duminică, 8 iunie 2014

Horoscop: Ce spune ora naşterii despre tine

Ora naşterii joacă o importanţă majoră în astrologie. Vezi ce spune acest detaliu despre tine şi drumul tău în viaţă!
  • femeie cu ceas in mana
    Sursa Foto: Thinkstock


Orele 00:00 – 2:00

Cea mai importantă trăsătură a ta este dorinţa de a învăţa. Ai o minte ascuţită şi păreri bine stabilite în toate domeniile. Pentru tine nu contează lucrurile materiale, cum sunt banii, hainele, casele. Tu îţi doreşti să înveţi, să descoperi lucruri noi, să călătoreşti, să citeşti.


Orele 2:00 – 4:00

Îţi place să te bucuri de viaţă, cu tot ce înseamnă ea: mâncare bună, o casă confortabilă, haine frumoase, maşini de lux. Nu îţi pasă cum le procuri şi uneori poţi deveni lipsită de scrupule în goana ta după bani. Dacă nu există posibilitatea să faci rost de bani uşor, eşti gata să munceşti pentru confortul tău.


Orele 4:00 -  6:00

Cel mai important lucru pentru tine este să fii prima în toate aspectele vieţii tale. Eşti un lider înnăscut şi probabil că vei ajunge la un moment dat pe un post de conducere important. Îţi place să dictezi şi că-i controlezi pe ceilalţi. Eşti o persoană foarte directă, chiar dacă asta doare uneori.

Ora 6:00 – 8:00

Eşti o persoană secretoasă şi misterioasă. Cei din jur nu te înţeleg şi te consideră dificilă. De fapt, eşti o persoană sensibilă şi îţi place să-i ajuţi pe cei din jur. Nu ai o viaţă uşoară, dar eşti foarte puternică şi treci peste toate. Cu timpul vei ajunge să te ocupi mai mult de alţii decât de tine.

Orele 8:00 – 10:00

Eşti o persoană sociabilă şi oamenii din jurul tău sunt foarte importanţi pentru tine. La fel de importantă este poziţia ta socială şi renumele tău. Ţii foarte mult la imaginea ta, de care ai grijă cum te pricepi mai bine. Poţi avea o carieră de succes în politică. Eşti foarte diplomată şi politicoasă.

Orele 10:00 – 12:00
Eşti foarte disciplinată şi nu eziţi să faci orice sacrificiu ca să obţii ceea ce îţi doreşti. Eşti cunoscută în domeniul în care lucrezi şi ai o imagine aproape perfectă. Însă când e nevoie devii o femeie lipsită de scrupule – acesta e defectul tău cel mai mare. Eşti autoritară, materialistă şi ai mari şanse de succes în viaţă.


Orele 12:00 – 14:00

Eşti o mare aventurieră pe toate planurile vieţii tale. Nu-ţi place să stai într-un loc, să ai aceeaşi relaţie ani în şir, să ai aceiaşi prieteni. Energia de care dai dovadă te ajută să-ţi câştigi traiul fără probleme, chiar dacă nu ai un job stabil. Nu îţi plac oamenii plicticoşi, banali şi adori boemii.


Orele 14:00 – 16:00

Ai parte de suişuri şi coborâşuri în viaţă. Probabil şi pentru că eşti o persoană impulsivă şi acţionezi numai pe baza instinctului. În funcţie de noroc, acest lucru poate fi bun sau rău. Te obişnuieşti devreme cu obstacolele şi nu te mai sperie nimic în viaţă. Eşti capabilă de adevărate miracole atunci când te decizi să lupţi pentru o cauză. 

Orele 16:00 – 18:00

Iubeşti oamenii şi îţi place să stai printre ei, fie că sunt prieteni buni sau străini. Îţi place că descoperi oamenii, să legi prietenii, să te îndrăgosteşti. Atunci când oamenii te dezamăgesc suferi foarte mult, dar ştii mereu să-ţi revii. Eşti o persoană inteligentă, politicoasă, plină de tact. Poţi fi un bun arbitru în conflictele celorlalţi.


Orele 18:00 – 20:00

Eşti o persoană veselă, optimistă, solară. Poţi să faci ziua mai bună oricui cu un singur zâmbet. Ai nevoie de oameni în jurul tău, iar oamenii au nevoie de tine. Dacă ai prieteni nu-ţi mai trebuie nimic pe lume, poate doar o relaţie de cuplu fericită. Înfrunţi cu mult curaj obstacolele şi eşti foarte altruistă.


Orele 20:00 – 22:00

Eşti un bun lider şi trebuie să profiţi de această calitate dacă vrei o viaţă îndestulată. Îţi place să înveţi, să călătoreşti, să descoperi locuri şi oameni. Oriunde mergi, vei fi iubită şi respectată. Din păcate, ai uneori nişte perioade mai negre când eşti uşor depresivă şi nimeni nu îţi intră în voie.


Orele 22:00 – 00:00


Eşti mereu în centrul atenţiei, ceea ce, evident, îţi place. Nu prea ştii ce este generozitatea, altruismul. Vrei să ţii totul pentru tine, lucru care în final îţi prinde bine. Numai cei foarte apropiaţi au parte de generozitatea ta, mai ales că ai un simţ al responsabilităţii foarte dezvoltat. Ţii mult să-ţi ajunţi părinţii.


Sursa: www.unica.ro

Uimitor: Ce se întâmplă în creierul nostru în timpul rugăciunii

Neurologul Andrew Newberg a descoperit că, în creierul celor care se roagă intens sau meditează sunt activaţi lobii frontali, responsabili cu atenţia şi cu exprimarea limbajului.


Rugăciune
În anii 1990, Andrew Newberg şi-a început munca de cercetare analizând creierul persoanelor care meditau, această fiind o stare care permite o monitorizare relativ uşoară. De atunci, el a cercetat 150 de tomografii craniene, realizate pe voluntari de religii diferite: budişti, călugăriţe, dar şi atei, scrie descopera.ro.

Dacă în timpul rugăciunii intense sunt activaţi lobii frontali, responsabili cu atenţia şi cu exprimarea limbajului, atunci când un credincios nu se concentrează, ci intră în transă şi se comportă ca un medium (cântă sau vorbeşte în limbi necunoscute), activitatea scade în această zonă şi creşte în talamus, o mică regiune care reglează informaţia senzorială. Acest lucru arată că limbajul lor, în acele clipe, este generat în alte zone ale creierul decât în mod normal.

De asemenea, în timpul meditaţiei sau rugăciunii, activitatea scade în lobii parietali, ceea ce poate explică senzaţia de ieşirea în afara timpului şi spaţiului pe care o au aceste persoane.

Newberg crede că meditaţia este benefică pentru oricine. Ea poate reduce depresia, anxietatea şi stresul, îmbunătăţeşte memoria şi concentrarea.

Sursa: www.romaniatv.net

O descoperire din Marea Neagră explică TOT ce se întâmplă cu VREMEA: Va fi HAOS!

In ultimii ani, am fost martorii unor evenimente meteorologice pe care le gaseam inexplicabile, insa cercetatorii ne spun ca, pe langa incalzirea globala, clima a fost influentata si de procesul inversarii polilor magnetici.
Potrivit antena3.ro., un astfel de proces dureaza intre sute si mii de ani, iar cercetatorul Norbert Nowaczyk, dupa ce a analizat mai multe roci din Marea Neagra, declara ca a "citit" perioadele in care aceste modificari au avut loc.
"Campul magnetic al Pamantului este foarte dinamic. Intensitatea acestuia a variat, de-a lungul timpului, intre 50% mai mult decat in ziua de azi si 90 – 95% mai putin”, sustine Nowaczyk.
Se cunoaste foarte bine ideea ca Pamantul ar fi intrat de 250 de ani intr-un proces de schimbare al polilor magnetici, care se poate incheia oricand.
Astfel, oamenii de stiinta spun ca recentele eruptii vulcanice sunt o dovada ca acest proces este pe cale sa se incheie. Cea mai mare eruptie vulcanica din emisfera nordica din ultimii 100.000 de ani s-a petrecut la Campi Flegrei, in apropiere de Napoli, cand roca si cenusa s-au imprastiat peste intreaga suprafata din estul Marii Mediterane si pana in centrul Rusiei.
Pe atunci campul magnetic al Pamantului avea doar 25% din valoarea actuala. Acest fapt indica foarte clar ca ne aflam intr-o perioada scurta a inversarii polilor magnetici.
In momentul in care polii magnetici ai Terrei se vor inversa, anotimpurile si toate ciclurile naturale care depind de pozitia planetei fata de Soare sufera schimbari semnificative.
"In telecomunicatii, transmisii radio si aviatie va fi haos", spune Nowaczyk.
Animalele care migreaza vor fi bulversate si nu vor mai putea sa se orienteze. Cea mai importanta schimbare pentru om va fi cea a climei pentru ca zonele fertile s-ar putea desertiza in urmatorii ani, iar nivelul oceanului va creste.

Sursa: www.obiectiv.info

Vedenie profetică din Norvegia, anul 1968: Al Treilea RĂZBOI Mondial va fi SCURT. IISUS va veni în curand


În anul 1968, o femeie de 90 ani din Valdres – Norvegia a avut o vedenie. 

Era în săptămâna când pastorul Minos din Suedia se afla în localitatea ei, aşa ca el a notat tot ce i-a spus, ea fiind la rugăciune. Dar, pentru ca relatarea descrisă de ea era aşa de departe de realitatea acelor vremuri, nu a comunicat nimănui cele auzite de la acea femeie, ci a pus manuscrisele într-un sertar. Prin anii 90, cu 30 ani mai târziu pastorul Minos din Suedia a simţit că trebuie să transmită bisericilor mai departe vedenia acelei femei, deoarece au început să se adeverească ce a spus ea. Femeia din Valdres- Norvegia a fost o femeie de încredere, o credincioasă cu reputaţie bună pentru toţi cei ce o cunoşteau.
Iată ce a văzut ea: „Am văzut cum va arăta vremea la scurt timp înainte ca să revină Isus şi cum va izbucni cel de-al III-a Război Mondial. Eu am văzut evenimentele cu ochii mei de trup, am văzut ţările una după cealaltă, scene concrete care vor avea loc chiar înainte ca să vină din nou Isus.”
Înainte de a avea loc ultima catastrofă cum nu a mai fost niciodată, femeia a numit 4 faze: „Înainte ca Isus să vină şi la scurt timp înaintea celui de-al III-a Război Mondial, tensiunea războiului rece dintre ţări, blocurile Est şi Vest, va dispărea, va fi o pace lungă (gândiţi-vă că femeia a spus-o în anul 1968 când războiul rece şi-a atins vârful). În perioada aceea de pace toate ţările se vor dezarma şi vor micşora potenţialul militar, iar Norvegia şi celelalte ţări nu vor fi pregătite când va începe războiul. El va începe când nimeni nu se aşteaptă şi dintr-o parte neaşteptată. Printre creştini va fi o stare superficiala fără precedent, o lepădare a creştinismului viu şi adevărat. Creştinii nu vor dori o propovăduire biblică ce-l face pe om să se simtă vinovat. Nu vor dori să audă de păcat şi har, de lege şi de evanghelie, de pocăinţă şi de schimbarea vieţii. În locul acestora va veni o Evanghelie a prosperităţii, a succesului şi a realizării personale. Lucrurile materiale vor juca un rol foarte mare. Bisericile şi casele de rugăciune se vor goli tot mai mult şi în locul acelor predici de generaţii, ca de exemplu să luăm crucea lui Isus şi să-L urmăm, acestea vor avea un conţinut de distracţie, de artă literară, de cultură înaltă, astfel încât ascultătorul să se simtă bine sub amvon. O cădere morală cum nu s-a mai întâlnit vreodată, oameni, bărbaţi şi femei, vor trăi împreună fără căsătorie şi foarte multă infidelitate. Infidelitatea va deveni ceva obişnuit în căsătorii. Aceste relaţii se vor strecura şi în bisericile creştine şi ei vor găsi tot felul de scuze şi explicaţii tolerându-le. Homosexualitatea va fi acceptată înainte ca Isus să vină, vor fi emisiuni TV cum nu s-au cunoscut înainte, emisiunile TV vor fi pline de brutalitate şi oamenii vor învăţa să se omoare şi să se autodistrugă, şi nu ne vom simţi în siguranţă pe străzile noastre. Oamenii vor copia ceea ce văd, vor trăi scene neînchipuit de groaznice ucideri, distrugeri, iar aceste lucruri se vor extinde în toate societăţile; scene intime din viaţa de cuplu vor apărea pe ecran.”
Menţionez că femeia aceasta mi-a spus în 1968 şi eu am răspuns atunci că nu va fi posibil acest lucru, că doar avem paragrafe în legea noastră care interzic strict aceste lucruri. Atunci femeia, cu ochii în lacrimi mi-a spus: „Aşa se va întâmpla şi tot ce s-a cunoscut din trecut se va dărâma şi lucrurile necuvenite se vor aşeza în faţa oamenilor şi atunci măsura păcatelor va fi plină.”
Femeia avea lacrimi şi a continuat: „Eu nu am să văd aceste lucruri, dar tu le vei vedea. Deodată va izbucni cel de-al III-a Război Mondial care va fi un război scurt. Tot ce am trăit în războaie va fi un joc faţă de acesta. El se va sfârşi cu o bombă atomică, aerul va fi atât de stricat, oamenii nu vor putea respira. Apele vor fi murdare şi otrăvitoare. Pământul nu se va mai putea lucra, nu va da roade şi doar un rest de populaţie va mai supravieţui. El se va întinde peste multe continente în America, Japonia şi alte ţări bogate ale lumii. Eu aşa mă bucur că nu voi mai vedea, dar dacă tu vei trăi, să prinzi curaj şi să spui mai departe. Am primit-o de la Dumnezeu şi tot ce am primit nu e în contradicţie cu Biblia, însă toţi aceia cărora le sunt păcatele iertate şi Isus le este Domn şi Mântuitor vor fi ocrotiţi.”
Potrivit stiricrestine.ro, aceasta profeţie a fost publicată în revista „Harul” din 2007.

Sursa: www.obiectiv.info/

Horoscopul sănătății sau astrologia medicală

Astrologia medicală a fascinat din cele mai vechi timpuri. Majoritatea cunoaştem semnul zodiacal sub care ne-am născut, dar prea puţini ştim că astrele pot "dicta" diete şi stil de viaţă care ne ajută să ne păstrăm sănătatea.

BERBEC

Sarea celulară - fosfatul de potasiu
Acest mineral ajută la formarea celulelor creierului şi la replicarea celulelor hepatice. Deoarece nativii acestei zodii utilizează foarte multă energie, ei se confruntă deseori cu carenţe de fosfat de potasiu. Dacă acest mineral nu este la un nivel suficient în organism, berbecii s-ar putea să sufere de depresii severe. Berbecii mai pot avea probleme cu digestia.

În cazul lor, prea multă sare afectează oasele şi arterele, băuturile alcoolice irită rinichii. De asemenea, pentru a controla predispoziţia spre aciditate, corespunzător cu hiperactivitatea metabolică, nativii din Berbec trebuie să mănânce salate proaspete şi să bea sucuri, obţinute din amestec de germeni de grâu încolţit.


TAUR

Sarea celulară - sulfatul de sodiu
Taurii sunt vulnerabili la răceli, traheite, dureri de gât, laringite, probleme cu amigdalele, umflarea tiroidei şi a paratiroidelor. Venus, guvernatoarea semnului, poate induce îmbolnăviri ale paratiroidelor, care controlează nivelul calciului din organism. Dereglarea echilibrului sulfatului de sodiu în organismul taurilor poate cauza retenţia de apă. Din această cauză ţesuturile se umflă, iar glanda tiroidă se măreşte.



GEMENI

Sarea celulară - clorura de potasiu
Cafeaua şi alte stimulente pot crea probleme nervoase persoanelor născute în zodia gemenilor, de aceea ea trebuie evitată. Sarea lor celulară ajută la formarea fibrinei în sânge, organe şi ţesuturi. O carenţă de clorură de potasiu poate duce la formarea de cheaguri de sânge şi poate cauza tulburări ale circulaţiei sangvine. Gemenii, care au un nivel bun al sării lor celulare, sunt mai sănătoşi, deoarece clorura de potasiu degajează plămânii, bronhiile şi bronhiolele. Clorura de potasiu se obţine din sparaghel, fasole verde, tomate, ţeline, morcovi, spanac, portocale. Pentru a evita problemele cu dinţii şi oasele, gemenii trebuie să consume lactate.



RAC

Sarea celulară - fluorura de calciu
Racii maturi trebuie să fie atenţi pentru că acumulează rapid kilograme în plus. În cazul lor, cele mai frecvente motive, care duc la îmbolnăviri, sunt tensiunea, anxietatea şi stresul emoţional. Nativii zodiei Racului sunt predispuşi la tulburări digestive, putând ajunge mai uşor ca ceilalţi nativi la ulcer, litiază biliară, balonări dureroase, hernie hiatală, greţuri şi gastrite. Problemele cu stomacul pot fi agravate de consumul de alcool (racilor le cam place vinul). Sarea Racilor este importantă pentru sănătatea smalţului dinţilor, unghiilor, oaselor şi a cristalinului. Scăderea nivelului acestui mineral în organismul nativilor din Rac poate provoca ulcer varicos, curbarea coloanei vertebrale şi probleme oculare.



LEU

Sarea celulară - fosfatul de magneziu
Leii sunt predispuşi la dureri şi presiune în zona inimii. Când inima unui Leu tresare brusc, spasmul se va resimţi la nivelul cefei. Deşi semnului Leului se caracterizează printr-o sănătate de fier, nativii trebuie să aibă un stil de viaţă sănătos după vârsta de 40 de ani, pentru că altfel riscă să sufere un atac de cord. Sarea Leilor menţine buna funcţionare a nervilor motori fiind necesară în formarea albuminei din sânge, precum şi la activarea enzimelor digestive. Alimentele care conţin fosfat de magneziu sunt germenii de grâu şi produsele din secară, migdalele, alunele, seminţele de floarea-soarelui (crude, nesărate), smochinele, lămâile, merele, piersicile, orezul, lăptucile şi gălbenuşul etc.


FECIOARĂ
Sarea celulară - sulfatul de potasiu
Nativii zodiei Fecioară au un sistem digestiv iritabil. Ei suferă de indigestie, de dureri provocate de flatulenţă, ulcere, disfuncţii hepatice şi colon iritabil. Pentru că pot face uşor intoxicaţii medicamentoase, orice tratament trebuie efectuat sub supravegherea medicului. Sulfatul de potasiu reglează grăsimile din organism, duce oxigenul la celule, fiind esenţial pentru contracţia musculară. Carenţa de sare celulară provoacă fecioarelor eczeme, acnee şi piele descuamată. De asemenea, părul se usucă şi se despică. Alimente cu un conţinut crescut de sulfat de potasiu sunt andivele, cicoarea, lăptuca, salata verde, grâul nedecorticat, ovăzul, carnea slabă de miel.


BALANŢĂ
Sarea celulară - fosfatul de sodiu
Pentru Balanţe, sarea lor celulară le curăţă organismul de toxine. Durerile la nivelul spatelui sunt pe primul loc în cazul nativilor care nu se îngrijesc. De asemenea, ei sunt predispuşi la probleme renale, dar şi dermatologice. Un nivel precar de fosfat de sodiu se vede imediat pe pielea Balanţelor, care devine palidă cu o tentă bolnăvicioasă. O sursă foarte bună pentru acest mineral sunt căpşunele, merele, stafidele, migdalele, sparanghelul, mazărea, porumbul, sfecla roşie, orezul brun şi făina de ovăz. Pielea delicată a unei Balanţe reflectă rapid lipsa de somn, mâncărurile bogate în grăsimi sau excesul de alcool.


SCORPION
Sarea celulară - sulfatul de calciu
Scorpionul are probleme după ce bea un păhărel în plus. Sarea celulară a nativilor acestei zodii este sulfatul de calciu, care este de altfel şi primul ingredient implicat în vindecarea ţesuturilor. Tot sarea celulară le oferă rezistenţă împotriva bolilor infecţioase. Nasul, gâtul, gura, esofagul, organele reproductive şi tractul intestinal au nevoie de sulfat de calciu pentru o funcţionare corespunzătoare.
În cazul unei carenţe de sulfat de calciu, organismul este supus răcelilor, sinuzitelor cronice, erupţiilor cutanate şi chiar infertilităţii. Pentru a avea o cantitate corespunzătoare de sulfat de calciu în organism, scorpionul ar trebui să consume lapte, brânză de vaci, iaurt.



SĂGETĂTOR

Sarea celulară - siliciul
Persoanele născute sub semnul acestei zodii sunt predispuse la hepatită, ciroză sau cancer al ficatului. Săgetătorii trebuie să evite prăjelile, grăsimile sau alcoolul, care suprasolicită ficatul. Siliciul, sarea celulară a Săgetătorilor, întăreşte sistemul nervos, menţine sănătatea ţesuturilor creierului şi previne amorţeala degetelor, picioarelor, gambelor şi a tălpilor.
Carenţa de siliciu contribuie la accentuarea degradării părului, pielea are un aspect mat. De asemenea, favorizează şi retracţia dureroasă a gingiilor. Cele mai sigure surse de siliciu sunt coaja fructelor şi a legumelor. Iată şi câteva exemple: piperul verde, smochinele, prunele uscate, perele, merele, cartofii, ovăzul, tărâţele.

CAPRICORN
Sarea celulară - fosfatul de calciu
Capricornul este unul dintre avantajaţii zodiacului, întrucât sănătatea pare să nu fie afectată de înaintarea în vârstă. 
Din păcate, oasele, articulaţiile şi genunchii sunt vulnerabili în faţa reumatismului, artritei, nevralgiilor şi problemelor ortopedice. 
De asemenea, din cauză că au tendinţa de a mânca o dată pe zi, au probleme de indigestie. 
Fosfatul de calciu, ce se găseşte în portocale, lămâi, smochine, varză, spanac, porumb, nu trebuie să lipsească din dieta capricornilor. 
Punctul vulnerabil al acestor nativi este abuzul de alcool.


VĂRSĂTOR
Sarea celulară - clorura de sodiu
Deşi sarea lor celuară este clorura de sodiu (sarea de bucătătie), vărsătorii nu trebuie să consume mai multă sare decât este recomandat. 
Alimentele prea sărate pot duce la retenţia apei în organism, probleme cu rinichii, la formarea plăcilor de aterom (grăsime pe artere), dar şi la o circulaţie periferică defectuoasă. 
Totuşi, lipsa clorurii de sodiu poate duce la deshidratare. 
Surse de clorură de sodiu sunt peştele oceanic, homarii, tonul, midiile, spanacul, ridichile, ţelina, varza, dovleceii, nucile, alunele. Vărsătorii îşi pot proteja circulaţia sangvină venoasă, dacă mănâncă fructe bogate în vitamina C.


PEŞTI
Sarea celulară - fosfatul de fier
Pentru a se bucura de o stare de sănătate bună peştii trebuie în primul rând să se culce şi să se scoale la ore fixe, să facă multă mişcare şi să aibă o alimentaţie echilibrată. Fosfatul de fier, sarea acestei zodii, este necesară pentru producerea hemoglobinei, element esenţial pentru celulele roşii. Un nivel scăzut al fosfatului de fier poate provoca Peştilor anemie, scăderea tensiunii arteriale, inflamaţii, probleme glandulare şi tulburări cardiace. Peştii pot obţine fosfatul de fier din ficat, muşchi de vită, carne de miel, gălbenuş, scoici, rinichi. 
Extrem de sensibili la efectele alcoolului, peştii cad cel mai uşor pradă acestui viciu.

CE ESTE SAREA CELULARĂ?
Corpul omenesc este format din milioane de celule şi fiecare celulă este o unitate organică vie. Materialul din care sunt formate provine, în cea mai mare parte, din hrana zilnică care este de două feluri: organică şi anorganică. Materia organică este reprezentată de albumine, zaharuri, grăsimi, carbohidraţi ş.a., iar materia anorganică, de apă şi de anumite minerale cunoscute în prezent sub denumirea de săruri.
Minerarelele nu pot intra în compoziţia enzimatică a organismului aşa cum sunt ele, ci combinate sub formă de săruri. Există 12 asemenea săruri fundamentale (pentru fiecare semn zodiacal) fără de care organismul nu poate fi viabil. Ele au o anumită vibraţie (energie) care pentru fiecare semn zodiacal reprezintă reperul biochimic sau vibraţia cea mai înaltă la care corpul fizic poate fi expus fără nici un risc.
Diminuarea cantităţii uneia dintre săruri poate duce la îmbolnăvire. Consumăm zilnic alimente, dar, dacă facem o analiză biochimică a ceea ce mâncăm, vom observa că, de fapt, nu facem decât să ingurgităm exact mineralele şi vitaminele de care are nevoie organismul.
(***Medicina astrelor, Ed.Govinda, Timişoara, 1997 Karl Robert Jansky, Astrology, Nutrition and Health, Para Research, Rand McNally, Chicago, 1976;
Howard Leslie Cornell - The Encyclopedia of Medical Astrology, The Cornell Publishing Company Los Angeles, 1933, reeditat Kessinger Publishing, 2003)

Sursa: http://www.revistafelicia.ro/

CELE 5 RITUALURI TIBETANE IMPOTRIVA IMBATRANIRII




Împotriva batranetii trebuie sa luptam ca si cum ar fi o boala !

Faptul ca suntem inconjurati de o aura si ca suntem hraniti prin energia universala este acum dovedit stiintific, prin fotografia kirliana. S-a demonstrat, de asemenea, ca aura unui tanar arata altfel decat aura unui batran, a unui om sanatos altfel decat cea a unui bolnav. Aceasta energie universala influenteaza functiile sistemului endocrin. Hormonii produsi de aceste glande regleaza toate functiile corpului.

Studii si cercetari au scos la iveala suficiente dovezi convingatoare care sa confirme faptul ca procesul de imbolnavire este controlat de hormoni. Se pare ca, odata cu instalarea pubertatii, in organism isi face aparitia un hormon ce conduce la degradarea organismului. Acest hormon al degradarii influenteaza capacitatea celulelor de a folosi ceilalti hormoni secretati de hipofiza, cum ar fi, de exemplu, hormonul de crestere. Ca urmare, celulele si organele noastre se uzeaza cu timpul, pentru ca, in cele din urma, sa moara. Cu alte cuvinte, procesul de imbatranire pare iminent.

Energia universala are rolul de a bloca “hormonul degradarii” si de a aduce la normal producerea de hormoni de catre sistemul endocrin. Daca se obtine acest efect, celulele corpului se pot inmulti si dezvolta asa cum faceau cand eram copii. Putem chiar vedea si simti cum devenim “mai tineri”.

Ca sa fiti de acord cu aceasta teorie si sa-i simtiti beneficiile, doua lucruri sunt foarte importante: sa constientizati ca sunteti un om minunat, deosebit, si ca puteti strapunge cu privirea dincolo de idei si convingeri limitate si, in al doilea rand, trebuie sa fiti constienti ca meritati ca dorintele voastre cele mai profunde sa se implineasca si, intre ele, si aceasta dorinta de a obtine o noua tinerete si o noua vitalitate.

Cei care se simt nedemni in adancul inimii lor, cei nesiguri, sunt cei care nu au avut prea des recompense din partea vietii. Daca sunteti multumiti de propria voastra persoana si stiti ca meritati tot ce e mai bun din ceea ce va poate oferi viata, atunci se poate spune ca va iubiti pe voi insiva. Acest lucru va da dreptul sa va simtiti bine asa cum sunteti, ceea ce face ca procesul de intinerire sa fie in mod considerabil accelerat. Cei care nu se plac pe ei insisi sau nu se considera capabili de o asemenea performanta poarta o grea povara, care accelereaza permanent efectele imbatranirii si afecteaza starea de sanatate, si asa precara.

Peste tot in lume si-a simtit facuta prezenta un suflu metafizic, iar oamenii au inceput sa fie preocupati de descoperirea acestor secrete. Multi si-au dat seama ca noi suntem marele camp de antrenament al acestor secrete – ceea ce se intampla in propriul nostru organism oglindeste intreaga lume. Microcosmosul nostru este reflectarea in mic a macrocosmosului pe care doar il intuim. Pe masura ce oamenii au urmarit, cu deznadejde, cursul implacabil al nasterii, al imbatranirii si al mortii, a crescut in ei dorinta de a cauta o iesire din acest tipar. De ce imbatranim, de ce celulele noastre nu se regenereaza la nesfartit, de ce organismul se degradeaza, ajungand in cele din urma la moarte ?

Toti sfintii si marii maestri spirituali stiau raspunsul. Ştiau ca el se afla in schimbare, in trecerea de la forma la lipsa de forma, stiau ca aceste doua stari ale existentei se influenteaza reciproc, pentru a mentine viata.

Energii nevazute stau la baza tuturor lucrurilor si a dezvoltarii lor. Exista numeroase mijloace de a amplifica acest flux de energie care circula pe langa si prin corpul fizic, material, in asa fel incat intreaga retea a organismului sa intinereasca.

Exista o cale de scapare, a existat mereu ! Batranetea nu inseamna neaparat sfarsitul, nu reprezinta in niciun caz o consecinta implacabila a trecerii prin viata. Este pur si simplu o repercursiune a retragerii noastre din corpul fizic. Daca nu invatam sa intram in contact cu subconstientul nostru, acesta nu realizeaza potentialul lui de “organism luminos”.

Odata constientizata aceasta capacitate de organism luminos condus de legi cosmice mai inalte, imperceptibile deocamdata, convingerea eronata conform careia omul nu poate impiedica degradarea organismului, va disparea. Ştiinta a facut progrese in acest sens. Geneticienii au descoperit ca spirala noastra de ADN creaza sistemul care copiaza fiecare celula. Asta poate insemna ca celulele, atunci cand mor, sunt inlocuite cu altele noi, intr-un proces permanent, intr-o succesiune a perfectionarii genetice.

Majoritatea oamenilor sunt prizonieri ai propriului lor corp emotional, devenit tiranic, agresat mereu de hibe vechi de sanatate sau de sentimente vechi de ura, de care nu se poate elibera. Daca aceste energii sun blocate, nu avem puterea, in sensul strict al cuvantului, sa ducem o viata echilibrata si fericita.

Îmbatranirea nu este numai rezultatul proceselor fizico-chimice ce se produc in organism, ci si consecinta faptului ca subconstientul isi pierde indrazneala de a se impotrivi acestor procese, renuntand sa mai caute solutii. Şi nu este vorba numai despre lipsa de indrazneala, ci si despre comoditatea fiintei umane, ce se complace in sistemul obisnuintelor si convenientelor. Frica si indolenta sunt factori ce contribuie la imbatranire. Ne recastigam vitalitatea numai cand trecem peste aceasta lene si aceasta comoditate. Motorul revigorarii este: miscare, si mai ales miscarea spiritului. Dar, ca sa ajungem la miscarea spiritului, trebuie sa incepem de la primul nivel care ne este accesibil si pe care il putem controla mult mai bine in prima faza: miscarea trupului. Energia creata de miscare ne va pune la adapost de stapanirea pe care frica o exercita asupra noastra.


Exercitiu de curatare a aurei:

Însasi Pamantul ne absoabe si foloseste energia negativa din corp. De aceea este important sa iesim zilnic in natura si sa calcam pe pamantul curat, daca e posibil, cu iarba.

O alta cale eficienta este aceea de a invata sa cunoastem secretele care au fost ascunse atata timp in manastirile calugarilor tibetani. Un ritual energizant este efectuarea zilnica a cinci exercitii fizice care pot reintineri organismul. Aceste exercitii pot fi executate de orice persoana, oricare ar fi starea sanatatii sale si indiferent de varsta pe care o are.

Înca de la executarea primului exercitiu se simte o senzatie de satisfactie, ceea ce ajuta emotional corpul sa se purifice de energia negativa. Respiratia joaca un rol important in aceste exercitii, iar cel ce le executa trebuie sa fie atent sa respire in ritmul corect. Cand respiram, ii permitem organismului sa primeasca Prana curat, ceea ce reprezinta cel mai mare bun al vietii. Cel mai mare obstacol in lupta dusa impotriva imbatranirii este posibilitatea includerii solutiei in viata de zi cu zi, vesnica problema a tuturor fiind lipsa de timp. Cele cinci exercitii tibetane nu iau mult timp si au un efect imediat. Calea intelepciunii tibetane este simplitatea. Corpul spiritual il dirijeaza pe cel fizic cu conditia sa executam aceste ritualuri cu toata concentrarea si convingerea, comunicand in permanenta cu corpul nostru, acordandu-i toata atentia, impunandu-i dorinta noastra de a ne elibera de povara batranetii. Daca interesam organismul prin actiune, capacitatea noastra de a ajunge la nivelul de sanatate
este solicitata foarte mult si, cand mesajul e inteles de organism, acesta reactioneaza in consecinta, ducand in final la inlaturarea impresiei ca am fi condusi de o implacabila putere exterioara care ne copleseste.


Organismul nu doreste niciodata sa fie batran sau slab.

Energia creata de miscare ne va pune la adapost de stapanirea pe care frica o exercita asupra noastra. Veti vedea ca aceste ritualuri extraordinare va vor duce pe calea propriului eu, trezind la o noua viata atat corpul vostru fizic, cat si cel emotional, mental si spiritual, unindu-le unul cu celalalt, intr-un punct pe care il veti considera centrul propriei fiinte, si asta pentru ca cele 5 exercitii tibetane va vor activa toate chakrele corpului.


Hindusii numesc centrii de energie ai corpului – Chakre.

Chakrele se afla in zona glandelor endocrine, avand pozitii, in parte, schimbate. Fiecare din aceste sapte chakre are o anumita legatura cu una din cele sapte glande importante ale sistemului endocrin, iar functia lor este aceea de a stimula producerea de hormoni ai glandei respective.

Astfel: prima chakra este legata de glanda suprarenala, a doua de glanda sexuala, a treia (plexul solar) de pancreas, a patra chakra are legatura cu vezica biliara, a cincea e legata de glanda tiroida, a sasea (“al treilea ochi”) este in legatura cu hipofiza, situata in partea anterioara a bazei creierului si, a saptea si cea mai de sus chakra, este legata de glanda pineala, situata in partea posterioara a bazei creierului. Chakra glandei pineale (aflata in legatura cu crestetul capului) are o importanta deosebita asupra conexiunii energetice a corpului cu cosmosul.

Într-un organism sanatos, fiecare dintre aceste chakre se invarte cu o viteza foarte mare, creand astfel posibilitatea ca energia vitala, numita Prana (sau energia eterica), sa strabata intreg sistemul endocrin. Daca una sau mai multe chakre se invart mai incet, atunci fluxul de energie este blocat sau impiedicat, acest lucru ducand la imbatranire si la pierderea sanatatii. În mod obisnuit, in cazul unei persoane sanatoase, aceste chakre depasesc dimensiunea corpului, in timp ce la o persoana bolnava sau slabita, acestea abia daca strabat suprafata corpului. Cea mai buna metoda de a recastiga tineretea, sanatatea si vitalitatea este de a determina aceste centre de energie sa se invarta din nou cu viteza normala. Aceste 5 exercitii simple tibetane reusesc sa restabileasca aceasta situatie. Fiecare dintre ele este folositor dar, pentru a obtine cele mai bune rezultate, trebuie executate toate cinci. Preotii Lama le numesc “ritualuri”, nu exercitii, pentru ca se executa incet, concentrat si respirand atent.

Iata cum se procedeaza:


Primul ritual – are ca scop cresterea vitezei de rotire a chakrelor.


Procedeu:

Stati in pozitie de drepti si intindeti bratele inainte, paralel cu solul. Va invartiti in jurul propriei axe, pana va cuprinde o usoara ameteala. Un lucru e important: trebuie sa va invartiti in sensul acelor de ceasornic, adica de la stanga la dreapta. Majoritatea adultilor nu se vor putea invarti la inceput decat de vreo 5-6 ori, inainte sa ii apuce mai tare ameteala. Daca sunteti incepator, nu trebuie sa incercati sa faceti mai multe. Daca simtiti nevoia sa va asezati sau sa va intindeti pentru a va reveni dupa ameteala, puteti sa o faceti linistit. Mai intai exersati acest ritual doar pana ametiti usor. Cu timpul, dupa ce faceti toate cele cinci ritualuri, veti putea sa va invartiti tot mai des si tot mai mult, iar senzatia de ameteala va fi tot mai slaba. Concentrati-va privirea la un punct inainte sa incepeti sa va invartiti, punct pe care il luati apoi ca reper. Pentru revenirea la pozitia de echilibru, asezati palmele impreunate la circa 30 cm distanta de fata, iar privirea va fi centrata pe degetul
mare. Acest exercitiu poate fi executat la inceputul, dar si la sfarsitul celorlalte patru exercitii.

