duminică, 25 martie 2012

Aprilie, inceputul schimbarilor pentru Romania?!?




Previziuni pentru luna Aprilie 2012
Inceputul lunii aprilie va veni cu transformari in planul actualei forme de guvernamant si implicit continuitatea unei nemultumiri venite din partea populatiei catre istitutia presedintiei. Uranus pozitionat intr-un semn de foc – constelatia Berbec – va aduce asa cum s-a intamplat si pe intreg parcursul lunii decembrie 2011 o stare de “rebeliune” si nemultumiri vizate actualei cnduceri din tara noastra. Mentin discutia, din punct de vedere astrologic, asa cum spuneam la inceput de an ca 2012 va fi anul schimbarilor politice. O luna complicata si dificila pentru presedinte, care este predispus la a se retrage in umbra pentru aproximativ tot intervalul lunii aprilie. Practic in prima faza si vom observa ca nici nu va incepe bine luna aprilie, ca ceva se va schimba la nivel de guvern si o serie de ministri care pot fi destituiti sau schimbati. Practic o noua reorganizare se doreste a fi insa cu esuarile de rigoare, daca acestea vor fi.
O luna importanta, a schimbarilor, pentru simplul motiv ca ascendentul lunar este pozitionat in casa I-a a Romaniei. Decizii ce vor fi luate pe ultima suta de metri. Nemultumirile oamenilor care vor avea contiunuitate in formele de protesc, iar din acest punct de vedere putem asista la un blocaj si o noua criza politica sau mai concret nesolutionarea anumitor aspecte grave, care se pot regasi pe listele de nemultumire ale oamenilor. Si pentru ca in luna martie am asistat cu totii la o declaratie venita din partea actualei conduceri, precum ca in luna iunie se va dori o compensare in plan financiar, tin sa mentionez ca in plan astrologic, aceasta poate vei pe parcursul lunii mai. Pentru ca, luna iunie nu va duce modificari sau cresteri salariale. Va fi interesant de studiat luna mai pentru ca exista doua predispozitii si vom vorbi aceste aspecte la timpul lor. Unu sa fie vorba despre acceptarea unui nou imprumut, pentru simplul motiv ca a VIII-a casa este favorabil aspectata. Si doi compensarea salariala din punct de vedere astrologic sa aiba loc nu in luna iunie ci in luna mai. Revenind totusi la luna aprilie, planeta Marte pozitionata in casa contractelor, dicutiilor si coalitiilor poate aduce o serie de dezbateri aprinse in acest plan sau o serie de noi directive care vor fi date de catre ministerul de finante sau factorii decizionali de la noi din tara si care vor promite in prima faza si pe de cealalta parte pot pune in aplicare anumite masuri. Totusi nivelul crescut al agresivitatii verbale, ma face sa cred ca din punct de vedere astrologic vor fi vizibile nemultumirile oamenilor, care vor avea continuitate in actiunile de protest. In orice caz schimbarile in planul financiar pentru luna aprilie nu vor veni in avantajul nostru ceea ce implica de la sine o serie de manifestari vehemente la un moment dat. Fluctuatiiile de mentinere ale monedei nationale vor fi vizibile de la o zi la cealalta incepnad cu data de 06 aprilie, cand practic revolutia lunara va configura predispozitiile in plan astrologic pentru luna aprilie!
O serie de acte violente indreptate asupra bunurilor, banilor, valorilor in general, implicit dezvaluirea anumitor tranzactii obscure trecute insa care vor face valva. Deasemenea poate creste numarul jafurilor sau actelor infractionale care sa vizeze latura financiara, valorile sau achizitiile mai putin ortodoxe si care pot iesi la suprafata. Va fi un moment al achizitiilor in planul politicului indiferent de tabere. Ca vorbim de opozitie sau actuala forma politica aflata la guvernamant, mai mult sau mai putin o serie de animozitati vor contura vizibil anumite fapte ilicite.
Un alt aspect important pentru luna aprilie si pe care il voi mentiona vor fi miscarile de protest venite din mediul provincial. Anumite schimbari si planuri care vor fi facute in aceasta perioada vin si confrima din punct de vedere astrologic, faptul ca actuala forma de guvernamant in celelalte localitati isi vor mdifica coloratura politica. Pentru ca ulterior vom vedea un succes al opozitiei actuale la alegerile din luna iunie care sunt vizibilie in revolutia lunara a lunii iunie pentru Romania. Principalele manifestari vor incepe de acum si schimbarile in teritoriu subtil dar bine aspectate astrologic vor actiona in luna electorala ceea ce va aduce o confirmare a castigului venit din partea opozitiei si implicit imediat dupa luna iunie vom asista la schimbari majore si la adresa institutiei presedintelui. Practic din vara actualul prim om din stat va trece printr-o perioada a incercarilor la nivel karmic din care va lipsi protectia. Apoi va trebui sa tinem cont in plan astrologic ca pana in luna iulie actualul presedinte va avea protectia lui Jupiter in astrograma proprie ceea ce va mai intarzia “caderea” acestuia. Si chiar daca unii astrologi au facut public, studiind tema natala a Romaniei ca desi actualul presedinte va trece din vara prin momente grele nu va fi inlaturat din functia de conducere, aspectele minutios studiate in plan astrologic, aduc o pierdere mult mai vizibila a increderii, venite din partea ceatenilor fata de primul om din stat, astfel incat acesta (astrologic) nu va finaliza acest mandat si caderea va fi iminenta ona ala final de an 2012. Asa cum spuneam linia de DESTIN este trasata si iata ca principalele nemultumiri au inceput din luna noiembrie, momentul de impact astrologic si va avea continuitate pana in luna noiembrie 2012 ceea ce poate aduce de la sine si desemnarea unui alt presedinte. Si toate aceste lucruri vor fi mult mai vizibile din vara anului 2012, un al al schimbarilor in planul politic dar si de redirectionare a Romaniei de catre DESTIN. Astfel cum spuneam Romania va avea protectie din partea Providentei si schimbarile nu vor mai fi intarziate de asta data, oricat s-ar chinui unii!
O luna in care vom asista la schimbari. Aspecte care vor fi vizibile. O doza de nemultumire venita din partea agricultorilor, minerilor si comerciantilor de lichide. Manifestari care pot fi vizibile si care pot duce in urma lor anumite schimbari in linia de actuala forma de guvernamant. Pentru ca schimbari vor mai fi. Practic nu vreau sa insist pe linia politicului, insa, schimbarile cele mai importante aici se vor petrece. Putem vorbi de o ruptura in actualul guvern sau partidele aflate la guvernare. O serie de nemultumiri care pot provoca rupturi, aspecte ale agresivitatii verbale vizibile si o tendinta catre destramare. Indiferent de formele folosite. Faptul ca poate se retrage cineva din partidele aflate la guvernare sau o ruptura totala venita din partea opozitiei, luna aprilie va fi luna suprizelor pe scena si “teatrul” politicului.
In planul meteorologic se mai pot manifesta o serie de “rabufniri” venite din partea vremei. Care parca si ea vine si contribuie la imaginea unei Romanii agitate asa cum va arata ea in luna aprilie. Asa cum spuneam de la incepututl anului o serie de miscari seismice de intensitatea mica care nu vor produce daune. Alternate si schimbari ale climei, fapt ce va certifica ca atata trazitul planetei saturn in casa a IV-a dar si prezenta sa in revolutia lunara, aduce argumente ca vor mai fi predispozitii catre vreme mohorata si extreme pentru luna aprilie.
In plan social fenomaneul mortii va fi mai restrans decat in luna martie, totusi o serie de evenimenete prin specificul lor ne vor da de gandidt. Va trebui sa fim mult mai prevazatori in trafic si la tot ceea ce are legatura cu accidentarile din planul domestic. O serie de incendii, explozii, prezenta focului va fi resimtita pe tot parcursul lunii aprilie si principalele tragedii de aici pot porni. O serie de schimbari in sistemul sanitar, insa relativitatea va fi vizibila. Probabil unele decizii si proiecte care usor usor pot prinde contur. Dar si nemultumirile mult mai crescute ale cetatenilor pe actuala forma de conducere si puterea politica care poate aduna lumea in strada pentru a-si rosti nemultumirile. Va fi o luna acida in care practic vom observa cu totii ca unele schimbari in Romania se impun si ca ele sunt inevitabile, oricat de mult ar tine uniii dintre reprezentantii actualei puteri sa dreaga situatia, totusi, nu vor reusi in cele din urma.
Astfel, din punct de vedere astrologic, luna aprilie va fi luna in care vor fi vizible schibarile in toate planurile si sectoarele de activitate. Practic va fi inceputul. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne vegheze in continuare si protectia providentiala va fi resimtita pana la final de an 2012 asupra tarii nastre Romania! 



Importantele Prefacerii din perioada 5 mai-21 dec 2012


1. Primul eveniment foarte important al perioadei menționate se va produce pe data de 5 mai 2012 când, un avatar din planul al 12-lea se va naște pe Pământ, eveniment care va deschide Sfera Amenti [Nota C.M.: Sfera Amenti, rasă morfogenetică creată cu 550 demilioane de ani în urmă, având 12 spirale ADN, obținută prin transplantarea unui suflet Matrix în corpul unui primat-băștinaș pământean. Toate tulpinile civilizației pământene actuale decurg din acel prototip. Sfera Amenti este o construcție energetică condensată ce poate fi implantată într-un corp material. Cu ajutorul Confederaţiei Ra, acest condensat morfogenetic a fost introdus în câmpul morfogenetic găsit pe Pământ, și păstrat sub formă de sferă (Sfera Amenti), ca un fel de bancă de date, în dimensiunile 11 și 14. Din acest produs (SferaAmenti), a fost creată civilizația Mu, de mai târziu.
Din Sfera Amenti s-au creat cinci sfere mai mici, asemănătoare dar nu identice, fiecare sferă devenind modelul morfogenetic pentru rasele umane de bază create pe Pământ].
 
Renunțarea la structura de carbon și trecerea la cea de cristal a ființei umane, impune modificarea compoziției Sferei Amenti, singura care se va păstra în viitor (Nota C.M.: pentru o mai bună înțelegere, voi face o comparație. Cunoașteți că în sistemele de măsurare, MKSA – metru, kilogram, secundă, amper – , pentru fiecare unitate de măsură a fost elaborat și construit așa-numitul etalon, prototip unicat, păstrat în condiții speciale, într-o bancă a lumii, pentru a se putea reproduce oricând instrumentele tehnice ordinare de măsurare utilizate de populație. Tot așa, Sfera Amenti este, dacă vreți, etalonul structurii umane de pe planeta noastră.
În compoziția acestui etalon, structura ADN cuprinde formula de viață pe bază de carbon, care va fi înlocuit cu siliciul, pentru a se putea face ascensiunea în dimensiunile superioare, înlăturându-se astfel toate limitările structurii de carbon legate de: frecvența de vibrație, capacitatea de asimilare a luminii divine, destructurare termică, conștiință, boli etc.)
Altfel spus, va fi provocată moartea sigiliului de carbon, având la bază fatidicul 666 din structura corpului uman. Printre altele, trecerea de la carbon la cristal, va elimina din matricea umană formula morții corpului fizic.
 
2. Tot începând cu 5 mai 2012, se va produce o trezire în masă a ființelor umane încă adormite în conștiință. Flacăra Albastră a Sferei Amenti va începe să fie asimilată cu o mult mai mare rapiditate de către Supraveghetorii Flacării Albastre.
 
3. Va începe procesul fuzionării între Pământ și Tara ( Nota C.M.: se pare că această denumire s-ar referi la Noul Pământ!?)
Rezonatorii cu Flacăra Albastră, vor deveni avatari pentru dimensiunea a 9-a, acționând ca energii de legătură între Pământ și Soarele Alcyone.
Purtătorii titulari ai Flacării Albastre, își vor activa această rară genă recesivă. Aceste ființe beneficiază de un magnetism aparte, structura lor ADN având o compoziție deosebită.
Cei care se vor afla vibrațional la nivelul 5D, fiind și rezonatori pe frecvențele Soarelui  Alcyone, vor încorpora în chakra inimii (Anahata) energiile flacării Amenti, prin intermediul rețelei energetice a Pământului. Acest fapt va provoca refacerea accelerată a spiralelor 5 și 6  ale ADN-ului.
În ceea ce privește reconstrucția celei de a 7-a spirale, aceasta se va întâmpla doar celor care au încheiată etapa de creștere a primelor șase spirale. O ființă deținătoare a 7 spirale ADN va avea o conștiință/conștientizare multidimensională.
 
4. Când va avea loc suprapunerea dintre Pământ și Tara, cei care vor avea vibrația corespunzătoare lui 5D, vor fi transferați în această nouă locație, Tara. Cei care vor avea vibrații compatibile cu dimensiunile 6 sau 7 vor ajunge în tărâmuri încă și mai înalte precum Aquarius, Aquafaria iar câțiva vor trăi printre sfinți (n.m. Cercul Christic?)
 
6. În primul rând, vom trece la o nouă chimie a corpului, lăsând în urmă vechiul corp pe bază de carbon. Corpul și mediul în care ne vom afla vor deveni mult mai rarefiate, mai puțin dense. Vom lăsa în urmă corpurile noastre pe bază de carbon. Vom deveni mai puțin denși.
Cei care se vor deplasa pe Tara vor avea trupul diferit față de cei aflați în Pământul Interior.
Cei care vor urma ascensiunea odată cu Gaia, vor avea corpurile aproape invizibile. Ființele care vor avea densităţi mai mari, superioare, îi vor putea vedea pe cei aflați în dimensiunile inferioare, reciproca nefiind posibilă, adică cei aflați în 3D nu vor putea vedea nimic din planurile superioare.
Trebuie spus că în universuri există niveluri de densitate acoperind o paletă foarte extinsă, practic, infinită.
7. Purtătorii celor trei flăcări primare vor activa deschiderea Sfinxului, Marii Piramide şi Nucleul Pământului.
La acea vreme, toți cei care vor avea cel puțin frecvența de vibrație corespunzătoare dimensiunii a 4-a, vor avea acces la Înregistrările Akashice. 
 
8.La data de 21 decembrie 2012 unghiul de rotație a Pământului în jurul propriei axe, se va muta la 45 de grade, pentru a se realiza alinierea interioară între Pământ și Tara. Particulele mai rapide ale Pământului vor începe să se transfere în hiperspațiu și va începe programul de transmitere a datelor prin rețelele de pe Pământ. Memoria universală va începe transmisiunea prin rețelele planetei.
 
Elementalii planetei își vor crește frecvența de vibrație până spre dimensiunea a 5-a iar particulele atmosferice de bază vor atinge nivelul dimensiunii a 6-a. Acest aranjament va permite o puternică purificare, rafinare și stratificare a atmosferei terestre și ascensiunea elementalilor din Pământul Interior, la suprafață.
 
Cam aceasta este, în mare, viziunea asupra Noului Pământ.
Vom începe să vedem atmosfera din Pământul Interior și vom  observa mai multe specii animale și vergetale care vor apărea pe planetă.
Ființele evoluate ale unor rase de pe Pământ vor fi în curând pregătite pentru a vizita civilizațiile interioare ale Pământului precum și pe cele de pe Sirius B Maharaji, Azurite, Aethien etc.
De altfel, omenirii i se va oferi posibilitatea de a adera la Pactul de Smarald.
 
