvenționale. Este posibil să tânjim după independență, să vrem să facem ceva pentru a ne exprima unicitatea şi intrăm în conflict cu noi înşine dar şi cu ceilalţi din comunitatea în care trăim. Pentru a evita stresul și conflictul interior, se cere să păstrăm conştient echilibrul între ideal și realitate, între unic și comun precum și între acțiunea mentală și cea instinctuală.
Marte îl simbolizează pe animus, acea parte feminină a arhetipului masculin iar opoziția la Uranus sugerează că suntem când atraşi, când respingem expresiile neconvenționale de masculinitate, acţiunile de revoltă, de înăbuşire a acestora, de nevoia de manifestare agresivă şi care predispune nu doar la schimbarea interioară, ci şi la cea exterioară. Am putea crede că numai modelul energetic de masculinitate acceptat de societate este valabil, dar, fără să ne dăm seama, suntem atraşi de manifestările de masculinitate care merg dincolo de limitele convenției. Mai pot fi luate în considerare capacitatea de abstractizare a nativului, aplecarea sa spre umanitarism şi legăturile adiacente, lucruri care pot fi legat de un Uranus impersonal. Dacă acesta are o aplecare spre partea uraniană a vieţii deşi este angajat în diverse proiecte profesionale şi sociale poate duce la stereotipii de sorgine masculină şi acesta este considerat individualist.
Potenţialul transcendent al opoziţiei Marte – Uranus se realizează atunci când există un echilibru între conştiinţa colectivă, conştiinţa individuală şi dorinţa personală. Pentru a realiza acest lucru, nativul trebuie să treacă dorinţele personale şi modul de acţiune pentru realizarea acestora sub lupa integratoare a minţii analitice care să exploreze şi să integreze revelaţiile de pe urma acestui proces. O analiză profundă poate aduce la lumină lucruri şi aspecte nebănuite care să fie o adevărată revelaţie pentru el. Trebuie subliniat că individualitatea psihicului este în permanentă conexiune cu lumea exterioară, pe deoparte şi cu Sinele personal, pe de alta, adică suntem conectaţi simultan la mentalul superior cât şi la lucrurile exterioare, livreşti şi banale.
A valida dorința instinctuală, animalică, prin legătura cu percepţia exterioară, ca motivaţie necesară pentru viață, sugerează că o putem plasa la locul ei ca mijloc și nu ca scop; recunoaștem astfel faptul că avem dorințe și activități de bază, comune pentru majoritatea oamenilor și chiar a animalelor, care ne ajută să ne păstrăm individualitatea şi locul în lume. Aroganța spirituala este o capcană comună a celor care respiră un aer. Acceptarea naturii noastre mundane și materiale a permis valorificarea energiei prin angajarea în obiective mai mari şi care sunt darul revelației și înțelegerii divine. Prin urmare, suntem în stare să ne bucurăm de creativitate care este pe de oparte rezultatul interacțiunii dintre energia brută a existenței materiale și formele abstracte care locuiesc în mintea Superioară iar pe de alta, rezultanta tensiunii creatoare.
            Atunci, de unde nesiguranţa? Când ne simţim singuri în lumea noastră interioară, adoptăm diverse mecanisme de autoapărare - confruntare, de suprimare sau de proiectare - în încercarea de a calma tensiunea opoziției și pentru a ne proteja ego-ul de schimbare și de transformare.
·       alegem un mecanism de apărare de tip confruntare, ne vom identifica cu o parte a opoziției împotriva celeilalte.
·       ne identificăm cu energia marțiană, devenim suspicioşi ne opunem vehement şi agresiv la schimbare dar și la oamenii sau instituțiile care promovează schimbarea. Vom vedea agenți ai schimbării, care se identifică cu principiul salvăm lumea sau îi facem pe oameni mai buni că ne ameninţă modul de viaţă. Ar putea să ne înfurie tot ceea ce este nou sau neconvențional, mai ales în cazul în care suntem convinşi că noi suntem ţinta.
·        ne identificăm cu energia uraniană, există pericolul să ne ridicăm peste dorințele lumești și acțiunile care au loc în planul fizic şi de aici, să fim catalogaţi drept aroganţi. Felul în care ne opunem are ceva din aceste dorințe omeneşti, până la urmă, și activități care sunt necesare pentru ca viața să meargă mai departe; cu alte cuvinte dispreţuim existența obișnuită cu aroganţa celui care trăieşte într-un turn de fildeş.
·       alegem să suprimăm un mecanism de aparare, o parte a opoziției va fi prea puternică în detrimentul celeilalte. Dacă suprimăm partea uraniană, e drept vom fi foarte activi şi energici, vom face mereu lucruri noi dar asta nu va schimba nimic din existenţa noastră şi nici nu ne va ajuta să progresăm spre un scop mai mare. Nu avem nicio idee despre concepția că schimbarea este necesară și suntem condiţionaţi să facem lucrurile așa cum le-am făcut întotdeauna. Orice idee de individualitate, de necesitate de a elibera sinele din robia limitărilor materiale sau ale unicității sinelui uman este complet străină de noi. De asemenea, probabil este suprimată orice înclinație care ne face să acționăm pe baza principiului informării pentru orientare. În cazul în care energia marțian este suprimată, avem idei și aspirații de a fi mai buni, de a ne îmbunătăţii activitatea şi de a relaţiona mai bine cu ceilalţi, dar nu avem voința de a acționa. Goi de conținut trăim într-o lume sterilă, abstractă, dacă nu ar trebui să ne confruntăm cu cerințele vieții instinctuale. Dacă proiecția este folosită ca un mecanism de apărare, vom fi atraşi de oameni sau instituții care întruchipează calitatea planetară care nouă ne-a fost  suprimată. În cazul în care energia uranian este cea suprimată, am putea fi atraşi de cineva care îşi afișează deschis originalitatea şi nonconformismul. Ne așteptăm ca persoana să acționeze liber și posibil să ne simţim dezamăgiţi dacă aceştia afișează latura obişnuită a cotidianului. Când energia marțiană este cea suprimată există tendinţa să fim atraşi  de persoane active și dinamice sau care sunt instinctuale și impulsive, adică trăim latura noastră instinctuală prin partenerul din acel moment. Aşteptaţi-vă ca acest partener să acţioneze agresiv când îl rugaţi să vă îndeplinească o dorinţă iar dacă el nu reușește să facă ce l-am rugat, ne dezamăgeşte. O altă manifestare poate fi atracția pentru o instituție care reprezintă o formă de agresiune cum este armata, de exemplu.  


