luni, 9 iulie 2012

Hilarion – Mesajul săptămânii: 8 iulie-15 iulie 2012


Preaiubiţilor,

Este aparent mult haos în întreaga lume deoarece cei care se trezesc încep să pună întrebări şi să îşi asume responsabilitatea pentru propriile acţiuni şi fapte. Acesta este un timp de deziluzie pentru mulţi şi mulţi caută răspunsuri pentru o cale mai bună. Oamenii devin iritaţi pe măsură ce fiecare trece printr-un proces de purificare proprie, neîntelegând ce se întamplă pe planetă şi în Cosmos. Se cuvine ca cei care staţi ca Semnale de lumină să menţineti pacea şi calmul indiferent de cât de intense sunt reacţiile în cei din jurul vostru.

Continuaţi să practicaţi disciplinele spirituale care vă înalţă şi vă inspiră să avansaţi în atingerea scopurilor voastre spirituale. Practicaţi acte aleatorii de bunătate arătând compasiune tuturor. Acesta este un timp mai încercat pentru masele omenirii, care încep să privească în jurul lor şi se întreabă ce se întâmplă cu adevărat. Cele mai frecvente modificări şi anomalii meteorologice, care nu lasă pe nimeni neatins nu sunt de obicei aşteptările pentru atât de multi şi astfel cautarea pentru răspunsuri începe. Voi, cei care sunteti treziţi şi conştienţi trebuie să vă amintiţi cum a fost pentru voi la începutul căutarii voastre pentru claritate şi răspunsuri la enigmele vieţii.

Păstraţi-vă obiectivele setate pe ascensiunea voastră şi creaţi viaţa pe care o alegeţi. Există posibilităţi şi probabilităţi infinite pentru fiecare dintre voi. Alegeţi ceea ce vă aliniază cu Sinele vostru înalt şi propriul vostru Plan divin şi acest lucru vă va menţine mereu pe calea cea mai adecvată şi potrivită pentru voi. Dacă nu simţiţi de multe ori bucurie, atunci ceea ce faceţi are nevoile de ajustare ,lăsând în urmă tot ceea ce nu vă mai serveste Sinele iar uneori, aceasta privire adânca în interior nu este plăcută. Tineţi cont de faptul că nu sunteţi singuri,, dragii mei, iar acest lucru poate aduce mai multă toleranţă în toate situaţiile.

Noi suntem încurajaţi cu bucurie la paşii mari ce sunt facuţi acum de mulţi dintre voi. Sunteţi mai aproape decât aţi putea crede de obiectivul vostru şi vă sfătuim să mergeti înainte cu câte un pas odată. Analizaţi nevoile voastre în fiecare moment de Acum si concentraţi-vă pe micile detalii, astfel încât calea de urmat să nu pară atât de lungă şi copleşitoare. Voi, de fapt, observati accelerarea trecerii timpului, în sensul liniar şi asta va continua să devină pronunţată şi evidentă. Nava voastră –Pământul- se deplasează în mod constant în aliniere cu Centrul Galactic şi acest lucru a fost predestinat cu multe ere în urmă. Aceste schimbări pot fi un nou început incitant şi proaspăt pentru atât de mulţi.

Trataţi-vă reciproc cu respect, onoare şi integritate şi totul va fi bine. Căutaţi să ajungeţi la stelele cele mai mari şi mai stralucitoare, pentru că acestea pot fi foarte bine Planeta voastră de origine şi multă asistenţă poate veni pentru voi. Universul răspunde la apelurile voastre în moduri magice si minunate.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion 

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Graţiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere – Eliza Fati

Psalmii si Vindecarea - textele biblice imbunatatesc climatul psihic


S-a constatat ca citirea consecventa a unor texte biblice imbunatateste climatul psihic, facandu-l favorabil restabilirii sanatatii. Am auzit despre medici care si-au selectat un "repertoriu" de texte biblice, pe care le rostesc atat pentru spiritualizarea actului medical clasic, cat si ca terapie autonoma. De exemplu, stiu ca un medic foloseste sistematic Psalmul 22 (23) pentru echilibrare endocrina. Lectura Psalmilor se recomanda si in profilaxia degenerativa. Iata motive pentru care propunem sa se faca o corelatie intre Psalmi si vindecare 


Un Psalm care a fost selectat pentru o trebuinta psiho-somatica va fi citit, cel putin in sapte zile la rand (sau 16, 21, 33 si 40), fie de catre terapeut (care cunoaste modul adecvat de citire sau de asociere cu practica sa medicala), fie de pacient sau de penitent insusi. Citirea lui se face intr-o stare de destindere, de liniste launtrica, cu uitare de sine, traind profund fiecare cuvant al Psalmului (si cu o lumanare aprinsa catre Sfanta Treime). 
Din cei 150 de Psalmi, am ales 10 ca prioritari in improspatarea fortelor si refacerea sanatatii. 
Pe acestia i-am impartit in patru categorii: 
1. Psalmi care se citesc in caz de boala, poticnire, stres, depresie anagapica, dizarmonie; 
2. Psalmii profilaxiei, sau pastratorii vietii; 
3. Psalmii penitentei, sau ai purificarii; 
4. Psalmii perfectiunii, pentru cei care, dupa insanatosire, cauta iluminarea. 


I. Psalmii insanatosirii: 22 si 102 
Psalmul 22 (in unele Biblii, este numerotat ca Psalmul 23) incepe cu versetul: "Domnul ma paste si nimic nu-mi va lipsi" ("Domnul este pastorul meu"). Se citeste pentru orice fel de "poticnire" maladiva, psihica sau somatica. 
Este un Psalm al insanatosirii dinspre spirit spre trup. Puterea lui consta nu doar in sugestie, ci in activarea arhetipului Tatalui protector si datator de viata. Tatal care biruieste "valea umbrei mortii" stimuland resursele vietii, neutralizand potrivnicii sau taietorii vietii. "Toiagul Tau si varga Ta, acestea m-au mangaiat…": lovirea sortii este resimtita ca operatie psihica de intarire. 
Psalmul acesta este construit in intregime pe arhetipul renasterii si pe simbolul salvarii: incepand cu salvarea fizica (hrana, apa), continuand cu cea energetica ("... Sufletul meu l-a intors") si terminand cu cea pontificala ("ca sa locuiesc in casa Domnului…"). Efectul medical si atitudinea mentala imunogena decurg din identificarea cu realitatea Duhului. 
Psalmul 102 (103) care incepe cu "Binecuvanteaza, suflete al meu, pe Domnul…". Acesta contine sugestii puternice, care creeaza un bine mental conditia restabilirii sanatatii. Pacientul e intarit in redescoperirea legii revelate. Este prin excelenta un psalm al regenerarii, al intineririi. 


II. Psalmii profilactici: 6 si 38 
Psalmul 6, care incepe cu "Doamne, nu cu mania Ta sa ma mustri pe mine, nici cu urgia Ta sa ma certi…". Este un Psalm care evidentiaza relatia intre pacat si boala. Eroarea, contrazicerea legii, pacatul, au ca urmare o imbolnavire somatica sau psihica. Boala psihica apare mai intai ca o ingustare a mintii, alteori ca o tulburare de personalitate, ca o scindare sau o dizarmonie. Psalmul 6 nu lasa pacatul sa se incuibeze pana ajunge boala, ci-l stopeaza. 
Trebuie spus ca boala nu e o pedeapsa pentru pacat, ci o oprire de la pacat. Nu concepem un Dumnezeu pedepsitor. El a plantat in om, in fiecare celula a corpului omenesc, legea Sa. Cand legea este incalcata sau contrazisa, se manifesta durerea si boala nu intru pedeapsa, insa, ci intru restabilirea legii (boala nu este o pedeapsa, ci o repercusiune a "contrazicerii legilor Universului"). 
Psalmul 38 (39) care incepe cu "Zis-am: Pazi-voi caile mele, ca sa nu pacatuiesc eu cu limba mea…" ("Zis-am; Voi veghea asupra cailor mele…"). Este un Psalm care ne indeamna la luarea de cunostinta a conditiei noastre de trecatori, de pelerini pe acest pamant. Amintirea mortii nu naste tristete, ci o valorizare corecta a vietii. Este aici continut si mesajul din Ecleziast: Toate sunt zadarnice, numai poruncile lui Dumnezeu dau sens in acest univers… 
In alt Psalm gasim o idee care ar parea socanta prin paradoxul ei: "minciuna sunt fiii oamenilor", ca o trauma de trezire spre Duh, spre salvare spirituala. 


III. Psalmii penitentei sau ai purificarii: 21, 31, 50, 141 
Însanatosirea presupune doua etape: arderea negativitatii ancestrale sau achizitionate (karma!!!) si restabilirea comuniunii cu armonia divina (iertarea si iubirea). 
Psalmul 21 (22), care incepe cu "Dumnezeul meu. Dumnezeul meu, ia aminte la mine, pentru ce m-ai parasit?" ("Dumnezeule, Dumnezeule! Pentru ce m-ai parasit…") Ştim ca lisus, pe cruce, facea rugaciunea Sa, rostind chiar acest Psalm: "Eli, Eli! Lama sabahtani ?" (Mat. 27: 46). Nu-i vorba, deci, de o poticnire sau o deznadejde a Sa, ci de penitenta pentru neamul omenesc. lisus rosteste acest Psalm, caci in acel moment El ii implinesteprofetia; in acest Psalm se spune: "… Strapuns-au mainile mele si picioarele mele (…) si pentru camasa mea au aruncat sorti". Penitenta Lui arde pacatul lumii. Citind acest Psalm, reactualizam penitenta lui Hristos insusi. 
Psalmul 31 (32). "Fericiti carora s-au iertat faradelegile si carora s-au acoperit pacatele. Fericit barbatul, caruia nu-i va socoti Domnul pacatul, nici nu este in gura lui viclesug…" ("Ferice de cel cu faradelegea iertata si de cel cu pacatul acoperit. Ferice de omul caruia nu-i tine in seama Domnul nelegiuirea! Ferice de omul caruia Domnul nu-i socoteste gresala"). 
Este un Psalm cu putere de intarire. Apare insa intrebarea: exista oare greseli care nu sunt "socotite"? Greseli pentru care nu platesti prin boala sau moarte? Exista greseli pe care Dumnezeu le-ar trece cu vederea? 
Raspunsul, (afirmativ), rezulta si din acest psalm, dar si din observarea unei cazuistici a penitentei universale, insotit insa de urmatoarea explicatie: prin greseala, te micsorezi. Poti trai si micsorat, suportand insa toate inconvenientele micsorarii tale: marginalizare, mediocritate… Poti trai micsorat si sanatos (!), cu conditia sa nu iesi de sub binecuvantare, ca micsorarea sa nu devina nimicire. 
Psalmul 50 (51). "Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mila Ta (…) intoarce fata Ta de la pacatele mele…". Este cel mai important Psalm al penitentei. Uneori duhovnicii impun drept canon copierea zilnica a acestui psalm, timp de 21 de zile. El contine si sugestia arderii pacatului, dar si imperativul iertarii, ca ultima sansa a purificarii (o explicatie foarte buna a cuvintelor acestui psalm gasiti aici). 
Psalmul 141 (142). "Cu glasul meu catre Domnul am strigat, cu glasul meu catre Domnul m-am rugat." ("Cu glasul meu strig catre Domnul…") Este Psalmul asumarii sacrificiului de sine, spre ridicare celor parasiti si spre transformarea singuratatii in sansa. 


IV. Psalmii desavarsirii: 45 si 119. Litania Legii 
Psalmul 45 (46). "Dumnezeu este scaparea si puterea noastra, ajutor intru necazurile ce ne impresoara." ("Dumnezeu este adapostul si sprijinul nostru…") Este un Psalm al practicii spirituale. Adevarata sanatate nu este o problema medicala, ci sufleteasca. De aici reiese si importanta acestui Psalm al ascezei, unde gasim scris: "Opriti-va si cunoasteti ca Eu sunt Dumnezeu…" ("Opreste-te si cunoaste …") (45: 10) Unii autori filocalici (Isaia Pustnicul, de exemplu) au dezvoltat acest verset, vorbind despre cele 6 opriri ale realizarii. 
Psalmul 118 (119). "Fericiti cei fara prihana in cale, care umbla in legea Domnului." ("Ferice de cei fara prihana in calea lor…"). Psalmul acesta ii "incununeaza" pe toti ceilalti. Este un tratat de medicina, de intelepciune, de mistica. El reaminteste secretul restaurarii omului: interiorizarea Legii revelate; si cauza bolilor: incalcarea legilor universale. Cele mai importante legi universale pe care le incalca omul sunt iubirea de Dumnezeu si iubirea de semen. Aceasta incalcare se numeste: agresivitate, egoism, mandrie, furie, vanitate, osandirea aproapelui si neputinta iertarii!! 
Psihologia numeste aceasta serie de erori, structurate in caracter, "complexul Cain": tendinta omului de a-si elimina semenul. Aceasta tendinta adesea tradusa in practica are ca urmare si ca avertisment o imbolnavire. Blestemul, blasfemia, ura, osandirea, au ca prima urmare o cefalee, o dereglare endocrina sau circulatorie, o scadere energetica. Nu ca sa te pedepseasca, ci ca sa te opreasca de la incalcarea legii universale. 
Psalmul 118 ne trezeste in memorie detaliile legii, rememorarea lor continua, intru deplina sanatate a trupului si intru iluminarea mintii. 


NOTA BENE. Se intelege ca nu numai Psalmii selectati de noi aici, ci toti ceilalti, au o energie benefica salvarii noastre. 
Scrierile revelate contin coduri puternice, dar adesea enigmatice, pierdute uneori de noi, oamenii moderni. Regasirea lor cere un travaliu ascetic, de fiecare data rasplatit.


Arhanghelul Jophiel – Recunosc pretutindeni iubirea profundă şi înţelepciunea divină!


Arhanghelul Jophiel este îngerul conştiinţei divine, al iluminării şi al înţelepciunii. Numele său semnifică “frumuseţea lui Dumnezeu”. El ne învaţă că înţelepciunea este conştiinţa în acţiune; gândirea şi acţiunea fără conştiinţă ruinează sufletul. Ne învaţă să fim conştienţi de faptele noastre, să ne ascultăm gândurile, sentimentele, să ne analizăm convingerile, intenţiile, gesturile. Înţelepciunea înseamnă să avem conştiinţa prezentă în ceea ce facem. 

Arhanghelul Jophiel este considerat înger al esenţei, al luminii, al înţelegerii, al nemuririi, al evoluţiei spirituale. Bucuria şi iluminarea sunt inseparabile şi fac parte din înţelepciune. Arhanghelul Jophiel ne îndeamnă să punem bucuria în inimă, înţelepciunea în minte şi să ascultăm copilul interior care vrea să se manifeste. Să fim în pace cu noi înşine şi astfel vom şti ceea ce suntem: fiinţe de lumină, fiinţe de iubire. 

Înţelepciunea nu se poate manifesta decât printr-o iubire totală faţă de toate celulele corpului, pentru că înţelepciunea, asemenea tuturor calităţilor divine, începe din interiorul fiinţei. Deseori oamenii au tendinţa să spună un lucru, să gândească un altul şi să facă cu totul altul. Cu cât ne punem mai mult în acord gândurile, emoţiile, dorinţele şi faptele cu divinitatea interioară, cu atât devenim mai centraţi şi creştem în înţelepciune. Arhanghelul Jophiel ne îndeamnă să facem ceea ce ne place, dar conştient, analizând dacă ceea ce facem este impregnat de iubire, respect, libertate şi se integrează în planul divin. 

Să-l rugăm pe arhanghelul Jophiel să ne ajute să ştim ce să facem înspre binele nostru, să avem puterea de a ne exprima şi de a vorbi drept. Nimeni nu ar putea evolua în singurătate, fără a avea în faţă o persoană care să o ajute în procesul de cunoaştere. Ni se spune “iubiţi-vă duşmanii”; de fapt, nu avem duşmani, ci doar fiinţe care au ales să joace temporar rolul duşmanilor pentru a ne ajuta să creştem în înţelepciune. Jophiel ne ajută să privim dincolo de aparenţe şi să recunoaştem pretutindeni iubirea profundă şi înţelepciunea divină. 

Recunosc pretutindeni iubirea profundă şi înţelepciunea divină!

