marți, 31 iulie 2012

Cuptorul cu microunde


În cele ce urmează vom prezenta pe scurt câteva din testele făcute asupra acţiunii microundelor folosite în aparatele electrocasnice (cuptoare cu microunde). Dintre aceste experimente unele sunt destul de simple şi pot fi făcute de oricine.

Dacă v-aţi întrebat vreodată în legătură cu proprietăţile alimentelor gătite la microunde, acesta este un experiment pe care îl puteţi face acasă: puneţi seminţe de plante (grâu, fasole, etc), în două ghivece. În aceste ghivece puteţi folosi în loc de pământ - vată, sau alt material pe care să puneţi seminţele, fără să le înecaţi în apă şi fără să stea uscate. Vata permite observarea mult mai bună a fenomenelor.

Unul dintre ghivece va fi udat cu apă obişnuită, iar celălalt DOAR cu apă din aceaşi sursă ca şi primul, dar care a fost mai întâi ţinută în cuptorul cu microunde, şi apoi lăsată să se răcească la temperatura camerei.

Rezultatele testului sunt uimitoare şi se va constata faptul că seminţele care au fost udate doar cu apă de la microunde, în marea lor majoritate, nu vor creşte aproape deloc şi, de fapt, multe dintre ele nici nu vor încolţi. 

Ţinând cont de faptul că într-un organism normal mai mult de 63% din greutate o reprezintă apa, iar în cazul copiilor mici procentul este şi mai mare, oricine îşi poate da seama de efectele dezastruoase ale microundelor asupra stării de vitalitate şi sănătate.

O posibilă explicaţie a acestui fenomen este faptul că în mod normal apa pură de izvor, sau apa care nu a fost prelucrată prea mult, are moleculele cu orientare levogiră. Apa poluată, în schimb, precum şi apa care a fost ţinută la microunde, are moleculele cu orientare dextrogiră. S-a constatat că orientarea levogiră a moleculelor apei este foarte sănătoasă pentru organism, iar cea dextrogiră - dimpotriva - are efecte de îmbătrânire prematură, pierderea vitalităţii, încetinirea activităţilor celulare, şi cancer.

În 1989, biologul elveţian Dr. Hans Hertel (în acelaşi timp şi cercetătorîin domeniul alimentaţiei), a studiat efectele mâncării preparate la microunde. La acest studiu au participat 8 persoane. Pentru opt săptămani, ei au locuit într-un mediu controlat şi în anumite intervale de timp li s-au dat diverse mâncăruri: mâncare nepreparată, mâncare gătită convenţional, şi mâncare gătită la microunde. După fiecare masă li s-au luat probe de sânge.

S-a constatat că atunci când se mănâncă mâncare gătită la microunde, în timp, apar următoarele schimbări semnificative în chimia sângelui: o scădere a valorilor hemoglobinei şi a colesterolului HDL "colesterolul bun", în comparaţie cu "colesterolul rău".

S-a mai constat scăderea nivelului imunităţii, şi în acelaşi timp, creşterea nivelului leucocitelor, ceea ce în general indică o otrăvire şi o deteriorare a celulelor sângelui, condiţiile necesare apariţiei bolilor degenerative şi a cancerului. 

Dr. Bernard Blanc, care a asistat la studiu, a declarat: "efectele măsurabile la om relativ la ingestia mâncării preparate la microunde, spre deosebire de cea care a fost gătită prin mijloace obişnuite, sunt alterări ale sângelui care pot fi de asemenea recunoscute în etapele premergatoare apariţiei bolilor şi care indică începutul unui proces cancerigen". 

Cuptoarele cu microunde "prăjesc" mâncarea prin supunerea moleculelor la o vibraţie foarte rapidă, de miliarde de ori pe secundă, ceea ce face ca acestea să se încălzească prin frecare. În procesul de vibrare, moleculele sunt alterate, deformate sau chiar rupte şi în acelaşi timp apar compuşi noi, numiţi "componente radiolitice", care nu se găsesc în natură. 

Microundele distrug viaţa

În mod semnificativ, microundele sunt folosite în ingineria genetică pentru a neutraliza forţa vitală a unei celule, pentru ca aceasta să poata fi manipulată.Microundele distrug vitalitatea şi proprietăţile nutritive ale alimentelor. Când această vitalitate este distrusă, microorganismele penetrează mult mai uşor, şi mâncarea se alterează şi mucegăieşte mult mai repede.

La începutul lui 1991, un proces a fost intentat unui spital din Oklahoma, deoarece un pacient a murit după o transfuzie cu sânge tratat la microunde. În mod normal, spitalele încălzesc sîngele folosit în transfuzii, dar nu la microunde.

Profesor Doctor John Kerner şi Pr. Dr. Richard Quin de la Universitatea Stanford, au testat efectele microundelor asupra laptelui de mamă. Concluzia este că "tratarea cu microunde a laptelui, chiar la valori scăzute, poate distruge unele dintre componentele acestuia folosite în lupta împotriva îmbolnăvirilor (componenta imunitară)". După mai multe cercetări, Kerner a publicat în Aprilie 1992 concluziile conform cărora "tratarea cu microunde prin ea însăşi poate cauza laptelui anumite procese distructive dincolo de procesul obişnuit de încălzire".

În plus, la o emisiune de radio a Universităţii din Minnesota, s-a arătat că "microundele nu sunt recomandate pentru încălzirea sticlelor cu lapte pentru copii. Încălzind laptele la microunde, apar anumite schimbări ale acestuia. Astfel se constată pierderea unor vitamine sau distrugerea unor proprietăţi protectoare".

Un alt studiu la Viena avertizează că încălzirea la microunde a laptelui poate duce la "modificări structurale, funcţionale şi imunologice", şi caămicroundele transformă aminoacidul L-prolină în D-prolină, o toxină recunoscută care afectează sistemul nervos, ficatul şi copiii.

În Rusia, microundele au fost interzise în 1976 din cauza consecinţelor lor negative asupra sănătăţii, după ce mai multe studii au fost realizate pentru aceasta. Iată în continuare câteva din rezultatele lor.



§  Mâncarea preparată la microunde pierde între 60% şi 90% din energia ei vitală şi în acelaşi timp i se accelerează procesele de dezintegrare structurală;
§  Substanţele nutritive elementare sunt alterate, ceea ce duce la boli digestive;
§  Chimia mâncării este alterată, având ca efecte disfuncţionalităţi ale sistemului limfatic şi scăderea capacităţii organismului de a lupta împotriva proceselor canceroase;
§  Creşte numarul de celule canceroase din sânge;
§  Când vegetalele crude, gătite sau îngheţate au fost supuse la microunde, chiar pentru un timp scurt, compoziţia lor nutritivă a fost alterată şi în acelaşi timp au apărut radicali liberi (compuşi toxici, răspunzători de procesele de degenerare şi îmbătrânire);
§  Mâncarea gătită la microunde cauzează creşterea numărului de cancere stomacale şi intestinale, o degradare generală a ţesuturilor celulare periferice şi o scădere graduală a funcţionalităţii sistemelor digestive şi excretorii la un procent ridicat din cei testaţi;
§  Scade capacitatea organismului de a metaboliza şi folosi vitaminele din complexul B, C, E precum şi anumite microelemente şi hormoni;
§  De asemenea, chiar simpla apropiere a corpului de un cuptor cu microunde, a generat o serie de probleme de sănăatate. 

Un alt gen de relatări a venit din partea celor care au arătat ce resimt atunci cand mănâncă mâncare gătită la microunde. Kinetoterapeuta Stephanie Relfe s-a simţit "rău şi obosită" într-o zi, şi a constatat că, de fapt, consumase la restaurant mâncare pregătită la microunde. În practica ei, Relfe a descoperit că toţi pacienţii au avut semnale alergice de reactie a corpului la mâncarea de la microunde. Un alt kinetoterapeut, David Bridgeman, a declarat: "Dintre toţi cei pe care i-am testat pentru alergii, 99.9% au avut o sensibilitate severă la mâncarea gătită la microunde".

La ce folosesc microundele

Departamentul de Apărare al SUA dispune de arme cu microunde care provoacă o arsură de nesuportat: "Pielea se încinge, oamenii nu pot suporta durerea, şi atunci trebuie să se mişte - şi se mişca în felul în care dorim noi să o facă", a declarat col. Wade Hall. Ziarul London Telegraph scria că este posibil ca aceste arme să fie folosite împotriva demonstranţilor, pentru a-i dispersa.

Sursa: aim.pro.tc

TERAPIE CU ÎNGERI PENTRU ÎNĂLŢAREA SPIRITULUI

Îngerul tău gardian cât şi alţi îngeri sunt bucuroşi să te ajute să te eliberezi de efectele negative şi de modul de gândire care produce frică. De fapt scopul îngerilor este să aducă conştiinţa noastră la realizarea iubirii lui Dumnezeu. Deci, este o mare plăcere să ne ajute să îndepărtăm din drum reziduurile şi orice blochează posibilitatea să te apropii de iubire.
Ai întotdeauna îngerii în jurul tău, nonstop şi garantat. În ciuda a orice ai spune, gândi sau face, îngerii te vor iubi necondiţionat. Nu există excepţii la aceasta şi când citeşti acest paragraf îngerii sunt lângă tine chiar acum.
Aici există câteva căi importante prin care poţi să lucrezi cu îngerii pentru a te curăţa de efectele negative ale fricii.

BUCHETUL ÎNGERULUI

Aceasta este o meditaţie minunată pentru a o folosi în orice moment în care simţi că eşti îngrijorat de schimbările vieţii. Începe prin a trage puternic aer în piept. Cu ochii minţii vizualizează îngerii plasând un buchet larg în faţa ta. Îngerii stau pe lângă buchet şi îţi cer să pui în buchet orice te deranjează.
Te vezi şi te simţi plasând orice griji pe care le ai despre bani, carieră, casă sau posesii în buchet. Apoi pui în buchet grijile tale pentru corp sau sănătate. După aceea plasezi orice conflicte ai cu oricine în buchet. Acum urmează sentimentele rănite pe care le-ai avut din orice relaţie.
Apoi pune vina sau auto-incriminarea în buchet, pune totul înăuntru. Apoi, plasează temerile pe care le-ai putea avea faţă de atingerea obiectivelor în buchet. Plasează temerile că ai putea fi luat drept un “impostor necalificat” în buchet. Urmează temerile pe care le-ai putea avea pentru viitor. Ia orice sentimente de mânie pe care ai fi putut să le ai faţă de membrii oricărei religii şi pune-o în buchet. Apoi plasează rezistenţa pe care ai putea să o ai spre Dumnezeu, în buchet. Dacă există altceva care să te deranjeze, te rog să îl plasezi în buchet acum. Nu ţine nimic în spate. Pune totul în buchet acum. Urmăreşte acum cât de luminos este sufletul tău şi cum se simte corpul.
Priveşte cum îţi zâmbesc Îngerii şi cum zboară cărând acest buchet. Ei vor lua toate grijile tale şi le vor duce la sursa Divină a creativităţii şi a inteligenţei infinite. Uită-te cât de bine sunt rezolvate toate.
Totul este rezolvat într-o manieră câştigător-câştigător şi tu primeşti soluţiile uşor şi armonios. Mulţumim lui Dumnezeu şi îngerilor pentru acest ajutor. Acceptăm ajutorul lor ştiind că îl merităm. Ştim că ne vindecăm pe noi şi în acelaşi fel vom vindeca şi lumea.

DESPRE CORZILE ETERICE

Chakrele au adesea “corzi eterice” proiectate din ele, care arată ca nişte tuburi chirurgicale mergând către chakrele altor oameni cu care avem relaţii.
Corzile eterice sunt cele mai comune, cele care se formează cu fraţii, părinţii, foştii soţi, foşti iubiţi, actuali soţi, iubiţi, casa noastră, copiii şi prietenii apropiaţi. Teama din aceste relaţii formează aceste corzi. Această teamă poate fi caracterizată drept co-dependenţă, ataşamente, frică de abandonare sau neiertare. Corzile eterice acţionează ca tuburi cu energii din care schimbul se face cu dublu sens de la o persoană către cealaltă. Problema este dacă le ai.
Dacă persoana de care eşti ataşată are o viaţă activă care cere eforturi, acea persoană va trage energia de la tine. El sau ea îşi vor lua suplimentul de energie necesar de la tine prin corzile eterice. Te vei simţi secat fără să ştii de ce.
Adesea, oamenii cu care ai avut relaţii sexuale se leagă la chakra sacrală a ta. Oamenii cu care ai avut conflicte se ataşează la plexul solar. Cei după care ai suferit pierderi (te-au părăsit) sunt ataşaţi la chakra inimii. Aceia cu care ai avut relaţii dureroase de prietenie sau unde tu ai cărat toată greutatea sunt ataşaţi la umerii tăi. Aceasta este după experienţa mea baza durerilor de gât sau umeri.
O femeie client s-a plâns că avea multe probleme de rezolvat în viaţa ei, financiare, sănătate şi iubire. Imediat am văzut că avea multe corzi eterice mari extinzându-se din spate şi de la umeri. Am putut să văd că avea corzi ataşate de tatăl ei care decedase, cu care ea avusese o relaţie nearmonioasă.
I-am cerut să îşi dorească să îşi ierte tatăl ca să poată tăia corzile. Simultan i-am cerut tatălui să dorească să o ierte ca să putem tăia corzile. În acelaşi timp am cerut tatălui să dorească să se ierte pe sine, pentru că simţea remuşcări faţă de trecutul său în relaţia cu fiica lui. Când amândoi au dorit să ierte complet, corzile s-au despărţit. Clienta mea mi-a raportat îmbunătăţirile în toate domeniile vieţii care au urmat de-a lungul sesiunilor următoare.
Când suntem ataşaţi casei noastre sau locaţiilor geografice, corzile eterice se extind de la călcâie în pământ. Am lucrat recent cu o clientă care dorea să se mute. Oricum ea se plângea că nu îşi poate vinde casa. Am văzut multe corzi eterice extinzându-se de la călcâie către fundaţia casei. I-am explicat că ataşamentul ei faţă de casă, împiedică vânzarea casei. Cu permisiunea ei am tăiat corzile. Două zile mai târziu casa ei s-a vândut exact la preţul cerut.
Tăind corzile nu înseamnă “Nu te iubesc sau nu îmi pasă de tine deloc”. Tăind corzile nu conduce în mod necesar la abandonarea relaţiei. Înseamnă doar că laşi la o parte doar părţile disfuncţionale ale relaţiei tale. Ţineţi cont că teama este opusă iubirii şi corzile eterice (şi toate ataşamentele) sunt create din teamă.
Unii oameni se tem că aceste corzi ar putea să taie fragmente din sufletele lor. Acest lucru este însă ceva ce se petrece în timpul episoadelor dramatice. Aceasta nu funcţionează aşa, oricum poţi să eviţi pe de-a întregul păstrând intenţia să tai doar corzile care te blochează să îţi simţi energia şi bucuria întregi. Fragmentul tău de suflet va rămâne neatins păstrând această intenţie.
Sau poţi să îţi chemi înapoi fragmentele de suflet şi să le reintegrezi în tine însuţi, vizualizând un duş de lumină albă înconjurându-ţi corpul. Poţi să vezi mai mulţi « tu » sărind pe lângă tine ca nişte mici fiinţe din benzi de cauciuc. Aceste mici fragmente din suflet vor fi complet vindecate de toate reziduurile ca teama sau trauma şi vor intra în tine după ce au trecut prin duşul de lumină albă.

TĂIND CORZILE ETERICE

Cea mai simplă şi cea mai rapidă modalitate de a tăia corzile eterice este să îl chemi mental pe Arhanghelul Mihail pentru a-ţi fi alături oricând şi să taie toate corzile care îţi consumă energia. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu Arhanghelul Mihail, el este un Înger care acţionează ca un “conducător” peste ceilalţi Îngeri. Cel mai important rol al său este să cureţe toate energiile negative. Poţi cere Arhanghelului Mihail să vină de partea ta oricând. Poţi să îi ceri să rămână alături de tine permanent. Are capacitatea de a fi alături de toţi în acelaşi timp.
Imediat vei simţi cum îţi creşte energia şi pacea când îi vei cere să îţi taie corzile. Oricând te vei simţi letargic cheamă Îngerii. Ei te vor trimite în starea de pace energetică imediat.

de Doreen Virtue, Ph.D

Sursa: dincolo-de-orizont.blogspot.ro

GRIPA FOCILOR, un nou virus care ameninţă omenirea. Americanii sunt în alertă VIDEO


După gripa aviară şi cea porcină, omenirea este ameninţată de un nou virus gripal. Este vorba despre gripa focilor, descoperită recent de oamenii de ştiinţă americani.



Noul virus a ucis deja zeci de pui de focă în nord-estul Statelor Unite. Autopsiile animalelor au indicat că focile au murit de pneumonie. Boala a fost cauzată de o tulpină a virusului aviar, care circulă încă din 2002 în America de Nord.
Cercetătorii susţin că virusul s-a transmis de la păsări la mamifere şi a devenit extrem de contagios. În plus, virusul este cu atât mai periculos, cu cât poate ataca tractul respirator al omului. Chiar dacă niciun om nu a fost infectat până acum, autorităţile americane sunt în alertă.


Sursa:  RTV.NET

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (25b)


Mulţi oameni vor alege să se mute în zonele de munte, la ţară sau în alte zone în care natura nu este afectată, punând astfel bazele unor nuclee în jurul cărora se vor dezvolta apoi, gradat, în funcţie de afinităţi şi de alte caracteristici, comunităţi spirituale din ce în ce mai mari. Ce anume va determina acest aparent exod în alte zone decât marile metropole, ce vor deveni tot mai afectate de lipsuri şi de felurite alte probleme? În primul rând va fi vorba despre vibraţia diferită a conştiinţei, care va face ca diferite categorii de oameni să nu mai poată convieţui împreună; diferenţele vor fi la un moment dat atât de mari, iar năzuinţele şi aspiraţiile atât de separate, încât pur şi simplu nu vor mai putea exista puncte comune de înţelegere şi de convieţuire. 

Astfel, cei care au ascensionat deja la nivelul 4D vor începe să se retragă şi să construiască alte aşezări, iar cei din 3D se vor împărţi în mai multe categorii: o parte nu vor înţelege nimic din realităţile acestor vremuri şi, prin urmare, cel mai probabil ei vor părăsi destul de repede planul fizic, în virtutea unor necesităţi karmice dure de „epurare” a societăţii şi a vibraţiei planetei; o altă categorie va fi cea a oamenilor cu un nivel de inteligenţă mai ridicat, dar care, deşi vor înţelege noile realităţi ale lumii, vor continua totuşi – în virtutea unor obişnuinţe reprobabile – să încerce să păstreze ce ştiau ei să facă cel mai bine, adică să rămână cantonaţi în limitările penibile ale planului fizic grosier. Această categorie a populaţiei, dacă nu se va reforma într-un timp scurt, va avea de suferit enorm de pe urma teribilelor teste pe care va trebui să le depăşească. Mai există de asemenea categoria – destul de numeroasă – a celor care vor opta pentru relocarea în altă zonă a universului, atunci când această posibilitate va deveni operaţională, undeva spre sfârşitul anului 2013, în conformitate cu afirmaţiile lui Tolec (reprezentantul de pe Pământ al Consiliului Andromeda). Pentru acei oameni, deşi noua viaţă va începe abia peste 10-12 ani (perioada care va fi petrecută pe navele-mamă extraterestre (biosfere), care îi vor transporta pe acea planetă), totuşi perspectivele lor vor fi net mai bune decât cele de pe Pământ, atât la nivel ideologic, cât şi la cel tehnologic. Tocmai de aceea, este de aşteptat ca această categorie de oameni să evolueze destul de repede şi peste câteva cicluri cosmice să poată ascensiona şi ea la nivelul 4D.

Una dintre caracteristicile importante ale fiinţelor umane care vor ascensiona la nivelul de conştiinţă a dimensiunii 4D este aceea că, datorită rafinării materiei din care este alcătuit trupul, comunicarea între acesta şi energia mentală (idei, gânduri, intenţii) va fi mult mai eficientă, astfel încât tot ceea ce oamenii vor gândi şi vor dori atunci se va manifesta mult mai repede şi de asemenea cu o forţă mai mare. Prin comparaţie cu existenţa în 3D, atunci gândirea va fi orientată preponderent în sens benefic, pentru că rezonanţa cu energiile elevate ale dimensiunii 4D va face aproape imposibilă manifestarea unor intenţii duşmănoase, ori a unor gânduri negative. Certitudinea transformării fiinţei şi a noilor capacităţi pe care ea le are va deveni din ce în ce mai puternică, deoarece atunci efectele a ceea ce gândim vor apărea foarte rapid în existenţa noastră. Din acest motiv, o serie întreagă de probleme care în timpul existenţei fizice constituiau un serios handicap în evoluţia spirituală – cum ar fi bolile ori alte afecţiuni ale trupului etc. – vor dispărea în ritm accelerat, pentru că trupurile oamenilor vor fi atunci în mare parte de natură energetică radiantă, iar partea fizică aşa-zis grosieră va exista doar într-un mic raport; chiar şi în aceste condiţii ea va fi totuşi infuzată de energia pură a vibraţiei elevate a conştiinţei.

După realizarea ascensiunii, în următorii ani oamenii vor resimţi tot mai pregnant o stare generală de bine, de mulţumire interioară şi de libertate care va deveni status quo-ul existenţei lor. Aceasta va fi într-o directă legătură cu anumite realităţi de ordin fiziologic şi subtil, cum ar fi vitalitatea mult mărită, diminuarea considerabilă a nevoii de hrană şi de somn, lipsa bolilor şi a simptomelor îmbătrânirii. Totuşi, aceste aspecte se vor manifesta gradat, în timp; cu alte cuvinte, va exista o tranziţie între stările caracteristice existenţei în 3D şi cele ale dimensiunii 4D, în care vor mai fi „experimentate” uneori tendinţe de natură egotică, ce vor alterna cu perioade de manifestare a calmului, a introspecţiei adânci, a bunătăţii şi chiar a înţelepciunii, ce vor caracteriza noua stare existenţială. Odată cu trecerea timpului şi cu amplificarea energiei spirituale din fiinţa lor, oamenii vor resimţi tot mai accentuat modificarea structurii lor celulare, care în cele din urmă se va reflecta în „mutaţii” profunde la nivelul structurii ADN-ului; după o anumită perioadă de timp, ele vor fi remarcate chiar și de oamenii de ştiinţă contemporani. Aceste mutaţii vor deveni din ce în ce mai evidente după 14-15 ani din acest moment, când genele responsabile cu procesul de îmbătrânire vor fi „sublimate” în gene aşa-zis „nemuritoare”. „Forţa” ADN-ului uman va creşte atunci foarte mult, datorită spectrului mult mărit de rezonanțe macrocosmice la care el va avea acces. 
În prezent, transformarea structurii ADN-ului este încă la un nivel incipient, dar ea urmează – la acele fiinţe umane care sunt pregătite pentru linia temporală a ascensiunii – drumul ferm al modificării structurii biologice de la o formă de viaţă bazată pe carbon la o formă de viaţă bazată pe siliciu. Deşi cercetătorii contemporani sunt încă limitaţi la nişte concepţii retrograde în ceea ce priveşte evoluţia viului, iar instrumentele lor de măsurare şi control sunt încă relativ primitive pentru a le permite să constate aceste modificări incipiente, dar esenţiale, în structura ADN-ului uman, totuşi ei au descoperit deja la unii copii secvenţe suplimentare de ADN (de fapt, aceștia sunt nişte receptori sau rezonatori suplimentari, care există în aşa-numitul ADN „rezidual”) ce nu se află în baza lor de date. În cea mai mare parte acestea sunt fiinţele care s-au întrupat pe Pământ, venind din alte sisteme solare; prin urmare, ele poartă „zestrea” specifică a ADN-ului sau programului lor din acea parte a Universului, în care au trăit existențele anterioare. ADN-ul „rezidual” (care aşa după cum am menţionat în partea a doua a acestei serii de articole reprezintă aproximativ 95-97% din volumul informaţional al moleculei de ADN) conţine în special secvenţe de codificare de origine extraterestră, care au fost „închise” în decursul timpului prin anumite operaţiuni de manipulare genetică efectuate de rasa reptiliană draconiană. Aceste „secvențe” oferă posibilitatea rezonanței – atunci când sunt activate şi readuse „la lumină” – cu unele frecvențe foarte elevate de vibraţie energetică. Una dintre consecinţele acestor „mutaţii” la nivelul ADN-ului va fi aceea a măririi spectrului vizibilităţii noastre, care va crește considerabil odată ce vom trece prin experienţa înălţării, cuprinzând şi zona vederii în infraroşu şi în ultraviolet. 

Cu alte cuvinte, putem spune că există un program complicat de „calibrare” a ADN-ului la frecvenţele înalte de vibraţie ale ascensiunii sau înălţării care va avea loc pe 21 decembrie 2012 (el va continua şi după aceea în diferite grade de intensitate la fiinţele care sunt pregătite în acest sens). Pentru aceasta este însă necesar ca frecvența generală de vibraţie a moleculei de ADN, care e specifică fiecărei fiinţe în parte (ea reprezintă nota ei distinctă în manifestare, modul ei particular în care s-a structurat în Creaţie şi în care a evoluat până acum) să poată fi ajustată la frecvenţa de vibraţie a ascensiunii în 4D sau în 5D; dacă această „ajustare” sau rezonanţă nu poate fi realizată (datorită unei diferenţe prea mari care există între aceste două niveluri vibratorii), atunci inevitabil va apare un dezechilibru ce va conduce la manifestarea unor blocaje specifice. Ele nu vor putea fi depăşite deoarece nu există încă informaţia adecvată pentru realizarea evoluţiei acelei fiinţe pe respectivul nivel de vibraţie al conştiinţei. Ea va trebui să mai aştepte şi să cumuleze experiență suplimentară, care să atragă în decursul timpului modificările de stare şi de informaţie în structura moleculară a ADN-ului, ce sunt necesare pentru ca acea ființă să realizeze saltul vibrațional major al ascensiunii. Aceste modificări sunt de asemenea în legătură cu câmpurile fluctuante electromagnetice ale corpului eteric, care la rândul lui este conectat cu structura eterică a Pământului, a Soarelui şi a celorlalte planete din sistemul nostru solar (şi chiar de la nivel galactic).

Cu alte cuvinte, structura ADN-ului nostru este totdeauna corelată cu nivelul de dezvoltare al conştiinţei noastre, ceea ce face, de pildă, ca o fiinţă relativ grosieră sau animată de aspiraţii şi tendinţe materialiste să nu poată avea acces la existenţa în dimensiunea 4D, deoarece în structura ei celulară nu există o bază de rezonanţă corespunzătoare pentru a o susţine în acel plan al Manifestării. În acelaşi timp, procesul de conversie şi activare a genelor ADN-ului care sunt corespunzătoare acestor „mutaţii” specifice este controlat şi reglat de aşa manieră, încât el să nu provoace reacţii de respingere în trup prin activarea anumitor anticorpi sau elemente de apărare a organismului, ce vor putea interpreta o prea rapidă transformare ca fiind o „invazie” exterioară ce trebuie blocată.

Pentru cei care refuză - mai mult sau mai puţin conştient - să se integreze în procesul ascensiunii pe 21 decembrie 2012, acţiunea fluxurilor de energie cosmică elevată ce cuprind din ce în ce mai intens Pământul va determina în ființa lor o decădere accentuată a sistemului imunitar, ceea ce demonstrează că pentru acea fiinţă Pământul nu mai reprezintă un loc potrivit unde ea ar putea să-şi continue experiența existenţială. Astfel, sufletul respectiv se va încarna pe o altă planetă din 3D, unde sunt îndeplinite cele mai apropiate condiţii pentru ca el să-şi continue evoluţia de la nivelul conştiinţei la care se află.
Pentru fiinţele care vor trece cu succes perioada de hiatus a translației din luna decembrie 2012, ascensiunea nu va consta doar într-o transformare bruscă şi totală de stare a conştiinţei, ci ea va fi de fapt un proces care va ajunge la „maturitate” după mai mulţi ani, în directă legătură cu rapiditatea de adaptare a conştiinţei la noile frecvențe de vibraţie elevată. Durata medie de asimilare completă a frecvenţei ascensiunii în 4D sau 5D este de 20-30 de ani, timp în care fiinţa se „ajustează” gradat la diferitele ei nivele cu noile cerinţe şi particularităţi ale lumii în care există. Chiar dacă acum unii ar putea considera această durată de timp ca fiind mare, ea va fi totuşi percepută ca o binecuvântare, întrucât va permite asimilarea unei vaste experienţe, a bucuriei şi iubirii ce vor izvorî gradat din înţelegerea profundă a realităţii înconjurătoare şi a misterelor ei nebănuite.
Vechile căi şi modalităţi de acţiune pur şi simplu nu vor mai funcţiona; aceasta poate să fie dezamăgitor mai ales pentru cei obişnuiţi cu anumite paradigme „ieftine” ale vieţii, cu unele concepții nesănătoase, cu un mod de acţiune lipsit de o finalitate constructivă (cum ar fi cele ale mediului viciat al afacerilor, al câştigurilor oneroase, al intrigilor penibile din politică, al luptei pentru înavuţirea materială etc.), dar adevărul este că toate aceste „păreri de rău” nu reprezintă decât influența grosieră a egoului, care încă mai luptă pentru o susţinere a modului anterior de viaţă. Acele ființe umane par să nu fie deocamdată conştiente că tot ce se petrece în prezent pe acest Pământ este încununarea unei teribile experienţe de zeci şi chiar de sute de mii de ani, ce trebuie să conducă la evoluţia spirituală glorioasă a omenirii. Este un act final din piesa suferinţei, este sfârşitul iluziei în care am trăit până acum.
Datorită aşa-numitelor „dispense divine” care au făcut posibilă intervenţia de multe ori punctuală a civilizaţiilor extraterestre benefice în destinul omenirii, astfel încât ea să nu alunece pe aceleaşi căi distructive care au condus la anihilarea multor civilizaţii din alte colţuri ale Universului (mai ales după şablonul războaielor atomice), s-au creat condiţiile necesare pentru ca un număr destul de mare de fiinţe umane să poată realiza translaţia în masă la o frecvenţă superioară de vibraţie a conştiinţei, ce corespunde dimensiunii 4D. Un număr considerabil mai mic de fiinţe vor fi capabile să realizeze ascensiunea la nivelul dimensiunii 5D. Totuși, cea mai mare parte din populaţia actuală a planetei nu va fi capabilă să realizeze translaţia din luna decembrie 2012, pentru că nivelul ei de vibraţie a conştiinţei este mult prea jos şi prea lent pentru a se putea ajusta la frecvența ascensiunii.
Lumea se află în mod evident la un moment de răscruce. Translaţia din decembrie 2012 va însemna schimbarea totală a paradigmei existenței pe Pământ. Progresele ştiinţei şi ale tehnologiei, care vor fi făcute în următorii trei ani şi care se vor baza pe energia liberă şi pe cu totul alte concepţii despre natura vieţii şi a Universului, vor determina o modificare substanţială a vieţii pe planeta noastră. Pentru cei care vor realiza ascensiunea, aceasta transformare fundamentală va dovedi că prosperitatea şi abundența există deja în planurile eterice şi doar aşteaptă să fie activate. Economia va fi structurată din temelii, deoarece bazele ei rigide şi corupte, care au existat până acum, nu vor avea nicio susţinere în condiţiile noilor tehnologii şi posibilităţi extraordinare care se vor deschide omenirii. 


Am ajuns astfel la finalul acestei serii de articole, sinteză corelată a situaţiei actuale pe Pământ, în legătură directă cu intervenţia civilizaţiilor extraterestre benefice care ajută omenirea. Ne exprimăm speranţa că informațiile furnizate aici vor contribui în mod benefic la alegerile pe care fiecare dintre noi le va face în lunile care au rămas până la momentul hiatusului din decembrie. O nouă lume ne aşteaptă, un nou tărâm se deschide în faţa noastră. Tot ceea ce umanitatea a realizat până în prezent va fi resorbit şi apoi renăscut pe o treaptă superioară a evoluţiei. Nu ne rămâne decât să ne abandonăm plini de uluire și de încântare în fața complexității și frumuseții divine nesfârșite în Creație; să regăsim fiorul libertății și al acțiunii perfect armonioase; să fim noi înșine chiar lumile celeste in manifestare.

Sursa: yogaesoteric

Imagine ÎNFRICOŞĂTOARE înainte de furtună


Un fotograf dintr-un grup de canadieni fascinaţi de spectacolul oferit de natură înainte de evenimente deosebit de periculoase ca furtunile şi tornadele a surprins această superbă imagine.

Imagine înfricosatoare surprinsa inainte de o furtuna
Imagine înfricosatoare surprinsa inainte de o furtuna
Grupul de pasionaţi poartă numele de Echo Storm Team, iar mai multe aventuri ale lor sunt pe pagina de Facebook a grupului.


Sursa:  REALITATEA.NET

CUTREMUR în Bulgaria, în regiunea Sofiei


Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 pe scala Richter a avut loc în noaptea de luni spre marţi în regiunea capitalei bulgare Sofia şi a oraşului Pernik (vest), potrivit Centrului European de Seismologie şi Institutului Geofizic al Academiei Bulgare de Ştiinţe, relatează site-ul Novinite.com.




CUTREMUR în Bulgaria, în regiunea Sofiei
CUTREMUR în Bulgaria, în regiunea Sofiei

Cutremurul s-a produs la ora locală 3.10 (3.10, ora României), la o adâncime de aproximativ zece kilometri, iar epicentrul acestuia s-a aflat la aproximativ trei kilometri sud-est de Pernik şi aproximativ 27 de kilometri vest de Sofia.
Seismul a fost resimţit la Pernik şi în satele din apropiere.

Nu au fost raportate victime sau pagube.

Primarul din Pernik, Roziţa Ianakieva, a declarat pentru postul bTV că locuitorii din oraş s-au panicat şi au ieşit din locuinţe, amintindu-şi de cutremurul cu magnitudinea de 5,8 care a afectat oraşul pe 22 mai. Cutremurul din noaptea de luni spre marţi ar putea fi o replică a seismului de la 22 mai, potrivit Novinite.com.
Sursa: REALITATEA.NET

Iranul ameninţă că va ataca Turcia


Iranul a avertizat recent Turcia împotriva oricărui atac pe teritoriul sirian, afirmând că Teheranul va riposta "dur" pentru a veni în ajutorul aliatului său, a transmis luni al-Watan, cotidian apropiat puterii de la Damasc, relatează AFP.



Nave de război lângă Siria
Nave de război lângă Siria
"Turcia a primit în cursul ultimelor ore avertizări foarte ferme şi mesajul următor: «aveţi grijă dacă schimbaţi regulile jocului»", a transmis cotidianul, citând un diplomat arab neidentificat. "Ankara se pregăteşte, alături de Statele Unite, să intervină cu forţe militare în problema siriană folosindu-se de dosarul kurd ca un pretext, însă Iranul a pus capăt viselor turceşti", scrie al-Watan. Republica islamică a informat Ankara că va "riposta foarte dur împotriva oricărei agresiuni în interiorul teritoriului sirian şi că Iranul va reactiva (la nevoie) acordul de apărare comună semnat cu Siria", scrie al-Watan.
Este vorba de un "răspuns clar la ultimele ameninţări ale premierului turc", conform diplomatului. Recep Tayyip Erdogan a acuzat la 26 iulie Damascul că a "înmânat" mai multe zone din nordul Siriei grupării PKK şi a prevenit că Ankara şi-ar putea exercita dreptul de a îi urmări în Siria pe aceşti rebeli kurzi ai Turciei. Diplomatul arab a precizat că "Turcia a ajuns la un acord cu Statele Unite asupra unei intervenţii frontaliere limitate în nordul Siriei şi mai ales în provincia Alep cu scopul de a crea o zonă-tampon".


Rebelii Armatei siriene libere (ASL) al cărui cartier general este în Turcia încearcă să câştige lupta din oraşul Alep pentru a crea o "zonă securizată" în nordul sirian. Armata turcă a continuat luni întărirea dispozitivului său la frontiera siriană prin amplasarea unor baterii de rachete, tancuri şi vehicule de luptă ale infanteriei în sudul ţării, conform agenţiei de presă Anatolia. Diplomatul arab citat de al-Watan este prezentat ca fiind dintr-o ţară al cărui guvern este partizan cu regimul lui Bashar al-Assad. Teheranul este principalul aliat al puterii siriene din regiune.
Sursa:  REALITATEA.NET

Cutremur în Vrancea


Un cutremur cu magnitudinea 3.1 a avut loc marţi, 31 iulie, în jurul orei 13, în zona Vrancea.

Cutremur în Vrancea - înregistrarea seismografului
Cutremur în Vrancea - înregistrarea seismografului

Cutremurul a avut loc la o adâncime de doar 17 kilometri. Zona Vrancea este renumită pentru cutremurele de adâncime, cele mai multe dintre seisme producându-se la peste 60 de kilometri sub crusta terestră. Mai rar se întâmplă ca seismele din zona Vrancea să se producă la adâncime mai mici de 20 km.

"Aceste cutremure apar, mai ales în această zonă, spre Râmnicu Sărat. Nu este un eveniment surprinzător", a spus pentru REALITATEA.NET seismologului Mircea Radulian, director ştiinţific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului (INFP). 

Oraşele apropiate de epicentrul seismului sunt Dumitresti (8km),Gura Calitei (11km),Sihlea (17km),Ramnicu Sarat (20km),Focsani (23km).
Sursa:  REALITATEA.NET

GAFĂ URIAŞĂ în campania din SUA: Ziarişti ÎNJURAŢI ca la uşa cortului


Nu doar politicienii români au o atitudine şi un ton agresiv faţă de ziarişti. Un exemplu jenant vine din Statele Unite, din partea purtătorului de cuvânt al candidatului republican la preşedinţia SUA, Mitt Romney. Acesta i-a înjurat pe reporteri ca la uşa cortului, în timpul unei vizite în Varşovia. Ulterior, secretarul de presă şi-a cerut scuze, informează Realitatea TV.



Ziarişti, înjuraţi ca la uşa cortului
Ziarişti, înjuraţi ca la uşa cortului
Reporter: Domnule guvernator Romney, aveţi ceva declarat poporului palestinian? Dar despre gafele pe care le-aţi făcut? Domnule guvernator Romney, nu credeţi că gafele Dumneavoastră v-au umbrit turneul internaţional?
Purtătorul de cuvânt al lui Mitt Romney: Oameni buni, dovediţi respect! Dovediţi respect!
Reporter: Domnule guvernator Romney, doar o întrebare! Nu am avut posibilitatea să vă întrebăm nimic!"

Purtător de cuvânt: Să mă pupaţi în fund! Este un loc sfânt pentru polonezi! Dovediţi respect!
Purtător de cuvânt: Tacă-ţi fleanca! Tacă-ţi fleanca! Chiar aşa? Da!

Dialogul aprins marchează o nouă gafă în turneul de promovare internaţională a candidatului republican. Vizita sa la Londra a debutat cu o declaraţie care i-a şocat pe britanici. Mitt Romney i-a spus premierului englez, David Cameron, că ţara sa nu pare a fi bine pregătită pentru Jocurile Olimpice şi a pus la îndoială entuziasmul generat de eveniment. La Ierusalim, palestinienii s-au revoltat după ce republicanul le-a spus că decalajul dintre economia lor şi cea israeliană vine dintr-o diferenţă de cultură. Asta după ce a numit Ierusalimul capitala Israelului.

Sursa: REALITATEA.NET

DESCOPERIRE uluitoare pe fundul Mării Negre: un râu subacvatic, cu copaci, frunze şi cascade


DESCOPERIRE uluitoare pe fundul Mării Negre: un râu subacvatic, cu copaci, frunze şi cascade

- Râurile sub apă există cu adevărat! Mările şi oceanele Pământului au multe secrete, iar acesta este unul dintre ele.

Oamenii de ştiinţă au descoperit un masiv râu subacvatic curgând pe fundul Mării Negre. Acest râu fascinant, cu copaci şi frunze ce cad pe fundul mării, are chiar şi cascade!
S-a estimat că dacă ar fi pe pământ, râul subacvatic ar fi în top 6 în ceea ce priveşte volumul de apă care curge prin el. Este de aproape 350 de ori mai mare decât Thames şi de 10 ori decât cel mai  mare râu din Europa, Rinul, relatează Setyoufreenews.com.
Descoperirea poate ajuta oamenii de ştiinţă să facă mai multă lumină asupra modului în care viaţa reuşeşte să supravieţuiască în adâncul oceanului, departe de apele bogate în nutrienţi din apropierea ţărmului.
Râul subacvatic, care atinge şi adâncimi de 30 de metri în unele zone, are şi cascade asemănătoare celor terestre.
Cercetătorii de la Universitatea din Leeds au folosit un robot submarin pentru a studia canalul adânc ce a fost descoperit sub apă şi aşa au dat peste un râu cu apă foarte sărată, care curge de-a lungul canalului de pe fundul Mării Negre şi creazămaluri şi lunci asemănătoare cu cele ale unui râu terestru.
Dr. Dan Parsons,  a spus: “Apa din aceste canale este mai densă decât apele din jur pentru că salinitatea mai ridicată poartă multe sedimente”. Curge de-a lungul platoului continental şi în afara platoului abisal, la fel ca şi un râu terestru.
Platourile abisale din oceanele noastre sunt precum deşertul, dar aceste canale pot distribui nutriente şi ingrediente necesare pentru supravieţuirea într-un asemenea mediu. Asta înseamnă că pot fi vitale, la fel ca şi arterele care aduc viaţa în adâncimea oceanului”.
Nu este prima descoperire a unui râu subacvatic. În adâncul Mării Mexicului există un râu numit Cenote Angelita, descoperit de către Anatoly Beloshchin şi echipa lui de scafandrii.
“Eram la 30 de metri adâncime, apă dulce, şi apoi 60 de metri adâncime, apă sărată, şi văd un râu sub mine, o insulă şi frunze care cădeau. De fapt, râul este o albie de hidrogen sulfurat”, a declarat Anatoly Beloshchin.
Acest râu subacvatic este la fel ca şi un râu convenţional. Atinge o adâncime de 35 de metri în unele locuri, cu debit de apă dulce şi apă sărată în funcţie de adâncime.
Oamenii de ştiinţă au bănuit că se pot forma râuri subacvatice, după ce scanările sonare ale fundului oceanului au dezvăluit canale şerpuite în oceanele din întreaga lume.
De când a fost făcută publică existenţa unor asemenea râuri, cercetătorii sunt în căutarea cât mai multor exemple. Multe au fost descoperite, iar numărul lor va creşte probabil în viitorul apropiat.
Traducere şi editare: Cătălina Rusin