miercuri, 4 mai 2011

Ce legatura poate avea instalarea scutului antiracheta cu moartea lui Bin Laden?

Ce legatura poate avea instalarea scutului antiracheta, cu moartea lui Bin Laden? Pai , sa ne gandim putin. De ce in ziua in care s-a anuntat ca S.U.A. a stabilit unde anume va instala scutul antiracheta, in presa americana a si aparut informatia, ca dintr-o inchisoare secreta din Romania s-a aflat cine este omul de legatura al lui Bin Laden?
Mie mi se pare tare curios. Poate la fel de curios mi se pare ca exact cu o zi inainte, s-a anuntat lichidarea celui mai "MOST WANTED" terorist de pe Pamant. Potriveala? Poate da, poate nu. As putea spune ca eu sufar de scenarita cronica, dar tinand cont de faptul ca, de aproximativ o luna, tot simt vibratii ciudate, care nu sunt legate doar de cutremure sau alte calamitati naturale, ci despre niste "planuri", nu tocmai ortodoxe legate de Romania, atunci nu pot sa ajung decat la concluzia, ca ni se pregateste ceva " grandios".
Va spun ca asa se explica si simtamintele si starile de rau pe care multi dintre dumneavoastra le simtiti si pe care nu vi le puteti explica.
Cred ca va inchipuiti ca asemenea planuri au fost facute cu mult timp inainte. Asemenea hotarari au fost luate cu mult inainte.  Toate astea creeaza niste perturbatii, pe care cei senzitivi le percepeti, asa cum unii dintre voi ati perceput unele atentate sau cutremurul din Japonia cu mai mult timp inainte.
Inexplicabil? Nu. Asa cum unele animale percep un cutremur cu ceva timp inainte, tot asa incepem si noi sa percem aceste schimbari.
Fiti atenti la perceptiile voastre, si daca nu sunteti siguri de ceea ce simtiti, atunci intrebati ingerii ce reprezinta. Acestia va pot da informatii importante, care, poate... vor face diferenta....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu