duminică, 24 martie 2013

LUNA PLINA IN BALANTA -27 MARTIE 2013 ORA 11:26 ,ORA ROMANIEI –“ UN PUZZLE KARMIC”


Luna Plina in Balanta are loc pe gradul 6:52 Balanta in opozitie cu un intreg arsenal  planetar in Berbec prin Soare , Marte , Uranus si Venus . Actorii acestui aspect dur , tensionat fac parte si din  scenarii  astrale sortite conduse de Jupiter in Gemeni , Saturn retrograd  in Scorpion , Pluto in Capricorn . Este un moment astral intens , fierbinte , semnificativ in care fiecare planeta are ceva de spus , de aratat , de controlat ,  nimic nu este la voia intamplarii acuma ,este un timp al eliberarii de tot ceea ce nu ne mai serveste in viitor , este un timp al reajustarii unor situatii din viata noastra , este un timp grav , dur in relatii ,  parteneriate .
Sa incepem cu aspectul de opozitie dintre Soarele in Berbec gradul 6:52 si Luna in Balanta gradul 6:52 , aspect care formeaza faza de Luna Plina in Balanta .
Daca Luna ne vorbeste despre trecut , sensibilitate , emotii, suflet , familie , hrana sufleteasca ,  femei , cu Luna Plina in Balanta este combinata energia verbului “ a simti “ cu  energia verbului “ a echilibra “ pe un fond destul de dur . Balanta este o energie cardinala de aer ce pretuieste o relatie dar iubeste si singuratatea , ii place ascetismul dar si voluptatea . Balanta aduce interese diferite , introspectie , critica , corectitudine , este o energie cardinala ce stie sa favorizeze un drum nou atat in ce priveste viata sentimentala cat si munca, amplifica sentimentul justitiei,  cautarea armoniei.  Balanta este singurul semn care are drept simbol un obiect inanimat , fara inima . Fiind o zodie de aer , are capacitatea de a privi cu mult calm problemele inimii , nici un  alt semn  nu este mai aplecat catre relatii sau mai detasat de ele, fiind simultan apropiat si de neatins. O Luna Plina este o faza a Lunii in care suntem pusi fata in fata atat cu anumite realizari cat si cu esecuri , asta in functie de ce am semanat in trecut ( in special de la luna noua in Balanta din 15 octombrie 2012).  Acuma, tot ceea ce nu ofera echilibru si armonie ( Balanta ) sufletului nostru( Luna ) este adus in lumina . Accentul este pus pe relatii , asocieri , corectitudine , suflet .
Deoarece Marte in Berbec este conducatorul lui Venus in Berbec care guverneaza Luna Plina in Balanta , se poate spune ca accentul real al acestei energii este pus pe relatii si pe modul cum actionam in aceste relatii . Fiind vorba  de Venus in Berbec plasata in casa IX , accentul se va pune si mai mult pe valorile individuale , pe placerile personale , pe adevar , moralitate , credinta ,  justitie .
O Luna Plina in Balanta in opozitie cu Uranus in Berbec ( socuri, imprevizibil, neasteptat ) cu Marte in Berbec ( baiatul de foc , ai la razboi , adrenalina , actiune ) , cu Venus in Berbec ( valori , iubire, romantism, placeri personale )  poate induce multa , chiar foarte multa tensiune in  rutinele zilnice , necunoscutul si noutatea ademenesc intr-un stil ce parca nu poate fi controlat ci doar imbratisat . Pentru relatiile stabile acest aspect poate fi ca “ o cina romantica in doi “ care revitalizeaza relatia dar pentru relatiile problematice, acest aspect “ sparge catusele, rupe lanturile “ oferind noi inceputuri , noi experiente .  Pluto in Capricorn este focarul unui careu in T , un aspect astrologic provocator format cu Luna in Balanta si intreg arsenalul astral din Berbec , asta inseamna ca tema pasarii Phoenix odata mitologica devina acuma realitate . Reinventarea noastra , a relatiilor noastre sunt teme puternice in urmatoarele zile . Pluto ne vorbeste despre moarte , transformare , regenerare  iar cu Pluto in casa muncii , sanatatii, rutinelor zilnice si in conjunctie cu casa partenerului , asociatului , tot ce este invechit trebuie eliminat , este semnalul remodelarii , reinventarii acestor domenii din viata noastra .
In legatura cu Luna Plina in Balanta se afla asteroidul 269 Justitia .
In mitologie , Justitia  este versiunea romana a lui Themis( asteroidul 24)  , Zeita Legii divine si a ordinii divine  ce stabilea regulile traditionale de conduita pentru Zei . Ea este in acelasi timp o Zeita a profetiei , ea a fost vocea divina (themistes) care a instruit omenirea in adoptarea legilor primare de justitie, moralitate –evlavie , reguli de ospitalitate , buna conduita , oferte pioase pentru zei. Ea a fost primul consilier al lui Zeus dar si una dintre miresele lui Zeus . Apare de multe ori asezata langa scaunul de domnie a lui Zeus   purtand tot timpul cu ea balanta dreptatii . Simbolurile ei sunt balanta si sabia iar una dintre faptele ei memorabile este acea in care  ea a cerut lui  Zeus in timpul potopului  “sa se potoleasca” si sa aiba mila de singurii oameni care au supravietuit  (Deucalion si Pira ). THEMIS este personificarea legii divine , a justitiei dincolo de influenta umana , este zeita ritualurilor de ospitalitate , este personificarea vointei divine controland oracolul de la Delfi inainte de a-l ceda lui Apollo . Datorita intelepciunii ei profunde dar si a veridicitatii profetiilor ei , chiar si zeii o consultau si actionau dupa sfatul ei . Insusi Zeus –Jupiter a ascultat-o  refuzand casatoria cu Thetis , predictia ei spunea ca prin aceasta casatorie se va naste un fiu care va fi mult mai bun decat Zeus .Din aceasta cauza , Thetis a fost data in casatorie unui muritor Peleus  pentru ca fiul ei sa nu fie o sursa de pericol pentru zei .
Tot Themis era considerata Zeita Juramintelor . Themis a prezidat si relatia corecta dintre barbat si femeie , baza familiei, juramintele, judecatorii -themistopoloi (slujitorii lui themis)
Justitia este o personificare alegorica , moderna a fortelor morale a sistemelor juridice , corectitudinea legilor divine . Ea este descrisa ca fiind legata la ochi –obiectivitate fara a face favoruri indiferent de identitate, bani , putere , slabibiuni , deci este o justitie oarba dar impartiala . Ea apare de obicei cu o sabie cu doua taisuri in mana stanga simbolizand puterea ratiunii , justitia care poate fi exercitata indiferet de cauza.
Cu Luna Plina in fuziune stransa cu asteroidul Justitia , inclin sa cred ca putem primi sfaturi bune cu privire la relatiile noastre . In acelasi timp , pot fi aduse in lumina ( Luna Plina)  juramintele false ,deciziile incorecte ale unor judecatori , intr-o relatie .  Asa cum Themis i-a spus lui Deucalion sa arunce “ oasele mamei lui “ peste umar pentru a repopula pamantul , inclin sa cred ca si noi putem primi un sfat divin pentru a reinventa un domeniu arid din viata noastra .

