luni, 7 aprilie 2014

Planeta Mercur intră în zodia Berbec. Ai grijă ce spui!

Mercur este planeta care influenţează modul în care gândim şi felul în care alegem să ne exprimăm. Iar odată cu intrarea acestei planete în zodia Berbecului, toate aceste procese sunt accelerate, marcate de impulsivitate şi grabă.

Planeta Mercur intră în zodia Berbec. Ai grijă ce spui!
Planeta Mercur intră în zodia Berbec. Ai grijă ce spui!
Berbecul este un semn de foc, foarte impulsiv, de aceea trebuie să ai mare grijă la ceea ce spui, scrie eva.ro. 
Comentariile ar putea să-ţi iasă pe gură înainte să te gândeşti prea bine la ceea ce ai vrut să spui, iar tonul sarcastic şi poate chiar ofensator îţi va aduce multe probleme. Prin urmare, încearcă să-ţi ţii în frâu comentariile şi să te gândeşti de două ori înainte de a vorbi.
Este foarte uşor să intri în conflicte verbale în această perioadă.
Partea bună a acestei tranziţii este faptul că Mercur în Berbec îţi oferă curajul să spui lucrurilor pe nume. Eşti mai îndrăzneaţă şi mai încrezătoate în forţele tale. Poate fi o perioadă excelentă să-ţi prezinţi proiectele sau ideile.


Sursa: www.realitatea.net

Descoperirea care pune sub semnul întrebării teoria evoluționistă

De-a lungul anilor, arheologii au descoperit numeroase obiecte care par desprinse din ceea ce s-a stabilit a fi istoria civilizațiilor care au existat pe Terra. Un astfel de obiect a fost descoperit lângă micul oraș texan Londra în 1934.

Ciocanul din Londra, artefactul care pune sub semnul întrebării teoria evoluționistă
Ciocanul din Londra, artefactul care pune sub semnul întrebării teoria evoluționistă / FOTO: efemeride.ro
Este vorba despre un ciocan, care a fost descoperit fiind învelit într-un strat de rocă, care s-a format în urmă cu peste 100 milioane de ani. Acest aspect a atras imediat atenția specialiștilor care s-au văzut puși în fața unei enigme impresionante: a fost ciocanul în cauză realizat cu mult timp înainte ca rocile respective să se formeze?

Carl Baugh, unul dintre cei mai renumiți oameni de știință americani, a suspus ciocanul unor analize de laborator. S-a demonstrat astfel că artefactul a fost realizat din 96,6% fier, 2,6% clor și 0,8% sulf. Lipsa carbonului din compoziție indică faptul că ciocanul misterios a fost realizat printr-un procedeu straniu și cu siguranță nu a putut aparține civilizației actuale.

De obicei carbonul este elementul cheie care ajută la prelucrarea fierului. Clorul nu se află în mod normal într-un astfel de aliaj, motiv pentru care ciocanul devine un obiect extrem de impresionant. Mai mult de atât, obiectul a fost acoperit cu un strat subțire de oxid de fier, pentru a preveni instalarea ruginii.

Interesant mai este faptul că mânerul din lemn al ciocanului s-a transformat în cărbune. Acest fapt este o altă dovadă că vechimea artefactului depășește ordinul sutelor de mii de ani. Ciocanul misterios a încins spiritele în rândul oamenilor de știință pentru că susținătorii creaționismului sunt de părere că omul a apărut pe Terra încă de la începuturile acestei planete, perindându-se numeroase civilizații care au atins diverse grade ale dezvoltării.
Astfel, evoluționismul devine o teorie greu de digerat în condițiile în care Ciocanul din Londra este doar unul dintre obiectele descoperite cu o vechime de milioane de ani. Și atunci, putem să ne întrebăm care este adevărata istorie a planetei noastre și care este originea omului pe Terra?
Citeşte mai mult pe efemeride.ro.


Sursa: www.realitatea.net

Imagini spectaculoase cu o erupţie solară, înregistrate de NASA

O serie de imagini spectaculoase de îngrijire PREZINTA o erupție Solara au Fost captate de NASA si au Fost publicate Intr-o INREGISTRARE video de pe site-ul agenției spatiale americane, informează lepoint.fr.

Imagini spectaculoase cu o erupție Solara, înregistrate de NASA
Imagini spectaculoase cu o erupție Solara, înregistrate de NASA
Imaginile surprind pasă Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at FENOMEN sunt FOARTE rar, AFIRMA jurnaliștii de la Le Point . Cu TOATE acestea, NASA a reușit SA capteze imagini cu o erupție Solara de categoria M produsă la Suprafata astrului. 
Acea erupție Solara a avut loc pe 2 aprilie.
Înregistrarea video publicată pe site-ul Agenției americane spatiale, PREZINTA o erupție de categoria F, de 10 Ori mai slabă Decât Cele mai intense explozii solare, de îngrijire fac Parte din categoria X.

Aceste jeturi Violente de plasmă Solara sunt suficient de puternice a scris o distruge echipamentele de la bordul sateliților, atunci cand particulele încărcate electric "bombardează" delicatele Circuite ale echipamentelor orbitale.
Chiar si jeturile solare de Intensitate slabă au suficientă Putere a scris o întrerupe comunicațiile de radio de pe Terra.
Erupțiile solare declanșează pe Terra si Fenomene spectaculoase, precum aurorele Boreale, oală de îngrijire fi văzute de la latitudini mari.


https://www.youtube.com/watch?v=_8yPQEE2Dnk


Sursa: 
http://www.realitatea.net/