vineri, 7 septembrie 2012

EVENIMENTE ! - COMFIRMARE A PROFETIILOR - 30 august, 5, 6 septembrie 2012


6 septembrie 2012

ATENTIE: Presiune anormal de mare în camera magmatică a Muntelui Fuji (Japonia), după cutremurul din martie 2011... Presiunea în camera magmatică a Muntelui Fuji este acum mai mare decât era la momentul ultimei erupţii a acestui vulcan japonez, în urmă cu 300 de ani, arată un studiu recent. Autorii nu exclud o nouă erupţie în următorii ani, dar precizează totuşi ca presiunea din camera magmatică nu este singura condiţie necesară. În luna mai 2012, o altă echipă de cercetători a avertizat asupra unui posibil colaps al Muntelui Fuji în cazul in care o falie recent descoperită sub el va începe să se mişte. 

5 septembrie 2012

Guvernul Greciei a fost solicitat să majoreze săptămâna de lucru la 6 zile şi, în acelaşi timp, programul zilnic de muncă; solicitarea a fost formulată de către creditorii internaţionali (UE, FMI şi Banca Centrală Europeană), conform unui email confidenţial din 31 august 2012 prezentat de Imerisia (ziar financiar grec), şi citat de Russia Today. 

Spaniolii îşi retrag banii de la bănci şi îşi părăsesc ţara de frica crizei, astfel că retragerile au atins în iulie 2012 nivelul record de 75 de miliarde de euro, sumă echivalentă cu 7% din PIB-ul Spaniei, arată New York Times. Conform unei note recente a băncii Nomura (Japonia), capitalul care a părăsit Spania în ultimele trei luni este echivalent cu 50% din PIB. 

După succesul răsunător al filmului "Avatar", această producţie va continua. Realizatorii au arătat că vor urma încă două părţi din acest film, care vor fi tot în 3D. Pe de alta parte, surse neoficiale afirmă că regizorul James Cameron lucrează, împreună cu specialişti NASA, la epopeea populării planetei Marte, iar unele cadre au fost deja filmate în deşertul Gobi. 

Toate persoanele care folosesc BitTorrent, pentru a descărca cel mai recent film sau cea mai nouă melodie apărută pe piaţă, au şanse mari să fie monitorizate, după cum arată un studiu realizat de Universitatea Birmingham care detaliază că o persoana care descarca ceva de pe BitTorrent o să înceapă să fie monitorizată în numai aproximativ trei ore, arată BBC. Echipa care a realizat studiul s-a declarat uimită de amploarea şi dimensiunea monitorizării. 

30 august 2012

Adio EURO? Premierul Slovaciei, Robert Fico, a declarat joi, 30 august, că ţara sa vede o probabilitate de 50% în ceea ce priveşte dezmembrarea uniunii economice şi monetare europene. 

Deasupra statului Honduras, pe 27 august, un OZN a staţionat pentru scurt timp, apoi s-a deplasat lent, iar o profesoară, aflată în curtea şcolii în timpul pauzei, a fotografiat nava. Detaliile navei sunt destul de clare... 




Sursa: aim.pro.tc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu