miercuri, 23 iulie 2014

CONFERINTA BUCURESTI - 9 AUGUST 2014 - TOTUL ESTE VIBRATIE - UNIVERSUL INTERIOR ESTE ACELASI CU UNIVERSUL EXTERIOR CREAT DE DUMNEZEU




"Acum imi dau seama ca nu miracolul este cel care-l creeaza pe credincios. In schimb, toti suntem credinciosi. Noi credem ca iluzia lumii materiale este complet adevarata. Aceasta credinta este inchisoarea noastra. Ea ne impiedica sa facem calatoria in necunoscut" - Deepak Chopra




Dragii mei cautatori de lumina si adevar,



Poate cu totii ati citit sau ati urmarit pe net diverse materiale referitoare la faptul ca Pamantul ar fi o imensa puscarie sau scoala, unde sufletele sunt trimise ori sa ispaseasca pedepse ori sa invete lectii care sa le permita sa evolueze. Tot acest sistem, fie el puscarie sau scoala, poarta denumirea de Matrix, care se bazeaza pe raspunsurile la gandurile, sentimentele si actiunile sufletelor care sunt "prizoniere" sau "invatacei" in ea.

A intelege principiile dupa care se ghideaza Matrixul, ne face sa intelegem cum functioneaza Universul. Aceste cunostinte ne vor ajuta sa intelegem cum functionam noi si ar fi un avantaj major pentru dezvoltarea si cunoasterea personala a fiecaruia din noi. 



Aceasta intelegere ne va ajuta sa cunoastem adevarata natura a realitatii noastre si ne va conduce catre transformarea noastra.

Atunci cand vom intelege ca noi suntem responsabili pentru tot ceea ce ni se intampla in viata si pentru tot ceea ce ne inconjoara prin vibratia gandurilor, emotiilor si actiunilor noastre, vom lucra cu noi insine sa ne acordam la o frecventa cat mai inalta, prin renuntarea la neiertare, vinovatie si ura si cultivarea sentimentelor cu vibratie inalta, adica iubire, bunatate, bucurie, armonie etc. Astfel, pas cu pas, cu multa rabdare, vom reusi sa schimbam lumea.
 

Vom intelege ca noi suntem vibratie si daca noi vom reusi sa accesam nivele din ce in ce mai inalte ale vibratiei personale, atunci Universul exterior, care este un cumul al Universurilor noastre interioare, va reusi si el sa se acordeze la vibratii din ce in ce mai inalte.

Totul este vibratie - Universul interior este acelasi cu Universul exterior, caci impreuna au fost create de Dumnezeu. Aceste este secretul vietii!




De aceea, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 9 AUGUST  2014, in Bucuresti, la conferinta " TOTUL ESTE VIBRATIE - UNIVERSUL INTERIOR ESTE ACELASI CU UNIVERSUL EXTERIOR CREAT DE DUMNEZEU".



Vom discuta despre ce suntem noi si ce este Universul. Cum suntem noi formati si cum este format Universul. Vom incerca sa intram in tainele Matrixului si ale Kybalionului. Vom incerca sa intelegem cum sa ne plasam deasupra legilor destinului si cum sa ne cunoastem Sinele Superior.



Vom vorbi despre Chakrele Terrei si ale Romaniei  si  conexiunile dintre chakrele omului si cele ale Romaniei, precum si cele planetare in ascensiunea spre corpul de lumina multidimensional, despre Schimbarea la Fata a Romaniei in 2014 si conexiunile cu Piramida din Ceahlau, despre ridicarea vibratiei Matricii Divine a Romaniei (reteaua de piramide si retelele energetice din spatiul Carpatic)  si a romanilor prin conectarea la FOCUL COSMIC SACRU DE IUBIRE.