Rotirea in sensul acelor de ceasornic intareste campul aurei atat de mult, incat el incepe sa transmita semnale in exterior si putere de viata in corpul fizic. Rezultatul este, intr-adevar, o sanatate buna si o deosebita putere de decizie, toate acestea prin perceperea celulara a noilor niveluri energetice.

Prin cresterea frecventei rotirilor chackrelor se accelereaza campul aurei noastre, in asa fel incat subconstientul nostru se deplaseaza spre un camp ridicat de cunoastere. Lipsa de miscare indusa de depresii si nehotarare se conserva. Atunci cand avem la dispozitie o cantitate mare de energie, suntem capabili sa simtim puterea hotaratoare care se instaureaza in noi. Celulele incep sa lucreze ca si cand ar fi o parte a unui corp tanar ce vibreaza. În acest mod sunt stimulate toate sistemele de reglare ale organismului: sistemul endocrin, cel circulator, aparatul digestiv, sistemul respirator si asa mai departe. Acest mod de fortificare a organismului are capacitatea de a modifica nivelul biochimic al enzimelor si hormonilor. Cu totii stim ca vitalitatea hormonilor influenteaza puternic sentimentul nostru de sanatate si chiar stabilitatea noastra emotionala.

Dervisii Lama se rotesc de 12 ori sau cel mult 21 de ori, destul pentru a stimula centrele de energie sa intre in actiune.


Al doilea ritual

Procedeu:
Stam intinsi pe podea, cu fata in sus (pe un covor gros sau o suprafata moale). Puneti mainile pe langa corp, cu palmele pe podea si degetele lipite unul de celalalt. Ridicati capul de pe podea si puneti barbia in piept. Ridicati in acelasi timp picioarele pana ajung la pozitia verticala. Spatele ramane in intregime pe podea. Daca este posibil, miscati picioarele pana ajung in dreptul capului. Genunchii trebuie sa fie intinsi. Coborati apoi concomitent capul si picioarele, incet, inapoi pe podea. Relaxati toti muschii, dupa care repetati ritualul, fara sa va suprasolicitati. De fiecare data cand repetati exercitiul, pastrati ritmul de respiratie. Inspirati adanc atunci cand ridicati capul si picioarele, expirati atunci cand le asezati inapoi pe podea. Între reluari, in timp ce va relaxati muschii, respirati in acelasi ritm.
Atentie: nu ridicati picioarele in acelasi timp cu spatele, pentru ca acest lucru ar slabi mult spatele. Este important sa fim atenti ca intregul spate sa ramana lipit de podea si numai picioarele sa fie ridicate. Şi acest exercitiu se poate repeta pana la maximum 21 de ori.


Al treilea ritual


Acest ritual trebuie facut imediat dupa al doilea.


Procedeu:
Stand cu corpul drept, asezati-va in genunchi, tinand degetele de la picioare in pozitie verticala. Mainile trebuie sa fie tinute lateral, indreptate inspre spate, pe cvadricepsul femural. Aplecati capul si ceafa in fata si trageti barbia in piept. Lasati apoi cu grija capul pe spate, indoindu-va in acelasi timp spatele spre inapoi, astfel incat coloana vertebrala sa fie cambrata. În timp ce va lasati spre spate, sprijiniti-va cu bratele si mainile de cvadricepsul femural sau de bazin. Întoarceti-va apoi la pozitia initiala, dupa care reluati ritualul. Stand ghemuit, degetele de la picioare trebuie sa fie asezate vertical. Încordarea muschilor dorsali este necesara pentru evitarea slabirii capacitatii de intindere a coloanei vertebrale. Pentru a evita indoirea in gol a mijlocului, se sprijina mainile de o parte si de alta a bazinului, cu degetele de la maini indreptate in jos. Aceasta pozitie va ajuta mai mult in momentul aplecarii spatelui, deoarece omoplatii se apropie unul de celalalt, deschizand zona
sternului. Nu va fortati zona cervicala mai mult decat puteti. Fiti atenti la respiratie: inspirati profund cand va aplecati spre spate, expirati cand reveniti la pozitia verticala. Şi acest ritual se repeta de maxim 21 de ori.


Al patrulea ritual


Procedeu:
Va asezati in sezut, pe podea, cu ambele picioare intinse in fata, asezate la circa 30 cm unul fata de altul. Ţineti capul drept si va sprijiniti cu palmele de podea, fixandu-le langa sezut. Trageti barbia in piept. Lasati apoi capul pe spate. Ridicati in acelasi timp corpul, astfel incat sa indoiti genunchii, in timp ce bratele raman intinse. Trunchiul va forma cu coapsa o linie dreapta, paralela cu solul. Bratele si gamba sunt perpendiculare pe sol. Încordati apoi – fara sa va tineti respiratia – fiecare muschi al corpului, cateva momente. Reluati-va pozitia initiala in sezut, relaxati muschii si trebuie sa porneasca dinspre bazin, respectiv dinspre partea inferioara a spatelui. Deci bazinul se impinge inainte, in directia picioarelor. Inspirati adanc in momentul cand ridicati corpul, expirati si indreptati-va coloana atunci cand va asezati. Nu trebuie sa va tineti respiratia atunci cand incordati muschii corpului. Începeti cu putine repetari. Cu timpul o sa reusiti sa faceti chiar 21.


Al cincilea ritual


Procedeu:
Începeti cu bratele perpendiculare pe podea, astfel incat coloana vertebrala sa formeze un unghi ascutit cu solul. Lasati capul cit mai mult posibil pe spate, dupa care indoiti corpul in dreptul bazinului si il ridicati pana formeaza un “V” intors. În acelasi timp, trageti barbia in piept. Asta este tot ce trebuie sa faceti. Treceti iar in pozitia initiala, dupa care reluati executarea. Ritualul trebuie sa inceapa din pozitia stand pe burta (pentru a obtine distanta corespunzatoare dintre maini si picioare). Se aseaza mainile langa stern, degetele de la picioare fiind indreptate in sus si, sprijinindu-ne pe maini, ajungem in pozitia necesara expirarii cu ajutorul fortei spatelui. Toti muschii se incordeaza pentru a impiedica cedarea coloanei vertebrale in momentul intinderii. În pozitia “V”-ului intors se ajunge in momentul ridicarii sezutului, atunci cand se inspira. Astfel se obtine cambrarea dorita in zona de intindere. Acest exercitiu se practica neaparat descult, pe o suprafata care nu aluneca (pe o
podea de piatra sau de lemn, spre exemplu). Dupa ce reusiti sa-l executati, lasati corpul sa alunece incet din pozitia arcuita, pana in punctul in care aproape atinge podeaua. Urmariti acelasi tipar de respiratie ca la exercitiile anterioare: inspirati profund cand ridicati corpul, expirati cand il coborati.

Aceste exercitii pot fi asimilate cu exercitiile izometrice, dar scopul lor nu este doar acela de a ne tonifia corpul, muschii si articulatiile, ci mult mai mult: normalizarea vitezei de rotire a centrilor de energie (a chakrelor). Acestia ajung sa se roteasca cu o viteza specifica unei persoane sanatoase aflate la varsta de 25 de ani.

De-acum, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa exersati zilnic cele cinci ritualuri. La inceput, de trei ori fiecare dintre ele, pentru ca apoi sa cresteti numarul de repetari pana ajungeti sa repetati fiecare ritual in parte de 21 de ori.

Ritualurile trebuiesc repetate in fiecare zi, pentru a fi intr-adevar folositoare. Puteti face repaus doar o zi pe saptamana, dar niciodata mai mult. Executarea celor cinci ritualuri nu necesita mai mult de 20 de minute, iar o persoana cu o conditie fizica buna le poate face in 10 minute sau chiar mai putin. Daca va este greu sa gasiti atata timp liber, treziti-va dimineata mai devreme sau culcati-va seara mai tarziu.

Scopul celor cinci ritualuri este de a reda corpului sanatatea si vitalitatea tineretii. Veti vedea rezultate uimitoare dupa doar o luna de la inceperea exersarii lor zilnice. Va veti simti, pe zi ce trece, tot mai tineri si mai energici.

sursa : esoterism.ro








Sursa: http://fiituinsutimaa.wordpress.com/

PENTRU CEI ALESI… – PETER DEUNOV


Imagine
“Peter Deunov – profetii despre viitor – 1944 “Si cand El va sufla in cornul sau, vechi lumi vor muri si altele se vor naste.”
Cunoscut sub numele sau spiritual de Beinsa Douno, maestrul bulgar,
Peter Deunov (1864-1944) a fost fiul unui preot ortodox si destinat a
deveni si el cleric. A studiat teologia, dupa care a urmat cursurile de
medicina in Statele Unite, insa dupa intoarcerea sa in Bulgaria, in
1895, nu si-a mai gasit locul in contextul rigid al institutiei si
dogmelor Bisericii Ortodoxe.
Din 1900 a inceput sa tina prelegeri publice ce au adus un suflu nou
doctrinelor traditionale crestine. Deunov se spune ca a avut un inalt
nivel de constiinta si a fost de-a lungul intregii sale vieti un model
de puritate, intelepciune, inteligenta si creativitate. De asemenea, a
fost un foarte bun violonist care a compus sute de melodii pe care le-a
folosit, pe urma, drept exercitii in cadrul scolii sale – Fratia Alba -
pe care a fondat-o la trecerea anilor in secolul al XX-lea.
Timp de multi ani a locuit aproape de orasul Sofia, inconjurat de
numerosii sai discipoli. Se spune ca Deunov a trezit spiritual sute de
suflete atat din Bulgaria, cat si din Estul Europei.
Filosoful Rene Guenon spunea despre Deunov astfel: „El este cel mai mare
magnet spiritual de pana acum venit pe Pamant. El isi va magnetiza
discipolii cu magnetismul iubirii, iar acestia la randul lor vor
transmite acest magnetism intregii omeniri”.
In zilele dinaintea mortii sale Deunov a intrat intr-o profunda transa
mediumica. Fiind in aceasta transa a facut o profetie extraordinara cu
privire la timpurile noastre zbuciumate – o profetie despre „Sfarsitul
Timpului” si apropiata venire a „Noii Epoci de Aur a Omenirii”.
Iata ce i s-a transmis din astral (in 1944):
„De-a lungul vremurilor constiinta omului a traversat o lunga perioada
de intuneric. Aceasta perioada pe care hindusii o numeau „Kali Yuga” e
pe terminate.
Astazi ne aflam la frontiera dintre doua epoci: cea a Kali Yuga si cea a Noii Ere in care intram.
O usoara imbunatatire se intampla in gandurile, sentimentele si faptele oamenilor, dar in curand fiecare va fi supus Focului Divin, care ii va purifica si pregati pentru noua era. Astfel, omul se va ridica la un nivel superior de constiinta, indispensabil intrarii sale in noua viata.
Este ceea ce unii inteleg prin „inaltare”. Cateva decade vor trece, inainte ca acest
Foc sa vina pentru a transforma lumea, ridicand-o la o noua moralitate.
Aceste valuri imense vin din spatiul cosmic si vor inunda intregul Pamant. Toti cei care vor incerca sa se opuna vor fi inlaturati si dusi altundeva.
Cu toate ca nu toti locuitorii acestei planete sunt la aceleasi niveluri de evolutie, noul val va fi simtit de fiecare dintre noi si aceasta transformare nu va atinge doar Pamantul si intregul Cosmos.
Cel mai bun si singurul lucru pe care omul il poate face acum este sa se intoarca inspre Dumnezeu si sa devina mai bun constient, sa-si ridice nivelul vibrational astfel incat sa ajunga in armonie cu puternicul val ce in curand il va inghiti.
Focul despre care vorbesc si care insoteste noile conditii oferite planetei noastre va intineri, purifica si reface totul in calea lui.
Materia va fi rafinata, inimile voastre vor fi eliberate de angoase, necazuri, incertitudine, devenind luminoase.
Totul va fi imbunatatit, elevat: gandurile, sentimentele si faptele negative vor fi distruse.Viata voastra de astazi este sclavie intr-o grea inchisoare. intelegeti-va situatia si eliberati-va din ea. Va spun acest lucru: „Iesiti din inchisoarea voastra!” E asa de mare pacat sa vezi atat de multa inducere in eroare, atat de multa suferinta atat de multa neputinta in a intelege unde se afla adevarata fericire. Tot ceea ce va inconjoara se va prabusi si va disparea in curand. Nimic nu va mai ramane din aceasta civilizatie perversa. intregul Pamant va fi scuturat si nici o urma nu va ramane din cultura sa gresita ce-l mentine pe om in chingile ignorantei. Cutremurele nu sunt doar fenomene mecanice, scopul lor este si cel de a trezi mintea si inima oamenilor, astfel
incat ei sa se poata elibera de ei insisi, de greselile si nebuniile lor si sa ajunga sa inteleaga ca nu sunt singuri in Univers.
Sistemul nostru solar traverseaza acum o regiune a Cosmosului unde o constelatie ce a fost distrusa si-a lasat pecetea – praful ei. Trecerea printr-un astfel de spatiu contaminat e o sursa otravitoare nu doar pentru locuitorii Pamantului, ci si pentru cei ai celorlalte planete din
galaxia noastra. Doar sorii nu sunt afectati de influenta unui mediu atat de ostii mediu. Aceasta zona e numita „A 13-a regiune”, unii o numesc „Zona contradictiilor” . Planeta noastra a fost prinsa in ea timp de sute de ani, dar in sfarsit ne apropiem de iesirea din acest spatiu al intunericului si suntem pe punctul de a atinge o regiune mai spirituala, unde traiesc fiinte mult mai evoluate.
Pamantul are acum o miscare ascendenta si fiecare ar trebui sa se straduiasca sa se armonizeze cu aceste curente de ascensiune. Cei care refuza sa se supuna acestui drum vor pierde avantajul bunelor conditii ce ie vor fi oferite in viitor pentru ca ei sa evolueze. Ei vor ramane
in spate in ceea ce priveste evolutia si vor trebui sa astepte zeci de milioane de ani pentru ca valul acesta ascendent sa revina.
Pamantul, sistemul solar si Universul – totul este redirectionat de Impulsul Iubirii. Multi dintre voi considerati Iubirea drept o forta derizorie, dar in realitate este cea mai mare dintre forte! Banii si Puterea continua sa fie venerate, ca si cand destinul vostru ar depinde de ele. in viitor, totul va fi stapanit de Iubire si toata lumea i se va supune. Dar nu numai prin suferinta si necazuri constiinta omului va fi trezita.
