vineri, 26 septembrie 2014

Numarul cosmic personal al zilei - Cum il calculezi si care este semnificatia sa?


Ca sa te misti in concordanta cu energia cosmica, este bine sa iti planifici activitatile in functie de numarul cosmic personal al fiecarei zile, sustin astrologii.

Cum afli numarul zilei, trebuie sa aduni numerele care definesc data ta de nastere si numerele care compun ziua in care te afli. Sa luam spre exemplu, o posibila data de nastere, ziua de 4.06.1974 iar astazi este 16.09.2014.
Tot ce trebuie sa faci este sa aduni toate aceste numere pentru a obtine Numarul cosmic personal al zilei de azi:
4+6+1+9+7+4+1+6+9+2+0+1+4= 54 = 5+4 = 9
Astfel, numarul cosmic personal al zilei, pentru o persoana nascuta in data de 4.06.1974 este 9, ceea ce inseamna ca aceasta zi este ideala pentru meditatie si relaxare.
Numarul cosmic personal al zilei si semnificastia energiei sale
Foto: Shutterstock.com; univers, calendar, cer

Numarul cosmic personal al zilei si semnificastia energiei sale

Numarul zilei 1 – O zi ideala pentru a incepe proicte, pentru a initia noi lucruri, pentru a face propuneri si in general, pentru orice start.

Numarul zilei 2 – O zi ideala pentru a gasi un partener, pentru a simti iubirea si romantismul, pentru sentimente calde si pentru manifestarea afectiunii.
Numarul zilei 3 – O zi ideala pentru evenimente importante, pentru a te promova in orice fel. Este o zi buna pentru intalniri cu oameni noi.
Numarul zilei 4 – Este o zi buna pentru rezolvarea unor chestiuni personale, cum ar fi sanatatea, curatenia, lucrul la proiecte personale.
Numarul zilei 5 – Este o zi minunata pentru calatorii, aventura, demersuri de natura atletica.
Numarul zilei 6 – O zi ideala pentru a petrece timp in familie, pentru a comunica cu apropiatii. Este o zi cand poti petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.

Numarul zilei 7 – Este o zi ideala pentru a petrece timp in singuratate, meditand. Este o zi buna pentru relaxare si odihna. De asemenea, este o zi potrivita pentru a cauta solutii si idei noi.
Numarul zilei 8 – O zi ideala daca este destinata problemelor de natura financiara. Pentru plata facturilor, pentru a cere un imprumut si pentru orice alta actvitate care implica finantele. De asemenea este o zi cand sunt bine-venite propunerile in casatorie.
Numarul zilei 9 – Aceasta este o zi cand te poti retrage un pic, cand te poti concentra mai degraba asupra simtamintelor sufletesti si spirituale. Este o zi cand poti practica iertarea, meditatia si pacea.

Sursa: www.garbo.ro

Previziunile lui Alvin Toffler pentru urmatorii 36 de ani



Previziunile lui Alvin Toffler pentru urmatorii 40 de ani au facut inconjurul internetului in 2010, atunci atunci cand au fost lansate de Toffler Associates. Iata ce prevede Alvin Toffler ca se va intampla la nivel mondial pana in 2050:

Alvin Toffler, sociolog si futurolog, este autorul cartii “Future Shock”, carte ce a fost publicata in 1970 si a devenit cunoscuta in lumea intreaga. Alvin Toffler este o voce influenta in domeniul afacerilor si cel intelectual, dar si laureat al fundatiei McKinsey. Previziunile lui Alvin Toffler pentru urmatorii 40 de ani au facut inconjurul internetului in 2010, atunci atunci cand au fost lansate de Toffler Associates, un cabinet de consultanta strategica infiintat de celebrul futurolog. Iata ce prevede Alvin Toffler ca se va intampla la nivel mondial pana in 2050:

Previziunile lui Alvin Toffler

America de Sud va cunoaste o perioada de crestere economica, in timp ce Orientul Mijlociu va deveni un amalgam de religii, secte si etnii.
O mai buna filtrare a apei va conduce la eradicarea multor boli din tarile aflate in curs de dezvoltare, asigurandu-se astfel nevoia de apa potabila din aceste zone.
Foto: Planeta, viitor via Shutterstock
China va reprezenta una din marile puteri economice globale si va avea de partea sa aliati precum Brazilia si India pentru a influenta schimbul valutar, dar si tari precum Venezuale si tari din Africa pentru a-si asigura necesarul de energie.

Alvin Toffler prognozeaza ca un numar din ce in ce mai mare de oameni isi vor cultiva propriile legume si alimente pentru a reduce dependenta de marii producatori si distribuitori.
Monopolul la nivel mondial asupra metalelor rare ii va apartine Chinei, ceea ce va afecta economia SUA. Statele Unite ale Americii vor depinde de China pentru a-i fi furnizate 17 metale rare din care se pot fabrica componente de armament, radare, instalatii eoliene, automobile hibrid.
Dezvoltarea energiei alternative va aduce cu sine o serie de “invinsi” in lumea post-petrol printre care se vor numara Arabia Saudita, Iran, Irak, anumite state din zona Golfului Persic, Rusia si Venezuela.
Crestinismul se va extinde in partea de sud a globului, in timp ce musulmanii vor migra in numar mare in Occident, influentand politicile guvernamentele si atitudinile politice.

Schimbarile climaterice vor continua sa aiba loc intr-un ritm alarmant. Topirea calotei glaciare din Antarctica va duce la descoperirea unor noi bogatii minerale si petrolifere, ceea ce va conduce la randul sau la aparitia conflictelor. Nivelul crescand al apei pe glob va determina mai multe populatii sa-si paraseasca locuintele si sa migreze in alte locuri.
Procentul femeilor aflate la conducere va creste intr-un ritm nemaiintalnit pana acum, din ce in ce mai multe femei ocupand posturi importante la nivel mondial. Nu doar numarul femeilor lider va creste fara precedent, ci si incercarile gruparilor religioase de a intra in guvern.
Viteza internetului si performanta videoconferintelor vor face posibil un nou sistem de lucru care va permite angajatilor sa nu mai lucreze din birou, ci din orice loc al lumii in care s-ar afla.
Retelele sociale vor avea o influenta covarsitoare. Consumatorii vor fi cea mai importanta sursa de inovatie.
Productia in masa va fi inlocuita de obiectele de manufactura realizate la cerere.

Fenomenul de imbatranire a populatiei se va accentua la nivel global, iar cheltuielile legate de ingrijirea persoanelor in varsta vor fi de patru ori mai mari pana in 2050. Sistemul american al asigurarilor medicale si al asigurarii sociale nu va mai exista in forma in care exista astazi. O noua societate, reprezentata de tipuri diferite de oameni si de nevoi diferite, va inlocui tipul de societate actual.
In urmatorii 36 de ani, transmiterea si accesarea informatiei se vor accelera si mai mult, omenirea intrand in “era petabyte-ului”. In viitor, petabyte-ul va deveni o unitate obisnuita de masurare si de stocare a informatiei.
Tehnologia si stiinta se vor dezvolta intr-un ritm atat de rapid incat multi oameni nu vor putea face fata cantitatii enorme de informatii noi si au in vedere “deconectarea” de la acest ritm de viata halucinant. Multi aleg de bunavoie un stil simplu de viata.

Sursa: www.garbo.ro

DETASARE DE NEGATIVITATE


imagesUna dintre cele mai complexe şi provocatoare lecţii de viaţă este a învăţa să nu punem totul la inimă, acumulând negativitate. În special atunci când suntem tineri, sau dacă suntem prea sensibili, ducem atât de mult din energia aferentă întâmplărilor vieţii, în lăcaşul inimii. Această atitudine poate fi copleşitoare şi contraproductivă, dacă ne destabilizează în mod frecvent. Atunci când ne simţim criticaţi sau atacaţi din toate direcţiile, devine extrem de dificil să ne revenim, pentru a continua să afirmăm adevărul nostru, redându-l prin cuvinte şi reflectându-l în fapte.
respiratia2În aceste situaţii, am face bine să ne amintim vechea zicală cu privire la importanţa desprinderii de anumite situaţii, ce vor aluneca din câmpul nostru, precum se prelinge apa de pe spatele unei răţuşte.
Cel mai adesea, atacul şi critica din partea celorlalţi au legătură mai degrabă cu ei înşişi, precum şi cu simţămintele lor, decât cu noi.Dacă ne implicăm excesiv în procesul de adaptare la energia negativă emisă de alţi oameni, pierdem contactul cu însăşi esenţa fiinţei noastre.
deep_breathing_exercisesDe fapt, din perspectiva gândirii pozitive, aceste pietre azvârlite şi săgeţi lansate în direcţia noastră, ne oferă posibilitatea de a ne consolida percepţia fundamentală asupra Sinelui, precum şi de a învăţa să facem un salt lateral şi să deviem negativitatea celorlalţi, greşit direcţionată. Cu cât mai frecvent procedăm astfel, cu atât mai dibaci vom deveni în a discerne ceea ce ne aparţine şi ţine de noi, faţă de ceea ce aparţine altor oameni şi ţine de ei. Prin practică, vom dobândi controlul asupra integrităţii noastre energetice, refuzând să servim drept ţinte pentru mânia şi frustrarea neconştientizate şi neasumate de oamenii din jurul nostru.
În cele din urmă, vom fi în măsură să percepem corect feedback-ul oferit de ceilalţi, preluând ceea ce ar putea avea caracter constructiv, şi eliberând ceea ce nu ne priveşte şi nu are nicio legătură cu noi. Întâi de toate, însă, vom avea grijă de noi, cu compasiune, conştientizând când nu este recomandat să preluăm ceva din exterior, întrucât ne va răni. În aceste situaţii, procedăm ca răţuştele, scuturându-ne şi lăsând negativitatea să se prelingă şi să se rostogolească de pe noi, în timp ce ne urmăm calea în lume.
sursa- http://www.dailyom.com/
http://astrodeva.wordpress.com/2014/09/26/detasare-de-negativitate/

CENTURA DE FOC DIN JURUL ROMÂNIEI ! HARTA ROMÂNIEI ÎNCONJURATĂ DE FOC !

      25 Septembrie  2014,ora 10,30 !

                                   Bună dimineaţa, dragilor !
                             
                                                        


Vă întrebaţi oare ,de ce scriu cu roşu îngroşat ?
 Pentru că ,are legătură dragii mei cu cele ce am să vă spun mai jos.
Astăzi dimineaţă,în timp ce eram la birou, ochii mi se închid o clipă, şi aşa precum vedem cu toţii Fulgerul pe Cer, tot aşa am văzut eu dragilor,  Harta  României care era la înălţimea pomilor,  ca si în camera mea ,înspre răsărit.
Era un Cer de noapte, un întuneric negru, iar HARTA  ROMÂNIEI de jur împrejur ,avea un brâu roşu de foc; o centură de foc!
Un foc care era activ . Precum se topeste zahărul pe ochiul de la aragaz, tot asa fierbea centura de foc, din jurul ROMÂNIEI. 

Precum roşul din partea stângă sus din harta de mai jos, la fel de intes era roşul viu al centurii de foc, ce cuprindea graniţele  României!
Nu aveai pe unde să intri pe pământul României ,nici măcar cu un vârf de ac din pricina Centurii de foc viu!
Focul rosu ce înconjura ROMÂNIA ,era lat de-o palmă si fierbea,respira ! 
 ................

România fratilor, era prinsă într-o Centură de foc viu, iar în interiorul Pământului românesc se întâmpla ceva uimitor.
Interiorul Hărtii nu avea înscrisuri!
Era de o culoare deschisă ,precum nisipul ud.
In interiorul Hărtii României ,au apărut patru ferestre! 
Asa precum steagul României a fost decupat la REVOLUTIE , şi s-a scos de STEMA  ROMÂNIEI, tot asa si în inima României ,erau patru ferestre conturate cu negru  ,iar la interiorul acestor  4 ferestre, era o culoare precum  aceasta ,cu , care am scris acum, adică un verde spălăcit. 
                           Aceste 4 ferestre erau :

                   1.O parte din nord -vestul Transilvaniei,  şi din sud-estul Crişanei.
                  2. O altă parte ,din Sud-Estul Transilvaniei si din Vestul Moldovei. 
                           3.O a treia parte, din sud-vestul Transilavaniei,nord-estul Olteniei si din nord-vestul Munteniei.
                   4. Iar ultima fereastră fraţilor ,era cea din
   sudul Transilvaniei ,cu nord-estul Munteniei  .

Dragii mei, toate aceste patru părţi ,erau conturate cu negru ,si aveau culoarea stearsa în interiorul lor fără înscrisuri, aşa cum este aceasta pe care o folosesc acum!
În concluzie fratilor, închipuiţi-vă Centura de foc roşu viu de-o palmă de lat, din jurul României, apoi interiorul fără înscrisuri ,de culoarea nisipului ud, in care au apărut patru ferestre conturate cu negru, iar interiorul ferestrelor ,era de culoare vernil foarte ...deschis.
 
....
 Dragii mei,eu nu stiu cum să interpretez toate acestea pe care le-am văzut astăzi 25 septembrie 2014, asa că, o să vă las pe voi , iar eu am să  astept cu mare interes ,Comentariile voastre.
Să nu uităm fratilor, că ţara noastra scumpă ROMÂNIA , va fi viitorul al doilea Ierusalim !
                              
                     
Dumnezeu şi Maica  Domnului, ocroteste Noul Său Ierusalim, împrejmuindu-l cu foc, de posibilele atacuri ale dusmanilor !
Nu sunt vorbe goale, ci este UN ADEVĂR  grăit de Mântuitorul nostru Iisus Hristos, si de Maica Domnului, pe care mi L-a spus mie roabei Sale, si păcătoasei de mine ,atunci când ,pentru a nu ştiu câta oară ,mi-au apărut pe Cerul senin. 
Asa cum privim la un elicopter în zbor, tot asa de aproape ,era IISUS  HRISTOS pe Cer si MAICA  DOMNULUI, când mi-au vorbit. 
Fratilor! CREDINŢA, NĂDEJDEA şi DRAGOSTEA, sunt treptele ce duc în Împărăţia Lui Dumnezeu.
Să avem grijă ca sa le ţinem unite, si să facem toate cele bineplăcute Lui Dumnezeu, pentru ca aceste 3 Virtuţi Dumnezeiesti ,să înflorească în sufletul şi-n inima noastra, precum trandafirii ,când isi deschid petală cu petală, până ajung la desăvârşire.
Tot la desăvârşire vom ajunge si noi, dacă nu ne vom clătina în Credinţă, şi dacă vom împlini din dragoste, si cu dragoste, Poruncile Domnului nostru Iisus Hristos, Fiul Mult Prea Iubit al Lui Dumnezeu şi al Prea Curatei Fecioare Maria, Căruia I se cuvine toată Cinstea, Slava şi Închinarea, acum si pururea şi-n vecii vecilor, AMIN! 
  
                                                Cu dragoste, Maria.

Articol preluat de pe blogul http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/

Luna Noua in Balanta leaga si dezleaga

nod
Harta astrala pentru momentul de Luna Noua in Balanta din 24 septembrie 2014 arata ca o joaca intre energiile planetelor Venus si Marte. Planetele din Balanta (conjunctia Soare-Luna, Nodul Nord, Mercur) sunt asezate in prima casa, a Berbecului, iar, semnul Berbecului se afla in casa a 7-a, a Balantei (cu Nodul Sud si Uranus). Armonia se impleteste cu conflictul. Fiecare dintre noi parca are de impartit ceva cu cei din jur, dar mai inainte de toate, cu propria persoana.
Pluteste in aer o vibratie conflictuala foarte puternica, simtim nevoia sa explodam, sa dam pe dinafara, sa scoatem din noi tensiunile acumulate in timp. Cu greu ne abtinem sa nu dam replica, sa nu deschidem gura, sa nu spunem ce nu ar fi trebuit. Parca sta un spiridus negru la spatele nostru care ne trage cate un ghiont si ne face sa rostim sau sa facem ceva ce ne ia si pe noi prin surprindere. Ne putem trezi spunand “Ups, iar am comis-o!”. E aproape imposibil sa nu ni se intample sa rostim sau sa facem ceva ce nu ne reprezinta si sa nu ne intrebam “De unde a iesit asta? Asta nu sunt eu.”. Orgoliul iese din adancurile noastre tocmai ca sa se curete. E in regula, pentru ca, evident, avem ceva de invatat: sa tragem de fiecare data concluzii, sa ne analizam obiectiv, sa recunoastem cand gresim si, cel mai important, sa ne cerem iertare!
Toti cei care nu recunosc ca gresesc sau, chiar daca recunosc fata de ei, nu admit fata de ceilalti, pot suferi blocaje din cauza orgoliului, mergand de la certuri, neintelegeri, pana la tot felul de mici accidente prin lovire, taiere, arsura, afectare de orice fel a pielii. E timpul ca din supereroi sa devenim oameni, sa ne aratam fata noastra cea mai blanda si mai umana. Omul e supus greselii, iar greselile sunt o cale de evolutie. Sigur, nu exista nici bine, nici rau si nici greseala nu exista din punct de vedere spiritual. Vorbim aici despre atitudinea infalilibila care ne aduce acum numai pierderi.
Luna Noua in Balanta ne aduce in fata nevoii de a schimba ceva la noi daca vrem ca viata noastra sa se transforme in bine. Sa ne uitam, deci, in curtea noastra, nu dincolo de gard! Relatiile in care niciunul dintre parteneri nu considera ca a gresit cu ceva fata de celalalt sunt condamnate. In orice fel de parteneriat (profesional, casatorie, prietenie) unde exista un blocaj, dar nimeni nu recunoaste ca a gresit undeva si ca poate indrepta ceva la el insusi, se ajunge cu precipitare la capat de drum.
In schimb, relatiile in care cei doi cresc prin simpla prezenta a celuilalt, recunoscand ce anume are de indreptat fiecare la el insusi pentru ca lucrurile sa functioneze, pot deveni modele de inspiratie. Atmosfera acestei perioade este cu bataie lunga, pentru ca tot ce se incepe la o Luna Noua intr-o zodie culmineaza la Luna Plina din aceeasi zodie, peste aproximativ o jumatate de an. Iar viitoarea Luna Plina in Berbec este “programata” pe 4 aprilie 2015.
In toata aceasta perioada asistam la un spectacol al relatiilor. Daca stam pe margine si observam, devine evident daca intr-o asociere, intr-o prietenie sau intr-un cuplu sunt doua minti care se ciocnesc sau doua suflete care se impletesc.
In plus, Luna Noua in Balanta ne ajuta sa intelegem ca ne este cel mai bine daca ne concentram pe ce vrem sa fie in viata noastra, nu pe ceea ce dorim sa nu mai fie. Daca dorim sa rupem o relatie, sa scapam de cineva, sa intrerupem un parteneriat si investim toata energia noastra in acest scop, nu facem decat sa dam putere celuilalt! Si asa amplificam, de fapt, conflictul. Cu cat incercam sa ne dezlegam, cu atat intarim de fapt tocmai legatura! Inclusiv ritualurile de dezlegare pot ajunge sa-i chinuie pe cei ce le practica si sa le aduca tot mai multe piedici, pentru ca legatura prinde tot mai multa forta. Ne este dat sa intelegem acum de ce a spus Iisus sa ne iubim dusmanii. Daca vrem sa indepartam pe cineva de noi, ii dam atentia noastra si stim ca unde este atentia se duce si energia. Gandindu-ne intens la cineva sau la ceva ii dam energia noastra. Sa ne rugam pentru toti cei cu care suntem in conflict, pentru binele lor, numai asa atragem armonia.
Sa ne concentram, deci, pe proiectia viitorului! Sa vizualizam, sa ne dorim, sa ne rugam cum vrem sa arate si cu cine dar, la sfarsit, sa nu uitam sa cerem ca tot ce primim de la viata sa fie “spre binele nostru cel mai inalt” sau “cum vrea Dumnezeu”.
Luna Noua in Balanta din 24 septembrie 2014 ne mentine pana pe 4 aprilie 2015 pe un val de sinceritate fata de noi insine si ne da puterea de a recunoaste fata de noi insine ce avem de schimbat la noi, nicidecum la celalalt. Cea mai mare virtute devine capacitatea de a ne ierta pe noi si de a ne cere iertare. Sa fim sinceri, deci, si sa recunoastem ce vrem, ce ne dorim, ce ne place! Ca sa traim in armonie cu noi insine si ca sa avem relatii armonioase, sa ne mutam atentia de pe tot ce ne blocheaza si vrem sa lasam in urma! Sa nu ne mai gandim la cei cu care suntem in conflict, pentru ca le cedam energia noastra!
Sa ne concentram numai pe situatiile pline de iubire. Sa fim atenti nu la oamenii care ne baga mintea in priza, ci la cei care ne tin inima deschisa!
http://daniilgaucan.wordpress.com/