 

Tematica intalnirii este urmatoarea:


 
1. 1.RUGACIUNE PUTERNICA CU EFECT IMEDIAT
 

 
Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
 

 

2. Meditaţie - Vibratia inimii

 

 
Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
 


3. a) Akasa - Logosul - Universul este Vibratie; Vibratiile energetice si dimensiunile Universului;
b ) Universul vibratoriu ; Hermetism;
c) Fractalii, Natura, arta, stiinta; Sirul Fibonacci in natura; Raportul de aur;

Meditatia - "Totul este Spirit - Universul este Mental"
 
Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
 


4. a) Legea vibratiei;
b) Moduri energizare si de ridicare a vibratiei; Adevaruri spirituale; Reguli pentru a fi fericit; Cum ne situam deasupra destinului;
c) Ce este Matricea? ; Slabiciuni ale umanitatii;  Deconectarea de la Matrice si Reconectarea la Constiinta.

MEDITATIE - Iesirea din MATRICE si capatarea CUNOASTERII si ADEVARULUI
 
Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
 




 
5. Chakrele Terrei si ale Romaniei - conexiuni intre chakrele omului si cele ale Romaniei si planetare in ascensiunea spre corpul de lumina multidimensional
 
 
Meditatie de conexiune intre chakrele Planetare - ale Romaniei - ale Omului Multidimensional - cale spre o traire/existenta unificata;    
 
Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)

 
 
 
6. Schimbarea la Fata a Romaniei 2014 si conexiunile cu Piramida din Ceahlau
 
6.08 - Schimbarea la Fata- semnificatii pentru Romania anului 2014 si conexiuni cu Piramida Spatiala din Ceahlau si meditatie de conectare la Piramidele Energetice Ceahlau - Rarau
 
Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)
 
 




 
7. Ridicarea vibratiei Matricii Divine a Romaniei (reteaua de piramide si retelele energetice din spatiul Carpatic)  si a romanilorprin conectarea la FOCUL COSMIC SACRU DE IUBIRE- meditatie realizata cu ajutorul lui Zamolxe si Sfatul celor 24 Batrini Intelepti/coordonatori ai celor 24 de piramide din Romania  
 
Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)




 Conferinta va avea loc intre orele 10:00-15:00, sambata,09.08.2014, in Bucuresti, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la eveniment.



Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:



sfatuitoarea@gmail.com



Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 30 roni.






La sfarsitul conferintei, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va oferi consultatii si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecaruia.



Va asteptam cu mare drag!

 https://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA

CINCI sfaturi oferite de Iisus Hristos care pot schimba lumea in care traim



Indiferent de religia pe care o ai sau nu, exista un adevar fundamental in spatele acestor invataturi, un adevar care ne indreapta catre acelasi loc. Urmatoarele CINCI sfaturi pline de intelepciune, in cazul in care viata noastra ar fi traita in concordanta cu acestea, ar putea schimba lumea.
“Adevarat va spun: De nu va veti reveni si nu veti fi precum copiii, nu veti intra in imparatia cerurilor. Dar cel ce se va smeri pe sine ca acest copil, acela este mai mare in imparatia cerurilor. Si cel ce primeste un copil ca acesta intru numele Meu, pe Mine Ma primeste.” – Matei 18:3-5
“Adevar va graiesc: Daca veti avea credinta si nu va veti indoi, veti face nu numai ce s-a facut cu smochinul, dar si muntelui acestuia de-i veti zice: Ridica-te si arunca-te in mare!, asa va fi. Si pe toate cate le veti cere rugandu-va cu credinta, le veti primi.” – Matei 21:21-22
“Daca vrea cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea si sa-Mi urmeze Mie. Fiindca cel cel va vrea sa-si scape viata, O va pierde; dar cel ce-si va pierde viata pentru mine o va afla. Pentru ce-i va folosi omului daca va castiga lumea intreaga, dar sufletul si-l va pierde? Sau ce va da omul in schimb pentru sufletul sau?” – Matei 16:24-27
“Nu judecati, ca sa nu fiti judecati; caci cu judecata cu care judecati, cu aceea veti fi judecati; si cu masura cu care masurati, cu aceea vi se va masura. Cum de vezi paiul din ochiul fratelui tau, dar barna din ochiul tau nu o iei in seama? Sau cum ii vei zice fratelui tau: lasa-ma sa-ti scot paiul din ochi!, si iata ca’n ochiul tau este barna? Fatarnicule, scoate mai intai barna din ochiul tau si numai atunci vei vedea sa scoti paiul din ochiul fratelui tau.” – Matei 6:1-5
“Ati auzit ca s-a spus: sa-l iubesti pe aproapele tau si sa-l urasti pe vrasmasul tau; dar Eu va spun: Iubiti pe vrasmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blesteama, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va vatama si va prigonesc…” – Matei 5:43-45
Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

OPT adevaruri paradoxale care mi-au salvat viata



“Daca un om recunoaste ca a mintit, atunci spune adevarul?” – Epimenide
Intelepciunea paradoxurilor este aceea ca aceasta transcende sistemul de gandire, aceasta nu se afla in contact doar cu inteligenta logica, dar si cu intelepciunea existentiala care sta la radacina oricarei descoperiri personale plina de profunzime si de sens.
Cu cat m-am aventurat mai mult in lumea mea interioara, cu atat mai multa intelepciune am descoperit in paradoxuri. Iata care sunt paradoxurile care mi-au revolutionat viata si modul in care vad eu lucrurile:

1. Urmarirea fericirii te face nefericit


Declaratia de Independenta a Statelor Unite declara ca dreptul fiecarui om din nastere este “viata, libertatea si urmarirea fericirii.”
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am invatat in calatoria mea interioara este ca fericirea nu poate fi urmarita. Fericirea este precum un fluture, cu cat incerci mai mult sa-l prinzi, cu atat fuge mai mult de tine. Urmarirea fericirii aduce cu sine neliniste si frustrare. De fapt, fericire apare in viata ta atunci cand esti relaxat, atunci cand nu o urmaresti si de cele mai multe ori este un produs secundar al unei alte activitati, o activitate care aduce bucurie si sens in vietile noastre.

2. Libertatea poate fi inrobitoare


Poetul rus Aleksey Khomyakov descrie foarte bine acest aspect al vietii“Societatea moderna, prin dezintegrarea sa, ii ofera individului libertatea fata de propria sa impotenta”.
Libertatea este de cele mai multe ori o povara pentru oameni. De ce? Pentru ca libertatea produce la fel de multa frustrare pe cat amelioreaza. Atunci cand esti pe deplin responsabil de actiunile tale, toata vina deciziilor proprii cade pe umerii tai.
In lumea in care traim, fiecare dintre noi dispunem de o libertate fara sfarsit si de oportunitati nelimitate, dar, din pacate, presiunea de a profita de toate aceste posibilitati deschise poate fi uneori destul de intimidanta.

3. Cuvintele sunt graite de ascultator


De mult prea multe ori ne suparam atunci cand cei din jurul nostru ne incalca increderea sau ne inteleg gresit. Cu toate acestea, problema care apare este ca avem tendinta de a presupune ca tot ceea ce spunem este pe deplin inteles si pe deplin proiectat in exterior, presupunem ca aceasta proiectare fiind o reflectare exacta a gandurilor si a sentimentelor noastre.
Adevarul este ca cele mai complexe, mai arbitrare, mai relative si mai simbolice lucruri de pe lumea aceasta sunt cuvintele pe care le rostim. Mai mult decat atat, fiecare dintre noi avem definitii diferite, bazate pe propriile noastre exeriente unice si asocieri. Asa ca, in esenta, noi furnizam cuvintele, dar ascultatorul este cel care ofera intotdeauna definitiile.

4. Solitudinea te face mai sociabil

De foarte multe ori oamenii sunt foarte surprinsi cu privire la rapiditatea cu care se deschid in fata mea cu privire la propriile lor probleme personale. De ce? Secretul consta in cat de confortabil te simti in propria ta singuratate.
Oamenii care nu pot sa fie singuri, se simt “singuri” si incearca sa se foloseasca unul de celalt pentru a umple un gol interior. Oamenii care nu se simt confortabili in propria lor singuratate sunt cei care-si asteapta cu nerabdare randul sa vorbeasca  in conversatii, sau cei care se simt inconfortabil atunci cand exista lungi  perioade de tacere. Singuratatea te centreaza, iar oamenii pot simti asta la un nivel intuitiv, asa ca, in esenta, solitudinea te face o companie mai placuta.

5. Tehnologia sociala este cea care ne deconecteaza

Acesta este unul dintre cele mai mari paradoxuri ale secolului in care traim. Tot mai multe persoane se confrunta sentimentele de singuratate. Sigur, tehnologia ne-a permis sa pastram legatura unii cu ceilalti, dar acest lucru a fost si este platit cu un pret mult prea mare si anume ruperea legaturii autentice dintre oameni. In esenta, cunoastem foarte multe despre prietenii nostri, dar petrecem foarte putin timp in compania lor.
Mai mult decat atat,  acest bombardament continuu de stimulare ne deconecteaza de noi insine si ne indeparteaza de lumea noastra interioara.

6. Nu e normal sa fii normal


Normal in aceasta societate este sa muncesti vreme de 50 de ani intr-un domeniu care nu are legatura cu adevaratele tale pasiuni. Obiceiurile care au legatura cu sanatatea si cu domeniul alimentar, de asemenea, sunt unele normale, dar care te imbolnavesc.
Casatoriile normale sunt sortite esecului, in timp ce lipsa ta, normala de altfel,  de explorare a sinelui te conduce catre o viata neimplinita pe plan personal. Ideologiile normale mentin inegalitaea financiara si razboaiele religioase in lumea in care traim. Toate acestea ma fac sa ma intreb “Chiar merita sa fim normali?”.

7. Cu cat e mai mare colectivul, cu atat mai mic este individul

Grupurile colective nu mai exista. “Grupurile” a devenit un cuvant simbolic pentru o adunare a mai multor indivizi. De cand lumea, fiecare dintre noi am fost invatati sa credem ca indivizii fac parte dintr-un colectiv. Gresit!
In decursul istoriei libertatea si viata individului a fost sacrificata in numele binelui suprem al colectivului. Persoanele reale nu ar trebui sa fie sacrificate in numele unor ideologii ireale, lipsite de substanta.

8. Singura certitudine este incertitudinea

Viata fiecaruia dintre noi se afla intr-o continua schimbare; in esenta, aceasta fluctueaza in continuu. Noi percepem viata ca fiind o constanta, o energie statica, dar la un nivel cuantic miscarile de viata sunt imprevizibile. Viata are propriul sau mod de reinnoire.
Frumusetea acestei realizari ne poate ajuta sa depasim cu o mult mai mare usurinta incercarea noastra de a controla si de a anticipa viata noastra si cea a celorlalti. Singura certitudine in viata este incertitudinea.
Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

Trecutul, prezentul si viitorul exista toate deodata – dezvaluind secretele fizicii cuantice






