vineri, 7 septembrie 2012

NOI, PREMERGATORII Celei de-a DOUA SOSIRI a lui CRISTOS in ROMANIA /RAMANIA


 Bine v-am regasit inENERGIA AURIE VIEDragi Colegi de Ascensiune.

     Intr-un material anterior intitulat :

va scriam dintr-o anumita perspectiva despreENERGIA AURIE VIEaApostolului IOAN EVANGHELISTUL.
     Si v-am scris despre aceasta perspectiva, fiindca in primul rind asa mi-au sosit sincronicitatile si in al doilea rind fiindca informatiile accesate asa s-au pliat cel mai bine pe calea mea de vibratie si intelegere ascensionala.
      Dar iata ca timpul a trecut.
     Numai caintre timp, sicronicitatile divine s-au inlantuit mereu si astazi iarasi vom aborda impreuna o alta perspectiva prin careEnergia Aurie Viese manifesta aici la noi in Romania si anume prin cel pe care cu totii il stim ca fiindIOAN BOTEZATORUL.
     Dragi Colegi.
     Unii dintre voi, poate va veti intreba nedumeriti: ce legatura are Energia Aurie Vie a lui IOAN BOTEZATORUL cu A DOUA SOSIRE a lui CRISTOS peTERRA?
     Dintr-un inceput va spun ca are si are o legatura FUNDAMENTALA.
     Si asta din simplul motiv, ca tot ceea ce s-a intimplat in urma cu 2000 de ani ca aparitie Cristica prin IISUS/LORD SANANDA si unde si-a jucat exceptional rolul Misionar atit Ioan Botezatorul cit si Unii dintre noi(pe atunci, unii dintre misionarii de azi ai Romaniei erau DACI , iar altii impinziti pe Terra), are CONTINUITATE acum pe TOATA TERRA, DAR IN MOD SPECIAL IN ROMANIA.
     Rolul Spiritual in care colegul nostru mai Mare de Echipa Ioan Botezatorul este Implicatdin nou dupa 2000 de ani, dar de aceasta data cu excelenta  in MISIUNEA CRISTICA ROMANIA, este de o mare complexitate pe care Intelegerea noastra momentana nu o poate accesa si constientiza la intreaga ei Maretie.
     Din acest Considerent, Interconectarea noastra Misionara actuala(an 2012) cu ENERGIA AURIE VIE a lui Ioan Botezatorul, se face doar pe anumiteNivele si doar pe anumite Aspecte ale manifestarii sale.
     Va rog sa Retineti: Nivele si Aspecte ale Manifestarii Sale.
     Dar cu toate ca Noi acum Dragi Colegi, suntem in fata unei Colaborari in interiorul Echipei noastre Cristice cu Energia Aurie Vie a lui Ioan Botezatorul fie si in limita permisivitatii oferite de anumite Nivele sau anumite Aspecte pe care Ioan Botezatorul ni le releva, asta nu stirbeste cu nimic aportul Fundamental al Implinirii Misiunii Spirituale a Romaniei, dat de ajutorul pe care Ioan Botezatorul il materializeaza in forma sa specifica muntidimensionala in aparitia Iminenta a celei de-a doua sosiri a lui Cristos in Romania in Corp Fizic ca MARE AVATAR (continuator al lui IISUS/LORD SANANDA).    
     Si pentru a afla aceasta legatura fundamentala, va trebui sa va  fac  o expunere de situatii care au condus la aflarea acestui Adevar Divin Fundamemntal, cit si la scrierea acestui nou material, o scriere ce scoate in evidenta un Anumit Nivel Misionar si un anumit Aspect Misionar al Colegului nostru de echipa Cristica : Ioan Botezatorul.
     Dragi Colegi.
     In vara acestui an 2012, Simtirea Mea launtrica mi-a canalizat Constienta si Constiinta in Cercetarea si Desecretizarea  anumitor Implicatii Misionare pe care Energia Aurie Vie a lui Ioan Evanghelistul cit si a lui Ioan Botezatorul le au in acest moment in Misiunea Spirituala a Romaniei, o Romanie/RAMANIE Inima inca Oculta(ascunsa) a Terrei, pentru inca multi oameni.
     Aceasta Cercetare Desecretizare am dorit ca personal la nivelul Sufletului meu sa o fac  concomitent pentru amindoi, ca o echipa de doi Misionari intr-o UNIME , chiar daca Rolul Misionar al celor doi IOAN, difera de la Ioan Evanghelistul la Ioan Botezatorul.
     Predeterminat de aceasta Simtire launtrica am stabilit o cale de cercetare si desecretizare pornind de la aceasta echipa de doi IOAN, ambii avind un Rol Misionar de exceptie atit acum 2000 de ani pe timpul lui IISUS/LORD SANANDA CRISTOS cit si acum in Romania, rol sustinut de o Echipa Misionara de Spiritualizare a Terrei mult mai larga, din care si noi Dragi Colegi am facut si iarasi facem parte.
     Primul pas al demersului meu a fost Intuitiv spre colega noastra Anca Todiricadin Iasi pe care am rugat-o sa mi se alature si careia i-am prezentat anumite detalii de Continuitate Misionara a Echipei noastre Extinse de acum 2000 de ani, in care Rolul Central era fixat in afara de Invatatorul nostruIisus/Lord Sananda Cristos pe Ioan Evanghelistul si pe Ioan Botezatorul, Echipa care intr-o forma Specifica are/AVEM acum Misiunea de a reedita  intr-o Forma Noua cu unicitatea-i de rigoare, cea de-a Doua aparitie a lui Cristos pe Terra.
     Acesta a fost primul pas, dar…..
     Din cauza unor Conditii Spirituale Subiective oferite de momentul ascensional de metamorfoza si transmutatie launtrica in care ANCA si-a facut meditatia,  conectarea ei s-a facut cu Cerul printr-o alta ,,Gaura,, si spre un alt nivel dimensional decit cel care trebuia, situatie in care Mesajul Primit ca raspuns la solicitarea noastra, cu toate ca era valoros, ne ghida spre o alta directie, ne ghida la multa multa Rabdare si asteptare, ceea ce era in contradictie totala cu Simtirea mea launtrica.
     In concluzie si eu si Anca am fost de acord ca demersul nostru a esuat si ca e musai sa mai lasam timpul sa treaca pentru a prinde o alta Sincronicitate.
     Asa ca impreuna cu Anca am blocat cercetarea si desecretizarea inceputa.
     Dar zilele treceau si Simtirea mea launtrica vizind aceasta cercetare desecretizare nu a incetat.
     Nu aveam de ales; trebuia sa fac un al doilea pas , dar in alta directie.
     De aceasta data, Inspiratia Divina m-a canalizat spre Colega NoastraCristina Sbircea care locuieste in Franta si careia i-am prezentat o alta detaliere de cercetare Interconectata Ioan Evanghelistul-Ioan Botezatorul.
     Informatiile obtinute de Cristina au adus lamuriri clarificatoare, dar pe alta directie decit cea dorita de mine, ba mai mult a aparut in peisaj si ASPECTELE Manifestarii DIVINE ILIE si ENOH.
     Cu toate ca ILIE si ENOH pe care Bibila ii mentioneaza ca s-au ridicat la Cer cu Corpurile Fizice(si aici Confederatia Extraterestra a Luminii si-a jucat propriul rol) au materializat un anumit Nivel Misionar si un anumit Aspect Misionar , cercetarea si desecretizarea dorita de mine se tot indeparta de Intentia mea Initiala.
     Si de aceasta data am fost nevoit sa blochez demersul meu.
     Numai ca nici de aceasta data Simtirea launtrica nu ceda.
     Simteam zi dupa zi aceiasi Stare launtrica de a continua cercetarea, dar nu mai stiam in ce directie sa o apuc.
     Fiind in impas, am stabilit un grup de vreo zece Colege Misionare, in care am inclus-o  din nou pe Anca Todirica si carora le-am trimis un mesaj prin care le rugam sa mearga pe Energia Aurie Vie a lui IOAN Botezatorul, deoarece intre timp un Aspect din Energia Vie Aurie a lui Ioan Evanghelistul deja v-o prezentasem intr-un material sub titlul SEMNULUL, Energia lui IOAN si Oceanul 5D. 
     Dar, iata mesajul catre fete:
Servus Dragele mele Colege de Lucrare Misionara.
     In luna  August 2012 mi-au aparut mai multe Sincronicitati care fac trimitere la Ioan Botezatorul
     Si acest lucru ma indruma spre voi.
     Din acest Considerent, Informatiile despre IOan Botezatorul pe care le detinem si care ne indruma spre Evenimentele post 2012, ne vor Implica si pe noi foarte profund in ele ca Misionari Spirituali ai Romaniei.
     In acest context, ca un demers de Extindere al intelegerilor noastre misionare, se cuvine ca pe baza Informatiilor de care dispunem momentan , sa facem cercetari spirituale in paralel cit mai multi dintre noi pe Subiectul IOAN BOTEZATORUL si Implicarea lui in Misiunea Spirituala a Romaniei..
     De aceea, va rog  sa incercati o meditatie , iar prin aceasta sa CULEGETI in limita permisivitatii Divine, acele Informatii despre IOan Botezatorul si implicatiile sale in Misiunea Spirituala a Romaniei.
     Cum Conexiunea/Interconectarea lui IOan Botezatorul cu Misiunea Spirituala a Romaniei este o REALITATE si un ADEVAR DIVIN de o complexitate deosebita, implicit perspectivele de cercetare al acestui FEnomen sunt foarte multe.
     Asa ca, este Binevenita obtinerea de informatii din perspectiva voastra MIsionara UNica pe acest subiect, ca apoi sa le impletim armonios pentru a ajunge la o concluzie Colectiva.
     Eu astept raspunsul de la voi exact in forma in care va parvine si cit va parvine, daca va parvine.
     Dar, sa va ofer acum Punctele de pornire in meditatie………………………………
     DRagele mele colege, Vedeti ce simtiti si ce obtineti ca informatie, dar, cind faceti aceasta cercetare, va rog sa o faceti separat pe ENERGIA luiIoan    Botezatorul , sau pe Energia mea Gicu Dan(ca Sine INalta), sau pe Energia lui IISUS/LOrd Sananda
     Aveti acum Trei Energii care va pot oferi detaliile de Indrumare a noastra spre Adevarul Divin .
     Va multumesc de colaborare.
     Imbratisari si din partea mea, dar si din partea lui Ioan Botezatorul.
     V-am pupat si eu, dar si Ioan Botezatorul.
     Ceau. Gicu.

Dragi Colegi.
     In urma acestui Demers, mi-a sosit din Iasi Urmatorul Mesaj:

   Mesaj Cristina Gavrilovici spre Gicu Dan

     Draga Gicu.
     Iata Mesajul care prin mine ti se transmite:
     Am sa vin la tine(energetic) si am sa iti arat …ai sa fii condus …fii deschis, atent, …nu refuza.
    In viata ta exista o comoara…pe care tu nu ai dorit-o, dar ai acceptat-o si impotrivindu-te …, a durat putin mai mult .
     Acum faci sapaturi dupa ea …, si noi ne bucuram . 
   Ti se vor deschide drumuri, mergi pe el, fara griji, vei fi sustinut, ajutat .
   Totul se poate, …primeste TOTUL,…

     Dragi Colegi, dupa ce am primit acest mesaj am zis: In Sfirsit am si eu o confirmare celesta care imi sustine SIMTIREA LAUNTRICA.
     Si m-am bucurat de faptul ca dincolo de Rezultatul cercetarilor anterioare ce nu imi adusese rezultatul dorit, demersul meu va continua ca sa Gasesc acea Comoara pe care Mesajul Cristinei il mentioneaza.
     De multi ani stiu ca e o Comoara Spirituala Magica.
     Si cum in cadrul Experientelor Noastre Misionare terestre nu se reduce totul la personal(la un OM), Mesajul Cristinei Gavrilovici este si un mesaj General pentru Fiecare dintre Voi Dragi Colegi ai Echipei Noastre Cristice, fiindca fiecare dintre voi in felul vostru propriu aveti Propria COMOARA Magica dupa care trebuie sa faca sapaturi de toate felurile, tot asa cum fac si eu.
     Dar tot asa cum si mie uneori mi se intimpla, adica uneori Una Doresc si alta Primesc, cu Siguranta ca si voi Veti Primi/Descoperi uneori o Alta parte/fateta din Comoara Magica Personala decit cea cautata.
     De la Mesajul Cristinei Gavrilovici a trecut ceva timp si iata-ne intr-o alta Sincronicitate a zilei de 6 septembrie, cind tot Anca Todirica imi scrie pe mesenger (pe Telefon din Masina) ca pleca in Zona Maramuresului .
     Si Impreuna, am stabilit ca prin Intentie chiar in acel moment al deplasarii ei cu masina, sa ne Unificam intr-o Unitate Constiinta Ei si Cu Constiinta mea din starea noastra de veghe, Cumulate cu Sinea ei Inalta si cu Siunea Mea Inalta in aceiasi Unuitate a lui UNU, prin intremediul careia Anca sa Aiba un Suport de Cercetare solid si de Inalta Vibratie cu ajutorul caruia sa acceseze mai usor ENERGIA/INTELEPCIUNEA CRISTICA AURIE VIE a luiIOAN BOTEZATORUL, sub forma de mesaj care sa ne Lumineze Calea Noastra Ascensionala si Misionara.
     In continuare Dragi Colegi, aveti mesajul primit de ANCA din partea SINEI INALTE a lui IOAN BOTEZATORUL, asezat ca ADEVAR DIVIN sub Titlul:

VOI SUNTEI PREMERGATORII
celei de-a DOUA SOSIRI
a lui CRISTOS
(06.09.2012 at 17:30)

     Voi sunteti PREMERGATORII.
     Asa cum Eu Ioan Botezatorul am facut inainte de Iisus Cristos, voi faceti asta acum.
     Voi asezati calea pentru caIoan Botezatorul, Iisus Cristos, Ilie si Ioan Evanghelistul,sa vina in forma de energie tetraedru impreuna cu partile lor feminine.
    Particula Adamantina e Samburele Adevarului Suprem.
     Particula ADamantina exista in inima fizica a Voastra dar si in inima Pamantului.
     Acest Sambure Adamantin se afla fizic in Bucuresti cu o Continuare pe o zona subterana mult extinsa pana spre Orastie, in forma de tetraedru.
     Partea feminina a luiIoan Botezatorul, Iisus Cristos, Ilie si Ioan Evanghelistul,dubleaza acest tetraedru.
     Acest Sambure Diamantin se activeaza cand Constiinta Colectiva creste.
     Asta faceti voi PREMERGATORII.
     Si faceti bine.
     Pregatiti calea ca Adevarul sa tasneasca.
     Cand terminati aceasta prima parte, atunci Samburele Diamantin va lumina, lumina se va revarsa si sufletele celor patru:Ioan Botezatorul, Iisus Cristos, Ilie si Ioan Evanghelistul, se vor pogora in trupuri fizice deja pregatite.
     Unde este samburele adamantin, este si mult intuneric acum.
     Simburele Adamantin e astupat, dar voi il dezgropati prin Trezirea Constiintei Colective , din tarile de est spre vest…
     Fulgerul se aprinde cand Samburele Adamantin se activeaza.
     Lumina se extinde de la est spre vest, pamantul va cuprinde si lumea va Simti in inima activ Samburelui Divin al Adevarului Suprem.
     Atunci veti vedea clar, veti sti, veti cunoaste, veti infaptui.
     Pana atunci voi Treziti, Botezati, Vindecati, Gura voastra Adevarul sa il rosteasca si Raiul sa il prevesteasca.
     Eu Ioan sunt cu voi impreuna dintodeauna, sunt Aspect a lui Cristos,pregatesc calea Sinelui meu Cristos.
     Asa cum voi pregatiti calea Sinelor voastre Cristos.
     Cand Calea e gata, atunci toti ne Unificam in Cristos si el Cristos se intrupeaza si e incoronat ca Rege Divin.
     Si noi cu El si prin El ca si Unul.
     Si asa este!

eu todirica: gata Gicu! pa! pup. Merci pt sustinere.

Dragi Colegi.
Fata de cele prezentate mai sus, pentru o intelegere spirituala adecvata din partea voastra , se cuvine o completare suplimentara si anume:
1.- Chiar daca Eu am dorit o Altfel de Clarificare din alta perspectiva spirituala, Mesajul luiIoan Botezatorul, a interconectat Energia Aurie Vie a lui si a lui Ioan Evanghelistul.
Ceea ce doream eu ni se va revala pe parcursul ascensiunii noastre, dar momentan nu va pot spune pe ce anume era focalizata Simtirea mea, deoarece informatiile sunt la fel de spectaculoase, dar se vede ca Timpul nu le-a sosit ca sa intram in posesia lor.
2.- Mesajul colegului nostru lui Ioan Botezatorul de la nivelul Sinei sale Inalte, mi-a(ne-a) oferit un raspuns pe care de peste sase ani l-am cautat in cercetarile mele cu privire la orasul Bucuresti, si iata ca acum dintr-o anumita perspectiva ni se dezvaluie existenta Simburelui Diamantin la modul fizic din Bucuresti spre Orastie, inclusiv Sarmisegetuza Regia.
3.- Cind Ioan Botezatorul ne numeste PREMERGATORI, de fapt ne confirma ceea ce eu in alte materiale mai vechi expuse pe internet va supuneam ca suntem Avatari, Suverani, Botezatori si Deschizatori de NOU.
Deci, este acelasi Adevar dar cuprins in Cuvinte diverse.
4.- Cind voi Cititi Enumerarea celor patru: Ioan Botezatorul, Iisus Cristos , Ilie si Ioan Evanghelistul, voi dragi Colegi trebuie sa SIMTITI cu Inima despre ce este vorba, fiindca prin logica Mentala o sa ziceti ca in loc de partu sunt trei persoane, adica, Ioan Botezatorul este Sinonim cu ILIE.
Faptul ca Ioan Botezatotul si ILIE sunt detaliati Separat mai sus, asta inseamna ca s-a specificat o Realitate Divina conform careia noi trebuie sa luam in calcul atit Nivelele Misionarecit siAspectele Misionare.
Si eu m-am incurcat la inceput, dar conform altor mesaje anterioare am inteles ca un Spirit din experimentul nostru terestru poate manifesta in Rolul sau Misionar atit NivelesiAspecte diverse ale propriei sale Sine Inalte, cit si Nivele si Aspecte ale altor Spirite Inalte.
Un asemenea Exemplu explicativ si fara comentarii de prisos, ni-l ofera David prinAriana Havah si anume:
     Cel ce va veni ca Luminator (Marele Avatar) va avea multe din Aspectelecelui ce a fost Iisus,însă EL înglobează şi Alte Aspecte, ale unor Fiinţe Superioare care au trăit aici.
    EL (Noul Mesia) nu se va naşte.
     Trupul celui care îl va primi se află aici, s-a născut, însă El nu se află înăuntrul lui.
     El va intra într-un trup ce se află deja pe Pământ.
     Da. Acest trup, este în România...
5.- Cind Ioan Botezatorul de la nivelul Sinei sale Inalte face afirmatia conform careia:  ,, Simburele Adamantine astupat, dar voi il dezgropati prin trezirea constiintei colective ,din tarile de est spre vest…,, Noi Dragi Colegi trebuiesa AVEM O VIZIUNE MAI EXTINSA CONFORM CAREIA CHIAR DACA Romania/Ramania  este Inima in Oculta(ascunsa) a Terrei , de fapt Spatiul de Activare al Acestei ANAHATE PLANETARE RAMANICE, este inscris pe Coridorul de ENERGIE AURIE VIE spiralata al Vortexului extins EST EUROPEAN, ce cuprinde conform desenului de pe harta oferita de Colegul nostru Remer Ra, o suprafata ce depaseste cadrul local al Granitelor actuale ale Romaniei (vezi Harta si desenul).
Totodata, acest mesaj al Colegului nostru Ioan Botezatorul, imi confirma inca odata o alta revelatie personala primit acum la inceput deseptembrie 2012, in care mi se transmitea faptul ca Misiunea Spirituala in care sunt Implicat depaseste Granitele Romaniei actuale.
De fapt, chiar la Inceputul acestui an , colega noastra Aurora Neghiu din Arad, asa pe nepusa masa la o discutie banala in doi, mi-a spus ca ma vede in viitor facind o calatorie cu avionul.
Si chiar atunci am Stiut ca este vorba de o Misiune spirituala dincolo de granitele Romaniei.
Si acest aspect anterior vi l-am detaliat Dragi Colegi, ca sa stiti ca si unii dintre voi sunteti implicati in misiuni Transfrontaliere, cu diverse motive mai omenesti momentan, dar in viitor motivatia va fi Spirituala 100%.
6.- Si pentru a incheia aceasta Completare suplimentara pe o viziune mult mai exrinsa ce cuprinde toate cele patru puncte cardinale nu numai estul si vestul, la mesajul anterior oferit de Sinea Inalta al lui Ioan Botezatorul si conform caruia: ,,Cand Calea e gata, atunci toti ne Unificam in Cristos si el Cristos se intrupeaza si e incoronat ca Rege Rivin. Si noi cu El si prin El ca si Unul.,, eu va reamintesc un mesaj personal mai vechi dar care este de actualitate si in care Marele Avatar Cristos Reincarnat in Romania este comparat cu SOARELE de deasupra Romaniei.
Dar, iata mesajul:
Mesaj:
     Dragi Prieteni.
     Azi dimineata 2 aprilie 2009, am avut acces la un mesaj spiritual care mi s-a revelat, mesaj ce are un caracter general si se adreseaza mai ales Echipei Cristice din Romania (adica Transcende caracterul individual si-l Completeaza, il inobileaza Cristic).
     Vocea Spiritului N-Dimensional mi-a transmis si prin mine va transmite si voua urmatorul Adevar Divin in Curs de materializare:
     ,,SOARELE,,(CRISTOS)va veni si se va plasa peste ROMANIA.
     Marii Conducatori ai religiilor Budiste, Islamiste,etc,…stiu acest lucru si ei deja au inceput pregatirile pentru momentul interconectarii lor cu Misiunea Romaniei de Spiritualizare a Terrei dupa sosirea ,, SOARELUI(CRISTOS),, .

      Dragi Colegi.
     A sosit deja momentul ca sa fim pregatiti pentru apariatia SOARELUI CRISTIC deasupra Romaniei dar si in NOI INSINE, si din beneficiari ai acestei Duble Ipostaze, sa primim cum se cuvine pe Fratii nostrii din Alte tari ale Terrei, pentru a le facilita accesul mai usor alaturi de noi inMagica si Miraculoasa Misiune a ROMANIEI de Spiritualizare a Terrei .
     Noi Membrii micii noastre echipe Cristice pe ale caror Energiile Auri Vii  am redactat acest material, va transmite Ascensiune usoara si ocuparea cit mai curind a nobilei Misiuni Spirituale proprii, cu care veti desavirsi Nasterea Pamintului Nou cu un Om Nou sub un Cer Nou.
     Imbratisari din partea noastra si multumirile noastre pentru ca sunteti aici CU NOI :
                               1.- Anca Todirica;
                      2.- Ariana Havah si David;
                      3.- Aurora Neghiu;
                      4.- Cristina  Gavrilovici;
                      5.- Cristina Sbircea;
                      6.- Gicu Dan;
                      7.- Remer Ra;
                      8.- Ioan Botezatorul;
                      9.- Iisus /Lord Sananda CRISTOS.