duminică, 27 noiembrie 2011

Luna Noua in Sagetator: 25 noiembrie 2011


Luna Noua a intrat în Sagetator! Ea este o subtila eclipsa partiala, care ne incurajeaza sa intram înauntrul nostru, ca sa descoperim focul spiritual. Aceasta lunatie este linistita si meditativa, astfel ca ar fi lesne sa nu o bagati în seama. In acelasi timp, este o perioada optima pentru a ne consolida legaturile multidimensionale, intrucat aceasta Luna Noua culmineaza cu o eclipsa de Luna foarte intensa, pe 10 decembrie. Asta va stimula o imensa schimbare a realitatii, atunci cand lumea va realiza ca transformarile uriase, aflate deja in derulare, nu mai pot fi oprite. Cei care urmaresc aceste analize stiu ca influenta Calendarului Mayas a ajuns la un punct culminant si ca acum intram în 2012, cautand o relatie total noua cu Pamantul. In acest sens, 2012 este la fel de important ca si frenetica accelerare a timpului din Ciclul Universal, incheiat în data de 28 octombrie 2011. Pe masura ce ne pregatim pentru mai multe schimbari importante, aceasta Luna Noua reprezinta remediul homeopatic ideal pentru trezirea celulelor noastre; vremurile care vin impun inteligenta celulara, forma fundamentala a unitatii umane.

Aceasta analiza de Luna Noua si cele cateva comentarii despre Luna Plina ofera cateva reflectii despre 28 octombrie – aceasta fiind prima Luna Noua de dupa incheierea Calendarului. Consider ca factorii astrologici vor avea o influenta mai mare asupra speciei noastre acum, ca procesul de crestere, condus de Arborele Lumii, s-a terminat. In timpul Ciclului Universal, Gerry si cu mine am facut parte din cateva grupuri si am predat doua ateliere de lucru pe 17 si pe 19 noiembrie, fapt care ne-a ajutat mult sa stim cum se simt oamenii. Mai toata lumea considera ca în 2011 s-a intamplat intr-adevar ceva, chiardaca este greu de definit si de descris acest lucru. Caderea unui numar atat de mare de conducatori, schimbarile radicale ale teoriilor din stiinta, economiile mondiale care se invart în cerc, confirma puternic teoria lui Carl Calleman, precum si Unda temporala Zero a confratelui McKenna, care se incheie si ea la sfarsitul anului 2011. S-a incheiat un proces de evolutie dirijata, iar noi suntem pregatiti sa traim diferit, insa nu stim ce va insemna acest lucru. Analiza acestei Luni Noi ofera un oarecare simt al directiei, cuprinzand si Luna Plina din 10 decembrie. Amandoua sunt necesare în acest caz; Mercur intra în miscare retrograda, cu jumatate de zi inaintea acestei Luni Noi, si revine la miscarea directa imediat dupa Luna Plina; iar Uranus continua sa fie retrograd în timpul Lunii Noi, dupa care intra în miscare directa, cu cateva ore inainte de Luna Plina. Mercur retrograd ne impinge constienta în adancul nostru, ca sa revarsam lumina asupra adevarurilor launtrice, în timp ce Uranus direct, la 0° în Berbec, este cel care misca si zgaltaie campurile realitatii. In final, cuadratura în T a Lunii Pline, avandu-l pe Marte în partea de sus, solutioneaza cuadratura în T a Lunii Noi, avandu-l pe Marte în cuadratura cu Luna intunecata – prin urmare, Marte trebuie analizat în ambele astrograme.

