joi, 23 octombrie 2014

Miracolele Consumului de Apa Calda cu Sare pe Stomacul Gol


Ati auzit vreodata de Apa Sole? Daca nu, asta este ok, o multime de oameni, probabil, nu au auzit. Dar acum este timpul sa aflati despre acest lucru, este vorba despre o bautura uimitoare , 100% naturala. 

Aceasta nu este un leac miraculos sau un moft, ci mai degraba un amestec de viata, dintre sarea nerafinata si apa calda, care sprijina capacitatea naturala a organismului de a se vindeca pe sine

De ani de zile ni sa spus ca sarea poate fi daunatoare pentru sanatatea noastra si ideea de fapt, de apa potabila calda cu sare, poate suna mai mult decat o atingere contra-intuitiva. Cu toate acestea, o solutie de sare concentrata facuta cu 100% sare naturala este foarte sanatoasa si buna pentru corpul tau. 

Da, este cu adevarat un amestec bun pentru tine ! 

Adevarul este ca sarea nerafinata ( de exemplu Sarea de Himalayaeste, de fapt buna pentru tine. Aceasta ajuta la echilibrarea zaharului din sange, ajuta la mentinerea oaselor puternice, regleaza metabolismul, stimuleaza sistemul imunitar si multe altele. 


Sarea naturala ofera o serie de substante nutritive si minerale, intr-un mod in care organismul recunoaste si stie cum sa o foloseasca. Peste 80 de minerale se gasesc in apa sarata filtrata natural, folosita pentru a crea sare de mare nerafinata, dau culoarea gri vital, si o usoara umezeala, acest lucru pastreaza sarea si mineralele intr-o forma pe care organismul o poate folosi. 

Ce se intampla cand sarea naturala se combina cu apa filtrata calda? 

Ionii pozitivi din sare, inconjoara ionii negativi din moleculele de apa si invers. Acest lucru creeaza o noua structura care are o sarcina electrica, ce este usor absorbita de catre organism. Apa nu mai este apa si sarea nu mai este sare. 

Odata ingerata, sarcina electrica lucreaza cu organismul pentru a trimite semnale electrice celulelor, ajutand rinichii la mentinerea fluidelor din organism. 

Consumul unui amestec de sare si apa naturala nu este nimic nou; acesta a fost folosit ca un remediu in intreaga lume de secole. Atat dovezi anecdotice cat si stiintifice sprijina utilizarea acesteia pentru urmatoarele: 

Hidratarea: Da, ni se spune sa bem mai multa apa, si in timp ce, cei mai multi oameni au nevoie pentru sa bea mai multa apa, este posibil sa se bea prea mult. In conformitate cu Matt Stone, autor al lucrarii "Mananca de caldura": O abordare metabolica- la mancare si bautura, dac vei consuma apa plata prea multa, acest lucru iti poate provoca de fapt rau organismului facandu-ti corpul un pic diluat" 

Atunci cand se intampla acest lucru se poate pune o presiune foarte mare asupra corpului si metabolismului lent. Sanatatea celulara este dependenta de o anumita concentratie de minerale si electroliti. 

Cand nu bem cantitati suficiente de apa plata, lichidul extracelular devine diluat, ceea ce creeaza un raspuns de stres si eliberarea de adrenalina. Se spune ca: "nici o alta creatura nu este atat de indepartata de la programarea sa instinctuala pana la punctul accidental peste baut." Consumul de apa cu sare naturala permite organismului sa absoarba si sa foloseasca apa eficient. 

Ai udat vreodata o planta, atunci cand aceasta este extrem de uscata? Apa se va duce extrem de rapid in partea de jos a plantei. Consumul , in exces, de apa potabila este un procedeu asemanator la om - o consumi si ea nu face altceva decat sa se duca repede spre eliminare urgenta prin urina. Un pic de sare naturala si apa, incetineste acest proces si permite, ca toata bunatatea de apa sa fie absorbita si utilizata corect de catre organism. 

Digestia: Apa sarata incepe sa activeze glandele salivare in gura, eliberand amilaza. Acest prim pas in procesul digestiv este foarte important. In stomac, sarea naturala stimuleaza acidul clorhidric si o enzima care ajuta la digestia proteinelor cat si la digestia alimentelor. De asemenea, stimuleaza secretiile din tractul intestinal si ficat, care ajuta la digestie. Consumul regulat de Apa Sole poate ajuta si la cresterea absorbtiei nutrientilor, de asemenea. 

Somnul: De mineralele din sarea nerafinata are nevoie organismul pentru calmarea sistemului nervos. Sarea este cunoscuta pentru a reduce cortizolul si adrenalina, doi hormoni de stres periculoasi. Acest lucru poate promova un somn mai bun organismului. 

Detoxifierea: Din cauza continutului bogat in minerale, Apa Sole, ajuta organismul in procesul de detoxifiere naturala. Apa Sole este, de asemenea, in mod natural antibacteriana si, prin urmare, poate ajuta organismul sa scape de bacterii periculoase. 

Sanatatea oaselor: O teorie populara cu privire la osteoporoza si alte boli osoase, este ca organismul foloseste calciu si alte minerale din oase, in scopul de a supravietui si de a neutraliza aciditatea din sange. Deoarece Apa Sole este plina de minerale in mod natural si sanatos, ea are un efect de alcalinizare, aceasta ajutand la imbunatatirea sanatatii oaselor. 

Pielea: Sarea naturala contine minerale care pot ajuta pielea sa arate si sa se simta cel mai bine. Ea lupta impotriva acneei si reduce infectiile pielii, sulful pastreaza pielea curata si neteda, si poate ajuta la pastrarea un scalp uscat. Eczemele si eruptiile cutanate, care sunt de multe ori un rezultat al unui deficit de sulf si zinc,sunt eliminate prin consumul acestei ape. 

De asemenea, ea promoveaza si vindecarea rapida a ranilor, stimuleaza sistemul imunitar si regleaza activitatea glandelor sebacee, iar iodul ajuta la cresterea consumului de oxigen si a ratei de metabolizare a pielii. 

Minerale: Conform Dr. Linus Pauling, de doua ori castigator al Premiului Nobel, "Puteti avea orice boala, orice boala iar toate bolile se datoreaza unui deficit de minerale." Mineralele sunt fundamentul pentru nutritie si sanatate. Fara ele, nici un alt sistem in organism nu functioneaza asa cum ar trebui. 

Vitaminele si alte substante nutritive nu sunt absorbite atunci cand aminoacizii si enzimele nu functioneaza din cauza lipsei de minerale vitale. Din cauza dietei extrem de precare, deficientele de minerale sunt mai frecvente decat oricand. Apa Sole, facuta cu sare bogata in minerale, este o sursa bogata de minerale vitale, cum ar fi bariu, crom, magneziu, seleniu, zinc, titan si mineralele B2. 

Alte beneficii remarcabile ale consumului de Apa Sole: 

Energie imbunatatita 
Reduce zaharul din sange 
Crampe musculare reduse 
Tensiune arteriala redusa 
Vene sanatoase 
Pierdere in Greutate 

Modul de preparare: 

Intr-un borcan de 800 ml , pune 250 g de sare naturala. 
Umple borcanul cu apa filtrata, lasand 2 cm in partea de sus. 
Acoperiti borcanul cu un material plastic (nu din metal). 
Se agita si se lasa sa stea timp de 24 ore. 
Dupa 24 de ore se verifica pentru a vedea daca toate cristalele de sare sunt dizolvate. 
Cand sarea este dizolvata complet,Apa Sole este gata. 
Se mentine la un loc racoros, ferita de caldura si lumina. 
Proprietatile antibacteriene si antifungice ale Apei Sole o vor ajuta sa reziste la infinit. 

Adauga ½ lingurita de Apa Sole la un pahar de apa filtrata calda si consuma in fiecare dimineata, inainte de micul dejun, pe stomacul gol. 

Gustul trebuie sa fie unic; in cazul in care gustul este usor sarat , atunci aceasta este combinatia perfecta pentru tine. 

Daca are un gust prea sarat, acesta se dilueaza cu apa simpla calduta, pana la un gust doar usor sarat. 

In cazul in care nu are un gust destul de sarat, se adauga mai multa sare pana cand totul va fi perfect. Trebuie sa ai incredere in simturile tale - corpul tau stie cel mai bine! Cantitatea de care aveti nevoie poate varia in fiecare zi. 

Cea mai buna sare naturala! 

Puteti gasi mai multe tipuri de sare nerafinata, chiar in magazine, dar verifica eticheta, ea trebuie sa spuna "nerafinata" - unele saruri de mare sunt mai rafinate. Mie imi place sa folosesc Sarea de Himalaya, care nu se vinde in magazine, pentru ca este "prea sanatoasa". Puteti gasi destul de usor Sare de Himalaya pe internet. Aflati mai multe despre Sarea de Himalaya aici

Nota: 
Intotdeauna se consulti un medic inainte de a incepe orice fel de cura naturala.


 - See more at: http://www.secretele.com/2014/07/miracolele-consumului-de-apa-calda-cu.html#sthash.6QTqRTLH.hlL3pV0O.dpuf

Sursa: http://www.secretele.com/

PROFETIA UNUI INDIAN DESPRE TARA NOASTRA: „ROMANIA SI PALESTINA VOR SCAPA DE PEDEAPSA FOCULUI NIMICITOR”!

PROFETIA unui INDIAN despre tara noastra ROMANIA si PALESTINA vor SCAPA de pedeapsa FOCULUI NIMICITOR

Indianul Sundar Singh (1889-1933) este un intelept si iluminat indian, care a facut o calatorie prin toate tarile crestine in primul deceniu al secolului nostru, cand a vizitat si tara noastra.
In curand aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii contribuind la indeplinirea realitatii oranduite de Dumnezeu si se vor supune vointei divine mult mai bine decat altadata deoarece atunci vor lua sfarsit intr-o mare masura manifestarile indaratniciei omenesti care au facut cu putinta atatea actiuni de rea interpretare a vointei divine. Perpetuarea raului se va stavili, revelatiile divine ajungand sa acopere pamantul si facand ca tot ceea ce este placut inaintea lui Dumnezeu sa iasa la lumina, pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga intelepciunea si sa se desavarseasca.

Acum, cand fac cunoscute aceste profetii, daca as fi roman de origine, probabil ca as putea fi invinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara indoiala unele motive sa fiu judecat intr-un fel omenesc, cu patima omeneasca; insa deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Cristos si ferm stabilit in credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, incredintandu-va ca acum nu fac altceva decat sa exprim voia lui Dumnezeu.
In anii care vor veni si lunile ce vor veni, in tara trairii voastre (Romania), scoarta pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vanturi puternice, terestre si maritime, vor nimici indrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.
Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. In acele timpuri de mari schimbari, in alte locuri de pe pamant un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului. Insa va atrag atentia sa nu socotiti dupa calendarul intereselor voastre meschine schimbarile spirituale la nivelul lumii pamantene, caci iata, dupa cum am vazut eu, aceste transformari vor veni peste voi si va vor lua prin surprindere chiar daca veti ramane neclintiti in incapatanarea voastra si nu veti ajunge sa credeti in Dumnezeu.
Multi oameni ce alcatuiesc popoarele Asiei se vor orienta catre religia crestina aproape fulgerator, iar o multime de triburi salbatice se vor crestina si datorita marii raspandiri a Bibliei, ea generalizandu-se apoi la toate popoarele indiferent de limba, de la Polul Nord si pana la Polul Sud.
Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci cand Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor disparea, ca in locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamantene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai avand menirea de a pastra ordinea in acele zone.
In acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata pamantului, Bosforul si Dardanele se vor scufunda, disparand complet de pe suprafata globului, de asemenea, o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure, scoarta pamantului fiind zdruncinata de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor. Bisericile purtatoare de har divin se vor uni intr-una singura, supranumita Biserica crestina dreptcredincioasa, apostolica si misionara care va pregati aproape intreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul intregii planete. Tot atunci va apare anticristul, prin anticrist intelegandu-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constienti, lupta impotriva spiritualitatii veritabile, urmarind sa triumfe fortele obscure ale intunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana intr-o stare de inconstienta si sclavie letargica, si multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea adevaratei credinte in Dumnezeu.
Toate acestea si multe altele, desi poate acum necrezute de unii oameni, mai tarziu se vor intampla din voia lui Dumnezeu. Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului ce se va desfasura pe aproape intreg globul pamantesc, Romania si locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecuta prin sabie va ramane de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atat de pregnant urmarita, se va reduce la zero.
http://www.caplimpede.ro/

NICI CERCETATORII NU SE ASTEPTAU LA ASTA: “PREGATITI-VA CU TOTII! VOM FI MARTORII ACESTUI FENOMEN CHIAR IN ACEASTA VIATA”! VIDEO

NICI CERCETATORII Nu se asteptau la Asta PREGATITI-VA cu totii!  Vom fi MARTORII acestui Fenomen CHIAR în aceasta Viata!  VIDEO

Cercetatorii au Fost Luati Prin surprindere de acest Fenomen îngrijire VA Avea loc mai Repede Decat se credea, anuntand cca vom fi cu totii martori CHIAR în aceasta Viata.
O Noua inversare a polilor magnetici ai Pamantului ar putea sa se produca in Viitorul apropiat, în Timpul VIETII noastre, în conformitate únor bere analize datelor cu Privirea la Campul magnetic terestru, culese Atat in cadrul misiunii Swarm apartinand Agentiei Spatiale Europene (ESA).

Polii magnetici s-au inversat de mai multe Ori de-a Lungul istoriei planetei noastre. Astfel, în Urma cu aproximativ 800.000 de ani, nordul magnetic se Afla deasupra Antarcticii, IAR sudul magnetic se Afla suprapus Nordului geografic.
Oamenii de Stiinta au Estimat ca ONU ciclu de inversare a polilor magnetici Incepe Prin slabirea continuum-un interval Campului-Intr ONU magnetic de cateva mii de ani. Apoi, cand Campul magnetic Devine suficient de lespede, polii se inverseaza, IAR Campul magnetic Revine la intensitatea sa maxima. Noul Studiu Insa indica cca Ultima inversare a polilor magnetici sa produs interval Intr-ONU de timp Relativ Scurt, de Doar 100 de ani. În Prezent, conforme masuratorilor, Campul magnetic al Pamantului se Afla la stadiul de slabire.
Datele adunate în cursul acestei veri de SISTEMUL de sateliti Swarm, apartinand ESA, tabara indica acest ca faptul magnetic ISI pierde DIN Intensitate de 10 Ori mai rapid Decat se credea inițial.
DACA intensitatii pierderea s-ar fi produs mai împrumutat, ar fi ramas valabila predictia privind inversarea polilor magnetici Peste cateva mii de ani, Dar în conditiile semnalate de ESA aceasta predictie s-ar putea dovedi mult Prea optimista.
"Nu STIM DACA urmatoarea inversare se VA produc la FEL de brusc ca si Ultima, Dar NICI Nu putem sti aprox NU VA FI ASA", a comentat Paul Renne, director al Centrului for Geocronologie de la Universitatea California DIN Berkeley.

 https://www.youtube.com/watch?v=zA5GOTvYWLA

Sursa:  agerpres.ro

Vindeca Astmul in mod Natural la tine Acasa

Un articol de Cristian Iacov 

Astmul este o boala pulmonara care provoaca dificultati de respiratie. Astmul poate fi acut sau cronic. Atacurile de astm apar atunci cand exista o obstructie in fluxul de aer in plamani. 

Unele cauze comune ale astmului sunt alergiile, poluarea aerului, infectiile respiratorii, sulfitii din alimente si anumite medicamente. Simptomele comune includ tuse, respiratie suieratoare, dificultati de respiratie si senzatie de constrictie toracica. 

Exista mai multe tratamente medicale pentru astm, insa aceste remedii naturale simple pot ajuta, de asemenea, la eliminarea crizelor, si asta intr-un mod cat mai natural. 

Iata primele cai de atac pe care le ai la indemana chiar la tine in casa : 


1. Ghimbirul 

Ghimbirul este un tratament naturist bine cunoscut pentru diverse afectiuni, inclusiv astmul. Cercetatorii au descoperit ca acesta poate ajuta la reducerea inflamatiei cailor aeriene si inhiba contractia cailor respiratorii. In plus, studiile arata ca aceasta planta are compusi ce pot creste efectele de relaxare musculara ceea ce te va ajuta la eliminarea crizelor. Se amesteca cantitati egale de suc de ghimbir, suc de rodii si miere. Consuma o lingura din acest amestec de doua sau de trei ori pe zi. 

