sâmbătă, 30 martie 2013

5 strategii de a depasi depresia in mod natural


Cand avem de a face cu depresia  si nu numai, primul lucru care trebuie inteles este ca trebuie sa ne adresam radacinii problemei. Daca omitem sa facem asta, ne vom afla in situatia de a ne invarti constant in acelasi lant de toxine si de obiceiuri care ne rapesc din vitalitate si ne imbolnavesc.
  1. Faceti exercitii fizice – Daca te afli intr-o depresie, sau daca pur si simplu treci printr-o perioada mai grea, exercitiile fizice cu siguranta te vor ajuta. Exista atatea
    depresia
     studii si atata cercetare facuta in acest domeniu, care confirma faptul ca exercitiile fizice sunt cel putin la fel de bune precum antidepresivele. Iar unul dintre lucrurile pe care le fac exercitiile fizice, este eliberarea de endorfine (hormonii care ne fac sa ne simtim bine). De asemenea ne ajuta sa ne normalizam nivelele de insulina si de leptina. Cauta o activitate fizica care sa iti faca placere. Nu trebuie neaparat sa mergi “la sala”.
  2. Mancati alimente sanatoase. – Un factor care nu poate fi trecut cu vederea este dieta. Alimentele au un impact imens asupra starii de spirit si a capacitatii noastre de fi fericiti.  Alimentele intregi, neprocesate sunt o sursa foarte buna pentru sustinerea sanatatii mentale.  Evitati pe cat posibil alimentele procesate indeosebi cele care contin zahar rafinat precum si cele stimulante precum cafeaua, alcoolul sau tigarile
  3. Optimizati-va sanatatea intestinala – Alimentele fermentate sunt foarte importante pentru optimizarea sanatatii mentale. Deasemenea probioticele au un rol extrem de important in repopularea intestinelor cu bacterii bune. Multi oameni nu stiu ca intestinele reprezinta de fapt al doilea creier si pot influenta mintea in mod semnificativ, determinand de multe ori si starea de spirit in care ne aflam. De fapt intestinele produc mai multa serotonina decat o face creierul. Puteti citi mai multe in articolul: Sanatate intestinala: Intestine fericite minte fericita. 
  4. Incarcati-va cu soare– Asigurati-va ca aveti parte de destula expunere la soare . Vitamina D este un factor crucial in tratarea depresiei precum si in prevenirea acesteia. Un studiu a aratat ca oamenii cu cele mai scazute nivele de vitamina D sunt de 11 ori mai predispusi catre depresie decat cei care aveau nivele normale de vitamina D.
  5. Tineti stresul sub control – Depresia este o stare foarte serioasa, cu toate astea nu este o boala. Mai degraba este un semn ca viata voastra si corpul vostru sunt  intr-un dezechilibru . Acest lucru este foarte important de retinut, pentru ca din momentul in care incepeti sa priviti depresia ca pe o boala, o sa va ganditi ca trebuie sa luati niste pastile pentru a va vindeca. De fapt aveti nevoie sa gasiti o cale pentru a reveni in echilibru. Iar una din aceste cai este sa va tineti stresul sub control. Meditatia, rugaciunea, yoga pot ajuta. Daca vremea este frumoasa, mergeti pur si simplu la o plimbare . Petreceti putin timp singuri. Cand a fost ultima data cand te-ai plimbat singur/a prin parc, doar tu si gandurile tale? Identifica punctele care creeaza dezechilibru in viata ta si gaseste o rezolvare.
Surse pentru acest articol cuprind :
www.mercola.com - depresia

SĂ EXERSĂM CREIERUL NOSTRU



Citez din manualul de supraviețuire, Anexa 1, aflat în curs de pregătire pentru tipar:

„Calea de acces către palierul paranormal al existenţei noastre, se află la îndemâna fiecăruia dintre noi, indiferent de vârstă, rasă sau convingeri religioase. Este creierul omului. Această fantastică îmbinare a materiei cu spiritul, poartă omenirea spre culmile progresului. Ascunde, totodată, energii latente nebănuite capabile să deschidă frontiere de nepătruns, să ne propulseze către depărtările infinite ale Universului.
         Cu cele peste o sută de miliarde componente active ale sale (neuroni), cu o infinitate de legături interneuronale (sinapse) prin care circulă neurotransmiţători electrochimici şi de altă natură, cu formidabila sa capacitate de stocare şi procesare a informaţiilor, cu funcţiile sale cunoscute şi cu uimitoarele însuşiri ce se întrezăresc în mod accidental sau în urma unor investigaţii ştiinţifice, creierul uman va rămâne pentru omenire cea mai îndepărtată frontieră a cunoaşterii – o frontieră practic de neatins.
         Pentru a ne face o idee despre fenomenala complexitate a acestei enigmatice structuri vii, ar fi suficient să amintim că, potrivit unor estimări făcute de oameni de ştiinţă, numărul posibil de variante conexionale între cele peste o sută miliarde de neuroni ar putea egala numărul atomilor existenţi în Univers. Comparativ cu funcţiile rămase necunoscute ale acestui miracol al viului, ceea ce s-a reuşit a se descifra până la ora actuală nu depăşeşte, metaforic vorbind, un fragment din partea vizibilă a unui aisberg.
         (...) Disponibilităţile reale ale creierului uman sunt abia la începuturile cunoaşterii. Experimente ştiinţifice, având un grad rezonabil de repetabilitate a rezultatelor, conduc la ipoteza că omul este dotat din naştere cu un volum impresionant de funcţii cerebrale surprinzătoare, pe care nu le foloseşte niciodată în viaţa sa. S-a constatat, tot pe cale experimentală, că acest fantastic computer biologic poate efectua la nivel subconştient, aparent instantaneu, analize comparative ce implică sute de mii de detalii diferite - fapt confirmat şi de abilităţile psihice fenomenale ale operatorilor de detecţie extrasenzorială. S-a demonstrat totodată, că în subconştientul uman există în stare latentă sisteme biologice subtile ale comunicaţiei telepatice, ale detecţiei şi teledetecţiei extrasenzoriale, ale premoniţiei. Aceste tainice abilităţi extraseNzoriale trebuiesc doar activate, sensibilizate prin antrenamente speciale şi aplicate cu prudenţa cuvenită în practica de zi cu zi, spre folosul nostru.
         Savanţii încă nu pot explica rostul evidentei supradimensionări a capacităţii cerebrale a omului, în comparaţie cu cerinţele sale existenţiale cunoscute. Să fie vorba despre un accident genetic, intervenit cândva pe parcursul evoluţiei speciei? Pentru că, dacă funcţia crează şi perfecţionează organul, nu era firesc ca în etapa evolutivă actuală, homo sapiens să dispună de un creier ale cărui funcţii să fie corelate cu imperativele fiziologice şi psihice necesare vieţii de zi cu zi?
         Dacă creierul este un rezultat al evoluţiei speciei, supradimensionarea capacităţilor mintale ale omului nu ar constitui dovada că apogeul evoluţiei sale a fost atins cu mii de ani în urmă, iar în prezent cea mai „evoluată” specie din regnul animal se află în proces involutiv? Pentru că, forţează nota alţi cercetători, nimeni nu îşi cumpără cel mai sofisticat computer existent pe plan mondial, numai pentru a calcula ingredientele ce intră în compoziţia preparatelor culinare pe care le consumă zilnic.
          Sau, pentru a păstra aparenţele, să înţelegem că omul e un hibrid rezultat în urma procesului evoluţiei speciilor, căruia i-au fost implantate câteva organe sofisticate, pe care va învăţa să le folosească la întreaga lor capacitate într-un viitor îndepărtat? Dar într-un asemenea caz ipotetic, cine a creat acele organe şi cine a făcut implantul, se întreabă, nu fără o anumită doză de sarcasm, adversarii teoriei evoluţioniste. E drept că în pomicultură se practică un procedeu întrucâtva asemănător, ce conduce la îmbunătăţirea parametrilor calitativi ai unor pomi fructiferi. Totuşi, altoiul de calitate superioară trebuie luat de undeva, iar altoirea trebuie făcută de cineva cunoscător în materie.
          Alţi gânditori se întreabă dacă omul înţelege cu adevărat menirea sa pe Pământ. Covârşitoarea majoritate a omenirii se lasă în continuare mânată de insticte primitive, ce nu necesită efortul folosirii integrale a funcţiilor cerebrale şi a abilităţilor extrasenzoriale, ce se transmit genetic de la o generaţie la alta. Pentru a încurca şi mai mult lucrurile, părintele teoriei evoluţiei speciilor dă şi el cu parul în carul cu oale. În lucrarea sa de căpătâi, The Origin of Species – ediţia din anul 1902, Charles Darwin scria negru pe alb: „A presupune că ochiul s-ar fi putut forma prin evoluţie, pare cât se poate de absurd.” În acest context, ce ar fi putut adăuga celebrul naturalist despre creierul uman? Dar despre gând?

Pășim în aria fenomenelor paranormale.
Iată cum, pe nesimţite, păşim în aria fenomenelor paranormale. Pentru că cercetători neuro-psihiatri, psihologi - ca să nu mai vorbim de parapsihologi - au ajuns la o concluzie cel puţin şocantă. Gândul nu este un rezultat al funcţiilor cerebrale ale omului, ci invers: gândul foloseşte creierul omului pentru a determina acţiunile sale prezente şi viitoare. Dar ce este gândul? „Gândul e cea mai mare jale în psihiatrie” – este de părere cunoscutul neuro-psihiatru, René J. Bourdiol. Nu se ştie ce este, de unde vine şi la care nivel de alcătuire a materiei se află.
         Este ştiut că ceea ce numim noi gând se propagă în spaţiu cu viteze uluitoare. Viteza de propagare a gândului este net superioară propagării tahionilor, care depăşesc viteza luminii în vid. De pildă, în timp ce unda asociată gândului străbate distanţa de la Pământ la Soare pactic instantaneu, fotonul - componenta de bază a luminii - parcurge acelaşi drum în aproximativ 8 minute.
         Asemănător neutrinilor, gândul poate trece cu uşurinţă prin medii solide, cum ar fi betonul, plumbul, oţelul, piatra, etc. Să ne mire acest lucru? Se pare că nu este cazul. Ceea ce noi percepem prin simţurile noastre drept mediu solid, în realitate sunt atomi, electroni și particule nanometrice în mişcare - cu alte cuvinte – energie. Dacă noi, oamenii, am reduce dimensiunile noastre la mărimea unui atom, am putea circula liber prin pereţii caselor sau prin alte obstacole materiale. Undele telepatice, generate de creierul uman, fac acelaşi lucru. Trec nestingherite, cu viteze practic instantanee, prin orice obstacol din Univers.
         Pe de altă parte, potrivit unor informaţii provenite din documente declasificate în SUA, ar rezulta că există spioni extrasenzitivi americani ce posedă abilitatea practică de a efectua călătorii în trecutul şi în viitorul omenirii. Pare de domeniul SF? Să nu ne grăbim a trage concluzii pripite. Pentru că, după cum spunea celebrul fizician Albert Einstein, trecutul, prezentul şi viitorul sunt simple iluzii. Ca urmare, posibilitatea efectuării în timp real a unor călătorii în trecut sau în viitor atestă existenţa concomitentă a trecutului şi viitorului. Se conturează, totodată, ipoteza potrivit căreia prezentul ar avea o durată insesizabilă de timp, de cel mult o fracţiune de picosecundă. Pentru că, susţin oamenii de ştiinţă implicaţi în acest gen de investigaţii, în clipa imediat următoare „prezentul” devine trecut, evenimentele avansând constant către viitor. Succesiunea trecutului, „prezentului” şi viitorului poate fi comparată cu o riglă a cărei cursor înaintează constant către viitor.

Gândul, un atribut paranormal a omului.
Să revenim la gând. În urma unor experimente pe care le-am făcut în anii ’70, la care au participat subiecţi umani copii, am remarcat că factorul principal care duce la obezitate în rândul copiilor este gândul. Copiii supraponderali se gândesc obsesiv la mâncarea preferată, introducând în subconştient informaţia subliminală, care stimulează zona cerebrală responsabilă cu prelucrarea hranei la nivel biologic. Seara, înainte de a adormi, majoritatea copiilor supraponderali se gândesc la ce vor mânca a doua zi, introducând în acest mod în subconştientul lor „ingredientele” necesare dezvoltării ţesutului adipos. Am observat cu acel prilej că, în situaţia în care se scade din raţia zilnică de mâncare sau se reduce potenţialul caloric al alimentelor pe care le consumă zilnic copii supraponderali, ei continuă să se îngraşe, cu gândul la mâncare. Se ştie că un copil supraponderal va deveni un adolescent suprapoderal, apoi va deveni un adult obez cu toate neajunsurile generate de obeziate. Şi aceste neplăceri sunt create de gând!
         Remediul supraponderabilităţii l-am găsit prin psihoterapie. Pe parcusul zilei, copiii suprapoderali erau atraşi în activităţi ce prezetau pentru ei un interes cu mult mai mare decât mâncarea. Astfel, suprapoderalii nu se mai gândeau seara la mâncare, creierul lor fiind ocupat cu procesarea informaţiilor rezultate din activităţile zilei precedente. Pentru a grăbi procesul de reducere a masei corporale, am găsit remedii naturale pentru creşterea nivelului metabolismului individual. Rezultatele au fost spectaculoase, fiecare copil a revenit la proporţile fizice optime, potrivit genelor individuale. Suprapoderabilitea poate fi eradicată prin psihoterapie, având în vedere principalele cauzele psihice care o provoacă: depresia și anxietatea.
         Gândul este un miracol al viului. Se află, cu probabilitate, la un alt nivel de organizare a materiei, guvernat de energii şi viteze de propagare corpusculară ce sfidează legile fizicii actuale.”
         Nu întâmplător în articole care le scriu în Jurnal Paranormal, fac adesea trimiteri la informații cuprinse în lucrări anterioare. În acest mod, reîmprospătez memoria cititorilor și îi pregătesc să asimileze mai lesne informațiile ce urmează.

Cum mâncăm.
Vorbeam mai sus despre supraponderabilitate, ce a devenit o problemă cu implicații mondiale. Obezitatea a fost declarată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) drept pandemie. Până în anul 2015, anticipează OMS, vor exista în lume 2,3 miliarde aduți supraponderali și mai mult de 700 milioane vor fi obezi.
         Las în grija specialiștilor în nutriție să ne alcătuiască meniul cu alimente sănătoase; sau, mă rog, cât ar putea fi alimentele de sănătoase în ziua de azi. Mă voi referi la rolul gândului, în procesul nutriției. Ați reținut desigur că, copiii supraponderali se gândesc excesiv la mâncare, în special seara înainte de culcare. Gândul la mâncare are drept rezultat secreția substanțelor hormonale, implicate în procesarea alimentelor. Iar acest lucru, oricât ar părea de paradoxal, îngrașă. Cum corelăm gândul, cu nevoia reală a organismului de alimente?
         Înainte de a ne așeza la masă, să renunțăm la ideea că trebuie să mâncăm tot ce există în farfurie. Creierul nostru deține informația cât trebuie să mâncăm, pentru a fi trasformate alimentele - prin metabolizare - în enegia necesară funcționării organismului în condiții optime. Să educăm creierul nostru, prin gând, să ne avertizeze când să ne oprim din mâncat. Exersând, vom ajunge în situația să apară declicul psihic la momentul oportun. Când creierul nostru ”spune” să ne oprim din mâncat, în momentul acela trebuie să ne oprim, chiar dacă mai avem de o îmbucătură în lingură și să ne ridicăm de masă. La fel procedăm cu cu hrana lichidă.
         În timpul mesei, să ne gândim întotdeauna că alimentele pe care le mâncăm sunt sănătoase și o să ne vindece de boli de care suferim. În acest mod, contribuim cu gândul la crearea unui potențial bioenergetic benefic al alimentelor cu care ne hrănim. Prin contribuiția gândului, alimentele pe care le mâncăm devin produse cu efecte placebo. (A se vedea și articolul publicat în Jurnal Paranormal, intilulat Medicamentele placebo – terapia viitorului?)