Teribilele profetii ale profetului Daniel scrise in Biblie povestesc despre epoca ce va veni. Vor fi inundatii, uragane, focuri gigantice si cutremure ce vor matura totul in calea lor, sangele va curge din abundenta, vor fi revolutii, teribile explozii vor rasuna in numeroase locuri de pe Pamant. Acolo unde este Pamant, apa va veni, acolo unde este apa, pamantul va sosi. Dumnezeu e Iubire si cu toate acestea avem de-a face cu prigoniri. O replica a naturii impotriva crimelor repetate de om inca din noaptea vremurilor impotriva mamei sale: Pamantul.
Dupa aceste suferinte, cei care vor fi salvati, elita, vor cunoaste Epoca de Aur, armonia si frumusetea infinita. Asa ca pastrati-va pacea si credinta in timpurile ce vor veni si vor aduce suferinta si teroare pentru ca e scris ca nici un fir de par nu se va misca de pe capul
dreptilor. Nu fi-ti descurajati. .. urmati-va doar lucrarea de perfectionare a voastra. Nu aveti idee cat de maret e viitorul ce va asteapta.
Un NOU PAMANT va vedea in curand lumina zilei, in cateva zeci de ani munca va fi mai usoara si fiecare va avea timpul sa se dedice activitatilor spirituale, intelectuale si artistice. Problema raporturilor dintre barbat si femeie va fi in curand inchisa in mod armonios, fiecare dintre ei avand posibilitatea sa-si urmeze propriile aspiratii. Relatia dintre cupluri se va baza pe respect si stima reciproca, oamenii vor calatori prin diferite campii stelare si vor reusi sa atinga spatiul intergalactic. Omul va studia felul in care functioneaza si astfel va reusi foarte repede sa cunoasca Lumea Divina si sa se uneasca cu Stapanul Universului.
Noua era este cea a celei de-a Vl-a rase.
Predestinarea voastra este sa va pregatiti pentru ea, sa o intampinati si sa o traiti. Cea de-a Vl-a rasa se va construi in jurul ideii de fraternitate. Nu vor mai fi conflicte interpersonale, singura aspiratie a fiecaruia va fi sa se conformeze LEGILOR IUBIRII. A Vl-a rasa va fi cea a IUBIRII. Un nou continent se va forma pentru ea. Se va ridica din Pacific, astfel incat divinitatea sa-si poata stabili Sanctuarul pe aceasta planeta.
Fondatorii acestei noi civilizatii vor fi cei pe care-i numesc „FRATIA OMENIRII”, sau „COPIII IUBIRII”.
Ei vor fi lucratorii de nezdruncinat in slujba binelui si vor reprezenta un nou tip de oameni. Oamenii vor forma o mare familie si fiecare popor va reprezenta un organ al acestui trup imens. In noua rasa, Iubirea se va manifesta intr-o asemenea masura incat omul din ziua de astazi nu-si poate imagina decat cu greu.
Va ramane inca teren favorabil pentru lupta, dar fortele intunericului se vor retrage si planeta noastra va fi eliberata din sclavia lor.
Oamenii, vazand ca nu exista alta cale, se vor angaja ei insisi pe drumul NOII VIETI, CEA A MANTUIRII.
In mandria lor necugetata, unii vor spera sa-si duca pana la sfarsit viata pe care ORDINEA DIVINA o condamna, dar chiar si acestia vor intelege, in cele din urma, ca directia in care se indreapta lumea nu apartine acestui drum. O noua cultura va vedea lumina zilei; va avea
trei piloni fundamentali. ELEVAREA FEMEII, A CELUI UMIL si PROTECTIA
DREPTURILOR OMULUI.
LUMINA, BINELE Sl DREPTATEA, vor fi un fapt; e doar o chestiune de timp. Religiile trebuie sa fie purificate, fiecare contine parti din invataturile MAESTRILOR LUMINII, insa acestea au fost ascunse de necontenitul chin al aberatiilor umanitatii. Toti credinciosii vor
trebui sa se uneasca si sa fie de acord, la unison, ca Principiul Iubirii trebuie sa fie baza fiecarei credinte, oricare ar fi ea. IUBIREA si FRATERNITATEA sunt fundatia a TOT Sl TOATE!
Pamantul va fi in curand maturat de valurile extrem de rapide ale energiei cosmice. Peste cativa zeci de ani fiintele care sunt malefice si care-i duc pe cai gresite pe altii nu vor mai putea sa-si sustina facutele. Ei vor fi astfel absorbiti de FOCUL COSMIC, ce va consuma si stinge tot ceea ce e rau in ei. Atunci, acestia se vor cai pentru ca e scris: „Fiecare bucata de carne trebuie sa-L preamareasca pe Dumnezeu”.
Mama noastra, Pamantul, se va debarasa de oamenii care nu accepta NOUA VIATA. Ea ii va alunga precum un fruct stricat, asa ca acestia in curand nu vor mai fi in stare sa se reincarneze pe aceasta planeta – inclusiv criminalii, ci doar cei care au IUBIRE in El vor fi demni de aceasta.
Nu exista loc pe Pamant care sa nu fi fost murdarit de sange de om sau animal; asa ca ea trebuie sa dea drumul unei purificari. Din cauza aceasta, unele continente vor trebui scufundate si altele ridicate din apa.
Oamenii nu-si dau seama la ce pericole sunt expusi, ei continua sa alerge dupa scopuri futile si sa caute placere. Opus acestora, cei care vor face parte din a Vl-a rasa vor constientiza demnitatea rolului lor si respectul pentru libertatea fiecaruia. Ei se vor hrani doar cu fructe
si legume. Ideile lor vor putea sa circule la fel de libere precum o fac aerul si lumina, in zilele noastre. Cititi capitolul 60 din Cartea lui Isaia si veti vedea acolo relatari despre venirea celei de-a Vl-a rase, RASA IUBIRII.
Dupa aceasta vreme de restriste, oamenii vor inceta sa mai pacatuiasca si vor gasi din nou calea virtutii. Clima planetei noastre va fi moderata pe tot globul si schimbari violente nu vor mai exista.
Aerul va fi din nou pur, la fel si apa. Microbii vor disparea.
Oamenii isi vor aduce aminte de reincarnarile lor trecute si vor fi incantati sa-si dea seama ca sunt in sfarsit eliberati din conditia lor anterioara.
In aceeasi masura in care cineva se debaraseaza de paraziti si frunzele
moarte din livada, la fel o vor face si Fiintele, pentru a-i pregati pe oameni sa-L slujeasca pe Dumnezeul Iubirii. Le vor crea conditii bune pentru ca ei sa se dezvolte si celor care vor dori sa-i asculte le vor spune: „Nu va fie frica! Mai rabdati putin si totul va fi bine. Sunteti
pe calea cea buna!”.
Multumita ideii de fraternitate, Pamantul va deveni foarte curand un loc binecuvantat, dar inainte de aceasta mari suferinte vor fi trimise pentru a trezi constiinta.
Pacate acumulate de-a lungul miilor de ani, vor trebui sa fie sterse.
Valul arzator ce emana de la Divinitate, va contribui in stergerea karmei oamenilor, eliberarea nu mai poate fi intarziata. Umanitatea trebuie sa se pregateasca pe ea insasi pentru mari judecati ce sunt de neocolit si care vin pentru a pune capat egoismului.
Sub Pamant se pregateste ceva extraordinar. O grandioasa si total de neconceput revolutie se va manifesta cat de curand in mijlocul naturii.
Dumnezeu a decis sa vindece Pamantul – si o va face! Este sfarsitul unei epoci. O noua ordine o va inlocui pe cea veche, o Ordine in care Iubirea va domni pe Pamant.”
Peter Deunov – profetii despre viitor – 1944″
Imagine

Sursa: http://fiituinsutimaa.wordpress.com/