Pentru detoxifierea plamanilor tai, fa un preparat alcatuit dintr-o lingura de seminte de schinduf zdrobite, o lingurita de suc de ghimbir si una de miere pe care le pui in 150 de ml de apa. Bea aceasta solutie in fiecare dimineata si seara. Puteti manca de asemenea, ghimbir crud amestecat cu sare. 

2. Ulei de mustar 

Cand ai un atac de astm, un masaj cu ulei de mustar te va ajuta sa-ti eliberezi caile respiratorii si sa-ti readuci respiratia la normal. 

Se incalzeste putin uleiul de mustar, dupa care va puteti masa usor pe piept si pe partea superioara apieptului spre gat. Fa acest lucru de mai multe ori pe zi, pana cand simptomele dispar. 

3. Smochine 

Proprietatile deosebite ale smochinelor promoveaza sanatatea respiratorie si te ajuta la eliminarea mucusului care iti ingreuneaza respiratia. 

Se spala trei smochine uscate si se scufunda intr-o cana de apa, lasandu-le peste noapte. Dimineata se mananca smochinele iar apa se bea pe stomacul gol. 

Continuati acest tratament la domiciliu pentru cateva luni. Aceasta metoda ajuta substantele nutritive sa intre rapid in fluxul sanguin si sa ofere ajutor persoanelor care sufera astm. 

4. Usturoi 

Urmatoarele remedii cu usturoi vor sterge congestia in plamani, oferindu-va o eliberare a simptomelor cauzate de astm. 

Fierbe 10 pana la 15 catei de usturoi intr-o jumatate de cana de lapte timp de maxim 10 minute. Bea continutul o data pe zi. 

Puteti face, de asemenea, ceai de usturoi prin adaugarea a trei pana la patru catei de usturoi la un ibric cu 500-600 ml de apa. 

Raceste brusc continutul iar cand ajunge la o temperatura optima de baut, consuma-l pe stomacul gol. 

5. Cafea 

Cofeina din cafea consumata regulat poate ajuta la atacurile de astm, pentru ca actioneaza ca un bronhodilatator. Cafeaua fierbinte va relaxeaza si va elibereaza caile aeriene pentru a va ajuta sa respirati mai usor. Cu cat este mai concentrata, cu atat rezultatul va fi mai bun. 

Incercati totusi sa nu beti mai mult de trei cesti de cafea neagra pe zi. Daca nu va place cafeaua, puteti opta pentru o ceasca de ceai negru fierbinte. Nu utilizati cofeina ca un tratament regulat! 

6. Ulei de Eucalipt 

Ulei de eucalipt Pur este un tratament eficient pentru simptomele de astm, din cauza proprietatilor sale decongestionante. 

Cercetarile indica faptul ca acesta are o substanta chimica numita eucaliptol care pot ajuta sa elimini mucusul acumulat pe plamani. 

Pune cateva picaturi de ulei de eucalipt pe un prosop de hartie si mentine-l pe cap atunci cand dormi, astfel incat sa respiri aroma peste noapte. 

Puteti pune, de asemenea, doua-trei picaturi de ulei de eucalipt intr-o oala de apa clocotita si sa faceti infuzie cu abur. Incercati sa respirati adanc pentru rezultate mai rapide. 

7. Mierea 

Mierea este unul dintre cele mai vechi cure naturale pentru astm. Uleiurile de alcool si eterice din miere ajuta la reducerea simptomelor de astm. 

Doar inhalatul mirosul de miere produce rezultate pozitive pentru unii oameni. Puteti amesteca, de asemenea, o lingurita de miere intr-un pahar de apa fierbinte si sa-l beti incet, aproximativ de trei ori pe zi. 

Inainte de a merge la culcare, inghiti o lingurita de miere cu o jumatate de lingurita de scortisoara pudra. Acest lucru va ajuta la eliminarea mucusului din gat si va permite sa dormiti mai bine, ferindu-va de crizele de peste noapte. 

8. Ceapa 

Ceapa are proprietati anti-inflamatorii, care pot ajuta la reducerea constrictiei cailor respiratorii, atunci cand suferiti de astm. De asemenea, continutul de sulf din ceapa ajuta inflamatiile din plamani sa scada. 

Pur si simplu mancati ceapa cruda pentru a elibera caile tale respiratorii pentru o mai buna respiratie. Daca nu puteti suporta gustul de ceapa cruda, incercati sa mancati ceapa fiarta. 

9. Lamaie 

Persoanele cu astm au adesea un nivel scazut de vitamina C. Lamaile sunt bogate in acest vitamine si antioxidanti ce pot ajuta la reducerea simptomelor de astm. 

Stoarce sucul de la o jumatate de lamaie intr-un pahar cu apa si adauga putina miere pentru a o indulci natural. Bea acest preparat in mod regulat pentru a reduce atacurile de astm. 

De asemenea portocalele, papaia, afinele si capsunile sunt, de asemenea, bogate in substante nutritive care va ajuta la minimizarea simptomelor de astm. 

Nota: Evitati utilizarea sucului de lamaie imbuteliat. De asemenea, nu luati fructe citrice in timpul atacurilor de astm, intrucat acestea pot agrava simptomele. 

Data viitoare cand suferi un atac de astm, incercati aceste tratamente naturale. Daca le urmati in mod corespunzator, vei respira mai usor iar simptomele vor inceta sa mai apara. 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 


- See more at: http://www.secretele.com/2014/10/vindeca-astmul-in-mod-natural-la-tine.html#sthash.rW4TWjvj.dpuf

Sursa: http://www.secretele.com/

Prima mea experiență cu corpul Christic - Lauren Gorgo, 10 octombrie 2014

O perioadă de eclipse, fericită!
Cum vă descurcați până acum, cu această expunere totală la frecvența noastră de Acasă? Puteți simți cum se stabilizează energia Christică, în celulele voastre? Pentru că acest lucru se întâmplă în mod sigur! Este neîndoielnic faptul că aceste eclipse duc la un nivel cu totul nou, relația noastră fizică cu viața de pe Pământ.
Vibrațiile extrem de concentrate ale Sursei impregnează fiecare centimetru din viața noastră (și din corpul nostru), iar unii simt acest lucru în cele mai binecuvântate moduri, alții în cele mai provocatoare moduri, iar cei mai mulți dintre noi, în ambele moduri. Indiferent cum îl simțiți, fiți siguri că toate lucrurile prin care treceți în această perioadă intensă sunt spre binele vostru cel mai înalt și vă vor conduce, în cele din urmă, la înțelegerea deplină a acestui adevăr.
În general, ceea ce este necesar în momentul de față este să faceți alegeri noi, lipsite de frică, de fiecare dată când se ivește un tipar vechi, bazat pe frică… iar această alegere devine mai ușoară ca oricând.
Dacă sunteți foarte acordați la voi Înșivă… spun asta de parcă ați avea altă alegere de făcut, în această călătorie!!… e posibil de asemenea să începeți să observați că în conștiința voastră apar unele străfulgerări luminoase, despre sistemul nou și vast al realității… unele înțelegeri și viziuni subite, ce decurg din modelul Christic ce a fost ancorat pe poziție și care începe acum să răzbată la suprafață și să se dezvăluie.
Din august, de când am descărcat și transcris tehnica de regenerare, eu personal am simțit această energie Christică amplificată, într-un mod foartebiologic. Pentru mine nu e surprinzător, dar ceea ce ESTE surprinzător… și sunt extrem de fericită să-l relatez, ca pe un semn pentru noi toți și ceea ce urmează să vină… este că transformările fizice pe care le remarc nu sunt, până la urmă, îngrozitoare.
De fapt, am avut de curând ceea ce aș putea numi prima mea experiență, palpabilă, a corpului Christic. A fost subtilă, dar a avut un efect foarte puternic și, privind retrospectiv (când am înțeles clar ce se întâmplă), mi-am dat seama că pe cât de vagă a fost, la momentul respectiv, a fost totodată un moment în care efectiv am simțit că viața mea se rotește peste tot... atât de puternic, încât am dorit să vă împărtășesc experiența, în caz că și alții simt ceva similar.
Totul a început în noaptea de 4 octombrie, când am adormit cu mare greutate. (ulterior am aflat că Marte din Săgetător era în trigon cu Uranus din Berbec și mă gândesc că acesta a fost un fundal celest puternic, pentru întâmplările mele nocturne.) Știm cu toții că insomnia nu este un fapt neobișnuit în procesul de înălțare, dar ceea ce a fost foarte neobișnuit în acea noapte, a fost că de fiecare dată când începeam să ațipesc, în corp îmi pătrundea o energie care mă trezea bine de tot… iar de fiecare dată când s-a întâmplat asta, am observat prin ochiul minții că numărul 13 strălucea orbitor în fața mea.
Acest lucru s-a repetat de vreo 6-7 ori, între orele 1 și 5 dimineața. L-am resimțit de fapt ca pe o mică hărțuială… în care categoric nu-mi era permis să dorm, oricât de mult îmi doream, iar numărul 13 nu mă lăsa deloc în pace… am avut mai degrabă senzația că vibrația 13 era cumva responsabilă de experiența prin care treceam… sau poate conștiența mea conștientă din acea noapte, despre codul Christic (13), a fost necesară pentru a-mi activa modelul divin… nu știu sigur, dar la 5 dimineața energia s-a disipat/integrat și am putut în sfârșit să cad într-un somn adânc și odihnitor.
În dimineața următoare nu m-am gândit deloc la ea, dar privind înapoi mi-am dat seama că, în realitate, se produsese ceva. În momentele ce au urmat acelei nopți, am fost atât de adânc cufundată în această nouă stare de ființare, încât nici măcar n-am fost conștientă că eram „în ea”… că, de fapt, îmi simțeam pe deplin corpul Christic. Nu au existat avertismente, dar după ce am revenit la tiparul meu 3D, am simțit o diferență clară și am știut fără nicio urmă de îndoială, că exact la acest lucru fusesem martoră în ființa mea.
Atunci când modelul meu Christic (Adam Kadmon) a devenit conectat, am petrecut una sau trei zile (cu întreruperi, până la eclipsa de Lună) într-un sistem de chakre total activat, în care îmi puteam simți realmente prezența cosmică aici, pe Pământ… o expansiune ce depășește orice con-vin-ge-re. Pentru prima oară, am avut acces la adevărul și validitatea fizicalității 5D, în carne și oase și mi s-a dat o dovadă întrupată despre cum este ca toți centri energetici să fie activați, să funcționeze din plin și să lucreze în tandem. Sunt foarte sigură că pentru unii, aceasta a fost o experiență prevestitoare despre ceea ce va urma după ciclul de eclipse (?), dar a spune despre ea că a fost extrem de rafinată, nu ar fi o apreciere chiar potrivită. A fost mai mult decât extrem de rafinată, a fost… „normală”.
Să-mi simt activarea deplină a Corpului de Lumină a fost o senzație atât de profundă de normalitate, încât nimic din ea nu s-a simțit a fi ieșit din comun… dar, în același timp, a fost cu totul extra-ordinară. A fost realmente un sentiment de a fi Acasă în corpul meu, fără nicio urmă de frică. Când m-am aflat în această stare, am putut oarecum să privesc „înapoi” la modelul corpului 3D, în care concomitent încă mai sălășluiesc și să-mi dau seama, foarte clar, de stupiditatea acestui lucru… lipsa lui generală de activitate și că faptul de a fi separat de centrul de putere e atât de arhaic, încât experiența de a fi o ființă tridimensională nici măcar nu se compară cu ființa umană divină originală, de după activarea așa-numitului „ADN Dumnezeu”. Nu se află nici măcar în același multivers al înțelegerii.
Mi-aș dori să o formulez mai bine, dar faptul de a simți normalitatea tuturor acestor lucruri… înțelegerea integrată că „așa trebuie să lucreze corpul uman”… a fost cel mai edificator și eliberator sentiment pe care l-am avut vreodată în acest corp. Dintr-odată, toți anii în care m-am convins pe mine însămi de capacitățile reale ale corpului au părut atât de inutili și s-au estompat cumva în fundal… chiar au părut a fi străini, comparativ cu puterea și inteligența pe care o conține acest nou corp, la fel ca o relație din trecutul îndepărtat (karmică), dominată de suferință, spre deosebire de libertatea și fericirea IUBIRII reale UNICE.
