luni, 8 august 2011

RETETE SIGURE ANTICANCER


Retete sigure anti-cancer
In urma cu catva timp, ati avut amabilitatea de a-mi publica o scrisoare in care am povestit despre felul in care m-am vindecat de neoplasm mamar prin interventia chirurgicala a unui medic si om de exceptie, prof. dr. Alexandru Blidaru de la I. O. B., urmand in paralel si tratamentul propus de d-l biolog Eugen Giurgiu, despre care am aflat din minunata revista "Formula AS".

In dorinta de a fi de folos in continuare, adaug la cele spuse atunci, tratamentul concret pe care l-am primit de la d-l Giurgiu din Alba Iulia, ce contine sfaturi extrem de importante pentru toti bolnavii de cancer.

Iubesc revista pe care o editati saptamanal si nu uit niciodata sa rog pe cineva sa mi-o cumpere, daca sunt plecata intr-un loc unde nu o pot gasi.

Va iubesc si va admir pe toti, de la cel mai mic pana la cel mai mare, si imi doresc ca si cei foarte tineri sa treaca prin scoala "Formula AS", caci asta sunteti, nu-i asa? Sunteti ireprosabili si oricine are de invatat, daca va citeste.
Cu multumiri si urari de sanatate si viata lunga, a dvs. fidela cititoare,
MIRIAM
(Din motive lesne de inteles, va rog sa-mi permiteti sa-mi pastrez anonimatul. Pentru orice lamurire suplimentara, telefonul meu se afla la redactie.)



Cateva constatari personale legate de boala canceroasa:

* Primul factor care duce la imbolnavire este stresul.

* Din cauza respingerii, nepasarii, indiferentei celor din jur, cel care supravietuieste chimioterapiei, radioterapiei etc. are tendinta de a demonstra ca poate face ceea ce a facut si pana in momentul depistarii bolii. Va asigur ca nu este bine.

Modul de viata de dinainte a dus la imbolnavire, deci, daca e posibil, cel vindecat va incerca sa schimbe modul de viata definitiv, si anume, fara efort, stres, relatii inutile etc.

* Cuvantul TREBUIE va disparea din vocabular.

* Bolnavul va face numai ceea ce ii face placere, nu il oboseste.

* Nu va astepta de la cei din jur (chiar de la cei foarte apropiati sau de la cei care il iubesc) nimic, nici macar sa fie ascultat. Strainilor nu le pasa, iar cei dragi pot fi afectati si se pot imbolnavi si ei, si asta nu e de dorit.

* Nu se va autoinvinui pentru nimic, nici pentru ce nu a facut, nici pentru ce a facut este inutil.

* Chiar daca nu a beneficiat de o educatie religioasa, e bine sa gaseasca o cale pentru a ajunge la Dumnezeu. Ori de cate ori va simti ca vrea sa vorbeasca cu cineva, sa mearga la duhovnic sau la preot.

* Nu-si va pune intrebarea: de ce eu, cu ce am gresit? caci este inutil si daunator.

* Cel mai important: sa gaseasca medicul in care sa aiba incredere si cu care sa poata discuta deschis orice aspect legat de boala si, mai ales, sa nu se abata de la cuvantul sau.

* In paralel, sa urmeze un tratament natural despre care sa creada cu adevarat ca ii este folositor.

* Sa se considere o persoana care poate sa invinga boala.

Tratamentul d-lui biolog EUGEN GIURGIU pentru cancerul de san si displazie mamara
Retete sigure anti-cancer
* Aplicarea de cataplasme cu mamaliguta calda pe san, timp de minimum 10 zile sau pana dispare afectiunea. Pentru aceasta, se va face o mamaliguta mai tare. Se taie o bucata de panza cat sa acopere zona afectata.

Se pune pe panza mamaliguta, in strat de 3-4 cm. Pe suprafata care se aplica pe piele, se va pune tamaie in strat subtire (daca este gros, se va lipi sau poate produce rani) sau praf de sulf.

Se aplica cat mai fierbinte (sa nu produca arsuri), in fiecare seara, pana la disparitia afectiunii.

* Aplicarea alternativa de cataplasma cu radacina de tataneasa. Se fierb in 250 ml apa 2 linguri de radacina maruntita. Se fac cataplasme cu o bucata de panza, care se aplica pe san, cu planta cu tot. Din cand in cand, se umezeste cu lichid, pentru a nu se usca.

* Aplicatii cu slanina, in special ranceda, care se taie in feliute subtiri si se aplica pe zona afectata. Apoi se pune o bucata de nylon, pentru a nu pata lenjeria. In cazul in care exista si noduli sub brat, acestia vor fi tratati ca si cei de la san.

* Tratament pentru intarirea imunitatii organismului. Doua sticlute de tinctura de Echinacea se vor turna peste 100 g de polen de albine, care se pune intr-un borcan de 800 g, cu capac.

Se lasa timp de 2 ore, pentru a se inmuia invelisul polenului, se va sfarama fiecare grauncior de polen cu o lingura de lemn. Peste polenul sfaramat, se toarna pana la umplerea borcanului miere poliflora.

Se va amesteca de fiecare data inainte de a se folosi, pentru ca are tendinta sa se stratifice. Se va lua cate o lingura de trei ori pe zi.

Persoanele care au greutate suplimentara vor lua inainte de mese (taie pofta de mancare), iar cele slabe, dupa mese.

* Se pot lua cate 2 lingurite de drojdie de bere zilnic, pentru a suplimenta hrana si a oferi organismului suficiente vitamine, in special din grupa B.

Este interzis sa se consume carnuri grase, afumate, conserve, aditivi alimentari, conservanti, coloranti. Se recomanda multa hrana vegetala cruda, bogata in vitamine, de care are nevoie corpul in aceasta situatie.

Concentrat anti-cancer

Se administreaza obligatoriu, pana la vindecarea afectiunii.
Retete sigure anti-cancer
Prepararea concentratului:

Se face o tinctura din 50 g planta maruntita si 250 ml alcool de 70. Se lasa la macerat 15 zile apoi se filtreaza. Se obtine tinctura simpla. Se pun apoi alte 50 g planta in tinctura simpla, se lasa 15 zile la macerat agitand zilnic, apoi se filtreaza.

Se pun apoi la macerat alte 50 g planta peste tinctura din a doua generatie. In acest fel se obtine tinctura tripla. Aceasta se va face din minimum 12 plante anti-tumorale (recomandabil 17) separat, care apoi se amesteca in proportii egale.

Plante anti-tumorale: albastrele, aloe, angelica, anghinare, arnica, armurariu, branca-ursului, brusture, captalan, catina, cimbru, coada-calului, coada-soricelului, dud, echinacea, galbenele, gentiana, lemn-dulce, levantica, lichen de piatra, limba-boului, menta, muschi de piatra, naprasnic, orz verde, patlagina, pelin, pedicuta, pufulita cu flori mici, rachitan, roinita, rostopasca, rozmarin, salcie, saschiu, scaiete, schinduf, silur, tataneasa, tuia, traista-ciobanului, troscot, urzica, urzica moarta alba, valeriana, vasc.

Administrare. Se vor lua cate 4 ml, de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de mesele principale, cu 100 ml apa. In loc de apa simpla, e preferabil sa se foloseasca apa fiarta cu o creanga de busuioc sau cimbru, cuisoare, pentru a distruge agentii patogeni.

Tratamentul se va tine pana la terminarea concentratului, dar minimum 30 de zile. Este bine sa se ia pana la vindecarea completa.

Pentru evitarea infectiilor in timpul tratamentului, se recomanda tinctura de propolis, cate 2 picaturi la fiecare 5 kg corp, de trei ori pe zi. Se administreaza odata cu concentratul. Se pune pe miez de paine, se mesteca bine si se inghite.

ALTE SFATURI

De cea mai mare importanta in vindecarea cancerului este alimentatia. Se vor exclude din alimentatie toate produsele care contin conservanti si aditivi alimentari, de orice tip sau forma.

* Carnea- consumul ei se admite numai in cazul cand provine de la un animal de casa, crescut in mod natural. Carnurile provenite de la animalele crescute cu concentrate se exclud categoric, in caz contrar, nici un tratament nu este eficient.

Este unul dintre produsele care pot sa contribuie cel mai mult la mentinerea si chiar proliferarea bolii canceroase.

Nici o metoda de preparare nu va putea scoate din carnea de animale hranite cu concentrate substantele care modifica inmultirea celulara, in concluzie, va contribui la proliferarea celulelor canceroase din organismul uman.

* Prepararea nu se admite uleiul sau untura incinse la temperaturi peste 45 grade pentru ca si acestea sunt cancerigene.

* Apa -nemtii au folosit la Auschwitz sau in alte lagare de exterminare clorul, pentru ca este o otrava foarte puternica. Acum se foloseste clorul in toate apele potabile, pentru a omori anumiti microbi, dar el contribuie astfel si la degradarea organismului.

Este bine, deci, sa nu se consume apa cu clor. De asemenea, nici o apa care are termenul de garantie mai mare de 30 de zile nu este indicat sa se foloseasca, pentru ca in aceasta exista anumite substante chimice care pot contribui la degradarea organismului.

In mod normal, o apa se altereaza dupa 30 de zile (romanul spune ca se impute), in afara de agheasma. Daca are termenul mai mare de 45 de zile, inseamna ca acea apa contine conservanti si se va evita folosirea ei.

* Reteta apei buna de baut. In 2 litri de apa de orice fel (chiar de la robinet) se pun doua radacini de morcov, o radacina de patrunjel si o felie de telina. Se tine vasul 24 de ore acoperit cu un tifon.

In acest timp, radacinoasele rase vor extrage din apa toate substantele nocive si vor elimina in schimb vitamine, obtinand o apa vitaminizanta si sanatoasa. Se consuma la temperatura camerei, fara reziduurile depuse la fundul sticlei. Se prepara in fiecare zi.
Retete sigure anti-cancer
O alta metoda: se pune la 1 litru de apa 1 lingura de argila. Se lasa pentru 24 ore si apoi se consuma la temperatura corpului.

* Renuntati la pasta de dinti. Pentru ca sa nu se produca o serie de modificari in organism, bolnavul se va spala cu sare. Se pune sare pe periuta de dinti si apoi se inmoaie cu apa. Apa cu sare este, de fapt, serul fiziologic foarte util organismului.

* Bai -curatirea organismului prin baie este foarte importanta, dar produsele cosmetice ce se pun in apa contin substante chimice daunatoare.

Pentru aceasta, este foarte important sa se introduca in obisnuinta zilnica clatirea corpului cu o apa in care se dizolva la 1 litru de apa 2 linguri de otet de mere sau sucul de la o lamaie.

Cu aceasta apa se va clati intregul corp. Acest lucru face sa se distruga alcalinitatea si sa ramana pielea acida, lucru absolut necesar.
dr. biochimist pensionar EUGEN GIURGIU
str. Aleea Detunata, bl. D2, sc. A, ap. 19, Alba-Iulia, cod 510064, tel. 0258/83.35.00, 0741/92.88.80


SURSA FORMULA AS
Sursa: reikiurban.blogspot.com

Ilie Șerbănescu: "Statul român nu mai există"

Autor: Capital.ro
"Statul român, după părerea mea, economic, nu mai există. Şi atunci se poate ajunge la orice fel de anomalii", a declarat analistul economic Ilie Șerbănescu, în cadrul unei emisiuni TV.
"Am mai văzut şi cu defrişări ca să facă pârtii de schi. Păi cum vreţi să le facă dacă nu se fac nişte defrişări? Dar nu asta e problema. Ci acolo sunt câteva hectare care se defrişează şi problema e că sunt 500 de mii de hectare care se devalizează. E o distrugere. La aia nu vorbim. Există aşa o tendinţă de a băga totul în derizoriu. Nu ştiu ce să spun la o asemenea poveste", a spus Șerbănescu.
Sursa: capital.ro

Trei explozii solare arunca spre Pamant o noua furtuna geomagnetica


  •  60508728
  •  Soarele continua sa explodeze, iar mai nou mai multe companii anunta masuri de securitate pentru zilele urmatoare. SUA isi indreapta atentia spre folosirea cu grija a satelitilor, pentru ca ar putea aparea anumite defectiuni.  
    Trei mari explozii solare din ultimele zile au provocat reactia guvernului american. Oamenii de stiinta au sfatuit autoritatile sa foloseasca precaut satelitii, telecomunicatiile si echipamentul electric. In plus, expertii recomanda pregatirea pentru o eventuala intrerupere a functionarii acestora in urmatoarele zile,noteaza stirleprotv.ro.
    stirileprotv.ro
    "Furtuna magnetica care se formeaza va fi probabil de un nivel moderat la puternic" a declarat Joseph Kunches, om de stiinta la Space Weather Prediction Center, SUA.
    El a mai spus ca furtuna geomagnetica de saptamana aceasta poate afecta sistemele de telecomunicatii si cele de orientare GPS, potrivit Scientific American.
    Sursa:  stiribomba.com