- va urma  -

Sursa: http://psihoastrologiecuminerva.blogspot.ro/

Dacii au cucerit Imperiul Roman! Galerius – Imparatul Daciei Mari!

 (fragment din Revansa Daciei, de Cornel Barsan)


Motto: “Acest Galerius, care ar merita mult de la cunostiinta noastra româneasca, este un nume perfect necunoscut pentru elevii nostri si chiar si pentru multi profesori de istorie” Ion Coja (Transilvania-invincibile argumentum)

“Pastorul”  Galerius
asa1Pentru a intelege mai bine cine era acela care purta o porecla atat de rustica “Armentarius” (paznic de vite), sa-l lasam pe Lucius Caecilius Firmanus Lactantius, profesor de retorica al lui Diocletian, sa-l caracterizeze pe scurt: “Celalalt, Maximianus (Galerius), pe care Diocletian si-l alesese ca ginere, era mai rau nu numai decat acestia doi (Diocletian si Maximianus) pe care i-au cunoscut vremurile noastre, car chiar decat toti cati au fost vreodata. Aceasta fiara avea o salbaticie si o cruzime innascuta, cu totul straina de sangele roman, iar aceasta nu e de mirare, deoarece mama sa, originara din regiunile de dincolo de Dunare, cu prilejul invaziei carpilor (anul 245), trecuse fluviul si se refugiase in noua Dacie”. Ciudate informatii facute despre un imparat roman! Dar, pentru a-l cunoaste mai bine pe acest imparat roman de origine DACA, ne vom folosi de scrierile lui Iosif Constantin Dragan si a cuplului de autori Ion Barnea/Octavian Iliescu.
asa2Galerius Valerius Maximianus s-a nascut in anul 250 (dupa unii autori 245), in satul Romulianum din Dacia Ripensis, nu departe de orasul Sardica (azi Sofia). Tatal sau era trac iar mama daca, refugiata din anumite motive, din nordul Dunarii in sud. Nu s-a pastrat decat numele acestei femei, Romula, numele tatalui ramanand necunoscut. Copil fiind, asemenea tuturor copiilor de la tara, chiar si din zilele de azi, Galerius se ocupa de pastorit. Datorita acestei ocupatii din tinerete, viitorul imparat va fi poreclit “Pastorul” (Armentarius). Inrolat de tanar in armata romana, sub imparatii Aurelian (270-275) si Probus (276-282), Galerius reuseste, prin curajul si vitejia lui, intr-un timp foarte scurt, sa urce treptele ierarhiei militare romane. Proclamat imparat la 17 noiembrie 284, C. Valerius  Diocles, cunoscut sub numele de Diocletian, observa calitatile militare ale lui Galerius, numindu-l sef al garzii personale. Constient de imposibilitatea carmuirii unui vast imperiu de catre un singur om, Diocletian instituie, in anul 286, sistemul tetrarhiei. In ce consta acest sistem? Conducerea imperiului se impartea intre doi Augusti secondati de doi Cezari. Aceasta conducere in patru fusese experimentata si mai inainte de imparatii romani, dand uneori rezultate bune. Diocletian, fiind unul din Augusti, numeste pe Maximianus Herculius ca fiind celalalt. Ca Cezari sint alesi Constantin Chiorus si Galerius. Drumul dacului spre culme abia acum incepe. Pentru a se lega intr-o familie, Chiorus a luat de sotie pe fiica lui Herculius, iar Galerius divorteaza de prima sotie, luand in casatorie pe fiica lui Diocletian, Valeria (293)
Galerius – Imparatul Daciei Mari!
asa3Constient de capacitatea sa, Galerius suporta tot mai greu pozitia lui de subordonare fata de Diocletian. Contradictiile iscate intre cei doi il obliga pe Diocletian sa abdice, dupa 20 de ani de domnie, in data de 1 mai 305, la Nicomedia. Iar abdicarea unui August implica si abdicarea celuilalt – numeric si avantajati strategic, persanii inving trupele romane, obligandu-l pe Galerisu sa se retraga. Galerius isi intareste armata cu noi forte proaspete recrutate, legiuni cu Limitanei Daciae, probabil mercenari daci si porneste din nou impotriva persanilor. Fiind diplomat, reuseste sa atraga de partea luipe regele Armeniei, Tiridate al II-lea. Confruntarea dintre armatele persane si legiunile romane, intarite de cavaleria armeana, are loc la Erzerum. Trupele persane sint nimicite, intreaga familie a lui Narses fiind luata prizoniera. Captura de razboi este impresionanta, intregul tezaur persan trece in mainile romanilor, creaind o adevarat legenda, ca termen de comparatie, a valorii capturii. Victorios, Galerius trece in Mesopotamia, asediind si cucerind una dupa alta cetatile persane, impunand lui Narses conditiile de pace romana. In urma tratatului incheiat la Nisibis, Imperiul Roman anexeaza teritoriile de dincolo de Tigru, transformandu-le in provincii romane. Cert este faptul ca, dupa aceasta victorie asupra persanilor, Galerius incepe sa exercite o puternica presiune aspra lui Maximian. Astfel, la aceasta data, Cezarii Galerius si Constantinus devin Augusti, urmandu-si sa-si aleaga secunzii: Constantinus pe Severus iar Galerius pe Maximinus Daia.
asa4Cronicile afirma ca acesta din urma era un nepot de al lui Galerius. Afirmatia unor autori ca Daia era fiul fiicei lui Galerius, Maximilia este grevata de imposibilitatea cronologica. In anul 305, cand Galerius avea in jur de 55-60 de ani, nu putea sa aiba un nepot de fiica nici de minim 20 de ani. Varsta si la care pare absurd a-l alege pe secundant. Mai sigur este faptul ca acesta a fost un nepot de frate sau sora al Imparatului, ceea ce modifica in profunzime unele aspecte legate de refugiul mamei lui Galerius in Imperiu.
….

asa5De ce Galerius ajuns Cezar, apoi August, se inconjoara de trupe dace si sfatuitori daci? De ce o informatie legata de luptele din 295 si 297, duse impotriva carpilor de catre Galerius sint retractate ulterior de cronicari, punand aceste fapte pe seama altor tetrarhi? Parerea noastra generala este ca Galerius nu putea lupta impotriva propriului popor, asa cum o afirma unii, el nu a aparat statul roman, ci a avut un alt ideal. Care era acest ideal, ne-o spune chiar Lectantius, cel mai inversunat dusmnan al lui> „Odinioara, cand a primit titlulde imparat, el a declarat ca ESTE DUSMAN NUMELUI DE ROMAN SI CA VREA SA SCHIMBE TITULATURA IMPERIULUI ROMAN CU ACEEA DE IMPERIU DACIC”.
asa6Toata ascensiune lui pana la ultima treapta din Imperiu e pare ca a fost dirijata din centrul Daciei, fiecare pas i-a fost ajutat de fratii de dincolo, care i-au trimis colaboratori apropiati si osteni daci, necesari garzilor lui, singurii in care putea avea incredere. Dacii au jucat o carte mare, incercand si reusind pentru un moment, sa preia destinele Imperiului, atat prin Galerius, cat si prin urmasiilui: Maximian Daia, Licinus si Maxentiu, sotul Maximilliei, fiica lui Galerius.

