joi, 3 iulie 2014

Cel de-al treilea ochi

Numit cel de-al treilea ochi, a sasea chakra, si glanda pineala, aceasta specifica parte a corpului tau este extrem de importanta.Fiecare dintre chakre vibreaza cu propria ei frecventa, deci cheia pentru activarea celui de-al treilea ochi este de a realiza vibratia corect pentru a crea un camp magnetic intre corpul pituitar si glanda pineala. Vizualizarea si meditatia sunt esentiale in realizarea acestui tel. Desi procesul ar putea fi intens si consumator de timp pana la completarea lui, merita efortul.

Exista cateva modalitati vizate pentru a activa cel de-al treilea ochi, dar toate implica relaxarea corpului, focalizarea mintii si vizualizarea energiei celei de-a sasea chakre. Meditatia este o experienta extrem de personala, asa ca incearca sa iti ajustezi practicile de meditatie pentru a corespunde preferintelor tale. De exemplu, s-ar putea sa preferi meditatia afara, sau noaptea, sau intr-o anumita incapere.
Desi este important sa iti proiectezi sesiunile de meditatie pentru a corespunde nevoilor tale personale, mai este de asemenea esential sa ai in minte o clara intelegere despre ceea ce incerci sa realizezi –
 si cum sa o realizezi. Aici este unul dintre multele exercitii de meditatie propuse. Este recomandat ca sa incepi prin urmarea acestor pasi si sa personalizezi procesul pe masura ce inveti mai multe despre stilul tau de meditatie.
1. Relaxeaza-te intr-un loc linistit. Ai putea alege sa stai in pozitia lotusului sau sa te intinzi.
2. Inchide-ti ochii. Lasa-ti mintea clara. Relaxarea completa este foarte dificila, asa ca acorda-ti timpul necesar si ingaduie-ti sa te eliberezi de o grija dupa alta.

3. Odata ce mintea iti este calma, focalizeaza-ti energia mentala in centru fruntii. Glanda pineala este localizata in creier, deci concentreaza-te asupra acestei glande. S-ar putea sa simti caldura, sau o senzatie de furnicatura la acest moment al exercitiului.
4. Vizualizeaza un al treilea ochi in centrul fruntii. Concentreaza-te pe imaginile acestui ochi deschizandu-se si asupra frecventei energiei acestui ochi sincronizandu-se cu restul energiei din corpul tau.
5. Repeta acest exercitiu pana cand ai trezit potentialul complet al celei de-a sasea chakre. S-ar putea sa descoperi ca, pe masura ce acest al treilea ochi devine puternic, poti sa privesti camera din perspectiva lui. Cu ochii inchisi, vizualizeaza camera cu cel de-al treilea ochi. 

Se crede ca activarea celui de-al treilea ochi imbunatateste perceptia si comunicarea. Indivizii care si-au deschis cea de-a sasea chakra sunt sensibili la energia din jurul lor si sunt usor afectati de factorii externi, precum hrana pe care o mananca.

Daca esti gata sa iti activezi cel de-al treilea ochi, tine minte ca procesul s-ar putea sa ia ceva timp. Pentru multi se intampla repede, pentru altii este nevoie de ani. Aminteste-ti ca aceasta este o oportunitate de a te cunoaste mai bine pe tine insuti si energiile dinlauntrul tau.

surse 
http://www.dnaalchemy.com/Opening_The_Third_Eye.html

http://adevarul2012.blogspot.ro/

10 plante si condimente vindecatoare ce garanteaza o sanatate optima

Scris de 
Condimentele sunt folosite pe scara larga pentru intarirea sanatatii si inducerea unei stari de bine. Astfel oricine cauta un stil de viata mai sanatos va gasi de mare ajutor folosirea condimentelor in prepararea hranei. Si tot ce trebuie sa faca este sa adauge cateva grame din aceste mirodenii in mancare.
Condimentele sunt indicate oricui are nevoie de o detoxifiere a ficatului, colonului, rinichilor sau a sistemului limfatic. Lumea inconjuratoare este intesata de toxine, factori poluanti si bacterii daunatoare. Cautam cu totii o modalitate de a contracara efectele distructive ale mediului, ce afecteaza, in mod deosebit, persoanele mai sensibile, care deja sufera de afectiuni sau sunt in etate. Numerosi indivizi urmeaza in fiecare zi tratamente medicamentoase create de mana omului; o idee mult mai buna ar fi sa gasim un echilibru intre natural si artificial in scopul obtinerii unei sanatati si a unei stari de bine optime.

Exemple de condimente benefice si efectul lor asupra organismului

Turmeric – este un antioxidant puternic ce ar trebui combinat cu piperul pentru a avea eficienta maxima. Antioxidantii ajuta organismul sa se autoregenereze dupa ce a fost supus la un exces de toxine.
Nucsoara – aceasta mirodenie – folosita pe scara larga – se obtine dintr-o specie de planta perena asemanatoare trestiei si este adesea folosita pentru prepararea diverselor bauturi sinucsoara condimente dulciuri in special in timpul sarbatorilor de iarna. Poate stimula circulatia sangelui si eliminarea celulelor toxice, nesanatoase din corp.
Piper – condimentele picante ajuta la accelerarea metabolismului si stimularea circulatiei sangelui, fapt valabil si in cazul piperului. Acest condiment mai este folosit cu succes si pentru dezinfectarea zgarieturilor si taieturilor superficiale.
Ghimbir – este ideal pentru atenuarea durerilor si a problemelor digestive precum greata. Substantele nutritive provenite din alimentatie sunt asimilate mai usor cand ghimbirul este adaugat intr-o reteta.
Trifoi rosu – folosit pentru atenuarea senzatiilor ce preced menstruatia, a problemelor din timpul menopauzei si pntru curatarea sangelui. Se crede ca mai induce un sentiment de relaxare, favorizand un somn odihnitor.
Usturoi – des utilizat in scopul prevenirii starilor gripale, a virozelor, a pneumoniei in timpul lunilor de iarna, dar si pentru intarirea sistemului imunitar. Usturoiul reduce nivelul colesterolului, presiunea sangelui si nivelul glucozei din sange. Acest condiment detine numeroase alte proprietati benefice, prin urmare va recomandam sa va documentati mai mult despre usturoi in cazul in care ati fost diagnosticati cu o boala contagioasa ori cu un alt gen de afectiune.
Rozmarin – stimuleaza circulatia sangelui, buna functionare a sistemului nervos – cel mai important sistem din organism ce include creierul si coloana vertebrala.
Patrunjel – sprijina organismul in procesul sau de curatare datorita unui nivel ridicat de clorofila. Mai ajuta si la atenuarea durerii artritice si afectiunilor cardiovasculare deoarece contine un important acid gras Omega 3 – acidul alfa-linoleic.
Cimbru – este o izma ce contine calciu, fier si mangan si prezinta proprietati antiseptice si antibacteriene. Ajuta la calmarea afectiunilor respiratorii.
Cuisoare – adauga cuisoare in mancare daca suferi de dureri dentare. Cuisoarele atenueaza si alte dureri din corp si, in acelasi timp, stimuleaza digestia.

Rezultate neasteptate

Foarte multi oameni incearca sa-si purifice mintea, sufletul, corpul si ar face orice pentru a obtine aceasta purificare. Barbati, femei, tineri sau oameni in varsta impreuna cu cei care se axeaza mult mai mult pe sanatatea atinsa pe cale naturala pot avea parte de curatarea si de forta mult visate prin adaugarea de condimente in mancare – o metoda cat se poate de simpla.
Mintile creative mai adora si sa incalce regulile gastronomice si sa schimbe o reteta fiindca nu stii niciodata ce vei dobandi in final!
Care sunt condimentele preferate pe care le folositi in prepararea hranei?
Surse utilizate:
http://www.naturalnews.com/045809_herbal_medicine_spices_/optimal_health.html – condimentele sanatoase

Articol preluat de pe blogul viataverdeviu.ro

Ștefan cel Mare – despre viața și faptele lui. 2 iulie – 510 ani de la moartea domnului Moldovei

La 2 iulie 2014 se împlinesc 510 ani de la moartea domnului Moldovei, Ștefan cel Mare (1457-1504), personalitate marcantă a Evului Mediu românesc.
La 20 iunie 1992, a fost canonizat de Biserica Ortodoxă Română: Dreptcredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt.
Cel mai de seamă descendent al descălecătorilor maramureșeni ai Țării Moldovei, intrat în istorie sub numele de Ștefan cel Mare, s-ar fi născut pe la 1434 la Borzești, fiind întâiul fiu al voievodului Bogdan al II-lea (1449-1451) și al soției sale Oltea.
Asociat la tron și purtând titlul de ”voievod” în vremea domniei tatălui său, viitorul domn luase calea pribegiei, petrecând câțiva ani în Transilvania, unde Iancu de Hunedoara (1441-1456) i-a oferit probabil adăpost în virtutea tratatului din 1450. Aici s-a familiarizat cu tacticile militare ale acestuia, care îmbinau elemente de artă militară din estul, centrul și apusul Europei.
Cu o forță militară pusă la dispoziție de către Vlad Țepeș (1448; 1456-1472; 1476), la care s-au adăugat partizanii săi din sudul Moldovei, Ștefan cel Mare a obținut o victorie categorică la Doljești (Dolhești), în ziua de 12 aprilie 1457, asupra oastei lui Petru Aron, obligându-l pe acesta să se retragă la Camenița.
Pe câmpul de la Direptate, situat mai degrabă în apropierea locului luptei abia încheiat, adică în zona Mirceștilor din ținutul Roman, Ștefan a fost proclamat domn legiuit al țării de către toate stările întrunite și ”a luat schiptrul Moldovei”, după ce a primit ungerea din partea mitropolitului Teoctist.
A găsit o țară sărăcită, sfâșiată de luptele dintre diverșii pretendenți la domnia Moldovei, o țară ce plătea tribut turcilor începând cu anul 1456. Domnitorul amână lupta antiotomană pentru independență timp de 18 ani (1457-1475) consimțind să plătească tribut Porții.
În asemenea circumstanțe, domnitorul a trebuit să inițieze ample măsuri de redresare a situației social-economice.
Pentru a-și asigura suportul politic necesar stabilității guvernării, Ștefan cel Mare a eliminat tendințele marii boierimi de anarhie și de nesupunere față de puterea centrală, a favorizat consolidarea economică a țărănimii libere (răzeșii), a încurajat clasa negustorească și legăturile comerciale externe.
În plus, a acordat o atenție aparte structurilor militare tradiționale ale țării (”oastea cea mică” — structură militară permanentă, și ”oastea cea mare” — chemată numai în caz de atac extern), susținând introducerea unei discipline mai riguroase și ameliorarea dotării.
Măsurile sale militare au vizat și întărirea capacității defensive a țării, prin consolidarea și modernizarea cetăților Hotin, Tighina, Soroca, Chilia, Cetatea Albă, Suceava, Neamț, Crăciuna.
De asemenea, pe plan extern încheie un sistem de alianțe și are în vedere consolidarea legăturilor cu voievozii celorlalte țări române. Îl învinge pe Matei Corvin la Baia (1467), iar pe tătari la Lipnic (1470).
În acest context, consolidat pe plan intern și extern, Ștefan refuză plata tributului.
Încep războaiele de apărare a Moldovei: marea biruință de la Vaslui sau Podul Înalt (10 ianuarie 1475), înfrânt în încleștarea de la Războieni (26 iulie 1476), dar prin retragerea în cetățile Moldovei și apărarea lor transformă înfrângerea în biruință.
Victoria obținută la Vaslui a fost relatată în letopisețul de la Bistrița astfel: ”Și au biruit atunci Ștefan voievod și au căzut atunci mulțime nenumărată de oameni și mulți și fără de număr au fost prinși de vii, care mai apoi au fost tăiați, numai pe unul îl lăsară viu, pe fiul lui Sac-bașa; și steagurile lor împreună cu schiptrele cele mari au fost luate, mai mult de 40 de schiptre … iar Ștefan se întoarse cu oștenii săi ca un biruitor în scaunul său din Suceava”.
Câțiva ani mai târziu, Mahomed al II-lea invadează Moldova și cucerește Chilia și Cetatea Albă (1448) provocând o spărtură în sistemul de apărare al Moldovei. După doi ani, Ștefan îi înfrânge din nou pe turci în Bătălia de la Scheia (1486). Întrucât Imperiul Otoman încheie pace cu Veneția (1479), cu Ungaria (1483) și cu Polonia (1487), Ștefan este nevoit să plătească suma de 5.000 de ducați și să încheie pace cu sultanul (1489).
În ultimii ani de domnie Ștefan respinge expansiunea polonă a regelui Ioan Albert, pe care îl învinge în bătălia din Codrii Cosminului (26 octombrie 1497).
La 2 iulie 1504, Ștefan cel Mare moare, lăsându-l pe tron pe fiul său Bogdan al III-lea cel Orb (1504-1517).
Victoriile militare spectaculoase ale lui Ștefan cel Mare, repurtate practic împotriva tuturor vecinilor săi (turci, tătari, maghiari, poloni) au fost pregătite întotdeauna de o politică externă foarte abilă, ce a permis voievodului ca, înconjurat de trei adversari redutabili (Ungaria, Polonia și Imperiul Otoman), să nu se angajeze niciodată într-un conflict pe două fronturi. Din punct de vedere diplomatic, Ștefan cel Mare a purtat negocieri și a încheiat alianțe, în funcție de împrejurări, cu o serie de state puternice din estul, centrul și vestul Europei (Hanatul de Crimeea, Imperiul Otoman, cnezatul de Moscova, Polonia, Ungaria, Veneția, Statul Papal). La acestea se adaugă și tratativele inițiate în vederea organizării unei alianțe antiotomane cu Uzun Hassan, șahul statului turcoman din Anatolia orientală și Iranul Occidental.
Vitejia sa pe câmpul de luptă a fost permanent dublată de râvna pentru credința creștină, în numele căreia ieșea la război și în virtutea căreia a zidit numeroase lăcașuri de cult (peste 40). Printre ctitoriile sale de referință se numără mănăstirile Putna (1470), Voroneț (1488), Tazlău (1487), Borzești (1494), Războieni (1496), Neamț (1497), precum și biserici domnești pe tot cuprinsul Moldovei: la Vaslui, Bacău, Iași, Dorohoi etc. A contribuit, de asemenea, cu danii substanțiale la zidirea unor locașuri de cult din Muntenia, Ardeal, de la Sfintele Locuri, precum și de la Muntele Athos.
A fost numit de Papa Sixt al IV-lea ”atlet al lui Hristos”. Din relatările cronicarilor este cunoscut ca om al rugăciunii și postului (se spune că își îndemna oștenii la post și împărtășanie înaintea războaielor), fiind povățuit de marele Daniil Sihastrul.
La nici trei decenii de la trecerea în neființă, la 3 februarie 1531, Ștefan cel Mare, era amintit de Sigismund I, regele Poloniei (1506-1548), ca Stephanus ille magnus (”acel mare Ștefan”). Bernard Wapowski, cartograful și istoriograful oficial al aceluiași rege, consemna că domnul moldovean era ”principele și războinicul cel mai vestit” din epoca sa.
Doctorul Matteo Muriano, trimis de Veneția la Suceava, în vara anului 1502, spre a-i acorda asistența medicală principelui moldovean, consemna în raportul său că acesta ”este un om foarte înțelept, vrednic de multă laudă, iubit mult de supușii săi, pentru că este îndurător și drept, veșnic treaz și darnic”. Văzut de contemporanii lui europeni ca un șef de stat care a reușit să se mențină la cârma țării 47 de ani, pe plan intern el a simbolizat stabilitatea, continuitatea, dezvoltarea economică, dreptatea, încât la înmormântarea sa în Moldova ”jale era, că plângea toți ca pe un părinte al său …” (Grigore Ureche).
În 1992, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a procedat la actul de canonizare al Voievodului Ștefan cel Mare.
Condițiile canonizării au fost: ortodoxia neîndoielnică a credinței, puterea de a suferi moarte martirică pentru dreapta credință, puterea de a înfrunta orice primejdie sau chinuri pentru mărturisirea dreptei credințe, puterea de a-și închina viața celei mai desăvârșite trăiri morale și religioase, puterea de a săvârși minuni în viață și după moarte, puterea de a apăra și de a sluji cu devotament eroic credința și biserica ortodoxă, răspândirea miresmei de sfințenie după moartea lui și confirmarea acesteia prin cultul spontan pe care i-l acordă poporul credincios.
Calitățile sale de organizator, protector al culturii și promotor al ortodoxiei, diplomat și conducător de oști, au fost recunoscute pe plan intern și extern încă din timpul vieții sale, rezistând atât la trecerea timpului, cât și la analizele istoriografiei moderne.
http://adevaruldespredaci.ro/

Voi deveniți jucători puternici și puri în acest joc pe care voi îl numiți VIAȚĂ~ Înaltul Consiliu Pleiadean

Mesaj primit prin Anna Merkaba
10341574_10152491933856210_8683776676537719139_n
În timp ce alaiul corpurilor cerești continuă să opereze pe cerurile voastre, influența radicală a energiilor acestora continuă să influențeze tot ceea ce sălășluiește pe Gaia. Datorită influenței puterilor menționate mult mai multe suflete au început să se trezească la adevăratele lor principii de identificare, care sunt particulele codificate din structura lor ADN. ADN-ul acestor persoane derulează într-un mod miraculos o coardă lungă de componente structurale interioare, și aduce cu putere ecoul de odinioară, precum și tonurile apelului de ascensiune ale zilei de mâine, legând aceste energii de momentul ACUM din timp. Legând lumile vizibile și invizibile și unindu-le cu foarte mare grijă.
Pentru că pe măsură ce trezirea continuă, voi începeți să experimentați lucruri pe care nu v-ați crezut în stare să le experimentați până acum. Pentru că în timp ce are loc verificarea noilor decrete informaționale care sunt instituite în principiile sub-atomice ale trunchiului vostru ADN, conștiința voastră începe să se expansioneze din ce în ce mai mult. Ceea ce vă duce la descoperirea a ceea ce sunteți de fapt aici să faceți. Vă conduce la descoperirea unor modalități inovatoare și creative de a vă îndeplini direcțiile pe care vi le-ați ales în mediul actual de pe Gaia.
Încet frica, panica, furia și alte astfel de modalități sunt disipate din psihicul vostru și sunt înlocuite de lumina sinelor voastre DUMNEZEEȘTI. Lumina Sinelui vostru CREATOR și Lumina a tot ceea ce există. Pentru că particulele SURSEI așa cum voi o înțelegeți a fi în propria voastră realitate activează rapid modalitățile creative în vehiculele voastre de timp și spațiu. Și din această cauză mulți dintre voi au început să se simtă ca și cum v-ați trezi dintr-un somn profund și pășiți într-o nouă realitate CREATOARE a existenței voastre.
Pentru că fiecare dintre voi va experimenta cum creativitatea își face loc în activitățile voastre de zi cu zi. Și chiar și treburile cele mai banale vor începe să apeleze la conștiința voastră iar voi veți descoperi frumusețea și minunăția din fiecare moment. Pentru că într-adevăr momentul ACUM din realitatea voastră de timp este încorporat în înțelegerea voastră a SINELUI și a realității în care sălășluiți. Pentru că voi sunteți propulsați în mod conștient către înțelegerea de a găsi împlinirea în fiecare moment al existenței voastre pământești.
Și în cele din urmă, într-adevăr a sosit momentul în care voi să vă puneți jobenele voastre CREATOARE și
să pășiți în aspectele voastre creatoare ale sinelui și să creați oportunitățile care ar trebui să vă conducă în direcția celor mai înalte aspirații ale voastre. Pentru că momentul este aproape, și este necesar ca voi să vă asumați un rol activ în schimbarea rutei și nu numai a propriilor voastre vieți de aici de pe pământ, ci a tuturor celor din jurul vostru. Pentru că într-adevăr voi deveniți jucători puri și puternici în acest joc pe care voi toți îl numiți VIAȚĂ.
În venerația a tot ceea ce voi sunteți, vă îndrumăm să vă dezlănțuiți forțele creatoare din adevărata voastră esență și vă spunem ”bine ați venit” în noua lume care ia naștere cu rapiditate în fața voastră. Pentru că puterile cerurilor au fost cu adevărat aduse în realitatea voastră prezentă și începând din acest moment voi ar trebui să experimentați schimbări uriașe în voi, care la rândul lor vor influența tot ceea ce se află în exterior.
Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.
Înaltul Consiliu Pleiadean
Traducere Monica Poka


Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/

În Kamceatka s-au descoperit minerale necunoscute


În Kamceatka s-au descoperit minerale necunoscute

O expediție internațională de oameni de știință care a vizitat vulcanul Tolbacikul Plat, care a încetat să mai erupă în anul 2013, a descoperit stalagmite și stalactite din minerale necunoscute pentru știință.

Anterior, oamenii de știință nu au reușit să coboare în peștera de lavă la un an după răcirea vulcanului.
Expediția a durat două săptămâni și s-a încheiat pe 29 iunie. La aceste studii au participat seismologi și vulcanologi din Ucraina, Belarus și Crimeea. Oamenii de știință planifică să continue studierea vulcanului în anul 2015.

Economia americană are nevoie de război

us-collapse1Establishment-ul american a început o campanie de promovare a războiului în calitate de „elixir magic” pentru resuscitarea economiei americane.

Chiar şi cele mai respectabile instituţii media din SUA încep să inoculeze maselor populare ideea că pacea globală reprezintă un pericol pentru economie.

Tyler Cowen, columnist la The New York Times, explică în recentul său articol că „lipsa războaielor majore ar putea afecta negativ creşterea economică”. Această logică se înscrie perfect în matricea de gândire neo-liberală şi neo-keynesiană care domină în establishement-ul politic şi academic american. Economistul John Maynard Keynes care a pus bazele ideologiei economice după care se ghidează Washingtonul de azi era convins că economia poate fi stimulată prin proceduri ciudate, cum ar fi îngroparea şi apoi scoaterea din pământ ale unor containere pline de bancnote. În logica lui Keynes, o asemenea „industrie minieră” ar putea deveni motorul unei economii care suferă de depresie. Nu este surprinzător ca urmaşii acestui ilustru economist să fie convinşi că un război major ar putea revitaliza economia americană.
Deşi în SUA au existat economişti care explicau cetăţenilor cu maximă seriozitate faptul că uraganul Catrina va contribui la creşterea PIB-ului american, cei care scriu şi promovează asemenea materială în presa „quality” din Statele Unite nu-şi doresc ca războiul să se desfăşoare pe teritoriul american. Dacă acceptăm această aserţiune, atunci situaţia devine clară, iar aprecierile referitoare la utilitatea economică a unui război devine explicabilă în baza unei logici macabre, dar eficiente. În cadrul celor două războaie mondiale în care SUA au participat în calitate de instigator şi finanţator al tuturor părţilor beligerante, au fost distruse active ale concurenţilor companiilor americane, au fost anihilate circuite de producţie, iar potenţialul economic şi uman al concurenţilor geopolitici ai Statelor Unite a fost redus drastic. Astăzi, vedem tentative americane de a lansa conflicte noi sau de a dezgheţa conflicte existente în aşa fel încât America să rămână unica insulă de stabilitate într-o lume cuprinsă de conflicte militare regionale şi războaie civile. Aşa se explică implicarea americană în aşa-zisa Primăvara Arabă, războiul din Irak, războiul din Siria şi războiul civil din Ucraina. La fel, devine perfect explicabilă dorinţa de a separa potenţialul economic european de resursele energetice ale Rusiei prin impunerea unor sancţiuni artificiale.
SUA se apropie de faliment şi se pare că liderii americani au ajuns la concluzia logică: pentru ca economia americană să supravieţuiască, restul lumii trebuie să ardă în flăcările războaielor regionale.
Autor: Valentin Mandrasescu
Sursa: Vocea Rusiei
http://gandeste.org/

Să luăm taurul de coarne!

b-ull-by-the-hornsE timpul, dragi români, să ne gândim foarte bine şi pragmatic, lucid, la ce tip de sistem dorim în România. Este clar ca lumina zilei că actuală formulă de adunături de politicieni nu este deloc în folosul cetăţeanului al naţiunii întregi. Avem un Stat, cu structuri instituţionale, total nefuncţionale, iar legislaţia este prea stufoasă, alambicată şi aplicată preferenţial, de regulă doar cetăţeanului simplu, fără bani şi fără sprijin politic. Pentru „ceilalţi” avantajele puterii sunt infinite!

A trecut deja un sfert de secol, de când suntem conduşi (subjugaţi) de un diabolic sistem, coruptibil, şantajabil şi manipulabil, de cea mai joasă speţă. Nu trebuie nici măcar să facem un efort prea mare de gândire, pentru a vedea realitatea cotitdiană. Sunt tot felul de analişti, jurnalişti şi intelectuali care critică acest sistem, dar este doar o critică formală, adesea doar în diverse articole de presă şi/sau la o suieta politică, prin cafenele sau prin diverse emisiuni TV.  Discuţii şi comentarii ca după meciurile de fotbal, care, de fapt, alimentează contra-argumentele politicienilor vinovaţi de această stare de fapt în care se zbate România în 2014. O mulţime de naivi şi creduli care cască gură la aceste comentarii devin susţinătorii sau adversarii acestor „comentatori”şi politicieni, de asemenea.
Deşi contestaţi, formal, politicienii îşi văd mai departe de „afacerile lor”, elaborându-şi legi proprii şi încasând sume nesimţite de la bugetul sărăcit al ţării. Prin urmare, rezultatul acestor critici este zero… Nimeni nu face nimic, se mai sacrifică un politician, de regulă din tabăra adversă, pentru a mai tempera unele atenţionări supeficiale, venite în special din partea unor oficiali externi. Mass-media românească este dominată de consorţii de presă, bine plătite de către politicieni, emanând tot felul de tabloide şi/sau emisiuni, cu surogate de subiecte, majoritatea doar din lumea mondenă a unor VIP-uri autohtone, în care joacă mereu roluri principale, în propriile telenovele. În rest, mici sau mari găinării, pentru a atrage atenţia cetăţeanului şi pentru a intoxicz creierul şi aşa mahmur al multor români….
Doar vânzarea ţării continuă aşa cum a fost planificată de către infractorii politicieni. Se apropie cu paşi repezi, prea repezi, toamna şi iarna 2014, când un nou val de scumpiri va lovi omul de rând. Marii mahări care au pus laba pe averea statului, energia şi combustibilul, deja au ridicat preţul la gaze, în timp ce, în totală bătaie de joc, politicienii anunţă o majorare de salariu de mizerie şi acea doar teoretică, practic rămâne că în trecut. Dar, facturile trebuiesc achitate… Iar în tot acest timp se fac comentarii peste comentarii, analize peste analize, pronosticuri peste pronosticuri pentru alegerile din toamnă. Românii încă sunt subjugaţi manipulării în masă prin TV şi net, oamenii (unii) încă mai cred în venirea unui „Mesia ” al politicii româneşti care va readuce ţară pe făgaşul normalităţii…
Păi, acest sistem nu este el însuşi normal, de unde să scoţi acel „mesia” când ştim deja: „Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă”. Este clar că trebuie să renunţăm la tot felul de comentarii, la tot felul de critici inutile, şi să „Luăm taurul de coarne”. Mai pe româneşte să trecem la fapte, la acţiune pentru a elimina odată acest sistem de adunături infracţionale, total dăunătoare, nouă şi copiilor noştri.
Avem în faţă noastră, de la copii de clasa a-IV-a, a VIII-a şi de liceu care sunt mereu evaluaţi şi paraevaluati. Li se dau teste peste teste, examene şi alte forme de evaluare. Dar, un politician care accede în structurile de conducere ale statului, poate ajunge acolo în vârf, doar printr-o învârtitură de condei, doar printr-o ştampilă de partid, fără nici un  test de evaluare, nici măcar teste psihologice de la şcoala de şoferi! El, politrucul român, poate să fie doar un simplu tarabagiu la piaţă politică, fără nici o calificare/calitate deosebită, dar, nu-i aşa?, el poate accede aşa, precum gaşca prin apă. Orice infractor poate ajunge conducător de partid şi de …Stat. Nimeni nu evaluează acest tip de personaj! Accesul este „free”! Dacă ai bani şi susţinere ajungi ministru, director, consilier, preşedinte, primar etc. Doar oamenii importanţi nu au nevoie de nici o evaluare, doar ia propus partidul!
Mai apoi ne mirăm şi ne întrebăm: de ce naţiunea şi ţara aceasta au ajuns aşa? Tot noi suntem „pro” şi „contra”, îi promovăm, îi aplaudăm pentru circul politic pe care-l profesează pe banii noștri! Se pare că ne-am obişnuit cu acest privilegiu de a ajunge acolo sus gratis, fără muncă. Se pare că tot mai mulţi visează să ajungă acolo, precum soldatul ce visează să ajungă mareşal. Această obişnuinţă ne-a amorțit şi adormit spiritul combativ de luptător. De ce să muncim să schimbăm ceva ce este gratis pentru toţi, dar privilegiaţi, doar pentru unii? Să rămână aşa, acelaşi sistem… Se pare că  joacă de-a toreadorul în jurul taurului, a început să ne placă!
Nici toreadorul şi nici taurul nu vor muri, iar noi aplaudăm furtunos acest jalnic spectacol! Dacă nu vom avea curajul să coboram noi în arenă să luăm taurul de coarne, atunci chiar ne merităm soarta!
Autor: Viorel Sandu
http://gandeste.org/

FEDERATIA GALACTICA SI MAESTRII ASCENSIONATI
 
Dratzo! Am venit în această zi cu o veste bună! Diversii nostri asociati terestrii, pregătesc cu sârguință, livrarea binecuvantarilor voastre. In această săptămână, dorim ca mesajul nostru sa puna accent asupraoriginilor voastre. Suntem cu toții descendenți ai unei creaturi acvatice, care seamana cu o gorila si care a trăit pe a treia planetă de la soare,stea pe care voi o numiti Vega.

