marți, 23 iulie 2013

Noua Medicina Germanica - Conferinta de introducere

Doua dintre cele mai misterioase manifestari pe cerul planetei noastre

Ce anume poate determina apariţia unor fenomene atât de ciudate pe cer, având (unele dintre ele) efecte devastatoare? Instalaţiile HAARP ale Guvernului Ocult, ce încă domina marile puteri ale lumii? Influenţa unor civilizaţii extraterestre malefice? Ori o manifestare naturală, ca răspuns la repetatele greşeli ale omului în ceea ce priveşte „administrarea” corectă a planetei pe care trăieşte?

Urmăriţi uluitoarele imagini din clipul de mai jos:


 

Şi, de asemenea, două fotografii ce înfăţişează manifestări incredibile ale naturii:




Populatia din orasele mari ale SUA protesteaza la unison impotriva Agentiei Nationale de Securitate (NSA)

După declanşarea marelui scandal în mass-media privind interceptările corespondenței cetăţenilor americani şi chiar a celor din Uniunea Europeană de către Serviciile Secrete ale SUA (şi în mod special de către NSA), mulţimi imense de oameni au ieşit pe străzile marilor oraşe din America şi din alte ţări, demonstrând împotriva programului global de supraveghere a populaţiei de către Agenţia de Securitate a SUA (NSA).
Demonstraţiile au drept motto cererea: „Restore the Fourth”, referindu-se prin aceasta la acţiunea de respectare fermă a celui de al patrulea amendament din Lista Drepturilor Cetăţenilor Americii, amendament care protejează pe cei care locuiesc în această ţară de urmărirea, supravegherea şi investigarea ilegală a activităţii lor private.
Iniţial, această iniţiativă a revoltei împotriva uluitoarelor abuzuri şi încălcări ale acestor drepturi ale omului de către Serviciile Secrete din SUA a apărut pe reţelele de socializare, dar ea s-a dezvoltat foarte repede, bucurându-se de adeziunea a milioane de persoane şi concretizându-se mai apoi în manifestaţii pe străzile marilor oraşe americane.



Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Vanatoarea pentru „clopotul” nazist


După unele surse, au existat două prototipuri de „clopote” naziste la sfârşitul celui de Al Doilea Război Mondial. Unul dintre acestea se pare că a ajuns în Rusia; datorită faptului că avea o emisie puternic radioactivă, el a fost izolat în mai multe straturi protectoare şi trimis cu un avion pe deasupra Siberiei către Kecksburg (Pennsylvania) – SUA, acolo unde a fost raportat un misterios incident OZN.

„Clopotul” reprezintă unul dintre cele mai enigmatice ansambluri constructive, ce implică o tehnologie necunoscută în prezent pe Pământ; are forma unui clopot (de unde își trage şi numele), măsoară cam 2m înălţime, 2m pe lăţime şi... acestea ar fi cam toate informațiile în legătură cu structura lui. Se cunoaşte, totuşi, că au existat de fapt două astfel de „clopote”. Cel de al doilea este dat „dispărut”, dar se zvoneşte că ar fi ajuns în una dintre ţările Orientului Mijlociu – cel mai probabil în Iran, Iraq sau Siria -, după ce în prealabil a poposit o anumită perioadă în Egipt.
„Clopotul” lipsă pare să fie un model superior celui care actualmente se găseşte în posesia guvernului american, unde face parte din Programul Secret de Cucerire a Spaţiului. Aceasta ar explica lupta nebună a SUA pentru a dobândi şi acest al doilea prototip. În esenţă, despre cele două „clopote” naziste se afirmă că ele posedă tehnologia de alterare a timpului, tehnologia energiei libere şi încă mult mai mult decât atât. Dar, fireşte, toate acestea sunt vehiculate la „bursa zvonurilor”. Aceleaşi „zvonuri” afirmă că „clopotele” naziste conţin secrete ale fizicii cuantice şi ale realităţii multidimensionale, pe care lumea ştiinţifică încearcă să le înţeleagă şi să le descopere de zeci de ani.
Se spune că inventatorul „clopotelor” naziste ar fi fost un savant rus, ceea ce ar explica motivul pentru care primul clopot a poposit mai întâi în Rusia. Nu se cunoaşte însă ce fel de „târg” a fost făcut între guvernul rus şi cel american, pentru ca primul „clopot” să ajungă în SUA, în anul 1965. Nu avem însă nicio îndoială că multe războaie şi, probabil, sume imense de bani au intrat în joc pentru a se intra în posesia celui de al doilea „clopot”, cel care a fost dat „dispărut”. Dacă urmăm „traiectoria” ţărilor invadate de SUA în ultimii 10 ani, ceea ce putem observa este un model care nu face altceva decât să urmeze semnele pentru găsirea „fratelui geamăn” al primului clopot. Ceea ce pare să îngrijoreze cel mai mult guvernul american este ca acest „clopot” lipsă să nu cadă în mâinile unei ţări „duşmane” sau „neprietenoase”, cum ar fi Iran, Siria sau Coreea de Nord, ca să nu mai vorbim de China.
Ricardo Baretzky, care este un analist specializat pe probleme de securitate globală, a menţionat în legătură cu acest al doilea „clopot” că el reprezintă o ameninţare uriaşă pentru omenire, care nu ar trebui subestimată. Dacă acel „clopot” ar intra în posesia uneia dintre ţările menţionate mai sus, tensiunile care ar interveni atunci ar fi colosale, mai ales că ameninţarea ar putea fi convertită în „puterea şantajului” asupra principalelor puteri armate ale lumii.
Ceea ce se vede în fotografie nu reprezintă „clopotul” original, ci mai multe straturi succesive aşezate peste el, pentru a proteja mediul ambiant de radiaţia puternică a structurii interioare. Deşi aici nu se observă cu claritate, se spune că pe marginea acestor învelişuri protectoare sunt gravate nişte semne, care sunt probabil copiate de pe „clopotul” original aflat dedesubt. Ele se aseamănă destul de mult cu scrierea semitică, putând fi de asemenea de origine extraterestră. Această scriere necunoscută are proprietăţile unei holograme, ajutând astfel la schimburile şi transportul din şi într-o altă dimensiune. 
Pe de altă parte, Nick Cook (Hunt for Zero Point) oferă – nu cunoaştem însă sursa – următoarea structură a „clopotelor” naziste: „Ansamblul constă din doi cilindri rotitori, care se mişca în sensuri opuse. Cilindrii au fost aşezaţi unul deasupra celuilalt şi au aproximativ 1m în diametru. În interiorul lor se găseşte mercur adus la starea solidă, la o temperatură foarte joasă. Există de asemenea un miez îngheţat alcătuit dintr-o pastă metalică, ce serveşte ca „material de înaltă permeabilitate” pentru manifestarea câmpului electromagnetic-gravitational.”
Pentru informaţii suplimentare legate de acest subiect se poate urmări interviul luat lui Igor Vitkovski:



Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Rusia apare ca fiind cel mai mare cumparator de aur din ultimii zece ani, adaugand la rezervele sale 570 de tone din pretiosul metal


În ultimul deceniu Banca Centrală a Rusiei a achiziţionat nu mai puţin de 570 de tone de aur de pe piaţa internaţională, cantitate ce este de aproape 3 ori mai mare decât greutatea Statuii Libertăţii din New-York. Această acţiune face din Rusia cel mai mare cumpărător de aur din lume, mai mare chiar şi decât China, care a cumpărat o cantitate mai mică cu aproximativ 120 de tone decât Rusia.

Țări precum Rusia şi China folosesc aceste enorme cantităţi de aur, pe care le stochează în Trezoreria lor, ca un fel de „tampon” care ar trebui să prevină cel puţin într-o anumită măsură efectele negative ale unei eventuale crize economice majore, care ar cuprinde întreaga planetă. Acţiunea lor este de asemenea justificată şi de preţul aurului, care în ultimii zece ani a crescut vertiginos, adăugând 12 procente la valoarea sa numai în anul 2012. 
În anul 2000, Vladimir Putin a preluat puterea unei ţări care deţinea doar 384 de tone de aur, în conformitate cu datele oferite de World Gold Council. În următorii 12 ani Rusia şi-a dublat rezerva de metal pretios, ajungând la impresionanta valoare de 936,7 tone. Totuşi, chiar şi aceste cifre sunt departe de recordul istoric pe care l-a deţinut Rusia în această privinţă, căci în anul 1941 ea deţinea nu mai puţin de 2800 tone de aur în trezoreria sa, ceea ce i-a oferit şansa unei recuperări rapide după încheierea celui de Al Doilea Război Mondial.
La nivel global, SUA pare să deţină în continuare primul loc în ceea ce priveşte rezervele imense de aur pe care le are, cu o uimitoare cantitate de 8133,5 tone din preţiosul metal; aceasta semnifică 75,49% din rezerva valutară totală a ţării. Pe locul doi se situează Germania, cu 3391,3 tone de aur, iar Fondul Monetar Internaţional (FMI) se află pe locul trei, cu 2814 tone. China şi Rusia se plasează pe locul 6 şi, respectiv, pe locul 8 în acest clasament al rezervelor de aur pe care le deţin ţările lumii. Spre comparaţie, România are aproximativ 103 tone de aur la momentul actual în Trezoreria Băncii Naţionale.
China este totuşi suspectată că ar declara de 3-4 ori mai puţin aur decât are în realitate, după cum informează site-ul de ştiri Zerohedge. Marea putere se pregăteşte în prezent să introducă moneda naţională (yuan-ul) ca monedă de schimb internaţională, în locul dolarului american.


Pregătiți-vă pentru extraordinara întâlnire (2)

Cititi partea I aici:
http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/07/pregatiti-va-pentru-extraordinara.html


O altă specie extraterestră celebră în rândul ufologilor este cea a Pleiadienilor sau "fiinţe spirituale multidimensionale" din clusterul stelar al Perseidelor, aflat în constelaţia Taurus, la aproximativ 400 de ani-lumină de Pământ. 

Planeta lor originară este Erra, localizată într-o dimensiune alternativă situată cu o fracţiune de secundă înaintea celei în care trăim. Aceşti extratereştri ar fi extrem de asemănători cu oamenii. 

Elveţianul Billy Meier susţine că a fost contactat telepatic de către ei prin anii ’40, iar în 1970 acesta a dat publicităţii fotografii ale navelor Pleiadienilor şi schiţe cu imaginea lor. De atunci, Pleiadienii sunt subiectul unor dezbateri intense. 
Sunt consideraţi ca fiind profund spirituali şi apropiaţi de natură, fiinţe paşnice care doresc să prevină autodistrugerea omenirii, oferindu-ne, subtil, filosofii şi căi alternative de existenţă.

Suntem creaţi de extratereştri?

Şi Anunnaki reprezintă o rasă importantă de extratereştri, provenind de pe o planetă din Sistemul Solar, Nibiru. Această rasă ar fi sosit pe Terra cu 450.000 de ani în urmă, în căutare de minerale, mai ales aur, pe care le-au găsit şi exploatat în Africa. 

Se crede că Anunnaki i-ar fi creat genetic pe Homo sapiens, special ca să le fie sclavi, prin amestecul propriilor gene cu acelea ale lui Homo erectus. Inscripţiile antice indică faptul că civilizaţia umană sumeriană a fost plămădită sub atenta îndrumare a acestor "zei", noţiunea de regalitate fiind instituită tocmai pentru mediere între specia umană şi Anunnaki. 
Aceste fiinţe extraterestre seamănă din punct de vedere fizic cu oamenii, dar sunt mult mai înalte şi mai puternice. Sunt o rasă foarte agresivă şi temeperamentală, folosind metode brutale, lipsită de moralitate după standarde umane.

Oricine poate întâlni un extraterestru

Să comunici cu aceste fiinţe este primul gând care îţi vine după ce afli că ele există. Poate că unele sunt ostile, poate că nu. N-ai cum să ştii dacă n-ai avut personal de-a face cu ele. Unul dintre cei mai activi ufologi este medicul american Steven M. Greer. 

În copilărie, acesta a fost vizitat de fiinţe extraterestre care i-au comunicat diferite mesaje. Cu ajutorul tehnicilor yoghine, el a ajuns să dezvolte o metodologie specială prin care poate lua legătura cu extratereştri benefici, care sunt preocupaţi de soarta umanităţii aflată acum în pragul colapsului.

Steven Greer a fondat CSETI (Centrul pentru studierea inteligenţei extraterestre) în anul 1990, fiind şi în prezent director internaţional al acestei organizaţii. Cele mai cunoscute proiecte ale sale sunt "Iniţiativa CE-5" (în cadrul căreia sunt iniţiate contacte între fiinţele umane şi fiinţele extraterestre benefice) şi "Disclosure Project" (care intenţionează să dezvăluie publicului larg date reale privind viaţa şi inteligenţa extraterestră, informaţii ţinute strict secrete de guvernul din umbră şi anumite servicii secrete). 
Modalitatea prin care el se raportează la extratereştri se bazează foarte mult pe concentrare, vizualizare, și de multe ori a întâlnit direct nave spațiale extraterestre, chiar la distanţe foarte mici, şi a primit mesaje foarte concrete, pe cale telepatică. Experiențele lui sunt prezentate în cartea "Adevărul dezvăluit despre extratereştrii benefici", apărută la editura Daksha în 2008, şi ele arată foarte clar că fiecare dintre noi am putea face aceasta, numai să vrem.

Extratereştrii benefici ne contactează

Reprezentanţii puterilor oculte care conduc lumea vor, în mod evident, să credem că extratereştrii sunt fiinţe rele, al căror scop este să ne distrugă. Dovadă este şi filmul relativ recent Bătălia Los Angeles, în care este vorba exact despre o invazie neaşteptată a extratereştrilor pe Pământ. 

Cu siguranţă că există însă şi alţii mult mai evoluaţi decât noi, care abia aşteaptă să ne ajute. Însă aceştia, la fel ca şi fiinţele angelice superioare, nu pot face nimic dacă noi nu le cerem. 

Dar iată că în anul 1977, utilizând o tehnologie care nu exista pe planeta Pământ la acea vreme, o voce care se recomanda ca fiind "Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar", a întrerupt complet emisiunea postului Independent Televison News şi a adresat pentru prima dată în direct telespectatorilor, în limba engleză, un mesaj alcătuit din 600 de cuvinte. 



Autorităţile au încercat fără succes să blocheze semnalul respectiv, a cărui sursă enigmatică nu a putut fi niciodată identificată. Ulterior, printre răspunsurile care au apărut pe internet la acest mesaj, a apărut un altul, al cărui expeditor nu se recomandă, dar al cărui conţinut merită toată atenţia.

Spune "DA!" şi "EI" vor apărea

Să iei în considerare un mesaj anonim de pe internet, care se declară o intenţie de comunicare a extratereştrilor, riscă să-ţi trezească un zâmbet. Oricine poate să-şi inventeze o identitate virtuală falsă, de ce nu şi una extraterestră? Prin ce anume este credibil, faţă de multe alte asemenea mii? Pur şi simplu prin conţinutul plin de bun simţ şi prin faptul că limbajul lui nu seamănă cu acele construcţii emise de curentul pseudo-spiritual New Age.

Autorii acestui mesaj spun că sunt reprezentanţii unei rase superioare care observă omenirea de mult timp. Ne avertizează că suntem în pragul unui moment decisiv. Unul din pericolele cele mai mari care ne ameninţă este folosirea în scopuri malefice a energiei nucleare, care riscă să distrugă umanitatea şi să transforme întreaga planetă într-o "oază" radioactivă pentru multe mii de ani de acum înainte. Tehnologia foarte avansată de care dispunem este, de asemenea, şi foarte nocivă. Într-adevăr, cei care ne conduc din umbră sunt aliaţi cu fiinţe extraterestre care nu ne vor binele.

Extratereştrii benefici însă, autori ai mesajului anonim, vor să ne trezim din letargia în care ne complacem, să devenim conştienţi de ceea ce se petrece. Să începem să cultivăm relaţii pline de iubire şi bunăvoinţă, care ne vor ajuta să trecem la un nivel superior de conştiinţă, împreună cu planeta care intră într-o nouă eră, a Vărsătorului. 

De asemenea, se oferă să ne ajute, cu condiţia să le permitem asta. Este suficient ca un număr cât mai mare de oameni să-şi exprime la unison intenţia mentală puternic şi clar exprimată în mod telepatic, pentru ca navele lor să apară atunci când va veni momentul.

Acest gen de apel îl fac deja cursanţii de yoga ai şcolii MISA, de câţiva ani încoace, după meditaţiile în spirală de la hiatusul anual din luna august. Tot pentru a realiza un contact cu aceiaşi extratereştri benefici, au loc periodic procedurile iniţiate de doctorul Steven Greer, la care participă şi cursanţii şcolii de yoga MISA. 

Meditaţiile constau într-o raportare telepatică la aceste fiinţe, pornind dintr-o stare cât mai elevată de conştiinţă. Tehnica presupune mentalizarea poziţiei în care ne aflăm şi rugămintea fermă şi plină de prietenie ca ei să apară acolo unde ne aflăm.

Hotărârea de a participa la aceste experimente îţi aparţine.

Articol preluat de la YogaMagazin


Sursa: http://roaim.co.nr

Pregătiți-vă pentru extraordinara întâlnire (1)

un articol de Alexandra David

Există extratereştri? O întrebare desuetă, la fel ca aceea despre existenţa lui Dumnezeu. Poţi să o adresezi tatălui tău dacă ai cinci ani, iar el ar putea să-ţi răspundă la fel ca personajul din filmul Contact: "Nu ştiu, puiule. Dar să fim doar noi... pare o teribilă risipă de spaţiu".



Adevărul ăsta e. Universul observat prin cele mai performante mijloace tehnice oferă o vastitate pe care abia dacă ne-o putem reprezenta. Numai galaxia noastră, Calea Lactee, numără cel puţin 200 de miliarde de stele. Conform calculelor, mai mult de 60 de miliarde de stele conţin, în cadrul sistemului lor planetar, planete asemănătoare cu Pământul. 60 de miliarde de stele! Numai în galaxia noastră! Senzaţia că noi şi planeta noastră micuţă suntem doar un fir de nisip în univers începe să-şi facă simţită prezenţa. 
Ce fel de fiinţă trebuie să fii pentru a crede că Dumnezeu, în gigantica Sa viziune, a ales să creeze viaţă doar într-un infim punctişor al Universului Său? Pur şi simplu este de bun simţ să accepţi ideea că, mai mult ca sigur, undeva în spaţiu mai există şi alte civilizaţii.

Peste 1000 de galaxii

De altfel, concepţia asupra propriei condiţii evoluează odată cu oamenii. În copilărie, crezi sincer că tu eşti centrul lumii. Nu poţi concepe mai mult decât ceea ce cunoşti - adică propria ta familie, prietenii, curtea casei, drumul până în cea mai apropiată pădure. Linia orizontului încheie totul. În zorii cunoaşterii sale, umanitatea din antichitate concepea universul ca având în centru Pământul. Era viziunea lui Aristotel, care a rămas valabilă, aprobată şi de Ptolemeu, până în anul 1500, când Copernic a modificat perspectiva, punând în centru Soarele. 
Galaxia noastră, Calea Lactee, era tot ce putea să conţină universul. În 1924, Edwin Hubble a demonstrat că "petele difuze" care erau văzute cu telescopul printre stele nu sunt altceva decât alte galaxii. Nici Soarele nu este centrul galaxiei noastre, ci străluceşte undeva, la periferie. Oamenii de ştiinţă susţin la ora actuală că în univers există peste 1100 de galaxii. 

Fiecare galaxie conţine, la rândul ei, între 10 milioane şi un bilion (1012) de stele, dintre care majoritatea au sisteme solare. La un asemenea ordin de mărime, să mai crezi că te afli pe singurul loc cu viaţă din univers este efectiv o copilărie. E clar, extratereştrii trebuie să existe!

Cine desenează cercuri în lanuri?

Un fenomen inexplicabil care a fost pus pe seama extratereştrilor îl reprezintă misterioasele cercuri din lanuri. De obicei apar peste noapte şi arată impecabil, vizibile de la înălţimi mari. Scepticilor le place să creadă că sunt făcute de mâna omului, însă dacă ar fi aşa, cum se face că nu există niciun film, nicio dovadă a construirii lor? 
Aceste cercuri apar mai ales în regiunea Milk Hill din comitatul Wiltshire, Marea Britanie. Unul din răspunsuri ar fi că solul de aici este impregnat cu cel mai mare volum de apă subterană din sudul Angliei, acţionând astfel ca un generator de câmp electrostatic, care face plantele să se culce la pământ. Doi pensionari englezi au declarat la un moment dat că ei au construit toate aceste cercuri, folosind o scândură şi o sfoară. 

Însă cercetările unei echipe de americani au ajuns la concluzia că n-aveau cum. În primul rând, desenele apărute sunt extrem de complexe, iar precizia cu care au fost lucrate cerea metode mai sofisticate şi mai mult timp decât ar fi avut cei doi, la lumina lunii. 

Apoi, cercurile din lanuri au unele particularităţi specifice: plantele culcate la pământ prezintă nişte goluri de rupere care nu pot fi produse decât prin expunere la radiaţii electromagnetice intense, de genul microundelor, iar în solul din interiorul acestor cercuri apar nişte particule foarte fine de fier magnetizat. Aceasta face ca cercurile din lanuri să aibă chiar proprietăţi vindecătoare. 

Prima menţiune despre un cerc în lanuri apare în folclorul englez. Un manuscris din 1678 vorbeşte despre aşa-numitul "diavol secerător" din Hartfordshire, înfăţişat într-o gravură, construind o formă spiralată într-un lan de ovăz. Textul spune că diavolul a venit din cer sub forma unei lumini roşii şi a tăiat cercuri pe acel câmp de ovăz. 

Tot despre apariţia unor sfere luminoase vorbesc şi cei care se declară martori oculari ai acestor fenomene. Sferele apar şi, în câteva secunde - hop şi cercurile! Cam puţin probabil să fie făcute de oameni...

Fabuloasele răpiri
Despre urmele vizitatorilor din alte lumi putem vorbi la nesfârşit, dar mult mai interesant ar fi şi să-i vedem la faţă. Nici acesta nu e un subiect lipsit de informaţii. Dacă dai search pe internet cu "specii de extratereştri", bogăţia de rezultate este impresionantă. S-ar părea că toată omenirea i-a văzut, i-a catalogat şi chiar e prietenă cu ei. 

Nu ştii dacă eşti într-un roman SF sau într-o bază de date riguroasă. Îi găseşti clasificaţi în ordine alfabetică, descrişi cu amănunte, uneori şi cu fotografii. În mare parte, aceste informaţii provin de la persoane care susţin că au fost răpite de ei. 

Dincolo de pasiunea pentru SF şi senzaţional, asemănarea relatărilor este semnificativă. Majoritatea povestesc despre cum au fost examinaţi de fiinţe umanoide micuţe de statură şi cenuşii, cu ochii mari, negri şi oblici - cunoaştem imaginea, nu mai e un secret pentru nimeni. 

Unii prezintă urme ale acestor examinări, iar unele femei pretind că au fost purtătoarele copiilor extratereştrilor. Este cazul italiencei Giovanna, care anul trecut a fost subiectul unei emisiuni de senzaţie, în care arăta fetusul "monstruos" care i-a fost extras de medicii pământeni după ce a fost inseminată de extratereştri. 

Ai putea spune că nici bebeluşii umani nu sunt prea fotogenici în primele luni în pântecul matern, dar urmele substanţelor găsite pe trupul Giovannei nu mai puteau fi explicate la fel de uşor. Acestea aveau un aspect fosforescent, însă nu conţineau nicio urmă de fosfor, ci o combinaţie cu siliciu, necunoscută pe pământ. 

Un alt caz, petrecut chiar la noi în ţară, în 1978, este cel al unei tinere care a venit la o consultaţie ginecologică şi nu prezenta niciun semn de sarcină, iar a doua zi, după o întâlnire de gradul 4 cu un extraterestru cu care susţinea că a rămas şi însărcinată, medicul a constatat că femeia născuse cu mai puţin de 12 ore înainte!

Cele mai cunoscute rase
Dintre multitudinea de rase de extratereştri mai mult sau mai puţin acceptate ca existând, câteva au întâietate. Atât de mare, încât îi găseşti descrişi cu lux de amănunte chiar şi pe www.descopera.ro. Cei mai cunoscuţi sunt, de departe, "Micii cenuşii", cunoscuţi şi sub denumirea de Zeta Reticulani. 

Bănuiţi că ar avea sentimente puţine spre deloc, Micii cenuşii sunt priviţi ca cercetători reci şi cruzi, care derulează experimente pe oameni, fiind lipsiţi de orice fel de compasiune. Par să lucreze ca o singură unitate coezivă, cu o oarecare conştiinţă colectivă, controlată de un Cenuşiu Şef. Singura grijă pe care o au este perpetuarea propriei specii, despre care unii cred că ar fi genetic avariată.