Avem in aceste zile pe cer formate doua Yoduri , doua configuratii astrale numite destul de sugestiv “ degetul lui Dumnezeu  sau mana destinului “.
Unul dintre Yoduri format de Jupiter in Gemeni, Pluto in Capricorn si Saturn in Scorpion este o reeditare a Yodului din 28 noiembrie 2012 cand a fost o Eclipsa de Luna in Gemeni dar si a Yodului format pe21 decembrie 2012 la Solstitiu  de iarna-intrarea Soarelui in Capricorn.
Un Yod este o configuratie mai rara si implica planete asezate intr-un  triunghi isoscel format din doua planete in sextil ( aspect de benefic 60 de grade) si ambele planete in aspect de inconjunctie ( aspect de 150 grade ,  orbul trebuie sa fie pana in trei grade )  cu a treia planeta numita focar . Yodul aduce situatii dificile  si relatii stresante  care par sa se repete  pe durata mai multor vieti , este o repetitie a unei misiuni speciale care nu a putut fi perfecta din cauza comiterii unei greseli. Yodul care se formeaza in acest moment  are planeta focar pe Jupiter gradul 11 Gemeni iar baza configuratiei are planetele Saturn retrograd in Scorpion pe gradul 10:26 si Pluto in Capricorn gradul 11:31 . Daca in noiembrie si decembrie ,  Jupiter era in mers aparent retrograd , acuma Jupiter este in mers direct dar Saturn este retrograd , ceva din baza acestei configuratii trebuie refacut , rearanjat , redistribuit .  Saturn aduce restrictii , limitari iar in Scorpion acestea capata aspecte dramatice ,  Pluto in Capricorn aduce obsesii , un singur orizont si transformarea structurilor invechite .  Acesti doi monstri astrali combinati benefic ( sextil, baza configuratiei Yodului ) ne cer sa ne concentram pe problemele de baza ale vietii si sa gasim solutii durabile . Un aspect de sextil chiar daca este un aspect pozitiv ne spune ca ne putem bucura de armonie dupa traversarea unei anumite perioade de asimilare .Aici , este nevoie de un nou nivel de intelegere ,  un grad mai mare de obiectivitate  si un sentiment mai mare de libertate interioara . Deoarece Saturn este in casa V o casa ce vorbeste de creativitate personala , copii , distractii, iubire , hobby  si guverneaza casa partenerului de suflet , asociatul, iar Pluto este in casa muncii , sanatatii , rutinei zilnice , servicii pentru alte persoane ( a fi in slujba cuiva) si in conjunctie cu casa partenerului , in aceste directii  trebuie sa ne deschidei catre oameni noi, idei noi , atitudini noi care ne pot  ajuta sa dobandim o noua cunoastere . Indiferent de aspect , Saturn aduce de multe ori frica , depresie , limitare iar Pluto aduce secrete , transformari majore . Si totusi , planeta focar a Yodului este Jupiter care are un mesaj total opus celor doua planete Saturn si Pluto . Jupiter ne vorbeste despre libertate , eliberare , crestere , expansiune , noroc iar mesajul acestei configuratii poate fi destul de sugestiv “ greutatile ne elibereaza sufletul “. Cum si prin ce ne eliberam ?
Pentru asta ne uitam la semnul lui Jupiter si la casa astrologica energizata , deci vorbim de un Jupiter in Gemeni in casa XII in conjunctie  cu asteroidul de soarta 167 Urda. Jupiter in Gemeni inseamna comunicare , inventivitate mentala , este “intelectualul aventuros “  cu o minte deschisa , cu capacitatea de a vedea toate partile unui argument, unei idei, unei conversatii dar poate extinde si barfa , informatiile fara rost .  Casa XII este o casa karmica , o casa in care ne intalnim cu rezultatele actiunilor noastre din trecut , cu secretele si dusmanii nostri . Casa XII este punctul  culminant al calatoriei noastre , poate fi ultima sansa , renuntatea la individualitatea personala , dragostea neconditionsata , compasiunrea , sacrificiul , dizolvarea limitelor de viata obisnuita in scopul de a ajunge dincolo de realitatea zilnica , este intelepciunea dincolo de timp si spatiu .
Astfel, Jupiter ca si  deget al lui Dumnezeu ne spune ca vom gasi libertatea  noastra prin cooperare , sacrificii ,  compasiune , credinta , dragoste neconditionata , conversatii care pot sa ne ajute sa ne reinventam , “conversatii cu Dumnezeu “. Aici , cu Jupiter in casa XII , divinitatatea ne cere sa cooperam, sa ne ajutam unul  pe celalat , vom depasi toate greutatile doar prin compasiune , mila si ajutor dezinteresat . Pe termen scurt , mesajul acestei planete focar este greu de digerat .Intr-o lume in care fiecare isi doreste sa aiba el cel mai mult indiferent de ce si pe cine afecteaza , valurile acestei configuratii astrale ne pot acoperi din ce in ce mai mult cu greutati si mai mari , aceasta tragedie abatuta asupra rasei umane va misca in cele din urma o noua ordine binevoitoare . Urda este una din cele trei zeite ale soartei din mitologia Nordica . Acest trio de Soarta sunt descrise ca cele trei zeite ce decid soarta oamenilor si zeilor , ele sunt prezente atunci cand un copil se naste si decid soarta lui . Cele trei ursitoare reprezinta trecutul –Urda ( 167) , prezentul –Werdandi(621)si viitorul Skuld ( 1130) . Cele trei zeite sau soarta in mitologia nordica stau sub marele frasin Yggdrasil si tes firele destinelor . Yggdrasil este pomul Lumii si reprezinta axa lumii sau Centrul Divin . Arborele vietii se intinde din interiorul pamantului pana la ceruri si face legatura cu totce are viata . Desi apare ca cenusa , Yggdrasil este vesnic verde simbolizand puterea si neschimbabilitatea . In astrologie , Urda reprezinta  conexiunile sortite  si abilitatea de a vedea trecutul . Acuma , Jupiter in fuziune cu Urda arata ca nu putem schimba nimic din soarta ,  din ceea ce este destinat pentru noi . In acest caz, soarta este mai mult decat liberul arbitru, decat vointa noastra , lucrurile par a se intampla pur si simplu fara nici un control din partea noastra . Presiunea va fi simtita asupra religiei , crezuri, legi ,  opinii , idei , invatatura, karma , informatii divine , trecut , iubire si compasiune.
Cel de-al doilea Yod este format din Jupiter in Gemeni in sextil cu Marte in Berbec si ambele in inconjunctie ( aspecte de 150 grade ) cuSaturn retrograd in Scorpion ce reprezinta focarul acestei configuratii sau degetul lui Dumnezeu , soarta .  Jupiter in sextil cu Marte este un aspect benefic ce induce incredere , viziune clara a dorintelor , gasirea mijloacelor necesare atingerii scopului . Dar Saturn care limiteaza , restrictioneaza este total  incompatibil cu Jupiter si cu Marte .  Focarul Yodului prin semn si casa releva misiunea speciala de indeplinit  , este Degetul sau mana destinului . Este un punct de transformare, de reajustare , un punct de  cotitura , bifurcatii, crize  ce schimba calea vietii . Saturn  in Scorpion este ghidul nostru  pentru a ne asuma responsabilitatea  pentru  tot ceea ce este obscur, ciudat , secret , bani,  banci , banii care fac jocuri politice , sociale , investitii , intrigi, mistere, sex.  Saturn retrograd in casa V ne va ajuta sa ne simplificam viata in domeniul iubirii, creativitatii personale , copii , distractie , hoby-uri prin eliminarea  lucrurilor  , oamenilor care nu fac parte din calatoria sufletului nostru , prin aducerea in viata noastra a ceea ce am pierdut in trecut . Saturn ca si focar al Yodului poate aduce mari dificultati in special legate de bani, putere , sex , iubire , copii , speculatii . Saturn in inconjunctie cu Marte este un aspect ce naste probleme deoarece Marte este nerabdarea , fara limite iar Saturn este restrictia , limita ,  greu de combinat aceste doua energii dar nu imposibil . Cu Marte in casa X  -cariera , viaata sociala si fiind guvernatorul casei XI –prieteni , grupuri , vise , protectori iar cu Saturn in casa iubirii , creativitatii , copiilor si guverneaza casa partenerului , asociatului , in aceste domenii de viata nerabdarea se bate cap in cap cu limitarea .Poate ar trebui sa ne controlam mai mult atitudinile contradictorii , sa incercam sa cultivam rabdarea ,sa gasim acele modalitati care ne pot scapa de stres fara a implica si pe altii . Ganditi-va la aspectul de incnjunctie Marte –Saturn ca la o cursa maraton in care energia lui marte este folosita cu rabdare pentru a reusi. “ Daca vrei sa castigi ceva , alearga o cursa de 100 m . Daca vrei sa traiesti o experienta , alearga un maraton” . Aceast aspect de inconjunctie  este o cursa maraton pentru toti, este o iesire din normal deoarece atat forta fizica cat si forta mentala trebuiesc dozate saturnian , cu rabdare .

Saturn in inconjunctie cu Jupiter  ne cere sa invatam sa vedem obligatiile noastre reale fara sa exageram , fara sa credem ca doar noi putem face anumite lucruri. Acest aspecte aduce nesiguranta , crize in cariera , loc de munca , colegi , parteneriate , iubire, grupuri , asistenta sociala, spitale . Poate ar trebui sa ne folosim mai mult calitatile analitice , sa nu pierdem timpul pe fel de fel de proiecte , relatii care oricum nu ofera incredere , sa nu lasam pe altii sa profite de generozitatea noastra .
Ambele aspecte Yod cer de la noi sacrificii  iar planetele Jupiter in Gemeni si Saturn in Scorpion sunt degetele lui Dumnezeu , sunt voia lui Dumnezeu.
Suntem la o “rascruce de drum “  iar Luna Plina in Balanta ( sensibilitate , suflet , echilibru emotional ) sprijina benefic pe Jupiter in Gemeni ( vorbe mari , vorbe multe ) , Mercur in Pesti (minte intuitiva , sensibila , adeseori intrerupta ) sprijina benefic pe Saturn in Scorpion . Legatura dintre aceste doua Yoduri poate fi vazuta ca o foarfeca a destinului ce va taia tot ceea ce nu mai este benefic vietilor noastre .
Asa cum am spus la inceputul acestui articol , toate planetele aduc un mesaj in acest moment . Daca Luna reprezinta emotia , mama , femeia , Soarele este identitatea , scopul , tatal, barbatul, Mercur este mintea , cuvantul, Venus este valoarea, relatia , iubirea , Marte este forta , luptatorul , un factor de sex, Jupiter este filosoful, credinta , expansiunea , Saturn este datoria , testul, limitarea , Uranus este un factor de trezire , revolutie , Pluto este un factor de transformare , regenerare , acest moment astral cere de la noi  expansiune prin sacrificii  iar sacrificiul nu poate fi negociat .

Uranus in Berbec (socul, undele radio, radiatiile electromagnetice , energia electrica ,radiatiile nucleare , intuitia , viziunea , geniu) este in conjunctie cu asteroidul 19 Fortuna .
Asteroidul 19 Fortuna a primit numele dupa Fortuna –Zeia  romana a norocului atat in bine cat si in rau . Ea a fost o Zeita foarte populara , venerata si invocata in functie de dorintele si circumstantele vietii . In mitologie , Fortuna este fiica lui Jupiter  iar simbolul ei este de obicei roata indicand faptul ca simpla rotire a rotii poate schimba norocul unei persoane .
Ea este infatitasata tinand in mana un corn al abundentei ce reprezinta capacitatea ei de a darui prosperitate iar in cealalta mana tine o carma ce indica faptul ca ea este cea care controleaza modul in care vietile noastre sunt conduse . Fortuna in Berbec in conjunctie cu Uranus in Bebec poate arata un noroc neasteptat in cariera , viata intima , bani ce vin din alta parte , de la partener ,  credite , afaceri , regenerarea unei situatii de viata ( uranus guverneaza casa VIII ) .

Fiti prieteni cu schimbarea  si fiti convinsi ca aceste planete vor da deoparte din viata voastra doar ceea ce este invechit . Utilizati aceste zile sa faceti “curatenie”in relatiile voastre , in mintea voastra , in trecutul vostru . Este un semnal puternic catre divinitate ca sunteti deschisi noilor oportunitati .
Adriana Tudosa
Sursa: http://adriana-astro.com/luna-plina-in-balanta-27-martie-2013-ora-1126-ora-romaniei-un-puzzle-karmic/

Alege iertarea



Un film despre moarte, durere, acceptare si iertare. Un film de o profunzime rara, la finele caruia sigur vei iesi imbogatit.

Descrierea filmului  : Amish Grace (2010) :

Un film excepţional, inspirat din realitate. În anul 2006, un bărbat din Pennsylvania, aparţinând comunităţii amish pătrunde într-o şcoală de fete şi omoară cinci eleve. Paradoxal învăţăturilor sectei sale, face acest lucru deoarece doreşte să se răzbune pe Dumnezeu, care i-a luat fetiţa încă de la naştere. Nimeni nu s-ar fi aşteptat tocmai de la distribuitorul de lapte, Charles Robert, care era un om respectat să facă acest gest necugetat. După atentatul criminal, se sinucide, lasându-şi în urmă soţia şi ceilalţi trei copii.

Sursa: dei-matei.blogspot.ro

Numerologie: Destinul tau in aceasta primavara

Afla ce destin iti este rezervat pentru aceasta primavara in functie de cifra destinului.

