miercuri, 4 mai 2011

Profeţie despre România, din cartea”HRISTMOS”, descoperirea fericitului Agatanghel, de Zosima, tradusa in Man. Neamt, anul 1905

In ultimul timp am citit tot felul de profetii si proorociri despre sfarsitul lumii, despre Antihrist, despre microcipuri, crize, razboaie, foamete, cataclisme si alte nenorociri ce se vor abate asupra omenirii, mai toate venite din spatiul grecesc si rusesc, dar nu am citit mai nimic despre viitorul Romaniei. Nu am auzit mai nimic despre vreo profetie a unui Sfant/Sfintit Parinte roman care sa vizeze tara noastra, despre vreo viziune care sa priveasca strict Romania. De cand cu avalansa postarilor pe diverse bloguri ortodoxe pe tema Apocalipsei si a semnelor vremurilor de pe urma, majoritatea zugravind un viitor sumbru, am cautat sa strecor o umbra de speranta, o raza de lumina, venind cu ideea infiintarii unui partid national crestin, cu o viziune contrara celei care doresc sa ne-o impuna fortele intunericului, cu propunerea candidaturii lui Dan Puric la presedentie. In lecturile mele am descoperit proorocirea avvei Neofit Pustnicul, isihast si mistic roman, crestin care isi traia credinta pana in varful ultimului fir de par, profetie pe care am gasit-o intr-o carte a Parintelui  Gheorghe Ghelasie, Isihasm. Dialog in Absolut, Ed. Axis Mundi, Bucuresti: “A proorocit avva Neofit Pustnicul ca vor fi cu miile cei ce vor Urma Calea cea de Taina a Isihiei. Grele vor fi schimbarile Lumii, dar tot asa de minunate vor fi si Renasterile Spirituale ale multora. Va cobora din Munte si din Pesteri Lucrarea cea de Taina a Isihiei pana in Inima Oraselor si multi Tineri, aparent nestiutori, se vor Trezi cu tarie la o Viata de Duh asemanatoare celei din vechime. Minunata va fi aceasta Inviere tocmai acolo unde moartea se crede stapana! Duhul Cel Prea Sfant isi va arata Puterea mai presus de toate. Lucrarea cea de Taina a Isihiei va inflori in pustiul multor Inimi ce vor deveni apoi Ceruri Intrupate [...] Lucrarea cea de Taina a Isihiei va fi Taina Viitorului Lumii noastre. Istoria ce vine va fi cea mai teribila confruntare dintre Lumina si intuneric, dintre Duhul Vietii si al mortii. Dar Puterea Luminii va fi atat de mare incat va depasi toate legile firesti. Amin!”
Tot cautand printre amintirile mele profetii referitoare la Romania mi-am adus aminte ca mai exista una in Pelerinul roman, pe care o postez in continuare:
Din Cartea “HRISTMOS”, Descoperirea fericitului Agatanghel, de Zosima, tradusa in Man. Neamt, anul 1905.
Parintele Cleopa ne-a spus ce-si aminteste din aceasta carte, care nu se stie unde a disparut. Au fost doua carti, aceasta din 1905 avea si talcuirea vedeniilor, iar cealalta – a doua – reda numai simplu vedeniile. Zosima Pascal a tradus cartea fiind la Muntele Athos.
Fericitul Agatanghel a vazut in insula Corsica o vedenie ca aceasta: Un vultur iesea din mare, cu aripi de aur si cu perle pretioase, iar vulturul a strigat… ” Agatanghel, Agatanghel … ” Sfantul s-a speriat, dar glasul i-a zis: “Nu te teme!. A iesit sfantul la marginea marii si a vazut o harta de piele, pe care era intreaga Europa, iar pe harta aratau fiecare tara, Romania – R, Grecia – G, Rusia -RS, Italia -I, iata profetiile referitoare la fiecare tara:
Italia
“Am vazut o femeie, pe curva Servastopi, care zicea: Fosta-am tiitoarea unui imparat, dar mi-am pierdut fecioria”. Imparatul este Hristos, tiitoarea este Biserica Italiei. In anul 1054 prin ruperea Bisericii catolice de cea ortodoxa si-a pierdut fecioria dogmelor. A pierdut curatia dogmelor originare ortodoxe. Mare pacat. Zice Agatanghel: ca daca ce se va face imparatia crestineasca a rasaritului, va veni Papa de la apus si se va uni cu Biserica Rasaritului si se vor face una precum au fost si mai inainte”.
România
Am vazut 3 focuri pe o movila inalta pe Dunare, un glas striga: Romanie, Romanie, sfarsitul necazurilor tale un 5 si 50, adica 550 de ani. Vedenia are loc la anul 1327+550 de ani=1887, cand Romania si-a dobandit independenta.
Apoi am vazut un bou si un leu.
Boul este mult luptator, dar va scoate drepturile sale, anul 1916 biruinta. De cand e tara aceasta a avut numai de suferit, dar a rabdat ca si boul, este boul de pe stema Moldovei.
Leul este prea viteaz, se va ridica deasupra cocosului (Ungaria). Cocosul insa va scoate ochii leului, i-a scociorat in 1940, ne-a luaat Ardealul, dar Leul (Transilvania) a luat inapoi de la unguri Ardealul.”
“Si atuncea se vor duce toti la dansul din toate partile si isi vor cere partile tarilor care au fost robite de alti imparati, si isi vor lua locurile care le au stapanit altii cu nedreptate, pentru ca, zice: se vor intoarce fiecare la cuiburile parintesti, ca zice Sf. Metodie: si boul va ragi, adica tara noastra (Romania), care era de jaful tuturor. Asisderea vor face natiunile, si isi vor lua partile lor fiestecare. Ca imparatul acesta asa va fi de pasnic, ca va fi ca un tata al tuturora. Romania va lua toate hotarele sale! “
Ungaria
“Amaratul de cocos (Ungaria) se retrage in tara lui si nu mai canta altul niciodata”. Nu va mai canta Ungaria in Romania niciodata.
Germania
Spune profetia, ca va veni inapoi la ortodoxia la care a fost mai inainte de a ajunge protestanta. Si Biserica romano-catolica se va intoarce la ortodoxia rasaritului.
Rusia
Am vazut 4 stalpi … Am auzit un glas: Rusie, Rusie, sora mea iubita, unde este buna ta credinta? De ce ai facut din Biserici grajduri? La tine va straluci faclia adevarata (ortodoxia), vei fi mult mai iubita la urma, mai mult decat dintai”. 70 de ani Biserica Rusiei a fost prigonita 1917-1987, iar acum s-au terminat cei 70 de ani de prigoana, dupa cum au profetit sfintii rusi: Serghie de Radonj, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Tihon de Zadonsk si alti sfinti rusi.
Cartea aceasta “Hristmos”, Descoperirea fericitului Agatanghel, 1327, a avut-o parintele Ilie Cleopa de la Sihastria in mana lui. Parintele Cleopa nu mai are aceasta carte. Exemplarul 2 fara talcuirea vedeniilor este de la Manastirea Neamt. Cele de mai sus parintele Cleopa le mai tine minte.

de bătăiosu

Proorociile schimonahiei Nila – 10 ani de la adormire (6 martie): “MAI INTAI DE TOATE, RUGACIUNEA!”

“Maica descoperea ceea ce vedea cu ochii duhovniceşti nu pentru a înspăimânta, ci pentru a întări în credinţă şi în nădejde în mila Domnului. Ea neîncetat spunea că Domnul nu-i va părăsi pe cei credincioşi Lui şi-i va hrăni în vremea foamei, îi va mângâia în scârbe, îi va adăposti, îi va îngrădi în necazuri şi îi va ajuta cu vrednicie să treacă prin orice chinuri, prigoane şi munci“.
“Calea vieţii schimonahiei Nila (Evdokia Andreevna Novikova), cunoscută de mulţi dreptmăritori creştini din toate colţurile Rusiei, s-a sfârşit la 6 martie 1999. Harismele dăruite de Domnul stareţei – înainte-vederea, proorocia, sfatul înţelept, vindecarea bolilor, mângâierea – sunt confirmate de creştinii care îi cereau ajutor şi sfat. Cu ochii săi duhovniceşti ea străvedea sufletul omului, întreaga lui viaţă, atât prezentă, cât şi trecută şi cea viitoare. Anume de aceea, era atât de eficient ajutorul ei acordat oamenilor care ieşeau din chilia maicii mângâiaţi, încurajaţi şi înaripaţi.
Odată au întrebat-o pe maica dacă nu este târziu să fie astăzi înălţate biserici noi, la care ea a răspuns:
-  Deja ieri era târziu. însă Domnul a mai prelungit vremea pentru Rusia.
Şi, în general, maica nu o dată zicea că Domnul poate amâna împlinirea proorociilor. Mult depinde de noi, credincioşii, de dispunerea noastră spre rugăciune, de pocăinţă, de nevoinţa pentru curăţirea noastră.
Cu jumătate de an înainte de moartea sa, maica a spus că în ziua a patruzeci şi una după moarte va veni miliţia (poliţia) şi nimic nu va mai putea fi luat. De aceea, ea a binecuvântat ca totul să fie împărţit, până la ultimul lucru, ca la venirea gărzii de miliţie casa să fie goală. Astfel s-a şi întâmplat în continuare.
Maica Nila vorbea despre necesitatea rugăciunii neîncetate oriunde te-ai afla – la serviciu, la odihnă, în mijloacele de transport.
- În mâini – lucrul, iar pe buze rugăciunea. Mai întâi de toate, rugăciunea, fiicelor!
Despre importanţa rugăciunii, ea spunea aşa:
- Lumea se ţine cu rugăciunea. Dacă măcar o oră va înceta rugăciunea, şi lumea va mai înceta să existe. Şi mai ales este nevoie de rugăciunea de noapte. Ea îi este plăcută lui Dumnezeu mai mult decât celelalte.
- Cea mai mare şi mai grea nevoinţă este a te ruga pentru oameni. Trebuie să fii răbdător, să te rogi, să te nevoieşti, fără a te lăsa influenţat de ceva, oricât ai fi de certat şi bârfit. Există bârfire din stânga, de la cel viclean, dar există şi din dreapta – de la cei apropiaţi. Ambele sunt grele, dar sunt folositoare şi chiar necesare. Toate cele ce ni se trimit trebuie să le împlinim înaintea Ochiului lui Dumnezeu, cu gândul la Maica Domnului, cu inima spre Dumnezeu. Nu e nevoie de nevoinţă exterioară, ci, mai mult ca orice, de curăţirea inimii. Să nu-ţi permiţi niciun fel de viclenie, să fii deschis cu oamenii. Şi să nu-ţi închipui nimic despre tine.
Într-o noapte, maica le-a trezit pe fiicele sale duhovniceşti cu cuvintele:
-  Fiicelor, a început războiul! Trebuie să ne rugăm, scu­laţi-vă!
Dimineaţa, la televizor, la radio şi în ziare au anunţat că au început acţiuni militare în Cecenia (anul 1994).
Odată, la maica Nila a sosit o călugăriţă din Siberia. În timpul zborului, au fost defecţiuni la motorul avionului. Maica Nila i-a spus:
-  Mai mult să nu zburaţi cu avionul, acum nu mai există nicio siguranţă. Mai bine călătoriţi cu trenul.
Una dintre fiicele duhovniceşti ale maicii a întrebat dacă se poate merge în pelerinaj în Ţara Sfântă şi aceasta i-a răspuns:
-  Nu ai ce face acolo! Pelerinii ruşi de astăzi au pângărit Pământul Sfânt şi atât de mult au păcătuit acolo, încât acum trebuie să meargă pe la locurile noastre sfinte să se pocăiască şi, prin rugăciuni, să-şi spele păcatele. Nu binecuvântez să pleci încolo! Câte locuri sfinte sunt în Rusia pe care nu le-ai vizitat! Cuviosul Serghie nu a fost în Ţara Sfântă, însă cu rugăciunile lui s-a sfinţit pământul Rusiei. împărăţia cerurilor este înăuntrul nostru – şi Domnul trebuie să trăiască în noi. De aceea, Ierusalimul trebuie să fie în inima noastră, în interiorul nostru. Domnul nu ne-a lăsat poruncă să călătorim în Ţara Sfântă. Iată unde sunt la noi Ierusalimul şi Ţara Sfântă – zicea maica, arătând spre inimă.
Dar cuvintele acestea ale maicii nu vorbesc despre faptul că ea nu binecuvânta pelerinajele. Apropiaţii ei îşi amintesc un caz. A venit la maica o tânără nevastă însărcinată, în a cărei familie era o situaţie dificilă. Maica a mângâiat-o, spunându-i că totul va fi bine, se va naşte un fiu, după care, pe neaşteptate, a binecuvânta­t-o să plece la Ierusalim. După cuvântul stareţei, femeia s-a aflat în Oraşul Sfânt în zilele Pascale, asistând şi la pogorârea Luminii Sfinte la Mormântul Domnului. După pelerinaj, situaţia din familie s-a ameliorat şi ea a născut cu uşurinţă, precum i-a şi prezis maica.
Cu multă durere vorbea maica despre femeile şi fetele care umblă în pantaloni:
- Nu este permis femeilor să îmbrace haine bărbăteşti, şi bărbaţilor – femeieşti. Pentru aceasta vor da răspuns înaintea Domnului. Singure nu purtaţi şi pe celelalte opriţi-le. Trebuie să ştiţi că femeile care poartă pantaloni, în războiul viitor, vor fi recrutate în armată şi puţine se vor întoarce vii.
In timp ce maica pronunţa aceste cuvinte, o femeie dintre cele prezente s-a gândit: „Ce este rău în faptul că eu lucrez în grădină fiind îmbrăcată în pantaloni, doar aşa-i mult mai comod?“. Maica imediat a reacţionat la acest cuget:
- Şi tu în grădină umbli în pantaloni, nu face aceasta, vei răspunde în mod deosebit.
Când a fost botezat un prunc nou-născut, stareţa Nila i-a spus naşei:
-  Aveţi grijă de el, de la doisprezece ani va trăi fără mamă. Maica mai spunea:
- Este de nepermis să-ţi părăseşti copiii. Oamenii nu înţeleg ce necaz mare este acesta, nu vor să se pocăiască şi să se îndrepte. Va trebui cu sânge să-şi spele aceste păcate. Nu se poate să abandonezi copiii, mamele sunt datoare să-şi hrănească pruncii.
(…)

Maica spunea:
- Unde este sfinţenie, acolo se bagă şi necuratul.
Maica prezicea că vor veni timpuri când pe creştini, ca şi în zilele revoluţiei din octombrie, îi vor întemniţa în închisori, rezervaţii şi îi vor îneca în mare.
- Atunci când vor începe prigoanele asupra creştinilor, grăbiţi-vă să plecaţi în exil cu primul şuvoi, faceţi-vă luntre şi punte, dar să nu rămâneţi. Cei care vor pleca primii se vor mântui. Toate acestea le veţi vedea cu ochii voştri, generaţia voastră va întâlni venirea lui antihrist. Copilaşii mei, cât de milă îmi este de voi – plângea maica spunând acestea. Dar adăuga: totuşi, slavă Domnului pentru toate!
Un preot i se mărturisi maicii:
- Maică, eu sunt slab, mi-e frică de ziua venirii lui antihrist.
- Nu te teme, vei ajunge până atunci, însă nu vei îndura greutăţi.
Maica nu o dată vorbea despre viitoarele încercări, spunând că în vremurile instaurării lui antihrist oamenilor le vor fi aplicate torturi de care din veac nu s-a mai auzit. Insă maica descoperea ceea ce vedea cu ochii duhovniceşti nu pentru a înspăimânta, ci pentru a întări în credinţă şi în nădejde în mila Domnului. Ea neîncetat spunea că Domnul nu-i va părăsi pe cei credincioşi Lui şi-i va hrăni în vremea foamei, îi va mângâia în scârbe, îi va adăposti, îi va îngrădi în necazuri şi îi va ajuta cu vrednicie să treacă prin orice chinuri, prigoane şi munci. Amintindu-şi în aceste cazuri cuvintele psalmistului David: Nu se vor ruşina în vremea cea rea şi în zilele foametei se vor sătura (Psalm 36: 19).
- Toate îmi sunt cu putinţă întărindu-mă întru Domnul. Şi nu vă înspăimântaţi de nimic, copii, nu vă temeţi de ceea ce se va întâmpla, sau se poate întâmpla, sau trebuie să se întâmple după proorociile oamenilor lui Dumnezeu. Domnul este mai puternic decât toţi şi decât toate. El ne va da ajutor în încercări, ne va da putere de a răbda şi ne va smeri la vremea cuvenită. Se cere doar să fim ascultători ai voii Sale sfinte. Rugaţi-o pe Apărătoarea noastră osârdnică şi ea nu vă va lăsa.
Odată, faţa maicii a căpătat brusc o expresie ameninţătoare de parcă ar fi văzut cu ochii săi duhovniceşti ceva înspăimântător. Ea a lovit de câteva ori cu varga în podele, zicând:
-  Uite ce au mai inventat! Pruncilor să le pună pecetea lui antihrist! Îngerul îi va răpune pe cei care se vor încumeta să facă aceasta!
într-o zi, maica Nila şi-a cuprins capul cu mâinile şi a exclamat:
-  Vai, ce se va întâmpla! Ce va fi cu Rusia şi cu noi toţi?! A repetat aceasta de câteva ori, apoi, liniştindu-se, a zis:
-  Nu, n-am să vă povestesc nimic, Domnul nu binecuvântează.
Apoi, adresându-se către cei din chilie, adăugă:
-  Trebuie să aveţi grijă ca locuinţa să vă fie în apropierea bisericii. Numai aşa vă veţi mântui. Când vă este greu acasă – fugiţi la biserică.
Cu ochii duhovniceşti, maica vedea că generaţia actuală şi cea care o va urma vor avea de înfruntat încercări şi necazuri mult mai grele. Deseori ea povestea despre propria experienţă de supravieţuire în condiţiile foamei din lagăr, când nu exista nici cea mai mică rezervă de hrană:
- Cât e de groaznic să înduri foamea, să nu dea Domnul să treceţi prin aceasta. În lagăr aproape că nu vedeam pâine. Când am ieşit în libertate, mi se părea că niciodată nu mă voi mai sătura de pâine. Dar foametea va veni. În anii copilăriei în Ucraina, se întâmpla să priveşti în jur şi până la orizont să vezi grâne, spice pline, unul ca unul. Vântul bate şi ele, ca valurile mării, se unduiesc până la orizont. Niciun fel de buruiană nu era printre ele. Iar astăzi, dacă priveşti, până la orizont vezi doar buruieni. Au lăsat pământul de izbelişte, iar el este hrănitorul nostru. Trebuie ca toţi să muncească pământul: oamenii vor fi nevoiţi să răspundă pentru faptul că au părăsit pământul. Foamea va veni pentru aceea că pământul zace în paragină. Dacă aveţi un lot, fiecare colţişor al lui trebuie să fie prelucrat şi semănat şi pământul vă va ajuta să rezistaţi în vremea foamei. Sădiţi cartofi, legume pe toate parcelele care vi se vor oferi, creşteţi găini. Când va fi greu, veţi mânca cartofi cu castraveţi.
- Rezervele nu vă vor salva, deoarece foametea nu va începe brusc. Din an în an va fi tot mai greu, recolta va scădea, tot mai puţin pământ va fi prelucrat. Toţi trebuie să se îngrijească să fie mai aproape de pământ, în oraşele mari viaţa va fi deosebit de grea. Foamea va fi atât de groaznică, încât oamenii vor da buzna prin case în căutare de ceva alimente. Vor sparge geamurile şi uşile, vor ucide oameni pentru hrană. Mulţi vor purta în mâini arme şi viaţa omului nu va mai avea nicio valoare.
- La venirea lui antihrist se va lăsa aşa o foamete, încât se vor epuiza cerealele. Trebuie să pregătiţi flori de tei, urzică şi alte ierburi, să le uscaţi şi apoi să faceţi din ele ceai – această fiertură va fi de ajuns pentru hrană.
Maica spunea că, la sfârşitul vremurilor, în locul Petersburgului, va fi mare. Moscova parţial se va prăbuşi, în subterana ei se află multe goluri. Iar când au întrebat-o despre casa şi orăşelul în care locuieşte, ea a răspuns:
- Din orăşel nu va rămâne nimic. Va rămâne căsuţa mea şi încă una. Va fi război, distrugeri, însă căsuţa mea nu va fi distrusă. Eu nu voi vedea acestea, iar voi o să le vedeţi. Iată, drumul spre Egorievsk va rămâne şi căsuţa mea, şi nu-i nimic lângă ea. În timpul războiului, orăşelul va fi distrus.
- Sosi-va timpul când chinezii vor năvăli asupra noastră şi tuturor le va veni foarte greu. Aceste cuvinte maica le-a repetat de două ori.
- Copilaşi, am văzut un vis. Va fi război. Doamne, adolescenţii, de la paisprezece ani, vor fi recrutaţi şi trimişi pe front. Acasă vor rămâne doar copiii şi bătrânii. Soldaţii vor umbla din casă în casă, îi vor mobiliza pe toţi şi-i vor goni la război. Vor domni jaful şi nelegiuirile celor înarmaţi şi pământul va fi împre­surat cu cadavre. Copilaşii mei, cât de milă îmi este de voi! - de multe-multe ori repeta maica.
Dintre toţi sfinţii, maica îl iubea cel mai mult pe Sfântul apostol şi evanghelist Ioan Teologul. Ea spunea că sfântul iubeşte Rusia şi că el va veni la noi în vremurile lui antihrist. Unui fiu duhovnicesc maica i-a dat o astfel de rugăciune:

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/03/06/proorociile-schimonahiei-nila-10-ani-de-la-adormire-6-martie/
Doamne, fie voia Ta întru mine, păcătosul, în toate căile vieţii. Ajută-mi să-Ţi rămân credincios Ţie până la sfârşit. Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuieşte-mă pe mine, păcătosul. Sfinte apostole Ioan Teologul, fii îndrumătorul meu, fii mijlocitor şi rugător pentru mine înaintea Domnului şi a Preacuratei Sale Maici“.

DIN PROFETIILE CUVIOSULUI AMBROZIE LAZARIS: “Vor veni ani grei, dar nu va temeti!”

1. La sfârşitul lui august 2001, cineva l-a rugat pe Stareţ să se roage Sfântului Nectarie ca să-l ajute. Şi stareţul i-a spus:
- Copilul meu, lasă-l pe sfânt; acesta este în America. Aleargă să salveze vieţi.
Pe 11 septembrie 2001 au căzut turnurile gemene. Cu câteva luni mai devreme spusese că ceea ce trebuie să se întâmple în America va schimba cursul istoriei:
– Un mare rău va veni peste America şi nu doar în septembrie. Vai!
Acest lucru îl prevestise şi fericitului episcop Antonie de Sisanios şi Siatisti într-una din vizitele celui din urmă şi erau de faţă şi alţii, însă fără a da explicaţii:
- Înalt Preasfinţite, a spus, să vedeţi ce vor păţi americanii peste două luni.
2. În 1990, a spus că Dumnezeu – pentru că vrea să-i întărească pe oameni – îi va descoperi în chip vădit pe sfinţii Lui cât de curând. Deoarece ispitele vor fi mari şi chinurile insuportabile, Domnul va îngădui ca sfinţii să se arate, şi mai ales cei mari, ca Sfântul Dimitrie sau Sfântul Gheorghe. Oamenii vor auzi că într-o săptămână s-a arătat cutare sfânt în Creta, în alta, cutare în Macedonia, unul aici, altul acolo.
3. – Gheronda, ce să fac cu copiii mei care sunt dificili? Strigă la mine, se uită la programe periculoase la televizor şi sunt influenţaţi.
– Doar Domnul va îndrepta situaţia. Vei zice: „Doamne, mântuieşte-mă şi luminează pe copiii mei să fie aproape de Tine”. Şi Domnul te va auzi şi-ţi va da ceea ce trebuie.
- Însă ne aude Domnul? Ajunge vocea noastră acolo?
– Nu știu… Luna trecută l-au durut urechile :) . Vor veni ani grei, dar nu vă temeţi. Pe copiii săi Dumnezeu nu-i va părăsi, îi va păzi în mijlocul smintelii.
– Adică, gheronda?
- Ce adică? Iată, dacă n-ai să ai ce să mănânci, te vei trezi dimineaţă, vei găsi o franzelă pe masă şi vei zice: „Asta de unde a apărut”? Dar trebuie să ai credinţă. Fără credinţă nu se face nimic.
4. – De acum încolo, nu-ţi poţi imagina ce vei vedea şi ce vei auzi. Nu s-au mai întâmplat niciodată în lume, a spus într-o zi de vară în anul 2005.
– În Grecia se vor întâmpla?
– În toată lumea şi la noi. Şi de ce? Pentru că noi, zice, suntem farul Ortodoxiei, dar am devenit din cauza păcatului mai răi decât ateii.
5. Stareţul spunea despre sfârşitul lumii că va dura cât ţin cei şase psalmi (de la utrenie), câteva minute. În clipa în care vom fi judecaţi, în cer, îngerii vor cânta cei şase psalmi. Toţi oamenii care vor trăi în clipa aceea vor trece prin moarte instantaneu şi imediat după aceea vor învia, vom fi toţi cu trupurile noastre imateriale, nu vom ocupa spaţiu, unul va vedea trupul celuilalt şi toţi vor fi la vârsta de 33 de ani.
Domnul va ţine Cartea Vieţii, Evanghelia, şi imediat, vom merge singuri fie la dreapta, fie la stânga, deoarece vom şti dacă suntem pentru rai sau nu. De aceea, şi în tronul în care stă arhiereul, în icoana lui Hristos este deschisă cartea şi nu este candelă deasupra – arătând că nu există milă la A doua Venire. Dar în catapeteasmă, cartea pe care o ţine Hristos este închisă şi există candelă, pentru că încă avem milă.
6. Pentru că vin zile foarte grele pentru omenire, Dumnezeu a ales unii oameni de i-a făcut ofiţeri.
7. Lucrurile se vor derula foarte repede. Diavolul va stăpâni. Pe toţi aceia care se vor apropia de el îi va zdrobi. El nu are prieteni.
8. Să luaţi aminte, pentru că cel rău întinde curse. Nu râdeţi! Este lângă noi şi voi nu puteţi să-l vedeţi. Ascultaţi ce vă zic. Nu încetaţi să vă rugaţi!
Diavolul pune pe oameni să păcătuiască şi după păcat îi înfricoşează şi îi face să se ruşineze să se mărturisească.
Am fost un sfert de oră în iad şi am crezut că am fost trei ore.
9. Toţi cei care vor primi pecetea (lui Antihrist) nu-şi vor găsi nicio clipă de linişte. Trebuie să vă câştigaţi o credinţă puternică singuri, cu răbdare, cu bunătate, cu dreptate. Să nu ne pierdem credinţa! Credinţă statornică şi Dumnezeu ne va ajuta. Fără rugăciune ne pierdem. Nu vă gândiţi la viitor. Toate sunt în mâinile lui Dumnezeu. Să citiţi cărţile Sfinţilor Părinţi în fiecare zi câte puţin şi Dumnezeu vă va lumina. Ulterior mintea voastră se va întări.
10. Rugăciunea „Doamne, miluieşte” este ca o sabie, care taie în două pe satana.
Ne-am găsit noi, sărmanii, în vremurile din urmă, şi monahi şi mireni, dar lupta este luptă. Nu vei înceta lupta nicio secundă. Luptă până la sfârşit! Şi atunci Domnul, care îi încununează pe oameni şi îi restaurează veşnic, El îţi va dărui în ultimul ceas nu lucruri mincinoase şi deşarte ale acestei vieţi, ci te va face vrednică să împărăţeşti în Împărăţia lui Dumnezeu. Veşnic! Nu 1.000 de ani sau 100.000 de ani. Veşnic [înseamnă] nu are sfârşit.
11. Încă pe atât să fie pământul (ca populaţie), Dumnezeu poate să-l hrănească. De învierea trupurilor nu vă îndoiţi. Iată, sunt de 90 de ani. Acest trup trebuie să se topească în mormânt, ca să iasă unul nou, nestricăcios, veşnic, fără să se îmbolnăvească, fără să-l doară, fără să înseteze, fără să se încălzească, va fi ca trupurile îngereşti. Doar să nu cădem în păcat. Dumnezeu vrea să-I spunem că doar pentru El vom trăi. Dacă rămânem în păcat, atunci şi cele mai de jos (chinurile iadului) sunt veşnice. De acolo nu se mai schimbă situaţia, muncile, chinul, durerea, flăcările.
Vouă, la Facultatea de Teologie, aceste lucruri vi le spun moale. Nici Iacov, nici Porfirie nu le spuneau aspru. Aşa trebuiau să le spună, ca să le audă lumea şi să se pocăiască. Vine diavolul şi mă loveşte fără milă. Îmi zice: „Nu le mai spune atât de clar. Lasă-i să doarmă. Nu-i lăsa să se trezească”.
(traducere: M.L., sursa: http://vatopaidi.wordpress

