marți, 22 octombrie 2013

15 ponturi pentru a-ti echilibra hormonii | hormoni

Scris de  


Hormoni: estrogen, progesteron, testosteron, tiroida, cortizol, insulina etc. Am auzit aceste nume si s-ar putea chiar sa stim cum functioneaza unele dintre acestea, dar hai sa fim cinstiti: chestia asta este complicata!
Am scris asta pentru ca sa va fac lucrurile mai usoare.
Am incercat timp de ani de zile sa inteleg hormonii, am gasit chiar unele solutii care tot continua sa apara in literatura si de la experti. Am gasit ca aceste solutii alina adesea nevoia de hormoni exogeni (din exteriorul corpului).
Lasati-ma sa spun altfel: SA NU luati hormoni daca nu ati incercat unele sau chiar toate metodele naturale de mai jos!
Chiar si femeile si barbatii sanatosi care urmeaza o dieta buna ar putea descoperi probleme cu oboseala, castigul in greutate, ceata mentala, etc. Echilibrarea hormonilor tai nu ar putea fi asa de dificila si ar putea sa iti sporeasca viata personala si profesionala in moduri pe care nu ti le-ai inchipuit niciodata.
Aici sunt ponturile cele mai importante:

1. Evita alimentele „albe”

In cartea Dr-ei Christiane Northrup, Planul alimentar, pentru echilibrarea hormonala, ea cere pacientilor sa elimine carbohidratii rafinati, precum zaharul, orezul alb, painea, alcoolul si alimentele facute cu faina alba, precum briosele, batoanele, pastele, pretzelii, si alte gustari de acelasi gen. As merge mai departe si v-as sugera sa faceti o incercare, timp de o luna complet fara grau. Cand il reintroduceti, tineti un jurnal cu simptomele, pentru a vedea daca ar trebui sa renuntati permanent la grau.
sanatate pentru hormoni

2. Suplimente cu acizi grasi omega-3

Obtinerea a mai multe grasimi polinesaturate omega-3 este unul dintre cele mai usoare moduri prin care va puteti echilibra hormonii. Aceste grasimi pot fi sub forma de ulei de alge. Semintele de chia, in si nuci toate au acid alfa-linoleic(ALA) care este mai dificil de convertit in omega-3 utilizabila.

3. Stati departe de uleiurile comerciale

Multe uleiuri comerciale contin grasimi omega-6, care duc la boli de inima si dezechilibre hormonale, pentru a numi doar cateva afectiuni. Exemple de uleiuri ce trebuie evitate: ulei vegetal, ulei de arahide, de rapita, de soia, margarina, sau alte grasimi modificate chimic. Alegeti grasimi/uleiuri precum cel din nuca de cocos, unt adevarat, ulei de masline(nu incalziti!).
Din magazinul nostru online poate fi achizitionat Ulei de cocos virgin organic Marina 500 ml

4. Imi pare rau sa spun asta, dar… LIMITATI cafeina

Cafeina in exces ridica nivelul de cortizol si incetineste functionarea tiroidei. Nu inseamna ca nu trebuie sa mai consumi vreodata cafeina, dar incearca sa o imperechezi cu mancare buna si grasa pentru o eliberare lenta a stimulentului.

5. Mancati ulei din nuca de cocos si avocado

Si alte surse sanatoase de grasimi saturate. Acesta este cel mai bun mod de a spori testosteronul sau hormonii feminini. Colesterolul este necesar pentru formarea de membrane celulare sanatoase si este un precursor al tuturor hormonilor steroizi (progesteron, estrogen, FSH – follicle-stimulating hormone/hormon de stimulare foliculara, etc.) Nu putem avea un echilibru hormonal adecvat fara cantitati adecvate de grasimi saturate.

6. Reglati-va leptina

Leptina este un hormon care regularizeaza foamea si metabolismul. Putem crea o deficienta a nivelului de leptina prin consumarea a prea mult zahar sau alimente procesate, sau prin micsorarea perioadei de somn – si ca rezultat, putem experimenta mai multa pofta pentru diverse alimente si un metabolism mai lent. Remediul? Mancati alimente integrale, stati departe de zahar si dormiti indeajuns.

7. Luati in considerare suplimentarea cu vitamina D

Vitamina D actioneaza ca un hormon in corp, iar deficienta acestei substante a fost pusa in legatura cu alergii, astm, luatul in greutate, oboseala, alergii alimentare si chiar cancer. Cel mai bine este sa fie obtinuta de la soare, dar adesea lumina soarelui nu este de ajuns. Nivelul de vitamina D poate fi testat de furnizorul vostru de servicii medicale, iar suplimentele de vitamina D pot fi gasite in diferite forme.

8. Luati in considerare radacina de maca

Radacina de maca este un tubercul din familia ridichiei si care are o indelungata istorie de sporire a producerii de hormoni si a libidoului. Multe femei observa mai putine simptome premenstruale, fertilitate sporita, si imbunatatirea starii pielii, in timp ce barbatii observa o sporire a producerii de sperma, a libidoului, si un somn mai bun. Maca mai are si un inalt continut de minerale si acizi grasi esentiali, facand-o astfel excelenta pentru hormoni. Are gust bun in smoothie si mai este disponibila sub forma de capsule.

9. Capatati mai multe fibre

Introduceti mai multe fibre in dieta prin consumul de fructe si legume crude. Fibrele se leaga de estrogenul vechi, curatindu-l din sistem, si ducand la un mai bun echilibru in general. Asta este bine pentru barbatii si femeile care sufera de o predominanta a estrogenului.

10. Mancati mai multi fitonutrienti

Vorbesc despre plante crude verzi, intre 3 si 5 portii pe zi. Asta este mult, dar nu este greu, daca incorporati vegetalele intr-un smoothie la inceputul zilei si apoi mai tarziu mancati o salata.

11. Faceti 8 exercitii de sprint de cateva ori pe saptamana

Eu am o slabiciune pentru exercitiile lungi si lente cardio, asa ca asta este greu pentru mine, dar merge. Exercitiul meu favorit in acest stil este de a ma incalzi 2-3 minute la banda de alergat, apoi maresc viteza pentru un sprint de 30 de secunde. (Ritmul care imi este convenabil este de circa 13-14 km/ora.) Apoi micsorez viteza la un jogging comfortabil (in cazul meu, 10 km/ora). Faceti 8 reprize de sprint si ati terminat! Este rapid, dar epuizant.

12. Recunoasteti perturbatorii hormonali din dulapul de la baie

Cunoastem doar varful aisbergului in ce priveste perturbatorii hormonali endocrini. Este greu de evitat totul, dar incercati sa evitati pe acestia:
•Parabeni
•Ftalati
•Bisfenol-A (BPA)
Lista cuprinzatoare a perturbatorilor endocrini este de circa 870! Si nici macar nu ii cunoastem pe toti.

13. Tineti stresul sub control

Chiar daca faceti orice altceva in mod corect, daca sunteti stresati, inaltele niveluri de cortizol va vor dezechilibra toti hormonii. Desi despre inaltul nivel al cortizolului se crede in mod obisnuit ca fiind ceva ce afecteaza doar pe oamenii care se lupta cu cresterea in greutate, chiar si oamenii zvelti trebuie sa se ingrijoreze despre cortizol: cercetatorii de la universitatea Yale, de exemplu, au gasit ca femeile zvelte care aveau cortizolul mare, aveau si mai multa grasime abdominala.

14. Luati in considerare renuntarea la hormonii sintetici, cum ar fi pilulele anticonceptionale

Cu exceptia cazului absolut necesar pentru controlul conceptiei sau al altei afectiuni, sugerez ca sa cititi o excelenta postare pe acest site (in lb. eng.) privitoare la controlul hormonal al natalitatii.

15. Daca aveti probleme menstruale sau de menopauza, incercati mielareaua (Vitex agnus-castus)

Se crede ca mielareaua actioneaza prin eliberarea de prolactina din glanta pituitara. Nivelul ridicat al prolactinei mai poate cauza un ciclu menstrual neregulat sau chiar absenta acestuia. Mielareaua mai este inclusa in multe combinatii de plante medicinale pentru a ajuta in cazul simptomelor premenstruale sau de menopauza.
Sursa:
http://www.mindbodygreen.com/0-11099/15-tips-to-balance-your-hormones-hint-you-dont-need-to-take-hormones.html – despre hormoni

Uneltirile diavolesti si patimile oamenilor

images (3)
Principalul obiectiv al diavolului este tulburarea ideii de Dumnezeu in om, iar pentru asta va opune intotdeauna dreptatea iubirii, insa niciodata invers. Sfintii Parinti i-au prins metodologia si o descriu simplu. Cand Necuratul nu iti poate inrobi sufletul prin saracie iti va oferi ca momeala bogatia. Daca nu te intristeaza prin calomnii si injurii, iti va aduce laude desarte si slava. Cand nu poate birui omul sanatos il incearca cu boli, iar daca nu te risipeste in placeri amagitoare, se va stradui sa te ravaseasca prin tot felul de suferinte. Chiar Pavel spune in II Corinteni 2:11: “Gandurile lui nu ne sunt necunoscute“.
Nu razboiul dintre bine si rau este cel care ar trebui sa-l ingrijoreze pe crestin, ci uneltirile, caci asa cum afirma Sf.Ioan Gura de Aur: “Caci vrajmasul nu ne razboieste fe fata, ci pe ascuns. Nu arata indata ceea ce vrea sa faca, ca sa nu se dea de gol. Ci, purtand masca, lucreaza prin amagire, ca un vrajmas viclean, care pentru a cuceri o cetate, sapa pe ascuns sub zidurile ei!
Noi, ca popor al lui Dumnezeu, ne aflam astazi in pragul celor mai teribile uneltiri. De peste tot se aude parca sasaitul amagitor al ispitirii. Iata cum descrie  Sf. Grigore Teologul,aceasta plasa fatala pe care ne-o intinde diavolul: “...a nascocit mii de sulite ucigatoare, care deseori sunt ascunse sub o masca frumoasa. Prin acestea le pregateste un sfarsit mizerabil oamenilor, asa cum o undita bagata in apa le aduce moarte pestilor!
Singura arma a noastra pentru a ne putea apara de uneltirile duhurilor ratacitoare este Credinta intr-unul Dumnezeu, care s-a descoperit pe Sine noua prin intruparea Fiului si ravna de a lucra intreaga viata pe frontul iubirii neconditionate a Vietii!

In drum spre inrobirea totala: Controlul sanatatii si al alimentatiei…

codex-auschwitzTraim o libertate iluzorica, ce consta in zbaterea intr-o cusca a supravietuirii care, pe zi ce trece, cu fiecare noua lege, devine tot mai mica iar globalizarea la care asistam va insemna un control total, in toate aspectele vietii. Acesta este telul final al Noii Ordini Mondiale: o dictatura militara de tip fascist, cu sclavi robotizati, incipuiti, fara niciun drept… iar noi stam pasivi si le jucam jocul, in inconstienta noastra. Ei au planurile, dar noi le punem in aplicare, prin guvernantii nostri, prin politaii (cainii) nostri, prin organele noastre de control, prin aviatorii nostri, prin medicii nostri, etc, toti acestia fiind cei mai inconstienti, excitati de favorurile de moment de care beneficiaza…

Dar pe ei (guvernanti, politai, medici, etc) nu ii afecteaza oare chemtrailurile (otravuri pulverizate din avioane), vaccinurile, alimentatia chimizata si modificata genetic, ingradirea drepturilor, saracia tot mai mare si multe altele? Copiii acestora in ce lume vor trai???… Prin urmare, Noua Ordine Mondiala nu poate fi creata decat in cazul in care populatia ramane adormita, ignoranta si inconstienta cu privire la tertipurile elitei. Este o intrecere intre ridicarea exponentiala a nivelului de constienta umana si metodele de manipulare ce permit mentinerea turmei adormite… Eu sper totusi sa nu ne trezim prea tarziu. Ar fi pacat de noi, ar fi pacat de aceasta minunata planeta…
CONTROLUL SANATATII
Industria agroalimentara si industria farmaceutica isi dau mana si impartasesc aceleasi interese. Astfel, Codex Alimentarius va pune in afara legii orice informatie alternativa de sanatate referitoare la vitamine, terapii naturale, suplimente alimentare si tot ceea ce constituie, mai mult sau mai putin, un potential concurent. Din acest motiv, industria farmaceutica distruge, de circa 50 de ani, orice inovatie stiintifica capabila sa aline marile boli de care sufera umanitatea (cancer, SIDA, boli cardiovasculare, diabet, etc). De decenii, suntem in masura sa tratam eficient toate aceste boli, insa procedeele puternice de dezinformare sunt la post pentru a interzice aceste descoperiri populatiei.
Industria farmaceutica nu serveste pentru a vindeca bolile, ci pentru a le perpetua. Cunoscand acum faptul ca scopul il reprezinta un democid mondial, citatul medicului german Matthias Rath prinde sens: “Adevarata natura a industriei farmaceutice este de a castiga bani cu bolile cronice, nu de a se ocupa de prevenirea sau de eradicarea bolii. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid raspandit permanent, ucigand milioane de persoane.”. Elita face bani, omorandu-i pe cei mai slabi. Corpul uman devine un templu bombardat:
* Mijloacele mass-media si intreaga mafie medicala (medici, infirmiere, cercetatori) lauda utilizarea de medicamente cu efecte secundare devastatoare si rezolvarea problemelor psihosomatice cu solutii chimice.
* Darele chimice (chemtrials) degaja in atmosfera produse toxice chimice (fibre chimice din polimeri, aluminiu, BCTP, dibrometan, bariu, toluen, stiren) si biologice (enzime ce influenteaza ADN-ul, globule rosii umane, bacterii, mucegaiuri).
* In laboratoare, se creaza microorganisme noi pe care organismul uman nu este pregatit sa le combata: virusul HIV, gripa aviara, gripa porcina, bacteria mancatoare de carne, virusul Ebola, meningita virala, encefalita virala, bacteria Clostridium difficile, virusul Nilului, boala vacii nebune, boala razboiului din Golf, stafilococul auriu, bacteria Morgellons, febra din valea Rift, insecte purtatoare de diverse boli etc.
* Se injecteaza vaccinuri toxice si ineficiente cu repetitie, de la nastere si pana la moarte. Aceste atacuri repetate cauzeaza probleme atat pe termen scurt (paralizie, convulsii, meningita, moarte), cat si pe termen lung (alergii, sistem slabit, autism). Pe langa produsele foarte toxice pe care le contin, anumite vaccinuri includ si microorganisme (HIV, gripa), permitand astfel genocidurile tinta. In acest mod se depopuleaza un continent intreg (Africa), o tara (Haiti) sau un grup de indivizi indezirabili (autohtoni, handicapati, homosexuali). Treptat, vaccinurile devin obligatorii in numeroase tari. In 2005, Bush a amenintat ca va apela la armata pentru a administra programul de vaccinare, iar pe disidenti ii va izola in lagarele de concentrare pana cand acesti vor accepta vaccinul impus. In cazul unei pandemii (gripa porcina), acest scenariu va putea fi aplicat, permitand autoritatilor sa injecteze boala odata cu vaccinul. Un democid usor si fara varsare de sange. (As mentiona ca in Ungaria, parintii care nu accepta vaccinarea copiilor risca amenzi usturatoare si inchisoare iar in Romania copilul nevaccinat nu este primit in gradinita si in scoala).
* Se mentine populatia la un nivel ridicat de stres (supravietuire economica mai dificila, mediu urban urat, dezumanizat, artificial si prost organizat, violenta urbana permanenta, poluare). Apoi este incurajata consumarea de calmante pentru a indobitoci si intoxica persoanele cele mai stresate.
* Se creaza noi organisme modificate genetic (OMG), care poseda caracteristici diferite de cele ale organismelor naturale. Aceste OMG pot tulbura echilibrul ecologic, pot cauza probleme de sanatate (la plante, animale si oameni) si pot perturba economia agricola. De decenii, laboratoarele secrete fabrica OMG, reusind sa creeze specii complet noi (microorganisme, Chupacabra).
* Multe orase mari ale lumii utilizeaza fluorul in scopul de a diminua cariile dentare. Acestea apeleaza la fluorura de sodiu, una dintre otravurile cele mai toxice, fiind utilizata in otravurile pentru sobolani. O intalnim, de asemenea, in medicamente antidepresive (Prozac, Paxil, Effexor). Utilizata de rusi in gulagurile sovietice, iar de germani in lagarele de concentrare, fluorura de sodiu este o neurotoxina ce cauzeaza hipoactivitate, neimpiedicand cariile dentare, in ciuda a ceea ce se spune.
* Aspartamul se afla in toate produsele alimentare fara zahar. Contine 10% metanol (otrava), 40% acid aspartic (otrava), 50% fenilalanina (otrava) si cauzeaza 92 de efecte secundare din care cateva sunt extrem de nocive. Mai mult, micsoreaza cifra normala de glicemie (nivelul de zahar din sange), creand astfel milioane de noi diabetici, consumatori de aspartam. Otrava ce produce profit!
* Gratie nanotehnologiei (1 nanometru = o miliardime dintr-un metru), s-au inventat molecule noi, modificandu-se proprietatile fizico-chimice ale moleculelor naturale. In felul acesta, au fost create noi cai de transformare a materiei: inginerie moleculara, nanobiologie, nanomedicina si nanoelectronica. Experientele efectuate in cadrul acestor stiinte noi permit o intreaga panoplie de efecte nanotoxicologice. Unii cercetatori cred cu adevarat ca s-a deschis cutia nano-Pandorei.
Cel mai rapid mod de a deveni bolnav este acela de a consulta un medic, acesta fiind format numai inscopul de a-si otravi pacientii si de a-i face sa creada ca acest lucru este pentru binele lor. Medicii se afla printre cele mai indoctrinate persoane din lume, deoarece sunt convinsi de legitimitatea drogurilor, tratamentelor si vaccinurilor pe care le recomanda.
CONTROLUL ALIMENTATIEI
Dupa cum am putut constata, unul dintre scopurile principale ale elitei mondiale il constituie eliminarea majoritatii populatiei umane. Printre cele mai eficace mijloace de infaptuire a unor exterminari masive se afla controlul calitatii si cantitatii alimentelor. Controland economia unei tari, elita poate forta guvernul sa cedeze imense suprafete de pamant, care vor servi apoi pentru productia de alimente de lux destinata consumatorilor occidentali. Cafeaua, bananele, ananasul, ceaiul, boabele de cacao iau locul cerealelor si legumelor care hraneau populatia locala altadata. In consecinta, aceasta este silita sa se mute in orase sau in lagare de refugiati, sfarsind adeseori prin a muri de foame sau de frig. In zilele noastre, numarul refugiatilor de mediu il depaseste pe cel al refugiatilor politici.
O alta tactica a elitei este aceea de a incuraja hibridarea granelor, manipularile genetice (OMG) si controlul international de pesticide, de erbicide si de seminte. Anumite societati internationale, cea mai cunoscuta dintre ele fiind Monsanto, ii cumpara pe toti marii producatori de seminte, impingandu-i pe cei mai mici spre faliment. Nu mai vand decat seminte hibridizate sau modificate genetic. In acest timp, agricultorii sunt nevoiti sa cumpere semintele oferite de acestea la preturi exorbitante, in loc sa produca propriile lor seminte, asa cum o faceau inainte, utilizand varietati rezistente si adaptate la climatul local. Noile seminte necesita imprastierea de numeroase pesticide si erbicide toxice si costisitoare.
De cateva decenii, elita pregateste un plan numit Codex Alimentarius, pe care intentioneaza sa-l introduca in vigoare, pretutindeni in lume, incepand cu data de 31 decembrie 2009 (in Romania deja e in functiune! Motivul pricipal invocat in introducerea Codex este ca populatia Pamantului este prea mare pentru a putea fi sustinuta natural, doar de agricultura, o aberatie copilareasca avand in vedere ca doar o singura tara ca Argentina poate sa produca pe suprafata sa hrana intregii populatii a lumii!). In Canada, proiectul de lege C-6 supravegheaza punerea sa in aplicare. Poate fi rezumat astfel: 1) disparitia tuturor suplimentelor alimentare naturale (aminoacizi, uleiuri, vitamine, minerale) si inlocuirea lor cu produse sintetice farmaceutice. Acestea din urma vor fi comercializate in doze mici si numai pe baza unei retete medicale; 2) interdictia medicinii alternative; 3) reglementarea agriculturii si alimentatiei animale si interzicerea agriculturii biodinamice; 4) iradierea cu cobalt a intregii alimentatii umane, precum si o multime de alte reglementari teribil de socante.
Dupa unii, aplicarea completa a codexului va cauza moartea a circa 3 miliarde de persoane: un miliard din cauza foametei si doua miliarde din cauza bolilor cauzate de subalimentatie. Daca adaugam conditiile climaterice nefavorabile (seceta, ploi abundente – a se vedea proiectul HAARP), penuria de hrana poate deveni catastrofala. Daca mai punem la socoteala apa potabila toxica (fluor, clor, mercur, pesticide), aditivi alimentari toxici (OMG, aspartam, coloranti), alcoolul, medicamentele si stresul constant din marile orase, putem obtine o imagine de ansamblu a situatiei…

(Reblog) dragoni de la eliberarea pământului.

(Tradus cu ajutorul Google Translate)
Postat pe 19 octombrie 2013 | Autor: Julvius
Mesajul Locuitorii din planeta ATLANTIS GOLD. DRAGONS de eliberare pământ.

Salutări de la tine, Preaiubita Familie a Pământului, bine ai venit umanitate. Noi - Locuitorii de Aur Atlantis Planet. Ia mesajul nostru Galactic si Flacara de prietenie, dragoste, noblețe și onoare în ea. Am ajuns la acest moment să vorbesc cu tine despre cele mai importante lucruri pentru planeta ta, în numele Sunny Galaxy Camelot și a universului.
Am trecut deja pe Pamant si planeta noastră sunt planete gemene, dar situate în diferite fluxuri de timp sunt încă foarte diferite unele de altele. Cu toate acestea, datele caracteristice pentru planetele sunt identice. Planeta noastră, precum Pamantul, magazin 48 Dragons sursă. 24 de perechi de stele Dragon Evolution. Aceste Dragons ținut de aur, cupru, Emerald, Sapphire și alte cărți ale Evoluția Libertății și Ras noastre. Sursa de sine lor create pentru protecția veșnică și crearea de evoluția pe planeta noastră. Abode de Immortals Dragon este în centrul planetelor. Ele protejează puritatea Esenta veșnic al cunoașterii în partea de jos a cristalului Shining bine. Dragonii sunt performante această misiune în perechi. Acolo zei si zeite Dragons. Se completează reciproc. Toate cele 24 de perechi diferite de culoare si forma. Dragon Dumnezeu atrage energie de la soare, iar Zeita - luna.Dragonii de nemuritor Familiei Sursa și împreună cu planetele noastre se muta de la o etapă de evoluție a lumii la alta. Pe Pământ Dragons păstrat Elfi magică a Creative Energy Magic veșnică și cărțile pe care-l săpase în plăcile de diamante, cristale și fascicul de foc de aur Sursa. Dragons - consilierii si sustinatorii toate Wizards, cu inimi curate și aspirații nobile. 48 Dragons - este un timp plin de viață de pe Pământ și Atlantis. Datorită puterile lor mistice, odată ce Omenirea a fost de la Wizards familie.Dragons - păstrători ai civilizației Elfilor și magia Elven. Ei au fost necesare pentru a preda aceste lumea artelor de oameni și de transfer de cunoștințe și mistice forțele de centrul Pământului ucenicilor porțiuni rezonabile, ca maturizarea lor spiritual, energic și creativ. Absolut toți oamenii o dată a avut acces liber la acesti oameni de stiinta. Deci ai trait in afara de energiile de frică, nu ai nevoie de bani, nu știai boala, suferința și sărăcia. 
Acestea energie era în lume.

Ceva sa întâmplat, ceva înfricoșător în mințile oamenilor. Când Pământul a suferit o uitare, Dragonii de pe Pământ a crescut de la centrul lumii pentru a lupta un război pentru libertatea de conștiință și de pamanteni gratuite. Au luptat pentru tine până la ultima picătură de forțele lor. Dar planul a fost căderea de Pământ în acel moment este neschimbat. Toate Dragonii au fost învinși. Ei au fost legat de lanțurile invizibile. Ia lipsit de puteri mistice, aceste forțe au fost pur și simplu jefuită și împărțit de către cei care s-au instalat pe planeta voastră, legea de suferință, de putere și de bani. Deoarece Dragonii sunt nemuritoare, ele sunt legat de planeta voastră la această zi. Ele sunt în diferite locuri de pe planeta voastră. Vă îndemnăm să se asigure că eliberarea de toate cele 48 de Dragoni de pe Pamant. Le reveni la starea Keepers și posibilitatea de o revenire completă de puterile lor magice. După toate aceste forțe, ele trebuie să treci din nou. Vorbim despre 48 Nemuritor Sursa Dragon.
A nu se confunda acest lucru cu reptile sau invadatori rele care sunt de mii de ani, condus lumea ta.Scutirea de 48 Dragonii de pe Pamant va da posibilitatea de a adevărat Înălțării, renaștere plin de Constiinta Cosmica a umanității.
Dragoni, de compensare, întoarceți-vă puterea magică de magie bună, datorită învierii lor vor putea să se întoarcă la elfi Pamantului stele, unicorni, centauri, Elementalii Shining, care au părăsit planeta, deoarece acestea au fost apoi forțat să facă acest lucru. Pentru a transmite puterea omului, ci omul în uitare. Pentru ei, acest decalaj a fost foarte dureros. Navele lor și pe alte planete, toate aceste creaturi magice, magi și vrăjitori, elfi, zane, centauri, unicorni sunt în așteptare pentru momentul său de glorie.Ei vor să vină înapoi pentru a vă oferi o șansă, o oportunitate de a aminti adevăratul sine și planeta.Reveni la putere și să devină liber din nou. Fiecare dragon servește ca o umanitate perpetuu și Pământul. Fiecare Dragon - aceasta este una dintre forțele mistice ale Pamantului in sine. Acestea ar trebui să fie liber.
A venit timpul când o poti face. Este timpul pentru tine de a fi liber.
Scutirea de 48 de Dragons Schimbați țara și orașul. Și, treptat, întreg peisajul de pe planeta voastră.Omenirea este important să se înțeleagă și să realizeze profund celulele - 48 dragoni si creaturi magice, despre care vorbim - e familia ta. Sunteți conectat cu ei (ca și noi) fire eterne invizibile de lumină pentru tine. E ca siruri de caractere care sunetul tot muzica universului frumos atunci când venim împreună în contact. Când vom rezona la o singură lungime de undă.
Acestea sunt foarte importante pentru a universului. Deoarece o astfel de conexiune Hearts dăm naștere la o altă sursă de muzică, care se raspandeste undele de lumină, să pătrundă în toate lumile, straturi și niveluri ale Universului. Pentru cele mai multe din această energie ființe importante, respirație spațiu. Acest Heart Prana. Ești înrudit genetic cu cele 48 Dragonii de Lumina. Da, aceasta nu este Dragons fizice, acestea sunt tăiate din energia de raze reci și calde ale cosmosului, Soarele și stelele.Dar ele sunt vizibile la om.
Când vor să. Dacă vrei să fii liber și de a vedea planeta lor liber, Dragonii liber de pe Pământ. Ele sunt parte a conștiinței ei, colier de foc pentru sufletul ei. Veți vedea cum de a schimba planeta, așa cum se va respira disponibil gratuit când cel puțin un Shining Dragon. Toate fac parte din Royal Dragons Cosmic Rod regi și regine ale Luminii.
Anterior, am putea să vă dau acest mesaj. Pentru că era inutil. 
Anterior, ați avut o vibratie diferita, ai puțină putere și cunoștințe pentru a face o astfel de energie puternica de pe Pamant. Acum sunteți gata și timpul planetei și Galaxy pentru acest benefice. Se adună în grupuri și trece pas cu pas, eliberarea zeilor Dragon în fiecare țară din această lume. În acest proces, veți vedea că este nevoie de ajutorul tău în întreaga lume și milioane de creaturi magice. De mii de ani s-au interzis nu numai pentru a ajuta pe om, dar, de asemenea, pentru a vorbi cu el.

48 Dragonii de sursă este în mod inerent energiile sacre mistice 48 din Forțele Speciale - una care te sun Reiki. 48 canale solar-lunar Reiki au fost închise pe planeta voastra. Acest 48 de 
canale polare de comunicare cu aur Atlantis și cu foarte Source. Curat, radiant, adevărat, fără TIME karma a venit pe Pământ cândva de-a lungul canalelor. Și planeta este strălucește din interior, a fost de argint, Rainbow, aur - diferite, dar întotdeauna frumos și întreg. Acum, totul este renăscut. 48 Dragons va fi din nou liber.

Sursă de timp - Magic, sănătos, și Total Adevărat vine pe Pământ prin intermediul vindecare și adevăratul bine.
Toate adevărat Maestru Reiki poate lua timp, sursa și noile sale parametrii de pământ, vindecarea planetei în fiecare zi și umanitate.
Dacă sunteți dispus să lucreze pentru eliberarea zeilor Dragon de planeta voastra, următorul mesaj, vă vom oferi informații despre Dragon de care aveți nevoie pentru a elibera, în primul rând, și locurile în care locuiesc în prezent. Din aceste locuri de creștere a voastră planetă de mare putere și să transforme lumea. Dragons - Esența Agni. Acestea sunt duhuri de transformare, transmutare și Evolution. Ele sunt creaturi recunoscător și nobil. Ele vor servi pentru totdeauna pe cei care le trateze cu dragoste și respect, și chiar mai mult pentru cei care elibera. Fiți conștienți de faptul că, atunci când începe să elibereze aceste Dragons, puterile lor magice pentru a elibera genetica dumneavoastră, genomul întregii omeniri. Și veți vedea noul dvs. de sine, un nou spațiu și Lumea Nouă.
Land recastiga puterea lor, iar Cosmic Starea memoriei Reginei sursă.
Cu trezirea Dragon planetei va deveni din nou aripi Planet-Star. Și, așa cum se întâmplă de sincronizare galactica din cele două planete. Portaluri deschise și Rainbow Bridge va fi din nou o parte a destinului pentru tine, o parte de planetare și de viață galactic.
Vă mulțumim. 
Locuitorii de Aur Atlantis Planet. 
Prezentat la "Insula Magic of Light." 
Lama Crearea, de Aur Ray, aur a crescut, Lupii familie.

13.10.2013. 
Sefer.

Kin-243-Schwimann-Day Blue Night Solar. Ton-Ton Solar-9 intenție. Plasma 
Gamma. Luna electric de serviciu, zi-24. 
Galben Lighthouse. Wolf Totem. Golden Rose de Agni.


In genunchi pe sub “sortul” unchiului Sam…

new-world-orderAcum, că s-a „săvârșit” vizita șefului grupului Bilderberg la București, ar trebui să vedem care mai este situaţia rezervelor noastre în bănci, în special în cea a „fratelui” Isărescu (de o mai fi rămas ceva pe acolo!), dar, mai ales, să ne măsurăm bine ţara în lung și în lat. Să vedem dacă nu cumva am rămas fără vreun colţ din ea! Căci nu prea pare a fi o întâmplare această vizită a șefului Bilderberg într-o perioadă extrem de grea pentru noi. Într-o vreme în care suntem trataţi de propriul stat, pus în slujba „multi”-colonialiștilor, din postura de infractori. Umiliţi și timoraţi doar pentru a asigura „investitorilor” o masă amorfă, fără reacţie.

Numai că planurile „Pontabilderberg-ului” pus în slujba Chevron, dar și a canadienilor de la RMGC (căci nimic nu este întâmplător, în 2011, sponsorul conferinței Bilderberg organizată de BNR a fost RMGC), nu prea se potrivesc cu starea de spirit a națiunii. Iar asta chiar îl irită pe prim-dottore, care, probabil, promițând „investitorilor” feliatori un pacient amorțit, pregătit să i se extirpe organele vitale ori să i se introducă felurite „sonde” prin părțile moi ale meleagurilor, se vede acum pus în fața situației de a nu-și putea respecta angajamentele.
De aceea, Pepelea Ponta s-a înfuriat și i-a etichetat atât pe protestari, vechii „golani” din vremea tătucului Ilici devenind „extremiști” socialistului de azi, ba chiar legionari, tunând isteric precum Ilici la prima tinerețe (și așa a început și celălalt „tovarăș”, până a dat cu ceafa de zidul de la Târgoviste; apropo, s-a renovat zidul pe acolo!). Iar vizita șefului Bilderlberg nu ar trebui desprinsă de brusca acceptare de către unchiul Sam a deplasării fiului risipitor de plagiate în Statele Unite. Acolo unde „copy-paste” va merge împreună cu șefii marilor grupuri energetice să raporteze și să dea la mezat, „strategic”, întreaga țara. Căci, se crede pe cai mari, americanii (și nu numai!) având nevoie de el pentru proiectele lor. De la libera exploatare a gazelor de șist la tranzitarea portului de nabab pesedist de la Constanța de către miile de militari americani în drum spre casă.
Or, sunt deja suficiente motive pentru ca jandarmul mondial să treacă peste obrăzniciile mitomanului de la București, acceptând o vizită care până mai ieri părea eliminată din calendarele diplomației Statelor Unite. O resuscitare, care, iarăși deloc întâmplător, s-a petrecut simultan cu invadarea pământurilor noastre de către Chevron umflat cu avizele de mediu primite fără ca românii să aibă habar. Ei sau autoritățile locale care, deși au avut curajul de a spune NU exploatării gazelor de șist, s-au trezit cu hotărârile locale anulate în istanță. În fapt, comanda dată PSD-ului și pusă în executare prin grupul de plagiatori de la guvernare, aceea de a îngenunchea țara la picioarele străinilor este tot mai evidentă. Și este posibil ca încheierea atât de tacită a acordului cu FMI, aproape la secret, dar și a altor contracte cu anumite companii, să se lege de clauzele care sunt cuprinse acolo. Clauze care acoperă probabil și viitorul lui Ponta, după ce va fi fost mazilită țara și va fi fost și el mazilit de la putere (nu nepărat de către popor!). Ba, este posibil ca anumite instituții internaționale să facă cu el o anumită pregătire, iar în viitor, când România va trebui să restituie datoriile și obligațiile asumate pentru nimic, să avem la una dintre aceste instituții, ca apărător al „investitorilor” de azi, colonialiștii de mâine, o voce de bază pentru interesele străine. Căci, el va cunoaște cel mai bine ce a semnat și cum ne va putea pune la colț în cazul unor revendicări.
În fond, nu ar fi nimic suprinzător din partea unui personaj care și-a construit viața „profesională”, „cariera”, plagiindu-i pe alți, plagiindu-și studiile și inventându-și fel și fel de titluri. Ar fi și o explicație pentru felul extrem de înțelegător al cancelariilor occidentale de a se mai așeza la masă cu un mitoman dovedit. Și n-ar fi de mirare nici să vedem un plagiat după modelul de funcționar consacrat de tip „Stolo”, care, după ce a guvernat, s-a refugiat ca mare specialist la Banca Mondială. Dar, deh’, fiecare cu „sorțul” lui… Căci, deși pare imposibil, poate exista ceva și mai rău decât trădarea de acum a guvernului Ponta! Trecerea în barca „colonialiștilor” a acelora care ne distrug țara acum. Pentru că în multe procese va fi târâtă România din cauza a ceea ce se întâmplă acum, a ceea ce se vinde, a trădărilor guvernanților prin care străinii ne iau țara bucată cu bucată. Și care vor ține cu ghearele de ceea ce au acaparat, se vor judeca cu noi pentru orice drept pe care îl reclamăm înapoi, chiar de vom dovedi furtul de țară făcut de guvernul Ponta.
Or, cel ce ne vinde azi sub masca guvernării ar putea fi tocmai vocea juridică ideală pentru protecția veneticilor împotriva drepturilor noastre. Asta dacă România va mai avea vreodată parte de un guvern cinstit care să lupte pentru a restitui românilor ceea ce le-a fost luat.
Autor: Cezar Adonis Mihalache
Sursa: Frontpress

Când va lovi ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ ROMÂNIA? HARTA INTERACTIVĂ a dezastrului ce va lovi planeta


Un studiu publicat recent în revista Nature arată că dacă nu vor fi adoptate strategii globale care să împiedice evoluţia încălzirii globale, începând cu 2047 întreaga planetă va avea de suferit, iar cei mai friguroşi ani ai viitorului vor fi mai caniculari decât cei mai fierbinţi de până acum.


Când va lovi încălzirea globală România
Când va lovi încălzirea globală România / FOTO: http://www.soc.hawaii.edu/
Echipa de specialiști, coordonată de Camilo Mora, a calculat efectele creșterii constante a emisiilor de gaze de seră, folosind modele climatice pentru a determina cât va mai dura până efectele încălzirii globale se vor manifesta sensibil asupra diferitelor zone ale lumii, scrie totb.ro.
"Rezultatele ne-au șocat. Pentru cei din generația mea, clima cu care am fost obișnuiți va fi, fără îndoială, de domeniul trecutului", a declarat Mora, într-un comunicat de presă, citat de Smithsonian Mag. Pentru majoritatea țărilor din lume, anul din care efectele schimbărilor climatice se vor face simțite este, în medie, 2047, însă pentru regiunile aflate la tropice, acest moment va veni mult mai repede, începând cu 2030 sau chiar 2020.
În România, încălzirea globală își va face simțite efectele începând cu 2054, în condițiile în care nu se iau măsuri pentru reducerea semnificativă a emisiilor de carbon. În cazul în care vor exista strategii eficient de reducere a emisiilor, va exista o amânare sensibilă a manifestării acestor efecte, care ar urma să se manifeste începând cu 2085.
Aici puteți accesa o hartă interactivă unde puteți vedea când va lovi încălzirea globală regiunile în care trăiți.


Cei mai buni carbohidraţi: ajută la SLĂBIRE

Multe femei care ţin cură de slăbire evită carbohidraţii pe motiv că îngraşă. Dacă vorbim despre cei rafinaţi este adevărat. Dar mai există şi alţi carbohidraţi care asigură energie şi nu te îngraşă. Găsiţi 5 mai jos.


1. Mazărea

O jumătate de cană de boabe de mazăre gătite cconţine 67 calorii, 12,5 grame carbohidraţi şi 4,5 grame fibre. De asemenea, o jumătate de cană cu mazăre asigură 12% din necesarul zilnic de zinc. Acest mineral reduce senzaţia de foame prin creşterea nivelului de leptină, un hormon care anunţă creierul când ai mâncat destul.

2. Paste din făină integrală

60 de grame de paste integrale conţin 198 calorii, 43 grame de carbohidraţi şi 5 grame de fibre. Un studiu recent realizat în Marea Britanie arată că un consum zilnic de cereale integrale scade indicele de masa corporală şi depunerile de grăsime pe abdomen. Aşadar nu ezita să consumi porţii mici de paste integrale, în asociere cu legume coapte.

3. Fasolea boabe

O jumătate de cană cu boabe de fasole fierte conţine 109 calorii, 20 grame carbohidraţi şi 8 grame fibre. Potrivit unui studiu apărut în publicaţia Journal of the American College of Nutrition, persoanele care obişnuiesc să consume boabe de fasole au un risc mai mic de a se îngrăşa în zona abdominală, dar şi de a suferi de obezitate. Dacă foloseşti fasolea conservată, nu uita să clăteşti cu apă boabele pentru a reduce cantitatea de sare.

4. Quinoa

O jumătate de cană cu quinoa fiartă conţine 111 calorii, 20 grame carbohidraţi şi 2,5 grame fibre. Quinoa conţine toţi cei nouă aminoacizi esenţiali, fără a aduce şi grăsimi saturate care se găsesc în produsele animale. Senzaţia de saţietate oferită de quinoa este un alt lucru bun pentru persoanele care doresc să slăbească, deoarece nu vor resimţi foamea între mesele principale.

5. Ovăz

O jumătate de cană de ovăz conţine 153 calorii, 27 grame carbohidraţi şi 4 grame fibre. Jumătate din fibrele conţinute de ovăz sunt de cele solubile care se dizolvă în stomac formând un gel care întârzie eliminarea lor şi menţine senzaţia de saţietate. Un studiu apărut în publicaţia Obesity arată că un consum zilnic de fibre solubile împiedică depunerea grăsimilor în zona abdominală.


Care este diferenţa dintre carbohidraţii buni şi cei răi (albi, rafinaţi)?

Potrivit celebrului Dr.Oz, carbohidraţii rafinaţi se digeră în tractul digestiv superior sau în intestinul subţire, după care sunt covertiţi în glucoză, generând un plus de energie, dar şi reacţii inflamatorii şi stocarea grăsimilor în corp. Pe de altă parte, carbohidraţii buni trec prin intestinul subţire şi ajung întregi în intestinul gros, determinând o digestie lentă, creşterea nivelului de energie şi o absorbţie mai bună a nutrienţilor.

Cercetările arată că o dietă bogată în plante şi carbohidraţi buni reduce riscul de apariţie a cancerului la colon, sâni, dar previne şi dezvoltarea diabetului zaharat.

Sursa: http://www.provincianews.ro