Cifra destinului poate spune foarte multe despre tine si despre viata ta, aceasta punandu-si amprenta pe fiecare sector al vietii tale. Calculeaza-ti cifra destinului si afla ce ti-a pregatit aceasta primavara...
Cum se calculeaza
Pentru a afla care este cifra destinului, nu este nevoie de un calcul simplu, facut cu ajutorul aritmeticii de baza. Adunarea, caci despre ea este vorba, se poate efectua in doua feluri:
1) Aduni numerele datei tale de nastere si aduni, apoi, cifrele rezultatului pana cand obtii o singura cifra.
Exemplu: Vom presupune ca ziua ta de nastere este... 20 martie(03) 1980.
20 + 03 + 1980 = 2003 => 2 + 0+ 0+3 = 5 (cifra destinului tau)
2) Aduni toate cifrele corespunzatoare datei tale de nastere. Daca numarul rezultat este format din doua cifre, le aduni si pe acestea, pana cand rezultatul este o singura cifra.
Exemplu: data de nastere 20.03.1980 => 2+0+0+3+1+9+8+0 = 23 => 2+3 = 5 (cifra destinului)
Dupa cum ai observat, poti alege orice algoritm, rezultatul va fi acelasi.
Cifra destinului: 1
Pentru tine, anotimpul acesta este vremea demararii de proiecte, este timpul inceputurilor de drum. Esti plina de energie cu sperante inalte.
Cele mai mari reusite le vei avea in plan profesional, insa nici in sectorul emotional nu iti merge prea rau. Energia ta este potrivita multiplelor sarcini pe care le ai de implinit, iar din punct de vedere mintal, vei avea intotdeauna ceva de asimilat.
Este o primavara aglomerata, plina de proiecte si de dorinte, iar la fiecare pas vei vedea cum visurile incep sa ti se indeplineasca.
Un sfat: Nu iti neglija sanatatea si nu te surmena, oboseala pe care o vei acumula ar putea avea efecte grave din acest punct de vedere.
Cifra destinului: 2
Pentru tine, anotimpul acesta este dedicat colaborarilor si sensibilitatii.
Vei fi preocupata de stabilitatea profesionala, in special. Insa din acest punct de vedere nu trebuie sa iti faci probleme. Vei avea parte fie de o promovare, fie de un ajutor din exterior pentru dezvoltarea proiectelor tale.
Pe plan sentimental, lucrurile raman in echilibru. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, este posibil sa o gasesti acum, insa relatia voastra va avea un traseu lin.
Un sfat: Fii cat mai chibzuita cu finantele tale si nu face investitii, daca nu te-ai informat despre orice detaliu, oricat de mic.
Cifra destinului: 3
Pentru tine, anotimpul acesta este dedicat creatiei: ai multe momente de inspiratie si de dorinta creatoare si iti este usor sa te automotivezi.
Vei avea multiple ocazii sa demonstrezi cat de inovativa si de spontana poti fi, atat acasa, cat si la locul de munca. Orice atingi se va transforma in aur. Nu literalmente, insa vei avea multe reusite pe acest plan, iar remunerarile nu vor fi mai prejos.
Va trebui sa ai grija ca partenerul tau sa nu se simta lasat pe dinafara, totusi – acest fapt ar putea avea consecinte nu tocmai placute. Imparte-ti succesul si bucuriile cu el.
Un sfat: Incearca sa mananci cat mai sanatos in aceasta perioada, cat mai multe fructe si legume – vei avea nevoie de energie.
Cifra destinului: 4
Pentru tine, anotimpul acesta este dedicat carierei: vei munci foarte mult, dar rezultatele vor fi pe masura.
Pe plan profesional se anunta foarte multe provocari, momente de dezamagiri si momente de extaz. Le vei face fata cu brio, nu este cazul sa te ingrijorezi pentru niciunele. Pastreaza-ti cumpatul si asculta-ti intuitia.
Din punct de vedere fizic, esti intr-o forma grozava, ceea ce este un lucru bun, cu atat mai mult cu cat vei depune atata efort in sectorul carierei.
Un sfat: Nu te indeparta prea mult de cei dragi; tine-i aproape la bine si la rau. Succesul este searbad daca, la finalul luptei, nu ai cu cine sa sarbatoresti.
Cifra destinului: 5
Pentru tine, primavara aceasta este vremea pentru libertate si spontaneitate: vei face cateva schimbari importante in viata ta.
Partea buna este ca din punct de vedere financiar, in acest anotimp, lucrurile vor fi destul de echilibrate si de lipsite de evenimente neprevazute. Partea mai putin buna este ca, la acest moment, cariera ta nu are cele mai bune coordonate, fiind tentata de orice schimbare, de orice oferta noua de lucru.
Acasa totul merge bine. Vei primi exact atata afectiune de cata ai nevoie si, atunci cand iti va veni randul, vei avea asupra cui sa iti reversi iubirea. Pastreaza relatiile asa cum sunt acum si, din acest punct de vedere, vei fi fericita.
Un sfat: Incearca sa te hotarasti cat mai repede care este traseul profesional pe care vrei sa il urmezi, oscilarile acestea nu sunt tocmai constructive pentru viitorul tau.
Cifra destinului: 6
Pentru tine, anotimpul acesta este rezervat familiei: cel mai mult te vor preocupa problemele casnice si vietile celor dragi.
Din punct de vedere financiar, se pare ca nu vei avea nicio grija in aceasta perioada. Cariera, de asemeni, este intr-un punct multumitor.
Intuitia iti spune sa fii cat mai aproape de cei dragi si sa iti petreci cat mai mult timp alaturi de ei si nu te insala: dat fiind ca alte grijii majore nu ai, nu exista niciun motiv si niciun pretext sa pierzi timpul cu altceva.
Un sfat: Nu te mai teme si nu iti mai nega emotiile, oamenii sunt fiinte complementare, cu ganduri si sentimente.
Cifra destinului: 7
Pentru tine, primavara aceasta este inchinata spiritualitatii: te vei ingriji de propriul spirit si vei dedica mult timp meditatiei.
Sanatatea ta mintala este pe primul loc in topul preocuparilor. Multumita faptului ca acum celelelte coordonate ale vietii tale sunt intr-un oarecare echilibru, este vremea sa te ocupi de lumea ta interioara.
Pe plan profesional, te poti lasa purtata de val, nu se anunta schimbari majore – nimic ce nu ai putea asimila cu usurinta. Va trebui sa te ingrijesti, totusi, de gasirea unui echilibru intre emotii si cariera: nu ii neglija total pe cei care ti-au fost alaturi pana acum.
Un sfat: Nu te desprinde prea mult de real, nu risca sa fii prinsa in acea dimensiune a meditatiei. Cauta echilibrul, nu evadarea din real.
Cifra destinului: 8
Pentru tine, anotimpul acesta vine cu recunoasterea meritelor: vei primi, in sfarsit, recunostinta si respectul pe care le meriti.
Pe plan profesional si pe plan financiar totul merge destul de bine, dat fiind contextul. Ai atins un punct de stabilitate din acest punct de vedere, ceea ce iti permite ca in timpul liber sa iti setezi noi teluri. Odata ajunsa aici, primesti atentia pentru care ai muncit atat, laudele si respectul coechipierilor.
Este timpul potrivit pentru planificarea unor vacante sau a unor weekenduri interactive. Va trebui sa fortifici relatiile cu prietenii si cu familia.
Un sfat: Condimenteaza-ti putin viata de cuplu, monotonia nu aduce cu sine nimic bun. Nu te lasa pe o ureche doar pentru ca l-ai cucerit deja.
Cifra destinului: 9
Pentru tine, primavara aceasta este vremea schimbarii: iti vei elibera spiritul si vei reusi sa faci schimbarile de care aceasta are nevoie pentru a creste.
„Vremea schimbarii” se refera la mici evenimente din sectorul profesional: evenimente mici, cu urmari importante. Pregateste-te pentru orice, insa fara a te impacienta. Trebuie sa iti mentii calmul indiferent de suisurile si coborasurile situatiei.
Totusi, in aceasta perioada, inima ta este acasa: pe plan sentimental, totul merge cum nu se poate mai bine, indiferent de dinamica celorlalte aspecte ale vietii tale.
Un sfat: Atunci cand trebuie sa iei decizii importante, ia in calcul eventualele consecinte si posibilele schimbari in raporturile cu ceilalti.
Sursa foto interior si prima pagina: Depositphotos.
Sursa: horoscop.kudika.ro



