Cum să ne educăm creierul, să ne avertizeze când trebuie să ne oprim din mâncat.
Marea masă a omenirii, când se așează la masă, se gândește la mâncare, la gustul mâncării și la satisfacția ce o să simtă în urma îngurgitării alimentelor preferate. Marea masă a omenirii mânăncă prea mult, dincolo de gradul de sațietate individulă. Să nu uităm că senzația de sațietate începe să apară la circa 20 de minute, după încheirea mesei. Supraponderalii și obezii mânăncă și în intervalul de cele 20 minute fatidice, când încarcă stomacul la cât nu poate duce. Se opresc din mâncat doar când apare senzația de sațietate la nivel organic, nu la nivel psihic. Iar încărcând stomacul, metabolismul se lenevește, având drept rezultat depuneri de grăsimi în organism în mod haotic.
         În momentul în care ne așezăm la masă, să ne concentrăm pe ideea că, creierul nostru ne va avertiza când trebuie să ne oprim din mâncat. Când apare semnalul transmis de creier la nivel conștient, să ne oprim din mâncat și să ne ridicăm de la masă. Vom costata că în momentul în care apare semnalul să ne oprim, ne vom simți sătui. Procedura se respectă la orice masă. Vom constata că greutatea corporală se reduce în timp, iar metabolismul nostru va intra în parametri funcționali normali.

Mentalitatea abdomenului plat.
Nu există un model de fizic standard în privința esteticii corpului uman. Unii indivizi vor fi mai slabi, alții mai puțin slabi, iar alții mai dolofani. Cu toate acestea, vor fi indivizi dezvoltați fizic în limite normale. Este greșită mentalitatea unor tinere, care doresc să aibă abdomenul plat, să arate toate la fel. Estetica fizicului uman constă în diversitatea formelor fizice individuale. Nu toată grăsimea este nocivă și inestetică.

Grăsime structurală, grăsime normală și grăsime anormal stocată.
Cităm din articolul “O soluție eficientă împotriva epidemiei de obezitate”, apărut în Nexus new times magazine, avându-l ca autor pe medicul naturopat, Sherrill Sellman.
         „Există trei tipuri de grăsime în corp: grăsime structurală, grăsime normală și grăsime anormal stocată. Grăsimea structurală oferă protecție principalelor organe și articulațiilor organismului și nu este folosită în procesul de metabolizare. Rezervele normale de grăsime sunt răspândite în întreg corpul și sunt refolosite drept “combustibil”, atunci când organismul se confruntă cu o deficiență nutritivă sau calorică imediată. Aceste două tipuri de grăsimi sunt necesare, pentru o bună sănătate. Depozitele anormale de grăsime (grăsimea adipoasă) sunt dispuse sub piele și în jurul organelor, ca „rezerve de combustibil” pentru urgențe nutriționale grave.
         La persoanele obeze, aceasta tinde să se colecteze în locuri precum abdomenul, șoldurile, fesele, coapsele, genunchii, gleznele, brațele și gâtul. Aceasta este grăsimea care determină corpul să fie diform și care crează alte probleme de sănătate. (...)
         Deci, chiar dacă țineți diete, toată acea grăsime denaturată de pe abdomen, șolduri și coapse nu va fi niciodată atinsă. În schimb, veți deveni anemiat și veți pierde grăsimea structurală și rezervele de grăsime normală și veți diminua și mai mult funcțiile hipotalamusului (și ale celorlalte organe vitale – n.a.).”
         Gândul la mâncare stimulează depunerea depozitelor de grăsimi denaturate (țesutul adipos) ce duc la obezitate, cu îmbolnăvirea de diabet, cancer, hipertensiune arterială și alte disfuncții vitale în organismul uman.
         Informațiile cuprise în acest articol sunt reale, au trecut proba experimentelor de laborator, chiar dacă sunt în contradicție cu puzderia de soluții de slăbit, oferite de diverși întreprinzători prin mass-media autohtonă.

SUA provoacă Coreea de Nord


сша северная корея сша флаг сша кндр сша 2012 февраль коллаж
© Colaj: Vocea Rusiei
SUA provoacă Coreea de Nord cu aplicaţiile militare, a declarat în interviul pentru Vocea Rusiei, Evghenii Kim, cercetător ştiinţific la Institutul Extremului Orient al Academiei Ruse de Ştiinţe.
„Provocările împotriva RPD Coreene sunt necesare militarilor americani, care sunt nemulţumiţi de reducerea cheltuielilor pentru apărare, ca urmare a problemelor economice cu care se confruntă SUA”, a declarat Evgheni Kim.
„Turnând gaz pe foc” SUA doresc să creeze impresia că RPD Coreeană intenţionează să atace Coreea de Sud şi bazele militare americane. În afară de asta, Washingtonul doreşte să-şi consolideze poziţiile în Peninsula Coreeană, de unde este uşor de monitorizat procesele care au loc în Asia”, a subliniat expertul rus.

AGENDA OZN A GUVERNULUI DIN UMBRĂ. PROGRAMUL SECRET REFERITOR LA OZN-URI (4)

Cititi partea a III-a aici:


Articol apărut în Nexus New Times Magazine
de dr. Steven M. Greer


„Suntem întotdeauna cu voi”
Câteva anecdote interesante vă vor da o idee despre tipurile de oameni pe care i-am întâlnit în timpul realizării acestei lucrări.
De exemplu, în 1992, în timp ce organizam conferinţa cu astronautul Brian O’Leary în Colorado, am fost abordat de o femeie care insista să vină la întâlnirea specială destinată cercetătorilor. Aceasta era însoţitoarea colonelului M.K., acum soţia sa, care pretindea că este jurnalist. Ea, împreună cu colonelul, făceau parte din diverse proiecte psiho- operaţionale şi psiho-militare ale căror specialităţi erau psihotronica, radionica, armele de control asupra minţii şi ceea ce incorect sunt denumite arme „non-letale”. Aceste arme sunt utilizate uneori pentru a omorî oameni, ele folosind aşa-numitele unde electromagnetice scalare.
Cumva, ea a făcut rost de numărul meu de telefon. Eu eram plecat, aşa că a discutat cu soţia mea – o femeie minunată, care pune mare preţ pe noblesse oblige şi pe amabilitate. Această femeie i-a spus: „Cu cine mai exact ar trebui să mă culc pentru a avea acces la această întâlnire?” I-a spus aşa ceva soţiei mele! Asta este tot ce aveţi nevoie să ştiţi despre calibrul unor asemenea oameni. Atunci când spun oamenilor că cei pe care îi întâlnesc în acest domeniu sunt unii dintre cei mai răi, dezgustători, venali şi corupţi oameni care trăiesc pe Pământ cred ceea ce spun. Am întâlnit cu toate acestea şi unii oameni minunaţi. Unul dintre oamenii care au venit pentru a ţine o prelegere a fost Dorothy Ives,  soţia actorului Burl Ives, câştigător al premiului Oscar. Domnul Ives a fost prieten cu familiile Nixon şi Reagan şi cu alţi oameni politici şi a fost mason cu gradul 32.
Dorothy a venit la mine după prelegere, foarte emoţionată şi m-a rugat să merg la ea acasă pentru a mă întâlni cu Burl. Burl şi cu mine ne-am împrietenit. Ne-am întâlnit de multe ori, discutând despre o mulţime de subiecte. „Ştii, dintre toate persoanele nebune pe care mi le-ai prezentat, el este cel mai  sănătos,”  i-a  spus  el  lui  Dorothy,  care  întotdeauna întâlnea oameni interesanţi şi excentrici. El a înţeles că ne confruntam cu un aspect ce avea multe dimensiuni profunde şi că abordarea noastră era foarte raţională şi integră – dat fiind faptul că toate aceste lucruri sunt „foarte îndepărtate”. Dorothy nu ştia iniţial cine eram în realitate şi gradul în care aveam contacte cu serviciile de spionaj şi de securitate. În cele din urmă acest lucru a ieşit  la iveală, iar eu i-am spus:
„Există un om a cărui familie are legături profunde cu Agenţia Naţionala de Securitate (NSA). Anumite persoane din familia sa sunt oameni importanţi la NSA, iar ei îmi furnizează unele documente”. Unul din aceste documente este o copie mărită a unui document din 1962. Are pe el nume de cod cum ar fi „Proiectul MOON DUST” şi „Proiectul 46” şi este clasificat Top Secret – însă nu a fost declasificat. Mi-a fost înmânat pentru a-l putea da la rândul meu oamenilor potriviţi. Acest document [CIA] este transcrierea unei înregistrări referitoare la ceea ce s-a aflat ascultând-o pe Marilyn Monroe...

Acest document descrie cum Marilyn Monroe, care se despărţise recent de fraţii Kennedy, supărată şi rănită, l-a sunat pe Robert Kennedy şi pe un socialist din New York, un vânzător de obiecte de artă, prieten de-al ei.
Marilyn Monroe spunea că va ţine o conferinţă de presă în care va dezvălui publicului ceea ce i-a spus Jack Kennedy cu privire la obiectele din spaţiu care s-au prăbuşit şi care au fost recuperate în New Mexico în anii ’40. Preşedintele Kennedy i-a spus acestea deoarece a văzut nava extraterestră şi resturile ei de la locul prăbuşirii. Acest document este încă strict secret şi este datat în ziua dinaintea nopţii în care Marilyn Monroe a fost găsită moartă.
Am localizat de asemenea pe cineva care lucra în cadrul unităţii de spionaj a Departamentului de Poliţie din Los Angeles care a ajutat la supravegherea lui Marilyn Monroe până în momentul morţii ei şi ştia cum a fost asasinată. Nu există nici un dubiu că ea a fost ucisă de agenţi ai serviciilor secrete ale Statelor Unite.
Important, acest document a fost semnat de James Angleton, legendarul şi fanaticul vânător de agenţi infiltraţi şi cel care a  oprit scurgerile de informaţii din cadrul CIA. Acest document, în opinia mea, era un mandat pentru crimă pentru Marilyn Monroe, deoarece rezuma ceea ce dorea ea să facă în mod iminent. Nu cred că ştia în ce s-a băgat. Atunci când i-am spus lui Burl acest lucru, el a replicat: „Eu şi Marilyn Monroe ne ştiam foarte bine şi îţi pot spune că toţi care o cunoşteam ş iam că a fost ucisă, însă nici până astăzi n-am ştiut de ce!”...

(Va urma)


Soţii Ceauşescu şi divizia paranormală. De ce mergea cuplul prezidenţial la ghicitoare


Ceauşescu era adeptul materialismului dialectic, ceea ce, teoretic, excludea din aria preocupărilor sale tot ce ţine de misticism sau paranormal. Numai că, vrând-nevrând, dictatorul a intrat, încă din anii '60, pe un front straniu, cel al războiului psihotronic. Atunci, ateul Nicolae Ceauşescu şi soţia sa, Elena, au creat divizia paranormală. Necunoscuta unitate zero, totuşi, nu era formată din duhuri, entităţi sau fantome, ci din pionieri, după cum au aflat reporterii de la România de Poveste.

Sotii Ceausescu au apelat la vrajitorii si ghicitoare pentru a conduce tara
Soţii Ceauşescu au apelat la vrăjitorii şi ghicitoare pentru a conduce ţara
Foto: ziuaveche.ro

Din cele mai vechi timpuri, conducătorii au ținut întotdeuna pe lângă ei, șamani, vraci, ghicitori în mațe de găină sau, de nu, paranormali cu cravată violet. Ispita de a acționa de la distanță, fără implicare directă, malefic sau benefic, numai prin ritualuri sau manevrarea unor obiecte de cult, este o constantă a istoriei războaielor, după cum explică Vasile Rudan, specialist în psihotronică.

Războiul rece a fost, înainte de toate, un război. Și ca în orice război, indiferent de ideologiile celor care-l duc, singura regulă respectată este cea că nu există vreo regulă. Ca urmare, și frontul paranormal a intrat în logica cursei înarmărilor. URSS-ul a început cu un avantaj enorm pentru că preocupările în domeniu începuseră mai demult. Consultarea misticilor de către curtea imperială de la Moscova a fost continuată, cu mari investiții și de către materialistul Stalin. Anii '50 au creat premisele alăturării electronicii cu puterile minții, născându-se un nou concept, războiul psihotronic.

Cuplul Ceaușescu a avut o apetenţă foarte mare pentru pentru vrăjitorie și paranormal, care își are originea, fără îndoială, în faptul că, esențialmente, ei rămăseseră captivi în spațiul mistic al satului românesc. Dincolo de bățoșenia lor materialistă, Elena și Nicolae erau bântuiți de duhuri și moroi, sperând în rezolvări miraculoase cu ajutorul farmecelor.

Eugen Celan, fondatorul Asociației Române de Cercetări Psihotronice, își amintea că, auzind despre Vanga, vestita clarvăzătoare bulgăroaică, Nicolae Ceaușescu, însoțit de Ion Dincă, a vizitat-o în secret. "Dacă ar fi ascultat ce i-a prezis ea, astăzi probabil că mai trăia", spunea Eugen Celan.

Ca de obicei, academiciana și savantul de renume mondial, își alege propria cale către paranormal, apelând la celebritățile locale, vrăjitoarele din Străulești, mai apropiate ca mentalitate de spațiul oltenesc, în care femeia trebuie să facă orice pentru a-și opri bărbatul să calce strâmb. Cea la care ar fi apelat este chiar vestita vrăjitoare Maria Câmpina, iar principala grijă a Elenei Ceauşescu era să nu-şi piardă soţul. "Elena Ceaușescu nu era prea frumoasă. Şi ea venea ca să-l potolesc, să nu cumva să se ia cu altcineva şi să o lase pe ea. Venea să-i fac să fie îndrăgostit de ea şi să fie iubiţi de popor. Mi-a spus că avea o duşmancă şi că a vrut să-l cucerească pe soţul ei",  povesteşte Maria Câmpina.

Întâlnirile Elenei cu vrăjitoarele autohtone au lăsat urme în memoria vrăjitorească, iar astăzi cele care pretind că au descălecat de pe măturoi pentru a călca pragul familiei Ceaușescu, folosesc povestea pentru publicitate, amestecând planul mistic cu cel al istoriei recente. Maria Câmpina spune că a avertizat-o pe Elena Ceauşescu că nu vor sfârşi bine, dar că aceasta nu a ascultat-o: "Venea cu şofer la ora 10 noaptea şi mă lua la Snagov. Acolo era o cameră separată, unde făceam descântecele. Şi ea a tras cartea cu negru. Şi eu atunci i-am spus că o să aibă vărsare de sânge. Ea s-a supărat pe mine şi a zis că nu crede, că lumea îi iubeşte".

Chiar dacă putem privi sceptic spusele vrăjitoarei, există opinii conform cărora evenimentele din decembrie 1989 au avut și o importantă componentă paranormală. Unii specialiști afirmă că mulțimea adunată la mitingul din 22 decembrie ar fi fost manipulată ocult prin mijloace post-hipnotice.

"Sunt experți care antrenează persoane să reacționeze după o anumită perioade de timp în urma unui cuvânt, care se poate transmite direct, prin telefon sau al unui sunet. Acea persoană cade întro stare de hipnoză, face ce face, poate chiar să omoare altă persoană, după care, când se aude alt sunet sau îşi termină obiectivul de îndeplinit se duce acasă, spală o farfurioară şi a uitat tot", explică hipnoterapeutul Horia Niță.

Mulți dintre participanții la miting își amintesc despre un zgomot puternic, un huruit, care a isterizat o parte dintre manifestanți. Nici până astăzi nu s-a identificat originea acelui sunet.

Puterile hipnozei colective sunt, însă, numai o componentă a armelor mentale ce s-au dezvoltat pe frontul invizibil. Pe care front, deși a fost înfrânt, Ceaușescu nu l-a neglijat. Prin anii '60, când Securitatea Română se emancipase de sub tutela marelui URSS Ceaușescu își crează propriul servici de acțiune extrasenzorială. Vasile Rudan susține că a participat la unele experimente făcute de serviciile românești: "Începând cu 1962, în ţara noastră au avut loc unele cercetări experimentale în domeniul extrasenzorial, care au urmărit să monitorizeze nivelul de sănătate al unor lideri din aşa zisul lagăr capitalist. Cercetările şi monitorizările au fost extinse și asupra liderilor din ţările socialiste".

Cercetările arată că, potențele paranormale ale copiilor sunt mult mai mari ca ale adulților. Plecând de la această premisă, serviciile secrete ale anilor '60 din România nu au ezitat să implice copii în experimente paranormale. S-au folosit copii pentru telepatie, dar şi pentru detecţie şi teledetecţie senzorială, ale căror rezultate erau de o acurateţe maximă.


Sursa: www.rtv.net

Sfântul Giulgiu, expus pentru a doua oară în istorie


Sfântul Giulgiu (numit şi Giulgiul din Torino), în care, potrivit tradiţiei catolice, ar fi fost înfăşurat trupul crucificat al lui Iisus, transmite 'o mare pace', afirmă Papa Francisc într-un mesaj video înregistrat în vederea expunerii Giulgiului pentru public.

Sfântul Giulgiu
Sfântul Giulgiu
Moment istoric pentru istoria creştinismului: Sfantul Giulgiu a fost din nou arătat publicului. Înaintea expunerii sale televizate, Sfântul Giulgiu a fost arătat unui număr de circa 300 de handicapaţi şi bolnavi care au trecut în mici grupuri prin faţa pânzei, protejată în permanenţă de o vitrină. 

'Nu este doar o simplă observaţie, ci o veneraţie, o privire de rugăciune', a subliniat Papa, referindu-se la acest eveniment. 'Omul din Giulgiu ne invită să-l contemplăm pe Iisus din Nazaret. Această imagine imprimată în pânză vorbeşte inimii noastre şi ne împinge să trecem Golgota (...) şi să ne cufundăm în liniştea elocventă a dragostei', a continuat Suveranul Pontif. 


Pentru Papa Francisc, 'chipul de pe Giulgiu comunică o mare pace, este ca şi cum ar lăsa să transpară o energie conţinută, dar puternică, ca şi cum ne-ar spune: ai încredere, nu-ţi pierde speranţa, forţa dragostei în Dumnezeu, forţa celui Înviat învinge totul'. 



La finalul mesajului său, Papa a reluat o rugăciune a sfântului Francisc de la Assisi, cerându-i lui Dumnezeu să-i dea 'o credinţă dreaptă, o speranţă solidă şi o milostenie desăvârşită'. 




În anul 2010, expunerea pânzei pentru public timp de două săptămâni în catedrala din Torino a atras 2 milioane de vizitatori, printre care şi fostul Papă Benedict al XVI-lea, care a vorbit despre o 'icoană extraordinară' ce corespunde perfect poveştii morţii lui Iisus din Evanghelie. 



Noua expunerea 'online' a Giulgiului s-a bucurat deja de un succes notabil, după ce a fost pusă la dispoziţie de compania Apple fiind înregistrate 15.000 de descărcări într-o singură zi.


Sursa:  REALITATEA.NET

Miracle Drink - băutura care distruge cancerul


Miracle Drink este o băutură consumată de chinezi de foarte mult timp, pentru menţinerea unui stil de viaţă sănătos.
de Unica.ro, 28 Martie 2013
  • fresh vindeca de cancer
    Sursa Foto: Hepta.ro
Lui Seto, un bolnav de cancer pulmonar, un celebru nutriţionist din China i-a recomandat să o consume timp de 3 luni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Seto s-a vindecat de cancer! Este o băutură minune şi este atât de simplu de preparat!

Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfeclă roşie, un morcov şi un măr, toate crude. Se spală bine, se taie cubuleţe, se pun în blender (cu tot cu coajă) cu puţină apă plată şi sucul se bea imediat.

Acest suc va ajuta în următoarele afecţiuni:
1. Previne dezvoltarea celulelor canceroase.

2. Preveni bolile de ficat, rinichi, pancreas şi poate vindeca ulcerul.
3. Întăreşte plămânii, previne atacurile de cord şi tensiunea arterială ridicată.
4. Întăreşte sistemului imunitar.
5. Benefic pentru vedere, tratează ochii roşii, obosiţi şi uscaţi.
6. Ajutăla diminuarea durerilor musculare.
7. Detoxifiază, ajută tranzitul intestinal, tratează constipaţia. Tratează acneea şi înfrumuseţează pielea.
8. Elimină respiraţia urât mirositoare,datorată indigestiei sau infecţiilor în gât.
9. Diminuează durerile de orice fel.
10. Vindecă febra fânului (rinita alergică).

Alte beneficii:
- Nu există absolut niciun efect secundar
- Extrem de hrănitoare şi uşor de absorbit
- Foarte eficientă în cazul în care vrei să pierziîn greutate
- Vei observa că sistemul tău imunitar va fi îmbunătăţit după doar 2 săptămâni

Aşadar, ce mai aştepţi? Fuga la storcător!


Sursa: www.unica.ro

Dietă şi sănătate: Rodia, un fruct care te salvează de cancer


Cu toţii am auzit de rodii, dar, din păcate, nu toţi am consumat aceste fructe miraculoase care conţin de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât vinul roşu sau ceaiul verde.
de Unica.ro, 29 Martie 2013
  • rodie
    Sursa Foto: Hepta.ro
Dacă te afli printre cei care încă nu au mâncat niciodată rodii, te invităm să încerci, vei avea doar de câştigat.

Iată beneficiile consumului de rodii / de suc de rodii:

1.Conţinut ridicat de antioxidanţi - antioxidanţii luptă împotriva radicalilor liberi, menţinându-ne organismul tânăr şi sănătos.

2.Diluează sângele - sucul de rodii ajută la buna circulaţiea sângelui, acesta ajungând mai uşor la inimă, creier, şi la restul corpului.

3.Previne cancerul - consumul regulat de rodiiajutăla reducerea şi blocarea creşterii celulelor canceroase şi a tumorilor în organism. Mai exact, forţează celulele canceroase să se autodistrugă.

4.Ajută digestia - sucul de rodii este un remediu natural pentru diaree, dizenterie şi multe alte probleme digestive.

5. Vindecă anemia - cu un conţinut ridicat de fier, sucul de rodii este un remediu foarte eficient pentru anemie, deoarece creşte nivelulhemoglobinei.

6. Anti-inflamator - sucul de rodiiare proprietăţi care ajută la tratarea artritei. Poate vindeca, de asemenea tusea sau durerileîn gât.

7. Îngrijire neonatală - a fost dovedit că sucul de rodii consumat de către femeile gravide ajută la protejarea creierului nou-născutului.

8. Protejează şi curăţă arterele - creşte nivelul de oxid nitric, care ţine arterele suple şi flexibile.

9. Protejează cartilajele - contribuie la prevenirea deteriorării cartilajelor, reducând implicit riscul de apariţie al osteoartritei.

10. Reduce colesterolul - 220 ml de suc de rodii consumat zilnicajută la scăderea tensiunii arteriale şi reducerea colesterolului rău.


Sursa: www.unica.ro/

Horoscop aprilie 2013


Cercetand cerul anului 2013, o multime de astronomi l-au denumit “anul cometelor”datorita numarului de comete neasteptat de mare care va intra in atmosfera noastra. Din punct de vedere istoric, cometele au fost intotdeauna semne de bun sau rau augur pentru evenimente ce vor urma in anul respectiv. Daca privim cometele ca un mijloc de comunicare cu Divinitatea si vom incerca sa decodificam limbajul universal simbolic, am putea sa incercam sa deslusim ceea ce inaintasii nostri stiau.
“Efectele cometelor sunt influentate de constelatia in care ele apar, de gradul si semnul zodiacal si pot provoca caldura excesiva, boli, razboaie, schimbari de putere, vanturi puternice, cutremure si inundatii.”– W.Robson

Deci daca 2013 este “anul cometelor”, ce mesaje se transmit omenirii?
In martie ( sf. lunii martie 2013) cometa Pan-STARRS a putut fi vizibila pe cerul nostru si a strabatut constelatiile Piscis Austrinus, Aquarius, Cetus, Pisces, Andromeda și Cassiopeia. De retinut ca strabate zodiile Varsator si Pesti iar Romania are un Soare in Varsator!!...apoi va face conjunctie cu galaxia Andromeda ( modificari si schimbari importante in viitor pentru drepturile femeilor din intreaga lume).
Avem apoi in noiembrie cometa ISON, care se va apropia foarte mult de Soare si va fi vizibila incepand cu mijl.lunii noiembrie pana in ianuarie 2014. Extrem de stralucitoare si comparabila Marea Cometă din 1680, ISON ar putea aduce debutul unor boli sau pandemii. Este foarte posibil ca in acest an 2013, sa inceapa atacuri violente ale unei boli scapate de sub control ( “scapate” un mod metaforic sau... nu). Intervalul martie –noiembrie este critic din acest punct de vedere, iar lunile de vara sunt esentiale pentru evenimentele ce vor urma.

In ceea ce priveste luna aprilie, as vrea sa fac o comparatie. Valoarea actiunilor pare sa fie in crestere acum si as vrea sa ne amintim de perioada 1999-2000, cand tot asa erau pe crestere. Au continuat sa creasca pana cand au inceput sa scada si a venit acel imposibil de uitat 11.09.2001...iar lucrurile nu au mai fost niciodata la fel!
In acest an, un eveniment de acelasi calibru va schimba lumea intreaga si ne vom raporta la el ca la un sfarsit dar si un nou inceput.
12 -17 aprilie : inceputul unor evenimente importante care va marca acest timp in istorie, momente grele si dificile la nivel global. Tot in aceasta perioada, avem pe cer formate doua yoduri ( numite si “degetul lui Dumnezeu sau mana destinului”) care aduc situatii dificile si relatii stresante care se repeta pe durata mai multor vieti. Avem nevoie de un  nou mod de intelegere, mai multa obiectivitate si nu in ultimul rand, libertate interioara. Nu este usor pentru nici unul dintre noi, vom fi incercati toti intr-un anumit domeniu de viata iar toate aceste greutati au un singur scop: constientizarea greselilor repetate de-a lungul acestei vieti si nu numai.

30 aprilie: opozitia lui Marte cu Saturn poate provoca atacuri neasteptate, lupte subterane pentru putere ( pentru Romania vizat va fi Parlamentul, buna functionare a sistemului economic, sistemul legislativ) si nu in ultimul rand o crestere a frustrarilor populatiei, violente sau/si taieri ale cheltuielilor la nivel macro sau personal. Cu Jupiter aflat in casa 12 ( harta natala a Romaniei) am putea sa ne mai asteptam la atacuri venite din partea unor dusmani ascunsi (inca) Romaniei, cu presiuni pe domeniul bancar, evenimente care vor apare brusc si neasteptat. Sunt de asteptat masuri drastice care pot afecta locuri de munca, conditii de trai, piata de capital, banci si societati comerciale. Impuls temporar pozitiv pentru tehnologia comunicatiilor si activitatile conexe si de urmarit piata argintului.

Mărturie şocantă: "Sunt dovezi despre existenţa marţienilor"


Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Alfred Webre, fostul director al Institutului pentru Cooperare în Spaţiu (ICS), susţine că sunt dovezi că există civilizaţii etice mai avansate decât cea umană, care participă la procesul nostru de dezvoltare.
"Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat în programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre", a declarat Webre (70 de ani), care este doctor în drept şi este judecător al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi.

Acesta susţine că guvernul SUA lucrează cu extratereştrii în secret de peste 60 de ani. "Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori înaintea raselor extraterestre", a adăugat fondatorul ICS, care a făcut şi o altă dezvăluire-şoc: "A avut loc o întâlnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte".

"Credem ca în anul 9500 î.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decât noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamânt. În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, în care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Îl puteti vedea pe site-ul Exopolitics", a explicat Webre.

Acesta a explicat şi motivul pentru care marţienii nu se prezintă societăţii umane: "Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea universului. Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii. Se pare ca traim într-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra".


Sursa: www.evz.ro