vineri, 7 noiembrie 2014

Horoscopul României – noiembrie 2014 şi în perspectivǎ

Tranzitele planetare actuale peste harta natalǎ a României reflectǎ fidel evenimentele dintre momentul Luna Nouǎ cu eclipsǎ din 23 octombrie şi cel al Lunii Pline care se petrece în aceastǎ noapte,  7 noiembrie ora 0:21. Astfel, acumularea de tensiuni specificǎ unui interval de câteva zile în preajma Lunii Pline are ca obiect echilibrarea tuturor conflictelor, condiţionǎrilor şi dificultǎţilor legate de domeniul comunicǎrii apropiate vs la distanţǎ, deplasǎrii, documentelor, cuantificǎrilor şi negocierilor. Axa Taur – Scorpion care ocupǎ în astrograma ţǎrii Casele Comunicǎrii, a suportat impactul şi efectele celor douǎ eclipse din octombrie, acestea presupunând teoretic toate demersurile ascunse cu bunǎ ştiinţǎ sau inconştiente. Este, cu alte cuvinte axa implicatǎ şi afectatǎ prin evenimentele din diasopora pe 2 noiembrie şi nu numai. Din punct de vedere al implicaţiilor pe termen lung, tranzitul planetei Marte început acum doi ani, conduce în aceste zile la o finalizare a aspectelor performate de el, odatǎ cu întâlnirea cu Pluton în Capricorn. O bunǎ gestionare a acestui domeniu ar fi fost de naturǎ sǎ fie evitate însǎ, pe principul cauzǎ-efect, Luna natalǎ din Scorpion (populaţia) din Casa strainǎtǎţii este semnificativǎ pentru suferinţǎ, nedreptate, umilinţǎ, deposedare, agresivitate… respectiv acutizarea acestor aspecte este urmarea uşurinţei şi cinismului autoritǎţilor, cu care acei oameni au fost îndrumaţi şi nevoiţi sǎ ia calea strǎinǎtǎţii pentru a câştiga bani, ignorându-i. Este una din situaţiile limitǎ create de sistemul social-politic, de administraţiile care nu şi-au asumat adevǎratele probleme ale societǎţii. Aceastǎ “scadenţǎ” este reprezentatǎ de Saturn care a tranzitat Casa strainǎtǎţii şi se îndreaptǎ vertiginos cǎtre Mijlocul Cerului, acolo unde poate consolida autoritatea, ascensiunea unei conduceri durabile şi robuste, sancţionând-o pe cea veche. În sens negativ, Saturn poate conduce în viitorul apropiat la dificultǎţi cu prietenii pe care “ţara” şi i-a ales, tocmai pentru cǎ aceştia reprezintǎ forţe foarte puternice comparativ cu România (din punct de vedere economic şi politic) iar diferendele sunt de natura intereselor de afaceri. Semnalele externe confirmǎ presiunea pe care  Jupiter şi Lilith din Casa afacerilor (Leu) o exercitǎ asupra  Lunii natale şi asupra lui Saturn (opoziţia populaţiei). Aceeaşi  presiune se manifestǎ  dpdv legislativ, şi asupra unei atitudini conservatoare, de rǎu augur ce se perpetueazǎ în comportamentul românilor, respectiv ceva de genul “câinii latrǎ, ursul merge”…
Dacǎ suntem la întâlnirea cu punctul critic în care marile schimbǎri se produc? Aceastǎ întrebare îşi poate gǎsi rǎspunsul printr-o privire la nivel macro, acolo unde predispoziţiile pe termen lung se prefigureazǎ. Anticipǎm necesitatea gestionǎrii situaţiilor delicate prin elaborarea unei strategii înţelepte, ceea ce ar putea împǎca toate pǎrţile şi ar asigura respectarea legilor, naturii, resurselor, intereselor noastre. Marile riscuri cu care ne-am confruntat de-a lungul istoriei, persistǎ. Avem prieteni ce se pot transforma în duşmani, iar tendinţa noastrǎ de a fi prieteni cu toţi poate fi în dezavantajul nostru uneori. De aceastǎ datǎ însǎ ştim, avem experienţa trecutului, cel puţin ultimii 150 de ani sunt relevanţi pentru acest lucru. Prin urmare deciziile actuale sunt de cea mai mare importanţǎ, astfel încât poziţionarea României sǎ fie fermǎ şi pǎstatǎ cu consecvenţǎ. Cu cât vom fi mai fermi şi mai convinşi de valorile şi resursele noastre umane şi materiale, cu atât vom resimţi cǎ se produce o cotiturǎ importantǎ, cea pe care o aşteptǎm de 25 şi mai bine de ani (cuadrat cu Saturn natal) dar mai ales în ultimii 7 ani.  Sprijinul este prin însǎşi atitudinea noastrǎ, Neptun şi Chiron (ghidul spiritual) ocupând demnitǎţile lor în Casa I a harţii. Aşa cum arǎtam în articolul precedent, forţa care tinde sǎ se manifeste mai puternic este cea reprezentatǎ de tineret care vine din urmǎ cu un sflu nou: Luna în opoziţie cu Luna natalǎ (în progresii), în Taur şi în Casa a IIIa, a comunicǎrii şi drumurilor scurte. Se vor întoarce mulţi de pe unde sunt dar mai pot exista şi altfel de manifestǎri precum a scrie, a vorbi, a scanda, a demnonstra.
Tot în sistemul progresiilor, astrele aratǎ o şansǎ extraordinarǎ de regǎsire a propriei identitǎţi (cu tot ce înseamnǎ acest lucru), prin trigonul regal pe care Soarele în Casa I îl face cu Luna natalǎ şi Jupiter natal! În acelaşi timp planetele rapide Venus , Mercur şi Marte alcǎtuiesc în perspectivǎ lungǎ  trigoane regale cu Mijlocul Cerului, Soarele natal şi Nodul Nord, alǎturi de Neptun natal-al doilea guvernator al Casei I. Faptul cǎ NN trece peste Soarele natal este deasemeni un lucru specific acestei perioade, arǎtându-ne calea de a ieşi din anonimat, din starea de “capul la cutie” prin care am fost ţinuţi sub control. Aspectele tensionate la care m-am referit înainte, alǎturi de direcţia trasatǎ de NN spre exteriorizare, expansiune, autocontrol, sunt  generatoare de progres, împingându-ne efectiv “sǎ gândim cu capul nostru”, şi sǎ profitǎm de conjunctura favorabilǎ. Este ceva asemǎnǎtor cu perioada premergǎtoare revoluţiei din ’89 în ceea ce priveşte populaţia şi voinţa ei (Luna în progresii în opoziţie cu Luna natalǎ).
Un ultim aspect important la care doresc sǎ mǎ refer este intrarea lui Marte (în progresii) în Semnul Berbec, ceea ce cu siguranţǎ îi va face pe mulţi sǎ-şi schimbe pǎrerea despre mǎmǎligǎ, şi sǎ afle cǎ “încǎlzitǎ nu mai este la fel de bunǎ, rǎmâne tare”!
6nov.2014
PROGRO

