marți, 20 mai 2014

ATELIER DE VINDECARE - INVATA SA ITI RECUNOSTI BOLILE SI SA LE VINDECI SINGUR




Dragii mei cautatori de lumina si adevar,

Ne confruntam in aceasta perioada cu valuri de schimbari si bietele noastre corpuri fac din ce in ce mai greu fata acestora. Din cele mai diferite boli ne incearca corpul fizic si din pacate, medicina si stiinta, de multe ori, ne dau raspunsuri evazive si solutii mai mult de avarie decat vindecari. 

Este timpul sa invatam sa ne recunoastem suferintele si sa devenim proprii nostrii vindecatori. Este timpul sa folosim mecanismele proprii cu care ne-a inzestrat Dumnezeu atunci cand ne-a creat si ne curatam corpul de toate blocajele, fie ele mentale, karmice, fizice sau psihice si sa parasim odata pentru totdeauna 3D, caci doar un om complet vindecat si schimbat poate sa supravietuiasca in 4D. 


Este timpul sa invatam cum sa traim in 3D conectat la 4D si sa ne dezvoltam potentialele interioare ale creativitatii si ale capacitatii de manifestare ale abundentei sub toate aspectele.

Este timpul sa folosim invataturile Ingerilor si ale lui Dumnezeu, dar si ale pionierilor stiintei moderne: Valeriu Popa, dr. Ryke Geerd Hamer, dr. Bruce Lipton, Doreen Virtue. 


Vom lucra pe cazuri concrete, vom face curatari, meditatii, tehnici energetice, impamantari etc.

De aceea, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 31 mai 2014, in Bucuresti, la un ATELIER DE VINDECARE - INVATA SA ITI RECUNOSTI BOLILE SI SA LE VINDECI SINGUR.



Tematica intalnirii este urmatoarea:
1.RUGACIUNE INCEPATOARE
2. Meditatie "Program de protectie PSI si Eliberare Energetica"
Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)




3. ADN sau tipare comportamentale dobandite/cauzele bolilor - program mental ce trebuie schimbat/ frica, ura si vinovatia - cauze sigure ale bolilor/ exemple de boli si cauzele lor
Meditatie de iertare si indepartare a fricii, vinovatiei si urii.
Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)




4. Medicina cu Ingeri/ Teoria evolutiei quantice/ Vindecarea prin rugaciune/ vindecarea prin schimbarea tiparului mental/ Vindecarea cu ajutorul plantelor.
Activarea chakrelor mainilor si folosirea lor in scanare si vindecare.
Impamantarea - vindecarea cu ajutorul Mamei Geea.
Analiza si realizarea "caii de vindecare" pentru cazuri complete.
Meditatie de vindecare .
Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)






5. .  Cum sa traiesti in 3D conectat la 4D - Calatorie spre interiorul fiintei noastre:
a) Campul Mer-Ka-Ba  si calea spre Inima Noastra Sacra, Divinitatea din noi
Modulul I: Activare ADN si Ascensiunea Merkaba:   Unirea constientului cu subconstientului nostru, armonizarea energiei feminine cu cea masculine, crearea campului Mer-Ka-Ba  si constientizarea Fiintei noastre profunde in conexiune cu Sinele Nostru Divin, calea spre a trai simultan in doua dimensiuni 3D si 4D

Meditatie: armonizarea energiilor feminine si masculine, activarea campului Merkaba si conectarea la Inima Noastra Sacra (Sinele Divin); constientizarea/conectarea la corpul de lumina si la o stare unificata si in perfect echilibru a fiintei noastre fizice(3D).
Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)



6. Metode pentru dezvoltarea potentialitatilor interioare, a creativitatii, a abundentei sub toate aspectele, cailor de a imbina fizicul(3D) cu spiritualul(4D).
Meditatie: eliberarea energiilor negative, acumulari, programe mostenite sau induse din subconstientul nostru, dezvoltarea si constientizarea potentionalitatilor interioare, a creativitatii, a magnetismului inimii de a atrage abunenta sub toate aspectele ei in viata noastra.


Seminarul va avea loc intre orele 10:00-14:30, 31.05.2014, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.



Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:

sfatuitoarea@gmail.com

 Va rog sa specificati in mail si ce afectiune va intereseaza in mod special. 


Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 20 roni.





La sfarsitul seminarului, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va face terapie si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecaruia.



Va asteptam cu mare drag!



 https://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c



OZN în România - mai 2014

Plopeni - Prahova, 11 mai 2014

În acest caz fotografiile le-am primit pe adresa de email a redacţiei, împreună cu explicaţiile despre locul şi data observaţiei. "Ce părere aveţi? Habar nu am avut ce fotografiez. Eram la "iarbă verde" cu un grup de prieteni, şi am urcat undeva sus pe un deal de unde admiram Bucegii şi Ciucaşul. Eu priveam cerul plin cu avioane şi urmăream dârele lăsate de ele. Acasă am văzut şi restul".

Autorul (Constantin Jipa) mărturişeste ca a fotografiat dârele lăsate de avioane. Graţie rezoluţiei bune a camerei foto, se poate vedea destul de clar on OZN. Am evidenţiat OZN-ul în fiecare fotografie printr-un detaliu obţinut direct din fotografiile la rezoluţia nativă trimisă de autor, şi am îmbunătăţit contrastul pentru o mai bună observare. Subliniem că detaliile ce conţin OZN-ul sunt la rezoluţia nativă (fiind extrase din fotografiile primite de redacţia AIM), şi nu au fost mărite deloc. Pentru cei dornici de investigaţii proprii, am furnizat şi fotografiile originale trimise de autor (click pe link-uri).

click pentru Foto originală [1,9 Mb]


click pentru Foto originală [2 Mb]



Această observaţie documentată fotografic furnizează unul dintre cele mai bune detalii din care se poate vedea forma şi structura OZN-ului ce pare să fie metalic, discoidal, şi având o cupolă gen calotă sferică în partea superioară.

13 mai 2014, Staţia Spaţială Internaţională

Complexul orbital ISS a primit o vizită în data de 13 mai 2014, după cum atestă transmisia video LIVE înregistrată. Se observă prezenţa unui OZN cu lumini de semnalizare care, timp de peste 1 minut, acompaniază Staţia Spaţiala Internatională... 





 https://www.youtube.com/watch?v=_CfyK5SupYE

Timişoara, 12 mai 2014

Un OZN a fost observat în zona oraşului Timişoara în seara zilei de 12 mai, conform unor informaţii disponibile la organizaţia MUFON. Iată descrierea evenimentului, conform martorului ocular (anonim), care însă nu a furnizat documente foto:

"Este a doua oară când văd o asemenea apariţie. La început obiectul arăta ca o stea care se mişcă. După câteva secunde, îşi modifică strălucirea devenind de 3 - 5 ori mai luminos (chiar şi faţă de steaua polară). Se pare că obiectul îşi măreşte viteza de deplasare şi dispare după un timp, pentru că luminozitatea lui scade treptat până când dispare din câmpul vizual. Cerul era senin, fără vreo urmă de nori. Nu cunosc vreo cauză naturală pentru acest tip de observaţie."

Acest tip de apariţie este unul dintre cele mai des întâlnite şi ne permite să diferenţiem foarte uşor un OZN de o stea prin aceea că lumina observată fie îşi modifică mult intensitatea, fie se mişcă.


Sursa:  http://roaim.co.nr

SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA. Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA

SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA. Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, hramul istoric al Catedralei Patriarhale, începe duminică seara, iar a doua zi moaştele lor şi ale Sfântului Dimitrie cel Nou vor fi aduse în procesiune pe podiumul special amenajat în apropierea locaşului.

Sfinţii Constantin şi Elena
Sfinţii Constantin şi Elena
SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA care se celebrează  anual la 21 ale lunii mai este, se pare, cea mai mare sărbătoare creștină a bisericii ortodoxe din această lună. 
SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA sunt cunoscuți drept cei care au dat libertate creștinismului. Despre Împărăteasa Elena se spune că a fost prima femeie care și-a eliberat sclavii și a ajutat creștinii persecutați.
În calendarul popular, sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena este o sărbătoare a păsărilor de pădure, numită Constantin Graur sau Constantinul PuilorTradiția populară ne spune că în această zi păsările de pădure își învață puii să zboare.
Sfinţii Constantin şi Elena. Există, în ziua de Constantin și Elena, și o serie de obiceiuri și superstiții, care fac referire la vara ce urmează să-și facă apariția, și anume: mulți agricultori nu lucrează, pentru a evita pagubele aduse holdelor de păsările cerului, în unele regiuni ale țării este ultima zi în care se mai poate semăna porumb, ovăz și mei, deoarece, în popor, se vorbește că tot ce se seamănă după această zi se va usca, podgorenii respectă ziua de Constantin Graur în ideea că, dacă vor munci, graurii le vor distruge strugurii, ziua de Sfântul Constantin și Elena este ziua în care păstorii hotărăsc cine le va fi baci, unde vor amplasa stânele și cine le va păzi pe timpul pășunatului, femeile, pentru a alunga duhurile rele și necurate, tămâie și stropesc cu aghiasmă, pentru a se apăra de forțe malefice, țăranii aprind un foc mare și stau în jurul lui, prin acest foc obișnuiesc să treacă și oile, pentru a fi ferite de rele pe timpul cât vor sta la stână.
Sfântul Constantin a venit pentru creştinii crunt prigoniţi vreme de două secole ca o binecuvântare din partea lui Dumnezeu. Datorită împăratului Constantin şi a mamei sale Elena, creştinismul a intrat într-o perioadă de maximă înflorire, numită de cercetători "Epoca de aur", în care oameni sfinţi şi minţi luminate, cum ar fi Sfântul Ioan Gură de Aur, Sfântul Vasile cel Mare, Sfântul Grigorie Teologul, au expus în operele lor doctrina şi spiritul creştin autentic, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Constantin Stoica.
Tot mai mulţi cercetători sunt de părere că deciziile împăratului, favorabile creştinismului, s-au datorat mai ales mamei sale, împărăteasa Elena, care, "cu mână de fier şi credinţă tare", s-a aflat în permanenţă în umbra unicului său fiu, Constantin.
Flavia Iulia Helena s-a născut în provincia Bitinia, ca fiică a unui hangiu. Ea s-a căsătorit în anul 270 (pe când avea 16 ani) cu generalul roman Constanţiu Chlorus, iar în anul 272 l-a născut pe unicul său fiu, Constantin, în localitatea Naissus (în Serbia de astăzi).
În 293, împăratul Diocleţian i-a poruncit lui Constanţiu să divorţeze şi l-a numit Cezar pentru Imperiul Roman de Apus. În această calitate, el s-a căsătorit cu Teodora, fiica vitregă a împăratului Maximian, cu care a avut încă şase copii. Elena nu s-a recăsătorit şi a trăit în umbră, departe de atenţia publică, dar aproape de fiul său, pe care l-a sprijinit cu dragoste şi afecţiune.
În anul 306, fiul său a fost proclamat de armata romană drept august al Imperiului, imediat după moartea lui Constanţiu Chlorus. El şi-a readus mama la curtea imperială, conferindu-i titlul de "Nobilissima Femina" (Doamnă prea nobilă). În anul 325, Sfântul Constantin i-a oferit Sfintei Elena cea mai mare distincţie pe care o putea primi o femeie, aceea de "Augusta".
În anul 325, Sfânta Elena a plecat într-o expediţie la Ierusalim, cu scopul aflării Sfintei Cruci pe care fusese răstignit Mântuitorul Iisus Hristos. În acele vremuri, Ierusalimul se afla în reconstrucţia începută de împăratul roman Adrian, după dezastrul produs de revolta iudaică din anul 70. Acest împărat construise la mormântul Domnului, aproape de Golgota, un templu păgân închinat zeiţei Venus. Locul era cel mai indicat pentru începerea căutărilor, aşa că sfânta Elena, însoţită de sfântul Macarie, episcopul Ierusalimului, au hotărât dărâmarea templului şi efectuarea săpăturilor, care să scoată la lumină cel mai cinstit obiect creştin. Conform unei tradiţii, în urma acelor săpături au aflat trei cruci, dar nu puteau să identifice crucea pe care fusese răstignit Iisus, de aceea au atins cele trei cruci de un mort, care a înviat în momentul în care a fost atins cu Crucea Domnului.
În acel moment, Sfântul Macarie a arătat Crucea mulţimilor adunate şi, de atunci, se prăznuieşte până astăzi Înălţarea Sfintei Cruci, la 14 septembrie. Împărăteasa Elena a luat cu ea o parte din Crucea Domnului, precum şi piroanele folosite la răstignirea lui Iisus, pe care le-a pus în capela palatului.
În perioada petrecută la Ierusalim, Sfânta Elena a început construcţia unor biserici la mormântul Domnului (Biserica Învierii), în Betleem sau pe muntele Măslinilor. După ce şi-a petrecut ultima etapă a vieţii la locurile sfinte, în anul 330 a murit. Sicriul ei, o adevărată bijuterie artistică, poate fi admirat la Muzeul Vaticanului.
Sfânta Elena s-a bucurat dintotdeauna de o evlavie deosebită din partea creştinilor. Numele ei, care se traduce ca "făclie", "torţă", "strălucirea soarelui", este purtat de nenumărate credincioase. În cinstea ei s-au ridicat biserici, mănăstiri, aşezăminte teologice sau sociale. Ea a fost şi rămâne un simbol de puritate, dragoste părintească, nădejde şi credinţă autentică.
Pentru grija pe care a arătat-o săracilor şi oamenilor simpli, pentru preocuparea intensă faţă de problemele creştinismului, dar şi pentru evlavia şi credinţa puternică, împărăteasa Elena este cinstită ca sfântă în întreaga creştinătate. În Biserica Ortodoxă, Sfinţii Constantin şi Elena sunt prăznuiţi pe 21 mai.
Totodată, Sfânta Elena este şi ocrotitoarea arheologilor, datorită demersului ei de a căuta Crucea Mântuitorului.
În decursul domniei sale, Sfântul Constantin cel Mare a luat o serie de hotărâri care au schimbat soarta creştinismului.
Astfel, în anul 312 a avut loc bătălia de la Podul Vulturului, în care Constantin l-a învins pe Maxenţiu. Istoricul Eusebiu de Cezareea (biograful Sfântului Constantin) şi apologetul Lactanţiu descriu viziunea pe care Sfântul Constantin a avut-o înainte de luptă. Astfel, el a văzut pe cer, ziua, o cruce luminoasă, deasupra soarelui, cu inscripţia "in hoc signo vinces" (prin acest semn vei învinge). Noaptea, în vis, i s-a arătat Mântuitorul, cerându-i să pună pe steagurile armatei sale Sfânta Cruce, ca semn protector în lupta care urma. Acest steag care purta însemnul creştin s-a numit labarum. Pe acest eveniment este pusă, de foarte mulţi cercetători, convertirea împăratului la religia creştină.
În ianuarie 313, împăratul Constantin cel Mare a dat un act prin care creştinismul a devenit "religio licita", adică religie permisă, la fel ca celelalte religii din imperiu. Mai mult, convins de valoarea religioasă şi morală a doctrinei creştine, a recomandat-o tuturor. Însă Constantin nu a declarat creştinismul religie de stat, cum greşit se afirmă uneori. Acest pas a fost făcut în anul 380, de împăratul Teodosie cel Mare.
În anul 325, Sfântul Constantin cel Mare a convocat primul Sinod Ecumenic în localitatea Niceea (în Turcia de astăzi). Având ca prioritate păstrarea unităţii Imperiului Roman, împăratul i-a chemat pe toţi episcopii Bisericii pentru a se hotărî în problema ereziei lui Arie. Acesta susţinea că Iisus Hristos nu este Fiul lui Dumnezeu, ci este prima creatură a Tatălui. La acest sinod au participat, conform tradiţiei, 318 părinţi, printre care Sfântul Atanasie cel Mare, Sfântul Nicolae al Mirelor, Sfântul Spiridon al Trimitundei, Sfântul Pafnutie Egipteanul şi Osiu de Cordoba. În urma lucrărilor, sinodul a stabilit dumnezeirea Fiului, compunând totodată primele şapte articole din Crez, a fixat data Paştilor (prima duminică după lună plină, după echinocţiul de primăvară) şi a dat 20 de canoane referitoare la disciplina bisericească. La sfârşitul lucrărilor, când Osiu de Cordoba a rostit pentru prima oară Crezul, Constantin a spus: "Da, acesta este adevărul. Nu sunt teolog, dar simt că aici este adevărul. Sunt convins că nu voi l-aţi făcut, ci Dumnezeu care a lucrat cu voi".
În aceeaşi perioadă, împăratul Constantin a construit o cetate impresionantă, pe malul stâng al Bosforului, pe locul vechii cetăţi Bizantion. Cetatea, care îi va purta numele (Constantinopol), va fi noua capitală a imperiului, care va rivaliza cu vechea Romă. Aici a zidit măreaţa catedrală închinată Sfinţilor Apostoli, unde a fost şi înmormântat.
Pe lângă aceste măsuri, Sfântul Constantin a dat o serie de legi prin care a venit în ajutorul creştinilor. În 312 a generalizat duminica drept zi de odihnă în întregul imperiu, în 317 a început să bată monedă cu monograma creştină, i-a scutit pe preoţii Bisericii de impozite şi de armată, a interzis practicarea jertfelor sângeroase, a oferit creştinilor edificii imperiale pentru practicarea cultului.
Sfântul Constantin cel Mare a fost botezat, pe patul de moarte, de episcopul Eusebiu de Cezareea, biograful şi apropiatul său. A murit la scurt timp în Nicomidia şi a fost înmormântat în Constantinopol, în biserica ctitorită de el.
Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena sunt ocrotitorii Catedralei Patriarhale. Ctitorie a voievodului Ţării Româneşti Constantin Şerban Basarab (1654-1658), biserica cu hramul "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" a fost sfinţită în 1658 de patriarhul Macarie al Antiohiei şi al Întregului Orient, împreună cu mitropolitul Ştefan al Ţării Româneşti şi cu episcopii de Râmnic şi de Buzău.
Catedrala Patriarhală serbează luni, hramul istoric şi totodată 10 de ani de când PF Teoctist a primit în dar părticele din moaştele sfinţilor împăraţi. Cu această ocazie, luni dimineaţă vor fi scoase în procesiune moaştele Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena şi ale Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştilor, care vor fi aşezate pe baldachinul din apropierea Catedralei.
Peste 1,1 milioane de femei şi aproximativ 640.00 de bărbaţi îşi sărbătoresc onomastica luni, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, informează Ministerul Administaţiei şi Internelor.

Dintre cei 1.800.634 de români care îşi serbează onomastica de Sfinţii Constantin şi Elena, 640.518 sunt bărbaţi şi 1.160.116 sunt femei, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).
Dintre femeile care îşi sărbătoresc onomastica, 884.229 poartă numele de Elena, 124.773 sunt Ileana şi 69.944 se numesc Lenuţa. Alte 53.613 de femei poartă numele de Constanţa, 26.811 au numele Constantina, 4.279 - Leana şi 1.467 - Nuţi.
Majoritatea bărbaţilor, respectiv 495.656, se numesc Constantin, alţi 80.037 poartă numele Costel, iar 33.386, Costică. De asemenea, 20.002 de bărbaţi se numesc Costin, 10.487 - Costinel, 635 - Costi şi 315 - Costeluş.

Sursa: www.realitatea.net