Este prevăzut ca Națiunile Pactului de Smarald să intre în contact fizic cu umanitatea în jurul anului 2017, ca urmare a unor inițiative individuale și private.
Eiyani, va fi prima civilizație aleasă să ne contacteze la modul direct, deoarece aceste ființe au o fizionomie asemănătoare pământenilor, cu deosebirea că pielea lor are culoarea albastră.           
Este prevăzut ca începând cu 21 decembrie 2012 să aibă loc în univers celebrări ale victoriei umanității asupra forțelor întunecate, izbândă care va încheia o așteptare de  cca 250 miliarde de ani, mai precis, de la declanșarea celor două războaie stelare, care au creat Matrix Phantom.
Rasele fondatoare vor realiza Star Gate Seals pentru Poarta Stelară 12 din Matrix, care va reuni Matricea Timpului Pământului Interior cu Matricea Timpului Trans Harmonic Meajhe.
Trei matrice de bază vor lega Trinitatea Divină Cosmică a noului nostru început al Noii Realități Cosmice.
Acestea se vor întâmpla pe 21 dec.2012.
Oricum, va fi foarte multă lumină!!!
 
SURSA: http://www.cosmicdolphinmagic.com
(C.M.)
http://spirituletern.blogspot.com/2012/03/importantele-prefaceri-din-perioada-5.html

Un mesager-Zestres


de Dana Mar
“Pamantul a fost candva o planeta virgina, cel putin in momentul in care noi am aterizat pe ea.Toate doctrinele voastre bisericesti nu spun nimic despre acest lucru!Aici pe aceste meleaguri a fost Tara Cunoasterii Totale.Existau de asemenea mari laboratoare experimentale, insa din pacate printre noi au fost fiinte orbite de orgolii nemasurate care au vrut sa experimenteze tot felul de anomalii pentru a stapani mai usor Universul.In Tara Vrancei a fost un mare razboi atomic care a cuprins zone intinse precum: Vaslui si Buzau.Tot atunci s- a produs si falia din Muntii Vrancei!
Chipul care ti-a fost transmis este al unuia dintre noi, voi ii spuneti Zamolxe.Cel ce va veni trebuie sa deschida toate tainele cunoasterii si nu numai!Insa pana atunci va fi Marea Curatenie!IDin pacate cei ce traiesc acum, in marea lor majoritate, sunt oameni reintrupati cu Karma Totala.Ei sunt din Atlantida si au origine extraterestra si intraterestra si nu doresc ridicarea Pamantului intr-o noua dimensiune a constiintei superioare.Cei care au o astfel de karma vor pleca, trebuie sa plece…Nu numai ca si-au uitat destinul, dar nici nu lupta pentru a-l schimba!
Pe langa Sfinx este o carare greu vizibila ce duce spre o usa din corpul acestuia, iar cel ce stie sa o manevreze poate cobora in Templul din adancuri.Acolo se afla CENTRUL DE COMANDA.Numai cel curat poate ajunge aici, cel ce poarta medalia cu Stefan cel Mare.Astfel ajunge sa intre in legatura cu noi.Cel ce va conduce trebuie sa aduca adevarata sabie a lui Stefan cel Mare, care seamana cu sabia regelui Arthur(Excalibur!), cu Ea se va face adevarata dreptate.Zesters”
Martie 2005.Zestres este unul din mesagerii din Bucegi
Sursa: revista cosmos, nr 55, 2012

Un important mesaj de la extratereştrii care se adresează oamenilor ce trăiesc pe planeta Pământ



