sâmbătă, 16 iulie 2011

VIITORUL NOSTRU CU AJUTORUL DOMNULUI

Se zice că Satana şi-a scos odată uneltele sale la vânzare. Erau expuse toate: ura, invidia, gelozia, înşelaciunea, linguşeala, mândria, trufia ş.a.m.d., fiecare dintre ele la un anumit preţ. Pe o margine era expusă o unealtă ce, la prima vedere, părea lipsită de nocivitate şi care, deşi era foarte uzată, avea un preţ extrem de ridicat. Unul dintre cumpărători l-a întrebat ce era acea unealtă şi de ce avea un preţ atât de mare.
“Aceasta este descurajarea” – i-a răspuns Satana. “Mi-a fost cu mult mai folositoare decât toate celelalte la un loc. Cu ea pot străpunge inima tuturor mai adânc decât cu orice altceva. Este atât de uzată deoarece am folosit-o aproape asupra oricui. Şi cel mai bun lucru este că foarte rar cineva realiza că o folosesc ca unealtă”.
Inamicul încă foloseşte descurajarea ca o unealtă a sa şi o foloseşte asupra noastră în fiecare zi. Deoarece descurajarea vine adesea din pesimismul privitor la modul de desfaşurare a evenimentelor din viaţa noastră, una dintre cele mai bune căi de contracarare a sa este de a înţelege perspectiva Domnului asupra viitorului nostru. Pentru a putea face aşa, trebuie să ne debarasăm de două mituri foarte puternice.
Primul mit despre viitor este acela că situaţia noastră va fi întotdeauna la fel. Dacă serviciul pe care l-ai avut a fost întotdeuna teribil, eventual vei îmbrăţişa mitul că aşa va fi permanent. Aceeaşi perspectivă se poate aplica şi căsătoriei, casei, părinţilor, copiilor sau oricărei alte situaţii adverse cu care ne luptăm. Descurajarea ne face să interpretăm trecutul şi prezentul ca pe un model indestructibil, ceea ce ne împinge într-o şi mai mare descurajare. Dacă dorim să privim viaţa prin perspectiva Domnului, trebuie să respingem cu toată puterea acest mit.
Al doilea mit despre viitor este acela că, atunci când dorim să facem o schimbare în bine, ne aşteptăm ca lucrurile să înceapă a se îmbunătăţi imediat. Mulţi oameni se găsesc în situaţii copleşitoare prin dificultăţi şi încep a se ruga, a merge la biserică, a studia Biblia, reexaminându-şi, în consecinţă, stilul de viaţă. Dar când ajung să considere timpul consumat în această direcţie, fie el o săptămână, o lună sau un an, şi constată că nimic nu s-a schimbat spre mai bine, se simt ca şi cum ar fi avut o experienţă dezamăgitoare. Asta fără a se sinchisi de lungile perioade în care au sădit sămânţa cea rea la slujbă sau în familie, spre exemplu pentru peste 20 de ani. Cei mai mulţi îşi doresc ca, dacă au făcut unele schimbări spre îndreptare, să vadă imediat şi consecinţele producându-se. Se poate ca uneori îndurarea Domnului să lucreze şi aşa, dar cu siguranţă nu întotdeauna. Uneori fructul smeririi noastre va lua o mai lungă perioadă de timp pentru a se coace.   
Perspectiva Domnului asupra viitoarului nostru este astfel: “Ferice de cel ce rabdă ispita. Căci după ce a fost găsit bun, va primi cununa vieţii, pe care a făgăduit -o Dumnezeu celor ce -L iubesc” – Iacob 1:12.
Aceasta este o mare promisiune. Ea ne dă curaj în a ne încrede că lucrurile se vor schimba, că toate cele ce ne sufocă acum nu sunt permanente.
Dar această promisiune ne reaminteşte, de asemenea, că schimbarea cere perseverenţă. Ea nu se petrece, în mod uzual, peste noapte. Dumnezeu onorează în timp obedienţa iubitoare şi credinţa ce o însoţeşte. Şi răsplata celui ce rabdă este cununa vieţii.
Dumnezeu promite o deplină împlinire şi o fericire cu mult peste cele mai arzătoare vise ale noastre. Când trecem prin încercări, deja începem să experimentăm promisiunea Sa. De aceea, dacă veţi intâlni o persoană gentilă, iubitoare şi înţeleaptă care radiază iubirea lui Iisus, vă pot garanta că acea persoană a suferit multe. Modalitatea prin care Dumnezeu produce astfel de persoane este adversitatea. Ele nu renunţă, viaţa lui Iisus începe să se manifeste prin ele şi ele capătă o fericire şi împlinire interioară de la Domnul care nu mai pot fi atinse de circumstanţele acestei vieţi şi care vor fi puternic dezvoltate in ceruri.
Cum priviţi spre viitor? Prin prisma oricărui necaz pe care îl întâmpinaţi astăzi, sau îl vedeţi prin certitudinea promisiunii Domnului?
Nu vă daţi bătuţi şi nu vă îndoiţi. Dumnezeu spune că veţi primi o recompensă când încercarea se va fi terminat. Veţi avea o viaţă împlinită pe acest pământ, în comuniune cu El, şi veţi primi o cunună cerească eternă.
Iar descurajarea va fi numai o veche şi uzată unealtă ce nu va mai putea fi folosită niciodată asupra voastră.
Sursa: Dulce Romanie

Cutremurul din Japonia ne-a schimbat modul de gandire

Nu a fost doar un cutremur. Nu a fost un simplu tsunami. Nu este simpla nici criza nucleara in desfasurare. Campul electromagnetic al planetei s-a schimbat. S-a intamplat in orele de dinaintea Cutremurului si cateva ore dupa Cutremur. Din acest motiv, creierele noastre si modul in care gandim s-au schimbat.
Ce inseamna asta?Deplasarea fizica a Pamantului, care a insotit schimbarea campului electromagnetic, a produs in corpurile noastre o schimbare mult mai concreta a ceea ce trebuia schimbat, astfel incat tiparele nostru de gandire nu vor regresa. Acesta este un dar pentru omenire, din partea tuturor celor care indura greutati si pierderi in Japonia.
Functionarea creierelor noastre s-a schimbat. Am pierdut accesul facil la unele amintiri. Genul de amintiri care ii arata calculatorului nostru, ultimele site-uri vizitate pe browser. Nu mai avem acces la aceasta memorie. Nu ne putem intoarce inapoi. Nu mai suntem cei care am fost.
Corpurile noastre rezoneaza cu Pamantul fizic. Avem capacitatea, desi poate am blocat-o, de a fi telepatici cu Pamantul. Multe persoane gasesc ca este mai usor sa fie telepatice cu emotiile lor. Stiu ca rezoneaza cu amaraciunea, frica si durerea pe care la vad la televizor. Altele rezoneaza cu Pamantul, pe masura ce acesta aduna tensiunea si o elibereaza. Ca atunci cand plecam intr-o calatorie, la fel este si Gaia, al carei corp este Pamantul fizic.
Motorul personal al schimbariiMai exista si cateva alinieri si miscari astrologice. care ne sporesc raspunsurile emotionale la stimulii externi. Acesti stimuli nu trebuie sa fie evenimente indepartate, ci sunt mai degraba legati de interactiunile noastre cu prietenii apropiati, cu colegii de serviciu sau cu familia. Aceste emotii puternice sunt combustibilul care alimenteaza motorul schimbarii. bazat pe personalitate. Poate ca nu ne place sa traim aceste sentimente puternice, dar sufletul nostru recunoaste ocaziile de evolutie!
Astrologia acestei primaveri, recentele schimbari majore ale campului electromagnetic, cutremurul si problemele nucleare care au rezultat ne-au facut deja sa folosim motorul personal al schimbarii. Singura intrebare este: Alegem sa fim la volan?
Acupunctura PamantuluiCampul electromagnetic care inconjoara Pamantul este generat de Pamant si de fiintele care sunt prezente la suprafata si in interiorul Pamantului. In definitia mea pentru fiinte, includ plantele, animalele, mineralele si tot ceea ce a creat omenirea, inclusiv uzinele nucleare. Aceste uzine nucleare emit campuri electromagnetice. Intr-o masura mai mica, liniile electrice din curte, care aduc curentul electric in casa, impreuna cu liniile de telefon si cablul tv, genereaza si ele mici campuri electromagnetice. In consecinta, campul electromagnetic mai mare al planetei este afectat de aceste campuri electromagnetice mai mici.
Ghizii mei mi-au sugerat sa ma gandesc la acest lucru, ca la acupunctura. Daca planeta este pacientul, atunci campul electromagnetic planetar este corpul energetic al pacientului. Reactoarele nucleare sunt ace introduse in corpul pacientului – in acest caz, Pamantul. Daca cineva infige la intamplare ace in corpul altcuiva, sunt sanse ca aceste ace sa nu atinga puncte majore de acupunctura sau chiar puncte minore, astfel incat sa perturbe fluxul de energie pe un meridian dat. Orice intrerupere pe meridiane sau ale chi-ul pacientului, care nu se datoreaza unei activitati intamplatoare, se va reface in cateva ore sau zile, dupa indepartarea acelor.
In cazul planetei nostre, reactoarele nucleare si alti producatori la fel de mari de campuri electromagnetice au fost trantite la pamant. Dar nu sunt raspandite uniform. Sunt aglomerate in anumite regiuni, aliniate pe coastele Japoniei si pe coasta de est a Statelor Unite. Este posibil ca aceste aglomerari sa formeze meridiane secundare de energie, fiecare reactor functionand ca un punct nodal puternic. Aceste meridiane secundare de energie exista de-a lungul meridianelor naturale de energie ale Pamantului. Acolo unde se aglomereaza, formeaza puncte nodale secundare.
Intrebarea mea merge intr-o directie diferita de cea la care va asteptati. Ma intreb daca energiile Pamantului si constiinta Gaiei simt aceste meridiane secundare si daca le poate incorpora pentru a catapulta schimbarea in constiinta umana? Cu alte cuvinte, ceea ce a construit omenirea este gresit. A fost folost intr-o maniera pe care nu am anticipat-o sa ne ajute sa descoperim mai repede, un mod nou de a vedea si de a interactiona cu Pamantul nostru. Acest lucru nu este prea placut. Poate ca acest discomfort ne va motiva sa cautam, in sinea noastra, punctul central de liniste. Sau sa lucram in gradina. Sau sa vorbim cu un prieten drag.
Binecuvantarile mele pentru fiecare dintre voi,
Norma Gentile
Sursa: editura_foryou
Sursa: blogul meu

Portofelul regasit

Antoine Blondin, unul dintre cei mai buni scriitori ai generatiei sale si mare amator de vinuri bune, povesteste cum intr-o zi s-a aflat in dificultate la aeroportul din Londra, caci, sezand la vama, nu si-a gasit actele care era sigur ca le avusese la in momentul in care a parasit Parisul, unde le prezentase politistilor.
In timp ce un functionar al companiei de zbor le cauta in avion daca nu cumva fusesera uitate acolo, Blondin astepta intr-un salon pentru V.I.P.-uri unde functiona un bar bine aprovizionat. Desigur, el a comandat un pahar de vin, apoi altul. La un moment dat telefonul a sunat si barmanul a raspuns. Pe o hartie a scris numele clientului sau. Uimit, francezul s-a inchis intr-o cabina pentru a rspunde la solicitarea telefonica.
Era un anume dr. Cartier care gasise portofelul continand pasaportul si alte acte ale lui Bondin si care il sunase la numarul sau din Paris care figura in cartea de telefon! Prin ce mister sau magie acest apel ajunsese nu la domiciliul sau ci direct la locul unde se afla acum Blondin, nimeni nu poate sa stie. Alta coincidenta : dr. Cartier l-a chemat pe Blondin dintr-o cabina apropiata de salonul unde astepta si se gasea francezul si a putut sa-i dea portofelul pierdut direct in mana.
Sursa: Enigme

Avertisment!

Intuisem bine motivul scandalului facut de Basescu si masurilor stabilite in CSAT. Articolul aparut pe  EN  intareste cele spuse. Urmeaza o perioada decisiva pentru Romania. Fie intram intr-o dictatura cum nu s-a mai cunoscut de pe vremea Legionarilor, fie vom avea din nou o rasturnare gen 1989. Nu iti trebuie pregatire de specialitate ca sa vezi ca: Situatia romanilor este sub pragul “sustenabilitatii“; Presedintele nu mai rationeaza, este rupt total de realitate, Bobu-Boc executa fara sovaire orice ordin, oricat de demente ar fi; Armata fierbe, generalii in rezerva se razvratesc unul cate unul, cei activi isi musca limba; Politia si serviciile secrete incep sa se retraga din “dispozitiv“; 

Pe plan extern, presedintele este izolat, cu toate incercarile sale slugarnice de a “ghici” si indeplini cea mai mica dorinta a marelui prieten “unchiul Sam“ prin sacrificarea militarilor romani in Afganistan si oferirea de contracte, baze militare, inchisori si concesii firmelor civile sau militare de peste ape; Sanatatea Comandantului Suprem este subreda, oricat ar incerca sa acopere asta. Ce a mai ramas de facut? Ori sa demisioneze (dar asta iese din discutie), ori sa treaca la masuri extreme. Si asa cum spuneam, ordinele date in CSAT nu erau date  – asa cum s-a “legendat” – impotriva mafiei si coruptiei, ci impotriva presei si a demonstratiilor de protest. 


Sa nu va mire daca o sa vedeti la viitoarele demonstratii, sticle, pietre , bate, ARME, din toate partile. Vor fi infiltrati agitatori in toate grupurile de manisfestanti, care vor provoca, vor forta astfel incat sa dea jandarmilor dreptul de a pune in aplicare noile ordine si “recomandari“ date in CSAT de catre “El Comandante Maximo“. Din partea unui animal ranit trebuie sa te astepti la orice, iar Basescu este in aceasta situatie acum. Se simte haituit, inconjurat de dusmani, nu mai vede nici o scapare, este disperat. La disperare, omul nu mai rationeaza , nu mai judeca, instinctul de conservare ii spune ca trebuie sa isi salveze pielea. Si va face ORICE sa si-o salveze. In plus, acum – fata de atunci: 

- Presa este cu mici exceptii impotriva conducatorului neiubit ;
- Economia este pe butuci;
- Cercul sustinatorilor se ingusteaza pe zi ce trece ;
- A cam epuizat pisicile pe care sa le arunce in curtea vecinilor ;
- Credibilitatea e la cota de avarie;
- Nu mai are ce sa mai promita , dar nici cum sa mai ameninte ;


Intrebarea care se pune acuma este daca noul ministru ii va executa ordinul si daca Jandarmii il vor pune in aplicare . Cred ca este momentul sa ne aducem aminte sau sa le aducem aminte de mineriade si revolutie , ca sa vada unde pot duce ordinele de represiune si ce consecinte vor avea . Ar trebui sa li se aminteasca tinerilor si mai varstnicilor jandarmi de sinuciderile si accidentele “suspecte “ ale unora din cei ce au executat ordine asemenatoare . CINE NU INVATA DIN ISTORIE E CONDAMNAT SA O REPETE .

 Asa ca dragi sindicalisti, daca participati la demonstratiile ce vor urma , cateva sfaturi nu strica :
- uitati-va bine pe cine aveti langa voi ;
- nu lasati persoane straine sa patrunda in grupul cu care sunteti;
- uitati-va atent la cei ce sunt imbracati mai gros , par mai ciudati, sunt “trotilati” sau mai “exuberanti”; 
- nu va lasati provocati de oameni pe care nu ii cunoasteti ;
- evitati situatiile conflictuale ;
- nu provocati organele de ordine ;
- nu purtati obiecte contondente sau care pot provoca rani; 
- urmati-va conducatorii de grup; organizati-va in grupuri de cate 10-15 incat sa va puteti supraveghea , sprijini si tine aproape unul de altul; 
- nu va risipiti, nu va rupeti de grup; 
- daca apar conflicte regrupati-va si stati calmi ; 
- luati-va la voi batiste sau esarfe cu care sa va protejati daca se folosesc gaze ;
- actionati in grupul pe care il cunoasteti , stati compact ;
- sa aveti la voi sticle mici de maxim 0,5 l cu apa , sa va puteti spala ochii daca se folosesc gaze lacrimogene . De ce mici ? Pentru ca cele mari pot fi interpretate ca “arme” ;
- daca au loc provocari si batai intre fortele de ordine si manifestanti, prindeti-va unul de altul si cu calm , retrageti-va intr-un loc sigur, fara sa fugiti ;
- Sa aveti la voi pentru orice eventualitate , o rola de bandaj si putina vata . Eventual o sticluta cu apa oxigenata ; 

- Folositi-va telefoanele sau camerele foto pentru a fotografia-filma tot ce pare mai ciudat sau deosebit, inclusiv participanti “echipati ” mai aparte;
- APARATI-VA SI RIDICATI-VA COLEGII, DACA ESTE VREUNUL LOVIT SAU BRUSCAT. NU II LASATI SINGURI 

Din partea unui animal ranit trebuie sa te astepti la orice, iar Basescu este in aceasta situatie acuma. Se simte haituit, inconjurat de dusmani, nu mai vede nici o scapare , este disperat. La disperare , omul nu mai rationeaza , nu mai judeca,  instinctul de conservare ii spune ca trebuie sa isi salveze pielea si va face orice sa si-o salveze . 

ATENTIE, SE TRAGE!

Sursa: LUCID 666

ARE NASA O NAVETA SPATIALA SECRETA CU CARE SA FUGIM DE PE TERRA IN CAZ DE DEZASTRU?


SURSA POZA: DARKROASTEDBLEND.COM
Pentru a putea evolua, oamenii trebuie sa paraseasca planeta Pamant. Cel putin asa sustin tot mai multi oameni de stiinta. Astfel, ne vom schimba viziunea de la una centrata asupra Pamantului la una deschisa spre intregul sistem solar si chiar asupra intregii galaxii.
Fiul cunoscutului fizician Freeman Dyson, George Dyson, vorbeste despre “Proiectul Orion”, o naveta spatiala de dimensiuni foarte mari, mare cat cladirea-simbol a New York-ului, Empire State Building. Aceasta ar urma sa fie propulsata cu mijloace nucleare, scrie Daily Galaxy.
Bombele atomice care ar alimenta-o ar fi in stare sa distruga jumatate din planeta noastra. Avantajele ar fi, insa, imense. Cu ea am putea ajunge in cinci ani pe planeta Saturn, de exemplu. Proiectul maret al NASA ar putea fi activat in cazul in care vom fi amenintati cu extinctia de un asteroid.
Versiunea britanica
Intre timp, britanicii lucreaza la “Proiectul Icarus”, prin care spera sa ajunga pana la stele. Lansat in 2009, studiul are rolul de a lansa o misiune fara echipaj uman in calatorii interstelare. Pentru a ajunge la o stea din apropiere, o asemenea naveta spatiala fara ehipaj uman ar avea nevoie de un secol. Conditia ar fi ca ea sa depaseasca viteza luminii cu 5%.
Exista si o alternativa mai ecologica pentru a calatori interstelar. Soarele ne-ar putea fi de mare ajutor in aceasta incercare, iar o naveta care sa aiba panouri solare cu o lungime de mai multi kilometri ar fi tocmai potrivita. Energia nucleara este mai greu de obtinut pentru a putea fi folosita intr-un asemenea scop.
SURSA: ZIARE.COM