vineri, 20 iunie 2014

CINCI motive pentru care Dumnezeu ne face sa asteptam


Probabil cunosti foarte bine sentimentul interior care apare atunci cand astepti sa ti se incarce telefonul.
Ai ramas fara baterie, ti-ai conectat telefonul, iar acum nu mai ramane nimic de facut decat sa astepti. Si chiar daca este o chestiune de cateva minute, tensiunea si anxietatea incep sa creasca, in timp ce te intrebi cat va mai dura pana se va deschide.
Majoritatii oamenilor nu le place sa astepte. De multe ori cunoastem frustarea asteptand la coada la magazin sau atunci cand suntem cu masina intr-o intersectie aglomerata. Intotdeauna suntem in graba sa ajungem la locul urmator sau la urmatorul lucru.
Aceasta mentalitate din viata de zi cu zi o transmitem si in planul vietii noastre spirituale.
Cu toate ca de cele mai multe ori suntem grabiti, se pare ca Dumnezeu nu este. Scripturile spun ca Dumnezeu lucreaza intr-un mod lent. Se pare ca El are intotdeauna un plan si un scop pentru tot.
Problema legata de asteptare este legata in principal de lipsa detaliilor de care dispunem. Din punctul nostru de vedere, avem cam tot pus la punct si ne-am dori ca Dumnezeu sa faca totul in ritmul nostru de a face lucrurile.
Asteptarea este o parte a vietii nostre si unul dintre instrumentele prin care Dumnezeu ne ajuta sa ne dezvoltam.
Dumnezeu rareori face lucrurile in functie de ritmul nostru de a face lucrurile si de aceea este foarte usor sa ne descurajam. In cazul in care nu suntem atenti ne vom gandi “E nepasator.” sau “E suparat pe mine.”.
In Evanghelii observam ca acest lucru se intampla in cazul Martei si Mariei atunci cand acestea-l asteapta pe Iisus sa vina sa le vindece fratele, pe Lazar. Cand Iisus apare in cele din urma, El este acuzat ca a venirea sa a durat prea mult.
Dumnezeu are intotdeauna motive intemeiate pentru care ne face sa asteptam. Asteptarea este un aspect al vietii noastre si unul dintre instrumentele prin care Dumnezeu ne ajuta sa ne dezvoltam. Biblia este plina de povesti ale unor oameni care au fost nevoiti sa-l astepte pe Dumnezeu, cum ar fi Noe, Avraam, Moise, Iosif, David, Daniel, Iisus, Pavel si mult altii.
In urma studierii vietii a acestor mari oameni, am descperit CINCI motive pentru care Dumnezeu ne face sa asteptam:

1. Asteptarea dezvaluie motivele noastre adevarate

Asteptarea are de cele mai multe ori scopul de a scoate tot ceea ce este mai bun sau mai rau din fiecare dintre noi. Cei care nu asteapta prea mult nu au motive bune pentru ca nu sunt interesati de angajamentul pe termen lung necesar pentru a putea vedea ceva cu adevarat. Acestia sunt cei care sunt interesati in castigurile si in succesul pe termen scurt.
Cei mai mult dintre noi au intenti bune, dar o mare parte din ceea ce dorim sa realizam este o incercarea de a ne face un renume pentru noi insine sau pentru propriul nostru ego. Ma doare sa spun asta, dar este cat se poate de adevarat.

2. Asteptarea este cea care ne dezvolta rabdarea

Rabdarea in asteptarea lucrurilor mici ne conduce la rabdarea in realizarea lucrurilor mari. Daca nu putem astepta ca Dumnezeu sa faca un lucru mic, atunci cu siguranta nu vom astepta atunci cand vom dori sa faca ceva cu adevarat important.
Problema este de obicei propriul nostru punct de vedere, care este de cele mai multe ori unul gresit. Avem tendinta sa ne gandim ca lucrurile importante in viata sunt finantele si posesiunile, in timp ce Dumnezeu crede ca influentarea oamenilor in bine si schimbarea acestora este mult mai importanta.

3. Asteptarea naste anticipare

De ce copiii ajung sa fie atat de plini de entuziasm in jurul sarbatorilor de Craciun? Pentru ca asteptarea a produs anticipare. Avem tendinta sa apreciem lucrurile cu cat asteptam mai mult pentru ele.
Acum cativa ani, familia mea si cu mine treceam printr-o etapa dificila a vietii noastre. Am fost nevoiti sa traim impreuna cu mama mea vitrega vreme de cativa ani. In tot acest timp,  Dumnezeu m-a asigurat ca o sa vina vremea cand o sa avem propriul nostru acoperis deasupra capului. A fost nevoie de cativa ani pentru ca acest lucru sa se materializeze, dar atunci cand acea zi a venit, cu greu ne mai puteam controla bucuria.
Din cauza ca am fost nevoiti sa asteptam atat de mult, avem tendinta sa avem grija de casa noastra si sa o pretuim mult mai mult decat ar tinde sa creada persoanele dragi din viata noastra. Oamenii tind sa pretuiasca lucrurile pentru care trebuie sa astepte.

4. Asteptarea ne slefuieste caracterul

Asteptarea este un mod prin care viata incearca sa ne slefuiasca marginile brute ale caracterului nostru. Foarte putine predici vorbesc despre asteptarea lui Moise in desert vreme de 40 de ani, vreme in care acesta a ateptat venirea lui Dumnezeu. Dumnezeu a folosit aceasta perioada mare de timp pentru a-i transforma caracterul. Stim asta deoarece atunci cand era tanar obisnuia sa fie obraznic si nerabdator. In impetuozitatea sa, el a ucis un om si a ascuns cadavrul. Cand pacatul sau a fost facut public, el a fugit pentru a-si salva viata si a fost exilat in desert. Atunci cand i-a fost oferita o a doua sansa, el a ales sa asculte poruncile lui Dumnezeu.
In cele din urma, dupa multe incercari, Moise a devenit un mare lider. Asteptarea i-a trasformat viata lui Moise si poate face acelasi lucru si pentru tine.

5. Asteptarea naste intimitate si dependenta fata de Dumnezeu

Motivul pentru care suntem insetati sa citim despre marii oameni ai Bibliei este acela ca toti au avut un lucru in comun. Acestia au fost oameni care au invatat ca succesul lor in viata este direct proportional cu intimitatea si dependenta fata de Dumnezeu. Pentru ei, relatia cu Dumnezeu nu a reprezentat un sistem de imbogatire rapida, ci pentru multi dintre ei a fost o chestiune de viata si de moarte.
Asteptarea in momentele dificile ale vietii noastre ne dezvolta relatia cu Dumnezeu. Tot timpul am fost de parere ca Dumnezeu este la fel de interesat de calatorie precum este de destinatie. In caz contrar, povestile biblice ar include doar pasajele pline de aspecte pozitive. Probabil nu vom intelege pe deplin de ce Dumnezeu ne face sa asteptam, dar vestea buna este ca niciodata nu ne cere sa asteptam fara El.

Sursa: http://www.relevantmagazine.com/
Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

Cele ZECE modalitati prin care iti poti dezvolta abilitatile extrasenzoriale

Fiecare dintre noi posedam intr-o anumita masura abilitati extrasenzoriale. Fiecare dintre noi ne nastem cu aceste daruri, dar cu toate acestea, conditionarea sociala reuseste intr-un fel sa ni le ascunda. Este important sa intelegi ca nu este nimic ciudat sau neobisnuit cu privire la aceste abilitati si ele pot fi din nou ale tale, asta in cazul in care esti dispus sa le dezvolti.
Iata care sunt cele ZECE modalitati prin care iti poti dezvolta abilitatile extrasenzoriale:

10. Mediteaza

5
Practicarea meditatie este una dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru a-ti dezvolta abilitatile extrasenzoriale, cu toate ca acesta nu este singurul beneficiu si cel mai important. Exista o serie de meditatii speciale care te pot ajuta in aceasta privinta. De preferat ar fi sa intrii in legatura cu un profesor de yoga care sa te invete cateva tehici de meditatie de baza, pentru ca mai apoi sa poti continua mult mai usor pe cont propriu. Aceasta practica va poate ajuta sa va constientizati mult mai usor starea mentala in care va aflati intr-un anumit moment si sa invatati sa faceti diferenta dintre gandurile de zi cu zi si intuitia psihica.

9. Roaga-te

Crezi sau nu, rugaciunea este foarte eficienta si te poate ajuta sa intrii in contact cu abilitatile tale extrasenzoriale.  Roaga-te in limba propriei tale inimi sau religii pentru sprijinul necesar de a-ti dezvolta aceasta capacitate. In fiecare noapte, inainte sa adormi nu uita sa spui o rugaciune pentru ca sufletul ta sa fie ghidat catre dezvoltarea acestor aptitudini, care nu sunt deloc neobisnuite. Roaga-te din inima atunci cand o faci, nu repeta o rugaciune iar si iar ca si cand este un prospect de medicamente. Dumnezeu iti asculta inima, nu mintea!

8. Afirmatii

Afirma in fiecare zi dorinta pe care o porti de a-ti imbunatati abilitatile extrasenzoriale. Aceste afirmatii sunt o forma de auto-sugestie care ating subconstientul tau si au capacitatea de a produce efectul dorit. Cu siguranta fiecare dintre noi am auzit de afirmatia sau o varianta a afirmatiei: “Cu fiecare zi care trece, ma simt mai linistit si mai fericit.” Aceste afirmatii functioneaza! Alcatuieste-ti afirmatiile la timpul prezent si evita sa le formulezi la forma negativa.

7. Ritualuri

Ritualurile sunt actiuni specifice pe care le desfasori in plan fizic si care pot poduce efecte corespunzatoare in planurile spirituale. Ritualurile pot avea un efect foarte puternic asupra universului nostru interior. Acestea actioneaza precum o coresponenta intre lumea noastra interioara si cea exterioar.  Un ritual poate fi reprezentat de o actiune foarte simpla precum impreunarea mainilor atunci cand te rogi, aprinderea unei lumanari sau pot fi complicate, precum o ceremonie sau o nunta. Poti sa-ti creezi propriul tau ritual, dar aminteste-ti care este scopul acestuia: imbunatatirea abilitatilor extrasenzoriale.

6. Talismane

Talismanele sunt obiecte sacre care detin o incarcatura energetica. Poti folosi multe dintre pietrele semi-pretioase sau poti folosi cristale pentru a-ti imbunatati abilitatile extrasenzoriale. De exemplu, ametistul, cuartul roz si cristalele sunt foarte eficiente in acest domeniu. Cu toate acestea, poti  incarca cu energie orice obiect sau metal, de aur sau de argint, cu scopul de a-ti dezvolta aceste abilitati. Pentru a-ti face un simplu talisman, curata elementul in primul rand in apa sarata, pentru a indeparta orice impuritate, apoi transfera-i acestui obiect dorinta ta. Apoi, poarta-l zi de zi aproape de tine, precum porti o bijuterie sau un inel.

5. Cunostinte

Afla cat mai multe despre abilitatile extrasenzoriale citind o varietate de carti din domeniu. Acest lucru este important, deoarece cunoasterea inseamna putere. Cu cat vei cunoaste mai multe despre acest domeniu, cu atat mai multa energie va exista in incercarea ta de a-ti dezvolta aceste abilitati. La inceputul calatoriei mele acesta a fost primul pas pe care l-am facut, acumularea de cat mai multe cunostinte in acest domeniu.

4. Cunoaste alte persoane care detin astfel de abilitati

Este foarte important sa intalnesti alte persoane care detin astfel de abilitati sau care sunt interesati de acelasi domeniu ca si tine. Participa la cursuri si ateliere de lucru care au ca scop dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale. Acest lucru te va ajuta sa atingi nivelul vibrational al celorlalte persoane mult mai rapid si sa-ti imbunatatesti aceste abilitati.

3. Jurnal

Tine un jurnal al noilor tale abilitati si asterne-ti in el noile experiente. Este important sa fac acest lucru zilnic, chiar daca la inceput nu vei avea astfel de experiente. In felul acesta iti vei pastra concentrarea asupra acestora. Aceasta practica te va ajuta sa fii din ce in ce mai constient de existenta acestora. De asemenea, este util sa notezi in acest jurnal, dimineata, visele din noaptea precedenta, deoarece visele iti pot aduce o noua perspectiva si indrumare in aceasta calatorie.

2. Receptivitatea

Este foarte important sa fii receptiv fata de dezvoltarea acestor abilitati. In cazul in care nu crezi ca iti vei putea dezvolta aceste abilitati, atunci nu-ti vei putea dezvolta orice alta abilitate. De ce? Pentru ca esti inchis in fata oricarei schimbari. In cazul in care mintea ta este inchisa, atunci potentialul tau este inchis. In cazul in care iti inchizi mintea in fata unei oportunitati, aceasta nu va fi capabila sa o valorifice. In cazul in care crezi ca un munte este prea mare, nu vei fi capabil sa-l urci. Trebuie sa-ti deschizi perspectiva si sa doresti sa te dezvolti.

1. Practica, practica si practica!

Dezvoltarea acestei abilitati presupune un curs de dezvoltare asemantor cu al oricarei alte abilitati. Aceasta dezvoltare implica practica. Fiecare dintre noi dispunem de aceste abilitati, dar din pacate sunt ingropate, iar pentru a le scoate la suprafata este necesara dezvoltarea acestora. Unii oameni dispun de aceasta abilitate in mod natural. Cu toate acestea, aceasta abilitate poate fi imbunatatita prin practica. Poti practica telepatia prin trimiterea gandurilor tale catre cei din jurul tau si asteptarea unei confirmari a primirii mesajelor. Exista o multime de exercitii de constientizare a acestor abilitati in cartea lui Franz Bardon denumita “Initiere in Hermetism”.

Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

Horoscop weekend 25 - integral





https://www.youtube.com/watch?v=iLQsyA45vAI

LA POARTA DESTINULUI 2014.06.19





https://www.youtube.com/watch?v=oxCsrAQnvMg

Mesajul stelelor

Daca privim cerul si constelatiile sale vedem si influenta lor asupra Pamantului si implicit asupra oamenilor.Una din constelatiile cu o influenta deosebita este cea a Fecioarei.

Cel mai bun timp pentru a vedea constelatia Fecioara este din februarie până în iulie.Steaua  cea mai renumita din aceasta constelatie este Spica.

Fecioara în sine este o constelatie sub forma de cupa , ... cupa de comuniune ... în cel mai înalt grad ceea ce înseamnă Sfântul Graal.(Bailey)
In aceasta perioada februarie-iulie poate ar trebui
sa fim mai atenti si sa ne "impartasim"mai mult cu
Sfantul Duh ce se revarsa asupra noastra,sa meditam la ceea ce suntem si sa ne integram cat mai bine in procesul evolutiv.

Semnul Fecioarei este unul dintre cele mai importante din zodiac, simbolismul ei se referă la întregul obiectiv al procesului evolutiv si anume de a proteja, hrăni și în cele din urmă de dezvăluire a realitatatii spirituale ascunse indepartand voalurile .
Un frumos trigon formeaza Spica cu Arcturus (boar)
si cu Regulus(leu).Trigonul se formeaza pe cer la inceputul lui noiembrie.



Spica in astrologia chineza este legata de coarnele sau ochiul Dragonului.Deci ea are o mare importanta impreuna cu celelalte doua stele.
Legat tot de semnul Fecioarei putem spune ca el simbolizeaza adâncurile, întunericul, liniștea și căldura; este sectorul de experiență profundă în care secretele sunt descoperite și în cele din urmă  aduse la lumină. Acesta este locul de criză lenta, blânda și totuși puternica și evoluțiile periodice care au loc în întuneric și totuși care conduc la lumină. Este etapa  ce precede întotdeauna darul de lumină. Fecioara reprezintă pântecele de timp în care planul lui Dumnezeu este ca o matura lenta care cu durere și disconfort, luptă și conflict este adus în manifestare .

Lumina de cunoștințe se gaseste în Taur("Eu văd și atunci când este deschis ochiul, totul este iluminat.") care
lumineaza înțelepciunea acumulata in Fecioara(Hristos in voi nadejdea slavei!)
, culminând cu lumina  ce pazeste Secretul sufletului însuși, Secretul Gloriei Ascunse deoarece Capricornul( reprezinta garzile de taină ale Sinelui)deschide poarta vietii spiritului si Imparatia lui Dumnezeu.

Dar pana a ajunge acolo avem un moment in fiecare
vara la inceputul lui iulie la care ar trebui sa fim mai
atenti .
În fiecare an, pe 4 iulie, Soarele ce reprezintă conștiința fizica, voința, puterea și forța datatoare de viața, se află în constelația Gemenilor. De aici rezulta emanațiile de a armoniza voința cu forma. Gemenii reprezintă forma și spiritul si au o abilitate innascuta de a coopera pentru beneficiul întregului. Emanațiile Gemenilor țin de interactiunea energiilor  dualitatii active și de curgere, astfel încât în cele din urmă sa se ajunga la unitate privita ca o sinteza.
Anual in apropiere de 4 iulie Pământul și Soarele sunt la o distanță mai mare unul de altul. Acest eveniment plus conjuncția Sirius / Soare creează o aliniere din punct de vedere spiritual semnificativa. Dar conceptul Omenirii de libertate și eliberare este legat de Sirius. A patra  zi din iulie este legată de conjuncția Soarelui nostru fizic și Soarele spiritual, Sirius. Regulus, steaua inima de Leu, se concentrează și reglementează emanațiile Sirius față de Pământ.Leul deschide ușa spre ceea ce se cheama serviciu de grup tip Varsator( "Apa vieții sunt eu, turnata peste o lume insetata.") . Acest lucru este exprimat în cuvintele: "Tată, nu este voia mea, ci se face voia Ta."
Influența lui Sirius( steua lui Dumnezeu-Dog stea) se va face cu "Schimbarea la fata".Si anume cu influența lui Sirius, și cu un efort din partea fiecarui individ, adevărata natură a spiritului începe să accelereze un proces , de eliberare din dualitate și trezire a percepțiilor intuitive si mentale . Aceasta trezire vine prin Ierarhiile ceresti prin lumina ce vine de la Sirius. Sirius este drumul spre casa noastra,ceea ce noi numim "ACASA" sursa noastra spirituala.
De asemenea se spune că Pleiadele transmit Lumina lui Dumnezeu (Mintea Universală), în mintea noastră, care să permită lumina lui Dumnezeu să coboare pe Pământ.Deci dupa cum se vede influenta stelelor si a constelatiilor este covarsitoare si se gasesc intr-o stransa interdepenta si cu semnele zodiacale si intotdeauna au un mesaj ascuns
ce se vrea patruns.
O stea cu o covarsitoare inflenta este Aldebaran.
"Ochiul de iluminare"





  Aldebaran, cu adevărat " ochi de vultur "steaua de iluminare, are o viziune care este însămânțată de Pleiade. Este o samanta cu un profund ideal divin, care poate ajuta procesul de evoluție a omenirii.
În semnul Taurului, atunci când dorința este transformata din întuneric in lumina are loc strafulgerarea sau iluminarea. Ochi de taur, al treilea ochi spiritual sau "ochiul unic" din Noul Testament, se deschide. "Dacă ochiul tău este sănătos, tot trupul tău va fi plin de lumină", ​​a spus Hristos (Matei 06:22).Acest singur ochi ia locul celor doi ochi  fizici. Din acest punct de vedere ar trebui ca atentia omenirii  sa fie concentrata  pe realizarea spirituală si nu pe cea materiala.

Regulus, Conducătorul sau Legiuitorul este steaua considerata parghia care va reglementa miscarea si actiunea pentru schimbare si evolutie.
O anumită relație sau configurație de stele din care una este Regulus, în Leu (aparent in fecioara din 2012) va duce la o situație în care reorientarea atitudinilor cat si a   profesiilor ce implica justitia vor suferi modificari  în scopul de utilitate mondial, și în acest proces va crea un tip de legislatie motivanta cu caracter universal.
 
In acest caz steaua Regulus (Inima de Leu, Dătătorul Legii), are ca"obiectiv", sa serveasca ca autoritate de reglementare a energiei de la Sirius pe Pamant, prin stimularea raspunsului  în umanitate ca o exprimare a constiintei inimii, ceea ce numim noi iubire neconditionata . Sufletul  este sinonim cu aceasta iubire,iar constiinta Inimii
este Hristos.
AMIN,
MIRA

Primit pe mail,
Multumim Mira

ENERGETICA PAMÂNTULUI – Chakrele Pământului, Chakrele României

Planeta Pământ, ca şi orice entitate vie complexă, are 7 chakre, astfel:

1. MULADHARA - “TOATE SUNT UNA”. Muntele Shasta (California); 2. SVADISTHANA – “ONORATI-VA UNII PE ALTII”. Lacul Titicaca (Peru); 3. MANIPURA – “CINSTESTE-TE PE TINE INSUTI”. Uluru-Kata Tjuta (Teritoriul de Nord al Australiei); 4. ANAHATA – “IUBIREA ESTE PUTEREA DIVINA”. Glastonbury si Shaftesbury (UK); 5. VISHUDA – “PREDAREA VOINTEI PERSONALE VONTEI DIVINE”. Muntele Maslinilor, Muntele Sinai si Marea Piramida (Orientul Mijlociu); 6. AJNA – “CAUTA NUMAI ADEVARUL”. Centrul mobil de activare al aeonului, momentan in conjunctie cu Anahata (UK); 7. SAHASRARA – “TRAIESTE IN MOMENTUL PREZENT”. Muntele Kailas (Tibet)
Chakrele Pământului reglează, supraveghează și optimizează funcționarea planetei. La fel ca și chakrele ființelor, care coordonează funcționalitatea întregului sistem. Oameni au exact același număr de centri, deoarece trăiesc aici și trebuie să corespundă vibraţional cu planeta.

ROMÂNIA – este singura ţară de pe planetă care a re toate ceke 7 chakre şi care sunt active.

Chakrele României sunt la:

Sambata de Sus-Recea,  Muntii Rarau,  SimleulSilvaniei,  Capidava,  Sarmizegetusa,  Muntii Parang  si  Subcarpatii Getici.

Chakra 1 – Muladhara – muntii Parang- Petrosani√ reprezinta:
- conexiunea noastra cu credintele familiale traditionale
- temelia sanatatii emotionale si mentale
Chakra 2 – Svadistana- Simleul Silvaniei- Salaj- Dacidava√ reprezinta:
- chakra parteneriatului sau a relatiilor
- puterea de alegere
Chakra 3 – Manipura – Polovragi- Tg. Jiu√ reprezinta:
- puterea personala in relatie cu lumea exterioara
- ne sprijina in procesul individualizarii, al formarii sinelui
Chakra 4 – Anahata- muntii Rarau- Campulung Moldovenesc√ reprezinta:
- puterea emotionala- ajuta la dezvoltarea noastra emotionala
- incorporeaza lectia spirituala care ne invata ca cea mai puternica energie pe care o avem esteiubirea
Chakra 5 – Vishuda- Sarmisegetuza√ reprezinta:
- puterea vointei
- uniunea completa cu vointa divin
Chakra 6 – Ajna- Capidava ( intre Harsova si Cernavoda)√ reprezinta:
- puterea mintii
– capacitatile mentale si de rationament si de aptitudine psihologica de a ne evalua convingerilesi atitudinile
– centru spiritual in care interactiunea dintre minte si suflet poate conduce la perceptie intuitivasi intelepciune
– puterea de a face deosebirea intre gandurile motivate de putere si cele motivate de frica si deiluzie
– “gandul” este inainte de “forma” , iar creatia incepe in dimensiunea energetica
- ne atrage atentia sa devenim constienti de ceea ce cream.
Chakra 7 – Sahasrara- manastirea Sambata de Sus√ reprezinta:
- racordarea la divinitate
- chakra rugaciuni
Chakrele sunt puncte energetice foarte importante. Chakrele Romaniei au inceput a fi activate  in 1986. Maximul optim se va atinge in 2011. Tot mai mulţi români care se vor preocupa mai mult de partea spirituală decât de cea materială, îşi vor armoniza proprii centri energetici cu cei ai ţării şi vor avea acces la informaţiile stocate de milenii în mentalul colectiv al acestei ţări. După cum spuneam şi în alte articole, strămoşii noştri ne-au lăsat o avere imensă, constând în informaţii din toate domeniile, dar, la aceste informaţii vor avea acces doar aceia care vor reuşi să-şi ridice nivelul de elevare spirituală şi să-şi crească frecvenţa de vibraţie până când aceasta va fi egală cu cea a informaţiilor respective. Acest mod de protecţie a informaţiilor de importanţă foarte mare este cel mai sigur, deoarece odată cu creşterea nivelului de elevare spirituală creşte şi responsabilitatea În acest mod strămoşii noştri s-au asigurat că nu vom folosi informaţiile lăsate de ei în scopuri distructive, malefice şi că la aceste informaţii nu vor ajunge decât marii iniţiaţi şi oamenii care s-au preocupat de creşterea nivelului propriu de elevare spirituală, care au înţeles că spiritul conduce trupul şi nu invers.
Sursa: http://www.entitateaom.ro/

Cele 12 LEGI ALE KARMEI care iti pot schimba viata la 180 de grade daca le stii




Constientizand modul cum functioneaza Universul, nu facem decat sa ne usuram existenta. Cele 12 legi ale Karmei ne ajuta sa Intelegem cum trebuie sa actionam, ce trebuie sa acceptam, pentru a trai in fapt, mai fericiti.

Ce este Karma? Karma in limba sanscrita inseamna „actiune” si este echivalentul a ceea ce Newton a numit „fiecare actiune trebuie sa aiba o reactie”. Atunci cand gandim, vorbim sau actionam, initiem o forta care va actiona ca atare. Aceasta lege a cauzei si efectului nu actioneaza asupra noastra ca o forma de pedeapsa, dar ne ajuta in parcursul nostru pentru a evolua si a invata.
Constientizand modul cum functioneaza Universul, nu facem decat sa ne usuram existenta. Cele 12 legi ale Karmei ne ajuta sa Intelegem cum trebuie sa actionam, ce trebuie sa acceptam, pentru a trai in fapt, mai fericiti.

Cele 12 LEGI ALE KARMEI

Foto: Shutterstock.com; Buddha, Karma
1. Cea mai importanta lege karmica: „Culegi ceea ce semeni”. Aceasta lege mai este cunoscuta si ca „Legea cauzei si a efectului”. Ceea ce dam Universului, primim inapoi. Daca ceea ce ne dorim este Fericire, Iubire, Pace, Prietenie… Atunci ar trebui sa fim fericiti, iubitori, si adevarati prieteni.
2. Legea creatiei - Viata nu se intampla pur si simplu, suntem coparticipanti - Suntem unul cu Universul, inauntru si in afara. Tot ceea ce ne inconjoara ne da indicii cu privire la interiorul nostru – Fii tu insuti si inconjoara-te de acele lucruri pe care le vei prezente in viata ta!
3. Legea umilintei – Daca vedem intr-o persoana o trasatura pe care o gasim negativa, atunci nu suntem noi insine concentrati la un nivel mai inalt al existentei.

4. Legea evolutiei – „Oriunde ajungi, acolo trebuie sa fii” – Pentru noi, a creste, a evolua in Spirit inseamna schimbarea. Nu trebuie sa ii schimbam pe cei din jurul nostru, sau locurile, ci pe noi insine. Cel mai mare dar care ne este dat este chiar lumea noastra interioara si singurul factor pe care il putem cu adevarat controla. Daca ne schimbam pe noi insine in adancul sufletului, viata va urma cursul pe care noi il imprimam si se schimba de asemenea.
5. Legea responsabilitatii – Ori de cate ori se intampla ceva negativ in viata mea, inseamna ca e ceva rau si in mine – Noi oglindim ceea ce ne inconjoara si ceea ce ne inconjoara ne oglindeste pe noi. Acesta este Adevarul Universal – trebuie sa ne asumama responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in viata noastra.
6. Legea conexiunii – Chiar daca ceva ce facem pare irelevant si pare fara sens, de fapt chiar are un sens fiindca in Univers, totul este conectat. Fiecare pas duce catre un alt pas si asa mai departe. Nici primul si nici urmatorul pas nu sunt de importanta mai scazuta, pentru ca de fiecare am avut nevoie ca sa indeplinim un scop. Trecut-prezent-viitor, toate sunt conectate.

Foto: Shutterstock.com, boomerang
7. Legea concentrarii – Nu te poti gandi la doua lucruri in acelasi timp. Atunci cand ne focusam asupra valorilor noastre spirituale, este imposibil sa avem ganduri de joasa factura cum ar fi mania, suferinta sau invidia.
8. Legea generozitatii si a ospitalitatii – Daca tu crezi ca ceva este adevarat, atunci la un moment dat in viata ta vei fi chemat sa demonstrezi acel adevar particular. Este un moment cand trebuie sa punem in practica ceea ce am invatat.

9. Legea lui aici si acum – Daca ne intoarcem mereu in trecut nu reusim sa fim in totalitate in prezent- AICI si ACUM. Ganduri vechi, patternuri vechi de a gandi si de a actiona, visuri vechi… Ne impiedica sa avem visuri noi si sa descoperim lumi si oameni noi.
10. Legea schimbarii – Istoria se repeta pana cand ne invatam lectia si pana cand ne dam seama ce trebuie sa schimbam in drumul nostru.
11. Legea rabdarii si a recompensei – Adevarata bucurie vine dupa ce facem ceea ce trebuie sa facem si avem rabdare, constienti ca ceea ce se ne dorim se va materializa la momentul oportun.
12. Legea semnificarii si inspiratiei - Primesti ceea ce oferi. Adevarata valoare a ceea ce traiesti este rezultatul energiei pe care tu o investesti in acel ceva si ce semnificatie dai chiar tu acelei trairi. Orice contributie personala la viata ta este de asemenea o contributie personala la intreg. Ceea ce aduci in viata ta din iubire, inspira de asemenea Intreg Universul.

Sursa: www.garbo.ro

Cuvintele extraterestrului Bashar: Cele 15 LEGI ale EXISTENTEI

1. Existi. 2. Unul este Toate si Toate sunt Unu. 3. Ceea ce dai este ceea ce primesti inapoi. 4. Schimbarea este singura constanta… Cu exceptia primelor 3 legi care nu se schimba niciodata.

Darryl Anka sustine ca este un medium care a intrat in contact cu o fiinta extraterestra ce locuieste intr-o lume paralela pe care noi o percepem ca fiind viitorul. Aceasta fiinta extraterestra se numeste Bashar si, prin intermediul lui Anka, transmite invataturi pentru o viata mai in acord cu ritmurile Universului. Survoland internetul am descoperit site-ul unde se gasesc numeroase informatii despre Bashar si mesajul sau catre oameni.
Pentru persoanele mai degraba pragmatice, acest Bashar pare o gluma buna. Totusi, citind cuvintele sale, nu prea poti sa nu ramai pe ganduri… Exprima perspective care ne sunt totusi familiare, din diversele traditii spirituale ale civilizatiei umane, de care probabil ca ne-am indepartat sau pe care poate, nu le-am patruns niciodata pana la esenta. Civilizatia umana ar traversa acum, o perioada de transformare si de trecere la un alt nivel de constiinta. Depinde insa de fiecare si cum alegem sa ne traim vietile…

Cele 15 adevaruri ale EXISTENTEI

1. Exista doar 4 legi ale Creatiei:
1. Existi.
2. Unul este Toate si Toate sunt Unu.
3. Ceea ce dai este ceea ce primesti inapoi.
4. Schimbarea este singura constanta…
Cu exceptia primelor 3 legi care nu se schimba niciodata.
2. Esti constiinta non-fizica care experimenteaza o realitate fizica.
3. Esti creat dupa imaginea Creatorului, iar esenta ta primordiala este dragostea neconditionata si experienta extazului; este dreptul tau in viata.
4. Te afli aici, pe Pamant, in acest moment, pentru ca ai ales aceasta.
5. Scopul primordial al vietii tale este acela de a fi tu insuti pe masura abilitatilor tale si de a trai fiecare moment pe cat de deplin se poate.
6. Ai intotdeauna libertatea de a alege.
7. Orice iti poti imagina este posibil ca tu sa experimentezi.
8. Iti atragi experientele de viata prin interactiunea credintelor celor mai puternice, emotii si actiuni.
Foto: Shutterstock.com; univers, fiinta umana
9. Entuziasmul este traducerea fizica a rezonantei vibrationale care se afla in fiinta ta adevarata, naturala. Urmeaza-ti entuziasmul!
10. Esti in mod natural abundent/a, iar alegerile tale sunt mereu sprijinite de catre Creatie.
11. Exista un singur moment al Creatiei. Tot ceea ce experimentezi este acelasi moment, dar dintr-un unghi de vedere diferit.
12. Creezi trecutul si prezentul de aici si acum, din prezent.
13. Esti o fiinta eterna si, daca iti schimbi forma, nu inseamna ca incetezi sa existi.
14. Tot ceea ce experimentezi este un alt aspect al sinelui tau.
15. Esti iubit cu atata neconditionare de catre Creatie, incat poti alege chiar, sa crezi ca nu esti iubit.

Sursa: www.garbo.ro

MISIUNEA PERSONALĂ ÎN VIAŢĂ I si II





https://www.youtube.com/watch?v=dvuulz12PCk



https://www.youtube.com/watch?v=PIC5FLaRhrw

Activarea Zeiţei Cosmice / Cosmic Goddess Activation (Romanian)






https://www.youtube.com/watch?v=uuaLhN9OlDE





https://www.youtube.com/watch?v=phUpAXNQJas

Mana lui Ankhmahor: Harta sanatatii din PALMA ta

Cu palmele atingem, simtitim forme, temperatura, vibratii, iar unii dintre noi sustin ca poseda puteri extrasenzoriale prin intermediul palmelor.

Se pare ca in palme detinem puncte cheie de control asupra altor organe, terapeutii considerand ca prin aceste puncte pot fi controlate energiile meridianelor corpului. Despre acestea puteti citi mai multe informatii in articolul: Cele 12 meridiane energetice
Primele date despre importanta anumitor puncte energetice din palma dateaza de acum 4000 de ani, gasite la mormantul medicului Ankmahor din Egipt, unde ilustratiile demonstreaza clar utilizarea unui masaj medical in palma.
harta reflexologica a mainii
Reflexologia palmei este utilizata si in medicina chineza, impreuna cu tehnici de acupunctura, Dr. Wang-We fiind fiind printre cei mai cunoscuti terapueti care utilizau aceste tehnici.
Astazi masajul in palma este folosit cu scop terapeutic pentru a limita 3 mari factori implicati in procesul de boala: congestia, inflamatia, tensiunea. Se crede ca aceste puncte reflexe au rolul de a detensiona cai nervoase care, la randul lor, au conexiuni cu creierul si cu alte organe. Detensionarea si stimularea activitatii acestor cai nervoase ar avea efecte clare asupra unor boli sau tulburari din organism.


Harta punctelor terapeutice din palma – reflexologia mainii

La nivelul mainii se afla proiectate organele si sistemele noastre, unele dintre acestea regasindu-se simetric la ambele maini, altele doar la o mana. Este foarte important sa stiti ca atunci cand utilizati reflexologia trebuie sa ganditi in ansamblu o boala sau un simptom. De exemplu, daca aveti dureri de cap, reflexologia tratarii acestor dureri poate fi ineficienta daca ele se datoreaza, de exemplu, unei probleme de coloana cervicala sau unei alergii digestive. In acest caz, masarea punctelor reflexogene digestive sau a celor raspunzatoare de zona gatului se poate dovedi mult mai eficienta. Ganditi astfel o boala sau un simptom in ansamblu pentru a obtine efecte terapeutice satisfacatoare.

harta reflexologica a mainii
Se intampla frecvent ca dupa primele sedinte de masaj al palmei, persoana in cauza sa se simta rau, aceasta pentru ca sunt deblocate unele cai energetice si este nevoie de repetari ale masajului pana la obtinerea unei bune circulatii energetice.

Reflexologia palmei – sistemul digestiv

Masajul reflexogen in palma pentru tulburari digestive si indigestie

Punctele reflexogene ale stomacului si pancreasului se afla numai pe mana stanga, iar cel al ficatului numai pe mana dreapta. Se apasa treptat pana la obtinerea unei presiuni puternice in punctele respective, apasand de jos in sus. Se mentine apoi presiunea un timp indelungat (consultati harta zonelor reflexe din prima pagina a articolului).


Masajul reflexogen al mainii: calculii biliari (pietrele la fiere) si bolile ficatului

Daca suferiti de ficat gras, ficat obosit sau calculi biliari, masajul zonelor reflexogene din palma ajuta tratamentul de baza. Srijiniti mana dreapta de un suport moale (o perna de exemplu) – proiectia ficatului si a vezicii biliare se afla doar in palma reapta – iar cu policele manii stangi (degetul mare), masati zona ficatului si apoi tineti apasat in zona vezicii biliare (consultati harta zonelor reflexe din prima pagina a articolului).
Masajul reflexogen al palmei – sindromul de colon iritabil

Masati intai zona valvei ileocecale (sau a apendicelui), apoi intreaga zona a colonului si sigmoidului. Masati atent, regiune langa regiune (vezi harta reflexogena a palmei din pagina 1).


Masajul reflexogen al palmei – plamanul

Pentru sanatatea plamanilor, se maseaza intai aria diafragmei, cu miscari ample, apoi cu presiune, tinand partea laterala a degetului mare pe intreaga proiectie a diafragmei. Apoi masati zona plamanului, cu miscari de jos in sus si liniare. Linie langa linie veti masa intreaga zona a plamanului (vezi harta reflexogena a palmei din pagina 1).


Masajul reflexogen al palmei – inima

Inainte de a masa punctuele reflexogene din zona inimii (palma stanga), lucrati inati exercitiile de relaxare pulmonara. Projiniti mana pe o perna si faceti apoi masajul zonei inimii, cu policele (degetul mare) (vezi harta reflexogena a palmei din pagina 1).
Pentru palpitatii sau ritm cardiac crescut, este nevoie sa asociati masajul reflexogen al zonei inimii cu cel declandator – de exemplu o alergie alimentara, zona plamanului daca sunteti fumatori, zonele creierului sau cele raspunzatoare de stres daca palpitatiile apar pe fond nervos.

Masajul reflexogen al palmei – sistemul limfatic si retentia de lichide

Se folosc toate cele patru degete de la cealalta mana pentru a masa partea interna a articulatiei pumnului. Se maseaza apoi palmele prin miscari de framantare reciproca, apoi zonele sistemului limfatic (zona pelvisului, zonele inghinale) si cele genitale – trompe uterine - (vezi harta reflexogena a palmei din pagina 1).
Aceleasi puncte se vor folosi si pentru tratarea durerilor menstruale.


Masajul reflexogen al mainii – afectiunile tiroidei

Se vor masa etajele corespunzatoare creierului si hipofiza (glanda care controleaza tiroida). Pentru ca tiroida este „legata” ca actvitate si de sistemul genital al femeii, se vor masa si zonele corespunzatoare trompelor uterine. Penultimul pas consta in masarea varfurilor degetelor mari de la ambele mani, pentru a stimula ambele emisfere cerebrale. Se stie ca sistemul endocrin este controlat de hipotalamus, o zona din creier care ar face legatura intre sistemul nervos si cel endocrin.
Se maseaza apoi punctele reflexogene ale gatului/tiroidei: utilizati policele stang Ĺźi lucrati chiar la baza primelor 3 degete ale mainii drepte. Pe partea dorsala, folositi policele pentru a lucra zona in care degetele se articuleaza la mana (vezi harta reflexogena a palmei din pagina 1).


Iata ce recomanda Dr. Oz – reflexologia manii


https://www.youtube.com/watch?v=mS9uBDp9Mw4


Sursa: healthy.kudika.ro/

Planeta ia viteza si prinde aripi: criza relatiilor si a familiei

Ritmul vietii pe Pamant este tot mai accelerat, secolul vitezei a devenit parca mileniul vitezei, de la o zi la alta suntem luati pe sus de evenimente cu care nu ne confruntam in trecut. Planeta noastra isi modifica vibratia. Data de 21.12.2012 a fost punctul de reper pentru trecerea Pamantului intr-o noua etapa, de la o energie predominanta masculina, la o frecventa feminina din ce in ce mai pura. Energia yang a inceput sa-si slabeasca dominatia la nivel planetar, iar energia yin se instaleaza in toate structurile noastre, atat interioare, cat si exterioare.

Aceasta schimbare de vibratie nu s-a produs brusc, la data fixa amintita de caledarul mayas. Ea a inceput dinainte, iar procesul de trecere dureaza ani de zile. Din ce in ce mai mult, societatea bazata pe nevoia de afimare sociala a inceput sa-si caute valorile interioare. Tot mai mult oameni au renuntat la preocuparea de a fi cineva, de a-i darama pe altii pentru a urca ei, de a intra in competitie, de a se afirma prin orgoliu si putere. Incetul cu incetul, tot mai multi se conving ca e loc sub Soare pentru toata lumea. Se construieste o masa critica de oameni care afirma valorile feminine: bunatate, blandete, intelegere. Deschiderea spirituala este din ce in ce mai mare. Incepem sa-l intelegem pe fiecare asa cum este, pentru ca ne intelegem pe noi tot mai bine. Invatam sa nu mai dam vina, devenim mai toleranti si acceptam ca, atunci cand cineva face rau, nu actioneaza din lipsa de bunatate, ci dintr-o suferinta la care n-a ajuns si pe care nu a reusit sa o vindece.

Intrucat Universul functioneaza dupa principiul oglinzii, oamenii din viata noastra reflecta ceea ce avem noi inauntru. Din moment ce ne schimbam din ce in ce mai repede in interior, e logic ca si anturajul nostru cunoaste o dinamica impresionanta. Raman in preajma noastra doar oameni cu care avem ceva in comun sau care ne ajuta sa evoluam. Fie rezonam cu ei, avem preocupari comune, fie ei mai exista in preajma noastra pentru ca dau masura nivelului spiritual la care am ajuns. In acest context, FAMILIA au devenit CEA MAI IMPORTANTA SCOALA SPIRITUALA!

In familie putem aplica valorile spirituale pe care le-am integrat. De exemplu, calea spirituala ne invata toleranta! Daca amandoi sotii sau partenerii tin post, niciunul nu-si exerseaza toleranta. Ia sa vedem cat de tolerant esti cand ai un sot sau o partenera care mananca in fata ta carne, in timp ce tu te abtii, pentru ca postesti. Daca il/o fortezi sa faca la fel ca tine si il/o judeci, inseamna ca nu esti cu nimic mai bun, deci ai picat testul! Arati cat de spiritual esti cand mergi la parintele tau, care nu are nicio preocupare fata de lumea nevazuta si poate se mai declara si ateu. Nu fugind de el arati ca esti spiritual, folosindu-te de scuza ca nu aveti nimic in comun, dupa formula celebra “nu stau decat langa oamenii cu care rezonez”. Tocmai langa parintele tau manifesti ceea ce ai dobandit prin apropierea de esenta divina: acceptare, respect, iertare. Niciun meci nu se castiga din tribuna.

Care sunt manifestarile astrologice ale acestui nou val care inunda Pamantul?

Semnalul l-a dat Uranus inca din 1996, cand a intrat in semnul sau de domiciliu, Varsatorul, unde a stat pana in 2003. Uranus este planeta intuitiei si a virajelor bruste, spectaculoase. Tot mai multi oameni au inceput sa priveasca lumea tridimensional, intelegand ca dincolo de ceea ce se vede si se poate atinge, exista o realitate suprasensibila. Uranus in Varsator a dat startul contactului cu lumea nevazuta, si tot mai multi oameni au inceput sa priceapa ca tot ce se intampla are o cauza la care trebuie sa umble daca doresc sa-si imbunatateasca viata. Mintea rationala inceput sa piarda teren in fata intuitiei. Am inceput sa facem lucruri lasandu-ne ghidati, urmand semnele, ignorand deseori calculele reci de pe hartie, care indicau intocmai contrariul. Uranus este planeta anticiparii, de aceea patroneaza si astrologia, care tot pe atunci a luat un avant consistent.

Cand Uranus a intrat in Pesti, in 2003, in Varsator intrase deja, din 1998, planeta Neptun. Uranus este guvernatorul modern al Varsatorului, iar Neptun, al Pestilor. Prin urmare, fieare din cele doua planete s-a aflat acasa la cealalta. Aceasta relatie dintre doua planete poarta denumirea de “receptie mutuala”. Intre 2003 si 2011, Uranus si Neptun s-au aflat in receptie mutuala, deschizand calea spre valorile celor doua zodii, Varsator si Pesti. ENERGIA TOLERANTEI, A INTELEGERII, A COMUNIUNII, A IMPARTASIRII, A COMPASIUNII SI A VINDECARII S-A RASPANDIT PE PAMANT! 

Din 2011 pana in 2026, Neptun sta in semnul sau de domiciliu, Pestii. Suntem in plin proces de vindecare, terapiile energetice iau prim-planul medicinii alopate. Avem acces la ierarhiile superioare, la fiintele de Lumina, lucram la conectarea cu Sinele nostru superior, la sincronizarea cu Vointa Divina. Aducem tot mai multa Lumina in viata noastra prin cunoasterea fenomenelor din lumea de dincolo de simturi si prin legatura cu Ingerii Arhanghelii, ghizii de Lumina care ne ajuta (Sfinti, fiinte de Lumina de pe alte planete, din alte dimensiuni).

Din 2008, Pluto s-a instalat in Capricorn, unde are treaba pana in 2024. Puto aduce transformari totale, moarte si renastere. Capricornul este zodia structurilor. Prin urmare, orice sistem se clatina, orie institutie se remodeleaza.Vorbim despre institutii publice, despre organizare statala si teritoriala, dar si despre sisteme de organizare a relatilor la nivel personal. Suntem in plina criza a institutiei familiei si a institutiei casniciei. Sunt tot mai multe familii monoparentale, tot mai multe cupluri care nu se leaga prin taina cununiei, tot mai multe divorturi. Si, cum intre 2011 si 2019, Uranus salasluieste in impetuosul semn al Berbecului, e usor de dedus ca toate ni se intampla fulgerator. Totul este contratimp. Relatiile se consuma rapid, indivizii se intalnesc, se ajuta, isi achita datoriile pe care le au, isi regleaza conturile karmice, dupa care merg mai departe.

Suferinta indica numai o nevoie de vindecare! Casnicia nu mai este o inchisoare in care trebuie sa stai pentru ca te-ai legat pentru toata viata! Parintii nu mai stau impreuna si se chinuie doar “de dragul” copiilor. Intelegem astazi ca parintii care intretin o casnicie artificiala si conflictuala nu fac decat sa-si tortureze proprii copii. Cand incepi sa suferi si te complaci, nu mai poti da vina pe constrangerile exterioare! Suferinta este doar o alegere convenabila si o scuza de a nu schimba ceva in propria viata. In momentul in care incepi sa suferi, solutia nu este sa fugi, ci sa mergi la cauza suferintei si sa incepi procesul de vindecare, de curatare a gandurilor si emotiilor negative, de echilibrare cu tine si cu ceilalti. DACA SUFERI SI NU FACI NIMIC, INSEAMNA CA-TI PLACE! ITI MERITI SOARTA! DACA DOAR TE PLANGI SI NU FACI NICIUN PAS SPRE VINDECARE, ESTI DOAR UN VAMPIR ENERGETIC!

PARTENERII si FAMILIA sunt MAESTRII nostri! Impreuna cu ei invatam sa ne purificam sufletul si sa iubim!  Oamenii vin, pleaca si revin in vietile noastre pe masura ce noi avansam pe noua cale deschisa de energiile care curg acum se sus si se unesc cu ele ce se inalta de jos.

Vibratia feminina care imbratiseaza Pamantul da peste cap vietile celor atasati numai de valorile materiale, dorinta de putere si orgoliu. Vai de cei orgoliosi, caci a lor este caderea! Cu cat cad de mai sus, cu atat e mai dureros pentru ei. De asemenea, femeile care manifesta energie masculina predominanta au cele mai mari dificultati de adaptare la noile realitati. Ele resimt un gol pe care nu-si dau seama cu ce ar putea sa si-l umple si sufera din cauza pierderii pozitiei, a statutului, a locului de munca. Carierismul, ascensiunea sociala, proiectarea in exterior, nu mai dau decat satisfactii efemere, oboseala si epuizare, mai ales femeilor “luptatoare”. In aceeasi barca sunt si barbatii care amana viata personala, care au o viata pe care doar o muncesc. Excesul de energie masculina se topeste. Viata incepe sa nu mai fie o lupta, ci o sarbatoare. Cine se lupta cu viata, e declarat invins inca de la linia de start. Echilibrul in toate planurile este totul!

Poate parea un paradox, dar toate transformarile in viteza, care ne trec prrin stari contradictorii, suferinte si momente de revolta, au scopul de a ne aduce in armonie cu noi insine si cu intregul Cosmos! Totul se petrece alert, cu respiratia taiata, spectaculos. NOUL VAL DE ENERGIE a permis ca, pe Pamant, sa coboare INGERII ARMONIEI, care ne ajuta sa fim noi insine. Ei se ingrijesc sa fim langa oamenii si in locurile care ne permit sa manifestam in fiecare clipa natura noastra divina. Pe masura ce ne deschidem sufletul, integram experientele trecutului, transformam durerile in intelepciune , atingem un nivel de implinire necunoscut noua pana acum si cream o noua lume, raspandind recunostinta, daruire si iubire.

Ingerii Armoniei vin la noi sa ne inspire! Sa-i primim, sa ne deschidem aripile si sa zburam! 

Sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.ro/