vineri, 21 iunie 2013

VIDEO: Ce se petrece în Brazilia? Război civil? Revoluţie?


Brazilia: Război civil? Revoluţie?

Brazilia "fierbe" de două săptămâni: peste 1 milion de oameni au ieşit pe străzi să îşi facă cunoscute nemulţumirile; ei protestează paşnic împotriva corupţiei generalizate şi a sărăciei crunte, în timp ce grupuri mici atacă poliţiştii şi recurg la acte de violenţă...

Aproape întreaga ţară protestează în stradă, mai mult de 1 milion de brazilieni îşi strigă nemulţumirile pe străzile din Rio de Janeiro, iar cei din alte oraşe s-au alăturat protestelor din capitală.





Mass-media internaţională (de propagandă şi manipulare) încearcă să ne convingă că motivul care a declanşat uriaşele proteste este în legătură cu organizarea cupei mondiale de fotbal FIFA 2014.

Ei bine, proteste au loc şi în alte ţări, însă mass-media se face că ele nu există: Franţa, SUA, Italia, Portugalia, Germania, Canada, şi altele.





Luni, 17 iunie 2013, peste 200.000 de protestatari au mărşăluit pe străzile capitalei braziliene. Motivele: serviciile publice precare, violenţa poliţiştilor, şi... CORUPŢIA GENERALIZATĂ! Asta spune agenţia Reuters...

"În acest moment nu avem prea multe informaţii despre ceea ce se petrece în Brazilia, dar observăm că mass-media oficială încearcă să ocolească subiectul şi să-i reducă din importanţă. Totuşi, ceva se petrece acolo... Deocamdată nu vedem decât uriaşele proteste de pe străzile oraşelor braziliene" - SoundOfHeart

Există înregistrări video care arată violenţa poliţiei împotriva manifestanţilor: poliţiştii folosesc puşti de asalt şi pistoale împotriva celor care îşi strigă nemulţumirea.

În Rio de Janeiro, protestatarii au urcat pe acoperişul clădirilor Congresului Naţional. Apoi, un alt grup a atacat intrarea în Parlament, încercând să îi dea foc... Nemulţumire extremă, sau provocare pusă la cale de serviciile secrete braziliene?





Reuters recunoaşte că protestele din Brazilia durează de două săptămâni, şi s-au intensificat. În timp ce majoritatea protestatarilor se plimbă pe străzi în mod paşnic şi îşi fac cunoscute nemulţumirile, există şi grupuri restrânse care recurg la acte de violenţă atacând poliţiştii. "Oamenii s-au trezit", şi "Ne scuzaţi de deranj, Brazilia se transformă" sunt cele mai folosite sloganuri ale oamenilor în aceste zile.





Brazilienii nu mai suportă lăcomia şi corupţia care au atins cote insuportabile, dar ei sunt descrişi ca vandali şi terorişti de mass-media oficială, în timp ce poliţiştii sunt decişi să oprească protestele în cel mai scurt timp, indiferent de "costuri" şi prin orice mijloace.





















UPDATE: Poliţia se alătură protestelor din marile oraşe braziliene! Mass-media de propagandă tace în continuare, demonstrându-şi supunerea faţă de elitele conducătoare.



Sursa: http://roaim.de.vu/?a=articles&p=838

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 19, 20, 21 iunie 2013


21 iunie 2013 


Un obiect cosmic uriaş, de mărimea unei planete, a fost înregistrat în apropierea soarelui, de către sateliţii de supraveghere solară. Filmarea datează din anul acesta (2013) şi ea se adaugă la alte două filmări din anul 2012, despre care Tolec de la Consiliul Andromeda a afirmat că reprezintă una dintre cele 12 biosfere ale Consiliului care se află staţionate în sistemul nostru solar. 







Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a declarat că anumite laboratoare chimice din Irak produc arme chimice ce sunt furnizate teroriştior din Siria (pe care Occidentul îi numeşte "rebeli"). În acest fel, Putin pune sub semnul întrebării afirmaţiile SUA, Marii Britanii, şi Franţei, care susţin că armata siriană loială preşedintelui Bashar Al-Assad foloseşte arme chimice împotriva "rebelilor". Într-o anchetă a ONU, se arată că aşa-numiţii "rebeli" sirieni au folosit gaz sarin atacându-i pe civilii din oraşul Aleppo. Carla del Ponte, membru al unei comisii ONU de investigare a evenimentelor, a declarat că "această comisie nu a văzut încă nici-o dovadă că forţele armate siriene ar fi folosit arme chimice". 