Profeţiile despre anul 2011 prevestesc un an groaznic de rău

Scris la 2011-01-04 18:21:00 
Iată că intrăm în anul 2011, aşa că n-ar fi rău să aflăm care sunt profeţiile pentru acest nou an. În alcătuirea acestui material m-am folosit de site-ul Alamongordo.com, pe care-l consider a fi unul dintre cele mai serioase în materie de profeţii. Aşadar, să vedem ce ne aşteaptă în anul 2011:
Profeţia nr.1: Cutremurele de la începutul anului 2010 (ca cel din Haiti) reprezintă începutul necazurilor din 2011, căci acest an va fi unul plin de nenorociri.
Profeţia nr.2: La sfârşitul anului, activitatea solară se va înrăutăţi, pentru a atinge maximul în anul 2012.
Profeţia nr.3: Sfârşitul Bisericii Catolice, ce va avea loc atât în 2011, cât şi în 2012.
Profeţia nr.4: Atunci când activitatea solară va creşte, furtuni groaznice vor izbi coastele Americii.
Profeţia nr.5: Occidentul se va afla în război cu Iranul, Rusia sau China. Va începe cel de-al treilea război mondial.
Comentariu personal: Marea “dezamăgire” a anului 2010 a fost neîmplinirea profeţiei lui Baba Vanga, cea care spunea că cel de-al treilea război mondial va izbucni în noiembrie 2010 (citeşte mai multe aici: http://www.lovendal.net/wp52/vanga-profeteste-ca-cel-de-al-treilea-razboi-mondial-ar-incepe-in-noiembrie-2010-care-ar-fi-cauza-sa/)
Profeţia nr.6: Va izbucni şi un război între India şi Pakistan, în care India va câştiga.
Comentariu personal: Oricum, tensiunile militare dintre India şi Pakistan sunt destul de vechi, aşa că izbucnirea unui adevărat război între cele două state n-ar fi o noutate.
Profeţia nr.7: Economia globală va sucomba, iar Europa se află în mari probleme. Vor avea de suferit în special Spania, Portugalia, Germania şi moneda euro.
Comentariu personal: Dacă economia Germaniei se va clătina puternic, conform acestei profeţii, atunci toată Europa se va duce pur şi simplu dracului, iar Uniunea Europeană va dispărea asemenea unei fantome.
Profeţia nr.8: Înaintea izbucnirii celui de-al treilea război mondial, vor apărea cântece pe cer.
Profeţia nr.9: Toată lumea se va clătina din punct de vedere economic.
Profeţia nr.10: Israelul trebuie să atace Iranul, căci altfel va fi distrus.
Profeţia nr.11: Vor fi inundaţii masive şi ploi puternice în întreaga lume.
Profeţia nr.12: Vor fi cutremure puternice în emisfera occidentală.
Profeţia nr.13: Vladimir Putin va fi noul Antihrist, după Lenin şi Stalin. Comunismul rus se va reîntoarce, avându-l ca şef pe Putin; acesta va încerca să se folosească de musulmani pentru a slăbi Occidentul.
Profeţia nr.14: Preşedintele Egiptului, Mohammed Hosni Mubarak, va muri. Acesta poate fi “Mabus” din profeţia lui Nostradamus.
Oricum, precum se vede, în anul 2011 numai lucruri rele ne aşteaptă…Să sperăm că nu toate profeţiile se vor adeveri.
sursa: www.lovendal.net
http://connect.md/main/ro/articles/view/5942/ro_Profe_iile_despre_anul_2011_prevestesc_un_an_groaznic_de_r_u

Iliescu noul profet al Romaniei.

Iata ce spunea d-l Ion Iliescu in articolul :

"Iliescu: Se vor acumula nemulţumiri care vor declansa ample revolte populare
 
Experimantatul politician Ion Iliescu a devenit in ultima vreme o prezenta destul de discreta pe scena politica din Romania. Este demn de interes, totusi, un interviu acordat de acesta postului Realitatea Tv, pe care vi-l prezint in cele ce urmaeaza:
Ion Iliescu a spus la Realitatea TV că Guvernul va greşi dacă nu va lua în seamă starea de nemulţumire a cetăţenilor, vorbind chiar de “o explozie” similiară cu cea din 1989.

“Şi acum este o perioadă de acumulare a nemulţumirilor şi oamenii nu ies la fiecare prilej în stradă. Se vor acumula nemulţumirile care vor genera o explozie similară cu cea din 89, dacă lucrurile se lasă ca să meargă spre degradare. Guvernul va greşi dacă nu va lua în seamă starea de nemulţumire a cetăţenilor şi dramele tot mai mari pe care le trăiesc cetăţenii ţării astăzi”, a declarat Iliescu.[...]"
 
 
 
Comentariul meu:
Oare domnul fost presedinte Iliescu a avut o revelatie sau l-a luat gura pe dinainte, desi este stiu faptul ca dansul isi cauta si isi controleaza foarte atent cuvintele.
Ceea ce mi-a atras atentia in interviul sau, a fost comparatia pe care a facut-o cu evenimentele din 1989 si nu cu manifestarile de protest de dupa '90, desi acestea din urma, au fost clar manifestatii cu caracter economic.
Ar trebui, sa fie mai cu bagare de seama d-l Iliescu, pentru ca, daca eu am observat, s-ar putea sa observe si " altii", atunci cand se va petrece aceasta <"explozie " similiară cu cea din 1989>. Si tinand cont ca toate se platesc pe lumea asta... , iar dansul are o varsta...
Eu stiu despre niste morti karmice, ale unor factori de decizie, care din diferite motive nu si-au indeplinit indatoririle karmice si... asta spune multe.
Vor fi 3 : un asasinat, o moarte in urma unei boli incurabile si inca un asasinat care va incerca sa fie mascat in sinucidere, dar poate ma insel si nu stiu eu bine...
 
 
 

