luni, 24 octombrie 2011

Cutremurul din Turcia va fi urmat de unul puternic in Romania?-Comentariul zilei (23.10.2011)

Iata comentariul fratelui un_mare_pacatos postat la articolul Video: CUTREMUR de 7,2 grade in TURCIA – 1000 de morti:
Dupa multe cercetari facute de mine si cateva convorbiri cu cativa seismologi,am stiut de 2 ani ca in Estul Turciei va fi un cutremur de minim 7 grade Richter.M-am infricosat in momentul in care am aflat ca s-a petrecut un cutremur in Estul Turciei.De ce m-am infricosat? Dintr-un motiv foarte grav,eu si majoritatea seismologilor stim un lucru extrem de important ceea ce multi nu cunosc. In urma cu un an si ceva am purtat o conversatie extrem de interesanta cu un seismolog si dupa aceasta conversatie m-am apucat serios de studierea faliilor anatoliene(cele aflate in Estul Turciei) ca sa fiu sigur ca tot ce a zis este adevarat.
Din mare pacate este adevarat ce a zis el si anume : “Daca se va petrece un cutremur de minim 7 grade Richter in Estul Turciei,in mod absolut sigur in zona Vrancea prin influenta faliilor tectonice anatoliene va fi un cutremur mare”.
Din surse sigure am aflat ca Guvernul detine niste rapoarte secrete despre urmatorul cutremurul catastrofal care se va petrece in zona Vrancea.Pe acele rapoarte sunt trecute multe informatii cu totul si cu totul infricosatoare!
Nu vreau sa va sperii dar eu nu pot sa tin ascuns ingrijorarea mea,si vreau sa va sfatuiesc ca din acest moment sa va luati masuri de protectie in cazul cutremurului.
De vreo cateva luni ma tot gandesc intens la acea profetie despre varsarea de sange in anul 2011. Mai sunt 2 luni pana cand se termina anul si ma gandesc ce se poate intampla intr-un timp atat de scurt. Am luat toate variantele posibile si nu am gasit decat o varianta plauzibila pentru producerea varsarii de sange. Si anume : cutremurul care se poate produce in aceasta toamna.
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Proiect Avalon – Interviu cu Erich von Däniken



Un scurt interviu realizat la Mystery Park cu celebrul Erich von Däniken, autor a peste 30 de cărţi despre trecutul neştiut al planetei noastre.


Sursa: Dincolo de limite – Beyond the limits