20 iunie 2013 



Poliţia se alătură protestelor din marile oraşe braziliene! Adevărata evoluţie umană a început pe străzile braziliene! Mass-media de propagandă tace în continuare, demonstrându-şi supunerea faţă de elitele conducătoare. 







19 iunie 2013 



Cercetători din SUA şi Europa au făcut o descoperire surprinzătoare: ei au găsit pe teritoriul Antarcticii trei obiecte care seamănă cu piramidele. Oamenii de ştiinţă menţionează că ele au o provenienţă artificială. Una dintre piramide se află chiar pe ţărm, iar alte două se află la 16 kilometri de ţărmul oceanului. Vizual, ele amintesc de piramidele din Egipt. 



Un cunoscut expert OZN, şi fost consultant pe lângă Ministerul Apărării din Marea Britanie, afirmă că fotografia de mai jos este "una dintre cele mai bune fotografii cu OZN-uri"... Forma şi culoarea luminilor fac să fie eliminate de la început suspiciunile că cele doua apariţii ar fi doar luminile de la avioane sau baloane meteo. Fotografia a fost realizată de Steve Lambert în localitatea engleză Basingstoke. Această apariţie survine după ce în luna februarie 2013 a fost observat un obiect misterios pe cerul localităţii. 




Sursa: http://roaim.de.vu/

Bob cu bob se naste un miracol... Despre cel mai vechi medicament al lumii, PAINEA!

Painea este un aliment stravechi si sfant, cu virtuti terapeutice, care nu lipseste de la nicio masa.
Retetele de paine lasate de stramosi, care erau foarte sanatoase, s-au schimbat cu trecerea timpului, in defavoarea consumatorului, o data cu tehnicile moderne de rafinare a cerealelor. Dar, sa ne intoarcem putin in timp, la painea coapta in casa, din boabe intregi macinate; painea “cea de toate zilele” care te hranea parca numai cu mirosul…
paine beneficii

Sanatatea din paine

Orice persoana, barbat sau femeie, poate prepara aceasta reteta foarte sanatoasa si gustoasa de paine integrala.
Aveti nevoie de 5 volume de grau- macinis integral sau 5 volume de tarate de grau si 5 volume de faina alba la care se adauga 2 volume de ulei presat la rece de floarea-soarelui, o lingurita de chimen macinat. Aceste ingrediente se amesteca foarte bine, apoi se preseaza la suprafata pentru a capata o forma si painea este gata de consum!
Reteta se bazeaza pe puterea de conservare a uleiului si chimenului, astfel incat aceasta paine extrem de hranitoare si sanatoasa se poate pastra mult timp la frigider sau intr-un loc racoros. Complexul de vitamine si cereale din grau se absorb integral, nu sufera nicio modificare termica, la fel si acizii grasi polinesaturati si foarte benefici din uleiul extravirgin. In plus, ingredientele sunt foarte usor absorbite de catre organism, deoarece se gasesc in stare naturala, nesupuse coacerii. Pofta buna!
Aceasta paine ofera 100% din bogatia nutritive a bobului de grau:
Minerale: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, siliciu, zinc, mangan, cupru, iod, sulf.
Glucide: amidon
Vitamine liposolubile: A, D, E, K
Vitamine hidrosolubile: toate vitaminele din complexul B

Enzime

Rezultatul imediat al consumului acestui tip de paine este scaderea vizibila in greutate si obtinerea unei energii si vitalitati deosebite. Veti manca mai putin, deoarece este foarte hranitoare si veti castiga sanatate!
Prezenta taratelor va ajuta sa uitati de constipatie, dar si de retentia de apa la nivelul tesuturilor.
Acizii grasi polinesaturati din ulei (omega-3, omega-6) au actiune benefica de scadere a colesterolului si de reducere a aterosclerozei. In plus, acesti acizi care intra in structura creierului, ajuta la mentinerea lui “tanar” un timp cat mai indelungat.
Nu in ultimul rand, acest produs atat de usor de preparat, ajuta la cresterea imunitatii prin continutul bogat in vitamine si minerale cu rol antioxidant (A, E, zinc, seleniu).
Uleiul rafinat, spre deosebire de cel extravirgin, este supus, in procesul de “rafinare”, unor temperaturi extreme (de pana la 300 grade Celsius), care denatureaza acizii grasi esentiali si vitaminele. Mai mult, prin incalzirea uleiului (atentie la prajire) se formeaza compusi cancerigeni si toxici indeosebi pentru ficat.
paine beneficii
Chimenul este un bun digestiv, fiind indicat in caz de balonari, dureri abdominale, constipatie, enterocolite.

“Buturuga mica rastoarna carul mare”

Cu alte cuvinte, adaugand la reteta prezentata cate un ingredient din cele ce urmeaza, putem obtine efecte suplimentare de imbunatatire a sanatatii…

1 Paine din Faina de mei

Da, daca aveti osteoporoza, dureri articulare, sau astenie/convalescenta.

2 Paine din Faina de ovaz?

Da, daca aveti un deficit de energie, un metabolism “lenes”, anemie sau va confruntati cu o perioada de surmenaj intelectual sau stres.
Mai mult, ovazul este hipoglicemiant si antiastmatic.

3 Paine din Faina de hrisca?

Da, daca doriti un adjuvant in reglarea tensiunii arteriale, precum si un energizant si mineralizant natural.

4 Condimente/plante medicinale de la scortisoara pana la echinaceea!

In caz de afectiuni ale ficatului, nu uitati sa adaugati in paine seminte rasnite de armurariu, galbenele, anghinare sau sofran.

5 Seminte si samburi: seminte de in, seminte de susan, samburi de floarea soarelui, samburi de dovleac.

Contin toate vitaminele liposolubile, antioxidanti, enzime, acizi grasi esentiali, proteine si minerale.

6 Daca in paine adaugam mar ras sau branza de vaci, obtinem placinta sanatoasa cu mar/branza.

paine beneficii
Aceasta reteta este ideala in regimurile fara sare, in regimurile de slabit, in regimurile pentru sanatate!

Unde drojdie nu e… paine e!

1 Zeama de vita-de-vie

In loc de drojdie, se face o zeama obtinuta prin fermentarea frunzelor de vita de vie.
Se rup bucatele 15-20 de frunze de vie, se acopera cu o jumatate de litru de apa calduta si se adauga o lingurita de zahar. Se lasa la soare amestecul, acoperit cu o panza, pana incepe sa fermenteze. Se strecoara lichidul si se foloseste la framantarea unei paini din 1 kg de faina.
Painea se poate pune si pe frunze de varza proaspata, pentru a avea un gust mai bun.

2 Maia

La 1 kg faina alba se adauga 300 g malai, 4 linguri ulei cald, sare, o lingurita de zahar si apa calda cata este necesara pentru a obtine un amestec potrivit de tare. Din acest aluat se fac 20 de turtite care se usuca la soare si se depoziteaza in loc uscat. Pentru a face paine, la 1 kg de faina de grau se foloseste 1 turtita de maia din grau si malai, dizolvata in apa calda.


3 Zeama de poame uscate

Se pun la inmuiat poame uscate - stafide, prune, mere, pere - in 500 ml apa calda. Se tine vasul la loc caldut, 1-2 zile, apoi se scurge apa si cu ea se framanta aluatul.
Pentru a face o paine cu cartofi, aceasta zeama se foloseste cu un aluat din 1 kg faina de grau, 100 g faina de secara, o jumatate kg cartofi fierti si dati prin masina de tocat, 150 ml ulei, putina sare, putina apa calduta in care au fiert cartofii.
paine beneficii


4 Aluat de paine

Unele persoane pastreaza de fiecare data cand fac paine cate o bucata de aluat, o usuca la soare si cand vor sa faca paine o inmoaie in apa calduta cu zahar si o lasa la crescut putin.
Plamadeala care se obtine se toarna, calda, peste faina si se framanta bine.

Foto@Shutterstock.com

Despre cauzele adevarate ale hipertensiunii arteriale


Despre cauzele adevarate ale tensiunii arteriale

Desi hipertertensiunea arteriala este una din cele mai raspandite boli cat si una din cauzele majore de decese din "lumea civilizata", medicina clasica cat si bolnavii nu stiu nimic despre cauza acestei boli. Pentru a arata acest lucru am copiat mai jos un articol standard despre hipertensiune pentru a-l analiza. Cititi-l cu atentie, la urma voi arata ca si la aceasta boala cauza este necunoscuta si ca tratamentul nu numai ca produce dependenta dar aduce si daune masive sanatatii.

---------------------------------------------------------------
Hipertensiunea arteriala HTA 
http://sanatateverde.blogspot.com/2008_12_15_archive.html

Ce este important sa cunoastem despre hipertensiunea arteriala?

Cresterea tensiunii arteriale, cunoscuta sub numele de hipertensiune este un factor de risc pentru boli de inima, rinichi sau accidente vasculare cerebrale. Aceasta înseamna ca având tensiune arteriala înalta aveti un risc mai mare de a dezvolta boli de inima sau rinichi. Acest aspect este foarte important deoarece bolile de inima si accidentele vasculare cerebrale sunt printre principalele cauze de deces în lume.

Hipertensiunea arteriala este foarte periculoasa deoarece adesea nu prezinta nici un semn sau simptom alarmant. Din fericire, puteti afla daca aveti tensiunea arteriala crescuta controlând valoarea ei regulat. Daca este crescuta, puteti lua masuri pentru a o scadea. La fel de important, daca tensiunea arteriala are valori normale, puteti învata cum sa o împiedicati sa devina crescuta. Acest fisier va va spune cum sa procedati.

Ce este tensiunea arteriala, ce se întâmpla când este înalta?

Sângele este transportat de inima la tesuturile organismului prin vase numite artere, presiunea sângelui reprezentând forta cu care împinge sângele în peretii arterelor. La fiecare bataie a inimii (60-70 batai pe minut în repaus), se pompeaza sânge în artere. Presiunea arteriala este maxima în momentul contractiei inimii si pomparii sângelui. Aceasta se numeste presiune arteriala sistolica. Când inima se relaxeaza, între batai, presiunea arteriala scade. Aceasta reprezinta presiunea arteriala diastolica.

Presiunea arteriala este caracterizata de aceste doua valori, presiunea sistolica si diastolica. Amândoua sînt importante. De regula sînt scrise una dupa alta, de exemplu 120/80 mm Hg, prima valoare reprezentând presiunea sistolica, în timp ce valoarea mai mica reprezinta presiunea diastolica.

Anumite activitati fac ca presiunea arteriala sa creasca sau sa scada. De exemplu, daca alergati dupa autobuz presiunea arteriala creste. Când dormiti presiunea arteriala scade. Aceste variatii ale presiunii arteriale sînt normale.

Unele persoane au o presiune arteriala ce sta majoritatea timpului la valori ridicate. Sângele acestor persoane împinge în peretii arterelor cu o forta mai mare decât în mod normal. În lipsa tratamentului se poate ajunge la probleme medicale seriose cum ar fi:

Ateroscleroza (îngrosarea arterelor). Presiuni ridicate ale sângelui lezeaza peretii arterelor facându-i grosi si rigizi. Astfel, este accelerat procesul de depunere a colesterolului si grasimilor pe peretii vaselor sangvine, ca "rugina pe teava", ceea ce împiedica curgerea normala a sângelui în corp si în timp poate duce la infarct de miocard sau accident vascular cerebral.

Infarctul de miocard (atacul de inima). Sângele conduce oxigenul în organism. Când arterele ce duc sângele la miocard (muschiul inimii) se blocheaza, inima nu mai primeste oxigenul necesar. Reducerea fluxului de sânge necesar poate duce la dureri de piept (angina). Când fluxul sangvin este oprit complet se produce atacul de inima (infarctul).

Inima marita. Presiunea arteriala crescuta obliga inima la un efort suplimentar. În timp, aceasta duce la îngrosarea si ulterior la intinderea peretilor inimii, pâna ce inima înceteaza sa functioneze normal, in cele din urma instalandu-se manifestarile insuficientei cardiace. Controlul presiunii arteriale poate preveni acest fenomen.

Suferinta rinichilor. Rinichiul functioneaza ca un filtru ce curata organismul de toxine. De-a lungul anilor, presiunea arteriala crescuta afecteaza vasele de sânge din rinichi, acestia filtreaza mai putin lichid, toxinele acumulându-se în sânge. Astfel, rinichi pot ceda, moment în care tratamentul medical (dializa) sau transplantul de organ devin necesare.

Accidentul vascular cerebral. Îngustarea arterelor face ca mai putin sânge sa ajunga la creier. Daca un cheag de sânge blocheaza o artera îngustata, un accident vascular trombotic poate sa apara. De asemenea, ca urmare a presiunii arteriale crescute un vas sangvin se poate rupe, producându-se un accident vascular hemoragic.

Care sunt persoanele cu risc de a dezvolta hipertensiune arteriala?

Oricine poate dezvolta hipertensiune arteriala, dar unele persoane sunt mai predispuse pentru aceasta suferinta. De exemplu, HTA apare mai devreme si se dezvolta mai sever la populatia afro-americana decât la populatia alba.

La adultul tânar si mediu, barbatii sufera de HTA mai frecvent decât femeile. Pe masura ce îmbatrânesc, raportul se schimba. Dupa menopauza femeile dezvolta mai frecvent HTA decât barbatii la aceeasi vârsta. Numarul bolnavilor de HTA creste rapid atât la femei cît si la barbati pe masura înaintarii în vârsta.

Factorii ereditari pot face ca numarul bolnavilor de HTA sa fie mai mare decât în alte familii. Daca parintii si bunicii sufera de HTA este cu atât mai probabil ca si dumneavoastra sa dezvoltati aceasta suferinta. Desi este o suferinta frecventa la adulti, poate apare si la copii. Chiar daca toata lumea pare sanatoasa trebuie ca membrii familiei dumneavoastra sa-si controleze tensiunea arteriala regulat.

Atentie: Presiunea arteriala crescuta poate sa nu prezinte semne sau simptome alarmante.

Cum este controlata tensiunea arteriala?

Controlul tensiunii arteriale este rapid, usor si nedureros. Este masurata cu un instrument numit sfingomanometru (tensiometru).

Functioneaza astfel: o manseta este înfasurata în jurul bratului si umflata pâna ce opreste circulatia sângelui prin artera bratului pentru câteva secunde. O supapa este deschisa si aerul este eliberat, moment în care cu ajutorul stetoscopului se poate asculta zgomotul produs de sângele ce patrunde în artera redeschisa. Primul sunet ascultat este înregistrat pe o scara a unei coloane de mercur, obtinându-se astfel presiunea arteriala sistolica, ce reprezinta maximul presiunii produs de sânge la curgerea prin artera. Ultimul zgomot auzit reprezinta presiunea cea mai joasa ce se gaseste în artera în momentul când inima se odihneste si se numeste presiune arteriala diastolica.

Ce reprezinta diferitele valori ale tensiunii arteriale?

Tensiunea arteriala este expresia a doua numere ce reprezinta presiunea sistolica si diastolica. Valorile sînt notate în milimetrii (mm) de coloana de mercur (Hg). Prima este notata presiunea sistolica si apoi cea diastolica. De exemplu 120/80 mm Hg, ce este enuntata verbal ca 120 cu 80 sau 12 cu 8.

Daca presiunea arteriala este mai mica de 140 cu 90 mm Hg se considera normala. Oricum, o tensiune arteriala de 120 cu 80 mm Hg este mai benefica pentru inima dumneavoastra. Unele studii considera ca tensiunile arteriale scazute (de exemplu 105 cu 65 mm Hg ) sînt daunatoare. Cu exceptia câtorva rase, acest lucru nu este adevarat. Valorile ridicate considerate hipertensiune sunt clasificate pe stadii si sunt cu atât mai periculoase cu cît valorile sînt mai ridicate.

Cauzele ce determina aparitia hipertensiunii arteriale

La majoritatea persoanelor nu exista o cauza determinanta pentru aparitia hipertensiunii arteriale. Acest gen de presiune arteriala crescuta se numeste hipertensiune arteriala esentiala sau primara. Alta serie de persoane sufera de HTA determinata de o serie de cauze cunoscute cum ar fi: tumori de suprarenala, boli cronice de rinichi, exces de pilule contraceptive sau sarcina la femei, etc. Aceasta este numita hipertensiune arteriala secundara si este în general curabila daca sînt corectate cauzele determinante.

---------------------------------------------------------------------------------
Analiza

Medicina nu cunoaste cauza hipertensiunii arteriale asa, ba chiar mai mult, se considera ca nu NICI NU EXISTA O CAUZA !
"La majoritatea persoanelor nu exista o cauza determinanta pentru aparitia hipertensiunii arteriale." 

Boalea este descrisa si clasificata in "hipertensiune arteriala esentiala sau primara", dar depre cauzele bolii nu se stie o iota in mod sigur !

Ce medicamente se dau in cazul hipertensiunii arteriale de catre medicina clasica ?
Medicamentul standard la hipertensiunea arteriala si pe care il primesc aproape 100% din pacienti este un medicament
care contine o substanta numita betablocher si care inhiba bataile normale ale muschiului inimii reducand
randamentul ei natural. Prin aceasta metoda inima nu mai bate cu amplitudinea necesara organismului si acest lucru
duce automat la scaderea presiunii sangelui in artere la fel ca si atunci cand un robinet la care se afla legat un furtun este inchis un pic.

Randamentul inimii este redus prin betaclocheri cu 20-40% si acest lucru va duce inevitabil la:
- distrugerea sigura a muschilor inimii si ca urmare la boli cronice de inima
- lipsa de putere si energie
- oboseala cronica
- infectii in sange datorita lipsei de oxigen si de sange proaspat in extremitati
- slabirea sistemului imunitar
- slabirea tutoror organelor (toate organele sunt alimentate si intarite cu sangele pompat de inima.
- capacitate celebrala scazuta

Alte medicamante date impreuna cu betablocherii sunt medicamente care "subtiaza" sangele, adica care altereaza in mod artificial consistenta lui sau medicamente care dilata arterele. 

Intrebarea 1: Daca hipertensiunea nu are de a face cu inima - dupa cunostintele actuale ale medicinii - de ce se dau totusi medicamenete care reduc puterea inimii ?

Pentru ca prin aceste medicamente se obtine cel mai rapid efect de reducere a hipertensiunii - efect dorit si de pacienti. Insa cu medicamente se produc efecte nefaste si ireparabile asupra sanatatii de care vor profita la urma cel mai mult tot fabricantii de medicamente.

Intrebarea 2: Betablocherii vindeca hipertensiunea arteriala ?
Bineinteles ca nu vindeca nimic pentru ca inima are de a face cu tensinea arteriala la fel de mult ca si un robinet cu un furtun infundat care este conectat la el. Prin inchiderea robinetului nu se curata furtunul chiar daca presiunea din acesta scade.

Intrebarea 3: De ce se dau totusi betablocherii la hipertensiunea arteriala daca nu vindeca nimic?
Tocmai fiindca nu vindeca se dau aceste medicamente. Daca medicamentele ar vindeca ceva cine ar mai cumpara aceste medicamente decenii intregi ? Scopul industriei farmaceutice este profitul si nu vindecarea. Cu vindecarea nu se fac bani.

Intrebarea 4: De ce doctorii nu cauta o alternativa mai buna ?
Industria farmaceutica nu produce alte medicamente contra acestei afectiuni si ca urmare doctorii nu au ce sa aleaga.
Betablocherii funtioneaza rapid (desi distrug inima si slabesc intregul organism) si acest lucru le este mai mult decat suficient celor mai multi "doctori". Un doctor adevarat insa va cauta cauza bolii si va incerca sa o inlature, dar un astfel de doctor este mai rar decat 7 cifre la lotto.

Intrebarea 5: Care este de fapt cauza adevarata a hipertensiunii arteriale ?
Daca privim sistemul cardio-vascular il putem compara cu o pompa de apa care tine apa in circulatie intr-un lac artificial. 
Acest sistem format dintr-o pompa (inima), furtun (vase sanguine), un filtru (rinichii). Pompa de apa este aleasa
de asa natura sa garanteze circulatia ideala a apei.

Daca presiunea din furtun creste la un moment dat exista numai doua cauze posibile:
a) indundarea furtunului
b) infundarea filtrului (rinichii)

Reducand randamentul pompei de apa se scade tensiunea ridicata care apare in mod automat in furtun insa
acest lucru nu duce la repararea problemei. Un instalator nu va face in acest caz ceea ce trebuie: el va curata flitrul infundat.

In cazul organismului cauza hipertensiunii arteriale sunt rinichii. Rinichii filtreaza permanent sangele si atunci cand
randamentul lor scade automat creste tensiunea arteriala caci inima nu isi schimba randamenetul in functie de
cel al rinichilor. 

De ce scade randamentul rinichilor ?
Rinichii omului sunt organele cele mai puternic legate direct de emotii si sunt afectati foarte puternic de suparari si de emotiile negative, indeosebi de cele de durata (tristete, depresie, deceptii sentimentale, pierderea celor iubiti, singurate). 

Cei mai multi oameni incep sa fac hipertensiune arteriala dupa un deces sau o suparare care tine mai mult timp. In cazul supararilor cronice rinichii nu mai pot lucra cum trebuie - se strang de la tristete - si reducandu-se capacitatea lor de filtrare creste in mod automat tensiunea din artere.

Si conflictele si enervarile zilnice la oameni care nu sunt tristi sau depresivi duc la hipertensiune arteriala, insa
acest lucru este cauzat nu numai de randamentul slabit al rinichilor (cei mai multi oamenii au rinichii slabiti si infundati) ci mai mult de ficat, care are o functie compensatoare la volumul de sange aflat in circulatie in organism. Eervearea afecteaza in mod direct ficatul. Deci cauza numarul lor la hipertensiune sunt conflictele emotionale, certurile, care duc la tensiune emotionala si ca urmare si la tensiune in sange.

Ca urmare voia buna si echilibrul emotional sunt factorii care vindeca cel mai usor hipertensiunea arteriala.
Fiindca pacientii nu stiu acest lucru, de indata ce au aflat ca sufera de aceasta afectiune ei vor lua medicamentele
precrise de medic ani de zile - chiar daca necesitatea lor dispare - fiind convinsi ca boala este nevindecabila si ca trebuie sa ia aceste medicamente o viata intreaga.

Un alt factor important la hipertensiune este ficatul. Ficatul actioneaza ca un rezervor de sange care mentine cantitatea de sange din organism la nivelul necesar - asemanator cu rezervoarele de dilatare folosite la instalatiile de incalzire 
Oricine a vazut un ficat de animal isi poate da seama usor ca acesta este asemanator unui burete care contine mult sange.
La miscare muschii trebuie alimentati cu sange si acestea este eliberat de ficat care il aduna in timpul repausului.
Si la enervare sau emotii puternice ficatul elibereaza acest sange care se duce in zonele necesare, mai ales la cap unde se creeaza o congestie. La un om cu fiactul sanatos sangele se retrage repede inapoi in ficat dupa efort sau eneervare, pe cand
la unul cu ficatul afectat acest lucru nu se mai petrece in mod rapid.

Din cauza afectiunilor ficatului care, ca si cele la rinichi le are aproape orice om din ziua de azi mai mult sau mai putin
datorita la mai multi factori (alimentatie nesanatoasa, lipsa de miscare, toxine acumulate, calculi renali si bliari) ficatul nu mai poate indeplini aceasta functie in mod ideal iar compensarea cantitatii de sange din arterii nu mai poate fi facuta in timp util ducand la valori marite de tensiune.

Un ficat bolnav si enervarile duc deci la valori si mai mari ale tensiunii arteriale decat in cazul unui ficat sanatos.
Si acest lucru este cunoscut: bolnavii despresivi si maniosi fac tensiune si mai mare decat cei care sunt numai depresivi. 

Desi cauza primara a hipertensiunii este pe plan organic sistemul renal, ficatul are deci o influenta destul de mare asupra
valorilor ei.

Al treilea factor la hipertensiunea arteriala, care este insa minor, este pierderea elasticititatii arteriilor. Arteriile elastice sunt in stare sa compenseze prin umflare o parte din tensiunea marita aparuta, in timp ce arteriile rigide si cu elasticitatea alterata vor pastra cresterea presiunii arteriale la valoarea cauzata de emotia creeata.

Factorii zilnici care duc la variatia tensiunii arteriale in cazul hipertensivilor cronici datorate rinichilor emotiile negative si enervarile, asa cum stie orice hipertensiv din proprie experienta.

Intrebarea 6: De ce doctorul meu nu stie toate lucrurile acestea ?
Doctorii au fost invatati candva la facultate - in mod evident gresit - ca hipertensiunea nu are cauze si ca se trateaza cu betablocheri. Majoritarea doctorilor au ramas la acest stadiu de necunoastere totala, stadiu la care a ramas si "stiinta" oferita de industria farmaceutica de mai multe decenii. In ultimii 30 de ani nu s-a facut un singur pas inaintre pentru vindecarea hipertensiunii caci cine are oare nevoie de un pas inainte cand se castiga atatia bani cu betablocheri si cu alte medicamente ?

Timp de cercetare proprie si mai ales de gandire doctorii din ziua de azi nu detin, iar ei, ca si cei multi "oameni de stiinta" se multumesc cu ceea ce stiu deja.

Cum se poate vindeca hipertensiunea in mod adevarat
Pentru a vindeca hipertensiunea exista un singur mod real si eficient: trebuie vindecata sau eliminata depresia, supararea sau tristetea pacientului ! Acest lucru se poate face in mod efectiv cu ajutorul homeopatiei sau prin schimbarea modului de viata.
Cei mai multi oameni fac hipertensiune la scurt timp dupa decesul partnerului sau al unui membru din familie.
O solutie posibila ar fi gasirea unui nou partner, gasirea unui nou sprijin in viata, etc. Astfel de pierderi nu sunt
de inlocuit pentru cei mai multi oameni insa exista metode de a face fata mai usor cu problemele sufletesti aparute in urma acestora.
Oamenii care au ramasa singuri trebuie sa incerce sa-si gaseasca pe cineva, singuratatea si tristetea duc la hipertensiune.
Oamenii care se enerveaza usor trebuie sa indeparteze sursele conflictelor si sa incearca sa se stapanesca.

In cazul hipertensiunii trebuie tratate cu remedii naturiste atat organele (rinichii si ficatul) care duca la cresterea ei dar mai ales cauzele psihice care duc la dereglarea acestor organe: supararea, depresia si enervarea. Acest lucru se poate face cel mai efectiv si precis cu ajutorul remediilor homeopate.

Tratamentul cu betabocheri si subtietori de sange aduce numai daune intregului organsim si nu avizeaza deloc cauza adevarata a bolii facand bolnavii dependenti de aceste medicamente pentru decenii intregi.
In plus in acest caz este evident faprul ca doctorii dau la hipertensiune un mediicament pentru inima cand de fapt cauza bolii nu este cunoscuta si nici atribuita inimii ! Acest tratament este tot asa o mare prostie ca si reducerea randamentului pompei de apa in loc de desfundarea filtrului pentru un instalator. Daca un instalator ar face asa ceva ar fi concediat imediat. Doctorii fac acest lucru de decenii intregi fara nici macar sa se intrebe de care este cauza acestei boli.

Multi bolnavi care au reusit sa depaseasca stadiul depresiv nu mai hipertensiune si nu mai au ca urmare nici nevoie de medicamente dar se iau mai departe din obsinuinta sau din cauza ca doctorii lor nu le spun ca nu mai sunt necesare. 
Frica de "a se intampla ceva" este mentinuta si innoculata de sistemul medical si acesti betablocheri se dau in cele mai multe cazuri decenii intregi desi necesitatea lor dispare des de la sine in multe cazuri. 

Alternative eficiente la betablocheri

O alternativa naturala foarte eficienta la betablocheri si mult mai sanatoasa si care functioneaza pentru cei mai multi bolnavi (dar nu pentru toti) este remediul naturist de la plafar cu numele de "Regulator de tensiune". Remediul costa 25 de lei si se poate gasi peste tot unde este un magazin naturist gen plafar. Remediul merita incercat, desi nu poate ajuta pe toti dat fiind factorii diferiti care cauzeaza marirea tensiunii cat si organele afectate.

Acest remediu nu este cea mai buna alternativa care exista caci din pacate nici medicina naturista nu stie cauzele adevarate ale acestei boli . Ca urmare in aceste remedii se afla mai mult plante cu efect cardiac cand de fapt ele ar trebui sa contina plante care actioneaza contra depresiei si a irascibilitatii iar pe plan organic ar trebui sa curete rinichii in primul rand.

Mult mai eficiente la vindecarea cauzelor hipertensiunii ar fi deci drenoare renale si hepatice, remedii care inlatura depunerile din rinichi impreuna cu remedii naturale contra depresiei sau a irascibiliatii.