Este timpul ca oamenii sa se trezeasca pentru a putea observa adevaratele motive din spatele acestei isterii. Iata ceea ce spune acest om in legatura cu ceea ce se petrece in tara sa de origine:

“Oamenii din intreaga lume trebuie sa stie ceea ce se intampla aici, in Africa de Vest. Mint! “Ebola”, ca virus, nu exista si nu este unul “contagios”, asa cum se crede. Crucea Rosie a adus o boala in patru tari specifice, din patru motive specifice si este contractat doar de catre cei care primesc tratamentele si injectiile de la Crucea Rosie. Acesta este adevaratul motiv pentru care liberienii si nigerienii au inceput sa loveasca Crucea Rosie in tarile lor, tot acesta fiind motivul pentru care au incercat sa scoata la iveala adevarul prin intermediul mass-media. Acum, acordati atentie urmatoarelor:

Motive:
Cei mai multi oameni considera ca motiv principal este “depopularea”, care se afla, fara indoiala, in mintea celor din Vest, atunci cand vine vorba de Africa. Cu toate acestea, va asigur ca Africa nu poate fi niciodata depopulata prin uciderea unui numar de 160 de persoane pe zi, asta in cazul in care mii de oameni sunt nascuti zilnic. Asa ca, motivele reale sunt mult mai concrete.


Motivul #1:
Aceasta bola raspandita printr-un vaccin, denumita Ebola, a fost introdusa in Africa de Vest, scopul final fiind acela ca trupele militare sa ajunga pe teritoriul Nigeriei, Liberiei si Sierra Leone. Daca va amintiti, Statele Unite ale Americii au incercat sa ajunga pe teritorul nigerian pentru “Boko Haram”. Minciuna! Aceasta incercare a lor a fost distrusa atunci cand nigerienii au inceput sa spuna adevarul. Nu au existat fete rapite. Suportul global a fost distrus si un nou motiv a fost necesar pentru ca trupele militare sa ajunga in Nigeria pentru a fura noile rezerve de petrol descoperite de curand.
Motivul #2:
Sierra Leone este cel mai mare furnizor de diamante din lume. In ultimile patru luni de zile au fost in greva, refunzand sa mai furnizeze diamante din cauza conditiilor de munca oribile si a salariilor mici. Occidentul nu va plati un salariu echitabil pentru resurse deoarece ideea este aceea de a-i face pe acesti oameni sa supravietuiasca in continuare cu un sac de orez si cu ajutor extern, astfel incat acestia sa ramana o forta de munca ieftina. A fost necesara gasirea unui nou motiv pentru ca trupele militare sa-si faca aparitia pe teritorul Sierra Leone cu scopul de a forta incetarea grevei. Nu este pentru prima data cand se intampla asta. Atunci cand minerii refuza sa lucreze, trupele sunt trimise si chiar daca ar fi nevoiti sa-i ucida pe toti si sa-i inlocuiasca, acestia se vor asigura ca diamantele isi urmeaza traseul obisnuit, in afara tarii.
Desigur, mai multe campanii pentru invadarea acestor tari ar atrage atentia. Dar, ceva de genul “Ebola” permite accesul la o zona mult mai larga simultan…
Motivul #3

In plus, dincolo de furtul petrolului nigerian si dincolo de afacerile cu diamante, trupele au fost trimise, de asemenea, cu scopul de a fi fortata vaccinarea acelor africani care nu sunt suficienti de nebuni incat sa o faca de buna voie.
3000 de militari au fost trimisi pentru a se asigura ca aceasta “otrava” continua sa se extinda, pentru ca, repet, aceasta se transmite doar prin vaccinare. In timp ce din ce in ce mai multe articole si stiri ating constiinta publica cu privire  la minciunile si manipularea Statelor Unite ale Americii, asa cum s-a intamplat in Liberia, din ce in ce mai multi africani refuza sa viziteze Crucea Rosie. Trupele militare vor forta aceste vaccinuri pentru a asigura aspectul vizibil al unei pandemii Ebola. In plus, acestia vor proteja Crucea Rosie de liberienii si de nigerienii care doresc evacuarea de drept din tarile lor.
Motivul #4
Nu in ultimul rand, aparenta acestei pandemii de Ebola va fi folosita pentru a inspaimanta milioane de oameni cu scopul administrarii unui vaccin, acesta fiind, de fapt, adevarata cauza a pandemiei. Cu toate cele ce au fost descoperite anul acesta cu privire la vaccinuri, s-ar crede ca ne-am invatat lectia. Nu pot decat sa sper ca este asa, deoarece se bazeaza pe ignoranta noastra pentru a-si duce la bun sfarsit scopurile.
Intreaba-te: Daca Ebola s-ar raspandi intr-adevar de la persoana la persoana, atunci de ce CDC si Guvernul Statelor Unite ale Americii continua sa permita zboruri spre si din aceste tari, fara absolut nici un regulament? Este necesar sa incepem sa gandim si sa schimbam informatii la nivel global, deoarece oamenii nu cunosc adevarata perspectiva a oamenilor care locuiesc aici, in Africa de Vest. Acestia dezinformeaza in beneficiul lor si nu exista suficient de multe voci pentru ca realitatea noastra sa fie impartasita.
Sute de mii de oameni au fost ucisi, paralizati si imbolnaviti de catre acesta si alte “noi” vaccinuri peste tot in lume si in cele din urma oamenii devin constienti de ceea ce se intampla. Acum, ce vom face cu toate aceste informatii?”
Un membru al unei universitati din Statele Unite ale Americii nascut in Liberia a scris de curand un articol in publicatia liberiana Observer Daily, in care sustine ca Ebola este rezultatul unor experimente de bioterorism efectuate de catre Statele Unite ale Americii.
Dr. Cyril Broderick sustine, printre altele, ca “amplasamentele din Africa, inclusiv cele din Africa de Vest, au fost de-a lungul anilor infiintate pentru testarea bolilor emergente, in special Ebola.”
“OMS si alte cateva agentii ONU au fost implicate in selectarea si cooptarea catorva tari din Africa pentru a participa la evenimentele de testare, de promovare a vaccinurilor, dar urmarind diferite regimente de testare.”, a continuat acesta.
“Rapoartele descriu modul prin care Departamentul Apararii al S.U.A. a finantat studiile Ebola asupra oamenilor, studii care au inceput la doar cateva saptamani inainte de izbucnirea Ebola in Guineea si Siera Leone.”, sustine un raport al celor de la Internationa Business Times.
De asemenea, se intampa ca izbucnirea Ebola sa coincida cu noile campanii de vaccinare ONU. Industria farmaceutica si industria biotehnologiei profita si vor continua sa o faca de pe urma crizei Ebola atunci cand generalii de cercetare, inaltii functionari publici si birocratii ONU vor semna contracte de dezvoltare si de cercetare in valoare de milioane de euro.
Iata inca o coincidenta mult prea mare pentru a nu fi luata in seama. Prima criza de Ebola din Guineea a aparut in timpul celor trei majore campanii de vaccinare efectuate de Organizatia Mondiala a Sanatatii si de agentia pentru copii a ONU, UNICEF. Cel putin doua dintre programele de vaccinare au fost puse in aplicare de catre Medicins Sans Frontieres , in timp ce unele dintre aceste vaccinuri au fost produse de Sanofi Pasteur, o companie farmaceutica a carei actionar majoritar este Grupul Rothschild. Desigur, familia Rothschild controleaza aproape toate bancile centrale din lume si au o retea de familie care poseda o avere de aproximativ 500 de miliarde de dolari. Acestia sunt cei care trag sforile acestei planete si tot acestia sunt cei care ar avea doar de profitat de pe urma acestei crize.
Nu crezi ca avem de-a face cu o conspiratie? Fii atent la asta!
https://www.youtube.com/watch?v=pA1JY__Juas
Ups! Probabil au uitat faptul ca sunt in continuare urmariti de camerele de luat vederi.
Iata momentul in care situatia devine si mai neobisnuita. Stiai ca CDC (Centrul de Prevenire si Control al Bolilor) are un brevet pentru virusul Ebola? Da, ai citit bine! Guvernul Statelor Unite il detine. CDC detine un brevet pe o tulpina speciala de Ebola, cunoscuta sub denumira de “EboBun”. Numarul brevetului este CA2741523A1 si a fost premiat in anul 2010. Il poti vedea aici (click).
De ce s-a ajuns la brevetarea Ebola? Brevetarea Ebola pare la fel de absurda precum brevetarea diabetului sau a cancerului. De ce o organizatie guvernamentala ar pretinde ca a “inventat” aceasta boala infectioasa? Oare ca mai apoi sa pretinda un monopol asupra exploatarii sale in scop comercial? Oare?