sursa: http://totulpentrusuflet.wordpress.com

Incursiune intr-un viitor deja prezent


Postat Maria
In Univers nu exista nimic altceva decat energie si informatie. Orice altceva tine de perceptie, care si ea este, desigur, tot o rezultanta a unui program informational. Acum vom ajunge la exceptia despre care vorbeam si anume omul. Din toata Creatia el este singurul facut “dupa chipul si asemanarea Creatorului”. El are atributele Creatorului… Dar trebuie sa ne lamurim putin asupra a ceea ce denumim om. Ne-am obisnuit prea mult cu identificarea cu corpul fizic, lucru absolut fals si deosebit de perdant. Ca sa ne intoarcem la P.C., este ca si cand am considera ca el este definit de carcasa. Caracteristicile unui calculator nu au nimic de-a face cu culoarea sau marimea cutiei sau forma tastaturii… Daca la alegerea calculatorului vom cere vanzatorului o cutie si nu-i vom spune ce sa contina ca hard sau microprocesor, placa de baza, video sau sunet nu i-am spus decat ce nepregatiti suntem… Acum ganditi-va ce absurd este faptul ca noi suntem calculatorul dar ne identificam cu cutia. Pur si simplu oglinda, acest “ochiul Dracului” ne joaca cel mai mare renghi cu putinta. Dar vina nu este a ei, desigur, vina este a mintii noastre limitate, care se bazeaza pe simturi limitate si rezultatul unei astfel de procesari de date eronate nu poate fi decat o cumplita si amuzanta eroare. Amuzanta insa devine abia dupa trezirea constiintei. Noi, oamenii, suntem acum din toate punctele de vedere o problema a Creatiei. Si, indiferent punctul de vedere la care facem referire, tot la limitele mintii ajungem. Voi cauta sa ma explic. Sa ne imaginam o solutie de sulfat de cupru. Pentru a cristaliza putem face cateva operatii: in primul rand putem accelera procesul plantand in ea un mic cristal samanta de sulfat de cupru. Apoi ar fi indicat sa o lasam linistita, fara a o agita. Daca putem sa o si acoperim atunci o vom feri de impuritati iar rezultatul va fi ca solutia va cristaliza frumos, cristale regulate si pure. Daca vom analiza aceste conditii vom afla ca: am introdus un pachet informational plantand cristalul samanta, apoi am lasat sa se armonizeze fara perturbari energoinformationale ceea ce avea sa devina manunchiul nostru de cristale. Facand acum o paralela cu ce se petrece la formarea unui corp fizic omenesc, s-ar putea sa ne amuzam putin. Cristalul samanta, in cazul nostru, este mult mai putin material, este pur si simplu o arhiva de “omniscienta si omnipotenta” deosebit de compacta, care detine absolut toata cunoasterea din toate Universurile. Aici se afla asemanarea noastra cu Creatorul. Daca ne-o imaginam ca pe o arhiva ZIP, am putea scrie sub ea “Dumnezeu”, dar nu scriem nimic. Aceasta minunata arhiva vine ambalata intr-un folder gol, pe care scrie Costica sau Gigel, de la caz la caz. De fapt inca nici asta nu scrie, o vor scrie parintii pe certificatul de nastere abia. Intre timp insa, folderul se umple cu “diverse”, din cele care nu i s-au intamplat cristalului de sulfat de cupru…Asupra lui sunt proiectate fricile parintilor inca inainte de a se naste. Acestea sunt programe infoenergetice deosebit de puternice, deoarece sunt sustinute de energiile emotiilor parintilor, avand un puternic caracter deformant. La ele se adauga cele ale corpului medical care se teme pentru cifrele statistice, apoi sunt proiectate toate nemultumirile celor pe care un sugar ii poate deranja. Despre vaccinuri nici nu ma incumet sa pomenesc caci ar fi prea multe de spus despre cum ar cristaliza sulfatul de cupru daca am varsa o fiola de noroi in solutie… Iar caracterul de obligativitate pe care societatea isi permite sa-l dea vaccinurilor mi se pare un abuz total impardonabil, nedemn de nici un fel de nivel de constiinta. Chiar si elementarul bun simt ne avertizeaza ca milenii omul a trait pe acest pamant fara vaccinuri iar ultimii 50 de ani nu reprezinta absolut nimic la aceasta scara a timpului. Este o infatuare aroganta cea care legitimeaza un astfel de abuz, ale carui urmari nu au practic cum sa se cunoasca. Pe masura ce “copilul” creste, folderul Gigel se umfla si el, dar informatiile care se aduna acolo sunt, cu foarte mici exceptii, doar virusuri informationale. Replici de genul “imbraca-te ca ai sa racesti”, “nu pune mana ca…” si o infinitate de fraze care incep cu Nu… abunda in universul copilariei, toate avand profund caracter limitativ si fiind proiectii ale fricilor “celor mai iubiti dintre Pamanteni”, parintii si rudele apropiate… Copilul ajunge in societate, grevat deja la nivel grosier, psihologic, de diferite handicapuri. Nu arareori isi fac aparitia ochelarii de “miopie”, semn al dorintei copilului de a se pune la adapost de aspecte care nu-i fac deloc placere sau ii dau un puternic sentiment de insecuritate, de cele mai multe ori generat de universul familiei. Virusarile informationale adevarate abia acum incep, odata cu nasterea ideii de competitie… apoi cu cea de proprietate… Mai cuminte decat, mai destept ca, mai frumos, mai puternic, mai mare, tot felul de nimicuri irelevante dar care au un profund caracter deformator. Apoi “galetusa ta”, “masinuta ta”, “mamica ta” si insiruirea nu mai conteneste pana la finalul evolutiei terestre. Desigur acum vorbim de masina ta, vila ta, parcela ta pe Luna… De cele mai multe ori, cand privesti rezultatul cristalizarilor iti vine sa lacrimezi. Fiinte profund tematoare, care nu au nimic mai bun de facut decat sa plece ochii in jos si sa fie efect de efect de efect. In balmajeala informationala din folderul Gigel, nici daca ai stii ca trebuie sa cauti si tot nu ai mai gasi arhiva pe care oricum nimeni nu a scris vreodata “Dumnezeu” si nici nu te-a atentionat ca ea se afla acolo… Asa ca nu cauti, mergi din iluzie in iluzie catre destrupare, in cel mai fericit caz cu o liniste oarecare legitimata de un “mi-am facut datoria” sau “nu am facut rau nimanui”, chipurile valori pe care societatea sau biserica le mai predica pe ici pe colo… Amuzant insa este ca nu ai venit aici pentru “a-ti face vreun fel de datorie“ si la fel de amuzant ca nu exista nimic bun sau rau pe care sa- l poti face cuiva altuia decat tie, daca alegi sa le pui astfel de etichete… 
 Incursiune intr-un viitor deja prezent – Octavian Tiganus

SIMBOLURI SI INFORMATII ASCENSIONALE


Desenele pe care o sa le vedeti in acest material, au fost accesate de catre  Marian Gherghina din Slatina.
Aceste desene au ajuns  la Viorica Elisei din Iasi, care-l are ca mentor pe Inteleptul  THOTH. 
Viorica Elisei are o acces la Akasa Universala si impreuna cu Thoth, ne-au dat cateva clarificari pentru ca noi sa ne expansionam Constiinta.
 
Thot si Viorica Elisei ne spun:
Este un cod de Lumina si un simbol ezoteric. 
Energiile se intrepatrund pentru tot ce este viu, vibreaza.
- Cercul mare din interior- reprezinta Inima Sacra
- Cercul mic, albastru- este Particola Divina, daruita de Creator
- In jur urmeaza energia alba( care nu este reprezentata in desen), apoi Galben- energia Christica,de Lumina Christica ceea ce arata combinarea chakrelor  electrice si magnetice in Inima Sacra.
- Triunghiurile reprezinta octogonul sau octaedrul, ca nivel de evolutie , inainte de Salt, pe Merkaba.
-chakrele electrice sunt reprezentate cu linii ondulatorii iar cele magnetice- cu linii drepte.
-Totul este inscris intr-un cerc care reprezinta evolutia in Lumina( arata cresterea vibratiei tuturor chakrelor la momentul Iluminarii).
- Cercurile mici aurii – reprezinta energia Christica, simbol al cresterii vibratiilor si al Iluminarii.
- Cercurile aduna energia quantica concentrata
 
 
 
-Reprezinta in geometria Sacra MERKABA- spre sfarsit. Sferele de Lumina Christica sunt cristale de Lumina si anunta trecerea in MERKIVAH SIMPLU ( de la 3 coltzuri la 6 coltzuri-3 si 3 care se invart in sens invers) – un mijloc de transport pentru Corpul de Lumina in spatiu.
-MERKIVAH AVANSATA- are 12 coltzuri: 6 si 6 care se invart in sens invers.
-Apoi urmeaza MERKANA- cu 20 coltzuri ( 10 ai 10)=dodacaedru.
-Cercul din mijloc si sfera- reprezinta Inima Sacra si centrul MERKABEI, incarcat puternic pentru a sustine toata rotirea triunghirilor in jurul aurei care astfel formeaza cercuri.
- Simbol de Lumina, reprezentand in geometria plana unificarea terestra: arata evolutia terestra inconjurata de energia rosie= simbol necesar sa fie ancorat pe Pamant.
- In perioada Iluminarii va fi mai multa energie rosie in aura noastra ca sa fim impamantati ( pentruca Kundalini este energia feminina a pamantului).
Dupa Iluminare, culorile se schimba in functie de programul individual al fiecaruia.
-In geometria sacra, cubul reprezinta dimensiunea a 3-a
-In interiorul cubului sunt 4 triunghiuri inscrise care reprezinat D4: oamenii devin multidimensionali.
-Triunghiul cel mai mic din interior  are in el Energia Divina ELSHADDAY = parintele Divin in tot ce este viu-picatura Divina in tot ce este viu.
-Reprezentarea triunghi in triunghi arata ca suntem multidimensionali-reprezentare redata si in ADN-ul nostru care pe nivelul 11( Femininul Divin) si 12 ( Masculinul Divin) are aceasta energie. Din momentul in care avem nivelul 11 si 12 incarcate cu  ELSHADDAY, devenim multidimensionali.
- Cercul mare,  reprezinta Energia Christica.
- Este un cod de Lumina alfabetic dar si in  fizica quantica= un simbol fizic combinat cu geometria sacra.
- Primul cerc reprezinta evolutia noastra pe energia feminina/
- M din coada cu triunghiul= simbolizeaza fatza unei piramide si un simbol al androginului: pe coltzuri, este energia masculina  iar pe mijlocul laturilor ,  energia feminina.. Pe mijlocul piramidei coboara Energia Christica rasucita ca o sfoara( energia masculina impletita cu energia feminina).
Marian Gherghina: toate cercurile se invart, fiecare in alt sens si cu vitze diferite iar totul se invarte usor in sensul acelor ceasonic. puneti-o in inima sacra si vedeti ce simtiti.
 
Thoth si Viorica Elisei:          
Da este minunat desenul. Si este minunata reprezentarea grafica.
Acest desen reprezinta Inima Sacra dupa Iluminare si asezarea energiilor in Inima Sacra.
Energia chakrelor se aseaza sub forma de cercuri concentrice. In centrul ei este Celula Primordiala(este o celula deosebita fata de restul celulelor din corp si ea coordoneaza si face conexia cu restul celulelor din corp si mai ales cu ADN nostru)  care contine Energia El Shadday – daruita noua de Creator la momentul crearii noastre.
            Dupa Celula Primordiala – urmeaza 3 cercuri, care sunt razele de baza pe care am coborit noi si este si in functie de programul si misiunea noastra. Prima raza este obligatoriu Raza Auriu impletita cu platina(Energia Christica). Razele 2-3 sunt legate de misiunea noastra Acum dar mai ales dupaSalt(programul nostru spiritual)
Aceste 3 raze se pot observa si in Aura noastra si ele de obicei au o reprezentare putin mai mare.
Restul cercurilor sunt : Alb, Auriu cu Platina si  apoi ROGVAIV(adica chakrele magnetice, cele de legatura cu pamintul, chakrele electrice de legatura cu Universul, Inima Sacra poarta energie Electromagnetica).
Culorile sunt in cercuri, dar nu foarte bine delimitate, culorile se intrepatrund si de aceea este mai dificil de observat cu foarte mare exactitate culorile, asezarea lor.
           Iluminarea si asezarea energetica a acestor cercuri concentrice in Inima Sacra(Energia chakrelor)
- determina cresterea in forta si putere mult a Inimii Sacre. Ea acopera toata partea de sus a pieptului din jurul Timusului si emite niste raze frumoase care dau o stralucire deosebita persoanelor Iluminate.Chakrele au sensuri de rotatie diferite. Pentru cei care vin din Lumina, curgerea energetica este de sus in jos. Sahasrara se invirte de la stinga la dreapta, urmatoarea Ajna – se invirte invers si tot asa. De aceea pentru cei care vin din Lumina culoarea cea mai puternica pentru ei este rosul., pentru ca, pentru ei impamintarea joaca un rol de baza. Cei care abia acum se pregatesc de Salt si tin de D3, nu au mai facut Saltul si il fac Acum. Culoarea cea mai puternica pentru ei este Violetul. Pentru ei curgerea energetica este de jos in sus.
          Pentru a putea vedea cum arata in Lumina o persoana care a atins deja Iluminarea , calatoriti spre Avalon. Avalonul a existat – era o insula care tinea de D5. Ea a aparut ca o parte din teritoriul Atlantidei.
Timp de 3 ani ea a pendulat intre D3 si D5. Toti erau preoti Iluminati atlanti. Cladirea Maestrilor din Avalon, era rotunda, masa era rotunda, preotii erau asezati in cerc – cu haine albe lungi toti absolut Iluminati. Cladirea rotunda, masa rotunda si Maestrii asezati in cerc, reprezinta  cele 3 cercuri concentrice – simbol al Atlantidei. Ei au ramas ca sa ajute la echilibrarea pamintului dupa prabusirea Atlantidei. Era o insula minunata cu o vegetatie bogata si riuri cu apa limpede.  Pe aceasta insula se gasea Padurea Fermecata si in adincul ei intr-o poiana Merlin isi avea casa
Dupa 300 de ani, absolut toti Maestrii s-au inaltat, la fel si insula. Insula a existat in zona Anglia-Irlanda, dar uscatul arata putin diferit in zona.
          Dar Iluminarea se apropie cu pasi repezi si pentru noi. 
Asadar dragi colegi va urez succes in munca spirituala si trepte spirituale cit mai inalte.
 
                                         Multumirile si recunostinta noastra lui :
                                            THOTH ILUMINATUL CRISTIC
                                                  Viorica Elisei – IASI
                                             Marian Gherghina-SLATINA
SURSA: Gicu Dan

Arhanghelul Rafael – Ma vindec si ma întaresc prin puterea dragostei divine!


Arhanghelul Rafael ne aduce darul tamaduirii si ne arata cum sa ne vindecam noi însine prin iubire si bucurie; el ne permite sa gasim vindecarea în natura si în energiile universale. 

Numele sau semnifica “vindecatorul divin” sau “Dumnezeu vindeca”. De la el porneste orice vindecare si, fiind mesager al Divinei Providente, tot el îi ghideaza pe cei aflati în cautarea unitatii. El confera vindecarea esentiala si definitiva a raului de orice fel, altfel spus, el e revenirea la sursa divina. Rafael intervine pentru a ne salva corpul, mintea si inima, el ne alina suferintele. Ne conduce spre terapeutii autentici care pot face ceva pentru noi. Si, atunci când ne asumam cu adevarat propria vindecare, el încurajeaza pe vindecatorul potential din noi care stie intuitiv ce e mai bine pentru sanatatea si vitalitatea noastra. 

Arhanghelul Rafael are în grija vindecarea Pamântului si a locuitorilor lui. El e cel care a vegheat asupra însanatosirii lui Abraham dupa circumcizie si tot el i-a încredintat lui Moise ierbarul care îi permitea sa vindece toate bolile. Cartea lui Tobit, din Vechiul Testament, povesteste cum Rafael i-a redat vederea tatalui lui Tobias, gratie unui unguent fabricat din vezica biliara a unui peste urias. Rafael este citat ca fiind protectorul vânturilor de seara, pazitorul Copacului Vietii din Gradina Edenului, înger al caintei, al rugaciunii, al iubirii, al bucuriei si luminii. Dar el e mai ales îngerul vindecarii, al stiintei, al cunoasterii si gratiei, care vegheaza asupra întregii umanitati. 

Rafael ne învata ca sanatatea perfecta este atunci când dragostea inunda total inima, mintea, întregul corp. O persoana care este plina de dragoste nu este niciodata bolnava. Daca este încercata de boala, acesta este un semn de lipsa de iubire datorita unei tristeti, furii, gelozii, ranchiuna sau un sentiment negativ care trebuie identificat, înteles si înlocuit cu iubire. 

Pentru a obtine vindecarea dragostea este suficienta. Atunci când doua sau mai multe inimi se unesc în aceeasi dorinta, Dumnezeu actioneaza mult mai mult si nu poate decât sa împlineasca acea dorinta. Dragostea este mult mai puternica decât teama, dar este mai greu de cladit în fiecare atom al fiintei noastre. Câteodata, oamenii se tem chiar de dragoste. Atunci când dorim ceva, sa fim convinsi ca acest lucru deja s-a realizat, sa ne raportam la el ca si cum deja s-a împlinit. Aceasta denota încrederea totala în alegerea pe care am facut-o, în transformarea personala si, astfel, nimic nu poate opri împlinirea dorintei. Daca mnifestam încredere constanta si iubire, totul este posibil, cu conditia sa avem discernamântul necesar în selectarea dorintelor si necesitatilor noastre. 

În cautarea noastra plina de speranta si dorinta de vindecare, chiar asa, cu mintile si inimile noastre ranite, ne apropiem de aripile luminoase ale lui Rafael si putem accede la bunatatea divina. Rafael va cauta în permanenta sa ne conduca spre o mai mare unitate si armonie. Ne este de ajuns sa-l rugam din toata inima sa ne îndrepte spre singurul medic adevarat, Dumnezeu. 

Ma vindec si ma întaresc prin puterea dragostei divine!

sursa: http://totulpentrusuflet.wordpress.com

SCOPUL ASCUNS AL TELEVIZIUNILOR Mesaj din partea Federației Galactice a Luminii

(25/06/2012; channeler: Greg Giles)



Ce sunt emoția și relaxarea? Astăzi, dragilor, vrem să discutăm despre alegerile pe care le faceți atunci când vă angrenați în activitățile cotidiene și modul în care vă relaxați, dată fiind importanța lor în trăirile voastre afective, starea de stres, creșterea presiunii sângelui, nivelul de adrenalină etc.
Vedem pe mulți dintre voi alergând de colo colo, agitându-se în fel și chip, în incercarea de a stoarce cât mai mult din posibilitățile pe care vi le-ar putea oferi momentul.
Dragilor, vă asigurăm că asemenea comportament, asemenea tip de agitație nu vă este benefic; el duce numai la epuizarea minții și corpului vostru fizic. Nu susținem că ar trebui să lânceziți, să nu faceți nimic pentru voi, pentru familia voastră sau pentru societate. Spunem doar că ar trebui ca ritmul în care, majoritatea dintre voi, lucrează în scopul obținerii unui rezultat material, trebuie redus la nivelul la care nu vă epuizează. Epuizarea este cu atât mai mare cu cât activitatea o desfășurați din obligație, împotriva dorițelor voastre intime.
Cu deosebire în această perioadă, sfatul nostru este să petreceți mai mult timp cu voi înșivă, rezervându-vă intervale suficiente de odihnă, meditație, contemplație și relaxare. Numai astfel vă puteți păstra echilibrul și liniștea, atât de încercate în acest ultim an al ciclului cosmic care acționează și asupra planetei și sistemului vostru planetar. 
Din păcate, mulți consideră că soluția cea mai bună care le asigură liniștea este televizorul. În principiu, televiziunea ar trebui să vă ajute să vă regăsiți liniștea și calmul. Pentru cei care au un nivel de selectivitate mai rafinat, mai spiritual, programele tv. pot ajua cu adevărat. Un film educativ, un film care aduce în discuție o problemă de viață rezolvată în spiritul iubirii aproapelui sau iubirii pentru Dumnezeu, un film documentar care vă introduce în tainele vieții diverselor forme de viață existente pe planetă, un film care demonstrează curajul sau actele de apărare și promovare a spiritului de dreptate, lecțiile predate despre metode și tehnici de păstrare a sănătății etc. pot fi utile telespectatorului. Din nefericire, marea majoritate dintre voi caută altceva în programele de televiziune: scandaluri, vendetă, lupta contrariilor, partizanate politice, evaluări financiare (mai tot timpul alarmante), scene terifiante cu accidente, rezultate cu morți și răniți, jafuri, crime, violuri, catastrofe, filme de groază sau porno etc.
Însă, oricum ar fi, vizionarea depășind o limită rezonabilă de timp, nu face deloc bine corpului și minții voastre. Televiziunea crează dependență, este ca un fel de drog, și, ca orice drog, nu poate face decât rău ființei umane.
Și, dacă ar fi numai atât…..
Majoritatea televiziunilor (în special private) sunt înființate nu pentru a vă distra sau informa ci pentru A VĂ MANIPULA. Există acum pe planeta voastră diverse și sofisticate tehnici (aduse de întunecați) care se utilizează în televiziuni pentru CONTROLUL SUBTIL (n.m. subliminal) AL MINȚII privitorului.
Această uneltă a cabalei întunecate a fost cu grijă perfecționată de savanți ai răului, ea având două componente distincte:
* să creeze dependență, ceea ce revine la faptul că “cel căzut în plasă” va petrece din ce în ce mai mult timp în fața televizorului și,
* în acest timp, i se vor introduce în minte informații cu conținut malefic, agresiv, de ațâțare împotriva celor pe care întunecații i-ar dori desființați. Practic este o metodă de recrutare a slugilor, de prozelitism.
* prin tehnici speciale, specialiștii întunecaților, copiază programul mintal al “capturii” , adică citesc tiparele gândirii celui învestigat, cu particularitățile fiecărei minți, prin care se descoperă cele mai lesnicioase modalități de a-l manevra subtil (pornind de la tabieturi, tendințe native, pasiuni, dorințe, frustrări, abilități etc). Programul modificat de specialistul întunecat este reintrodus în mintea pasionatului de programe tv. “mai deosebite”. După implementarea programului, convenabil modificat, întunecații pot scoate sau introduce orice fel de informație din/în mintea “ostatecului”, care, niciodată nu va bănui că ceea ce-i trece prin minte este un gând indus din afară.
Dragilor, odată implementat, acest program va fi aproape imposibil de eliminat. Exorcizarea care se impune, scoaterea sau distrugerea acestui program, se poate face NUMAI printr-un act de voință extraordinară, din partea celui agresat.
Cea mai sigură și lesnicioasă metodă de a nu deveni prada acestei agresiuni este una de natură profilactică, preventivă:
- nu vă pierdeți timpul în fața televizorului,
- vizionați NUMAI programe documentare, de știri de calitate, culturale, de divertisment, educative, sport neagresiv - mai ales sporturile de echipă). Nu este deloc greu să discerneți care sunt programele care nu vă manipulează gândirea (aceasta, în situația că nu ați devenit deja “capturi”).
(Nota C.M.: La noi, orice om “neafectat” știe că posturile de televiziune Antena 3,2,1, România Tv, Realitatea, Mony Channel și OTV, sunt posturi cu destinație manipulatoare. Postul ultra-populist OTV este unul de o factură aparte, în sensul că folosește o tehnică de disimulare nesesizabilă de naivi. Un singur exemplu: plagiatului ordinar, evident și dovedit al lui Ponta i-a alăturat “plagiatul” președintelui Traian Băsescu, care s-a dovedit a fi o intoxicare, un neadevăr, cel în cauză nesusținând niciodată o teză de doctorat. A reacționat CNA-ul? Cum să reacționeze când primește ”atenții” grase de la DD, pe care, chipurile, îl amendează din când în când.?
Ați observat cu siguranță că, ori de câte ori OTV-ul critică, pentru fapte reale politica murdară a USL, nu scapă ocazia de a introduce în aceeași “oală” și PDL-ul, sau noua grupare politică a lui MRU. Scopul unic al tânărului manipulator D.D. este de a împroșca cu noroi pe toată lumea, pentru ca oamenii să nu mai știe care-i bun și care-i rău, și, în acest fel, să se creeze impresia că PP-DD este singurul partid care ține cu poporul. Din păcate, această politică subversivă are priză la cei ignoranți, gata să creadă că, iată, s-a născut MESIA pe plaiurile mioritice. Acest fals poate fi demonstrat cu întrebări simple de genul: cum de un tânăr, fără capacități deosebite, a reușit doar în câțiva ani să se îmbogățească, când marea majoritate a celorlalți, unii mult mai capabili decât el, nu-și pot găsi nici măcar un loc de muncă? Explicația pe care a dat-o, într-unul dintre interminabilele lui prezențe pe ecran, DD și-a justificat averea prin sumele pe care le încasa când apărea el, pe ecran -1500 $/minut!! , adică aproape cât indemnizația președintelui țării pe o lună. Să zicem că ar fi fost așa: oricât ar avea acest individ mintea de pervertită, tot ar fi trebuit să înțeleagă că acei bani erau primiți pe nemuncă și că se impunea, nu să-i refuze, căci precis erau de la alți escroci, ci să facă acte de caritate, să ajute săracii, să construiască locuințe pentru nevoiași, cămine de bătrâni, școli ori grădinițe etc, etc. Dimpotrivă, cu venitul ilicit a cumpărat relații, slugi, iahturi, elicoptere, mașini, case etc.
Ii critică,și bine face, pe marele hoț Dan Voiculescu – căruia, de altfel, i-a fost slugă -, criminalul Iliescu, hoțul Adrian Nastase, S.O.Vântu, S.Roșca Stănescu etc., în cercul cărora se învârtea, dar uită să-și observe propria-i hidoșenie)


Dragilor, sarcina de a fi selectivi în alegerea programelor tv. la care vă uitați este una dintre cele mai simple, cu o condiție: să aveți voință și discernământ. Treptat, înlocuiți timpul pe care-l rezervați, pâna atunci, televizorului, unor alte preocupări: citirea unor cărți educative, de spiritualitate, vizionați filme la cinematografe, mergeți la teatru, dar, mai ales stați cu voi înșivă în meditații, contemplări în natură, audiții muzicale. Practiați sportul (mai ales înotul), grădinăritul, plantați și admirați florile, îngrijiți-vă copiii și nepoții, vizitați muzee, mergeți la concerte de caliate, vizitați locuri istorice sau vestigii etc. Cu timpul, veți renunța, din proprie pornire, din ce în ce mai mult, la “serviciile” televizorului, și asta vă va crește bunadispoziție, starea de sănătate, pofta de viață.
Iată deci că, programele de televiziune au devenit calea cea mai simplă prin care puteți fi și sunteți manipulați. Intoarceți spatele televizorului! Vedeți numai strictul necesar, de pe posturile care nu fac manipulare. Este bine să renunțăți la “serviciile formatorilor de opinie" (n.m.- mai cu seamă la cei care se autodefinesc "analiști politici”), deveniți experți în manipulare! De fiecare dată când sunteți tentați să vă plasați pe un post, amintiți-vă cine-l plătește, cine este patronul, mogulul, cum spuneți voi. Imaginați-vă ce fluxuri de energie modulată cu cine știe ce vibrații, vă penetrează corpul, mintea. Puneți ‘’dopul la vasul vostru’’, ca să nu intre în el ‘’vizitatori’’ nedoriți și umpleți-l cu lumina adevărului. Echipele noastre de specialitate monitorizează posturile voastre tv., conținutul programelor lor și evaluiază impactul nefast pe care aceste programe l-au avut și-l au asupra ființelor umane. Veți fi stupefiați când veți putea afla concluziile noastre.


Procedeele întunecaților de manipulare și ademenire a ființelor umane sunt extrem de diverse, înșelătoare și au totdeauna un efect distructiv asupra celor care le cad victime. Mulți întunecați au un înalt grad de inteligență pe care o folosesc în permanentul lor efort de a racola ființele umane. Folosind bani (“ochiul dracului”, cum spuneți voi), relații, poziții sociale înalte, accesul la resurse, bunuri materiale de tot felul, întunecații găsesc, din păcate, mereu oameni gata să li se supună. Inimaginabil de multe ființe umane sunt gata să se vândă pe câțiva “arginți”. Noi știm prea bine că omul Pământului a ajuns la acest nivel deplorabil nu numai din cauza propriei lui alegeri dar și a intervențiilor celor rău intenționați, veniți în negura timpului să îl “civilizeze.” 
Din fericire, vremurile acelea au rămas mult în urmă, conștiința la nivel colectiv a crescut mult, multe entități au evoluat enorm spiritual și fac tot ceea ce pot pentru a trezi marea masă a populației. Sunt certitudini pe care noi le constatăm și le cuantificăm, și avem toate speranțele că până la sârșitul acestui an, multe se vor mai întâmpla în bine. Altfel, n-am mai fi aici.
Până când de vom demonstra practic intențiile, vă rugăm să ne creditați cu toată încrederea voastră.
Am spus-o mereu, și o repetăm: noi suntem de multă vreme gata să acționăm, totul depinde NUMAI de nivelul la care va ajunge dorința (vibrația) voastră colectivă. 
Vă invităm ca, măcar pentru câteva ore pe zi, să începeți prin a nu deschide televizorul!Asta va provoca începerea procesului de vindecare a corpului vostru total. Aveți încredere că, în acest timp, noi nu vom sta în espectativă.


Noi suntem prietenii și familia voastră și vrem să cunoașteți că ne pasă de destinul și viitorul vostru.
Pe curând! Federația Galactică a Luminii.


SURSA:http://ascensionearth2012.blogspot.com 
(C.M.)

Noptile nedormite afecteaza imunitatea


Noptile albe diminueaza capacitatea imunitara, a demonstrat un studiu intocmit de Dr Katrin Ackermann de la “Eramus MC University Medical Center” din Rotterdam.
Chiar daca, dupa o noapte alba, acordam organismului cateva ore de somn in ziua urmatoare, odihna nu se va reflecta pe toate palierele care raspund de sanatate. Organismul este construit sa functioneze ciclic, iar ciclul somn-veghe raspunde organic ciclului noapte-zi, noteazaLe Figaro.

Atat lipsa somnului de noapte, cat si dormitul ziua perturba activitatea granulocitelor, un tip de celule albe nespecifice, al caror rol este sa sustina imunitatea.

In corpul nostru, exista trei feluri de granulocite: neutrofile care distrug bacteriile, basofile care intervin in reactile alergice si activeaza sistemul antiinflamator si eosinofile, care ataca actiunile parazitare. Fiecare are o anumita contributie in functionarea normala a sistemului imunitar.

Studiul s-a facut asupra unui esantion de 15 barbati, cu varsta medie de 25 ani, carora li s-a echilibrat in prealabil ritmul circadian (alternanta veghe ziua – somn noaptea), dupa care li s-au preluat probe de sange si li s-au analizat toate tipurile de celule albe.

Ulterior, dupa o veghe de 29 ore, s-au repetat masuratorile si s-au comparat rezultatele, constatandu-se cresterea nivelului de granulocite, ceea ce explica faptul ca organismul, simtindu-si sistemul imunitar slabit, si-a mobilizat un plus de forte pentru a se apara.

Dar capacitatea organismului de a-si spori mijloacele de aparare este limitata. Cu alte cuvinte, exista un moment cand el nu mai poate asigura alte celule si atunci, automat, infectiile nu mai intampina rezistenta.

Asa se explica, de exemplu, faptul pentru care, dupa nopti nedormite, prindem un guturai mai usor decat in conditiile respectarii ritmului circadian normal. Unii au si observat ca, dupa Revelion, se trezesc cu nasul infundat.

Sursa: ziare.com

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.