Mai intai, în ceea ce priveste atingerea punctului culminant al influentei Arborelui Lumii, pe 8 noiembrie, Calleman a scris: „Inainte de toate, constiinta Unimii se manifesta, în special, în absenta dominarii în cadrul sistemelor economic si politic mondiale.” [„Calendarul Mayas s-a incheiat", pe www.Calleman.com]. Prabusirea din acest an, a dominatiei energiei masculine, a fost spectaculoasa, iar acum oamenii se lupta pentru noi cai de a conduce, pe care sa le urmeze – cea mai vizibila criza de acest gen fiind înEgipt. Exact pe 28 octombrie, monarhia britanica a renuntat la succesiunea masculina la tron; liderii europeni i-au cerut Chinei sa le vina în ajutor; Exopolitics a anuntat ca Bush si Blair vor fi judecati pentru crimele de razboi din Kuala Lumpur; un hacker formidabil a preluat informatiile apartinand unui numar de 760 dintre cele mai importante corporatii ale lumii, stocandu-le în alta parte, pentru a fi folosite ulterior; iar demascarea unui antrenor de fotbal pedofil a iesit la suprafata in respectata Universitate Penn State. Toate aceste evenimente reprezinta prabusiri majore ale sistemelor dominante, iar evenimentele din domeniul stiintei, din data de 28, sunt cele mai uimitoare. Chiar în acea zi, fizicienii au anuntat ca experimentul cu particulele neutrino, ce au o viteza mai mare decat cea a luminii, trebuia repetat, iar daca rezultatele urmau sa fie identice, Teoria relativitatii a lui Einstein ar fi trebuit sa fie pusa la grea incercare, de catre lumea fizicii. Experimentul a fost repetat pe 17 noiembrie, iar rezultatele au confirmat descoperirile initiale. Acesta este un prim semn despre o descoperire ce merge dincolo de Teoria Cuantica, spre Teoria Multidimensionala – probabil Teoria Superstringurilor. De asemenea, exact in acea zi finala, fuziunea la rece a produs energie in Laboratorul de Fuziune la Rece, E-Cat, al lui Andrea Rossi. Aceste noi posibilitati de producere a energiei sunt vaste, intrucat Ciclul Universal a debutat cu distrugerea Centralei Nucleare Fukushima din Japonia – clopotul de inmormantare al energiei nucleare.

Daca va simtiti neobisnuit de cand s-a incheiat Calendarul, va rog sa retineti faptul ca evenimentele accelerate din 2011 produc fisuri si distorsionari fundamentale in cadrul realitatii! Cu totii putem simti asta si e nevoie de timp, ca sa ne adaptam. Fuziunea la rece mi-a atrás in special atentia, pentru ca reusita primei reactii de fuziune la rece, obtinuta de Fleishman si Pons, la jumatatea lunii martie 1989, a avut legatura cu o importanta lucrare ceremoniala mayasa, la care am participat. Elita mondiala si-a batut joc de reusita crearii de energie, a lui Fleishman si Pons, iar apoi le-a furat rezultatele; acest lucru s-a intamplat insa în timpul evenimentului „Maya Initiatic 1989”,  cand Hunbatz Men a creat un ciclu ceremonial de trei saptamani, pentru stabilitate planetara. Hunbatz stia în mod sigur ce anume facea, pentru ca în momentul în care ne-am inceput lucrarea – langa Palenque, în jungla – eruptii solare masive au provocat pene de curent în nordul tarii si a avut succes prima fuziune la rece, în timp ce noi lucram în pesterile sacre Lol Tun. Apoi, dupa ce ne-am incheiat ceremoniile la Chitzen Itza, asteroidul 1989 FC  a zburat atat de jos, pe deasupra peninsulei Yucatan, incat puteam auzi cerul implodand! Energia venita pe planeta in martie 1989 a fost mai mare decat tot ce am trait vreodata si cred ca aceleasi forte urmeaza sa fie create de Soare si de influentele cosmice, in timpul anului 2012. Ca intotdeauna, Hunbatz continua sa fie exact în flux, caci în octombrie 2011 a calatorit cu craniile de cristal, spre locurile sacre americane, exact cand avea loc din nou fuziunea la rece! Cu totii trebuie sa fim extrem de constienti si sa ne amintim sa respiram, intrucat acum este momentul sa examinam campurile în care vom juca în timpul acestei Luni Noi, ce culmineaza cu o eclipsa totala de Luna.

Luna Noua, aflata la 3° in Sagetator, transmite o ardoare spirituala foarte vie si puternica, care este intensificata de Nodul lunar Nord, de Mercur si de Venus in Sagetator – Venus fiind exact pe Centrul Galactic. Aceasta Luna Noua ne intensifica sentimentele legate de identitatea noastra spirituala; Nodul Nord ne ofera directie spirituala si intentie, Mercur inspira ganduri spirituale si cuvinte expresive, iar Venus ne face receptivi la influenta Centrului Galactic. Raze galactice gama, raze de lumina si emanatii stelare scalda Pamantul intr-o veritabila baie de inteligenta universala. Evenimentele din 28 octombrie indica distrugeri importante ale tiparelor dominante masculine, iar în timpul Lunii Noi, valuri de energie caracteristica Sagetatorului ii vor imbolnavi pe  abuzatori de constientizarea suferintei profunde, pe care le-o produc victimelor lor. Aceste astre din Sagetator ne aduc multa claritate, caci ele strapung realitatea cu sabia adevarului. Transformarea se produce la nivel cuantic, cu unde ce se dezintegreaza in particule ce transmit noi ganduri – dat fiind ca materia nu e solida – si sunt momente în care chiar si formele fizice se pot transmuta instantaneu. De exemplu, in timpul atelierului de lucru dinPortland, am fost informati ca noul Pastrator al dimensiunii a noua este Super Centrul Galactic*, astfel ca acum orice este posibil!
[*Galaxia noastra Calea Lactee este una dintre multele de zeci de mii de galaxii care se aduna ca sa formeze o meta-galaxie sau super-galaxie. Toate aceste galaxii se rotesc in jurul unui centru, numit super centru galactic (SCG). Centrul Galactic al Caii noastre Lactee face un unghi drept cu Super Centrul Galactic. N.tr.]

Luna Noua este varful unei cuadraturi în T cu Marte, aflat la 7° în Fecioara, în opozitie cu Neptun, aflat la 28° in Varsator, si Chiron, aflat la 1° in Pesti. In mod normal, aceasta opozitie ar fi un pic prea larga ca sa fie influenta, insa Luna Noua, aflata la 3° in Sagetator, coopereaza cu ea, asa ca o voi interpreta. Marte la 7° în Fecioara este un ansamblu de putere transformativa structurata, care il ademeneste si il activeaza pe vindecatorul ranit, Chiron, ca sa distribuie indrumarea spirituala a lui Neptun. Apoi, aceasta distribuire de forta spirituala influenta si activata este sadita în mintea si în inima noastra, prin Luna Noua în Sagetator. Aceasta energie se intensifica pana la Luna Plina, cand Luna, la 18° in Gemeni, pe Nodul Sud,  face opozitie cu Soarele, la 18° in Sagetator, pe Nodul Nord. Marte la 13° în Fecioara face cuadratura cu axa nodala, care dirijeaza si elibereaza fortele mutabile ale Lunii Pline. Aceste tipare cu Marte si eclipselepatrund în dinamica celulara si cuantica, care modifica dinamica probabilitatii. Acesti fractali schimbatori directioneaza raze de lumina asupra solutiilor total noi, pe care nimeni nici macar nu si le imagineaza în momentul de fata. Aceasta e maniera in care apare noul potential creativ al speciei noastre, iar acest proces este realmente vizibil în aceasta cuadratura în T, ce activeaza Luna Noua. Altfel spus, Luna Noua va sadi o samanta de putere creatoare arzatoare, ce se va dezlantui asemenea unui grup de cai salbatici total liberi, ce alearga în libertate, sub lumina Lunii Pline.

Nimic nu va stavili transformarea din campurile probabilitatii cuantice, ce continua în urmatoarele doua saptamani. Asemenea solidificarii gelatinei rosiatice Jell-O, aceste campuri oscilatorii vor raspunde undelor ce emana din inima noastra – determinati asadar ceea ce doriti. Toate celelalte planete sunt în alianta cu lunatia, în afara de Mercur cel neaspectat, care tocmai a devenit somnolent, intrand în miscare retrograda. Zbatandu-se, controlorii masculini dominanti efectiv vor bolborosi si vor urla, intrucat constata ca nu mai au cuvinte ca sa-si exprime furia, atunci cand prilejurile de desfatare le sunt impiedicate. Noile cai ce vin nu vor fi blocate, pentru ca Marte, la 7° în Fecioara, face trigon cu Jupiter, la 2° in Taur, in trigon cu Pluton, la 6° in Capricorn. Acest mare trigon minunat, in semne de Pamant, impamanteaza si absoarbe noua creativitate ce se revarsa în Pamant: el vrea sa spuna ca structurile financiare mondiale nu se vor prabusi complet, deoarece apar niveluri neasteptate de sustinere, care faciliteaza tranzitia spre mai multa corectitudine si egalitate. Uranus din Berbec face trigon exact cu lunatia, astfel ca puterile creatoare caracteristice Sagetatorului sunt dezlantuite fara oprelisti. Uranus face cuadratura cu Venus, pe Centrul Galactic, aspect ce activeaza inteligenta galactica avansata, pentru marea lucrare a Pamantului. Potentialul creator din aceasta astrograma e aproape nelimitat, pentru ca el este foarte frumos sustinut de marele trigon în semne de Pamant si foarte intens activat de trigonul cu lunatia, al lui Uranus din Berbec.

Amintiti-va sa intrati pe site pentru analiza Solstitiului de Iarna si pentru Luna Noua ce urmeaza la patru zile dupa el. Si va rog sa cititi si comentariul meu de mai jos.

Mi-am ales cu multa grija cuvintele, în aceasta analiza, pentru ca vocea mea, în acest format, e pe punctul de a dispare. In timp ce am examinat astrogramele de Luna Noua si cele ale schimbarilor de anotimpuri pentru 2012, mi-am dat seama ca am terminat cu analizele astrologice. Aceasta rubrica a fost disponibila din 2002, de-a lungul celei mai mari parti din Ciclul Galactic si se va incheia în luna decembrie, cu inca cateva ganduri despre experientele extraordinare pe care le-am trait in timpul Ciclului Universal. In 2012, voi trece la un alt format, în care voi face relatari periodice, ce vor putea fi accesate pe website-ul nostru. Unul dintre motivele pentru care renunt la aceasta forma de exprimare este ca trebuie sa evaluez forma actuala de astrologie tropicala moderna, care ne limiteaza accesul la constiinta cosmica ce se revarsa în lumea noastra, deoarece ea nu interpreteaza influenta astrilor. Va multumesc tuturor pentru tot sprijinul oferit muncii mele de pe aceasta rubrica, în ultimii zece ani!

Pentru aceia dintre voi care simtiti ca va va lipsi aceasta analiza, v-as sugera sa va inscrieti la analizele de Luna Noua si Plina ale lui Stephanie Austin, pewww.EcoAstrology.com; puteti gasi analizele ei si in The Mountain Astrologer. Buletinele de stiri EcoAstrology sunt trimise prin email din 2 în 2 saptamani, inainte de Luna Noua si Luna Plina. Pe langa faptul ca examineaza tranzitiile astrologice curente, fiecare buletin contine linkuri si resurse utile. Pentru a va inscrie pentru 25 de buletine informative/un an, trimiteti un cec pentru $10 (sau mai mult),impreuna cu adresa voastra de email, lui: Stephanie Austin, POB 1745, Port Townsend, WA 98368. Va mai puteti inscrie si via PayPal. Daca doriti sa primiti un esantion gratuit de Buletin informativ, solicitati prin email acest lucru, adresat luiStephanie@EcoAstrology.com.
De Barbara Hand Clow


Ana Nicolai
Sursa: editura foryou
VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=aUYNbHcsh9E&feature=feedlik
Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

LECŢIILE CĂDERII LUI GEOANĂ

A trecut şi asta . Au căzut ele imperii, coroane puse una peste alta şi lumea tot a mers mai departe, ca să nu mai spun că schimbarea regilor este bucuria nebunilor. Deci nu numai ca nu a murit nimeni, dar s-a mai şi bucurat cineva şi chiar mai mulţi decât câţiva nebuni. Sunt mulţi cei care îşi freacă mâinile cu mulţumire. Îmi amintesc filozofia unui banc cu ţăranul ungur căruia îi mor pe rând găinile, caprele, oile, porcii, iar el de fiecare dată spune cu detaşare “laaaaaaaasăăă, pe câmpie la Mohacsi au fost pierderi şi mai grele. “
Deci o batistă în colţul ochilor pentru pesedeii olteni care după ce l-au încurajat pe Geoană, prin vocea Priotesei, să nu se lase că îi sunt alături la bine şi la rău, cum îi căzu capul, cum dădură dosul în bătătura toa’şilor care îl scurtară de cap. De aici prima concluzie:
1. Să nu faci ce spune Prioteasa, că rămâi de Popa Prostovanu.
Să mergem mai departe cu lecţiile de învăţat. PSD, partidul care se vrea o variantă democratică la actualul stat dictatorial, când l-a judecat pe Geoană prin anumite comisii de integritate,a uitatără să îi dea voie să se apere şi îl giudecă în contumacie. Că aşa e în PSD. De aici, lecţia :
2. Democraţia este un principiu fundamental al partidelor din România mai ales al celor care şi au cuvântul inclus în titulatură iar acest principiu se declară peste tot, dar nu se aplică nicăieri.
Domnul Geoană a crezut că prietenii sunt pe viaţă. A crezut că dacă este numărul doi în stat acum(la momentul judecăţii), va fi numărul doi pe viaţă, pentru că aşa i-a ghicit o dăbuleancă în bobii de lubeniţă pe când era scăldat în copaie. Nici scăldatul în copaie, nici prietenii de peste Auchan ( aşa se spune mai nou în Craiova la ocean, văr cu cocean) nu l-au ţinut în scaun, de aici lecţia:
3. Nu face şpagatul mai mult decât de ţin nă-dragii prieteni , rişti să păţeşti ce a păţit Ioan Vodă, oricât de cumplit ai fi. Bonus: nu vă mai scăldaţi în copaie dacă nu aveţi şi … certitudinea că nu se răstoarnă.
Domnul Ponta procurorul,supărat pe Geoană că atentează la acelaşi scaun pe care îl dorea şi el, decide să îi ia capul, ca să scape de ameninţare. Fără să gândească prea mult, (gurile rele spun că încurajat de „prieteni” ca şi Geoană de prioteasă) că doar era în criză de timp, ca să fie sigur de reuşită, forţează mâna colegilor de partid strigând tare “ ori el, ori eu“! Ştia că nu va risca nimeni un scandal monstru , iar colegii de uniune vor face presiuni dacă va fi nevoie pentru a-l susţine. Aici i-au dat bine calculelele. Dar i-a dat cu zecimale când a crezut că va putea pune în scaunul numărul 2 pe cine va vrea el, pentru că aşa făcuse şi cu 4 ani în urmă. Nu gândise că nărodul, va da ochii cu norodul, şi uite aşa se trezi fără scaun. Acuma ce să mai spună, ca să o scalde o trece la pierderi calculate, sau planificate, li se mai spune şi daune colaterale, dar dacă vă uitaţi mai atent, are ume de dinţi pe falange. De aici , lectia:
4. Victoraşe un’ te duci, să nu stai pe coji de nuci. Verifică-ţi paşii, pune mâna şi gândeşte, că nu doare.
Din “cearta prostovanului cu lumea” nu a câştigat nici prostovanul, nici lumea a câştigat un amărât de semafor de la statuia Leu de la intersecţia Panduri sau Geniului cu Cotroceni. Şi tocmai cînd se pregătea să îşi revendice premiul, semaforul se trezeşte închis de o pană de curent. Şi acuma trebuie să vină electricianul, unul de îl cheamă Kelem Hunor, să dea drumul la curent că a rămas semaforul în ceaţă şi îi mai clipeşte doar un ochi. Încurcate sunt firele curentului electric. Cred că de asta vrea Renelul să majoreze preţul la corent, ca să îi plătească mai bine pe electricieni, să se mişte mai repede la depanări. Nu spune hop, până nu ai trecut intersecţia. Atenţie la semafoare, dar nu uita nici de electricieni, că uite un om modest, cu o meserie care nu cere studii superioare, te poate lăsa în pană pe o perioadă nedeterminată şi dacă nu îl plâteşti bine, îţi face lucrare de doi bani, de îl chemi la intervenţii tocmai când ţi-e lumea mai dragă şi te pregăteşti să desfaci şampania. Poţi şti unde se duce dopul pe întuneric? De aici lecţia:
5. Ori îti plăteşti bine electricianul, ori schimbi compania care îţi furnizează curentul electric, altfel rişti să te dai cu capul de pereţi în timpul petrecerii. Bonus: Pentru orice eventualitate, să ai o lumânare la îndemână. Te poate scoate din multe şi te mai ajută şi în relaţia cu doamne doamne.
6. BONUS DE FINAL: .Pentru cei care simt nevoia, să îşi cumpere şi ceas deşteptător. E adevărat, ceasul deşteaptă dar nu “luminează”, iar lumânarea luminează dar nu deşteaptă, dar împreună, dau combinaţia ideală.




Sursa: MARIN NEACSU

De ce s-a dus Traian Băsescu în Qatar?

Vizita  pe care tocmai a încheiat-o Traian Băsescu, în Qatar, a avut şi un scop oficial secret. Conform unor surse din anturajul presedintelui, într-o discuţie privată, avută la încheierea vizitei, cu emirul statului Qatar, Hamad Bin Khalifa Al Thani, presedintele Băsescu a pus problema obţinerii de către Statul Român a unui împrumut de 1 miliard de dolari, pe care România să îl ia anul viitor din sistemul de bănci islamic.
De ochii lumii, banii se vor duce în finanţarea deficitului  dar, în realitate, ei vor fi tocaţi pe programe electorale, al căror scop este ieşirea cu bine a găştii portocalii în 2012. Sursele noastre spun că demersul lui  Băsescu este unul disperat şi vine după ce FMI-ul, prin Jeffrey Franks, la ultimele discuţii de la începutul lunii, a refuzat să acorde orice împrumut financiar, care să poată fi deturnat către alegeri. Înainte ca Traian Băsescu să apeleze la emirul Qatarului, la sfîrşitul săptămînii trecute, pentru acelaşi miliard de dolari s-a deplasat, discret, în SUA, o delegaţie din Ministerul de Finanţe, condusă chiar de ministrul Gheorghe Ialomiţianu, care, într-o serie de întîlniri cu reprezentanţii unor bănci private americane, a încercat să facă rost de bani. Demersul a fost un eşec, bancherii americani apreciind România ca nesigură pentru un împrumut. Revenind la discuţia pe care Băsescu a avut-o cu emirul Qatarului, sursele noastre spun că el nu a fost refuzat, mai ales că  i-a propus gazdei  ca aceia care îi pot da împrumutul să vină să cumpere, la preţ de chilipir, societăţile care vor fi scoase la privatizare în sectorul energetic sau feroviar. Cei doi au stabilit ca discuţiile să se mute într-o comisie, alcătuită la nivelul Ministerului de Finanţe, care va negocia împrumutul cu reprezentanţii unor bănci islamice, indicate de şeic.
Sursa: Surse.org Un Proiect Open Source

Legile industriei farmaceutice

Principiile de bază care guvernează „afacerea cu boala” a industriei farmaceutice. Nu este în interesul financiar al industriei farmaceutice să prevină bolile comune – menținerea șI răspândirea bolilor este o precondiție pentru creșterea financiară a industriei.

 

1

Industria farmaceutică este o industrie de investiții condusă de profiturile acționarilor săi. Îmbunătățirea sănătății umane nu este forța conducătoare a acestei industrii.

2

Industria farmaceutică de investiții a fost creată în mod artificial șI dezvoltată strategic timp de mai mult de un secol de către aceleașI grupuri de investiții care controlează industriile chimice șI petrochimice globale.

3

Marile profituri ale industriei farmaceutice se bazează pe noile medicamente patentate. Aceste patente permit, în esență, producătorilor de medicamente să definească în mod arbitrar profiturile pentru produsele lor.

4

Piața de desfacere pentru industria farmaeutică este corpul uman – dar numai atâta vreme cât acesta găzduiește boala. De aceea, menținerea șI răspândirea bolilor este o precondiție pentru creșterea industriei farmaceutice.

5

O strategie cheie pentru a îndeplini acest scop este dezvoltarea medicamentelor care doar maschează simptomele evitând vindecarea sau eliminarea bolilor. Aceasta explică de ce cele mai multe medicamente pe bază de rețetă care se comercializează astăzi nu au o eficacitate dovedită șI se adresează în special simptomelor.

6

Pentru a-șI extinde șI mai mult piața farmaceutică, companiile de medicamente caută continuu noi aplicații (indicații) pentru utilizarea medicamentelor pe care deja le comercializează. De exemplu pastila pentru durere a Bayer, Aspirina, este acum ingerată de 50 de milioane de cetățeni sănătoșI ai SUA sub iluzia că aceasta va preveni infarcturile.

7

O altă strategie cheie pentru a extinde piețele farmaceutice este cauzarea de noi boli cu ajutorul medicamentelor. În timp ce maschează simptomele pe termen scurt, cele mai multe medicamente pe bază de prescripție luate de milioane de paciențI ai zilelor noastre cauzează o mulțime de noi boli ca rezultat al efectelor lor adverse cunoscute, pe termen lung. De exemplu, se știe că toate medicamentele de scădere a colesterolului disponibile la ora actuală pe piață măresc riscul de dezvoltare a cancerului – dar numai după ce pacientul a luat acel medicament timp de mai mulțI ani.

8

Efectele secundare letale cunoscute ale medicamentelor pe bază de prescripție sunt cea de-a patra cauză a mortalității în lumea industrializată șI este depășită numai de numărul de decese datorate infarcturilor, cancerului șI accidentelor vasculare cerebrale (Journal of the American Medical Association, 15 aprilie 1998). Nici acest lucru nu este o surpriză, deoarece patentele medicamentelor sunt emise în mod primar pentru noi molecule sintetice. Toate moleculele sintetice trebuie detoxifiate șI eliminate din corp, sistem care eșuează adesea șI se readuce într-o epidemie de efecte secundare adverse șI mortale.

9

În timp ce promovarea șI expansiunea bolilor măresc piața industriei farmaceutice deinvestiții – prevenirea șI tratarea cauzelor care stau la rădăcina bolilor scad profitabilitatea pe termen lung; de aceea ele sunt evitate sau chiar obstrucționate de către industrie.

10

Cel mai rău lucru este că eradicarea bolilor este prin natura sa incompatibilă cu șI diametral opusă intereselor industriei farmaceutice de investiții. Eradicarea bolilor considerate acum ca potențiale piețe de desfacere pentru medicamente va distruge investiții de miliarde de dolari șI eventual va elimina întreaga industrie.

11

Vitaminele șI alte terapii naturale eficiente care optimizează metabilismul celular amenință „afacerea cu boala” a industriei farmaceutice pentru că se adresează cauzelor celulare ale unora dintre cele mai comune boli de astăzi – iar aceste substanțe naturale nu pot fi patentate.

12

În decursul celor peste o sută de ani de existență a industriei farmaceutice, vitaminele șI alțI nutriențI esențiațI cu funcții definite de cofactori ai metabolismului celular, au fost cea mai acerbă competiție șI cea mai mare ameințare a succesului pe termen lung a afacerii farmaceutice de investiții.

13

Vitaminele șI alte terapii naturale eficiente care previn efectiv bolile sunt incompatibile cu însășI natura „afacerii cu boala” a industriei farmaceutice.

14

Pentru a proteja dezvoltarea strategică a afacerii sale de investiții împotriva amenințării terapiilor naturale eficiente, naturale șI nepatentabile, industria farmaceutică a folosit – de-a lungul unui întreg secol – cele mai lipsite de scrupule metode, cum ar fi:
  1. Refuzarea informației salvatoare de viețI, pentru milioane de oameni. Este pur șI simplu inacceptabil ca în zilele noastre atât de puțini oameni să știe că organismul uman nu poate produce vitamina C șI lizină, două molecule cheie pentru stabilitatea țesuturilor conectante șI prevenirea bolilor.
  2. Discreditarea terapiilor naturale. Cel mai comun mod de a o face este prin intermediul campaniilor PR globale organizate de cartelul farmaceutic, care răspândesc minciuni despre așa zisele efecte secundare ale substanțelor naturale – molecule pe care Natura le-a folosit de milenii.
  3. Interzicerea prin lege a răspândirii informației asupra terapiilor naturale de sănătate. În acest scop, industria farmaceutică a plasat factori de decizie în poziții politice cheie din piețele cheie șI în națiunile lider la exportul de medicamente.