Odata cu descoperirea legaturii cruciale, in acelasi timp neasteptate, dintre spatiu si timp, Einstein a inteles ca aceste doua lucruri nu mai pot fi privite ca fiind separate. Ele sunt interconectate, formand asa numitul continuum (impletire) spatiu – timp, vazut ca un vector spatial cvadri-dimensional. Deodata, el a realizat ceva incredibil, si anume faptul ca perceptia noastra asupra trecutului, prezentului si viitorului si diferentele extraordinare dintre ele pot fi doar o iluzie.
“Diferenta dintre trecut, prezent si viitor este numai o iluzie al naibii de persistenta”, a declarat el.
La inceput, el nu a fost in mod deosebit incantat de ideea unificarii sptiului si a timpului si a respins ideea geometrie cvadri-dimensionale propuse de catre Hermann Minkowski, ca fiind o pedanterie “inutila”, insa in cele din urma a acceptat ideea si la fel ar trebui sa facem si noi.
Dupa cum a declarat Arthur Schopenhauer “cel mai insignifiant prezent are asupra celui mai semnificativ trecut avantajul realitatii”, iar o asemenea credinta nu poate fi inlaturata usor. In mod natural, aceasta iluzie – intelegerea noastra in legatura cu trecutul, prezentul si viitorul – este foarte convingatoare pentru noi, insa este tot o iluzie cu care traim in fiecare zi, in fiecare moment, in mod continuu. Cu sute de ani in urma St. Augustine of Hippo, unul dintre cei mai de seama ganditori, a fost preocupat cu fenomenul spatiului si al timpului.

“Cum pot exista trecutul si viitorul, cand trecutul nu mai exista iar viitorul nu a venit inca?”, a intrebat el.
In mod esential, ne punem si noi aceiasi intrebare astazi. “In legatura cu prezentul, daca ar fi mereu numai prezent si acesta nu s-ar misca pentru a deveni trecut, atunci nu ar mai fi vorba despre timp, ci despre eternitate”.
Marea majoritate a oamenilor sunt convinsi ca realitatea inseamna evenimente ce au loc in momentul prezent. Este credinta noastra fundamentala, de cand eram copii, pentru ca nu putem intelege decat realitatea momentului prezent. Divizam timpul in trecut, prezent si viitor si acest lucru este esential pentru experimentarea realitatii – realitatea noastra – in orice sens, spune Paul Davies, profesor de Natural Philosophy la University of Adelaide, Australia.
Insa ce se intampla daca perceptia noastra asupra spatiului si a timpului pur si simplu ne pacaleste?
Multe dintre lucrurile pe care credeam ca le stiam in legatura cu Universul nostru – faptul ca trecutul a avut deja loc si ca viitorul va veni, ca spatiul este numai un vid gol, ca Universul nostru este singurul Univers care exista – ar putea fi gresite, spune faimosul fizician Brian Greene. In viata de zi cu zi, noi experimentam timpul ca pe o curgere continua. Insa ar putea fi benefic sa privim timpul ca pe o serie de stop-cadre, sau momente, iar fiecare eveniment poate fi gandit ca pe o desfacere a unui moment, dupa moment, dupa moment.
Si “daca ne imaginam aceste momente, sau stop-cadre, le aliniem, fiecare moment aici pe Pamant, fiecare moment al orbitei Pamantului in jurul Soarelui si fiecare moment din intregul Univers, am vedea fiecare eveniment care a avut loc vreodata sau care va avea loc vreodata, de la nasterea Universului la Big Bang, acum 14 miliarde de ani, pana la formarea stelelor din galaxia Calea Lactee, la crearea Pamantului, acum 4,5 miliarde de ani, la epoza dinozaurilor, chiar si la evenimentele ce au loc pe Pamant in zilele noastre, cum ar fi eu stand la birou si lucrand”, explica Greene.
Nu aveti un sentiment ciudat ca exista cineva acolo care este extrem de avansat din punct de vedere tehnologic si poate observa toate aceste momente (stop-cadre) din intregul Univers avand loc in mod simultan? (nota: as spune ca are un alt nivel de constiinta, nu tehnologie… sau tehnologie sufleteasca :). Si atunci cand luam in considerare conceptul simplu dar esential al lui “acum”, incepem sa intelegem ca atat trecutul cat si viitorul trebuie sa fie reale, pentru ca ele ar putea fi un acum al vostru, care inseamna trecut, prezent si viitor – si sunt toate la fel de reale si toate exista. Si mai mult decat atat, ele exista toate deodata.
Sursa: Noulpamant.ro
Imagine: katieber11.edublogs.org

Sursa: http://www.astrocafe.ro/