luni, 26 septembrie 2011

Rusia către Cipru: “Kakaia UE? Noi vă împrumutăm, noi vă apărăm!” Începe războiul rece ruso-turc? RUSIA a trimis 2 SUBMARINE NUCLEARE în zona CIPRU…

Citez:Rusia către Cipru: “Kakaia UE? Noi vă împrumutăm, noi vă apărăm!” Începe războiul rece ruso-turc? « standard.ro 

Cipru negociază cu Rusia un împrumut de 2,5 miliarde de euro, cu dobândă de doar 4,5% pe an, scrie Bloomberg . Țara are nevoie de bani după ceprincipala termocentrală a explodat, în iulie, din cauza unui depozit de muniție confiscată. Uniunea Europeană are deja destule pe cap iar creditorii privați au cerut dobânzi de până la 14%.

Rusia este țara emergentă cu cele mai mari exporturi de capital – 60 de miliarde de dolari doar în primul semestru, iar jumătate din banii depuși în băncile cipriote aparțin, direct sau indirect unor ruși.
Însă, pe lângă motivele economice, par să existe și unele geo-politice. Rusia a trimis două submarine nucleare în zona economică a Ciprului, ca răspuns la cele trei submarine diesel-electrice turcești, care erau deja acolo. Turcia este supărată pentru că guvernul cipriot a început prospecțiunile după petrol și gaze în Marea Mediterană, și susține că de banii obținuți ar trebui să beneficieze și separatiștii turci din partea de nord a insulei.
Nu că Rusia ar avea nevoie de petrol sau de gaze, are prea multe. Însă are și plăcerea nebună de-a hărțui Turcia cât poate de mult, alăturându-se unei alianțe pestrițe – de protecție a Ciprului – din care deja fac parte Grecia și Israel.
Sursa: BLOG CREȘTIN ORTODOX

Profeţiile indienilor Hopi

Potrivit profeţiilor Hopi, lumea în care trăim se află în cel de-al patrulea ciclu al existenţei sale, foarte aproape de momentul sfârşitului. Rolul indienilor Hopi este acela de a avertiza asupra iminenţei catastrofei. În cazul în care oamenii nu-şi vor schimba comportamentul, lumea va pieri  urmând acelaşi ciclu al degradării: de la inocenţă şi altruism la egocentrism, materialism şi lăcomie, şi în final autodistrugere.
De-a lungul timpului, profeţiile Hopi au fost transmise din generaţie în generaţie de bătrânii tribului, prin intermediul tradiţiilor orale sau al tăbliţelor şi pietrelor inscripţionate. Hopi sunt consideraţi "paznicii memoriei" nativilor americani, în ale căror legende sunt frecvent pomenite legăturile cu "fraţii veniţi din stele". 
Potrivit mitului lor despre crearea lumii, Hopi au fost primii oamenii care au locuit pe această planetă, ei fiind supravieţuitorii unei ere anterioare, în care omenirea a fost nimicită de potop. Tradiţiile indienilor menţionează că Pământul a fost nimicit de trei ori până acum: prima dată de foc, a doua oară de gheaţă, şi cel mai recent de apă, în urmă cu aproximativ 11-12 mii de ani. Conform profeţiilor Hopi, suntem pe cale să intrăm în cea de-a cincea eră, numită "Lumea iluminării". Mai înainte însă de acest moment, se va da o luptă decisivă între bine şi rău, iar natura va fi distrusă total de faptele omului.
Semnele sfârşitului
O străveche profeţie Hopi rostită de unul din bătrânii tribului, Pană Albă din Clanul Ursului, afirmă: "Când Steaua Albastră Kachina va apărea pe cer, se va ivi a Cincea Lume. Aceasta va fi Ziua Purificării." Semnele care vor prevesti apropierea sfârşitului vor fi următoarele:
1. Copacii vor muri.
2. Omul îşi va construi o casă în cer.
3. Locurile reci vor deveni calde. Locurile fierbinţi vor deveni reci.
4. Pământul se va scufunda în mare şi din mare se va ivi pământ.
5. Pe cer va apărea steaua albastră Kachina.
Cercetătorii care au studiat profeţiile indienilor au identificat Kachina ca fiind steaua Sirius. De fapt, profeţiile Hopi spun că în momentul final al existenţei pământului, pe cer se vor ivi două Kachina, una albă şi alta albastră.
Apariţia stelelor va precede reîntoarcerea lui Pahana. Acesta, denumit şi Fratele Alb, va veni de la est, pentru a-i judeca pe oameni pentru faptele lor.
O altă profeţie Hopi, păstrată de câteva secole, oferă şi mai multe detalii despre semnele care vor anunţa sfârşitul lumii: 
1. "Ni s-a spus despre venirea unui om cu piele albă, care se va purta altfel decât confraţii săi, oameni care ne-au luat pământurile şi ne-au omorât prin tunete (puşti)."
2. "Pământurile noastre vor vedea venirea roţilor care se învârt
(maşini)."
3. "Un animal ciudat, asemănător cu zimbrul, cu coarne lungi, va cutreiera pământul în turme mari." (vite)
4. "Ţinuturile vor fi traversate de şerpi de fier."(căi ferate).
5. "Pământul va fi întretăiat de o pânză gigantică de păianjen" (cabluri telefonice şi electrice).
6. "Pământul va fi înţesat de râuri de piatră în care se va reflecta soarele." (străzi asfaltate)
7. "Veţi auzi că marea va deveni neagră şi multe vietăţi din ea vor muri din această cauză" (Deversări petroliere).
8. "Veţi vedea mulţi tineri, care vor purta părul lung, venind alături de triburi, pentru a învăţa căile şi înţelepciunea noastră."(hippie)
9. "Veţi auzi de un sălaş din ceruri, deasupra pământului, care se va prăbuşi cu un zgomot mare. La foarte scurt timp după aceasta, ceremoniile poporului Hopi vor înceta. Cei care vor trăi în ţinuturile Hopi vor fi în siguranţă. La foarte scurt timp, Pahana se va reîntoarce. El va aduce cu sine zorii celei de-a cincea lumi şi va sădi seminţele înţelepciunii în inimile noastre."
Marea Purificare
Profeţiile indienilor Hopi acordă o mare importanţă semnelor din natură. O veche prezicere avertizează că omul nu trebuie să aducă nimic de pe Lună pe Pământ. Dacă acest lucru se va întâmpla, echilibrul legilor naturii şi al universului va fi perturbat, ceea ce va duce la cutremure, schimbări majore de climă şi mari tulburări sociale. "Toate suferinţele din această ţară aduse de tornade, inundaţii şi cutremure sunt provocate de respiraţia Mamei-Pământ, care suferă din ce în ce mai mult", susţin indienii. De vină este exploatarea abuzivă a resurselor naturale. Potrivit tradiţiei Hopi, organele interne ale Mamei-Pământ sunt cărbunele şi uraniul: "Cărbunele este ficatul, iar uraniul reprezintă inima şi plămânii Mamei-Pământ."Indienii Hopi spun că înainte de sfârşitul lumii, ţările industrializate vor exploata abuziv resursele pământului. Va apărea o criză de combustibil, iar  mecanismul industrial va încremeni. Maşinile folosite pentru însămânţare, recoltare şi transport vor deveni inutilizabile. Din supermarketuri vor lipsi produsele agricole. Fermierii nu-şi vor mai putea vinde produsele, iar banii vor deveni lipsiţi de valoare. Potrivit profeţiei, când acest lucru se va înâmpla, Mama Pământ îşi va ascunde hrana, din cauză opiniei că hrana naturală este mâncarea oamenilor săraci. Când va dispărea toată hrana, omul modern va încerca să-şi corecteze greşeala. El va folosi tot felul de metode pentru a vindeca pâmântul, dar acest lucru nu va fi posibil pentru că va fi atins punctul din care nu mai există cale de întoarcere.
În acel moment, va veni Marea Purificare. "Omul alb se va bate cu popoare din alte ţinuturi. Vor fi mari coloane de foc şi fum ca cele pe care omul alb le-a făcut în deşert, nu departe de locurile în care trăim. " Se va da o bătălie decisivă între bine şi rău. Această bătălie va curăţi inimile celor răi, va restaura sănătatea Mamei-Pământ şi va izgoni voinţa rea din inimile oamenilor.
Profeţiile Hopi nu sunt mai puţin ameninţătoare pentru triburile de indieni.   
"S-ar putea ca atunci când Adevăratul Frate Alb va veni, va constata că am uitat de instrucţiunile sacre. Atunci ne va pedepsi fără milă."
Ioan BUTIURCă
Indienii Hopi trăiesc în nord-estul Arizonei. Etimologic, Hopi înseamnă bun, paşnic, înţelept. Hopi sunt descendenţii poporului Anasazi, înrudiţi cu aztecii din Mexic. Aceştia au sosit pe actualul teritoriu în urmă cu 10 mii de ani. Hopii se închină la aşa-numiţii Kachinas, zeităţi foarte puternice, care au venit pe pământ, i-au ajutat pe nativii americani să îngrijească pământul şi le-au oferit cunoştinţe despre agricultură, legi şi guvernare. Indienii susţin că zeii Kachinas, veniţi din constelaţia Pleiadelor, au interacţionat cu băştinaşii. 
Legendele Hopi spun că în Ziua Purificării, credincioşii indieni vor fi ridicaţi pe alte planete, de către OZN-uri.

Profetia Hopi – America va fi distrusa

“Al Treilea Razboi Mondial va fi inceput de acele popoare carora li se va arata prima data lumina intelepciunea divina – iar profetii Hopi se aplecau asupra Indiei, Chinei, Lumii Arabe sau Africa.
Cea mai mare putere a lumii (SUA) va fi distrusa, pamant si oameni, iar un foc mare le va parjoli (bombele atomice, radioactivitatea). Doar cei care sunt protejati de profetiile Hopi vor supravietui, ca o oaza in mijlocul distrugerii.

Sursa: portal.tfm.ro

Cand steaua albastra Kachina va rasari in Rai

Cand steaua albastra Kachina va rasari in Rai, va aparea a cincea lume



O straveche profetie a indienilor Hopi spune: cind steaua albastra Kachina va rasari in Rai, va aparea a cincea lume.


Numele Hopi pentru steaua Sirius este Steaua Albastra Kachina.


Aceasta va fi ziua purificarii, cind aceasta stea va dansa in piata si-si va scoate masca.



Cele noua semne ale profetiei



Profetia Hopi vorbeste de doua Kachinas gemene - alba si albastra.


Acesta este primul semn: am spus despre sosirea oamenilor cu pielea alba, ca Pahana, dar care nu traiesc ca Pahana - oameni care au luat pamintul care nu le apartinea si care si-au lovit inamicii cu tunetul (arme).


Acesta este al doilea semn: paminturile noastre vor vedea venind rotile de tors pline cu voici (masini).


Acesta este al treilea semn: un ciudat animal, ca un bivol dar cu coarne foarte lungi, va invada in numar mare paminturile (vite cu coarne mari).


Acesta este al patrulea semn: pamintul va fi strabatut de serpi din fier (caile ferate).


Acesta este al cincilea semn: pamintul va fi strabatut in zig-zag de o uriasa pinza de paianjen (liniile de curent si telefonie).


Acesta este al saselea semn:  pamintul va fi strabatut in zig-zag cu riuri de piatra care vor face picturi in soare (soselele si mirajele pe care le produce soarele ca efect al stralucirii sale).


Acesta este al saptelea semn: veti auzi marea intunecata serpuind si multe vietuitoare murind din cauza ei (deversarile de petrol).


Acesta este al optulea semn: veti vedea multi tineri purtind parul lung ca oamenii nostri, venind si alaturindu-se triburilor noastre, invatind din intelepciunea noastra (curentul hippy).


Aceste este al noualea si ultimul semn: veti auzi de locurile din Rai, de deasupra pamintului care vor cadea cu un zgomot puternic. Va aparea Steaua Albastra. Foarte curind dupa aceasta ceremoniile populatiei Hopi vor inceta.



Marea distrugere care va cutremura lumea


Semnificatia marii distrugeri este aici: lumea se va cutremura in toate partile. Oamenii albi se vor lupta cu cei de pe alte meleaguri - aceia obsedati  de prima lumina a intelepciunii. Vor fi multe coloane de fum si foc cum omul alb a facut in desert, nu departe de aici. Cei care vor sta si locui in locurile tribului Hopi vor fi in siguranta. Apoi va mai trece mult timp pina la reconstructie.


Si curind, foarte curind dupa aceea, Pahana se va intoarce. El va aduce lumina celei de-a cincea lumi. El va planta semintele intelepciunii in inimile noastre. Poate ca acum aceste seminte au fost plantate. Acestea vor netezi calea spre aparitia celei de-a cincea lumi.


Roca Profetiei Hopi din Grand Canyon



Linga rezervatia Hopi din Arizona se gaseste o stinca de gresie pe care se afla gravata o inscriptie a trecutului, prezentului si viitorului. Acest loc este mai cunoscut ca Roca Profetiei Hopi. Piatra povesteste celor din tribul Hopi ca a aparut din pamint spre suprafata pamintului. Amplasarea actuala este in Marele Canion.


Migratii ciudate ale stincii care prevestesc sfirsitulovestea descrie cum Stinca Profetiei arata cum liderii clanului Hopi au migrat in patru directii, apoi s-au intors spre stinga - formind simbolul zvasticii. Clanurile care au urmat migratia in patru directii - apoi s-au intors spre stinga - au format inversul simbolului zvasticii. Dupa calatoria in patru directii ei s-au intors la centru. Cind vor atinge centrul va fi sfirsitul virstei a patra.


Omul cu doua inimi trebuie sa se hotarasca


Stinca Profetiei Hopi povesteste clar despre existenta a doua inimi individuale. Persoana cu doua inimi este cea care gindeste cu capul mai curind decit cu inima. Se face referire la functionarea predominanta a partii stingi a creierului care coordoneaza gindirea analitica. Persoana care gindeste cu inima utilizeaza partea dreapta a creierului, cea responsabila de gindirea intuitiva. Frecvent, omul modern este neechilibrat din cauza ca traieste intr-o societate dominata de gindirea analitica a partii stingi a creierului.


Roca Profetiei Hopi arata ca oamenii cu doua inimi au sansa sa aleaga sa gindeasca cu inima sau sa continue sa gindeasca numai cu capul. Daca vor alege ultima varianta, aceasta va conduce la autodistrugere; daca insa vor alege sa gindeasca cu inima, ei s-ar putea intoarce, treptat, spre modul natural de supravietuire.


Cele trei lumi cutremurate ne reamintesc ca sintem frati



Pe Piatra Profetiei Hopi sint trei cercuri care reprezinta trei lumi cutremurate. Creatorul va produce trei lumi nesigure, cutremuratoare, pentru a reaminti oamenilor despre inrudirea noastra.


Prima lume nesigura va fi reorganizata cind gindacul de pe panglica se va agita in aer. Aceasta este interpretat ca fiind un avion. Avioanele au fost prima oara folosite in timpul primului razboi mondial. Deci, acest razboi poate insemna prima lume nesigura, cutremurata.


A doua lume nesigura va fi reorganizata cind omul va folosi simbolul migratiei Hopi (zvastica) in razboi. Deci, al doilea razboi mondial este a doua lume nesigura.


A treia lume nesigura va fi reorganizata de acoperirea cu o manta rosie.


Ar putea sa insemne aparitia comunismului in Rusia, China?


Sursa: esoterism.ro

Guvernul Insulelor Canare muta întreaga populaţiea a insulei El Hierro ca urmare a unei creşteri a intensităţii cutremurelor datorită vulcanului Cumbra Vieja

In articolul nostru precedent actualizare Cutremur Global 2 septembrie 2011 v-am spus că numărul de cutremure pe zi, înregistrate pe cea mai mică dintre Insulele Canare (Spania), El Hierro, a crescut considerabil.
Numărul total de cutremure înregistrate în ultimele cinci săptămâni a depăşit acum 4200, în conformitate cu Instituto Nacional Geografico (IGN). Majoritatea cutremurelor de pământ au o magnitudine cuprinsă între 1 şi 3 magnitudine. Au fost mai mult de 431 cutremure, inclusiv unul ce măsura 3.5 magnitudine pe scara Richter.
Ultimele noutăţi: Guvernul Insulelor Canare a decis să mute întreaga populaţie de El Hierro, datorită unei creşteri în activitatea seismică.
 Declaratie de guvern a insulei Canare la 03 septembrie 2011
Traduceţi din www.avcan.org Pevolca Comitetul ştiinţific, s-a întrunit în această dimineaţă, la solicitarea Ministerului Economiei, Finanţelor şi Securitate al Guvernului Insulelor Canare. A decis sa se ​​mute din populaţia El Hierro direct, cele mai importante concluzii din informaţiile colectate despre seismice şi vulcani de către National Geographic Institute (IGN) şi Institutul de Insulele Canare volcanological (non-vârful) privind cutremurele înregistrate pe insula incepând cu iulie anul trecut.
Pentru acest proiect, s-a creat  un plan de comunicare specific, având în vedere situaţia în lumina verde de pre-alerta, de pace pentru populaţia, care va include, printre altele, tehnicieni si oameni de stiinta de la această comisie, coordonată de către Consiliul oraşului El Hierro.
 Starea de pre-alerta este declanşată, având în vedere durata de timp din aceasta serie a seismelor, în scopul de a spori coordonarea între instituţiile implicate şi nivelul de informare a cetăţenilor care au început prin a vizualiza o situaţie îngrijorătoare a  faptului că se califică Comitetului ştiinţific "normal" având în vedere Insulele Canare vulcanice.
 Comitetul ştiinţific cuprinde, în plus faţă de Guvern Insulele Canare, Institutul National Geographic, Consiliul Superior pentru Cercetare Ştiinţifică (CSIC) şi Agenţia de Meteorologie, şi invitaţia Planului directorului, cu acest prilej, Consiliul Local din fier , Cabildo de Tenerife şi Institutul Canare de volcanologie.
 Datele furnizate de staţie de monitorizare seismica pot fi vizualizate pe IGN web www.ign.es ( mileniul corabie ştiri )
 IMAGE: Evoluţia Tsunami alunecări de teren La Palma de la 2 minute (A) la 9 ore (I).  Un colaps lateral al  vulcanului Cumbre Vieja  ar putea impune o secvenţă mare de valuri de 10-25 m inaltime pe malul dinspre americani.
 Marea majoritate a cutremurelor a fost înregistrată în nord-vest la 278.5-kilometru-pătraţi la insula El Golfo, amplasarea unei masive alunecari de teren care a creat un tsunami de 100 de metri de mare cu aproape 50.000 de ani în urmă. O bucată uriaşă de pe insula de pe crater, s-a prăbuşit în jos, în ocean şi s-a împrăştiat de-a lungul fundul mării. Această alunecare de teren de mai mult de 300km3 a dat naştere la amfiteatru impresionant al vaii Golfo El  şi, în acelaşi timp a provocat un tsunami care a crescut cel mai probabil, peste 100 de metri de mare şi, probabil, a ajuns în ceea ce priveşte coasta americană.  Geologii au emis ipoteza că  în timpul unei eruptii viitoare, o alunecare de teren similară ar putea genera un potential "megatsunami", unele 2000-3000 ft (650-900 m), ridicat în regiunea insulelor.  Imensul val ar putea sa radieze din peste Atlantic şi coasta de est inundând   America de Nord, inclusiv în largul coastelor americane, zona Caraibelor şi nordul Americii de Sud la doar şase până la opt ore mai târziu. "

 Sursa si autor: standeyo.com * ign.es * (youtube
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

USA au devent deja un Stat Poliţienesc… urmează Dictatura

Cititi si:
Se pare că Statele Unite devin din ce în ce mai clar un stat poliţienesc după ce preşedintele Obama a emis pe 19 august 2011 un ordin secret (dar care a “transpirat” şi pe Internet) prin care permite armatei SUA să întreprindă raiduri împotriva civililor americani.
Există, într-adevăr, o lege americană, numită Posse Comitatus Act, prin care se interzice armatei americane, dar şi membrilor Gărzii Naţionale, în a acţiona cu forţă în interiorul teritoriului SUA. Dar, există excepţii de la această lege. Astfel, Marina SUA şi corpul militarilor marini pot acţiona cu acordul Departamentul Apărării, iar Garda de Coastă cu acordul Departamentului securităţii naţionale.
Însă, ordinul secret al lui Obama de pe 19 august 2011 a încălcat această lege de protejare a civililor americani de opresiunea militară şi a permis trupelor speciale din cadrul Forţelor Aeriene Americane să întreprindă un raid împotriva unui depozit de armament privat din Las Vegas, denumit Citadel Gun & Safe. Misiunea acestei companii este aceea de “a oferi arme de foc, accesorii şi produse de securitate pentru poliţişti şi soldaţi”.
Raidul militar împotriva acestui magazin nu a fost menţionat de marea mass-medie internaţională, care a păstrat o tăcere suspectă cu privire la acest subiect, dar totuşi această ştire a apărut sporadic în cotidiene on-line mai puţin cunoscute, ca de exemplu Las Vegas Review Journal. Martorii care au asistat la acest raid au declarat că trupele speciale ale lui US Air Force (Forţele Aeriene Americane) au doborât uşile magazinului, asistaţi de forţe de poliţie locală şi de observatori FBI. Trupele US Air Force ţipau în gura mare “avem mandat de percheziţie!”, ceea ce e total dubios, întrucât până în prezent niciun judecător american nu a emis vreun mandat de percheziţie pentru forţele militare împotriva civililor. Atunci când reporterii locali au încercat să-l chestioneze pe purtătorul de cuvânt al Bazei aeriene Nellis, de unde au provenit militarii, aceasta le-a spus că nu le poate spune nimic şi să se adreseze comandamentelor superioare.
Dar ce l-ar fi putut deranja pe Obama atât de mult, încât să dea ordinul acesta aberant? E posibil ca regimul său să fie aspru împotriva oricărui depozit/magazin/companie etc. ce vinde provizii pentru supravieţuire. Intersant e că în urmă cu circa două săptămâni, Departamentul de securitate naţională al SUA a emis o declaraţie intitulată “Indicatori potenţiali al activităţilor teroriste legate de magazinele militare de aprovizionare”, în care a atenţionat că fiecare cetăţean american ce cumpără “provizii pentru supravieţuire” va fi considerat de către autorităţi drept “terorist potenţial”, în special dacă plăteşte cu bani cash.
Atât de mult s-a speriat Obama de aceşti “terorişti potenţiali” încât într-un interviu recent el a avertizat că cea mai mare ameninţare pentru Statele Unite îl reprezintă aşa-numiţii “lupi singuratici”. Iată cum Obama a ajuns să se teamă de propriul popor şi să servească interesele celor 400 de oligarhi americani ce controlează aproape întreaga bogăţie americană.
Într-o ţară în care din ce în ce mai mulţi oameni ajung la puşcărie din cauza sărăciei (pentru că nu pot să-şi plătească debitele), şi în care cei care dezvăluie secretele criminale ale guvernului american sunt pedepsiţi aspru, americanilor nu le mai rămâne decât să se revolte, asemenea rebeliunilor londoneze din vara aceasta. Oricum, “democraţia nr.1 a lumii”, cum a fost numită SUA, se transformă încet-încet în “statul poliţienesc nr.1 al lumii”.
Cititi si:
 
Sursa: Enigme si Conspiratii

Un batran calugar a profetit la Patriarhie despre un mare cutremur si declansarea razboiului pana in decembrie?

Un parinte le-a marturisit de curand enoriasilor cum ca un batran calugar cam la 90 de ani a luat neinvitat cuvantul la Patriarhie spunand ca pana in decembrie va fi un mare cutremur si ca se va declansa razboiul. N-a mai apucat sa spuna prea multe, caci a fost luat pe sus de jandarmi.
Eu il cred pe acest preot, dar doresc sa aflu mai multe. Ca atare, pe cei ce l-au auzit pe acel batran calugar vorbind la Patriarhie, ii rog sa dea detalii.
A fost oare o profetie? A fost intr-adevar calugar? A vorbit de la el? Nu stiu.
Oricum, pana in decembrie sau nu, e limpede ca relativ in curand se vor implini profetiile.
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Datoria istorică a Germaniei fata de Grecia

Germania, datoare Greciei cu 95 miliarde de dolari
Vă aduceti aminte că unul dintre statele cele mai “inversunate” impotriva Greciei este Germania, – in contextul actual al posibilului faliment al Statului Elen…. ei bine, nimeni nu suflă o vorbă despre următoarea poveste…
Printre dezbaterile aprige actuale privind un posibil default al Greciei, au apărut mai nou informații legate de o datorie semnificativă în valoare de “numai” 95 miliarde de dolari pe care Germania ar datora-o statului elen, scrie revista americană Time. Suma reprezintă daunele provocate pe scară largă de către regimul nazist în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Așadar, aproape 100 de miliarde de dolari le datorează nemții grecilor pentru reparațiile din timpul razboiului. Fără să fi fost provocate, forțele armate naziste au preluat atât Grecia, cât și Iugoslavia, în aprilie 1941. După cum a fost în cazul celorlalte națiuni europene invadate de germani, costul ridicat al ocupației a fost suportat de țara „gazdă”. În acest mod, economia Greciei a fost jefuită prin exporturi forțate.
Lucrurile au rezultatul într-o inflație galopantă și un standard de viață destul de sărac pentru greci. Mai mult, armata germană a obligat Banca Națională a Greciei să-i împrumute țării lui Hitler 476 de milioane de mărci germane, notează publicația americană.
După capitularea Germaniei, puterile aliate au organizat o Conferință la Paris în toamna lui 1945. Grecia a avut pretenții de 10 miliarde de dolari, adică jumătate din dauna totală pe care sovieticii au sugerat s-o plăteasca Germania. Suferințele pe care naziștii le-au cauzat însă grecilor sunt de necontestat, subliniază Time.
După conferința din capitala franceză, menită să stabileasca reparațiile statelor afectate după cel de-al Doilea Război Mondial, grecii au fost de acord ca Germania să le plătească 4,5% din pagube în bunuri materiale.
Cu toate acestea, prevederile aprobate la conferința de la Paris au fost lipsite de relevanță având în vedere faptul că Statele Unite ale Americii s-au opus sancțiunilor economice. Liderii Americii au amintit ce s-a întâmplat după Primul Război Mondial, când Germania a fost extrem de slăbită din punct de vedere economic, după plata despăgubirilor. Una dintre consecințele acestei politici a fost ascensiunea lui Hitler.

Sursa: News.ro Ştiri pe Blog

Imprumuturi, revolte si religie

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
Ministerul Finantelor vrea sa imprumute de pe piata interna, sub forma emisiunii unor certificate de trezorerie cu discount, vreo 400 de milioane de lei. Conform stirii de aici pana in luna a 8-a nu ne-am imprumutat decat 39 de miliarde lei. In conditiile in care deficitul agreat cu stapanul Romaniei (FMI, ca doar ei dau banii) e de doar vreo 24 de miliarde lei. Ce face Romania cand restul planetei se chinuie sa stopeze datoriile? Cand toti analistii anunta ca Europa nu mai poate rula pe datorii? Ca e nevoie de stimularea reala a economiei, nu doar de rulaj? Romania continua sa se imprumute de unde poate. De pe piata externa ca sa-si vanda si ultimele bucatele de suveranitate ramase, dar si de pe piata interna, pentru ca populatia sa nu mai poata accesa creditarea. Avea dreptate premierul nostru: n-o sa cascam noi ochii si urechile la zicerile laureatilor Nobel. Ce stiu ei? Ca doar n-au impiedicat Vestul sa intre in recesiune, criza si faliment. Nu mai bine ca noi? Suntem in criza de cand ne stim, in fiecare an ne e mai greu sa supravietuim, dar rezistam. In ciuda tuturor previziunilor. Rezulta ca avem nevoie doar de rabdare- dupa ce intra toata planeta in faliment vom putea face si noi un ban cinstit din meditatii. Sa-i invatam pe toti cum sa traiasca cu aer. Si cu mancare de limba in suc propriu.
Grecii continua sa se revolte. Nu le place reforma universitara, nu le plac noile taxe, reducerea pensiilor sau cresterea TVA. Mai nou aseara vreo 50 de studenti au intrat in cladirea postului public de televiziune si au intrerupt emisia. Se pare ca voiau sa cheme lumea in strada, la lupta. N-au reusit de aceasta data dar grecii nu se lasa. In fond toata supararea populatiei are nevoie de o supapa. Daca nu se pot duce din nou la vot acum… (pentru ca in starea de faliment in care se afla e contraindicata o schimbare guvernanmentala in acest moment)… oamenii au nevoie sa vada ca se intampla ceva. Tare mi-e ca daca ii mai tin mult in tensiune pe greci s-ar putea lasa cu o revolutie. Si daca in 1989 noi am fost singurii cu revolutie sangeroasa, pentru ca noi am fost si cea mai chinuita natiune, acum s-ar putea ca lucrurile sa se schimbe. In fond asa incep revolutiile- pe fondul saraciei, frustrarii si nevoii de descarcare a populatiei. Iar cum Grecia e aproape de multe state aflate si ele pe marginea prapastiei… e suficient ca lucrurile sa se intample intr-o singura tara. Apoi se vor rostogoli singure. Hm, se pare ca aveam dreptate in ianuarie. Traim vremuri interesante…
Papa a fost in Germania. Si, in ciuda faptului ca toti se asteptau ca Biserica sa intre in contemporaneitate (sa isi schimbe pozitia fata de casatoriile homosexuale, juramantul de castitate al preotilor, hirotonisirea femeilor si catolicii divortati), acest lucru nu s-a intamplat. In conditiile in care scandalurile sexuale cu iz de pedofilie din sanul Bisericii Catolice se inmultesc… papalitatea ramane neclintita pe pozitii. Ideea e ca pana se hotarasc ei sa intre in timpul prezent din ce in ce mai multi credinciosi ies de pe teren si fac galerie de pe margine. Impotriva! Anul acesta peste 180.000 de credinciosi au parasit biserica catolica. Ce le ramane oamenilor daca-si pierd increderea in religie si preoti? Credinta adevarata intr-un Dumnezeu comun, al pacii si iubirii de semeni.
Cert este un singur lucru: peste tot in lume asistam la disolutia autoritatii. De stat, religioasa, de orice fel. Asta aduce haos. Iar haosul, in conditiile in care nici o tara nu mai are resurse interne sa se redreseze, insemna disparitia. Romania insa e obisnuita cu haosul, pentru ca se antreneaza intensiv de 21 de ani.
E clar, Romania castiga iarasi! :)
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

TURCIA AMENINŢĂ KURZII din nordul IRAKULUI cu o ofensivă militară împreună cu IRANUL

Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, a vorbit, ieri, despre o posibilă ofensivă militară comună a Turciei şi Iranului, împotriva duşmanului lor comun – rebelii kurzi din nordul Irakului, relatează Agerpres.
Sursa: REUTERS
Turcia şi Iranul colaborează şi sunt “hotărâte”, a spus şeful guvernului turc. “Nu se pune problema de nicio amânare”, a precizat Erdogan, într-o referire clară la o posibilă operaţiune militară comună împotriva principalei baze a rebelilor din Muncţii Qandil, din nordul Irakului. “Regret că spun acest lucru dar va exista un preţ”, a mai spus Erdogan, referindu-se se pare la pierderile provocate armatei turce de ultimele atacuri ale rebelilor kurzi.
“Atacuri succesive din iulie
O aripă de Partidului Muncitoresc din Kurdistan (PKK), care militează pentru autonomie în sud-estul Turciei, luptă împotriva Teheranului din aceeaşi bază din Munţii Qandil. Rebelii kurzi şi-au intensificat dramatic atacurile din Turcia din luna iulie, provocând moartea a zeci de oameni de ordine şi a cel puţin zece civili, dintre care trei au murit într-un atentat cu maşină-capcană din capitala Turciei de săptămâna trecută.
Rebelii PKK au atacat, sâmbătă, un avanpost al armatei din sud-estul Turciei, provocând moartea a şase soldaţi şi rănirea altor 11. Atacurile au avut loc după ce avioane militare turceşti au tras în august asupra unor presupuse poziţii kurde din nordul Irakului.”

Comet Elenin isi schimba traiectoria cu intoarceri ascutite

Referindu-se la articolele noastre anterioare: - Nucleus Comet elenin lui Intact Poze 2 septembrie 2011 şi ? elenin protejat de un scut tetraedrice -aici este urmărirea cu cele mai recente fotografii ale Cometei Elenin ,arată că pe 2 septembrie 2011 cometa a avut o miscare brusca (varf ascutit) în sus. După publicarea acestor fotografii, site-ul Secchi-SUA Navy  dintr-o dată a fost deconectat Hopa:. http://secchi.nrl.navy.mil/index.php?p=js_secchi
* *
. Fotografiile arată probabil adevarata culoare "albastru" a cometei.
Amazing:  Extraordinar: Această direcţie a cometa face modificări şi intoarceri ascutite şi cum ştim comete nu fac miscari in unghiuri ascuţite, dupa cum  se va vedea in video de mai jos..
Dimensiunile complete ale acestei extraordinare "structurii de forţe geometrice" masoara mai mult de 300,000 mile de-a lungul fiecare margine - mai mult de 1,5 ori distanta de Pamant de pe Luna!
Referitor la aceasta, Richard C. Hoagland susţine: "Comet Elenin este o capsulă spaţială sau temporala şi aduce un mesaj pentru lume de schimbare a umanitatii".
 Deci, în cazul în care este o structură artificială, iar culoarea este albastru, atunci vorbim despre Kachina Albastru?  (Profeţia Hopi). A se vedea, de asemenea, articolul nostru precedent: Comet elenin Previziuni pentru 9 / 2011 la 1 / 2012 şi Hopi Albastru Kachina stele
 Ştim cu toţii că Kachina Rosu este următorul text în spatele Kachina albastră!
 Secchi-US Navy Site-ul este online din nou.
 Sursa şi video autor: youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

Comet Elenin - Previziuni pentru 9 / 2011 la 1 / 2012 şi Hopi-Kachina steaua Albastra


* *

* *

* *

Previziunile prezentate în acest program sunt rezultatul a sute de ore de cercetare de către Planeta X Town Hall ,  Echipa de cercetare a Cometei Elenin.



COMET elenin LINK PAGE
 http://yowusa.com/radio/elenin/elenin.shtml
Sursa si autor: (youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

Cometa Elenin, Nibiru - În materie de ştiinţă de frică şi curaj

Articol de  Steffan Ileman.
 Ar trebui să ne temem de Cometa Elenin, Nibiru şi alte fenomene cereşti şi speculaţiile?  Există o bază ştiinţifică pentru frică şi curaj?  Richard Hoagland susţine ca, cometa reprezinta un alt complot ca 9 / 11 pentru a crea teama de masă (video).
 Una dintre persoanele cele mai remarcabile pe care l-am întâlnit a fost Jack Schwarz, o persoană cu abilităţi extraordinare şi cu o modestie extraordinară despre asta. Născut în Olanda înainte de al doilea război mondial, Jack a intrat în Rezistenţa olandeză în timpul ocupaţiei naziste.  El a fost capturat de către Gestapo şi torturat. În timpul torturii a avut o experienţă spirituală care a uimit şi speriat aparent răpitorii săi, şi l-au lăsat să trăiască până când a fost eliberat la sfârşitul războiului.
El a avut 360 de grade viziune, şi el ar putea conduce legat la ochi.  El a putut vedea aura umană şi a detecta boala inainte de a se fi manifestat punct de vedere fizic.  Oamenii de stiinta americani l-au legat de maşini în timp ce prin corpul său se conduceau fire incinse, pentru a putea  să înţeleagă de ce el nu ar avea hemoragie, cicatrice sau simt nici o durere.  Prima dată şi singura cand el a sângerat, a  fost atunci când un medic a spus: "Gee, cum poţi face asta? Oare nu ţi-e frică? "El a spus ca sângele a început sa ţâşneşneasca din braţul său atunci când el a inceput sa se gandeasca cum a făcut-o şi dacă el ar trebui să fie speriat.  Asta ar trebui să ne dea un indiciu sau doua despre inteligenţa dublă care ruleaza trupurile noastre.
El a declarat unei audienţe de  la Universitatea din British Columbia, ca şi-a pierdut literalmente cămaşa de pe spate de două ori şi, în conformitate cu ştiinţa medicală, el a fost prea schilodit în călcâiul lui ca să mai mearga pe jos.  El a spus că nu ii place sa se plimbare , dar ii place sa danseze.  El ne-a spus că cei mai mulţi oameni isi consuma energia lor pentru griji legate de viitor, şi el a fost cel mai bun exemplu de ce nu ar trebui să se teamă de nimic.
Există o ştiinţă a fricii şi lipsei de teamă bazate pe fapte cu care cei mai multi dintre noi ar fi de acord?
Se spune că frica de moarte este cauza principală a tuturor temerilor. Ea nu are nici un sens.  Unul dintre primele lucruri pe care le invatam din copii cat  trăim pe aceasta planeta,este ca toată lumea  este trecatoare şi că suntem toţi cu un  timp împrumutat.  În cazul în care asta este un adevar incontestabil, şi nu aţi spart încă codul pentru nemurire, pur şi simplu nu are nici un sens să se teamă de ceea ce este inevitabil.  În cele din urmă nimic nu contează cu adevărat în "această" viaţă. Miliarde de oameni au trait pe această planetă, şi care au fost cele mai mari probleme şi temeri la acel moment ale lor, oricum nu contează pentru nimeni.
Frica este un mecanism de supravietuire construit în rasa umană, care ar fi trebuit să ne ţină departe de calea răului şi ar  fi trebuit sa  ajute să supravieţuiască dinozaurii, lucruri înfiorătoare, şi alte ameninţări în mediul înconjurător. Astăzi, a devenit cea mai mare ameninţare pentru supravieţuirea speciei.  Frica conduce economia mondială, începe războaie, justifică uciderea în masă şi abuzul de putere facut de către guverne, şi îi face pe oameni sa faca tot felul de lucruri irationale.  Cum autorul medieval Machiavelli a spus, un rege isi poate controla complet supuşii săi dacă el reuşeşte să isi  proclame regulile prin frică. "Prinţul" lui Machiavelli este încă Evanghelia pentru politicieni şi negustorii de putere din toată lumea de azi.
Dacă ne temem ceva care este sub controlul nostru, si putem face ceva pentru asta, atunci frica şi-a făcut treaba pentru supravieţuirea noastră. Nu are nici un sens să se teamă de ceva care nu este sub controlul nostru. Daca frica ne afecteaza judecata şi ne face iraţionali şi manipulabili, atunci trebuie să fim atenţi la dezinformare, în cazul în care alte părţi urmează să beneficieze de reacţia noastră de teamă. Când a fost ultima dată când aţi fost blocat intr-un lift cu un vânzător de asigurare de viaţă?
Exista un motiv bun pentru care oamenii nu pot gândi raţional atunci când sunt speriaţi, deoarece teama le slăbeşte mentalul si fizicul. Oamenii de ştiinţă au început să bănuiască faptul că teama este un proces biologic alimentat de produse chimice din creier, undeva în zona de amigdala, probabil, ceea ce se numeste nucleu caudat. Odata ce procesul incepe,  imaginaţia noastra pompeaza mai multe substante chimice în sistem prin crearea unui cerc vicios de scenarii imaginare apocaliptice. . Aşa cum am descoperit în liceu, singurul mod de a opri procesul este confruntarea obiectul fricii din  cap cu subiectul.  Una dintre cele mai mari temeri ale mele ca si copil a fost injectia. În timp ce copiii ţipau şi leşinau toti în jurul meu, am descoperit că acesta nu a durut la fel de mult cât m-am temut, dacă m-am oferit să fiu primul care face injectia din şcoală.
Am zburat spre Las Vegas cu un prieten atunci când am avut nişte turbulenţe serioase şi l-am văzut pe prietenul meu macho pălind. Am inceput sa rad atunci când el a spus că trebuie să fiu la fel de speriat ca el . El a devenit paranoic după ce i-am spus, ca un "expert al companiei aeriene", că daca este  speriat nu va face avionul sa nu se prabuseasca.  Încă nu m-am recuperat de la moartea surorii mele într-un spital după Vancouver din Canada dupa ce Dr. Mengele a scos din priza aparatul de susţinere a vieţii ei. Cea mai mare frica ei era sa moara de cancer şi si-a manifestat temerile de a face alegeri greşite. Din păcate, omenirea nu a descoperit o modalitate de ieşire placuta din această lume, şi dacă este un Big Bang-ul sau o boală, sau un impact al Pamantului cu o cometă , toate metodele de ieşire din viata au aspect infricosator si nedorit.[...]
 
 Frica este un vampir care se hraneste cu forţa noastră de viaţă şi a fost în mod deliberat dezlantuit pe oameni a lungul istoriei pentru a le transforma în sclavi şi maimuţe. De multe ori declanseaza o auto-profetie. Uită-te la bursa de valori şi modul în care funcţionează manata de lăcomie şi de frică. Dacă nu eşti speriat că mijloacele de trai si viitorul ar putea fi în mâinile unui grup de maimuţe urlatoare si gorilele uneltitoare, nu aveţi nici un motiv să fie speriat de o cometa.
Vorbind despre viitor, ar trebui să fie acum evident pentru toată lumea faptul că viitorul rămâne mereu o iluzie creată de mintea noastră.  Există doar o singură realitate, care este eterna acum, că trăind putem depăşi cele mai multe dintre temerile noastre, dacă putem trăi în momentul prezent, şi dacă putem avea grijă de noi înşine în mod corespunzător în prezent fără risipă de energie cu iluzii create de mintea noastra de maimuţă, pe viitor sa avem  grijă de ea .
"Singurul lucru de care sa te temi este frica însăşi."
Franklin D. Roosevelt

Sursa: digitaljournal.com