O altă specie de extratereştri este cea a reptilienilor, cu mai multe subcategorii. Unii dintre cei mai cunoscuţi sunt Draconienii sau Dracos, care ar proveni din sistemul solar Alpha Draconis. De fapt, şi-ar fi format colonii acolo, dar proclamă Pământul planeta lor de baştină. Unii chiar cred că Terra le-ar aparţine originar, în timp ce alţii sunt de părere că reptilienii au inseminat această planetă şi ne văd pe noi ca pe o proprietate biologică a lor.

Indiferent care ar fi situaţia, îi percep pe oameni ca fiind inferiori. Sunt o rasă veche, dacă nu chiar primordială, fiind cruzi şi abili. Miturile spun că reptilienii îşi pot schimba forma, simulând aspectul uman. Există comunităţi întregi de adepţi ai teoriei că aceşti extratereştri ne conduc în secret lumea, chiar sub ochii noştri. 

Aceste fiinţe s-ar fi deghizat în oameni şi ar trăi printre noi ca lideri, regi, preşedinţi, patroni de concerne media şi oameni de afaceri; s-ar fi poziţionat în toate punctele de putere şi ar deţine controlul popoarelor, creându-şi un mediu propice înainte de a putea să-şi arate adevărata faţă şi de a se proclama, în mod oficial, stăpânii Terrei.


( Va urma )

Sursa: http://roaim.net.tf

Calmaţi-vă fără tranchilizante

Sunteţi cuprins de o nervozitate excesivă? Preocupările cotidiene vă stăpânesc şi după ora stingerii şi nu vă lasă să dormiţi? Nu este nevoie să apelaţi la medicamente, există metode mult mai eficiente.

Să presupunem că nu reuşiţi să adormiţi deoarece mentalul vă este agitat. Înseamnă că gândiţi, că recurgeţi la „limbajul interior”. Dar ca să dialogaţi cu dumneavoastră înşivă trebuie ca muşchii vorbirii, prin mişcări minuscule, să schiţeze fiecare cuvânt al discuţiei. 

Dacă limba, buzele şi gâtul dumneavoastră sunt în stare de destindere totală vă este imposibil să gândiţi în cuvinte. De asemenea, pentru a putea gândi în imagini trebuie ca muşchii oculari, prin mişcări minuscule, să creeze imagini. Dacă ajungeţi la relaxarea totală a muşchilor în cauză e posibil să tacă mentalul şi să adormiţi buştean.

Unii oameni au învăţat să stăpânească o enervare (aparent necontrolabilă) decontractându-şi muşchii (controlabili). Ei au descoperit infailibilitatea acestui procedeu care cere, desigur, antrenament şi perseverenţă şi ale cărui rezultate nu sunt instantanee ci progresive. Nu vă aşteptaţi să găsiţi calmul absolut după cinci sau zece minute de decontractare parţială.
Gândiţi-vă, prin analogie, la ceea ce se întâmplă atunci când stingeţi una după alta luminile dintr-o casă: atât timp cât nu veţi fi apăsat pe ultimul întrerupător, obscuritatea nu va fi completă.

Faceţi zilnic următorul exerciţiu: stând întinşi cu ochii închişi, începeţi prin a contracta unul din muşchii mari ai corpului, apoi lăsaţi-l să se destindă. Repetaţi încă o dată şi continuaţi pe parcursul şedinţei să observaţi impresia pe care o produce în dumneavoastră această decontractare progresivă. Învăţaţi să acţionaţi mai întâi asupra unuia sau altuia dintre muşchii mari cum ar fi muşchii principali ai braţelor, picioarelor sau torsului. 

Apoi treceţi la muşchii mai mici, până când veţi învăţa să descoperiţi şi să stăpâniţi cele mai subtile tensiuni. Astfel veţi reuşi ca în fiecare clipă să puteţi sesiza şi elimina fără greutate orice contracţie inutilă.

Propuneţi-vă ca timp de o lună să respectaţi următoarele reguli:

1) Lăsaţi braţele să atârne moi atunci când nu vă serviţi de ele;

2) Atunci când tăceţi nu mişcaţi buzele sau spâncenele, iar atunci când vorbiţi nu le mişcaţi mai mult decât este necesar;

3) Nu vă încordaţi umerii dacă nu aveţi nimic de dus pe ei;

4) Eliminaţi orice rigiditate a picioarelor şi a gambelor atunci când nu staţi în picioare.

Fiind decontract vă veţi îndeplini mai bine, cu mai puţină oboseală şi cu mai multă luciditate ocupaţiile zilnice, oricare ar fi acestea. Pe măsură ce vă veţi obişnui să scutiţi de orice încordare inutilă acei muşchi care se supun voinţei, această stare de relaxare îi va cuprinde şi pe cei asupra cărora nu putem acţiona direct.

Metodă simplificată de relaxare

Căutaţi un loc liniştit (în aer liber sau într-o încăpere bine aerisită), descheiaţi-vă gulerul cămăşii şi eliberaţi-vă de toate articolele vestimentare care vă strâng sau vă jenează. Aşezaţi-vă pe spate, cu braţele şi picioarele întinse. (Mâinile pot fi sprijinite de abdomen). Apoi concentraţi-vă pe rând gândurile asupra părţilor corpului pe care vreţi să le destindeţi:

1. Picioarele; lăsaţi-le să cadă, moi, cu vârfurile înafară.
2. Abdomenul şi toracele; nu vă gândiţi la respiraţie; ea va fi liberă şi uşoară dacă muşchii sunt bine destinşi.
3. Braţele şi umerii destinşi.
4. Faţa şi gâtul; ochii închişi dar nu contractaţi, gura uşor întredeschisă, fruntea bine destinsă.

Dutrata totală a exerciţiului este de 10-15 minute. (Evident, el nu vă poate scuti de mersul zilnic pe jos, în aer liber, de cel puţin 45-60 minute, în ritm alert, cu capul şi pieptul bine degajate şi cu braţele moi, relaxate.) 

Oamenii foarte nervoşi, persoanele foarte obosite sau bolnavii, îl pot realiza de mai multe ori pe zi, de preferinţă înainte şi după mese. Cei ce suferă de insomnie au interesul să-l facă înainte de a adormi sau noaptea, în caz că se trezesc.

