sâmbătă, 24 septembrie 2011

Romania ocolita de apocalipsa din 2012 prezisa de mayasi si Nostradamus

Profetiile mayasilor si ale lui Nostradamus arata ca lumea, asa cum o cunoastem in ziua de astazi, se va sfarsi in 2012, insa romanii pot sta linistiti, cel putin cei din tara: Romania va supravietui si se transforma intr-un focar spiritual mondial, potrivit unei profetii indiene.
In acele timpuri de mari schimbari, un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului“, descrie evanghelistul crestin indian Sundar Singh sfarsitul lumii, in timpul unei vizite in Romania, la inceputul secolului XX, scrie Libertatea.
Cu toate acestea, inteleptul indian a prezis ca Romania va supravietui, se va transforma si va deveni un focar al spiritualitatii mondiale, comparabil cu Noul Cannan biblic, iar Bucurestiul va deveni “polul spiritual al planetei”.
Romania va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind, in cele din urma, gratie spiritualizarii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul Nou Cannan, iar Bucurestiul se va transforma intr- un centru esential al acestui foc. Capitala, polul spiritual al planetei, va fi aproape in intregime reconstruita, ramanand in cele din urma o aranjare de constructii, in forma inelara, avand 7 kilometri in diametru si va fi considerata de toate popoarele drept un veritabil Nou Ierusalim pamantesc“, se arata in profetiile lui Sundar Singh.
Cei care au prezis apocalipsa s-au inselat de fiecare data, pana acum, iar teoria apocalipsei mayase a fost contrazisa chiar de urmasii stravechilor constructori ai piramidelor din Mexic.
Cu toate acestea, in locul unei apocalipse clasice, Dumitriu Prunariu, primul roman care a zburat in spatiul cosmic, sustine ca in anul 2012 va avea loc o intensificare a activitatii solare, ce va influenta sistemele electrice de pe Pamant, cu un impact masiv asupra tarilor dezvoltate.
Toata lumea vorbeste despre marea apocalipsa din 2012 si se intreaba daca va fi un asteroid. Probabil nu, dar, intamplator, in 2012 va fi o perioada de intensa activitate solara, poate cea mai intensa din ultimii 50-100 de ani. Ce se intampla cand activitatea solara este atat de intensa? Este puternic influentat orice functioneaza cu electricitate la sol“, a spus Prunariu.
sursa: e-transport.ro
Sursa: Miscarea Zeitgeist Romania. Informatii pe care nu ar trebui sa le stii.

Cometa Elenin - 3 zile de intuneric - 26 septembrie nu pare posibil

Dupa parerea mea, cele 3 zile de intuneric pe care le va aduce alinierea lui Elenin din 26 septembrie, nu pot sa aduca intunericul. Chiar daca alinierea ar fi perfecta, ceea ce NASA sustine ca nu va fi, Elenin nu poate fi atat de mare incat sa acopere total Soarele.
Amintiti-va cum este o eclipsa totala de Soare. Nici atunci nu este intuneric ca noaptea. Deci, dupa parerea mea, vom avea in cel mai " bun" caz, o ''seara" placuta de toamna, care va dura 3 zile.
Cat despre alte surprize " catastrofale"! De asta vor fi " vinovati " cei care vor sa intretina un sentiment de frica si panica in lume.
Eu cred ca vor aparea cat de curand niste catastrofe "memorabile', care vor fi puse in carca alinierii lui Elenin din aceste zile.
Sa ne apere Dumnezeu de oameni si de vointa lor " ciudata", pentru ca Dumnezeu nu ne da niciodata de dus o cruce mai grea decat putem purta!

Scris de Sfatuitoarea



Sursa: youtube.com