15

„Afacerea cu boala” a industriei farmaceutice este cea mai mare înșelătorie șI cea mai frauduloasă afacere din istoria umanității. Produsul „sănătate” promis de companiile producătoare de medicamente nu este livrat milioanelor de pacienți. În schimb, „produsele” oferite cel mai adesea sunt exact opusul: noi boli șI adesea moarte.

16

Supraviețuirea industriei farmaceutice este dependentă de eliminarea prin orice mijloace a terapiilor naturale eficiente. Aceste terapii naturale nepatentabile au devenit tratamentul ales de milioane de oameni în pofida opoziției economice, politice șI media combinate ale celei mai mari industrii de investiții a lumii.
 




Sursa: Fata nevazuta a lumii….

Extraterestrii antici şi crearea omului

De ce sunt oamenii atât de diferiti fata de  orice alte specii de pe Pamant? Am evoluat de la maimuţă-sau este rezultatul inteligenţei noastre de contact cu o sursă de altă lume? Ar putea avansuri inexplicabilă în evoluţia umană să fie de lucru de fiinţe interstelare? 10.000 de ani, petroglife legătură între-stramosii nostri cu fiinţe din stele. S-ar putea dezlega cu ajutorul contactului cu extraterestrii \misterul crearii omului?
*
*
Sursa şi autor:  justa4t  (youtube)

Obiect ciudat (OZN), privit pe RADAR - coboară lângă McConnell AFB

Obiect ciudat (OZN), privit pe RADAR - coboară lângă McConnell AFB, 23 noiembrie 2011
 Şi este foarte importanta sarcina de a face ancheta pentru a vedea ceea ce se află dedesubt!
Vazut in Colegiul de DuPage - iniţial uitat la zona din cauza unui "episod acut RADAR" a raportat inel HAARP peste KS, OK.
Destinaţia finală a acestui obiect / (aceste obiecte) pare să fie foarte aproape de McConnell AFB - fie că sau Wichita Aeroportul Internaţional - toate acestea cu flare fiind ceea ce a fost - şi altitudinea obiectului trebuie să fi fost la .. unghi abrupt decent de "ambarcaţiune" şi viteza de ea .. As spune ca a aterizat la AFB, în opinia mea.
Pentru sigur "că" a venit intr-o coborare abrupta!
Sursa şi autor:   (youtube)

Cum să rupi aripile unui fluture


Cum să rupi aripile unui fluture? Păi, în primul rând, trebuie să-l laşi să devină fluture. Să zdrobeşti o omidă, nu este la fel de spectaculos. Asta tocmai pentru că omida depune tot efortul, iar în a munci nu e nimic spectaculos. În a zbura e gloria. Odată împlinit fluturele, deci frumos şi doar cu cerul ca limită, iei o plasă, de orice fel, o legi de un băţ şi începi să urmăreşti insecta respectivă.* Unii fluturi sunt mai uşor de prins, alţii mai greu. Un cuvânt, un gest, un semn doboară unii fluturi. Alţii au însă o rezistenţă mai mare la atacuri. Dar unii vânători de fluturi ar fi în stare pentru a prinde unele exemplare mai îndărătnice chiar să radă toate florile, iar ţintele să cadă leşinate de foame în plasa lor. Ideea este că mulţi fluturi sunt prinşi, dacă cineva îşi pune în cap să facă asta. Acum, că am ajuns la partea cu fluturele prins, să detaliem tehnica de rupere a aripilor sale. Insecta se prinde de corpul bombat sau alungit și catifelat, iar cele patru aripi membranoase, acoperite cu solzi mărunți sunt rupte  de trup, rând pe rând, ca la un trifoi cu patru foi, aducător de noroc. Ordinea este aleatorie.

*Mai sunt şi unii care nu trebuie să fugă după fluturi, pentru că înaripatele creaturi vin de bună voie la ei.
GLP