Aceasta planeta a fost o lume a apei, populata cu ceea ce voi ati putea numi, creaturi foarte neobișnuite. Cel mai rău/periculos dintre aceste creaturi, era un prădător mare, iar strămoșii noștri au urcat pe o serie demunți abrupti pentru a evada. Acolo, ei au dezvoltat un mare talent pentru pescuit și au început să-și petreacă o mare parte de timp pe mare. În cele din urmă ei și-au pierdut blana lor densa și au preluatunele dintre caracteristicile mamiferelor marine.

În urmă cu aproximativ șase milioane de ani, i-au vizitat cetaceeleterestre din sistemul Solis. Aceste ființe blânde, i-au intrebat daca doresc să devină ființe pe deplin conștiente și eventual, în cele din urmăsa migreze spre fostele lor case. Ei au fost reticenți la început. Cu toate acestea, intervenția Ierarhiei Spirituale i-a convins să facă acest lucru. Ei au fost apoi racordati la conștiința deplină și s-au întâlnit cu suflete dinalte stele, care proveneau de pe stelele care înconjurau Vega.

Aceste reuniuni au dus la formarea Confederației de Lumina, care aînceput să-si extindă treptat influența în constelația Lyra. Acum patrumilioane de ani, au ajuns la stelele Sirius și s-au transformat într-o nouă organizație, Federatia Galactica a Luminii. Aceasta a fost uniunea sacra, care în cele din urmă a colonizat sistemul Solis. Aceste colonii au fostdevastate de către Alianța Ancharan și forțate să fugă.

Coloniștii întorsi în urmă cu aproximativ 900000 ani, au decis să se stabilească numai pe Gaia. Acest grup si-a instalat sediul în interiorulPământului și de asemenea s-au stabilit pe o mare insula- continent, cunoscuta de voi astazi ca si Lemuria. Această colonie de la suprafață, a început să se extindă încet. Sarcina sa, era de a sprijini și de a menținediferite ecosisteme.

În urmă cu circa 300.000 de ani, Pamantul a fost colonizat de ființe,provenind din Centaurus și Pleiade. Cele mai multe dintre aceste fiinte, s-au instalat pe marea insula-continent, situata astăzi in OceanulAtlantic. Locuitorii săi, au numit această nouă colonie "Atlantida".Curând, au devenit un rival tăcut al Lemuriei. În urmă cu aproximativ 50.000 de ani, Lemurienii au dat fiecareia dintre coloniile sale, un statut egal. Atlantii, au văzut acest lucru ca pe o posibilă oportunitate de a-siexercita dominația lor, asupra terenurilor de la suprafața Pamantului.

În urmă cu aproximativ 25.000 de ani, atlantii și aliații lor întunecati, au lovit și au distrus terenurile de la suprafață ale LemurieiLemurienii s-au retras in tărâmul din interiorul Pământului. Acest lucru a lăsat atlantii la conducerea terenurilor de la suprafață. De-a lungul mileniilor, Atlantii au început o politică de izgonire a numerosilor copii ai elitelor conducătoare,care li s-au opus si le-au luat o peninsulă în Marea Mediterană numita"Ionia." Atlantii in cele din urma au atacat această colonie.

Oamenii de stiinta din Ionia, s-au pregătit pentru această eventualitate, cu o serie de dispozitive speciale. Datorita acestor dispozitive, au fost în măsură sa contracareze această amenințare. Atlantida a fost consumata de propria armă și la scurt timp s-a scufundat sub ape. Locuitorii dinAtlantida și aliații lor de la nivel mondial au fugit într-o altă lume, careorbiteaza in jurul unei stele din constelația Centaurus, cunoscuta de voi ca si Beta Centauri.

Acest dezastru a lăsat în urmă două grupuri de ființe. Primul grup este compus din hibrizi umani, numiti în legendele voastre, Anunnaki. Al doilea grup era constituit din strămoșii vostrii cu o constiinta limitata.Aceste grupuri, cu ajutorul cerului, au format curând o relație simbiotică.

Raiul a dorit ca părinții voștri să supraviețuiască și să învețe o serie delecții vitale, care vor fi utile atunci cand Lumina va reveni în plina forta, in lumea voastra. Această relație ciudată, care a constat pe de o parte înAnunnaki ca "zei" și de cealalta parte de strămoșii vostri ca si urmași ai lor devotați, a continuat de aproximativ 13.000 de ani. A venit timpul sa punem capat acestui lucru și pentru voi sa reveniti la starea voastra anterioara.

Această etapă a călătoriei voastre lungi, este doar începutul modului în care veti fi fiinte pe deplin conștiente, încă o dată. Suntem aici pentru a va fi mentori și pentru a permite întoarcerea voastra. Anunnaki au lăsat în urmă un grup de guvernare, care s-a transformat peste milenii în ceea ce cunoasteti ca si Cabala întunecata. Acest grup este izgonit de la putere. Este conștient de faptul că i-a sosit timpul.

La ora actuala acest grup va fi dat la o parte și urmeaza sa fie inlocuit decatre aliații noștri terestrii. Piesele sunt la locul lor pentru marea schimbare, care se va întâmpla "cat ai clipi". Această transformareinclude Ființe sacre, care vin din toate părțile globului vostru.Programele lor vă vor elibera și v-a asigura prosperitatea și noua guvernare.

Binecuvântări! Suntem Maestrii voștri Inaltati. Lumea voastra suferăefectele ultimelor vestigii ale Cabalei întunecate. Misiunea noastra este de a va oferi mijloacele pentru a merge dincolo de domnia lor atroce. Înplus, Cerul ne-a trimis mari flote de nave, care ne va aduce mentori,pentru a ajuta de asemenea, la tranziția voastra, spre conștiința deplină.Noi ii vom intampina. Acești frați ne va da posibilitatea sa depășim oriceputere pe care ar putea-o avea încă, cabala întunecata.

O mișcare naturală binecuvântată este în curs de desfășurare, care va muta spre conștiința deplină. Sarcina noastră divină este de a supraveghea aceste evoluții și de a ne asigura  acestea vă afecteazăpozitiv. Scopul este aceala de a va asigura succesul. Colaboratorii nostriau instrumentele necesare pentru crearea unei noi ere pentru umanitate.Această nouă era se formeaza deja în jurul vostru.

Agenții intunericului se tem de arestare. Ei sunt intr-o stare de panica cu privire la faptele care urmează să fie prezentate in timpul procesului lor șiștiu  acest taram actual, se prabuseste într-adevăr. Perioadaîntunericului s-a incheiat. O nouă eră de libertate, pace și prosperitatese manifestă.

Vedem cum aceasta se formeaza. La un anumit moment, foarte special,noi ne vom adresa voua și va vom confirma ceea ce Cerul a facutpentru oficializarea numeroaselor sale decrete sacre. Întunericul a înființat un numar mare de societăți bazate pe război, diviziune și urănejustificată. Trebuie sa aplicam măsuri corective, pentru milenii de abuzsever. Voi detineti in voi ura ascunsa și credințe ciudate, stabilite de către liderii vostri anteriori. Va trebui sa va predam lecții, astfel incat egalitatea pentru toti si bunăvoința reciprocă, sa poata reapărea.

În această lumină, va puteți re-asambla și puteti începe să puneti bazele unei noi societati globale. Această societate va va recunoaștesuveranitatea spirituală și drepturile voastre divine. Aceasta va asigura de asemenea prosperitatea voastră, oferindu-vă mijloacele desiguranta pentru voi și pentru familiile voastre. Aceasta este tot oprefață, pentru ceea ce mentorii vostri galactici va vor învata.

Acesta este doar momentul în care veti începe să înțelegeti cine sunteți cu adevărat și modul în care sunteti conectati unii cu altii. Ascensiuneavoastră  va oferi în cele din urmă un cod special, pentru a forma ceea ce noi impreuna cu mentorii vostrii, va vom învăța. Bucurati-va și fiticonștienți de modul în care Raiul a construit acest lucru și a deschiscalea pentru marea intalnire cu noi toți. Din Agartha am privit cumîntunericul v-a manipulat și v-a ținut separati.

Această nedreptate se încheie acum. Am vizitat multe părți ale acestuiglob pe parcursul anului trecut și am văzut cum lucrurile se schimba. Cerul lucreaza in moduri ciudate si minunate. Cabalaîntunecata nu poate scăpa de soarta sa. Chiar și așa, aceste canaliisunt frații și surorile noastre care, in momentul aparitiei constiintei depline isi vor reveni. Știm acest lucru și vedem scopul din această partefinală a călătoriei noastre comune: să învatam un fapt simplu, ca suntemîntr-adevăr Toti Unul! Osana! Osana! Osana!

Astăzi, am continuat mesajele noastre. Rămâneti mereu conștienți de faptul că Raiul este ghidul nostru sacru. Serviciul nostru divin este de a primi înapoi întreaga umanitate. Am venit pentru a va învata, pentru a va fi mentori și pentru a vă pregăti pentru marele salt spiritual final,conștiința deplină! Vine momentul ca noi să actionam și sa va conducem pe toti in această nouă Era binecuvântata! 
Stiti, dragii mei, că nenumăratele resurse și prosperitatea infinita a Cerului sunt într-adevăr ale voastre! Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja!
 
 
Traducere: Light Writer
mesagerulluimihail.blogspot.ro
 

Sursa: http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/