Basarabia, Valea Fergana si teama de Romania III

Puternica campanie anti Romania, promovata de ziarele „Der Spiegel”, „The Daily Telegraph” şi „Il Giornale”, ilustreaza de fapt teama de o Romanie puternica. Daca am fi slabi, nu ne-ar baga nimeni in seama. Acesti fricosi de Romania au primit o lovitura naucitoare de la Angela Merkel, atunci cand aceasta a promis Rusiei liberalizarea vizelor pentru UE, in schimbul retragerii trupelor militare din Transnistria!!! Va spun: propunerea este irezistibila: 4 milioane de romani contra 140 de milioane de rusi!!!
Prin asta, Angela Merkel sugereaza ca 4 milioane de europeni sunt mai valorosi decat 140 de milioane de eurasiatici. Ca sa fiu putin rautacios, am si calculat: un moldovean valoreaza cat 35 de rusi!
Sunt curios: cele trei ziare o vor ataca pe Angela Merkel? Vor anunta Apocalipsa pentru Europa? Vorba ceea, va fi o invazie de 140 de milioane de eurasiatici: nu e gluma! Daca nu, va fi foarte clar ca cele trei ziare – „Der Spiegel”, „The Daily Telegraph” şi „Il Giornale” – au actionat la comanda politica impotriva Romaniei! Dupa coordonarea, amploarea si intinderea campaniei, comanda venea de foarte sus. Deci teama de Romania a ajuns la altitudini mari.
Multi se intreaba: oare ce stie Angela Merkel despre Moldova, si nu stim noi?
Probabil ca spusele ilustrului sau inaintas, Otto von Bismarck, cancelarul de otel, cel care a unificat poporul german intr-un singur stat, pentru prima data, cu privire la Romania:
“La 1866 aveam putinta sa o zdrobesc, dar m-am ferit chiar de a o jigni prea mult, fiind un stat cu menire de a civiliza si de a mentine ordinea, el merita sa fie sustinut, iar nu distrus. Viitorul Romaniei sta in munca ei spre a trage folos din avutiile imense ce poseda. Interesul va este a deveni un stat puternic la Marea Neagra, a avea un port important ca Odesa si vot preponderent la Constantinopol. Nu uitati insemnatatea Marii Negre, caci de acolo incepe cheia Dardanelelor. Independenta o aveti; cu Occidentul sunteti in legatura directa; Orientul va este deschis. Deveniti dar de acum un element de productiune; deveniti un element de civilizatiune, de ordine si prin aceasta veti ajunge a domina Peninsula Balcanica. Va trebuie insa, pentru a ajunge la acest tel, seriozitate, munca onesta.”
Probabil ca Angela Merkel stie si vorbele lui Eminescu, romanul absolut:
“cele două milioane de romani (din Basarabia, n.n.) au adunat in curgerea veacurilor mai multe si mai frumoase comori decit nouazeci de milioane de rusi vor putea sa adune candva.” (Mihai Eminescu, “Romania in lupta cu panslavismul”, Timpul, iunie 1878).
Virgiliu Culiceanu
04.08.2010
Amendamentele mele personale:
1. Rusia a acceptat misiunea de poliţie europeană din Kirghistan nu neapărat în urma presiunilor UE sau OSCE, ci din cauze mult mai profunde. Situaţia în zonă este departe de a se fi clarificat, chiar şi la ora actuală. Americanii au o baza la Manas, folosită pentru operaţiunile din Afghanistan, bază cu atât mai importantă cu cât baza din Uzbekistan a trebuit sa fie închisa în urma revoltelor ce au culminat cu masacrul de la Andijan din 2004. Ruşii au si ei o baza aici, în Kirghistan. În aprilie, o revoltă populară l-a alungat de la putere pe preşedintele Kurmanbek Bakiev, un dictator în devenire, care a fugit în Belarus, ţara condusă autoritar de Lukashenko. Dar Bakiev mai are sustinatori puternici in sudul tarii, in zona orasului Osh, o zona care are in componenta inclusiv 400000 de etnici uzbeci. Trebuie sa tinem seama de potentialul care il reprezinta clanul in societatile central asiatice si africane pentru a intelege mai bine geneza si desfasurarea conflictelor din zona. De multe ori, clanul transcede etnicul sau alte considerente, facandu-l cel mai puternic liant pentru populatiile in cauza. Poate fi cazul si aici, nu numai ca poate, dar si este, din moment ce presedintele fugit Bakiev a reusit sa revolte clanurile din zona, fapt care a dus la violente puternice si la exodul a peste 100000 de uzbeci peste granita. Ulterior vine surpriza, in sensul ca Uzbekistanul isi inchide granita, neprimindu-i pe restul de 300000 de etnici ai sai expusi violentelor. Intrebarea este de ce, iar raspunsul este deoarece, cinic vorbind, Uzbekistanul doreste ca etnicii uzbeci sa ramana in Kirghistan, chiar expusi violentelor, pentru a avea ulterior pretextul sa intervina, inclusiv militar, deoarece controlul Vaii Fergana poate fi o tentatie pentru oricine, dar mai ales pentru Uzbekistan, care are si mijloacele sa o faca, din moment ce este cel mai populat stat din Asia Centrala.
Ori, prin aceste considerente, ruşii sunt deja depăşiti. Conştienţi de limitele puterii lor militare, demonstrate nu numai în Cecenia şi în conflictul din Georgia din 2008 (vezi http://cristiannegrea.blogspot.com/2010/08/invatamintele-conflictului-ruso.html ) ci şi în războiul din Turkmenistan. La fel, Rusia a tras învăţăminte şi din conflictele de la începutul anilor 1990, din Osetia de Sud, Abhazia sau Transnistria, precum şi din războiul dintre Armenia şi Azerbaidjan pentru provincia Nagorno-Karabah. Spuneam în alt comentariu, referitor la strategia Rusiei pe viitor (http://cristiannegrea.blogspot.com/2010/06/strategia-rusiei-pe-termen-scurt-ii.html ) ca Rusia are la conducere buni strategi. Iar aceştia au înţeles foarte bine că Rusia nu are cum să se implice şi să iasă bine dintr-un posibil viitor război civil, cu susţinere directă din partea unui vecin ca Uzbekistanul. Ruşii ştiu ceea ce UE încă nu ştie, faptul că acest Kirghistan poate deveni rapid o nouă Cecenie. Ori, din aceste considerente, acceptă bucuroasă, chiar dacă pare că este o concesie pentru a nu ceda în altă parte, implicarea unei forţe poliţieneşti a UE, care se va dovedi ulterior că nu este cu nimic mai brează decât cea a OSCE. Iar atunci, într-un târziu, chiar OSCE îi va invita pe ruşi să intervină ca şi salvatori ai situaţiei care va degenera, inevitabil.
În concluzie, părerea mea personală este că Rusia a acceptat această concesie, referitoare la prezenţa unei forţe poliţieneşti a UE în Kirghistan conştientă de faptul că această forţă nu va putea face nimic pentru stabilizarea situaţiei, mai mult pentru a-şi demonstra pentru viitor necesitatea prezenţei ei militare puternice în zonă, atunci când va avea posibilitatea să o desfăşoare. Deoarece acum, cu situaţia din armata rusă, o intervenţie le-ar scădea prestigiul în ochii ambelor părţi implicate, iar orice stângăcie ar contribui pe plan mondial la ideea conform căreia armata rusă este încă departe de performanţa visată.


Cristian Negrea

2. Germania nu a oferit vizele pentru cetăţenii ruşi contra retragerea trupelor din Transnistria, ci a condiţionat începerea negocierilor pe această temă de retragerea din Transnistria. Ori, după cum preşedintele Consiliului Europei i-a spus direct lui Dmitri Medvedev la summitul de la Rostov pe Don, atunci când acesta insista cerând un orizont temporal, chestiunea vizelor pentru cetăţenii ruşi este o problemă pe termen lung. Poate un termen mai lung decât integrarea Turciei în UE.

Sursa: Blog – Cristian Negrea

Basarabia, Valea Fergana si teama de Romania II

Aleksandr Gelievici Dughin (nascut 7 ianuarie 1962) este geopolitician, filozof, sociolog si politician rus. El militeaza pentru o lume multipolara, pentru crearea unui suprastat eurasiatic, format din UE, Rusia, Asia Centrala, care sa se opuna hegemoniei americane. De a forma un pol de putere continentala care sa se opuna puterii maritime. A scris mai multe carti de geopolitica, dintre care cea mai importanta este “Fundamentele geopoliticii”, 1997. Doreste Romania prietena a Rusiei, deoarece este “o tara ortodoxa, cu misiunea sa metafizica si o responsabilitate sporita pentru soarta Europei.”
Dughin pune in raspunderea Romaniei impartirea geopolitica mondiala in multipolara si unipolara. Si anume, daca impreuna cu Bulgaria si Serbia, (care in general deja se orienteaza in politica externa dupa Romania) alege sa se integreze in UE, sa fie prietena cu Rusia, si punte intre Rusia si UE, lumea va fi multipolara. Daca alege alianta cu SUA, pe post de cordon sanitar intre UE (Germania) si Rusia, lumea va fi unipolara, cu centrul in SUA:
“In consecinta, alegerea geopolitica a Romaniei este urmatoarea: fie de partea continentalismului, ca tara cu o veche identitate europeana, fie atlantista, indeplinindu-si astfel rolul de „cordon sanitar” in favoarea SUA. Prima optiune implica, printre altele, edificarea unei politici amicale fata de Rusia, in timp ce a doua inseamna nu numai orientare anti-Rusia, ci si discrepanta fata de geopolitica continentalista a Europei insesi, fapt ce duce la slabirea suveranitatii europene in favoarea SUA si a lumii unipolare. Aceasta alegere geopolitica confera Bucurestiului cea mai mare libertate de a se implica in problemele importante ale politicii internationale.” (Alexandr Dughin, “Geopolitica Romaniei”, Moscova, 01.10.2009)
Se pare ca deja, Romania a ales. Se mai intreaba cineva de ce am optat pentru avioanele F-16? Din acelasi motiv pentru care am acceptat amplasarea a doua baze militare americane si amplasarea viitorului scut anti racheta. Adica pentru a fi exportator de securitate si punte intre Est si Vest.
Dughin scoate din ecuatie Polonia, deoarece este o tara profund catolica. In plus, Romania e singura tara capabila de mediere intre lumea ortotoxa, estica, si cea catolica, vestica. Pozitie scoasa in evidenta si de vizita la Bucuresti a papei Ioan Paul al II-ea, prima vizita a unui papa intr-o tara ortodoxa, de altfel.
Parintele Dumitru Staniloaie, unul din cei mai mari teologi ai Europei secolului XX, a spus mai limpede:
“Ortodoxia romaneasca uneste luciditatea latina a catolicismului si intelegerea rationala a realului, proprie Occidentului, cu sentimentul tainei nepatrunse a existentei, propriu popoarelor din Rasaritul Europei.” Faptul ca am fost primii crestini din Europa, ca suntem singurii care am pastrat crestinismul in varianta sa originara, si ca vorbim o limba romanica, sunt alte argumente forte ale ecumenismului romanesc, mai spune parintele Staniloae!
(Sunt deci evidente motivele “geloziei” patriarhiei de la Moscova pe ortodoxia romaneasca: ecumenismul nostru este unul natural, pe cand cel rusesc este unul fortat, agresiv, primitiv. Iar reactivarea Episcopiei Dubasarilor si a toata Transnistria a iritat la culme Moscova, care nu intelege si nu accepta cursul firesc al istoriei. Inca.)
Si, mai spune, Dughin:
“Desi o tara mica din estul Europei, Romania a avut in plan intelectual o contributie semnificativa la civilizatie, comparabila cu aceea a natiunilor europene mari, aproape depasindu-le. Aceasta caracteristica a intelectualismului romanesc reflecta spiritul gandirii europene, indisolubil legat de spiritul traditiei, avandu-si originile cu sol, radacini si tendinte, in Antichitate, cat si in eternul Orient european ortodox, ramas neschimbat.”
“Identitatea romaneasca face in acelasi timp o simbioza intre vectorii civilizatiei, de Vest si de Est, fara a evidentia, in final, pe niciunul dintre acestia. In aceasta consta unicitatea Romaniei ca societate, ca tara, si a romanilor ca popor.”
L-am citat pe Alexandr Dughin pentru ca este un nume foarte cunoscut, cel mai reprezentativ geopolitician rus (asta o spune domnul Ilie Badescu, cel mai reprezentativ geopolitician roman), si a sintetizat perfect opinia strainilor care au cunoscut atat Romania, cat si vecinii din jur. Pentru ca a scos in evidenta vocatia culturii romanesti de punte intre Orient si Occident, dar mai ales vocatia Romaniei pentru promovarea sinergiilor geopolitice, adica pentru cautarea modurilor de a gandi impreuna, a lucra impreuna. Vocatia geopolitica traditionala a Romaniei este de a transfigura disensiunile si conflictele in armonie si consens, mai spune domnul Badescu. Vocatia sinergiei geopolitice a romanilor este data de pozitia noastra la confluenta marilor spatii geopolitice, a puterilor mari, care tind sa rupa unitatea spatiala.
L-am citat pe Alexandr Dughin pentru ca scoala geopolitica rusa e printre cele mai tari de pe planeta. E si normal, avand in vedere cat material de studiu au avut la dipozitie in ultimele trei sute de ani! Si pentru ca este rus.
Faptul ca un geopolitician de marca, rus, acorda atata importanta Romaniei, nici nu ar trebui sa ne mire prea mult! In ultimele sute de ani, trei mari imperii au “gravitat” in jurul Romaniei: imperiul Austriac, imperiul Rus, si imperiul Otoman. Si tot timpul au tratat Romania ca pe un ax, care trebuie sau nu scos. Tot timpul au fost tentate , dar niciodata nu au avut curajul sa-si duca pornirea pana la capat: scoaterea Romaniei de pe harta cu siguranta ar fi provocat dezechilibre prea mari pentru a putea fi suportate de vreun imperiu! Totusi, au avut o principala grija aceste imperii, tot timpul: sa nu fie niciodata prea multi romani la un loc. Ei bine, se pare ca acum este nevoie de cat mai multi romani la un loc: noile echilibre globale de putere obliga la aceasta.
Este clar ca Basarabia este mult mai importanta decat Valea Fergana, pentru ca nici unul din vecinii nostri nu agreeaza o Romanie mai puternica in mijlocul lor. Faptul ca lacul de romanitate se poate transforma intr-o mare, in mijlocul oceanului slav, le da mari motive de ingrijorare. Ca sa nu mai pomenesc de Ungaria. Si asta pentru ca toti vecinii au pamanuri romanesti si populatii romanesti smulse de la noi de-a lungul istoriei, si alipirea Basarabiei ar crea un precedent periculos pentru ei. Atat doar ca, spre deosebire de cazul reunificarii Germaniei, cand Franta si Marea Britanie s-au opus pe fata, oficial, vecinii nostri nu au acest curaj. Probabil pentru ca stiu ei de ce.
Singurii care ne sustin sunt SUA si UE – Germania, pentru ca Romania este singura tara din zona capabila sa proiecteze vectorul euroatlantic la Marea Neagra Extinsa.
Sursa: Blog – Cristian Negrea

Basarabia, Valea Fergana si teama de Romania I

Am primit un nou articol din partea domnului Virgiliu Culiceanu, pe care mi-am permis să-l postez cu câteva amendamente personale. Vă invit sa citiţi acest articol, este deosebit de interesant, mai ales ca mass-media din Romania este, ca de obicei, preocupată de alte probleme, mai cu seamă de politica internă, în timp ce pe plan extern se petrec evenimente deosebite.
Referitor la performanţa mediei româneşti, cea mai bună comparaţie care îmi vine în minte este cea cu orchestra simfonică de pe Titanic care continua să cânte în timp ce transatlanticul se scufunda.


Basarabia, Valea Fergana, si teama de Romania
Rasturnare de situatie in Asia Centrala! “Sambata trecuta (17 iulie, n.n.), la Alma-Ata, in cadrul unei reuniuni a ministrilor de Externe din 56 de state membre ale OSCE, s-a decis trimiterea in Kirgizstan a unei misiuni politienesti europene.”, anunta domnul Petru Bogatu in articolul sau “Solutia germano-americana pentru Basarabia” (Jurnal de Chisinau). Este o stire de mare importanta, dar trecuta cu totul cu vederea de presa din Romania.
Acest eveniment marcheaza schimbari tectonice pe harta geopolitica a regiunii Marea Neagra – Asia Centrala, fiindca zona va putea fi controlata de tandemul UE – SUA, in detrimentul Rusiei, care rateaza astfel revenirea la una din cele trei puncte de referinta din ceea ce considera spatiul sau de securitate: granitele muntoase din Carpati, Caucaz si Asia Centrala. Cu alte cuvinte, Rusia, care se presupune ca a initiat revoltele din regiune pentru a prelua controlul, a ramas cu buzele umflate. Dar nu va intristati: va primi ceva in schimb!
Efectul globalizarii: iata cum au fost conectate doua zone aflate la 2 500 de kilometri distanta una de alta. Meritul Rusiei!
Kirghizstanul, o tara fara resurse, ocupa lantul muntos Tien Shan, care desparte Asia Centrala de Asia de Sud si China, si care inconjura Valea Fergana, cea mai fertila si mai populata zona din regiune, aflata in componenta Uzbekistanului.
Datorita locatiei sale strategice, controlul asupra Kirghizstanului ofera capacitatea de a pune presiune asupra Kazahstanului, Uzbekistanului, Tadjikistanului si Chinei. Astfel Kirghizstanul reprezinta o piesa critica pentru planul general al Rusiei de a reveni in fosta sfera de influenta sovietica. De asemenea, cine controleaza Kirghizstanul, poate influenta situatia din Afganistan si Iran. Controlul asupra Kirghizstanului inseamna controlul asupra Vaii Fergana si asupra Inimii Asiei Centrale.
Exagerand doar foarte putin, dominarea Transnistriei asupra Moldovei, deci asupra Europei Centrale si de Sud-Est, este aceeasi cu a Kirghizstanului asupra vaii Fergana. Pana la schimbarea de regim si orientare din Ucraina, Rusia controla si Moldova, si Ucraina prin intermediul Transnistriei. Iar in tandem cu enclava din Kaliningrad, controleaza coridorul strategic Marea Neagra – Marea Baltica!
Extrapoland putin, pe vremea URSS-ului, republica Moldova era numita “Livada URSS-ului” si “Gradina URSS-ului”.
Personal, cred ca Transnistria va ramane Moldovei, in compensatie pentru controlul Rusiei in Ucraina. Dupa ce Rusia se va intari in Ucraina, importanta Transnistriei va scade, si, oricum, macar atat trebuie sa stie: ca nu poate sa tot ia, fara sa dea nimic in loc. Avand deocamdata controlul aproape absolut al Marii Negre prin baza navala din Crimeea, si controlul Caucazului, stiind ca republica Moldova este luata sub aripa de UE, SUA si NATO, detinerea in continuare a controlului asupra Transnistriei ar putea aduce asupra Rusisi presiuni pe care nu le va putea suporta. Mai ales ca, din toata Uniunea Europeana, Germania este de departe cea mai alergica si refractara la existenta unei “gauri negre” la granita Uniunii, controlata de o “democratie suverana”, adica Rusia. Pentru cel care nu stie, orice democratie care este insotita de inca o calitate – suverana, originala, etc. – cu siguranta nu este democratie. Este altceva.
Deja UE a inceput sa dea semnalele de presiune corespunzatoare:
- South Stream nu poate deveni un proiect prioritar pentru Uniunea Europeana, pentru ca sursele de gaze nu sunt noi si nu există suficiente dovezi ca proiectul va servi cel mai bine interesele statelor membre, a declarat pe 31 iulie Marlene Holzner, purtatoarea de cuvant a comisarului european pentru energie, Günther Oettinger, citata de portalul bulgar Novinite.com. Astfel ca proiectul, evaluat la 25 de miliarde de euro (cel mai scump gazoduct din istorie), nu va putea fi finantat din fonduri europene.
- In dimineata zilei de 2 august, Yan Peklo, directorul Fundatiei de Cooperare Polono-Ucraineana din Varsovia si Raluca Raducanu, directorul executiv al Centrului pentru Studii Est-Europene de la Bucuresti, au declarat in direct la radio Vocea Basarabiei ca in programul Partneriatului Estic al Uniunii Europene, Republica Moldova a devenit prioritatea numarul unu. Si ca in cercurile politice inalte din Polonia, dar si din UE, se vorbeste tot mai mult despre includerea ei în pachetul tarilor din Balcanii de Vest de aderare la Comunitatea Europeană.
Asa cum am afirmat de atatea ori, orientarea Ucrainei catre Rusia a crescut enorm importanta geopolitica a republicii Moldova (Transnistria inclusa) pentru UE, SUA si NATO, si a intarit pe masura rolul de vector euroatlantic al Romaniei, de la Marea Neagra pana la granita cu China. Insasi faptul ca Angela Merkel este gata sa deschida portile UE pentru 140 de milioane de euroasiatici, pentru a obtine eliberarea a 4 milioane de europeni indica raportul de crestere a mizei Basarabiei si a Romaniei.
Sunt analisti care se tem ca o apropiere prea mare intre Germania si Rusia ar putea reedita tratatul Ribentropp – Molotov. Pentru ei am o veste: Romania este aliat strategic cu SUA, ceea ce schimba total datele problemei. Astfel, Romania poate forma un “cordon sanitar” intre Germania si Rusia, iar sustinerea SUA ofera Romaniei cea mai mare libertate de a se implica in problemele importante ale politicii internationale. Dovada, Strategia Nationala de Aparare, prin care Romania poate lansa atacuri militare preventive.
Apoi, acum exista UE si NATO, si Germania nu poate lua hotarari de una singura fara consecinte.
Oricum, o alianta prea puternica intre Germania si Rusia ar putea slabi puterea UE, iar Romania poate echilibra situatia.
Cand a fost intrebat la inceput de mandat de ce alege sa promoveze Axa: Bucuresti – Londra – Washington, si inca atat de ferm, presedintele Basescu a spus: “SUA nu isi tradeaza niciodata aliatii!”.
Rolul Romaniei intre Germania, SUA si Rusia, creste, si arta consacrat romaneasca de a face politica pe sarma va fi din nou la inaltime. Am motive sa cred ca Romania poate deveni nu doar o punte intre UE si Rusia, ci si intre UE si SUA. Nu este deloc exclus ca Axa: Bucuresti – Berlin – Washington care incepe sa se contureze, sa se transforme, in timp, in Axa: Bucuresti – Berlin Washington – Moscova. Si totul va depinde de cum se va gestiona si rezolva problema Transnistria – Moldova – Romania, si de faptul ca Rusia incepe sa intelega ca este mult mai avantajoasa cooperarea decat conflictul. Pentru toata lumea.
Si asta din cauza ca este cu siguranta o legatura stransa intre Kirgizstan si Transnistria, rezolvarea problemei din jurul Vaii Fergana fiind cuplata cu o intelegere si in problema Basarabiei, fiind stiut ca negociatorii rusi pun intotdeauna pe masa mai multe dosare geopolitice o data, iar duetul SUA – UE are interes puternic de a aduce securitate deplina a coridorului energetic Romania – Marea Neagra – Georgia – Azerbaidjan – Marea Caspica – Kazahstan, si a coridorului strategic Marea Neagra – Marea Baltica. De asemenea, controlul situatiei in regiunea Afganistan – Iran si securitate la granita cu Ucraina.
Rusia are nevoie de SUA si UE pentru a-si moderniza tehnologia si a-si diversifica productia interna. Daca se bazeaza in continuare pe vanzarea de resurse naturale, in curand nu va mai putea face fata presiunii puse de puterea economica crescatoare a Chinei, care aduce proportional putere diplomatica si putere militara si, implicit, pretentii la teritorii si resurse. Deja Rusia este tot mai ingrijorata de ambitiile Chinei in Asia, care includ regiunile slab populate si bogate in resurse ale Siberiei. Iar Rusia trebuie ajutata pentru ca, peste 10, 20 sau 30 de ani vom fi bucurosi ca intre noi si China se afla Rusia.
Sunt probleme care se stiau de mult, insa probabil abia acum s-a gasit si o solutie.
Sa nu va mire ca apare atat de des numele de Romania. Pur si simplu, de o vreme, toate drumurile trec prin Romania.
Sursa: Blog – Cristian Negrea

Apocalipsa 2012: 10 Motive pentru care lumea nu se sfarseste in 2012

10. Schimbarile din campul magnetic al Soarelui vor duce la explozii orbitoare
9. Polii magnetici ai Pamantului se vor inversa
8. Axa de rotatie a Pamantului se va inclina atat de mult incat… Ajutor cadeeeem !
7. Marea aliniere intre Jupiter si Saturn ne va perturba gravitational planeta
6. Soarele se va alinia cu ecuatorul galactic in momentul solstitiului de iarna
5. Gaura neagra din centrul galaxiei ne va afecta iremediabil6. Soarele se va alinia cu ecuatorul galactic in momentul solstitiului de iarna
4. Un asteroid se va zdrobi de Pamant
3. In 2012 ne “intalnim” cu planeta Nibiru
2. O supernova sau hipernova va iradia Pamantul
1. Un nor de energie negativa va inghiti intregul sistem solar
Sursa: Descopera-Terra

Alegând sufletul

Un soldat american, înainte de a pleca pe front, s-a dus la bibliotecă și a cerut o carte. Era o carte de poezii. A citit cartea care a avut un impact foarte mare asupra lui. Dar ce l-a impresionat mai mult decât cartea erau comentariile pe care cineva le scrisese pe marginile paginilor. Cartea fusese donată bibliotecii de către persoana care scrisese comentariile. Așa că numele și adresa ei erau scrise pe carte.
Plecat pe front, a decis să-i scrie acestei doamne. I-a spus cât de mult l-a impresionat cartea și ce impact au avut comentariile pe care ea le scrisese pe marginile carții. Și ea i-a scris înapoi. Așa au început să corespondeze și, cu cât își scriau, relația lor devenea din ce în ce mai puternică.
Într-una din scrisori, el i-a scris și a rugat-o să-i trimită o fotografie. Ea i-a spus că dacă se simte apropiat de ea și dacă dragostea lui este adevarată, nu va conta cum arată. Așa că nu i-a trimis nicio fotografie.
Când s-a terminat războiul și el s-a întors în SUA, și-au dat întâlnire în New York , în Grand Central Station. Ca să se recunoască, ea l-a rugat să țină cartea în mâna, iar ea va avea un trandafir.
Așa că în acea zi, într-un loc imens, un soldat venit de pe front, cu o carte în mână căuta o femeie cu un trandafir în mână. Ce așteptări avea, ce era în sufletul lui? Era pe punctul de a-și găsi sufletul pereche, femeia pe care o iubea dar pe care nu o văzuse niciodată.
Așteptând, a văzut o fată superbă, îmbrăcată într-o rochie verde, care-l privea atent. Ea s-a îndreptat către el și… era minunată. Era dincolo de orice imaginație. Iar el s-a uitat și a văzut că ea nu avea niciun trandafir.
Lângă el s-a oprit o doamnă mai în vârstă. Avea un trandafir în mână.
Ce să facă? Stătea între tânăra superbă și doamna care nu arăta foarte bine, dar cu un trandafir în mână. Și nu era frumoasă, chiar destul de neatrăgătoare și îmbătrânită. Ce să aleagă?
Persoanei cu trandafirul îi știa sufletul de care se îndrăgostise. Așa că s-a îndreptat spre doamna cu trandafirul, în timp ce tânăra frumoasă s-a oprit la câțiva pași de el, l-a privit și l-a întrebat:
- Vii cu mine soldat?
Iar inima lui era sfâșiată: decizii…, alegeri… S-a gândit un minut. În timp ce tânăra se îndepărta de el, lucrurile corecte l-au determinat să aleagă: și-a continuat drumul către persoana mai în vârstă care ținea trandafirul în mână, s-a apropiat de ea și i-a zis:
- Bună ziua! … și a invitat-o la cină.
Iar aceasta i-a spus:
- Fiule, nu știu ce se întâmplă aici, dar tânăra îmbrăcată în verde care tocmai a trecut pe lângă tine, m-a rugat să țin în mână acest trandafir și mi-a spus că, dacă vei veni la mine, să-ți spun că te așteaptă la restaurant.


Ce legatura poate avea instalarea scutului antiracheta cu moartea lui Bin Laden?

Ce legatura poate avea instalarea scutului antiracheta, cu moartea lui Bin Laden? Pai , sa ne gandim putin. De ce in ziua in care s-a anuntat ca S.U.A. a stabilit unde anume va instala scutul antiracheta, in presa americana a si aparut informatia, ca dintr-o inchisoare secreta din Romania s-a aflat cine este omul de legatura al lui Bin Laden?
Mie mi se pare tare curios. Poate la fel de curios mi se pare ca exact cu o zi inainte, s-a anuntat lichidarea celui mai "MOST WANTED" terorist de pe Pamant. Potriveala? Poate da, poate nu. As putea spune ca eu sufar de scenarita cronica, dar tinand cont de faptul ca, de aproximativ o luna, tot simt vibratii ciudate, care nu sunt legate doar de cutremure sau alte calamitati naturale, ci despre niste "planuri", nu tocmai ortodoxe legate de Romania, atunci nu pot sa ajung decat la concluzia, ca ni se pregateste ceva " grandios".
Va spun ca asa se explica si simtamintele si starile de rau pe care multi dintre dumneavoastra le simtiti si pe care nu vi le puteti explica.
Cred ca va inchipuiti ca asemenea planuri au fost facute cu mult timp inainte. Asemenea hotarari au fost luate cu mult inainte.  Toate astea creeaza niste perturbatii, pe care cei senzitivi le percepeti, asa cum unii dintre voi ati perceput unele atentate sau cutremurul din Japonia cu mai mult timp inainte.
Inexplicabil? Nu. Asa cum unele animale percep un cutremur cu ceva timp inainte, tot asa incepem si noi sa percem aceste schimbari.
Fiti atenti la perceptiile voastre, si daca nu sunteti siguri de ceea ce simtiti, atunci intrebati ingerii ce reprezinta. Acestia va pot da informatii importante, care, poate... vor face diferenta....