Cate nu se spun despre noul papa. Inca un material! Sa speram ca nu este asa......


In 13.03.2013, a fost ales un nou Papă. După mai bine de o lună, perioadă în care fel de fel de speculații s-au născut cu privire la viitorul Papă, iată-ne că într-o dată dominată de cifră 13, catolicii din întreaga lume au un conducător.
După cum scriam și ieri, noul șef de la Vatican este cardinalul argentinian Jorge Bergoglio, care și-a ales numele de Francisc I (nume provenit din germana veche care semnifică reprezentantul poporului franc…masoneriei) pentru a conduce Biserica Catolică.
Dacă facem o incursiune în timp și ne aducem aminte de profeția Sfântului Malachia este imposibil să nu știm că acesta a prevestit că cel de-al 266-lea papă va fi “negru”. Toată lumea s-a așteptat ca papa ales ieri să fie cardinalul Peter Turkson, doar pentru că este de culoare. Însă nu a fost așa și toată lumea a răsuflat ușurată pentru că Sfântul Malachia s-a înșelat iar Apocalipsa se amână într-un fel sau altul.
Lucrurile sunt puțin mai complexe de atât pentru că Jorge Bergoglio sau Francisc I ascunde un secret important pe care toată lumea l-a ignorat. El face parte din ordinul iezuiților și conform organizării acestei societăți secrete, Jorge Bergoglio poartă titlul de general al Americii Latine.
Fiecare general al ordinului iezuiților este supranumit și “Black Pope” sau ” Papa Negru“.
papa negru
Ordinul iezuiților sau Societatea lui Iisus
Bazele ordinului au fost puse la data de 15 august 1534 de către un grup de studenți ai Universității din Paris, în frunte cu Ignațiu de Loyola. Ordinul a fost aprobat pe 27 septembrie 1540 de Papa Paul al III-lea, prin bula „Regimini militantis Ecclesiae”. Totodată, Superiorul general al iezuiţilor (aşa-numitul “Papa negru”, “negru” semnificând activităţile malefice, ascunse) da ordine actualului papa. De altfel, ordinul iezuiţilor îşi are sediul tot în Roma, în apropierea Vaticanului.
Se mai spune că iezuiții superiori sunt adevărați vrăjitori, ei închinându-se lui Lucifer. Alberto Rivera, cel care a făcut parte în anii ’60 ai secolului trecut din conducerea ordinului iezuiţilor, a fost invitat la o “ceremonie neagră” în Spania, organizată de iezuiţi, în care participanţii purtau pelerine negre şi se închinau lui Lucifer.
De asemenea, se vehiculează ideea că iezuiții sunt una și aceeași persoană cu reprezentaţii masoneriei.
Istoricul american James Parţon este de părere că „dacă veţi lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, până veţi ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veţi descoperi că individul din vârf şi şeful iezuiţilor, sunt una şi aceiaşi persoană.
Sfântul Malachia avea totuși dreptate
Conform predicțiilor Sfântului Malachia ultimul papă de la Vatican va fi negru.
Bineînțeles că nu culoarea pielii contează, ci faptul că este reprezentantul unui ordin malefic, care a ajuns în vârful piramidei de la Vatican.
Astfel, Francisc I sau “Papa Negru” este pe cale să îndeplinească scopul suprem al iezuiților, acela de a conduce lumea cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon.
francisc I
Ordinul iezuiților, în frunte cu noul Papă, Francisc I, controlează numeroase servicii secrete din întreaga lume. Interesant faptul e că CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, fratele său fiind preot dominican, Vincent Donovan. Aşadar, CIA a fost fondată sub oblăduirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodată, iezuiţii sunt cei care au adus în rândurile CIA o mulţime de soldaţi nazişti, pe care iezuiţii i-a folosit pentru a-i ucide pe evrei în Europa. Astfel că CIA de azi este o armă, o armă de spionaj folosită de Vatican.
Apocalipsa
Un vechi proverb francez spune că “atunci când doi iezuiți se întâlnesc, diavolul este întotdeauna acolo pentru a face un trio“.
Odată ce generalul iezuiților a devenit Papă, un Papă Negru, atunci putem spune că profeția Sfântului Malachia este pe cale să se petreacă, iar Apocalipsa va pune stăpânire pe întreaga planetă.

Principalele zece alimente care ajută la detoxifierea organismului


Principalele zece alimente care ajută la detoxifierea organismului
Detoxifierea organismului se produce prin îndepărtarea reziduurilor acide şi a toxinelor acumulate zilnic din: aer, medicamente, alimentaţie, sau generate de stres sau paraziţi. Astfel, fiinţa umană recâştigă un atribut redutabil în lupta cu boala: vitalitatea.
Atunci când toxinele nu sunt eliminate în mod corespunzător, se creează un mediu favorabil pentru dezvoltarea agenţilor patogeni precum bacterii, viruşi şi ciuperci, care conduc la boală. Pe parcursul unui an, organismul uman acumulează între 4,5 şi 5 kilograme de toxine, manifestările clinice fiind sub formă de: celulită, lipoame, fibroame, chisturi, litiază etc.
Există cateva indicii prin care organismul ne pune în gardă, avertizându-ne cu privire la existenţa un grad ridicat de toxicitate:
  • dureri de cap, migrene;
  • oboseală;
  • cearcăne;
  • acnee, pete pe piele, iritaţii, piele uscată;
  • apariţia negilor;
  • apariţia lipoamelor, fibroamelor;
  • luarea în greutate;
  • căderea părului;
  • dureri de coloană;
  • balonare;
  • unghii friabile şi cu dungi albe;
  • răceli frecvente;
  • transpiraţie urât mirositoare;
  • alergii;
  • stare de iritabilitate.
Ţinând cont de stilul de viaţă actual şi „bombardamentul” alimentar nesănătos la care ne supunem organismele zi de zi, sunt necesare minim două cure de detoxifiere pe an. Este recomandat ca acestea să fie însoţite şi de activităţi fizice regulate, o alimentaţie alcalină, dar şi o „curăţire” la nivel mental şi construirea unei gândiri pozitive.
Acumularea toxinelor în corpul nostru duce la îmbătrânire şi chiar o îmbătrânire prematură.
Mai jos sunt prezentate zece alimente care favorizează detoxifierea organismului şipe care este bine să le includem în regimul alimentar cât de des posibil, pentru a putea declanşa procesul automat şi natural de curăţare.

  1.      Lămâi

Lămâile revigorează digestia prin stimularea eliberării de enzime, iar vitamina C ajută la transformarea toxinelor într-o formă solubilă ce poate fi eliminată cu uşurinţă din organism. De asemenea, lămâile ajută la stimularea ficatului şi la purificarea sângelui.

  2.      Sfecla

Sfecla este un produs minunat. Aceasta este plină de substanţe nutritive şi este o sursă foarte bună de vitamina B3, B6 şi C, plus beta-caroten, magneziu, calciu, zinc şi fier. Sfecla asistă ficatul şi vezica biliară să descompună toxinele, iar fibrele ei sunt perfecte pentru digestie şi eliminare. Sfecla crudă tocată, combinată cu verdeţuri şi cu puţin suc de lămâie, este o alegere ideală pentru curăţarea organismului.

  3.      Mere

Merele furnizează o cantitate importantă de fibre şi substanţe nutritive, şi ajută la stimularea funcţiei bilei, organ care are rol, alături de ficat, în curăţarea toxinelor. Fibra solubilă din mere, pectina, este de mare ajutor în eliminarea metalelor grele şi a aditivilor alimentari din organismul uman. Însă este important să consumăm doar mere organice şi să ţinem cont de faptul că merele se numără printre alimentele cele mai stropite cu substanţe chimice.

  4.      Legume verzi

De la legumele verzi ne ajută foarte mult clorofila. Clorofila curăţă organismul de toxine, metale grele, ierbicide şi pesticide. Nutriţioniştii recomandă adăugarea alimentelor verzi în alimentaţie, cum ar fi legume verzi, frunze, broccoli, castraveţi, ţelină, varză, ceaiuri de păpădie, suplimente de chlorella. Legumele verzi ajută în detoxifiere, cresc conţinutul de oxigen şi purifică sângele, însă, în acelaşi timp, reprezintă un element esenţial din orice alimentaţie sănătoasă şi vitalizantă.

   5.      Usturoi

Usturoiul crud este incredibil. Usturoiul are proprietăţi foarte puternice antivirale, antiseptice şi antibiotice. Usturoiul poate ajuta la stimularea ficatului în ceea ce priveşte producţia de enzime de detoxifiere, care ajută la filtrarea toxinelor din sistemul digestiv.

  6.      Legume marine

Legumele marine conţin o bogăţie de antioxidanţi care ajută sângele să se alcalinizeze şi care întăresc tractul digestiv. Acidul alginic din legumele de mareabsorb toxinele din tractul digestiv. De asemenea, au şi o varietate largă de minerale.

  7.      Germeni de broccoli

Germenii de broccoli îşi au propriul loc în această categorie de alimente. Germenii de broccoli conţin fitochimicale importante care ajută la procesul de detoxifiere într-o proporţie mult mai mare decât legumele de broccoli ajunse la maturitate (care, de asemenea, sunt foarte bune). Aceste fitochimicale stimulează enzimele de detoxifiere din tractul digestiv. Totodată, germenii de broccoli au un conţinut extrem de ridicat de antioxidanţi.

  8.     Ceai verde

Toată lumea ar trebui să ştie că ceaiul verde este o sursă bogată de antioxidanţi,unii dintre ei fiind catechinele. Catechinele cresc funcţia hepatică, ceea ce ne şi dorim. În plus, consumul de ceai verde ajută la hidratarea organismelor noastre.

  9.     Anghinare 

Anghinarele cresc producţia de bilă şi, în acelaşi timp, purifică şi protejează ficatul.De asemenea, anghinarele au un efect diuretic uşor asupra rinichilor, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor, odată ce ficatul le descompune. Unele studii au arătat căanghinarele pot regenera ţesutul hepatic. De asemenea, anghinarele au un conţinut foarte mare de fibre, care, după cum bine ştim, ajută la procesul de eliminare.

  10.    Coriandru

Un alt aliment verde care trebuie menţionat în mod special este coriandrul. Coriandrul este foarte bun la eliminarea metalelor grele din organism. De fapt, compuşii chimici din coriandru se leagă de aceste toxine, separându-le de sânge, ţesuturi şi organe şi ajută la eliminarea lor din organism.
Sursa: www.financiarul.ro

SOCANT: CUM DORESTE ELITA MONDIALA SA CONDUCA LUMEA ?


COMENTARIU SFATUITOAREA:

Urmatorul material ne arata ce vor "ei", elita mondiala sau cum s-or numi ei, sa devenim niste sclavi tampiti, care sa poata fi manipulati asemenea oilor. Ce poate fi mai simplu decat sa conduci o lume de retardati!

Asa ceva nu trebuie sa se intample. Dupa parerea mea, asta arata disperarea lor si pe de alta parte arata ca lupta impotriva intunericului ete aproape de a fi castigata.

Doamne ajuta-ne sa biruim!

Oamenii de ştiinţă britanici lucrează la un preparat care să reducă inteligenţa

Oamenii de ştiinţă britanici lucrează la un preparat care să reducă inteligenţa
- Oamenii de ştiinţă britanici şi-au propus să conceapă un preparat care să poată reduce permanent nivelul intelectual al individului cu 10, 30 şi 50 de puncte pe scara IQ Eysenck, relatează MedDaily.
“Idioţii alcătuiesc majoritatea populaţiei Planetei. Ei nu pot să se facă deştepţi peste noapte şi nu vor începe pe neaşteptate să se poarte în mod corespunzător. Nu această categorie trebuie să se schimbe, ci cei aflaţi în minoritate”, adică oamenii inteligenţi, explică Cornelius Grouppe, neurolog şi senior cercetator la SleepThinker.
Un comprimat de MinusIQ poate reduce inteligenţa în funcţia de nivelul de concentraţie al substanţei active a preparatului.
Autorii acestui preparat controversat recomandă un coeficient de inteligenţă (IQ) de 70 de puncte. “Nu vă faceţi griji! Cu un asemenea IQ vă veţi putea lega în continuare şireturile la ghete şi veţi putea să compuneţi chiar muzică rap de nivel mediu”, asigură ei.
După consumul unei pastile de MinusIQ, Cornelius Grouppe recomandă petrecerea restului de timp la domiciliu, în faţa televizorului, eventual pentru un program MTV, sau lecturării ziarelor tabloide.
Din păcate, tratamentul împotriva inteligenţei, care te poate face fericit într-o lume de idioţi are şi efecte secundare.
“Toţi oamenii, de care până atunci nu aţi avut habar, dintr-o dată vor începe să vă enerveze – reprezentanţi ai altor rase sau ai unor orientări sexuale diferite, cei care au mai mulţi bani decât voi sau, în general, toţi cei care sunt diferiţi de voi”, afirmă neurologul menţionat, într-o înregistrare video ce aminteşte de o glumă de 1 Aprilie.
Sursa: : www.financiarul.ro