asa7Dar sa urmarim in continuare, firul evenimentelor din momentul preluarii puterii de noua tetrarhie din anul 305. imperiul este impartit la fel ca si in timpul vechii organizari: Constantinus si Severus preiau Galia, Italia, Spania si o parte din Africa de Nord, iar Galerius cu Maximinus Daia, Balcanii, Asia Mica, Orientul Mijlociu si Egiptul. Imperiul Apusean este rascolit de luptele pretendentilor la domnie, in urma mortii lui Constantinus. Fiul acestuia, Constantin, viitorul Constantin cel Mare, este proclamat imparat. In acelasi timp Maxentiu, fiul lui Maximian Herculius si ginerele lui Galerius este ales imparat la Roma. Trupele lui Severus, Cezar al tetrarhiei,  pornesc impotriva lui Maxentiu, dar sint infrante, insusi Severus fiind ucis la Ravenna. Trimis de Diocletian, Maximianus Herculius porneste si el impotriva fiului sau dar este nevoit sa fuga si moare ucis. Din acest moment, puterea occidentala se imparte intre Constantin si Maxentiu. Acesta din urma, mai mult ca sigur, fiind sprijinit si ajutat de Galerius.
asa8In timp ce in aceasta parte a Imperiului au loc lupte pentru putere, in zona rasariteana, Galerius guverneaza in pace si liniste peste supusii lui. Singurele tulburari care se produc sint legate de persecutiile sistematice duse impotriva crestinilor de catre Galerius, precum odinioara o faceau Diocletian si alti imparati romani. Dar, spre cinstea lui, se cuvine a fi amintit faptul ca nu Constantin cel Mare a dat primul edict de toleranta fata de crestini, asa cum se afirma, ci Galerius, in anul 311, la 30 aprilie. Peste cateva zile Imparatul dac moare batran si ros de boli, la Nicomedia. Trupul lui a afost dus si inhumat, de credinciosii lui soldati la Serdica.
fragment din Revansa Daciei, de Cornel Barsan, editura Obiectiv
Sursa: http://inforor.com/

Cum trebuie sa ne pregatim corpul pentru a intra in a cincea dimensiune ( 2 )




 Partea a -II-a


Dragii mei, voi continua in aceasta seara sa va vorbesc despre modalitatile posibile prin care ne putem ridica vibratia si starea de sanatate si de perfectiune a corpului nostru pentru a putea trece cu succes in dimensiunea a 5-a.

Am mentionat pana acum: alimentatia corecta, miscarea, impamantarea, odihna, relaxarea, detoxifierea, terapiile alternative.
In continuarea acestul articol voi aborda alte metode care sunt putin mai dificile si necesita mai multa vointa, concentrare, curaj, intelegere si deschidere pentru a fi utilizate spre beneficiul nostru.


ALINIEREA CU UNIVERSUL SI ENERGIILE LUI. Am mentionat in prima parte a articolului ca noi functionam in prezent ca niste canale intre Univers si Pamant, intre energiile inalte si intelepciunea cosmica si energiile joase si constiinta planetei. In acest fel, suntem pe de o parte umani, si pe de alta parte divini, in dualitatea completa a fiintei noastre. Daca intr-o prima faza e necesar sa ne impamantam ca sa ne putem armoniza cu lumea in care traim fizic si pentru a sustine energetic planeta, intr-o a doua faza e nevoie sa ne aliniem cu Universul, cu Divinitatea, cu Intelepciunea eterna, pentru a primi cunoastere, putere, ajutor.

Ce este Universul in care traim? Este o parte din tot ceea ce exista, din Dumnezeu si din toata Creatia. O parte. Sunt mai multe parti.

Din Univers venim cu totii – fie ca unii suntem inca pur umani in 3d, fie ca unii ne zbatem intre bine si rau absolut in 4d si ne trezim incet, fie ca deja suntem la granita dintre 4d si 5d. Si desi unii dintre noi au uitat complet cine sunt si unde le este casa, asta nu ne face diferiti. In termeni universali, suntem cu totii parte a aceluiasi intreg si de o varsta egala. Cu totii experimentam in acest moment, fiecare are scenariul sau diferit, pe care l-a ales, iar comparatiile nu isi au rostul. Unii dintre noi aleg sa mai ramana, sa mai invete sau sa mai ajute – altii si-au facut treaba si sunt fericiti sa mearga mai sus, sau chiar Acasa. 
Fiecare are o motivatie buna, a sa.

Pentru ca noi suntem aici acum cu o misiune, inseamna ca suntem aici temporar, si ca adevaratul loc unde apartinem este in Univers. Suntem ca un rau care curge de la o sursa. Daca sursa ar fi blocata, am ramane fara ape, am seca, viata din noi ar muri, si implicit toti cei care depind de curgerea noastra ar suferi. Ceea ce vreau sa spun este ca este vital sa ramanem conectati la Sursa. Sursa noastra de energie, de putere, de intelepciune, de iubire, este in Univers, pretutindeni si cu predominanta in punctul sau de origine, la Nucleul Central al Vietii. Cu siguranta ne va fi greu sa construim o punte energetica atat de puternica peste dimensiunile intermediare, ca sa ajungem la Nucleu – unii dintre noi abia reusesc sa construiasca un pod subred peste Astral si raman blocati acolo, crezand ca au atins iluminarea! caci Astralul poate fi foarte inselator. Insa putem construi punti solide pana in dimensiunea a 7-a cu siguranta, daca ne chemam in ajutor aspectele superioare ale Sinelui nostru, ingerii, prietenii care ne sustin de pe alte planete si din constelatie, pe Dumnezeu.

E timpul sa invatam sa acceptam simplitatea adevarului ca toti suntem divini si ca nu putem trai o viata in iubire si implinire, sanatoasa si constructiva pe Pamant, daca ne temem sa ne recunoastem adevaratul potential.
Este dificil sa intelegi Universul corect si necesita mult studiu si mai ales, deschidere – deschiderea ca sa te poti astepta sa ti se darame si sa ti se reconstruiasca toate credintele si toate principiile de mai multe ori pana cand ajungi sa ai cea mai mica idee despre Univers.

Ideea pe care trebuie sa o stergi din mintea ta mai intai este ca Universul este separat de tine, iar tu esti doar o fiinta marunta. Incearca sa accepti ideea, ca tu, alaturi de Dumnezeu Mama-Tata si de alte fiinte de lumina ati creat acest Univers, si multe altele. Poate vei incepe sa intelegi maretia pe care o incarnezi chiar acum.
E timpul sa intelegi ca exista o forta mai mare decat tine care te ghideaza, si aceea este Sinele tau. E timpul sa intelegi ca ai prieteni in Univers care doar asteapta sa le ceri ajutorul, si o vor face.

Cum sa ma aliniez la energiile Universului? ma vei intreba.
Iti voi spune cum fac eu.
- accepta ca Universul este aliatul tau. Inradacineaza ideea asta in constiinta ta. Incearca sa iti raportezi corpul la imaginea Universului. Incearca sa nu te vezi ca un om cu doua picioare care sta pe o planeta, ci ca o sfera de lumina alba care graviteaza in jurul unei alte sfere imense de lumina (Gaia), si care pluteste in Univers alaturi de un infinit de fiinte ca si el. Partea materiala din jurul tau e doar o iluzie.

- deschide-ti inima catre Univers si lasa-l sa iti intareasca intuitia. Apoi asculta-ti intuitia. E acel glas intelept care iti ofera o ghidare pe care tu singur/a nu ai putut sa ti-o dai.

- invata sa absorbi energia solara in corpul tau. Stai cu fata la soare, iubeste soarele, invoca-i ajutorul, primeste-i energia, fii recunoscator, stocheaza energia in fiecare celula.

- initiaza-te pe sistemul Reiki. Iti vei deschide garanta chakra 7 pentru a atrage prin ea, in corpul tau, energia universala.

- cheama ajutorul ingerilor, arhanghelilor, fiintelor din constelatia noastra ( Pleiadienii, Comandamentul Ashtar, Venusienii, Arcturienii – sunt doar cativa dintre aceia care sunt oricand gata sa ne ajute).

- mediteaza in armonie cu Universul, lasa-l sa te imbratiseze, si imbratiseaza-l. Vizualizeaza ca te expandezi in afara corpului tau si calatoresti prin cosmos.

- daca ai anumite abilitati deja si poti calatori, vedea si auzi lucruri, daca poti face channeling sau altfel de comunicare cu cei din planurile superioare, accepta-ti darurile, foloseste-le, nu fugi de ele, nu te judeca, nu te teme. Este normal, doar iti amintesti cine esti, ceea ce stii, si ceea ce poti face.

- foloseste apa ca “antena”. Apa este o punte de comunicare intre noi si Univers. Roag-o pe ea sa te conecteze la energiile inalte si sa te ajute sa primesti ghidare si ajutor.

- nu te opune planului vietii, chiar daca acum iti e greu, pentru ca e planul tau. Sa te opui inseamna sa te blochezi, sa iti faci rau.

Facand toate aceste si multe altele, vei ramane mereu deschis binecuvantarii Universului si energiile care vor intra in corpul tau sub atatea forme ( hrana cosmica, informatie, memoria vietilor paralele, ghidare, sustinere morala, vindecare etc) te vor ajuta sa iti transformi corpul intr-o cupa in care vor curge sanatate si transformare.

ATINGEREA inseamna atat de multe pentru trupul nostru uman dar si pentru spiritul nostru! Atunci cand oamenii se ating, este o forma de a isi transmite iubire si apreciere, de a se imbarbata, de a isi arata ca nu sunt singuri. Este deasemenea o forma de armonizare intre oameni si un schimb de informatii la nivel subtil.
Atingerea poate sa ne aline singuratea, poate sa ne vindece trupurile, poate sa ne alunge tensiunile, poate sa ne intareasca, poate sa ne ridice din cenusa. In mod natural, corpurile noastre cer atingere pentru a se reconforta.
Poate fi vorba de mangaiere sau de imbratisare, poate fi vorba de o palma tinuta pe un loc dureros, poate fi vorba de o tinere de mana. Orice forma de contact fizic ne face sa ne simtim mai bine si sa se produca o fisura in zidurile noastre ( de respingere, de durere, de teama, de singuratate, de neincredere ).

Este important sa avem CURAJUL de a atinge si de a imbratisa, de a mangaia. Trebuie sa trecem peste ideile preconcepute, frica de contact fizic, regulile inutile referitoare la spatiul personal care nu trebuie incalcat. Toate astea sunt din frica. Atingerea nu face rau nimanui daca este facuta cu iubire.Din contra, oricand, ea ne va ajuta sa ne vindecam, sa ne relaxam, sa permitem oamenilor sa ne fie aproape, sa ii oferim trupului nostru alinare. Astfel, ne ajutam trupul pentru a isi mentine vibratia ridicata.

Unii dintre noi cred ca atingerea are conotatii sexuale…dar dragii mei, sexualitatea este prost inteleasa! Sexualitate este peste tot in jurul nostru, pentru ca este una din fortele cele mai puternice ale vietii. Din sexualitate se creaza viata, din sexualitate a luat nastere Universul. Marele Big Bang a fost o forta imensa asemanatoare unui orgasm. Sexualitatea nu inseamna ceva vulgar si murdar! Oamenii i-au dat aceasta conotatie. Sexualitatea este contopire intre divinitatea din noi si schimb de informatii si de iubire la nivelul cel mai profund. Sexualitatea ne ridica vibrational! Nimeni nu a scazut vreodata din evolutie pentru ca a facut sex!

Si astfel ajungem la o alta modalitate de a iti ajuta corpul sa intre in a 5-a dimensiune.
SEXUL. De milenii s-a dus o cruciada impotriva sexului. Si nu degeaba. Pentru ca cei care au dus aceasta cruciada initial, stiau ce poate face sexul constient: poate trezi kundalini si ne poate duce mai aproape de iluminare, accesand una dintre cele mai puternice forte ale Universului: sexualitatea.Mai departe, cei care au preluat cruciada peste ani si generatii, au preluat-o din limitare spirituala, din ignoranta si din teama. A recunoaste puterea sexului de la inceputuri, ar fi insemnat sa se atribuie femeii un rol important in evolutia umanitatii, pentru ca femeia detine magia sexului in toate structurile ei. Barbatilor care au vrut sa faca din Pamant un regat pentru puterea lor le-a fost mereu teama de femei, pentru ca femeile aveau capacitatea de a distruge planul lor. De aceea femeilor le-a fost interzis sa faca sex pana in noaptea nuntii, de aceea femeile au fost acuzate de magie si vrajitorie sexuala si au fost arse pe rug, de aceea femeilor le-a fost mutilat corpul in anumite zone ale globului ca sa nu se poata bucura de placerea orgasmului, de aceea femeilor le-a fost indusa ideea ca sexul este datoria lor ca sotii pentru a isi satisface barbatii si a face copii, si nimic mai mult In felul asta, si femeile au fost manipulate, prostite si limitate.

Barbatii au adus pe Pamant si au perpetuat un mod brutal si primitiv, total pamantesc de a face sex. Nu a mai ramas nimic tandru sau sublim in acest act pentru mii de ani. S-a transformat in ceva mudar si tabu. Lumea s-a arata scarbita de sex in ipocrizia ei dar nimeni nu si-a putut nega dorintele si chemarea, asa ca sexul a devenit bolnav, ascuns, vicios, plin de fetishuri si de practici care erau departe de adevarata natura a sexualitatii. In timp, totu s-a denaturat atat de tare incat oamenii cu greu si-au mai amintit ca au la indemana una din cele mai puternice forte ale Universului, care te poate reconecta cu Sinele tau, care te poate purta pana la Dumnezeu si inapoi, care te poate ajuta sa accesezi planuri superioare si sa te armonizezi cu partenerul tau intr-o maniera in care va spori iubirea voastra.

Atunci cand facem sex tandru, din iubire, cu iubire, cu respect si constient – corpul nostru se deschide complet ca un vortex, catre alte dimensiuni. In timpul sexului devenim una cu partenerul din punct de vedere energetic si ne aliniem, ne armonizam, facem schimb de informatii, ne revansam karmic, ne construim o legatura mai puternica. Toate cele 5 simturi sunt activate la maxim si ni se activeaza si altele. Chakrele noastre sunt complet functionale, fiecare celula functioneaza la potenta maxima, si energia universului curge in cascada prin noi. In timpul orgasmului, pentru o clipa ne putem decorporaliza si devenim mai receptivi la mesajele din dimensiunile superioare si la conexiunea cu sinele nostru.

Dar sa nu intelegeti ca aici vorbesc despre sexul brutal, animalic, fara sentimente. Acela nu este decat frecare de corpuri si senzatii erotice. Nu te scade vibrational, nici nu te creste. E la fel de util spiritual ca si cum ai matura.
Vorbesc de sexul dintre persoane care se iubesc sincer si care fac sex constient. Vorbesc de o forma de sex divin. Sexul nu exista doar pe Pamant. Pe Pamant doar ne manifestam fizic diferit cand facem sex. Insa la nivel spiritual este aceeasi contopire in unime. Mai sus, in dimensiunea a 5-a, folosim energia sexuala pentru a ne uni masculinul cu femininul in fiinte androgine, pentru a ne contopi cu aspecte ale sinelui nostru si pentru a calatori in dimensiuni superioare. Aceeasi energie este folosita si pentru a crea.

Este o energie benefica, puternica, creatoare, si deloc rusinoasa – dar cred ca cei care citesc acest articol stiu deja asta din moment ce se pregatesc pentru a intra in a 5-a dimensiune.

Asa ca, pentru a va ancora trupurile in dimensiunile superioare, pentru a vi le deschide energetic, pentru a vi le armoniza cu Pamantul si a le ancora in 5D, practicati sexul constient.Trebuie sa porneasca din inima, cu intentia puternica de a oferi iubire. Iar in momentul orgasmului, intentionati sa incorporati energia produsa (este vorba de continenta sexuala practicata de yoghini, energia se transmuta si apoi se sublimeaza la nivelul chakrelor, crescator, de jos in sus ), in loc sa o pierdeti, si dedicati acest act sacru Universului. Astfel, actul sexual capata o latura cosmica.

Si pentru final, am lasat cea mai importanta practica pe care o putem folosi pentru a intra cu trupul in dimensiunea a 5-a. IUBIREA. Tot Ceea Ce Este s-a nascut din iubire, Dumnezeu Mama-Tata este iubire, iar oamenii acum evolueaza spre dimensiunea iubirii. Iubirea este mai presus de Cuvant, mai presus de Intentie, mai presus de Creatie, mai presus de Viata, pentru ca din ea au aparut toate. Daca as merge mai departe, as spune ca este mai presus de Dumnezeu pentru ca eu cred ca Iubirea este forta din care a aparut prima scanteie divina. Daca ar fi sa afirm ca exista o forta creatoare mai sus de Dumnezeul Mama-Tata, as afirma ca aceea este Iubirea.

Este vorba de iubirea neconditionata pentru tine insuti,draga om, pentru corpul tau, pentru viata ta, pentru cei apropiati tie sau pentru oameni in general, iubirea pentru planeta si pentru Gaia, iubirea pentru creatie si pentru Dumnezeu, iubirea pentru fratii nostrii din Univers care ne sustin si pentru Univers, iubirea pentru toate formele de viata.
Fa ca aceasta iubire sa se manifeste prin corpul tau si corpul tau va deveni o manifestare a iubirii divine. Se va vedea: va exploda de vitalitate si de sanatate, iar apoi va furniza energia necesara pentru a sustine toate metamorfozele prin care va trece.
Incepe prin a iti iubi corpul. Iubeste-ti fiecare celula si fii recunoscatoare pentru ca desi tu probabil le neglijezi, ele se lupta in fiecare zi sa te repare sau sa te mentina sanatos.
Iubeste-te pe tine, pentru tot ceea ce esti: personalitate, suflet, spirit, iubita, sot, frate, sora, parinte, angajat, intelept, liber, orice ai fi. Esti exact asa cum ai planuit sa fii.
Iubeste oamenii pentru ca suntem impreuna in aceeasi mare aventura numita “calatoria noastra prin Univers”. Daca ai fi pe un vas care s-ar scufunda, cu alti 7 miliarde de oameni, nu ai face orice ca sa nu se scufunde vasul, sau macar sa salvezi cat mai multi? 

Cu totii trecem prin aceleasi trepte, aceleasi initieri, aceleasi greutati, desi unii ne-am blocat la treapta 2 si altii am urcat deja scara dar ne-am intors sa ii ajutam si pe cei din urma. Pe toti ne-a adus aici iubire, desi aparent nu se vede.
Iubeste-ti viata, pentru ca este un fascinant joc din care nu poti iesi decat castigand si tu ai ales sa vii aici candva, din niste motive serioase. Daca ai venit de buna voie, doar nu crezi ca te-ai dus la “taiare”. Ai venit pentru ca ti s-a parut o provocare. Deci, ia-o ca pe o provocare si vezi cat de bine poti sa iesi din ea!

Iubeste planeta pentru ca este superbul si originalul exterior al unui spirit de o iubire coplesitoare : Gaia. Si pe cat de frumoasa este pe dinafara Gaia, pe atat de frumoasa este pe dinauntru. Gaia putea evolua singura, dar a ales sa astepte sa vina si oamenii din urma, si sa se inalte odata cu ea. Intre timp, a trebuit sa indure multe atrocitati si suferinta din partea celor inconstienti care i-au maltratat spiritul si trupul. Cu toate astea, tot ne-a asteptat. Cum sa nu o iubesti?

Iubeste Universul care este casa ta adevarata, Acasa. Acolo apartii, aici esti doar in trecere. Iubeste-l pe Dumnezeu pentru ca ti-a dat libertatea completa si totala sa experimentezi ce ti-ai dorit si ca iti respecta alegerile fara sa intervina. Dumnezeu este iubire nemarginita si este total permisiv. Si nu in ultimul rand, iubeste-i pe aceia care stau si ne vegheaza fara incetare si care ne sustin energetic si practic din dimensiunile superioare, desi uneori acest contact cu umanitatea ii afecteaza si pe ei, doarece este dureros sa iti cobori vibratia ca sa accesezi planuri inferioare.

Pe Venus exista o mare colonie de fiinte de lumina din tot Universul care au venit acolo, si-au scazut vibratia, s-au pregatit indelung, si apoi ne-au oferit suport timp de zeci de mii de ani, indirect, prin interventii spirituale, sau direct, prin incarnare printre noi. Nu va puteti imagina cat de greu este sa te rupi de Unitate, sa iti scazi vibratia, sa te separi de complementul tau masculin/feminin, si sa traiesti pe pamant, limitat, in corp fizic, singur si fara toata puterea pe care o ai in mod natural cand esti Acasa. Nu va puteti imagina dorul lor si lupta lor cu trairile umane pentru a ramane in acelasi timp divini si constienti, pentru a putea ajuta omenirea. Fac un mare sacrificiu si multi oameni sunt complet inconstienti de asta.

Cel putin poti sa le ceri ajutorul si sa te deschizi fata de ei ca sa te poata indruma. Astfel, munca lor nu e in zadar. Ei asteapta in orice clipa chemarea ta.
Toata aceasta iubire pe care o vei manifesta prin inima ta, iti va “invada” fiecare celula si iti va “hrani” schimbarea ADN-ului astfel incat toate structurile corpului tau fizic sa se ridice in lumina, sa se modifice si sa devina corp de lumina.
Aplicand aceste metode de pregatire a corpului tau pentru a te inalta impreuna cu el in cea de-a cincea dimensiune, vei reusi. Chiar si propria ta intentie de a face asta conteaza. Chiar si faptul ca citesti acest articol te va ajuta, pentru ca informatia din el va fi asimilata de consiinta ta si ea va incepe sa lucreze spre binele tau.
Nu te astepta la schimbari bruste sau line. Totul se va intampla pas cu pas si transformarile sunt grele. Corpul tau fizic, atat timp cat va manifesta durerea ca forma de reactie la stimuli, si cat timp va fi inca in vibratiile dimensiunii a 3-a, va suferi socuri.
Sunt sanse sa ai dureri crunte, sa te imbolnavesti ca sa stii unde ai blocajele si sa le elimini, sa fii lipsit de vlaga, sa te ingrasi sau sa slabesti mult, sa ai dureri de cap puternice, sa dormi continuu si sa nu ai energie pentru nimic. Este posibil sa iesi din asta cu un cancer infrant sau doar cu o oboseala perpetua.
Poti intra intr-un episod de depresie crancen doarece mintea ta nu poate duce aceste schimbari sau lupta sa nu se schimbe din teama.
Sau, poti sa nu simti nimic special, in afara de mici intepaturi, furnicaturi, curenti de energie si vibratii.

Depinde de fiecare in parte. Depinde de cata energie negativa avem in corp, de cat de constienti suntem de asta si de cate eforturi facem sa o eliminam. Depinde de cat de mult muncesti pentru intaltarea ta si de cat de multa informatie integrezi, daca aplici metodele de pregatire a corpului sau daca pur si simplu te neglijezi.
Depinde de la caz la caz, dar tu ai puterea sa alegi cum vei trece prin aceasta experienta. Poti alege sa te ajuti, sau poti alege sa te temi si sa te neglijezi.

Iar termenul limita nu este unul anume. Fiecare are evolutia lui, dupa cum am mai spus. Este adevarat ca unii dintre noi nu s-au trezit si ca nici nu o vor face inainte de inceperea Inaltarii planetare spre a 5-a dimensiune, insa aceia vor pleca, reincarnadu-se intr-un mediu vibrational care sa ii aceepte. Dar cei treziti au inceput deja aceasta metamorfoza a fizicului prin insasi acceptarea ideii ca avansam spre 5d. Pentru ei, calatoria a inceput si tot ce pot face este sa isi asigure tot confortul necesar si sa ceara ajutorul, pentru ca va fi o experienta fenomenala dar si grea!

Dragii mei, sper ca acest articol va va folosi si ca pot sa va ajut macar catusi de putin. Eu insami trec acum prin toate aceste modificari si stiu cat imi este de greu uneori sa imi aduc aminte ca desi sunt om, sunt si spirit divin puternic si ajutat.

In aceste vremuri este important sa fim in egala masura si Oameni, acceptandu-ne experienta in aceste corpuri, si Dumnezei, construindu-ne un drum la unison cu Planul pe care il urmam. Este important sa ramanem si cu picioarele pe Pamant , dar si cu spiritul in Ceruri.
Fie ca aceasta calatorie a inaltarii sa fie pentru voi plina de lectii si plina de ajutor!

     sursa : luminarasaritului.com
   
                 Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/