joi, 22 mai 2014

Tabara de Noua Medicina Germanica, Eliberare emotionala si Noesiterapie cu dr.Crina Veronica Veres intre 10-18 iunie 2014


 2 module
Brodina, Bucovina
O tabără despre relația ta cu tine și cu starea ta de sănătate la toate nivelurile, în care vei experimenta și exersa pe cazuri concrete ale participanților modalitățile de identificare a problemelor fizice, afective și sufletești și autovindecare conform Noii Medicini Germanice ( Dr R.Hamer ), Epigeneticii ( Dr B. Lipton ),Chirurgie de Lumină ( din 3 Școli: Academia Sufletului, Infoenergetică, Atingerea Nemuritorului ), Tehnicilor de Eliberare EmoționalăGimnastică Energetică( elemente de QiGong, TaiChi Chuan, Posturi Corporale Vindecătoare, Elemente de Reflexoterapie și Proceduri de făcut în situații de urgență ), Vindecarea Relațiilor ( Dr Crina Veres)Muzică pentru Sincronizarea Emisferelor Cerebrale ( Hemi-Sync).

Relatari despre cum s-au simtit si cat ce au transformat in fiinta lor participantii la tabara din vara lui 2013 organizata de Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras la Bran, vedeti aici:
http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/08/tabara-de-autovindecare-si-autocontrol.html

Această tabără te va ajuta să găsești resursele și piedicile pentru a putea modela unTINE care să te împlinească fizic, emoțional și sufletește, pentru a te bucura de viață așa cum meriti. Această tabără te va ajuta să conștientizezi asta, sa intelegi cine esti si sa revii acasa un alt om ,iar felul in care vei privi viata va schimba lumea in bine.

Tabara se desfasoara pe 2 module:

-       Modul I Noua Medicina Germanica ,4 zile (11,12,13,14 iunie 2014) , 110 ron /zi
-       Modul II Eliberare Emotionala , 2 zile( 16,17 iunie 2014),110 ron /zi

In 10 iunie este ziua de sosire a participantilor din tabara I.
In 15 iunie este ziua de plecare si sosire a participantilor din tabara I si II sau cu program turistic de voie pentru cei care participa la ambele tabere.
In 18 iunie este ziua de plecare a participantilor.

Inscrieti-va Acum prin email la genoveva.salvaras@gmail.com sau in formular http://bit.ly/1j3H3H5

PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR
 7:o0 – 8:o0        Gimnastica Energetică (QiQong,Tai Chi etc)
 8:00 – 9:30       Mic dejun și siesta
 9:30 – 13:00     Activități din Programul de Tabără (Curs și Exerciții)
13:00 – 15:00    Pauza de prânz
15: 00 – 18:00   Curs și Exerciții
18:00 – 19:30    Pauza de Cina
19:30 – 21:30 Program de seară (Program de voie, Dans terapeutic, Vizionare de documentare, Exerciții de Relaționare)

Ziua 1 (10 Iunie 2014) Sosirea și acomodarea  prticipantilor la Tabara I intre 9:00 și 16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participanților și prima Cina de tabără
Ziua 2-4( 11,12,13,14 Iunie 2014) Medicină Germanică Aplicată
Ziua 4(14 iunie 2014) – incheierea Taberei I, cina de tabara  si  foc de tabara
Ziua 5(15 Iunie 2014) – Sosirea si acomodarea participantilor la Tabara II intre 9:00-16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participantilor si cina de tabara.
Ziua 6,7(16,17 Iunie 2014)- Tehnici de Eliberare Emoțională, Noesiterapie, Chirurgie de Lumina, Terapia iertarii
Ziua 7, 17 Iunie 2014  Incheierea taberei si foc de tabara
Ziua 8(18 Iunie 2014 ) Plecarea din tabara, pranz de tabara, foto de grup

Recomandări: să aveți la voi haine lejere, haine si incaltaminte pentru vreme de munte. In tabara veti putea achizitiona Cartea Noua Medicina a Lui Hamer la pretul  de  250 ron/bucata.
In tabara participantii pot achizitiona suport de curs.

Contributia :
110 ron/zi  cu achitarea pana la data de 6 iunie a.c. inclusiv
150 ron /zi cu achitarea intre 7 -10 iunie a.c. sau la intrarea in tabara.

Cazarea, transportul si masa sunt separate.
Cazarea se face la pensiunea Trei Braduti sau la o casa particulara la tariful de 30 ron/noapte.
Cazarea se achita in la intrarea in tabara pentru cei care au achitat contravaloarea participarii pana la data de 6 iunie a.c. Cei care opteaza pentru achitarea dupa aceasta data, achitarea cazarii se face in avans si asigura locul de participare. Locurile sunt limitate. Inscrierea si rezervarea locurilor se face in ordinea solicitarilor.

Meniul este vegetarian sau ovo-lactovegetarian, preparat cu produse crecute ecologic serele din gospodaria proproietarului pensiunii si la localnici. Costul unui meniu zilnic este de 22 ron.

Transportul se face cu masinile personale sau cu maxi taxi care are plecare zilnica din Suceava si ajunge pana la pensiune.

Locatia este la  Pensiunea 3 Braduti si nu se gaseste pe internet deoarece este proaspat terminata, fiind situata in localitatea Brodina, in Nordul Bucovinei,judetul Suceava, intr-un peisaj montan mirific, foarte linistit si cu aer proaspat de munte si oameni deosebit de ospitalieri.
Inscrieti-va Acum prin email la genoveva.salvaras@gmail.com sau in formular http://bit.ly/1j3H3H5
  
Organizator,
Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
Telefon 0726 580 568

Sursa: http://autovindecarea.blogspot.ro/

25 MESAJE ESENTIALE CARE SCHIMBA LUMEA – NEALE DONALD WALSCH


500px-Issue_Preview_-_The_Evolution_of_Awareness_-_A_Conversation_With_Neal_Donald_Walsch_Eckhart_Tolle „ Aici, in 1000 de cuvinte ce reprezinta mesajele de baza din Conversatii cu Dumnezeu , este tot ceea ce rasa umana trebuie sa stie pentru a se elibera de  o doctrină globală care creează separare și concurența vicioasa, înlocuindu-o , în sfarsit , cu un etos de unitate și cooperare , înțelegere și compasiune , generozitate și iubire.
 ( 1 ) Suntem cu totii Unul . Toate lucrurile sunt un lucru. Există doar un singur lucru , și toate lucrurile sunt parte a acestui singur lucru care este . Aceasta  înseamnă că ești divin . Tu nu esti  corpul tau , nu esti mintea ta , și tu nu esti sufletul . Tu ești o combinație unică de toate trei , care cuprinde totalitatea a ceea ce esti tu . Ești o individualizare a Divinității , o expresie a lui Dumnezeu pe Pământ .
( 2 ) Este de ajuns . Nu este necesar de a concura, de a te lupta pentru resurse. Tot ce ai de facut este sa le folosesti.
( 3 ) Nu e nimic ce trebuie să faci . Adica fa ceea ce Simti sa faci, niciodata nu sunt impuse cerinte, conditii . Dumnezeu nu vrea nimic , nu are nevoie de nimic , nu cere nimic , nu comanda nimic .
( 4 ) Dumnezeu vorbește cu toată lumea , tot timpul . Întrebarea nu este ‘ Cui îi vorbeste Dumnezeu ? ‘
Întrebarea este ‘ Cine il ascultă ? ‘
( 5 ) Există trei principii de bază ale vieții : funcționalitate, adaptabilitate și sustenabilitate .
( 6 ) Nu există nici un lucru cum ar fi bine și rău, este numai ceea ce funcționează și ceea ce nu funcționează, având în vedere ceea ce intentionam să facem .
( 7 ) În sens spiritual  nu există victime și nici răufăcători in lume , deși în sensul uman  se pare că există cu siguranță. Cu toate acestea, pentru că voi sunteți Divinul , nimic nu se poate intampla impotriva vointei tale .
( 8 ) Nimeni nu face nimic nepotrivit , dat fiind modelul lui despre Lume .
( 9 ) Nu există nici un loc  numit  iad , și osânda veșnică nu există .
0( 10 ) Moartea nu exista . Ceea ce numim ” moarte ” este pur și simplu un proces de re – identificare .
( 11 ) Nu există nici un astfel de lucru ca spatiu si timp, există doar aici și acum.
( 12 ) Iubirea este tot ceea ce există .
( 13 ) Tu ești creatorul propriei realitati , folosind cele trei instrumente de creație: gând, cuvânt și acțiune .
( 14 ) Viața ta nu are nimic de-a face cu tine . Este vorba despre toți cei a căror viață o atingi , și cum o atingi .
( 15 ) Scopul vietii tale este de a te recrea din nou în următoarea grandioasa versiune a celei mai mare viziuni pe care au avut-o  vreodată despre cine ești .
( 16 ) În momentul în care declari ceva , opusul  acestuia va intra în spațiul tau  . Aceasta este legea contrastelor , care creeaza un câmp contextual în care ceea ce doresti să exprimi poate fi experimentat .
( 17 ) Nu există adevăr absolut . Tot adevărul este subiectiv . În acest cadru , există cinci niveluri de a afirma adevărul: Spune adevarul tau tie insuti despre tine insuti; Spune adevarul tau tie insuti despre un altul ; Spune altcuiva adevarul tau despre tine ; Spune altcuiva  adevarul tau despre un altul ; Spune adevarul tau despre tot la toată lumea.
( 18 ) Rasa umană trăiește într -un set precis de iluzii . Cele zece Iluzii ale oamenilor sunt : necesitate exista , esec exista , separare există, insuficienta există, cerințe există , judecata există, condamnare există, condiționare există, superioritate există, ignoranța există. Aceste iluzii au menirea de a servi omenirea , dar ea trebuie să învețe cum să le folosească .
( 19 ) Cele trei concepte de bază ale Trairii Holistice a vietii sunt: Onestitate ,  Constienta  și Responsabilitate . Trăieste conform acestor precepte și  mania pe tine insuti va dispărea din viața ta .
( 20 ) Viata functioneaza in paradigma: A FI – A Face – A Avea  . Cei mai mulți oameni cred ca ea functioneaza invers, imaginându-si că in primul rand trebuie să ” aibă ” lucruri , în scopul de a ” face ” lucruri , astfel, să ajunga sa ” fie ” ceea ce ei doresc să fie . Inversarea acestui proces este cel mai rapid mod de a experimenta măiestria în viață .
( 21 ) Există trei niveluri de conștientizare : 1.speranta; 2. credinta;  3. cunoastere . Maestria spirituala se refera la a trai de pe al treilea nivel.
( 22 ) Există cinci idei eronate despre Dumnezeu care creează criza , violența , ucidere și război . În primul rând , ideea că Dumnezeu are nevoie de ceva . În al doilea rând , ideea că Dumnezeu poate să nu obțina ceea ce are nevoie . În al treilea rând , ideea că Dumnezeu te-a despărțit de El pentru că nu I-ai dat ceea ce are nevoie . În al patrulea rând , ideea că Dumnezeu încă mai are nevoie asa de  tare de ceea ce vrea de la tine, incat iti cere acum , de pe poziția ta separata , să Ii dai . În al cincilea rând , ideea că Dumnezeu te va distruge  dacă nu îndeplinesti cerințele Sale .
( 23 ) Există, de asemenea, cinci erori despre viața care creează  criza , violența , ucidere și război . În primul rând , ideea că ființele umane sunt separate unele de altele . În al doilea rând , ideea că nu este suficient din ceea ce ființele umane au nevoie ca sa fie fericite. În al treilea rând , ideea că , în scopul de a obține lucrurile din care nu exista suficient , ființele umane trebuie să concureze unele cu altele . În al patrulea rând , ideea că unele ființe umane sunt mai bune decât alte ființe umane . În al cincilea rând , ideea că  este adecvat pentru ființele umane ca pentru a rezolva diferențele grave create intre ele, trebuie sa se ucida reciproc.
shutterstock_48556054( 24 ) Crezi că esti terorizat de către alte persoane , dar în realitate nu esti terorizat decat de convingerile tale . Experiența voastra despre voi și lumea voastra se va schimba dramatic dacă adoptați , colectiv , cei cinci pași pentru Pace :
-1. P ermite-ti sa recunosti faptul că unele dintre vechile tale credințe despre Dumnezeu și despre viața nu mai functioneaza.
-2. E xploreaza posibilitatea că există ceva ce nu înțelegi pe deplin despre Dumnezeu și despre viață , si ca aceasta înțelegere ar putea  schimba totul .
-3. A nunța  că esti deschis pentru noi înțelegeri despre  Dumnezeu și  viață, înțelegeri care ar putea produce un nou mod de viață pe această planetă .
-4. C u mult curaj examineaza aceste noi înțelegeri și , în cazul în care se aliniază cu adevarul tau interior și cunoașterea interioara, include-le in sistemul tau de credințe.
-5. E xprima-ti viata  ca o demonstrație a celor mai mari convingeri ale tale , mai degrabă decât ca o negare a lor.
( 25 ) Să fie o singura Evanghelie pentru toți oamenii de pe Pământ : ” Suntem cu Toții Unul . Calea noastra nu este o cale mai bună , ci este doar una diferita. “
 Cele o mie de cuvinte de mai sus, insusite si puse in practica, ar putea schimba lumea intr-o singura generatie.
=========================
Sursa:   textul publicat sub titlul ” 25 de samesaje de baza – 1000 de cuvinte care vor schimba Lumea” , la  16 decembrie 2012,  in http://www.theglobalconversation.com/blog/?p=3174 
Traducere: Eugenia Berdan
Sursa: http://astrodeva.wordpress.com/

Două grupuri de luptători

storm-warriors
Se pare că pe Pământ, într-un anumit loc, au existat două grupuri de luptători. Fiecare grup știa de noile daruri ale lui Dumnezeu în noua eră și fiecare grup era format din războinici ai luminii. Ei și-au înțeles contractele și știau că există forțe întunecate în desfășurare, care ar dori să-i împiedice să-și îndeplinească scopurile lor personale. Așa că i-au cerut lui Dumnezeu darurile noii energii, și fiecare războinic și-a primit pachetul așa cum l-a solicitat.
Fiecare pachet dat luptătorilor era personal, dar fiecare conținea trei elemente: o sabie, un scut și câteva apărători corporale. Sabia a reprezentat adevărul și ea nu putea fi frântă niciodată. Adevărul este pur, și sabia era la fel, oferind o apărare perfectă împotriva înșelăciunilor celor întunecați.
Scutul reprezenta cunoașterea – cunoașterea slăbiciunilor inamicului, precum și cunoașterea de eoni din arhivele strămoșilor. Nici o energie nu putea penetra scutul, deoarece cunoașterea anula secretele și conspirațiile. Secretele și conspirațiile nu pot exista în lumina cunoașterii, pentru că ele depind de locul întunecat al ignoranței pentru a-și manifesta puterea.
Apărătoarea corporală reprezenta ”mantia Spiritului lui Dumnezeu”. Aceasta era înțelepciunea conștiinței spirituale care a dat oamenilor împuternicirea ca ”bucăți de Dumnezeu” ce sunt. Prin urmare, aceasta a reprezentat înțelepciunea lui Dumnezeu în toate cele – în special înțelepciunea de a folosi adevărul și de a susține cunoașterea în fața atacului.
Acum, după cum se pare, într-adevăr a avut loc un atac organizat de forțele întunecate. Ambele grupuri de războinici ai luminii au considerat că sunt pregătite și imediat s-au îndreptat către puternicele lor daruri pentru a-l îndepărta pe inamic. Când forțele întunecate s-au apropiat, primul grup și-a deschis pachetele și s-a uitat la conținutul lor cu neîncredere. Toate erau în bucăți! Exista un manual cu o notiță ”ESTE NECESARĂ O OARECARE ASAMBLARE”.
Nu ar fi putut să termine în timp util pentru a putea face față inamicului și, astfel, acest grup de luptători a fost repede depășit și a fost înfrânt căzând în mâinile celor ce doreau să-i controleze. Ei au ajuns să fie dezamăgiți și au crezut că Dumnezeu i-a păcălit dându-le o speranță falsă și un fals sentiment de siguranță. În mod ciudat, chiar și după ce au fost învinși, ei își mai aveau încă pachetele, dar credeau că instrumentele pe care le-au primit au fost inutile.
Celălalt grup și-a deschis pachetele cu mai mult timp înainte. Ei și-au asamblat instrumentele mai repede și au început să practice cu ele. Acesta a fost un lucru bun, pentru că ei au aflat că sabia este prea rapidă pentru a fi manevrată în mod corect. Au descoperit că scutul avea atât de multe opțiuni încât au trecut printr-o perioadă destul de dificilă în care să învețe cum să-l manevreze, și au aflat că apărătorile corporale sunt într-adevăr grele! Prin practică și meditație în cele din urmă au învățat cum să le echilibreze pe toate și astfel au fost pregătiți.
Și-au dat seama că nici un instrument nu funcționează de unul singur, ci numai atunci când toate trei sunt implicate. Apărătoarea corporală, lucrul cel mai apropiat de pielea lor, a fost cheia, pentru că într-un fel, le-a dat înțelepciunea de a controla sabia și scutul. Într-adevăr, scutul putea fi folosit în multe feluri în funcție de situația dată, iar sabia putea fi ușor controlată când scutul era folosit corespunzător. Când a început atacul, inamicul a aruncat o privire acestei forțe împuternicite și s-a retras. Bătălia a fost inexistentă și războinicii s-au bucurat de victoria lor. Nu a existat nici o confruntare și nimeni nu a avut de suferit.
POST-SCRIPTUMUL LUI LEE
Există unele persoane foarte spirituale care încă așteaptă ca Dumnezeu ”să facă ceva” pentru ele. Când au nevoie de vindecare, ele îi cer lui Dumnezeu să le-o dea, și speră, și speră, și speră. Atunci când doresc ca situația din jurul lor să se schimbe, ele îi cer lui Dumnezeu să o facă, și așteaptă, și așteaptă, și așteaptă.
Acest fapt vine în mod evident din modul în care lucrurile obișnuiau să se petreacă, iar vechile scripturi o și dovedesc. De fapt, povestea lui Moise exemplifică acest lucru. Dumnezeu a făcut totul, iar Moise și poporul său au fost instruiți să meargă acolo unde li s-a spus. De la urgii la despărțirea apelor, la cioplirea în piatră a legilor, totul a fost făcut de Dumnezeu. Chiar și atunci când israeliții au rătăcit în deșert, Dumnezeu i-a hrănit zilnic prin mâncarea căzută din cer.
Aceasta a fost vechea energie, înainte de momentul în care nouă, ca oameni, ni s-a dat permisiunea de a purta o mai mare energie și abilitate. Când marele maestru evreu al iubirii, Isus, a umblat pe Pământ, el a fost un mesager care ne-a adus vestea că totul s-a schimbat. Vremea iubirii lui Dumnezeu a sosit peste noi. El a vorbit despre darurile spirituale și ni le-a arătat. El a oferit prelegeri minunate, a făcut mari minuni, i-a arătat unui pescar cum să meargă pe apă, și chiar a rostit cuvintele: ”Puteți fi la fel ca și mine!” Mesajul său a fost clar. Suntem ființe spirituale nou abilitate dacă așa alegem să fim, împuternicite de sursa de iubire însăși.
Ne trezim acum în aglomerarea mileniului și mai multe daruri ne sunt date pentru că, așa cum spunea Kryon, le-am câștigat în această eră a iubirii. Cu toate acestea, chiar și acum, mai sunt din cei care cred că vechile căi în care așteaptă ca Dumnezeu să facă totul mai sunt valabile, dar ele nu mai sunt. În această nouă energie ni se cere să ne co-creăm realitatea. Co-creația cere două entități (de aici partea ”co”). Este nevoie de cooperarea dintre Dumnezeu ca sursă și acea parte umană a lui Dumnezeu numită ”Sinele Înalt”.
Este absolut necesar să învățăm noi metode de lucru spirituale în noua energie a planetei noastre. ”Osânda și întristarea” predicțiilor lui Nostradamus va veni și va pleca, și mulți își vor da seama că Kryon a avut dreptate. Suntem într-o nouă paradigmă pentru planeta Pământ, și așa cum am naviga în trecut când totul se presupunea că se sfârșește, începem să înțelegem mai bine modul în care putem contribui spiritual la întreaga schemă și să găsim modalități concepute să lucreze cu Dumnezeu pentru a face din această planetă un loc măreț. Cei care nu vor face acest lucru vor fi foarte dezamăgiți și nu vor înțelege ce s-a întâmplat.
Învățați mai multe despre aceste daruri. Deschideți pachetul și folosiți-l! Înțelegeți cum adevărul, cunoașterea și înțelepciunea lucrează împreună pentru a oferi o mare putere în această nouă eră!
Traducere Monica Poka

https://www.youtube.com/watch?v=kyN4A_jX8Nk

Hiroshima – o operatiune Psy a Illuminati




 Am publicat acest articol din dorinta de a aduce in fata voastra adevaruri care ne sunt ascunse si in prezent. Posturile History si Discovery manipuleaza adevarurile istorice si ne cred pe toti tampiti! Istoricii si academicienii ne baga pe gat adevaruri pe care , cred ca nici ei nu le cred, iar cei ce incearca sa scrie asta sunt discreditati si marginalizati pentru ca oamenii sa nu-i creada.

Subiectul Hiroshima ca si Pearl Harbor in care elita a lasat premeditat sa fie macelariti de bombardamentele japoneze peste 2000 de militari americani, pentru ca apoi sa aiba motivatia si mobilizarea populatiei de a intra in razboi, fac parte din acest adevar crud. Argumentele incrimineaza Illuminati, cabala, elita bancara sau cum vreti sa-i spuneti. Am ajuns la o oarecare varsta si-mi dau seama ca am fost obligati sa invatam o istorie falsa care pentru mine, acum nu mai are niciun fel de valoare…..m-am apucat sa invat din nou istoria, dar cea adevarata. Este si cazul Romaniei aici. Dar poate intr-un articol special. Acum sa vedem Hiroshima.

Hiroshima a fost distrusa în urmă cu 69 de ani, marțea pe 6 august. Uitati de raționamentele date.
În conformitate cu Eustace Mullins, bancherii evrei Illuminati pastoreau bomba în existență. Aceasta a fost abandonata, în scopul de a paraliza rasa umană într-o stare de frică și de a-l uita pe Dumnezeu pentru a accepta Războiul Rece in loc. În mod natural au dat bomba si rușilor pentru a face să funcționeze.


Motivul Illuminati din spatele distrugerii oraselor Hiroshima și Nagasaki în urmă cu 69 ani este la fel ca și operatiunea ,,steag fals” 11 sept.2001. Scopul este de a inspira teamă și disperare si să justifice războiul, represiunea, datoria și "guvernul mondial."
O jumătate de milion de civili japonezi au fost iradiati, nu pentru a salva vieti americane sau a impresiona Rusia Sovietică. Ei au fost sacrificati pentru a forța umanitatea să accepte Războiului Rece, o cursă a înarmărilor nucleare, care costa cinci trilioane de dolari și care nu a realizat nimic. Acum, ca Războiul Rece sa-și urmeze cursul, bancherii au stabilit "războiul împotriva terorii," cu islamiștii indicati ca inamic. Un dușman extern este necesar, astfel încât oamenii sa nu-și dea seama că sunt înrobiți și jecmăniti de bancherii centrali care numesc lideri, controlează mass-media și creeaza bani din nimic.

     5 trilioane de dolari – Razboiul Rece

Cu al Doilea Război Mondial pe sfarsite, bancherii Illuminati aveau nevoie de "Războiul Rece". Bancherii au ignorat încercările japonezilor de a se preda, deoarece aveau nevoie sa demonstreze efectul devastator al bombei atomice.

"Întregul nostru program de după război depinde de terifianta bomba atomica in lume" spunea secretarul de stat, Edward Stettinius Jr., partener al fiului lui JP Morgan. 

"Pentru a realiza acest obiectiv" a declarat John Foster Dulles (fost sef al CIA,n.a ), care a reprezentat Kuhn Loeb și Rothschild, "Veți avea nevoie de o evidență foarte buna. Eu ar trebui să spun un milion".

Da - a răspuns Stettinius - suntem în speranța pentru o concordanța de milioane în Japonia. Dar dacă ei se predau, nu vom mai avea nimic ".

"Apoi, va trebui să-i ținem în război până când bomba este gata", a declarat John Foster Dulles. "Aceasta nu este o problemă. Predare necondiționată".

"Ei nu vor fi de acord cu asta" , a spus Stettinius. "Ei s-au jurat ca-l vor proteja pe împărat".

"Exact", a spus John Foster Dulles. "Păstrați Japonia în război încă trei luni, și putem folosi bomba asupra orașelor lor, vom pune capăt acestui război cu frica terifianta a tuturor popoarelor lumii, care se vor apleca apoi la voința noastră".

Sursa mea aici este Eustace Mullins excelent pe linia eseurilor, "Istoria secretă a bombei atomice." Mullins, a fost cercetător la Biblioteca Congresului, este unul dintr-o mana de istorici curajosi pe care bancherii ,,nu-i au la mana”. Vă îndemn să citiți pagina 14 în întregime.

     Bomba bancherilor

În conformitate cu Mullins, președintele Truman, a cărui reală slujbă înainte de a deveni senator a fost organizator Masonic în Missouri, nu a luat decizia fatală singur. Un comitet condus de James F. Byrnes, marionetă a lui Bernard Baruch, l-a instruit. Baruch a fost agent principal al lui Rothschild în SUA și consilier prezidențial pe o perioada care se intinde de la Woodrow Wilson la JFK.

Baruch, care a fost președinte al Comisiei pentru Energie Atomică, varf de lance al "Proiectului Manhattan", numit asa datorita casei cu gazon a lui Baruch. El a ales de-a lungul vieții un comunist, Robert Oppenheimer pentru a fi director de cercetare.

Bomba atomică a fost dezvoltata in laboratoarele Los Alamos din New Mexico. Baruch l-a ales pe generalul maior Leslie R. Groves capul operațiunii. El a fost anterior la Pentagon și a avut o bună reputație în rândul politicienilor de la Washington, care, au venit atunci când Baruch le-a făcut semn.

Directorul științific de la Los Alamos a fost J. Robert Oppenheimer, descendent dintr-o familie evreiască prosperă de comercianți de îmbrăcăminte. Proiectul a costat aproximativ două miliarde de dolari, 30 miliarde de dolari în ziua de azi. Nicio altă națiune din lume nu si-ar fi putut permite să dezvolte o astfel de bombă.

Primul test de succes al bombei atomice a avut loc la sit-ul Trinity, 200 mile sud de Los Alamos la 05:29:45 in 16 iulie 1945. Oppenheimer, care a fost un comunist, a fost la spectacol. El țipă : "...am devenit Moartea, distrugătorul de lumi."

Mullins scrie: "Într-adevăr, acest lucru părea să fie scopul final al Proiectului Manhattan, pentru a distruge lumea. Acolo ar fi fost o frică considerabila printre oamenii de stiinta, ca explozia de testare ar putea declansa într-adevăr o reacție în lanț, care ar putea distruge întreaga lume. Exaltarea lui Oppenheimer a venit de la realizarea lui, pentru ca acum oamenii lui au atins puterea finala, prin care ar putea să pună în aplicare dorința de cinci mii de ani ca să stapaneasca întreaga lume. "

     HIROSHIMA

La data de 06 august 1945, o bombă cu uraniu 235, de 20 kilotone, a explodat la 1850 feet ( aprox. 564 de metri , n.a.) în aer deasupra Hiroshimei, pentru un efect maxim exploziv. Aceasta a devastat patru kilometri pătrați, și a ucis 140.000 din 255.000 de locuitori.

Mullins citează un medic japonez: "Ochii mei erau gata să se reverse in lacrimi. Am vorbit cu mine insumi si mi-am muscat buza, astfel încât sa nu plâng. Dacă aș fi plâns, mi-aș fi pierdut curajul de a sta în picioare și a lucra la tratarea victimelor pe moarte de la Hiroshima. "

Lipman Siew, un lituanian evreu care si-a luat numele de William L. Laurence, afirmă în ,,Cine este Cine” că el "a fost selectat de către șefii de proiect al bombei atomice ca scriitor unic și relații publice." Laurence era așezat în scaunul copilotului din B-29 in fatidica zi a bombardamentului asupra orasului Nagasaki.

  Nagasaki : 

https://www.youtube.com/watch?v=Z9v5sW6t0zI
Cand Air Force a lansat bomba atomica asupra orasului Nagasaki, obiectivul principal a fost o biserică catolică: "Acoperișul și zidăria din catedrala catolică a căzut pe credinciosii care erau in genunchi. Toti acestia au murit."

În Statele Unite, vestea bombardamentului de la Hiroshima a fost întâmpinata cu un amestec de usurare, mândrie, bucurie, șoc și tristețe. Colegul lui Oppenheimer isi amintește strigătele de bucurie: "Hiroshima a fost distrusa ! Mulți dintre prietenii mei au dat in graba telefon pentru a rezerva mese la ,,La Fonda Hotel” în Santa Fe, în scopul de a sărbători. Oppenheimer se plimba prin jur ca un boxer batand din palme deasupra capului, in timp ce vine la podium. "

Bancherii servesc o putere diabolica al cărui obiectiv este de a dejuca și subjuga omenirea. Războiul Rece a servit pentru a brutaliza o întreagă generație.

Mullins scrie: "În scolile din Statele Unite avut loc exerciții zi de zi cu bombe, in care copiii se ascund în bancile lor. Nimeni nu le-a spus că mii de copii din școlile din Hiroshima au fost incinerati în sălile lor de clasă, ghișeele nu le-au oferit nici o protecție împotriva armelor nucleare. Efectul moral asupra copiilor a fost devastator. In cazul în care acestia au fost vaporizati în următoarele zece secunde, s-ar părea că există puține motive pentru a studia, a se căsători ori să aibă copii, sau sa se pregătească pentru un loc de muncă stabil. Aceasta demoralizare prin intermediul programului de arme nucleare este motivul nedezvaluirii, pentru declinul moralității publice. "

  Hiroshima :
https://www.youtube.com/watch?v=t19kvUiHvAE

Acum americanii plătesc prețul pentru indiferența lor față de soarta si eșecul japonez și  pedepsirea autorilor care, ar putea pregăti si face acest lucru peste tot in lume din nou. De data aceasta, victimele nu vor fi oameni de la mii de mile departare. 
11 septembrie a fost un exemplu. Cei mai privilegiați de pe pământ, americanii, au fost uciși și umiliti în plină zi. Nimeni nu a fost tras la raspundere dintre cei care au permis ca acest lucru să se întâmple, un semn sigur că proprii lor "lideri" au fost complici.
Americanii vor fi dezmoșteniti și distrusi? Diferența dintre ei și insurgenții irakieni, este ca irakienii știu că au fost invadati de o putere străină și rea….

Acesta este adevarul pe scurt despre atacul asupra Hiroshimei. In majoritatea cazurilor, istoria este o insiruire de date si nume alaturi de orgolii ale unor conducatori. Nu este asa. Niciodata, la nicio tema istorica nu s-a specificat adevarata motivatie ci numai cauzele superficiale ale razboaielor omenirii. Si asta pentru ca bancherii, adevaratii conspiratori puneau la cale alte conflicte in timp ce-si numarau cash-ul castigat, iar deasupra lor isi indeplineau planul de sclavizare a omenirii pas cu pas clonele reptiliene. Sper ca acum oamenii sa inteleaga adevarata istorie, sa invatam din ea si sa nu-i mai lasam sa-si faca planurile lor. 
Puterea este la noi, trebuie constientizata si asumata.

      Ei fara noi sunt morti, noi fara ei fericiti…!
                              
            sursa : http://educate-yourself.org/

      Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/