A fost un sentiment de validare totală a zeci de ani de credință, răsplata de a avea încrederea că corpul va da de cunoașterea mea lăuntrică și că, în același timp, mă va îndruma exact spre acel moment. După această experiență, efectiv nu mai trebuie să faci eforturi să crezi, nu mai există anxietate sau neliniște cu privire la plauzibilitatea tuturor acestor lucruri. A fi în acea stare nu a reprezentat potențialul perfecțiunii, ci prezența ei reală întrupată… inteligența regenerării, a sănătății desăvârșite și a tinereții veșnice, total activată… o stare care a făcut aceste lucruri nu doar posibile, ci a făcut să devină imposibil și faptul de a gândi sau simți altfel, atunci când ești în acea stare. În acele momente, întreaga călătorie a vieții mele… toate grozăviile… pentru a ajunge la acest moment de acum, au făcut ca piesele din puzzle să aibă sens.
Acest sentiment a fost totul și nimic din ceea ce am crezut că va fi, dar a adus cu el trei daruri imediate: 1) o stare aproape constantă de creativitate și bucurie, 2) o schimbare profundă a capacității mele plină de putere de a comanda și orchestra tot ceea ce doresc să trăiesc în această viață și 3) absența totală a oricărei memorii bazate pe corp, a vieții mele 3D… inclusiv a întregii călătorii de purificare, necesară pentru a ajunge aici. E ca și cum corpul Christic nu mai are nicio amintire despre viața mea trăită în separare, iar toată eliberarea karmică, ce m-a epuizat începând din 1999, pur și simplu a încetat să mai existe. Este mai mult decât uluitor. De fapt, e mai presus de minte… punct.
De la eclipsa de Lună, nu am revenit (încă) la acea stare totală de funcționare deplină… de fapt, după acele aproximativ două episoade de expansiune cosmică, cea mai ireală experiență a fost să „revin de această parte”, deoarece din punctul în care sunt acum, pur și simplu e la fel de greu de crezut în experiența corpului Christic, pe cât de greu a fost de crezut în experiența corpului karmic, atunci când l-am transcens pentru o clipă. Iar asta mi-a adus o perspectivă EXTRAORDINARĂ asupra „vindecării” și a faptului că atașamentul nostru de viața din dualitate ne limitează în mod categoric, capacitatea de a ne întregi pe deplin. Tot ce poate face vreodată pentru noi, modelul corpului 3D, este să ne mențină vii… totuși, modelul 5D înlătură toate acele frici de supraviețuire la nivel de bază și ne ușurează suficient de mult greutatea, ca să putem zbura cu ușurință.
Pentru colectivitatea implicată în procesul de înălțare, vindecarea a devenit o structură 3D extrem de depășită, care este contraproductivă pentru modelul 5D, al Corpului de Lumină total activat… fiind chiar ridicolă. Am ‘știut’ întotdeauna că acest lucru e adevărat, dar acum ȘTIU că e adevărat.Încă mai integrez cu greutate toată această experiență și există mult disconfort legat de mutația celulară care a provenit de acolo. În orice caz, chiar simt că a fost o experiență prevestitoare importantă, o viziune rapidă și instantanee despre ce urmează pentru unii și un testament despre locul în care eclipsele au puterea de a ne duce în final. Dacă nu – iar aceasta e o declarație importantă – vă asigur că tot ce am simțit în acele scurte clipe care-ți transformă viața valorează încă o călătorie de 10 ani pentru a ajunge acolo. ATÂT de uimitoare a fost.În final, simt că merită menționat faptul că, de la această activare, nu mă mai simt atrasă să iau parte la propriul meu proces de regenerare. După ce am folosit tehnica pe care mi-au dat-o pleiadienii, zilnic, timp de câteva săptămâni, a fost ca și cum la eclipsă a fost învârtit un comutator și mi-am pierdut brusc orice dorință de a lucra cu procesul corpului meu… am început să-l simt ca nefiind necesar, de parcă doar treceam prin mișcări. Nu știu dacă această senzație va dura, iar dacă va dura, firește că vă voi ține la curent, dar e destul de notabilă ca să o împărtășesc, în caz că simțiți ceva similar. Pleiadienii au spus că acest lucru va fi diferit pentru toți… unii vor avea nevoie de mai mult sprijin decât alții… deci, ca întotdeauna, faceți ceea ce simțiți, atât timp cât simțiți că vă ajută.În ceea ce mă privește, deocamdată simt că am făcut destul și că, din acest punct, corpul meu o poate accepta. Dacă asta se schimbă și eu mă voi schimba…

Ana Nicolai

Sursa: http://pasdeinger.blogspot.ro/