Sursa: http://astrologflorinamarin.wordpress.com/

LEGATURA DINTRE EMOTII SI SANATATE


emotii sanatate
Se stie ca de-a lungul timpului s-a facut o mare legatura intre starea emotionala si cea fizica, ca sanatatea emotionala o determina pe cea fizica. In ce fel? Gandurile noastre determina emotiile, iar in functie de natura emotiilor vom trai niste stari care NE vor influenta sanatatea. Cu cat emotiile sunt mai pozitive, mai incarcate de recunostinta, de iubire, de generozitate, acceptare si iertare, cu atat starea noastra emotiionala va fi mai pozitiva.
In cartea “Dezvaluirea spiritului” de Jon Whale, se afla o schema cae NE ajuta sa NE identificam nivelul la care NE aflam din punct de vedere emotional. Personal, citind fragmente din aceasta carte am putut intelege de ce nu m-am putut niciodata apropia de anumite persoane, de ce altele imi erau antipatice, sau de ce au esuat alte relatii. Vorbesc de relatii de prietenie mai ales. Am inteles ca cu totii functionam pe anumite “frecvente”, si atunci cand suntem prea diferiti este greu sa NE adaptam unii la ceilalti, iar in acel moment are loc ruptura. Auzisem ca e normal, ca prieteniile dureaza atat timp cat AI nevoie sa inveti ceva de la persoana respectiva, si iata, ca intr-adevar ASA e. De ce? Pentru ca o persoana pozitiva cu greu va putea rezista in preajma uneia pesimiste. O persoana conservatoare cu greu va sta langa una excentrica, o persoana ambitioasa nu va accepta delasatorii, lenesii. Pasivii cu greu vor accepta agresivii, curajosii pe cei fricosi-poate doar sa abuzeze de ei. Iar atunci cand lectia a fost invatata, fiecare va merge pe calea sa.
Haideti sa NE identificam emotiile si nivelul unde NE aflam pe scara sanatatii emotionale:
Seninatate, Calm, Toleranta, Stapanire, IncrederePozitiv +5
Euforie, Armonie, Triumf, Abundenta, CoerentaPozitiv +4
Bunavoie, Extaz, Entuziasm, Vitalitate, AmbitiePozitiv +3
Avant, Apreciere, inflacarare, Recunoastere, DevotamentPozitiv +2
Conservatorism, Conservare, Moderatie, Independenta, DiscretiePozitiv +1
Indiferenta, Plictiseala, Letargie, PasivitateNeutru 0,0
Respingere, Condamnare, Dispret, Critica, AntagonismNegativ -1
Furie, Agresivitate, Delincventa, RazvratireNegativ -2
Manipulare ascunsa, Ostilitate ascunsa, Rea-vointa secretaNegativ -3
Anxietate, Mila, Conformism, Tristete, FricaNegativ -4
Apatie, Descurajare, Suferinta, Nefericire, DezintegrareNegativ -5
 
Integrarea celor unsprezece niveluri de sanatate in viata voastra este o chestiune simpla. Incercati sa faceti o lista cu oamenii pe care I-ati cunoscut sau pe care ii cunoasteti bine. Pot fi rude, vecini, colegi, politicieni, prim-ministri, presedinti, personaje istorice, personalitati de televiziune si media, reporteri de stiri si comentatori, de fapt ii puteti include pe toti cei pe care ii cunoasteti, vii sau decedati.
De exemplu, multe seriale de televiziune (Gen telenovele) prezinta personaje care actioneaza in nivelurile inferioare cronice ale starii emotionale de pe scara, in timp ce scenaristii, care scriu comedii, folosesc, adesea, personaje care actioneaza la nivelurile superioare de sanatate emotionala. Dupa ce ati intocmit lista, comparati comportamentele fiecarei persoane cu cele unsprezece niveluri de snaatate emotionala, pentru a Le determina nivelul emotional cronic sau de lunga durata. (Jon Whale)
Din spusele autorului am aflat ca in timp, el si-a cultivat pacea si iubirea interioara pentru ca mai apoi sa isi dea seama ca nu erau deajuns. In momentul in care incerca sa influenteze alti oameni, cei negativi profitau de el, si incercau sa-l aduca la un nivel scazut emotional. Atunci si-a dat seama ca trebuie sa aleaga cu atentie si sa se afle mereu in compania celor care sunt pe aceeasi frecventa cu el. Pentru a recunoaste mai bine acesti oameni iata caracteristicile acestor niveluri, mai in detaliu:
 
 
Nivel -5 -apatie, descurajare, suferinta, nefericire, dezintegrare
-cel mai scazut nivel de sanatate emotionala
-comportament antisocial
-nivelul dependentilor de droguri, alcoolici, dependenti de jocuri de noroc, sinucigasi, vagabonzi, traficanti de droguri, criminali
-nu vad rostul de a detine ceva, fac datorii care sunt rareori achitate.
-permit ca bunurile si proprietatea sa se deterioreze.
-se simt neajutorati si incapabili sa-si poarte de grija.
-se autodistrug, si ii demoralizeaza si pe ceilalti.
-isi pun bazele in pomeni si caritate.
-s-au saturat de viata, de lume, de societate, care pentru ei sunt supeficiale si nu mai prezinta interes.
 
 
Negativ -4 Anxietate, mila, conformism, tristete, frica
-coplesiti de frica
-ii ajuta pe ratati, bolnavi, nefericiti in scopul de a-I folosi pentru a-si demonstra generozitatea plina de mila, de compasiune si de intentii bune.
-aceste strategii fatarnice sunt folosite pentru a induce sentimente de vina si rusine in oamenii aflati la niveluri emotionale superioare pozitive.
-au o mare frisa de a-i rani pe ceilalti si nu intorc niciodata spatele cuiva, care, cred ei, ca se afla la nevoie.
-dau nenumarate justificari pentru esec, presupun ca nimeni nu este cu adevarat rau si ofera intotdeauna prezumtia pentru nevinovatie.
-prin faptul ca le fac tuturor hatarurile, ii servesc, le fac favoruri, dar refuza ceva in schimb, toate acestea ii impiedica pe jeajutorati sa-si recapete increderea in sine, in valoarea de sine si in demnitatea lor.
-copiii lor sunt tratati la fel. Acestia vor fi copii care vor vrea sa primeasca atentie si mila, vor plange mult, vor tipa, vor fi agresivi tocmai pentru a primi atentie, fara sa invete sa se simta bine cu ei insisi, sau sa se autoeduce.
-se agata de sentimentalism, tristete si suferinta pentru a se autoproteja si pentru a atrage sentimente de milam simpatie si empatie.
-isi fac mereu griji in privinta sanatatii, a accidentelor, a crimei si dezastrelor.
-paranoici si suspiciosi, aproape totul este amenintator: microbii, boala si criminalii se afla la fiecare colt, abia asteapta sa atace.
-prin urmare, nu-si asuma niciodata riscuri si sunt prea atenti, intrucat nu stiu niciodata ce s-ar putea intampla
-viata i-a tratat cumplit, se plang ei, sunt melancolici, traiesc in trecut, se simt tradati.
-totul este dureros, nu au bani, sluja si nimeni nui iubeste.
-le este frica sa nu raneasca pe ceilalti si sunt caracterizati de indecizie.
-dau dovada de loialitate oarba si accepta mereu ceea ce li se propune.
 
 
Negativ -3 Manipulare ascunsa, ostilitate ascunsa, rea-vointa secreta
-prezinta intotdeauna o fatada vesela, adesea cu un ras nervos, si un zambet constant.
-par calmi, placuti si descurcareti.
-par sa fie preocupati de persoana ta, si de ceea ce ti se intampla.
-furia lor este invizibila, dar sunt ingroziti de oricine se infurie.
-gelosi si extrem de periculosi.
-lasi si cruzi.
-manipulatori, barfesc usor.
-intrucat sunt prea lenesi sau fricosi pentru a intreprinde ceva de unii singuri, ii manipuleaza si ii subjuga pe ascuns pe cei aflati la nivelurile cronice -4, -5 si -2, pentru a le inplini ordinele.
-nu au timp pentru copii, decat pentru a se folosi de ei.
-obiectivul lor de neclintit este acela de a cauza distrugere, de a discredita realizarile celorlalti si de a dezmembra relatii.
 
 
Negativ -2 Furie, agresivitate, delincventa, razvratire
-persoanele aflate la acest nivel sunt macinate de animozitate si sunt furioase.
-ii domina si ii intimideaza pe ceilalti, pentru a-i face sa se supuna si sa-i asculte.
-ii invinuiesc pe toti pentru problemele lor.
-aduna ranchiune pentru a-si justifica furia si le arunca asupra oricui sau oricarei situatii care le iese in cale.
-distrug proprietati, locuri publice si vieti.
pentru ei, orice persoana pe care o intalnesc nu este potrivita si considera ca se interpune in calea ambitiilor lor.
-ii trateaza pe copii cu tiranie, si, uneori, ii pedepseste cu brutalitate pentru a-i forta, prin durere, sa faca tot ceea ce vor ei.
-nu sunt interesati de alte puncte de vedere, decat daca le reintaresc pe ale lor, nu asculta interlocutorul, si intrerup mereu discutiile celorlalti.
 
Negativ -1 Respingere, condamnare, dispret, critica, antagonism-se bucura, chiar rad, de nefericirea altora si nu se joaca niciodata doar din placerea de a se juca.
-vor sa domine orice activitate
-pentru ca sunt pizmasi si sfidatori, subzistenta lor depinde de gasirea si antrenarea unui roval.
-sunt insensibili, nepoliticosi, incorecti.
-le place sa se certe si sa argumenteze totul, ca sa-i aduca pe ceilalti in pragul furiei si al sentimentelor mai joase.
-nu asculta niciodata, intrerup mereu, nu accepta niciodata ca persoana cealalta sa0si prezinte punctul de vedere.
-denatureaza realitatea pentru a-si apara si satisface propria realitate si fac tot ce le sta in putere pentru a sabota pozitia celorlalti.

Neutru 0,0 Indiferenta, plictiseala, letargie, pasivitate
 
-sunt observatori, indiferenti, usor placuti, inofensivi, lipsiti de scopuri si neinteresati de nicio chestiune,
-totul reprezinta prea mult efort.
-pentru ca le lipseste concentrarea si ambitia, nu realizeaza niciodata ceva extraordinar.
-deoarece nu au vreun obiectiv, insa sunt lasi si neglijenti, nici multumiti dar nici nemultumiti, ei nu sunt de ajutor si nici nu intimideaza pe nimeni.
-la fel ca toti cei aflati la nivelurile negative inferioare, ei vor sa aiba mai multa abundentam sar nu pot accepta sa detina prea multe lucuri.
-desi trec neobservati si raman blocati la vreo sujba de rutina, fara sa deranjeze vreodata pe cineva, ei sunt acceptati de majoritatea oamenilor.
 
Pozitiv +1 Conservatorism, conservare, moderatie, independenta, discretie
 
-conformistul, persoana reticenta, care ia in considerare totul cu multa atentie.
-cer dovezi, inainte de a crede sau de a actiona.
-aleg varianta usoara, sigura, pentru a ramane multumiti, si se bazeaza pe autoritati ca sa0i protejeze si sa-si faca datoria.
-se opun schimbarii si descurajeaza explorarea si inovatia.
-nu sunt foarte toleranti cu ce aflati la nivelurile negative cronice si insita ca ar trebui sa se creeze legi care sa-i stapaneasca.
 
Pozitiv +2 Avant, apreciere, inflacarare, recunoastere, devotament
 
-persoana autentic saritoare si constructiva, care are incredere in sine.
-au un simt tacut de bunastarea si asteapta cu nerabdare sa-si inceapa activitatile zilnice.
-isi pot exprima o gama larga de emotii, atunci cand este nevoie.
-desi nu sunt lideri, sunt oameni activi, care-i inspira pe ceilalti sa actioneze.
-sunt mereu dispusi sa accepte mai multa responsabilitat, pentru a se indrepta catre un orizont mai larg.
-le place sa aiba un bun nivel de trai.
-pot petrece mult timp cu cei aflati la nivelurile emotionale inferioare, fara sa se deprime, sa le fie mila de ei si sa devina epuizati.
 
Pozitiv +3 Bunavoie, extaz, entuziasm, vitalitate, ambitie
 
-personalitate charismatica
-atrag oamenii fara efort
-aproape toata lumea ii iubeste
-pot avea un interes puternic, sustinut, fata de subiectii lor.
-preocupati de implicare si creativitate, nu initiaza ceva ca mai apoi sa cedeze cu usurinta.
-nu sunt lacomi sau hrapareti, dar nu le este teama sa aiba bunuri.
-nu pot tolera barfa sau defaimarea.
-asteapta date cinstite si pana nu le primesc, inceteaza sa mai comunice.
-pot concepe planuri si idei de impact, care bat spre un viitor mai bun pentru ei insisi si pentru ceilalti.
-le este usor sa se imbogateasca si pot imbratisa, in mod normal, ambitii de abundenta, pentru a supravietui.
 
Pozitiv +4 Euforie, armonie, triumf, abundenta, coerenta
 
-aceste persoane cred si respecta drepturile celorlalti.
-cinstea, afectiunea, etica, loialitatea, diplomatia, confidentialitatea, discretia, discriminarea, comunicativitatea sunt unele din trasaturile acestui nivel.
-nu se amesteca in vietile, in afacerile profesionale sau personale ale altora ca sa faca rau, in schimb sunt mult mai preocupati de supravietuirea si de viitorul societatii si al mediului inonjurator.
-pentru ca incearca intotdeauna sa le ridice standardele celor alfati la nivelurile inferioare ale scarii, ii asculta pe ceilalti, ii inteleg usor, si ii pot ajuta sa urce, fara sa fie critici sau depreciativi.
-ca se bucura de prezenta copiilor, ii incurajeze sa se exprime si le pasa de bunastarea lor mentala si fizica.
-acest nivel superior este contagios si promoveaza comunicari usor de inteles
-acumuleaza mai mult decat au nevoie pentru a-si acoperi necesitatile imediate
-daca se prabusesc, isi revin usor si gasesc diverse mijloace prin cae sa-si atinga obiectivele.

Pozitiv +5 Seninatate, calm, tolerant, stapanire, incredere.
 
-acesta este cel mai inalt nivel emotional.
-eroul binevoitor si campionul.
-fara sa fie nici modesti, nici egoisti, evita investigatia si nu-i lasa pe ceilalti sa se bage cu nasul in treburile lor.
-isi cunosc capacitatile si stiu cat valoreaza.
-se plac pe ei insisi, si nu le lasa de ceea ce cred altii
-pot urma ordine, dar sub nici o forma nu-si vor compromite etica, daca sunt fortati s-o faca, se vor indeparta hotarati din acea situatie.
-daca se decid sa faca un lucru, il vor face, iar daca o persoana incearca sa-i opreasca, fac asta pe proprie raspundere.
-nu au niciodata resentimente, si raman in bune relatii c majoritatea oamenilor, pentru ca pastreaza o natura marinimoasa si lipsita de griji.
-entuziasmul si increderea lor ii inspira pe ceilalti sa atinga niveluri superioare si sa faca lucruri pentru ei insisi.
-au o putere personala extraordinara de a-i calma pe oamenii ingrijorati sau tulburati si gasesc solutii la problemele din lume.
 
Cum facem sa interactionam cu oamenii negativi?
 
“Atunci cand circumstantele vietii imi cer sa interactionez cu oameni negativi, sunt foarte atent la ceea ce spun sau dezvalui. am obiceiul de a pastra confidentialitatea in ceea ce ma priveste si in privinta afacerilor mele, si-in special-a prietenilor mei. insa nu mi-e frica sa le fac observatie oamenilor atunci cand comportamentul lor este dur sau lipsit de etica.”
Atunci cand realizezi ca oamenii se grupeaza dupa afinitati, si ca totul incepe de fapt de la emotii, de la atitudini, poti avea lua decizii mai bune cu privire la actiunile tale. Si fiind constienti de faptul ca simtim mila, in loc de a simti compasiune, frica in loc de curaj, furie in loc de iertare, ura in loc de iubire, putem alege sa schimbam sentimentul, sa-l inlocuim cu o emotie frumoasa, inaltatoare.
 
Iata cu ce putem inlocui emotiile negative:
 
Mandria -Prudenta
Invidia -Cumpatarea
Mania – Dreptatea
Lenea – Taria
Avaritia – Milostenia
Lacomia – Speranta
Desfranarea – Credinta
 
Atunci cand vei cultiva ganduri si emotii bune, vei evita critica si barfa, ii vei observa mai mult pe cei care practica aceste obiceiuri. Solutia autorului este petrecerea a cat mai putin timp cu cei negativi, intrucat, spune el, viata i s-a imbunatatit considerabil in urma petrecerii timpului cu oamenii pozitivi:
Am fost uluit cat de repede mi s-au imbunatatit circumstantele si de numarul mare de persoane pozitive pe care le-am intalnit. Prin comparatie, viata a devenit mai placuta, mai interesanta si mai plina de recompense. Initial, am avut regrete si am simtit tristete, cand evitam sa interactionez cu oamenii aflati pe pozitiile joase ale scarii. Apoi, am inteles ca pentru oamenii care isi gaseau calea spre nivelurile mai pozitive, sanatatea, vibratia si nivelurile lor de energie se imbunatateau, in mod considerabil. Prin transfer, energia oamenilor care ocupa pozitii superioare pe scara ridica, in mod automat, nivelul acelora care ocupa pozitii joase. Nu trebuie sa aiba mila sau sa se implice in dramele oamenlor negativi.
mentinerea propriei pozitii superioare este, in general, un act mult mai constructiv si mai benefic pentru toti cei din jur.
Campurile unificate pot fi fragmentate de catre amestecul acelora care ocupa pozitiile de jos ale societatii. Problemele din lumea de astazi pot fi atribuite, in mare parte, extinderii celor sapte pacate capitale (nn. mandria, invidia, mania, lenea, avaritia, lacomia, desfranarea) si a nivelurilor joase de sanatate emotionala care le insotesc. Din aceasta perspectiva este recomandabil ca toti cei aflati pe pozitiile de sus ale scarii sanatatii emotionale sa raspandeasca aceste informatii si metode, pentru ca aceia care se afla mai jos sa-si poata depasi starea. (Jon Whale)
 
Autor-dr. Adela Deliu

Sursa: astrodeva.wordpress.com

Ritualuri pentru ÎNDEPLINIREA DORINȚELOR

m107547386
Cine nu are o dorinta speciala la care viseaza atunci cand vrea sa isi schimbe complet viata? Unele persoane se roaga cu ardoare, altele tin la ele talismane norocoase, insa ceea ce conteaza cu adevarat este sa crezi in visele tale si sa nu renunti niciodata la lupta, indiferent cat timp va trebui sa astepti pentru a le realiza. Un alt truc la care poti apela sunt ritualurile cu puteri magice, care te ajuta sa focalizezi energiile pozitive catre materializarea obiectivelor. 
Uite ce ritualuri pentru indeplinirea unei dorinte poti sa efectuezi pentru a reusi in viata, potrivit divahair.ro
Ritualuri pentru indeplinirea unei dorinte: 9 noduri
Cu siguranta ai mai auzit de ritualuri care se realizeaza cu ajutorul nodurilor. Noutatea este ca va trebui sa rostesti si cateva cuvinte magice pentru ca procedeul sa aiba efecte sigure.
Pasi de realizare a ritualului
1. Rosteste dorinta cu voce tare.
2. Pune pe o masa noua fire de ata groasa (de lungimea unui siret).
3. Leaga-le incet pe fiecare, formand un cerc din ele.
4. In acest timp, rosteste cu intensitate aceste cuvinte. Fiecare fraza trebuie spusa in momentul in care realizezi nodul respectiv.
La primul nod incepe vraja / La al doilea nod visul devine realitate / La al treilea nod puterea este in mine / La al patrulea nod fac din ce in ce mai multe / La al cincelea nod vraja prinde viata / La al saselea nod soarta mea nu este de neschimbat / La al saptelea nod dorinta mea inmugureste / La al optulea nod scopul meu este puternic / La al noulea nod dorinta este a mea.
5. Arunca firele de ata in aer si canta in timp ce le fluturi: Puterea mea a renascut, visul s-a adeverit. Dorinta este libera si totul doar asa va fi.
Redu treptat volumul vocii pana vei ajunge sa rostesti cuvintele in soapta.
6. Fa-ti un plan de noua zile, in care sa te gandesti doar la materializarea dorintelor tale. Dezleaga in fiecare dimineata cate un nod si spune cuvintele pe care le-ai rostit cand ai aruncat firele de ata in aer. 
Puterea apei in realizarea ritualurilor pentru indeplinirea unei dorinte
Apa este un alt element des intalnit in ritualurile pentru realizarea unei dorinte. Iata unul care se efectueaza usor si rapid!
Pasi de realizare a ritualului
1. Scrie trei dorinte pe o foaie de hartie. La final, scrie numele tau in partea de jos.
2. Impatureste foaia de trei ori.
3. Arunca foaia in mare, intr-un lac, intr-un rau sau in orice loc in care exista apa si esti sigura ca nu vei mai vedea foaia respectiva niciodata.
4. Intoarce-te si rosteste: Asa cum dorintele mele navigheaza, asa sa le transforme apa in realitate.
5. Evita sa te intorci pentru a privi foaia si mergi mai departe. 
Rostul lunii in indeplinirea dorintelor
Foarte multe ritualuri se realizeaza pe luna plina, avand in vedere ca acest astru are o putere magica si o influenta speciala asupra energiilor din jurul nostru.
Ai nevoie de: o cutie, o lumanare argintie, o panglica argintie.
Pune toate obiectele pe o masa si gandeste-te la natura visului tau. Ce simbol crezi ca i se potriveste? De exemplu, daca iti doresti mai multi bani, poti sa pui in cutie si o moneda. De asemenea, daca te gandesti sa iti dezvolti o cariera de succes, adauga in cutie o servieta in miniatura sau orice alt obiect care te face sa te gandesti la domeniul respectiv. Intr-o noapte cu luna plina pune toate obiectele langa tine si aprinde lumanarea. Gandeste-te la dorinta ta si rosteste-o cu voce tare. Leaga panglica in jurul cutiei, dupa ce ai stins lumanarea si ai pus-o in ea. Ascunde-o intr-un loc in care doar tu umbli si nu o desface pana nu ti se realizeaza dorinta.

Nu iti pierde speranta indiferent de natura dorintei tale: gasirea dragostei adevarate, obtinerea unor avantaje materiale sau sanatate. Incearca si tu aceste ritualuri pentru realizarea unei dorinte si nu renunta la lupta, chiar daca visele tale nu par usor de indeplinit.
Sursa: http://onlinereport.ro/

Imagini spectaculoase – OZN surprins de NASA STS-48 Discovery Space!



Atunci cand viță de vie Vorba de imagini Reale cu OZN-uri (Obiecte zburatoare neidentificate), surprinse imaginile în Anul 1991, în cadrul misiunii NASA STS-48 Discovery Space Shuttle ocupa locurile fruntase. Material Acest Este adevărat, bine Cu documentat si un reprezentat Obiect de Studiu din pretul numeroase Institutii si cercetatori.
Videoclipul de mai Jos ne prezinta existenta mai multor Obiecte de îngrijire se misca Intr-ONU mod neobisnuit. Dincolo de ASTA, cel mai fascinantul aspect Este reprezentat de punctul stralucitor, de îngrijire matrimoniale fi observat aproape de Linia Orizontului. Acesta Este urmat de alt ONU Obiect de îngrijire se misca la LEF de rapid, pretul cca mai apoi acesta sa dispara in spatiu.
Explicatiile au variat de la naos extraterestre Inteligente, la evenimente meteorologice Spatiale si Nu NUMAI. Totusi, exista Nu Nici Macar o singura explicatie certa, IAR multe DINTRE cercetatori Nu IAU in considerare si zecile de Obiecte capturate în aceste imagini.
"Exista numeroase dovezi de ingrijire a atesta faptul ca suntem Contactati, CA civilizatiile ne-au vizitat de Foarte Mult TIMP. Aspectul Lor Este Bizar in comparatie cu ORICE alt Punct de VEDERE tradiționalist. Acesti viziatori folosesc tehnologiile de constiinta, folosesc tehnologia torids, discuri magnetice co-rotativ din pretul sistemele Lor de propulsie; acesta micșora o fi onu comun Numitor al fenomenului OZN "  - Dr. Brian O'Leary, astronaut NASA si Profesor Universitar de Fizica la Princeton.
Aceste imagini pot reprezenta o proba Reala o celor sustinute mai sus de O'Lery.
Zeci de guverne au declasificat mii de Pagini de documente OZN în ultimii ani. De aceea, Numarul Personalului militar si politic îngrijire Alege sa-si parerile publice Faca în CEEA CE priveste existenta OZN-urilor a crescut în perioada Ultima. Nu cu Mult TIMP în Urma, Fostul Ministru canadian al Apararii Nationale a declarat ca exista "cel putin Patru specii extraterestre cunoscute de îngrijire viziteaza planeta noastra." 


http://www.youtube.com/watch?v=aS4GYJtVqkY
Sursa:  http://www.e-dimineata.ro/

Remedii feng shui pentru neutralizarea unor energii negative

Una dintre cele mai folositoare laturi ale artei feng shui este că poate remedia problemele şi poate neutraliza energiile negative. Indiferent de aspectul vieţii care vă aduce nemulţumire, remediile feng shui pot rezolva probleme şi pot aduce liniştea în casă. Iată câteva remedii feng shui pentru neutralizarea unor energii negative.
de Diana Zagrean, 14 Octombrie 2012
  • Remedii feng shui pentru neutralizarea unor energii negative
Plantele
Plantele vii şi bine îngrijite aduc abundenţă, bogăţie şi prosperitate, precum şi sănătate şi bună dispoziţie.
Plantele sunt bune pentru mascarea shar-urilor (linii drepte îndreptate spre casa sau camera ta, care te înţeapă energetic şi fac mult rău). Cel mai important aspect este ca plantele să fie sănătoase şi îngrijite. Dacă o plantă de apartament s-a uscat sau are paraziţi, ea trebuie tratată urgent sau înlocuită.
Exemple de flori bune pentru bani şi dragoste sunt: bujorii, crizantema, magnoliile, orhideele şi lotusul.


Apa
Apa este un remediu puternic atunci când nu interferează cu elementul personal (cei care sunt semne de foc în zodiacul chinezesc trebuie să fie atenţi, deoarece apa stinge focul în ciclul elementelor).
Bazinele cu peşti sau acvariile bine îngrijite sunt un bun remediu şi sursă de bani în orice casă. Peştele reprezintă bunăstare, prosperitate, abundenţă şi progres în cultura orientală.
Artezienele sunt creatoare de chi şi sunt un bun remediu pentru holurile interioare mai întunecoase sau curţile ferite de agitaţia zilnică. Ele stimulează câştigul şi mişcă aerul şi energiile din locurile mai puţin utilizate.

Oglinzile
Îndiferent de spaţiu, fie că este vorba de o baie în colţul banilor, pe unde finanţele familiei se scurg simbolic pe canalizare, sau de o toaletă în locul dragostei, care face fiecare relaţie să fie trecătoare, oglinzile sunt soluţia. În feng shui, oglinzile ascund un spaţiu nociv sau o energie răufăcătoare.
Astfel, dacă locuinţa ta are baia situată într-un colţ pe care vrei să îl activezi, pune o oglindă relativ mare (oglinzile foarte mici nu au destulă putere) pe uşa de la camera respectivă. Astfel, energiile negative sunt oprite şi camera poate fi amenajată conform principiilor feng shui.

Obiecte mişcătoare
Clopoţei de vânt, uşi turnante, ventilatoare sau alte obiecte aflate în veşnică mişcare sunt stimulente în feng shui. Dacă aveţi holuri lungi, care se termină într-o cameră importantă, puteţi plasa în capătul holului o morişcă sau un clopoţel de vânt. El va bloca shar-ul creat de liniile drepte şi va da drumul chi-ului să aducă bunăstarea.

Echilibrul formelor
În unele case există zone prea yin (feminine, dominate de energii feminine, deci, mai slabe, cum ar fi zone fără mobilier, plane, plate de mari dimensiuni). Remediul cel mai bun pentru aceste zone sunt obiectele masive, cum ar fi o canapea, o statuie sau o etajeră. Camerele din locuinţa ta trebuie să fie echilibrate vizual, fără aglomerări de-a lungul unui perete şi zone goale în altă parte.
Foto: Northfoto


Sursa:www.unica.ro

RUŞII se tem de un CUTREMUR din Vrancea care ar putea lovi Moscova. "La noi ar avea efecte nedorite"

RUŞII se tem de un CUTREMUR din Vrancea care ar putea lovi Moscova. "La noi ar avea efecte nedorite" 442
Specialiştii ruşi se tem de un eventual cutremur în zona Vrancea, care şi-ar putea face simţite efectele şi la Moscova. Institutul pentru Fizica Pământului de pe lângă Academia de Ştiinţe a Rusiei a prevăzut producerea unui cutremur la noi în ţară, care s-ar putea simţi şi la Moscova cu magnitudinea 5 pe scara Richter. 

Previziunea ruşilor vine în condiţiile în care specialiştii români în seismologie estimează că în zona Vrancea nu există pericol pentru producerea unui cutremur major în viitorul apropiat. 

Norocul țării noastre, spun seismologii, este că perioada de repetitivitate a seismelor cu efecte grave este mare. În România avem câteva focare: Focșani-Vrancea cu o perioadă de repetitivitate de 30-50 de ani, Făgăras cu o perioadă de repetitivitate de 100 de ani de ani, Banat, Nord-Vestul țării în zona Valea lui Mihai și zona Mangalia – Dobrogea.

Cel mai de temut si mai cunoscut este cel din Vrancea, care este unul de adâncime. Acest focar poate avea direcții preferențiale de propagare. Are posibil trei lobi: unul pe axa spre București, unul pe axa Iași-Chișinău și unul pe axa Galați Constanța-Marea Neagră. 

În ultimii ani, noi nu am avut decât microseisme. Nu se pot extrapola datele obișnuite de la microseisme la macroseisme. În aceste moment, seismologii nu pot spune, dacă un cutremur precum a fost cel din ’77 va avea aceleași efecte ca și atunci. 

Motivele sunt tehnice și de cunoaștere, însă oamenii de ştiinţă spun că s-au observat schimbări în zona seismică Vrancea, iar ritmicitatea seismelor s-a modificat.

Sursa: http://www.antena3.ro/