M.W.M.: Această lungă scrisoare ce este adresată tuturor pământenilor a apărut la un moment dat pe Internet fără a avea o adresă a expeditorului. Actualmente ea se găseşte postată în multe locuri şi variante pe Internet. Chiar dacă acestui document nu i se poate atesta validitatea, conţinutul său este semnificativ şi i-a impresionat pe mulţi oameni care au inteligenţă şi bun simţ. Tot ceea ce se poate spune la prima vedere despre acest mesaj este că el se bazează pe idei foarte bune, unele dintre ele chiar geniale, are coerenţă, prezintă un conţinut deosebit, este scris într-o manieră ce trădează un nivel neobişnuit de inteligenţă şi maturitate. Se poate recunoaşte în această expunere fascinantă un discurs foarte serios care totodată este non-tehnic, dar este structurat într-un mod lucid şi obiectiv. După cum vă veţi putea da seama cu uşurinţă acest material nu conţine idei sau aluzii etnic-rasiste şi se poate spune că autorul sau autorii săi au o foarte bună înţelegere asupra limbajului uman şi asupra psihologiei umane, chiar dacă pe alocuri structura gramaticală a acestui text diferă oarecum de aceea cu care suntem obişnuiţi. Cu toate acestea, respectivul aspect nu constituie un impediment pentru parcurgerea conţinutului pe care noi îl considerărăm excelent.
Un alt aspect important al acestui text este acela că nu se folosesc construcţii lingvistice alambicate, termeni pretenţioşi şi nici nu sunt utilizate cuvinte ce ţin de jargonul religios sau de acela care este specific curentului „New Age”. După cum vă veţi putea da seama, dacă îl veţi studia cu atenţia necesară, acest mesaj este totodată o scrisoare simplă consistentă, inteligent structurată şi la obiect. Date fiind aceste aspecte, o trimit şi eu mai departe către voi spre a o „consulta”, cu multă atenţie şi spre a vă forma în felul acesta fiecare dintre voi o părere cât mai justă. O trimit acum tuturor şi pentru că eu personal am intuit că această scrisoare ar putea să fie adevărată.
Ideea de bază a acestei scrisori mesaj este aceea că la ora actuală civilizaţia umană se află într-un mare impas şi se găseşte într-o evidentă cădere liberă, care nu poate fi oprită în contextul actual, mai ales pentru că această prăbuşire este declanşată de unele aspecte malefice care sunt implementate şi întreţinute în mod intenţionat în cadrul sistemelor sociale planetare actuale. În cazul în care nu va fi urgent stopată, această prăbuşire va genera la un moment dat o ruptură majoră la aproape toate nivelurile civilizaţiei umane. Există o mulţime uluitoare de date, care se găsesc la ora actuală mai ales pe Internet, şi care dovedesc că pe această planetă acţionează, din nefericire, o gigantică conspiraţie planetară.
Aceasta foloseşte de mult timp unele tehnologii foarte avansate care sunt ţinute secrete, unele dintre ele fiind la ora actuală utilizate (ne referim aici la instalaţiile gigantice secrete, radionice şi psihotronice de tip HAARP pe care le-au instalat americanii) chiar pentru sugestionarea subconştientă în masă şi înrobirea mentală a populaţiei umane, care în prezent a ajuns să trăiască în mare măsură într-un mediu ambiant degradat şi nesănătos. Puţini sunt aceia care ştiu că actualmente antenele de telefonie mobilă şi radiaţiile emise de ele declanşează o mulţime de efecte nocive în trupul acelora care sunt expuşi fără încetare la astfel de radiaţii dăunătoare. Aceste radiaţii distructive determină apariţia unei ambianţe perturbatoare, nesănătoase, chiar şi atunci când fiinţele umane nu utilizează telefoane mobile proprii. Aceia care ne conduc, cel mai adesea în secret, pe această pantă descendentă, acţionează, cei mai mulţi dintre ei, într-un mod malefic care este intenţionat. Ceea ce este şi mai rău, este faptul că ei au marele avantaj al controlului tuturor resurselor ce se află pe această planetă şi tocmai de aceea au posibilitatea să câştige în acest război secret pe care l-au declanşat împotriva celor mulţi şi ignoranţi în  urma accentuării într-un ritm galopant a dezechilibrelor de tot felul şi a altor manifestări nesănătoase ce ameninţă la ora actuală umanitatea. Numai cei ignoranţi ar putea să afirme că lipsesc dovezile referitoare la această situaţie de fapt. Dincolo de aparenţe, mijloacele mass-media se află la ora actuală în mâinile acestui grup ascuns ce acţionează din umbră şi tocmai de aceea, în imensa majoritate a cazurilor, unele ştiri deranjante pentru ei fie sunt cenzurate cu străşnicie, fie sunt distorsionate astfel încât să le servească scopurilor lor diabolice. La ora actuală, cea mai mare parte din aceste adevăruri deranjante sau care sunt cenzurate în permanenţă de mass-media sunt accesibile mai mult pe Internet. Pentru noi este evident că cea mai mare parte a populatiei acestei planete este păcălită, manipulată şi înrobită mental şi în cea mai mare parte este incapabilă să îşi dea seama de realitatea acestor aspecte alarmante.
Aceia care vor ajunge totuşi să se trezească ar fi bine să îi ajute şi pe ceilalţi care încă dorm, să iasă din această stare de letargie şi în felul acesta sperăm că numărul lor va ajunge să predomine DACĂ VOR AJUNGE SĂ ÎNŢELEAGĂ UTILITATEA ŞI URGENŢA ALEGERILOR BUNE. Pentru a reuşi să facă ceea ce este necesar spre a stăvili răul, care creşte pe zi ce trece, ei ar trebui să se unească şi să-şi abandoneze frica, sentimentul paralizant de izolare şi ignoranţa crasă referitoare la adevărata faţă a lucrurilor ce există la ora actuală – din nefericire – pe această planetă. Propunerea înţeleaptă din această scrisoare-mesaj este ca fiecare dintre noi să hotărâm cât mai repede cu putintă că a venit momentul unei apariţii covârşitoare a extratereştrilor ce aparţin unei civilizaţii foarte avansate, apariţie ce se va produce în simultaneitate, în mai multe locuri, pe cerul planetei noastre la un moment dat. Mai ales acum, în aceste momente de cumpănă de care mulţi dintre noi ne dăm seama, apariţia în număr foarte mare a vehiculelor extratereştrilor ar putea să ajute extraordinar de mult umanitatea să dea neintârziat şi pentru totdeauna la o parte vălurile groase ale iluziilor şi ale minciunilor.
Totodată, această apariţie în număr mare a vehiculelor extraterestre ar putea să clarifice multe dileme existenţiale şi în acelaşi timp ar putea să fie catalizatorul miraculos ce va face să se nască o altă mentalitate, mult mai bună, în cadrul acestui vortex social maladiv în care, din nefericire, ne aflăm şi cei mai mulţi dintre noi chiar ne complacem. O astfel de apariţie în masă a extratereştrilor ce aparţin unei civilizaţii foarte avansate ar putea conduce neîntârziat umanitatea spre o fază următoare, net superioară, de evoluţie. Principala întrebare, care este formulată în mod repetat de-a lungul acestei scrisori-mesaj, este dacă fiecare dintre noi (cei la care ajunge această scrisoare-mesaj şi care o studiem cu atenţie) alegem sau nu într-un mod ferm ca extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate să se arate neîntârziat pe această planetă.  Extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate şi care se pare că au conceput această scrisoare-mesaj sugerează că un astfel de contact direct şi anumite schimburi culturale, net avantajoase pentru umanitate, ar oferi, fără îndoială, posibilitatea de a fi depăşite cu o mare uşurinţă blocajele majore cu care umanitatea se confruntă la ora actuală atât în sfera socială, cât şi în aceea a evoluţiei culturale.
Extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate argumentează într-un mod inteligent şi de bun simţ că baza mental-emoţională trebuie să fie pregătită în prealabil prin manifestarea de către un număr suficient de mare de pământeni a unor intenţii ferme şi a unei alegeri mature în cazul în care aspirăm şi vrem cu putere să se producă neîntârziat un asemenea contact benefic şi profund creator. Consimţământul majoritar, ce va fi urmat de aşteptarea deliberată a unui asemenea contact care nu va întârzia să apară, trebuie să se producă la nivelul întregii planete, deoarece altfel există riscul unei reacţii de opoziţie în masă, dictate de o nejustificată stare de frică. O astfel de stare face posibilă manipularea maselor de către cercurile elitei malefice ce acţionează din umbră, şi în mâinile căreia se află din nefericire la ora actuală puterea.
Extratereştrii acestei civilizaţii net avansate sugerează că o intenţie mentală puternică şi clar exprimată într-un mod telepatic, ce este necesar să apară în fiecare fiinţă umană în urma studiului atent al acestei scrisori-mesaj, va fi suficientă pentru a le oferi apoi extratereştrilor ce aparţin acestei civilizaţii avansate direcţia pe care o vor da la scurt timp după aceea anumitor acţiuni pe care ei se vor simţi îndreptăţiţi să le realizeze. Înţelegând acest aspect, vă puteţi da seama fiecare dintre voi de importanţa deosebită a consimţământului pe care îl puteţi oferi într-un mod ferm, telepatic. Cu toate că în ultimul timp Internetul a luat amploare la nivel planetar, extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate ne cer ca această scrisoare-mesaj să fie transmisă neîntârziat maselor mari de oameni şi să fie urgent tradusă în toate limbile globului şi transmisă pretutindeni de fiecare dintre noi în întreaga lume. Extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate sugerează ca această difuzare a acestei scrisori-mesaj să se realizeze chiar de la om la om, ignorând, nu se ştie din ce cauză, o posibilă utilizare a mijloacelor mass-media. Vă. oferim în cele ce urmează scrisoarea-mesaj respectivă, care noi sperăm că vă va putea fi de un real folos, pentru a face ca extratereştrii ce aparţin acestei civilizaţii avansate să apară cât mai repede pentru toţi pământenii, impulsionănd în simultaneitate spre mai bine evoluţia umanităţii. Această scrisoare-mesaj ne sugerează că dacă vom pune în aplicare recomandările conţinute în ea, AVEM FIECARE DINTRE NOI ŞI TOŢI LA UNISON IMENSA ŞANSĂ DE A TRANSFORMA LUMEA ACTUALĂ PRIN INTERMED1UL ACESTUI CONTACT CU EXTRATEREŞTRII CE APARŢIN ACESTEI CIVILIZAŢII NET AVANSATE!
Luând în considerare aceste aspecte, ne putem da seama că, acţionând într-un mod înţelept, PUTEM FACE SĂ APARĂ ŞANSA IMENSĂ DE A TRANSFORMA NEÎNTÂRZIAT LUMEA ÎN CARE NE AFLĂM!
Vă expunem acum mesajul respectiv şi totodată vă rugăm să îl studiaţi cu multă atenţie înainte de a hotărî fiecare aşa cum credeţi că este mai bine.
„Hotărâţi acum într-un mod ferm dacă vreţi să apărem”
Nu este foarte important pentru voi cine vă transmite acest mesaj, vă rugăm să aveţi în vedere că el trebuie să rămână anonim în ochii voştri. Contează însă foarte mult ce anume veţi face cu acest mesaj şi ce intenţie clară şi fermă va declanşa în fiecare dintre voi conţinutul său! Fiecare dintre voi are dreptul să-şi folosească liberul arbitru aşa cum se cuvine pentru a descoperi cât mai repede fericirea, bunăstarea şi armonia.
Acestea sunt nişte atribute binefăcătoare universal valabile care v-au fost arătate adeseori şi la care puteţi avea fiecare dintre voi acces de acum înainte. Trebuie să ştiţi că liberul vostru arbitru depinde, într-o oarecare măsură, de trezirea şi utilizarea propriilor voastre capacităţi superioare. Fericirea pe care o puteţi trăi depinde în mare măsură de iubirea şi de binele pe care le dăruiţi şi pe care le primiţi. Întocmai precum toate rasele conştiente aflate pe aceeaşi treaptă a evoluţiei ca şi voi, puteţi avea sentimentul că sunteţi (singuri şi) izolaţi pe planeta voastră. Această impresie iluzorie vă face să fiţi siguri că sunteţi stăpâni pe destinul vostru. Cu toate acestea, trebuie să ştiţi că vă aflaţi în faţa unor mari încercări pe care le cunoaşte doar o mică parte dintre voi. Nu avem deocamdată dreptul să vă ajutăm să vă transformaţi şi să vă construiţi viitorul fără ca voi înşivă să fi ales aceasta, în prealabil şi în deplină cunoştinţă de cauză. Consideraţi acum acest mesaj foarte important pentru fiecare dintre voi, ca fiind un referendum la scară mondială! Consideraţi răspunsul vostru ferm şi categoric, ce va putea fi exprimat chiar de mai multe ori într-un mod telepatic, un SUI GENERIS buletin de vot!!!
Cine suntem noi?
La ora actuală, oamenii voştri de ştiinţă şi exponenţii voştri religioşi nu au reuşit să ajungă la un acord în privinţa evenimentelor cereşti încă neexplicate la care omenirea a fost martoră în decursul a mii de ani. Pentru a cunoaşte aşa cum trebuie adevărul, acesta trebuie înainte de toate să fie privit drept în faţă şi să nu fie deformat prin filtrul credinţelor de tot felul, oricât ar fi ele de respectabile la prima vedere. Un număr în continuă creştere dintre cercetătorii voştri explorează deja noi căi de cunoaştere care i-au adus tot mai aproape de o esenţială realitate. Civilizaţia voastră se scaldă la ora actuală într-un ocean de informaţii, multe dintre ele haotice, dintre care numai o infimă parte, cea care este cel mai puţin bulversantă, este cel mai mult răspândită.
Dacă priviţi cu atenţie, veţi descoperi că ceea ce în istoria voastră vi se părea anterior a fi ridicol sau imposibil a devenit deja posibil şi a fost apoi chiar realizat, mai ales în aceşti ultimi 50 de ani. Fiţi conştienţi că viitorul va fi încă şi mai surprinzător. Veţi descoperi în curând atât ceea ce este rău, cât şi ceea ce este bine. Precum şi alte sute de miliarde de creaturi ce există în această galaxie, şi noi suntem creaturi conştiente pe care unii le numesc „extraterestre”, chiar dacă realitatea noastră este de fapt mult mai subtilă.
Trebuie să fiţi absolut siguri că, în realitate, nu există nicio diferenţă fundamentală între voi şi noi, ceea ce ne diferenţiază este doar experienţa considerabilă a unor etape superioare de evoluţie, pe care noi deja am dobândit-o. Întocmai ca în orice structură ce este în mod armonios organizată, există o ierarhie valorică şi în relaţiile noastre interne. Ierarhia noastră se bazează pe înţelepciunea rezultată din colaborarea mai multor rase extraterestre. Având girul acestei ierarhii, noi ne adresăm acum vouă.
Precum majoritatea dintre voi, şi noi suntem în căutarea experienţei esenţiale a Fiinţei Supreme (DUMNEZEU). Puteţi fi absolut siguri că, în realitate, nu suntem nici zei, nici semizei, ci egalii voştri în cadrul Fraternităţii Cosmice. Fizic, mulţi suntem diferiţi de voi, dar în mare parte, prezentăm o formă umanoidă.
Existenţa noastră este o vie realitate, chiar dacă marea majoritate dintre voi încă nu o percep. Puteţi fi absolut siguri că noi nu suntem nişte simple obiecte de observat, ci suntem nişte conştiinţe, tot aşa cum şi voi sunteţi nişte conştiinţe. Ne aflăm dincolo de înţelegerea voastră, deoarece rămânem invizibili aproape tot timpul, atât pentru simţurile  voastre obişnuite, cât şi pentru instrumentele voastre clasice de măsură.
La ora actuală noi aspirăm să umplem neîntârziat acest gol existent acum în istoria voastră. Trebuie să ştiţi că noi am luat deja această hotărâre colectivă, fapt care însă nu este suficient. Avem acum nevoie şi de acceptul vostru ferm şi majoritar. Prin intermediul acestui mesaj, deveniţi fiecare dintre voi cei care decid într-un mod ferm şi clar ce se va petrece după aceea. Dacă veţi studia cu atenţie acest mesaj, vă veţi putea da seama că voi înşivă sunteţi şi rămâneţi aceia care alegeţi. Noi nu avem niciun reprezentant uman pe planeta Terra care ar putea să vă orienteze decizia.
Unii dintre voi s-ar putea să vă întrebaţi: de ce nu suntem noi vizibili?
În anumite stadii de evoluţie, fiinţele ce există în cadrul Cosmosului descoperă noi forme de existenţă, a căror ştiinţă se dovedeşte a fi mai presus de aparentul control exercitat asupra materiei. Dematerializările şi materializările structurate fac parte din această ştiinţă. Aceasta este ceea ce omenirea voastră a obţinut deja în anumite laboratoare secrete, în care sunt cercetate aceste aspecte în colaborare cu alte creaturi „extraterestre”, dar cu preţul unor compromisuri hazardate ce vă sunt ascunse în mod voit de către unii dintre reprezentanţii voştri.
Mai mult, în spatele fenomenelor şi a obiectelor aeriene sau spaţiale ce sunt cunoscute în cadrul comunităţii voastre ştiinţifice sub numele de „OZN-uri”, se află de fapt anumite nave spaţiale cu caracteristici multidimensionale.
La ora actuală, multe fiinţe umane au fost deja în contact auditiv, tactil sau psihic (telepatic) cu astfel de nave, dintre care unele se află deja în mâinile puterilor oculte care vă „guvernează”. Sărăcia observaţiilor voastre în ceea ce priveşte realitatea unor astfel de aparate este cauzată de superioritatea considerabilă conferită de starea dematerializată a acestor nave spaţiale. Fiindcă deocamdată nu le-aţi văzut chiar voi înşivă, nu vă vine să credeţi şi nu puteţi să vă închipuiţi toate acestea. Noi putem să înţelegem cu uşurinţă acest aspect care vă caracterizează acum.
Majoritatea acestor posibilităţi de a ne observa uneori vă sunt oferite la modul individual, pentru a vă influenţa şi pentru a vă impresiona sufletul, iar nu pentru a modifica organizarea socială care există la voi. Această acţiune este realizată într-un mod cu totul voluntar din partea raselor extraterestre care vă înconjoară şi care există în Cosmos, dar trebuie să ştiţi că toate aceste acţiuni sunt realizate pentru raţiuni şi scopuri foarte diferite.
Pentru creaturile multidimensionale rele (satanice) ce îşi exercită la ora actuală puterea malefică (în umbra oligarhiei ce există pe planeta voastră), secretul şi discreţia sunt motivate prin dorinţa de a ascunde cu străşnicie faţă de oameni existenţa şi implicarea lor.
În cazul nostru, discreţia este motivată de respectarea neabătută a liberului arbitru al fiinţelor umane, pe care acestea îl pot folosi şi chiar trebuie să-l folosească întotdeauna în gestionarea afacerilor lor, pentru ca ele să poată ajunge singure la maturitatea tehnică şi spirituală care le este necesară. Dincolo de aceasta intrarea umanităţii voastre în familia civilizaţiilor galactice este foarte mult dorită.
Trebuie să ştiţi că noi putem să apărem la lumina zilei şi deja suntem dispuşi să vă facilităm atât realizarea acestei uniuni, cât şi a acestei colaborări. Nu am făcut încă aceasta până în prezent, deoarece prea puţini dintre voi au dorit în mod sincer aceasta, fie datorită necunoaşterii, fie din indiferenţă sau din teamă şi mai ales, deoarece nu a existat o situaţie critică sau urgentă. Mulţi dintre aceia care studiază apariţiile noastre numără luminile noaptea, fără a aduce prin aceasta vreo lămurire în această direcţie. Adeseori, ei privesc aceste realităţi tainice ca pe nişte obiecte, fără să-şi dea seama că acolo este vorba despre fiinţe conştiente.
Cine sunteţi voi?!
Chiar dacă voi nu ştiţi deocamdată aceasta, voi sunteţi descendenţii a numeroase tradiţii, care de-a lungul timpului s-au îmbogăţit, în mod gradat, prin aporturile lor mutuale. Aceste adevăruri sunt valabile pentru toate rasele care trăiesc pe suprafaţa Pământului. Unul dintre scopurile voastre principale este acela de a vă uni în respectul acestor rădăcini, pentru a realiza împreună un proiect comun şi plin de înţelepciune.
Aspectul exterior al culturilor voastre pare la prima vedere să vă separe, deoarece voi aveţi tendinţa să îl substituiţi fiinţei voastre profunde şi esenţiale. Forma exterioară are încă un mare ascendent asupra naturii voastre subtile. Această predominanţă a formei constituie, pentru puterile oculte rău intenţionate care vă guvernează, zidul de apărare împotriva demascării lor.
Trebuie însă să ştiţi că sunteţi chemaţi să treceţi dincolo de  formă, respectând-o totodată pentru necesităţile ei tainice, pentru bogăţia şi frumuseţea ei. Această conştiinţă a necesităţii tainice a formei, astfel înţeleasă, ne-a făcut şi ne face chiar şi pe noi să îi iubim pe oameni în diversitatea lor. Pacea nu constă doar în a nu mai provoca războaie, ci constă în a deveni cât mai repede ceea ce sunteti în realitate: o unică Fraternitate. Pentru  a înţelege cât mai bine acest aspect, soluţiile optime pe care le aveţi la îndemână se reduc la câteva. Una dintre ele este contactul armonios şi binefăcător cu o altă rasă, care totodată vă poate transmite în felul acesta imaginea clară a ceea ce sunteți voi în realitate.
 

8 martie 2012
 
(C.M.)