Simptomele ascensiunii in evolutia spirituala

Chiar daca procesul nostru evolutiv se accelereaza rapid, alaturi de noile energii vibrationale superioare, experimentam cu totii aceste schimbari in felul si in ritmul propriu, in functie de cine suntem si in functie de codificare si planul nostru dinainte de nastere. In general, procesul nostru de ascensiune are legatura cu felul in care fiecare dintre noi isi foloseste energia individuala si care sunt credintele si experientele noastre (cu alte cuvinte, felul in care suntem structurati si in care vibram). Aceste lucruri pot fi schimbate si se vor schimba automat pe masura ce facem loc si intrupam mai multa lumina in interiorul nostru.
Pentru cei cu o mare sensibilitate, cu puteri extrasenzoriale si pentru cei deschisi la taramurile superioare, procesul de ascensiune poate reprezenta o provocare mai mare.
1) Senzatia ca va gasiti intr-o oala sub presiune sau intr-o energie intensa; simtiti tensiune. Tineti minte, va adaptati unei vibratii superioare. Vechile tipare, comportamente si credinte sunt impinse si ele la suprafata. Se intampla foarte multe in interiorul vostru!
2) O senzatie de dezorientare; nu stiti unde va aflati; pierderea simtului orientarii in spatiu. Nu va mai gasiti in 3D de acum, intrucat ati trecut sau va aflati in procesul de trecere catre taramurile superioare.
3) Dureri neobisnuite in diferite parti ale corpului. Va purificati si eliberati energia blocata ce vibreaza in 3D in timp ce voi vibrati intr-o dimensiune mai inalta.
4) Va treziti in timpul noptii intre ora 2 si 4 a.m. Pe masura ce evoluati, va treziti la 5 a.m. Se intampla multe in starea voastra de vis. Nu puteti sta acolo perioade lungi de timp si aveti nevoie de o pauza. Aceasta este, de asemenea, ora de “curatare si eliberare”.
5) Pierderea memoriei. Dificultati in gasirea cuvintelor. Exista o mare pierdere de memorie pe termen scurt si numai amintiri vagi despre trecut. Va gasiti in mai multe dimensiuni in acelasi timp si va deplasati inainte si inapoi ca parte a tranzitiei (experimentati o “deconectare”). De asemenea, trecutul vostru face parte din Vechi, iar Vechiul a disparut pentru totdeauna. A fi in momentul de Acum reprezinta calea Noii Lumi!
6) “A vedea” si “a auzi” lucruri. Experimentati diferite dimensiuni pe masura ce treceti prin aceasta tranzitie, in functie de cata sensibilitate aveti si de felul in care sunteti structurati.
7) Pierderea identitatii. Incercati sa va accesati vechiul “voi”, insa acesta nu mai exista. Poate nu veti sti la cine va uitati in oglinda! Ati curatat o mare parte a vechilor tipare din interiorul vostru si intrupati acum mai multa lumina si un sine divin mai simplu si purificat. Totul este bine, sunteti in regula.
8 ) Senzatia “extracorporala”. Va simtiti ca si cum vorbeste cineva, dar nu sunteti voi acea persoana. Corpurile noastre sunt ultimele care vin din urma si nu se gasesc in acelasi loc cu restul partilor din noi. Acest fenomen se poate intampla si pentru ca este mecanismul nostru natural de aparare pentru a supravietui atunci cand suntem foarte tensionati sau ne simtim traumatizati si lipsiti de control. Corpul vostru trece prin multe si poate ca nu doriti sa stati in el. La un moment dat, ghidul meu de inaltare mi-a spus ca aceasta era o modalitate de a usura procesul de tranzitie si ca nu este neaparat nevoie sa experimentez senzatiile prin care trece corpul.
9) Perioade de somn profund. Va odihniti din cauza adaptarii, va integrati si, totodata, construiti urmatoarea faza.
10) O sensibilitate acutizata a ceea ce se gaseste in jur. De abia puteti suporta inghesuiala, zgomotul, mancarurile, televizorul, vocile altor oameni si alti diversi stimuli. Obositi foarte repede si va epuizati cu usurinta. Va acordati! Fiti constienti ca intr-un final va trece.
11) Ameteala, pierderea echilibrului, dureri de gat si de spate, tiuit in urechi, mancarimi de ochi, vaz incetosat (foarte des intalnit), insomnie si palpitatii ale inimii cu dificultati de respiratie (de asemenea, foarte des intalnite). Dureri de cap.
12) Plangeti din orice, fie ca este vorba de ceva minunat, fie trist.
13) Dificultati in amintirea a ceea ce ai facut sau cu cine ai vorbit cu o zi in urma sau cu o ora inainte. In taramurile superioare, realitatea se afla in momentul de acum. Daca nu mentinem ceva in constiinta noastra, pur si simplu inceteaza sa mai existe. Nu avem atasamente. Ne cream propria lume din jur prin intermediul credintelor si gandurilor noastre, iar lucrurile de care nu ne “agatam”, nu exista. Totul este complet nou si o luam de la inceput, in fiecare moment. Ne putem racorda la orice dorim, putem crea si experimenta acele lucruri. Aceasta stare vine si pleaca, insa reprezinta un antrenament pentru existenta in taramurile superioare. Se poate sa va speriati atunci cand se intampla.
14) Simtiti ca nu doriti sa faceti nimic. Va aflati in perioada de odihna, o luati de la capat. Corpul vostru stie de ce are nevoie. Cand incepeti sa atingeti taramurile superioare, “a face” si “realizarea unor lucruri” se atrofiaza pe masura ce energiile Noului sustin femininul delectarii, al receptivitatii, crearii si ingrijirii de sine. Cereti-i Universului sa va ?aduca? ce doriti in timp ce va simtiti bine si va distrati!
15) O intoleranta pentru lucruri de vibratie joasa (sau tridimensionale) reflectate in conversatii, atitudini, structuri sociale, metode de vindecare etc. Va fac sa simtiti, la propriu, ca vi se face greata in interiorul vostru. Va aflati intr-o vibratie mai inalta, iar energiile nu mai sunt aliniate. Sunteti “impinsi”sa mergeti mai departe pentru “a fi” si a crea Noul. Mai mult, simtiti uneori ca vreti sa ramaneti in casa sau doar sa fiti singuri, intrucat “cele din afara” nu mai sunt compatibile cu vibratia voastra mai inalta.
16) O pierdere a poftei de mancare. Corpul vostru se adapteaza la o stare noua si mai inalta de existenta. De asemenea, o parte din voi nu isi mai doreste sa mai fie aici in Vechi.
17) Disparitia brusca a prietenilor, activitatilor, obiceiurilor, slujbelor si locuintelor. Evoluati dincolo de ceea ce ati obisnuit sa fiti, iar acesti oameni si aceste imprejurari nu mai sunt compatibile cu vibratia voastra. Noul va aparea in curand si va veti simti ATAT de bine!
18) Pur si simplu nu mai puteti face anumite lucruri. Atunci cand incercati sa faceti activitatile si rutina obisnuita, va simtiti ingrozitor. La fel cu cele de mai sus.
19) Zile de oboseala extrema. Corpul vostru pierde din densitate si trece prin restructurari intense.
20) O nevoie de a manca des, alaturi de o stare ce se aseamana cu crizele de glicemie scazuta. Castigarea in greutate (mai ales in zona abdominala). O pofta de alimente ce contin proteine. Aveti nevoie de o cantitate imensa de combustibil pentru acest proces de ascensiune. Castigarea in greutate fara nici o posibilitate de a slabi este una dintre cele mai intalnite experiente. Aveti increderea ca trupul vostru stie ce face.
(Nota: Corpul pare sa aiba nevoie de aceasta greutate in plus pentru a procesa si mentine vibratiile mai inalte ale Noului. Ficatul se epuizeaza intrucat proceseaza si dezintoxica rapid. Un ficat suprasolicitat poate duce la castigarea kilogramelor in plus in zona abdominala si la trezirea frecventa in jurul orei 3 a.m. (ora ficatului in medicina orientala). Ne putem ajuta ficatul prin ceai de ciulin, plimbari, exercitii de respiratie si avand incredere in trecut.)
21) Experimentarea multor stari de bine si de rau; plans. Emotiile noastre reprezinta mijlocul nostru de eliberare, iar noi avem multe de eliberat acum.
22) O dorinta de a pleca Acasa, ca si cum totul ar fi GATA si nu mai apartineti acestui loc. Ne intoarcem la Sursa. Totul ESTE gata. (Insa multi dintre noi ramanem pentru a experimenta si crea Noua Lume). De asemenea, vechile planuri pe care le-am facut la venire s-au incheiat.
23) O senzatie ca innebuniti sau ca dezvoltati vreun fel de boala mentala. Experimentati cu rapiditate mai multe dimensiuni si o mare deschidere. Acum va stau multe la dispozitie. Pur si simplu nu sunteti obisnuiti. Constienta voastra s-a ascutit si limitele au disparut. Acestea vor trece si intr-un final va veti simti ca Acasa, asa cum nu v-ati simtit niciodata inainte, intrucat Acasa este aici, in prezent.
24) Anxietate si panica, sentimente de isterie. Egoul vostru se pierde si ii este frica. Poate simti ca totul se sfarseste (ceea ce se si intampla!) De asemenea, sistemul vostru este suprasolicitat. Vi se intampla lucruri pe care poate nu le intelegeti. Totodata, pierdeti tiparele comportamentale de vibratie joasa pe care le-ati dezvoltat pentru a supravietui in 3D. Toate astea va fac sa va simtiti vulnerabili si lipsiti de putere. Nu avem nevoie de aceste tipare si comportamente pe care le pierdeti in taramurile superioare. Toate acestea vor trece si veti simti la un moment dat multa iubire, siguranta si unitate. Aveti rabdare!
25) Depresie. Lumea exterioara nu este aliniata la vibratia voastra noua si inalta. Nu va simtiti atat de bine aici. Totodata, eliberati energii joase si intunecate si voi “vedeti” acum prin ele. Rezistati!
26) Vise lucide, agitate si uneori violente. Eliberati multe, multe vieti de energie vibrationala joasa. Multi spun acum ca au vise frumoase. Starea voastra de vis se va imbunatati la un moment dat si va veti bucura din nou de ea. Unii experimenteaza aceasta eliberare cat sunt treji.
27) Transpiratii si bufeuri in timpul noptii. Corpul nostru se “incalzeste” si arde toxinele.
28) Planurile voastre se schimba in mijlocul evenimentelor si se indreapta intr-o directie complet diferita. Sufletul vostru va echilibreaza energia. De obicei va simtiti MINUNAT in aceasta noua directie, intrucat sufletul vostru stie mai multe decat voi! Va distruge alegerile si vibratia de “rutina”.
29) Ati creat o situatie care pare ca cel mai rau cosmar, cu multe aspecte negative. Sufletul vostru va calauzeste spre “extinderea” aspectelor de lipsa din voi sau “tempereaza” aspectele in care ati avut excese. Energia voastra doar se echilibreaza. Testul pe care vi l-ati fixat singuri este sa va gasiti calea inapoi spre pace. Aceasta este calatoria VOASTRA, iar sufletul nu ar fi pregatit-o daca nu ati fi fost pregatiti. Voi sunteti cei care descoperiti calea de intoarcere si o veti face. Privind inapoi, veti multumi pentru aceste experiente si veti fi o persoana diferita.
http://www.almeea.com/simptomele-ascensiunii-in-evolutia-spirituala/