O ultimă precizare: începutul este destul de dificil dar nu vă lăsaţi păgubaşi: primele rezultate pozitive se obţin abia după o săptămână sau două. Şi, după cum ne asigură revista „Vie & Action”, treptat veţi realiza o destindere totală şi binefăcătoare.

Trucuri pentru Moş Ene
Dacă somnul întârzie obişnuiţi-vă să-l chemaţi cu ajutorul unor mici „trucuri”, dezvăluite de Andre Passebecq, directorul Institutului de cultură umană din Lille în „Adio insomnie”. Bunăoară: număraţi în gând, reprezentaţi-vă un peisaj pe care îl traversaţi, imaginaţi-vă o figură geometrică şi urmăriţi-o etc. Iată câteva mijloace simple menite să vă înlăture „obsesia”:

a) Culcându-vă, reprezentaţi-vă mental pe dv. înşivă; priviţi-vă în gând aşa cum ar face o altă persoană, aflată la oarecare distanţă de pat; convingeţi-vă că dormiţi.

b) Întinşi pe pat, imobili, slăbiţi atenţia, puneţi-vă în stare de „vid mental”. Repetaţi în gând sau cu voce joasă şi monotonă: „Sunt calm şi adorm”. Treptat, toate imaginile se estompează şi dispar de pe „ecranul” mental.

c) Urmăriţi cu ochii minţii traseul unei curbe. Se vor ivi, desigur, o mulţime de idei parazit, dar atunci, fără a vă crispa, va trebui să readuceţi mintea la curba imaginată.

d) Imaginaţi-vă că citiţi fel de fel de cifre înscrise pe o tablă neagră.

e) Concentraţi-vă (fără crispare, desigur) asupra unui singur cuvânt, de exemplu: linişte.

Şi acum, un exerciţiu de destindere care poate sluji drept somnifer:

Asiguraţi-vă că toţi muşchii sunt perfect destinşi. Închideţi ochii, apoi conştientizaţi respiraţia fără să interveniţi asupra ei. Destinderea obişnuită în felul acesta favorizează venirea somnului.

Un ultim sfat. Dacă trezirea este prea matinală, rămâneţi în pat fără a vă crispa sau lamenta. Nu vă uitaţi la ceas cu nelinişte: lăsaţi să revină somnul sau cel puţin o stare de destindere mentală până la ora la care trebuie de fapt să vă treziţi.

Preluare de la http://www.yogaesoteric.net

Sursa: http://roaim.co.nr

Lumea se află în pragul unei "resetări" financiare la nivel global

Zvonurile care în ultima vreme sunt vehiculate tot mai insistent - fie direct, fie în mod aluziv - se referă la o iminentă schimbare a sistemului financiar mondial. Această resetare va implica, desigur, şi valuta de schimb internaţională, sistemul de valori bancare, modalitațile de tranzacţionare şi, în general vorbind, bazele comerţului mondial.



Nimeni nu oferă o dată precisă pentru acest eveniment epocal, dar foarte mulţi economişti (şi nu numai) simt "în aer" că ceva foarte important urmează să se petreacă. Din păcate, bancherii "la vârf" rămân blocaţi în vechile lor idei şi dorinţe, referitoare mai ales la faptul că "otrava mondială" - cunoscută şi ca Federal Reserve Bank of America - va continua să existe, doar pentru că ei (această elită a marilor bancheri) spun că aşa va fi. 

Mai mult decât atât, ei forţează această idee pretutindeni prin mass-media, utilizând ca factor de convingere inducerea fricii şi intimidarea teribilă. În special ei caută să convingă populaţia că nu va exista o întoarcere la valuta internaţională bazată pe valoarea aurului. 

Ne întrebam: pe ce lume trăiesc oare aceste fiinţe, al căror dispreţ faţă de omenire este incomensurabil? Elita la care ne referim pare incapabilă să iasă afară din "cutia" în care s-a închis singură cu mult timp în urmă; pare incapabilă să înţeleagă şi să accepte realitatea prezentă, pe care o trăim cu toţii, ignorând marea transformare a omenirii, ce bate deja la uşă.

Majoritatea oamenilor ştie că Federal Reserve printează dolari fără limită, trilioane de dolari, fără ca aceşti dolari să aibă vreo acoperire din punct de vedere valoric. Unde crede guvernul american că se va ajunge în acest fel? Mulţi dintre membrii acestui guvern ştiu deja deznodământul inevitabil, la fel ca şi mulţi alţi oameni care urmăresc cu atenţie evoluţia lucrurilor în diferite domenii de activitate şi mai ales în cel economic şi financiar. 

Cum va avea loc resetarea sistemului financiar actual? Să aşteptăm şi să vedem felul în care se vor desfăşura lucrurile. În orice caz, putem sintetiza cateva dintre zvonurile care roiesc prin media alternativă şi chiar prin cea oficială, deşi într-un mod mascat:

1. Federal Reserve Bank (care în mod paradoxal este o companie privată!) va fi absorbită şi preluată de către Trezoreria SUA, ceea ce înseamnă că printarea banilor şi controlul monedei americane va trece în mâna Guvernului.

2. Există un eveniment la scară globală, care se desfăşoară deja de 10 ani, numit Protocoalele Basel III (ce include şi resetarea sistemului financiar la nivel mondial). La această înţelegere au aderat până acum 198 de naţiuni.

3. Ceea ce agită apele (mai ales în ultimele zile) în legătură cu resetarea sistemului financiar mondial reprezintă de fapt doar manevre politice şi neînţelegeri la nivel înalt, care au darul de a întârzia această mişcare fundamentală pentru omenire.

4. Dolarul american, devalorizat şi lipsit de "forţă economică" datorită faptului că a fost printat în cantităţi imense, fără a avea nicio bază reală sau susţinere valorică pentru aceasta, va fi înlocuit cu valută acoperită în aur sau petrol. 

China ar dori să preia de la SUA poziţia de lider mondial în ceea ce priveşte valuta internaţională de schimb, pe care o doreşte echivalată în aur. Totuşi, fostul Secretar de Stat al SUA, Hillary Clinton a precizat în una dintre alocuţiunile ei că Iraq va deveni cea mai bogată naţiune de pe glob, datorită rezervelor sale imense de petrol, pe care le deţine. Din această cauză, ţările care au în bănci rezerve de dinari iraqieni privesc cu mare speranţă către momentul aşa-zis al "reevaluării dinarului".

Basel III (sau Al Treilea Acord Basel) reprezintă un standard global de echilibrare a funcţionării bancare. A fost aprobat de Comitetul Basel de Supraveghere a Băncilor la nivel mondial în 2010-2011 şi a fost programat să intre în vigoare între 2013 şi 2015.

5. Valoarea metalelor preţioase (aurul şi argintul) este manipulată. În prezent, preţul acestora scade vertiginos. De ce? Pentru că se ştie că urmează să se petreacă ceva cu adevărat important pentru întreaga omenire.

Prin urmare, în loc de o prăbuşire economică şi financiară - care este inevitabilă, având în vedere structura fiscală actuală dezastruoasă - va fi de fapt o resetare globală a monezilor internaţionale, pe o bază justă şi reală.

Aceste aspecte şi altele în plus au fost menţionate pe postul de televiziune Bloomberg TV cu aproape un an în urmă, pe data de 25 iulie, 2012. A fost prima dată, în istoria scurtă a televiziunii mondiale, când a fost permisă prezentarea unui astfel de punct de vedere în mass-media.



Sursa: Articol Editura Daksha

http://roaim.de.vu

Ascensiunea BRIC (Brazilia, Rusia, India, China) nu mai poate fi oprită

După cum este cunoscut, conform ultimului raport semestrial al experţilor Fondului Monetar Internaţional în 2017 China va deveni noul lider economic mondial, iar în acelaşi an statele din grupul BRIC (Brazilia, Rusia, India şi China) vor devansa cu 2,6% cele mai dezvoltate state ale Occidentului (SUA, Japonia, Germania, Regatul Unit şi Franţa) în ceea ce priveşte valoarea produsului intern brut (PIB) calculată în dolari internaţionali.


*Produsul Intern Brut calculat în dolari internaționali implică un etalon monetar cu aceeași putere de cumpărare în toate statele lumii. In documentele FMI acest indicator este notat prin GDP (PPP). Sursa datelor : International Monetary Fund, World Economic Outlook Database. April 2013.

Dar cum poate fi explicată această schimbare la faţă a economiei globale ? Ce anume a determinat fenomenalul sprint economic din ultimul deceniu al Chinei, al Indiei, al Rusiei şi al Braziliei ? Şi de ce SUA, Japonia, Germania, Regatul Unit şi Franţa s-au dovedit incapabile să facă cât de cât faţă acestui sprint ?

În opinia mea, această surclasare economică a celor mai dezvoltate state occidentale de către statele din grupul BRIC reprezintă o mutaţie economică, socială şi politică fără precedent în istoria ultimilor cinci secole. Evident, este foarte greu de identificat factorii cauzali ai acestei mutaţii. Totuşi, analizând modalităţilor de alocare a PIB în economiile din eşantionul anterior se poate observa relativ uşor că există o mare diferenţă între politicile de creştere economică operaţionalizate mai ales în ultimul deceniu de către cele două grupuri de macro-state, ca să spun aşa, aflate într-o necruţătoare competiţie pentru resurse şi pentru putere. 

Astfel, pentru SUA, Japonia, Germania, Regatul Unit şi Franţa, state care formează un conglomerat relativ omogen pe care il voi denumi G5, stimularea prin printarea de bancnote a consumului curent a reprezentat cea mai importantă componentă strategică a politicii de intensificare a creşterii economice din ultimul deceniu. Dimpotrivă, politicile de creştere economică operaţionalizate în ultimul deceniu de statele din grupul BRIC au avut drept numitor comun alocarea preferenţială a PIB pentru investiţii şi nu pentru consum. Statele din G5 au pariat, deci, în dificilul proces de selectare a celei mai adecvate politici de creştere economică, pe cartea consumului, iar statele din grupul BRIC au pariat pe cartea investiţiilor. Această dihotomie strategică – consum versusinvestiţii – este reflectată deosebit de clar în studiul de caz prezentat în continuare.


*EN – exporturi nete ( exporturi – importuri de bunuri și servicii). Sursa datelor : International Monetary Fund, World Economic Outlook Database, April 2013

Să analizăm acum beneficiile şi costurile celor două politici de creştere economică în scopul evaluării eficacităţii şi a eficienţei acestora pe termen lung. Din datele prezentate anterior rezultă că stimularea consumului prin injecţii monetare a determinat o diminuare a raportului dintre investiţii şi consum în statele din G5. 

Astfel, din datele prezentate în matricea anterioară rezultă că în anul 2003 valoarea raportului dintre investiţii şi consum în statele din G5 era de 23 de cenţi per dolar, iar în 2012 valoarea acestui cost s-a redus la 20 de cenţi per dolar. În cazul statelor din grupul BRIC, valoarea aceluiaşi indicator de eficienţă macroeconomică era de 46 de cenţi per dolar în 2003 şi de 60 de cenţi per dolar în 2012. 

La prima vedere, deci, politica stimulării consumului prin injecţii monetare practicată în statele din G5 pare a fi a fi cu mult mai eficace şi mai eficientă comparativ cu politica stimulării creşterii economice prin amplificarea investiţiilor în economia reală, politică aplicată cu consecvenţă în ultimul deceniu mai ales în China , în India şi în Rusia. 

Însă,dacă luăm în considerare şi efectele colaterale ale politicii de stimulare a consumului prin tipărire de monedă (şomajul la cote extreme, recesiunea persistentă, diminuarea pe termen lung a competitivităţii şi mai ales indatorarea excesivă a sectorului public şi privat al economiei), atunci ineficacitatea şi periculozitatea acestei politici de creştere economică devin evidente. Datele prezentate în continuare reflectă deosebit de clar consecinţele dezastruoase al politicii de stimulare a creşterii economice prin tipărire de monedă.în scopul masificării consumului.


*DPB – datoria sectorului public; PPR – datoria sectorului privat. Surse de date: 1. International Monetary Fund, World Economic Outlook Database, April 2013; 2,The World Bank, Indicators; 3 Eurostat, Macroeconomic Imbalance Procedure (MIP).

Într-adevăr, din datele precedente rezultă că politica de tipărire de monedă în scopul intensificării creşteri economice, o politică practicată cu o încăpăţânare ciudată în SUA; în Japonia şi în Regatul Unit, reprezintă o opţiune strategică catastrofală. 

De ce ? Pentru că masa monetară excesivă pusă în circulaţie prin intermediul bancilor se acumulează în sectorul financiar al economiei unde rentabilitatea pe termen scurt a plasamentelor este extrem de ridicată in contextul excesului de monedă. 

Drept urmare, banii ieftini nu sunt utilizaţi de către investitori pentru finanţarea creşterii stocului de capital din economia reală, ci sunt investiţi la nesfârşit mai ales in sectorul financiar al economiei. În aceste condiţii, investiţiile din economia reală a statelor din G5 au fost finanţate în ultimul deceniu mai ales din resursele proprii ale companiilor (profit şi amortizare), resurse cu totul şi cu totul insuficiente pentru asigurarea pe termen lung a unui nivel ridicat de competivitate. 

Această combinaţie de efecte perverse reprezintă cauza evidentă a îndatorării excesive a sectorului public şi privat al economiei, respectiv al subfinanţării sectorului privat al economiei, în cazul tuturor statelor din G5. În acest context, o creştere moderată a consumului şi asigurarea pe termen lung a unui nivel ridicat al investiţiilor din economia reală reprezintă o strategie de creştere economică cu mult mai fezabilă decât cea bazată pe stimularea consumului prin credite ieftine. 

Este adevărat că un nivel ridicat al investiţiilor din economia reală implică pe termen scurt un cost mai ridicat al outputurilor procesului de creştere economică. Dar un asemenea proces de creştere economică este cu mult mai fezabil din punct de vedere financiar comparativ cu unul în care sectorul financiar al economiei este suprasaturat cu lichidităţi, iar sectorul real al economiei nu dispune de resurse financiare suficiente. 

Cu alte cuvinte, atunci când investiţiile în economia reală reprezintă factorul determinant al creşterii economice, fiabilitatea procesului de creştere este cu mult mai mare comparativ cu situaţia în care investiţiile financiare reprezintă pricipala motivaţie a investitorilor. Din acest motiv, ascensiunea neaşteptată din ultimul deceniu a Braziliei, a Rusiei, a Indiei şi mai ales a Chinei nu mai poate fi oprită. O ierarhie economică în care dominaţia Occidentului părea veşnică este gata să se prăbuşească datorită acestei fulminante ascensiuni. Sic transit gloria mundi !

autor: Dr. Ing. Nicolae Ţăran 


Sursa: http://roaim.net.tf

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 17, 22 iulie 2013

22 iulie 2013 

Un incendiu "masiv" a izbucnit în subsolul uneia din clădirile Bancii J.P. Morgan de pe Wall Street, acolo unde se aflau depozitele de lingouri de aur. La faţa locului s-au deplasat imediat 20 de vehicile ale pompierilor pentru a stinge focul. Mass-media nu a relatat deloc despre acest eveniment, cu excepţia unor posturi locale: 



17 iulie 2013 
OFICIAL - PRISM in Romania: Un deputat PSD anunta ca va depune un proiect de lege care sa permita interceptarea cartelelor telefonice pre-platite. "Serviciile secrete trebuie sa dispuna de instrumente de tipul PRISM pentru supravegherea internetului in cazul terorismului si al infractiunilor economice", a declarat el. Concret, atunci cand o persoana va cumpara o astfel de cartela, va trebui sa prezinte codul numeric personal si [...] serviciile secrete vor avea posibilitatea de a identifica detinatorul acestei cartele. Anuntul a fost facut de Sebastian Ghita, deputat PSD, membru in Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul asupra activitatii SRI. El considera ca SRI trebuie sa primeasca resurse financiare suplimentare de la buget pentru aceste noi activitati. In ce priveste intruziunea in viata privata, Ghita afirma: "Discursul se suprapune si e pervers de multe ori. Se foloseste [ca motiv] viata intima, dar se doreste a se apara libertatea la infractiune. [...] nu cred ca se va gasi un politician sa faca rele contra libertatilor omului". Cititi toate detaliile AICI. Termenul pervers se potriveste mai bine serviciilor secrete care adesea insceneaza actiuni asa-zis "teroriste" pentru ca apoi sa isi poata justifica masurile propuse de ei pentru a supraveghea non-stop intreaga populatie. Cat despre politicieni... sa ne amintim ca un recent sondaj de opinie arata ca imensa majoritate a romanilor si bulgarilor nu mai au nici-un fel de incredere in politicieni, indiferent de partidul din care fac parte. 

Sursa: http://roaim.de.vu/

Dumnezeul Minunilor - documentar complet, subtitrari Romana (HD & HQ)

Documentar crestina pentru slava lui Dumnezeu. 
Povestiţi printre neamuri slava Lui, printre toate popoarele minunile Lui! (Psalmi 96:3)

Poate cel mai minunat dintre toate aspectele creaţiei este un Dumnezeu care nu ne-ar lăsa singuri. El şi-a trimis propriul Fiu pentru a restaura totul şi noi abia aşteptăm revenirea Lui. Atunci lupul va locui împreună cu mielul.
Nu se va face niciun rău şi nicio pagubă pe tot muntele Meu cel sfânt;
căci pământul va fi plin de cunoştinţa Domnului, 
ca fundul mării de apele care-l acoperă.
Acel minunat pasaj din Isaia.
Dragostea răscumpărătoare a lui Dumnezeu. Asta este cea mai mare minune dintre toate.

Cu adevărat Creatorul nostru este un Dumnezeu al minunilor.
Şi cea mai mare minune este dragostea Lui nemăsurabilă.
Biblia ne spune că "Dumnezeu este dragoste" (1 Ioan 4:8)
şi ne-a demonstrat această dragoste prin faptul că a părăsit cerul pentru a-Şi dărui viaţa pentru ca noi să putem fi împăcaţi cu El pentru veşnicie.

Isus Hristos este Creator (Ioan 1, Coloseni 1, Evrei 1)
Pe cruce a îngropat păcatele noastre şi a înviat dintre morţi.
Domnul oferă viaţa veşnică tuturor care se întorc de la păcatele lor şi se încred în El în mod personal Încrezându-te în Isus Hristos poţi intra într-o relaţie cu Creatorul Universului, care va dura veşnic.
Acesta este darul Lui gratuit şi oferit ţie. A lui Dumnezeu, care face mari minuni să fie gloria, recunoştinţa şi onoarea pentru veşnicie.



Urmariti documentarul aici: