vineri, 22 noiembrie 2013

Meditatie globala pentru declansarea unei Revolutii a Luminii si a Noii Renasteri


ASCENSIUNEA PLANETEI LANDRAS


landras
Am repostat acest mesaj vechi din 2011 despre ascensiunea planetei Landras. Dupa parerea mea cred ca  asa se va intampla si pe planeta Pamant,sau ceva foarte asemanator.Evenimentul presupun ca va arata cumva la fel , va fi provocat,adica acel flux va fi trimis aici pe planeta numai dupa ce noi reusim sa ajungem la un anumit punct cand noile structuri de conducere ale lumii sunt gata pregatite sa intre in vigoare imediat dupa Eveniment,acest lucru este anuntat mereu de Federatie.In momentul cand noul sistem financiar va fi gata de start  si cand noile guverne provizorii sunt gata in spatele scenei, atunci vor trimite fluxul spre Terra sa se de-a trezirea  , cred ca va arata cum este descris ca sa intamplat pe planeta LANDRAS,sau asemantor cu ce sa intamplat acolo.Nimeni nu a dat niciun detaliu cum va fi Evenimentul, dar toata lumea spirituala spune acelasi lucru , ne vom trezi , va veni momentul trezirii ,deci ceva ne va trezi si acel ceva nu este decat Evenimentul despre care nu se spune ce ar fi,sa precizat ca este un flash,dar ce anume presupune acest flash nu sa spus deloc,dar nu uitati ca au zis ca dureaza 15 minute,pe planeta Landras a durat 9 minute acel sunet care ia trezit.
PLANETA LANDRAS
Prima din cele 389 de planete a realizat deja ascensiunea. Aceasta planeta se numeste Landras si este acum in faza de adaptare. Sistemul solar al planetei Landras nu este departe de al nostru. Fereastra de timp a Landrasu-lui a fost in 2007 si in 2011 ascensiunea a avut loc. Pe Landras multe lucruri sunt foarte similare cu ceea ce cunoastem noi. Pe Landras sunt aceleasi legi.
Fiintele au organe si un corp care s-a format. Ei cunosc Lemuria, promisiunea, frecventa cea mai veche, diferitele frecvente, epocile variate. Deci, Dumnezeu a trimis pe cineva pe fiecare planeta, cel pe care noi l-am numit Iisus sau Christ sau Fiul lui Dumnezeu. Pe Landras, numele este Perla lui Dumnezeu. Fiintele de pe Landras aduc cu noi foarte mult.
Cateva abilitati sunt mai dezvoltate decat ale noastre, altele mai putin. Fiintele primesc deasemenea un bun antrenament. Totul este foarte similar cu ceea ce se intampla cu noi aici. Eu vorbesc cu mediumul Norina din Landras si cu alte fiinte foarte, foarte mult despre ascensiunea planetei lor. Norina apartine, deasemenea, celei mai vechi frecvente de acolo. Aceasta este foarte interesata de ceea ce am eu de spus. As dori sa impartasesc acestea cu voi.
ASCENSIUNEA
Inainte de ascensiune, fiintele de pe Landras au simtit, in felul in care o facem si noi, ca timpul se accelereaza foarte repede. Ceea ce trebuia sa fie o ora, acum se simte ca fiind o jumatate de ora. Acest sentiment ca totul se desfasoara incredibil de repede, totul se manifesta foarte rapid este acelasi cu al nostru. Norina mi-a spus ca ceva foarte special s-a schimbat dupa ferestra de timp 2007 si ei au luat totul mai in serios.
Din 2007 un enorm numar de fiinte s-au deschis mai mult spre spiritualitate. Fiintele de pe Landras erau deja foarte avansate in constiinta. Pentru a se pregati pentru ascensiune ei deja au schimbat situatiile modului lor de trai inainte de ascensiune si au infiintat mari comunitati in care isi impart casele. Acest lucru i-a ajutat foarte mult. Planeta nu este atat de dens populata ca a noastra.
Multi asa-numiti vorbitori si vindecatori se aduna pentru a trai si lucra impreuna. Ascensiunea a fost initiata cu sunetul perfect si a fost un enorm cutremur pe Landras, asa cum si aici este pe cale sa aiba loc.( nu a existat si nici nu va fi cutremur). Nu exista vulcani acolo, deci, in consecinta, nu exista eruptii vulcanice si nici un posibil intuneric cauzat de cenusa vulcanica. Prin sunetul perfect, energia lui Lucifer a fost transformata. Tot ceea ce a fost necesar a fost transformat. Aproape toate vechile structuri au colapsat.
Nimic nu mai este asa cum a fost odata. Trezirea fiecarei fiinte a avut loc dintr-o data , foarte rapid. Cand sunetul perfect s-a auzit, ele l-au simtit dincolo de ceea ce si-au imaginat, foarte neplacut. Acesta a inceput sa vibreze si a devenit mai rasunator si mai rasunator : acest sunet a devenit atat de intens, incat fiintele de pe planeta nu au fost capabile sa mai reziste si au ingenunchiat atat timp cat a durat.
In acelasi timp, ele au intrat intr-o transa profunda, pe durata careia a existat un punct de liniste care a durat 9 minute conform timpului nostru. In acest interval, fiecare fiinta, fie ca era spirituala sau nu, a avut o vedere interioara. A fost capabila sa se vada de la inceputul creatiei sale, prin toate incarnarile si in fiecare epoca. Deci, fiecare a avut posibilitatea sa simta o adanca trezire, chiar daca dormeau inainte. Apoi transa s-a disipat. Nu a existat uitare datorita transei, fiecare fiinta a fost constienta de ea insasi, a stiut ce s-a intamplat. Acum ei poarta realizarea si trezirera in ei insisi.
Cum au experimentat copiii ascensiunea este deasemenea un raspuns interesant. Cu cateva nopti inaintea ascensiunii, copiii nu au dormit deloc. A fost mai usor pentru copii. Ei au avut deasmenea o vedere in interior, dar asa cum se intampla cu majoritatea copiilor noii ere, ei au fost foarte fericiti in privinta aceasta. Pe Landras exista deasemenea Lucratori in Lumina, asa cum sunt si la noi. Ei isi spun ante-mergatori. Ca si noi, ei au fost antrenati si pregatiti pe calea lor.
Chiar daca au fost surprinsi ca ascensiunea a avut loc atat de rapid, cu toate acestea au fost capabili sa simta ca ceva se intampla. Diferite fiinte mi-au spus ca, chiar si cele mai antrenate fiinte au avut probleme cu aparitiile energetice si formele de lumina pe care deodata au fost capabile sa le vada. S-a intamplat totul dintr-o data, intr-un timp foarte scurt.
FAZA DE ADAPTARE
Dupa vederea in interior, haosul total a disparut. Planeta a ascensionat si toate fiintele, inevitabil, s-au trezit. Dar multe nu aveau incorporate tiparele pe care voi le primiti prin dezvoltare spirituala. Cand o fiinta a avut o vedere interioara si deodata stie ca tot ceea ce a auzit despre spiritualitate si despre ascensiune este adevarat, aceasta doreste sa fie antrenata cat mai repede posibil, in claritatea constiintei sale.
Aceasta este cea mai mare problema a momentului, deoarece pentru clarificarea constiintei nu exista suficient “echipaj”. Aceasta este o mare provocare pentru ante-mergatori. Pentru ca ascensiunea soseste atat de surprinzator si imbulzeala este atat de mare, incat ei sunt adusi in nava de lumina a lui Adonai Ashtar Sheran.
Acolo ei sunt pregatiti si antrenati inca o data, pentru a se reintoarce pe planeta, pentru a sustine multele fiinte in clarificarea constiintei. Iata cum cineva isi poate imagina ce inseamna atunci cand lumea spirituala spune: munca reala incepe pentru noi, Pionierii, dupa ascensiune. In faza de adaptare in care ei sunt acum, fiecare fiinta are oportunitatea de a se expanda, de a se adapta si de a stabiliza trezirea.
Sentimentele fata de timp nu s-au schimbat acolo, dar ei au o constiinta diferita pentru toate. Pentru ei, timpul nu mai este atat de important dupa ascensiune. Ei sunt in faza de adaptare acum si isi directioneaza concentrarea pentru a inalta toate fiintele in energia lor, pentru a se expanda si a-si face munca lor. Acum, ei inceraca sa stabileasca o noua ordine pe Landras si sunt utilizate noi tehnologii. Exista multi ante-mergatori care se afla adesea in nava lui Ashtar si stocheaza cunoastere si noi tehnologii.
Noi avem deasemenea multi Pionieri care fac acest lucru. Cand Landras s-a trezit ca planeta , aceasta noua tehnologie a fost eliberata foarte repede. Ei creaza acum noi tehnologii care se manifesta foarte repede datorita antrenamentului lor si nu pot fi usor de imaginat pentru noi. Norina a vorbit mult despre noua tehnologie si despre importanta incorporarii si conectarii aspectelor. Aceasta ei o vad ca pe ceva inaltator si ca pe cel mai important lucru: incorporarea energiilor din Realitatea Divina.
Numai acum ei stiu cat de important este. In momentul in care sunetul perfect a rasunat, cunoasterea este eliberata si totul se desfasoara incredibil de repede. Actualmente, 80 % din Arcturieni, care in mod normal lucreaza pe Mama Pamant, au calatorit pe Landras pentru a-si face munca acolo. Sunt necesare fiinte care pot calatori in interiorul planetei pentru a efectua stabilizarea energiei si a constiintei. In acelasi timp, aceasta energie este legata de reteaua planetara prin care Landras nu-si poate scadea energia.
Daca o persoana de indoieste de ceea ce a perceput in transa, atunci toata aceasta indoiala este transformata imediat. Nimic nu se mai intampla inconstient. Fiintele nu mai cad inapoi in folosirea intelectului. In momentul trezirii, aspectul suflet a fost conectat cu celelalte aspecte. Sufletul este decisiv pentru tot. O foarte inalta vibratie a iubirii exista acum pe planeta. Fiintele de pe Landras inspira prana mai mult si o vad ca o materie, desigur, asa cum deja au facut asta inainte de ascensiune.
Ce inseamna ascensiunea planetei Landras pentru noi? Fiintele de pe Landras stiu ca toate celelalte planete si noi deasemenea simtim ascensiunea. Fizic, aceasta se poate percepe ca o ameteala extrema si o oboseala sau o confuzie. Este deasemenea posibil sa simtiti un dor profund sau euforie. La toate evenimentele, noi simtim asta. Doar daca nu suntem capabili sa ne conectam cu ceea ce se intampla, pentru ca nu stim asta.
Ascensiunea primei planete a avut consecinte pentru noi toti. Primul pas este cel mai important. In acest moment noi suntem pe al 11-lea loc in ascensiune. Dar Norina a spus ca, cu atatea lucruri care se intampla aici pe pamant si deasemenea impreuna cu energia Eleua, portile din Lentos si Lumina Prosonodo este foarte posibil sa ajungem pe locul 5 sau 6 in curand.
Ea spune ca ne miscam constiinta foarte, foarte repede si ca acea ferestra de timp depinde de constiinta noastra. La ei a fost anul 2007, la noi va fi 2012.
Pentru alte planete exista deasemenea o fereastra de timp in 2019. Dar depinde – cu cat mai mult se inalta constiinta, cu atat fereastra de timp se schimba. AN`ANASHA.


ACTIVAREA PORTALULUI AION 11-23-2013


Sheldan Nidle – actualizare pentru Ierarhia Spirituala si Federatia Galactica, 19 noiembrie 2013

lotus-earth
Selamat Bratzo! Am venit cu un raport asupra a ceea ce capătă formă în jurul globului vostru. În prezent, întunericul este obligat să renunţe la o mare parte din averile sale pământeşti şi la putere. Prin urmare, toate guvernele majore din lumea voastră sunt fie în stare de faliment sau aproape de faliment. Acest fapt este ascuns pentru a menţine actualul şiretlic fără a trezi mânia şi panica, care vor rezulta atunci când acest adevăr este făcut public. Adevărata bogăţie a societăţilor voastre pe glob va apărea numai atunci când o resetare monetară globală se manifestă, care va fi fondată pe monede naţionale garantate de aur. Această realitate este destul de aproape de a fi dezvăluită publicului. Atunci când aceste anunţuri sunt făcute, vor vorbi, de asemenea, de o nouă serie de guverne provizorii (interimare). Chiar acum, negocieri sensibile se încheie care permit ca toate acestea să se întâmple. Aliaţii noştri pe Pământ se află acum într-o poziţie de putere şi fac ceea ce este necesar pentru a face această tranziţie dificilă să se deruleze cât mai bine posibil. Momentul special va sosi în curând pentru noi toţi să dăm acestei planete şi populaţiei sale de la suprafaţă un cadou din cel mai miraculos. Vechea ordine a slujitorilor Anunnaki-lor, care a condus atât de cinic acest tăram de la suprafaţă încă nu şi-au dat seama că timpul pentru eliminarea lor a sosit. În prezent, există o serie de mandate de arestare, cu o serie de organizaţii naţionale care se ocupă cu justiţia şi legea. De asemenea, sunt în curs de desfăşurare negocieri, care vor conduce la un set masiv de demisii ale liderilor marilor instituţii financiare şi de numeroase guverne. Aceste arestări sunt aproape de realizare. Elementele cheie sunt eliberarea fondurilor de prosperitate şi începuturile de emitere oficială a noilor monede, care sunt legate de o resetare a monedelor pe bază de aur. Cabala întunericului realizează precaritatea poziţiei sale. Cu toate acestea, ei rămân la fel de aroganţi ca intodeauna. Prin urmare, avem nevoie pentru a finaliza această întreagă operaţiune cu aplomb şi cu perspicacitate juridică adecvată. Reprezentanţii noştri şi cei care sprijină eforturile lor se pregătesc să apese pe buton la momentul divin potrivit. Ne aşteptăm din plin ca acest lucru să se întâmple în curând! Legăturile noastre urmăresc cum se mişcă banii, şi poziţiile negociatorilor noştri sunt mult întărite. Următoarea perioadă de timp, este una în care multe evenimente grandioase vor avea loc. Acest set de momente este într-adevăr un moment de recunoştiinţă la nivel mondial. Vedem cum ceea ce a luat atât de mult timp pentru a veni la un loc acum se manifestă. Întunericul şi numeroşii săi asociaţi vor fi arestaţi şi deţinuţi pentru un proces care se va realiza rapid, si care va încheia mileniile lor de guvernare. Acest proces trebuie să se întâmple într-un mod corect şi legal. Ţineţi cont de faptul că actualul vostru tărâm din punct de vedere legal este încă „imperiul Romei” şi numeroasele sale afiliate suverane. Acest lucru trebuie să fie luat în considerare în mod corespunzător, astfel încât perioada de transformare a constiinţei care vine să poată fi realizată într-un mod sacru şi divin. Aceasta este intenţia şi calea Cerului. Astfel noi şi aliaţii noştri,  acţionăm în consecinţă, şi fiecare acţiune este luată în acest sens. Fiecare document este scris urmând strictele edicte cereşti. Noi suntem mulţumiţi cu ceea ce se face. Acum partea cu adevărat interesantă poate începe. Suntem foarte aproape de schimbări in realitatea voastră, care vor culmina cu o dezvăluire guvernamentală oficială. Această dezvăluire ne va permite să apărem şi să ne explicăm vouă. Acesta permite, de asemenea, Maestrilor Inălţaţi in a vă redirecţiona către adevărurile indelung răsucite în multe din textele voastre sacre. Asta va permite o mare schimbare în modul în care vedeţi această lume şi chiar pe voi înşivă. Acesta este un eveniment major în viaţa voastră, şi trebuie să fie făcut în mod corect şi divin. Trebuie să aibă loc în timp util şi să vă permită de asemenea să absorbiţi pe deplin semnificaţia faptelor întâmplate. Aceasta va fi cea mai atotcuprinzătore schimbare pe care aţi întâlnit-o vreodată. Va fi un vestitor divin a unei realitaţi pe care majoritatea dintre voi nu o pot înţelege uşor, şi va fi nevoie  să revizuim în detaliu aceste evenimente pentru a vă ajuta să înţelegeţi ceea ce se întâmplă. Aceste evenimente vor începe o nouă epocă pentru umanitate, şi vă vor pregăti pentru domeniul deplinei conoştiinţe de care veti fi aproape să intraţi. Acest miracol se va manifesta acum! Hossana! Noi suntem Maeştrii voştri Inălţaţi! Am venit în această zi să vă spunem multe lucruri binecuvântate! Sacrii noştri asociaţi lucrează cu sârguinţă pentru a face gata un nou sistem financiar global. Acest sistem este umplut cu constrângeri tradiţionale de timp, după cum vom intra în perioada de sărbători. Este într-adevăr timp pentru a onora intenţia Cerului şi pentru a permite acestei lumi să manifeste o prosperitate la nivelul intregului glob. Chiar mai mult, acesta este un moment potrivit pentru a începe un proces care binecuvântează această lume, cu adevărurile secrete despre motivele necunoscute de celebrare a acestei perioade de sărbători. Ne apropiem de solstiţiul de iarnă si cu el de amintirile despre vârstele de aur trecute, şi de căderea atât a lui Mu cât şi a Atlantidei. De asemenea, suntem pregătiţi să realizăm cum am provenit cu toţii din stele. Cerul ne-a binecuvântat şi ne-a trimis in acest loc atât de sacru. Ne apropiem acum de ziua ei de naştere şi în timp divin avem nevoie să înţelegem semnificaţia completă a acestui lucru. Tradiţiile noastre binecuvântate trebuie să fie făcute cunoscute într-un mod cu totul nou. Lecţiile noastre vor extinde ceea ce ştiti şi vă vor pregăti pentru responsabilităţi  date nouă de către Cer. Această societate a lumii ştiu putin despre ei înşişi ca oameni. Adevărul trebuie să fie oferit în culori vii, de durată, care introduc „clicuri” minţilor lor colective. Aceste „clicuri” vor trezi amintiri sufleteşti care povestesc despre cum am ajuns aici şi ce sa întâmplat cu noi de-a lungul mileniilor. Sarcina noastră sacră este de a oferi mijloacele de a învăţa astfel încât să puteţi înţelege spre unde vă îndreptaţi şi de ce. Această societate a globului are o moştenire care este necunoscută vouă în prezent. Cu toate acestea, se află încă adânc în mintea voastră interioară superioară. Lecţiile care vi le vom da vor debloca aceste amintiri profunde şi vă vor permite să înţelegeti mai bine cum aţi ajuns aici. Cu toţii avem o misiune sacră de efectuat. Cu toţii avem îndatoriri sacre faţă de Gaia, această lume vie şi iubitoare. Creatorul nostru, al tuturor ne-a trimis aici cu un set de sarcini prescrise. Aceste sarcini au fost rescrise de întuneric într-un număr de aşa-numite texte sacre. Trebuie să ne întoarcem la ceea ce a fost cu adevărat dat, şi să venim împreună ca un popor. În această stare binecuvântată, putem îndeplini aceste sarcini sacre şi să luam noile noastre forme pe deplin conştiente. Suntem aici pentru a vă ghida şi supraveghea în Lumină şi Iubire. Noi informăm prin  învăţăturile noastre. Noi informăm prin eliberarea voastră de obligaţii şi de o „frică” de Cer care nu este necesară. Nu există „pedepse” prescrise. Cerul inseamnă Iubire, Lumina şi îndeplinirea desfăşurarii planului divin. Suntem aici pentru a vă pregăti să vă eliberaţi de convingeri care împiedică acest proces în voi. Vine timpul să vă iertaţi, să vă uniţi şi să lucraţi în armonie unul cu altul. Gândiţi-vă la tot ceea ce aveţi de realizat! Astăzi, am continuat seria noastră de mesaje. Ne-am străduit in acestea să vă oferim o imagine a ceea ce se întâmplă pe acest glob. V-am oferit de asemenea puţină înţelepciune de la Federaţia Galactică despre primul contact cu voi care vine. Evenimentele care sunt necesare de a produce acest lucru sunt acum in manifestare. Cunoaşteti, Dragilor, că nenumăratele Oferte şi Prosperitatea fără de sfârşit a Cerului sunt într-adevăr ale voastre! Aşa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Fiti Unul! Fiti Bucuroşi! In limba stelei Sirius)
Traducere: Lumina Ascensiunii



Mesaj Cobra - Actualizare Intel înainte de activarea Aion Portal

Energiile sunt construirea de activarea portal Aion.

Noi suntem mai puțin decât în ​​urmă cu câteva săptămâni de la solar inversarea câmpului magnetic:
 
De asemenea, cometa ISON se apropie de periheliu. Aceasta cometa se anunță trecerea veacurilor.Energia sa se ​​declanșează o conștientizare cu privire la încheierea ciclurilor cosmice importante.  

Cabala este încercarea de a difuza că gradul de conștientizare cu răspândirea disinfo despre cometa.Deci, permiteți-mi să clarificăm câteva lucruri: aceasta cometa nu este Nibiru, nu se va prăbuși în pământ, nu va declansa nici un fel de modificări pământ sau cataclisme, nu este cauza de vreme severă unele părți ale planetei noastre se confruntă în ultimul timp, nu este o nava, nu este loc de joaca pentru lupte cosmice între reptilieni și băieții buni, nu este însoțită de nave spațiale decloaked vizibile, nu este (... puteți introduce orice mai mult disinfo puteți găsi pe internet ...). 

Există mai multe videoclipuri false ale cometa care circulă pe Youtube, unele dintre ele se presupune că vine de la Administratia Nationala chinez Space. Permiteți-mi să clarifice faptul că Tian Lian 1 este un foarte vechi chinez releu de date prin satelit, care nu are capacități de formare a imaginii radar care multe dintre aceste Youtube videoclipuri pretind pentru a cita ca sursă de imagini lor ISON. De asemenea, am făcut unele de procesare a imaginii de la începutul fotografii Hubble ISON și nu am văzut nici imagini nava în rezultatul final, doar un nucleu de cometa estompat. De asemenea, nu am găsit nici o rapoarte științifice cu privire la orice comportament ISON care ar fi atipic pentru o cometă. 

Pe plan fizic, nu este nimic neobișnuit despre cometa ISON. Este o cometă tipic sungrazing. Este într-adevăr foarte frumos și cu câteva zile în urmă se parea ca acest lucru:





Pe planurile energetice, există o asemănare izbitoare între Marea cometa din 1965 (Ikeya-Seki) și ISON. Ikeya Seki a fost vizibil la conjunctia Uranus-Pluto, care a declanșat revoluția sexuală și mișcarea hippie din anii șaizeci mijlocul și sfârșitul. Cometa ISON este vizibil acum la Uranus Pluton pătrat / Aion portal activare, ceea ce va declanșa revoluția de constiinta, care va duce la eliberarea planetar. Pe plan fizic, ambele comete au o orbită foarte asemănătoare și pot fi originare din același organism părinte. 
 
În momentul activării portal Aion, un fulger de energie va fi provin de la M87 supergalaxy in Fecioara.Vă puteți conecta cu energia de sâmbătă în timpul activării:


Aceasta Galaxy este cea mai importantă sursă de energie în sectorul nostru cosmic și supraveghează evoluția grup nostru local de galaxii. Blițul de energie de la M87 la activarea portal Aion va declanșa ușor trezirea din Soarele Central, în Calea Lactee Galaxy.
 
Prin urmare, activarea portal Aion este unul dintre cele mai importante evenimente energetice ale vieții noastre și este extrem de important ca cât mai mulți oameni posibil, să participe la această.
 
Puteți găsi informații de bază despre portal activarea Aion aici:


Și clipuri video despre activarea în 13 limbi aici:


Hai să facem asta! Victorie ACUM! Eliberare ACUM!

Noutati de la Ben Fulford – cabala este in negocieri de predare

19 noiembrie 2013- Benjamin Fulford

 

Reprezentanti ai unui comitet de 15 persoane care pretind a fi responsabil de sistemul pentru crearea și distribuirea de dolari SUA și majoritatea celorlalte valute în proprietate privată băncii centrale, încearcăsă aranjeze un acord de pace pentru cabala. Ei au convenit săptămâna trecută,în cadrul negocierilor cu un reprezentant al Societății Dragonul Alb, a face disponibile inițial 700 trilioane de $, sau 10.000 de dolari pentru fiecare bărbat, femeie și copil de pe planeta Pământ să fie livrate sub forma de bunuriși servicii. Ei au convenit de asemenea iertarea datoriilor pentru toate națiunile, inclusiv, spun ei, unele datorii care datează din anul 1700.
Comitetul pretinde a fi condus de doi oameni din Asia, fiecare de peste 90 de ani, și reprezentanți ai cinci familii asiatice, sapte familii europene și o familie rusă.

A fost, de asemenea, o intalnire saptamana trecuta intre reprezentantii clanurilor bancare din Asia și SDA ( Societatea Dragonul Alb ). Aceste clanuri au revendicat dreptul la cel mai mult aur din lume. Ei au fost, de asemenea, de acord cu propunerea de a distribui 700 trilioane de dolari pentru oamenii și toate națiunile din lume.
Cu toate acestea, există încă unele facțiuni puternice care încă se agata de coșmarul sionist pornind cu Armaghedonul, în special familia crimei Cohen de la New York și o Loja P2 ( loja francmasonica Propaganda Due) al carui membru este Giuseppe Di Antonio, potrivit unui înalt oficial de rang din cadrul P2. Di Antonio este omul din spatele amenințării recente de asasinat la adresa Papei Francisc, a spus el. Acest grup are o facțiune foarte bine organizata în interiorul Mossad și, de asemenea, se află deasupra conglomeratelor media din New York și Los Angeles, a remarcat el. Principalul lor instrument financiar este Leumi Bank. Ei foloseau, de asemenea, diverse culte crestine penticostale, a spus el. Un reprezentant al familiilor menționate mai sus confirmă existența acestui grup și a spus că ar avea nevoie de ajutor în a se intelege cu ei.
Este adevărat că New York este un oras extrem de contaminat de catre gangsteri și este dovedit faptul că ucigașii în masă, cum ar fi detestabilul ,,broasca monstru” Henry Kissinger și Larry Silverstein încă defileaza ca păuni. Ar putea fi necesar pentru a trimite politia de la Minnesota la New York pentru a începe arestarea acestor criminali și parada lor în cătușe în fața camerelor de luat vederi ale mass-mediei corporative, astfel încât toți să poată vedea ca afacerea lor pe termen lung nu mai este, pentru aceste gunoaie. Dacă cei din Minnesota au nevoie de ajutor, forțele armate canadiene, fără îndoială, pot fi puse la dispoziție, la invitația lor.

Californienii, de asemenea, au nevoie pentru a ,, aduna” membrii bandei Cohen în Los Angeles, și poate fi sigur de ajutor Latino în acest sens.
Dacă acest lucru nu are loc, aceasta va fi o dovadăpentru oamenii din toata lumea ca Republica Creștina a Statelelor Unite ale Americii a devenit un stat sclavagist condus de Satana închinându-se la gangsterii babilonieni (care nu sunt evrei).
Francezii, la rândul lor, au ajutat, de asemenea, SDA saptamana trecuta prin furnizarea de documente care dezvăluie coordonatele exacte ale tuturor: Google, NSA, Facebook etc. centrele lor de calcul din Statele Unite. Amenințarea nerostita în furnizarea acestor informații este faptul că aceste centre de date pot fi luate cu rachete balistice intercontinentale. Pregătirile au fost făcute de către europeni să taie toate cablurile de comunicații intercontinentale de pe Oceanul Atlantic pe fundul mării, dacă este necesar. Acesta este un răspuns la hacking-ul NSA la adresele rețelelor europene de calculatoare, financiare și altele. Este, de asemenea, o indicație clară a modului in care este izolat regimul necinstit din SUA.
Vorbind despre regimul corupt din SUA, avem un nume nou pe lista participantilor la crima in masa prin atac nuclear si tsunami executat asupra Japoniei in 11 martie 2011 : generalul Richard Meyers, potrivit unor surse din agentie. Acesta a fost numit presedinte al Staff-ului de la Pentagon imediat dupa crima in masa din 11 septembrie 2001.
Daca poporul american nu va incepe sa adune acesti criminali, cum ar fi generalul Meyers si punerea lor in inchisoare, atunci latul financiar international va fi tot mai strans in jurul acestei tari. Judecand din diverse rapoarte de stiri, asa-numitul sistem de asigurari de sanatate al lui Obama, pare a fi doar un effort al guvernului corporativ din Washington DC pentru a fura banii din asigurare, pentru a se mentine pentru inca cateva saptamani.
Factiunea din Pentagon care pretinde ca Obama este reprezentantul lor, trebuie sa se deplaseze la New York si sa inceapa arestarea criminalilor de pe Wall Street cat mai repede posibil, daca doriti ca el sa se salveze.
In orice caz, in timp ce sunt curatate ultimele cuiburi de rezistenta ale cabalei, propunerile privind distribuirea celor 700 trilioane $ sunt scoase pe masa.
SDA a propus ca următoarele organizații și grupuri existente ar fi calificate pentru a distribui 700 de trilioane de dolari într-un mod non-corupt, non-inflaționist:

Guvernul chinez inclusiv reprezentanții din Taiwan, Biserica Romano-Catolică și guvernele din America de Sud și Centrală, guvernul japonez și ASEAN, Comunitatea Națiunilor ( insarcinata va fi India ), Franța și Africa francofonă, Republica Statele Unite ale Americii și Guvernul Canadei, Europa de Nord, Rusia și lumea islamică.
Aceasta este doar o propunere inițială bazată pe faptul că aceste structuri organizatorice există deja și s-au dovedit a fi relativ libere de corupție. Desigur, națiunile islamice vor trebui să-si rezolve diversele lor dispute istorice și selectați un singur reprezentant înainte ca fondurile sa mearga în direcția lor.

Această propunere a SDA se limitează doar la sistemul existent, dolarul american și nu exclude monede noi de stat emise,cum ar fi Bitcoin sau orice planuri ale altor grupuri independente. Propunerea reflectă doar faptul că aceste grupuri pre-existente ar putea fi în măsură sărealizeze proiecte mari, aproape imediat ce banii încep să curgă.
Noi nu facem nici o predicție de cât de repede va începe să se întâmple, dar putem confirma că marii jucători s-au întâlnit și căun acord general, există acum pentru a începe o campanie masivă de a "salva planeta."

 
Drum drept spre Lumina !
 

Specialist din America: Cutremurele gălăţene anunţă un seism puternic în Vrancea?

EXCLUSIV VL/ Specialist din America: Cutremurele gălăţene anunţă un seism puternic în Vrancea?


* Apostol Andrei, un specialist român din America susţine că există studii realizate inclusiv în România care certifică faptul că stresul dinaintea seismelor puternice poate fi resimţit înainte, în alte zone

Geofizicianul Apostol Andrei este specialist în biolocaţie, cu o experienţă de cercetare de peste 50 de ani, dintre care 30 şi i-a petrecut în SUA. A publicat studii ştiinţifice, o parte dintre ele fiind despre seisme şi despre alunecările de teren, a lucrat pentru companii petroliere, a participat la explorări pentru detectarea mineralelor, apelor minerale sau termale. În prezent este consultant la Institutul de Bioseismologie din New York, dar şi la Institutul de Fizica Pământului din Măgurele. A acceptat să redacteze în exclusivitate pentru Viata libera un studiu legat de fenomenul Izvoarele, dar şi despre cutremurele din Vrancea.  
Mi-am petrecut vreme de 30 de ani, aproape o jumătate din viaţa unui om, în Statele Unite ale Americii. Nu este de mirare că privesc cu alţi ochi roiul de cutremure de lângă Galaţi considerat un fenomen spectaculos şi cu totul excepţional al planetei noastre Pământ.
Roiurile de cutremure se deosebesc de un seism obişnuit prin faptul că au magnitudini, sau energii, asemănătoare unul faţă de altul, fără să depăşească 3 sau 4 grade, doar în cazuri rare ajungând la 5. În cazul unui cutremur obişnuit există un aşa numit şoc principal, explicat printr-o deplasare mai mare a rocilor pe o falie geologică pre-existentă. Şocul principal este urmat de seisme mai mici ca mărime, numite replici, al căror număr scade în timp, după o lege matematică bine cunoscută. Aceste replici sunt ca urmare a redistribuirii stresului după un cutremur. Roiurile nu mai au nicio astfel de lege, deoarece frecvenţa lor este când mai mare când mai mică, iar durata de apariţie a roiurilor este variabilă, de la câteva zile, la câteva săptămâni de zile şi, mai rar, chiar la luni.
Cu toate aceste deosebiri, atât cutremurele obişnuite cât şi roiurile mai puţin obişnuite sunt toate fenomene tectonice care se produc la o anumită adâncime în scoarţa casanta a pământului, în urma unor acumulări sau variaţii de stres.
Seismele mici anunţă cutremure mari în altă parte
Ce legătură ar putea avea cutremurele de adâncime intermediară din Vrancea cu acest roi de mici seisme din scoarţa pământului din  Izvoarele? Cercetări recente au arătat faptul ca înaintea marilor seisme cu magnitudine 7-8, stresul tectonic poate să crească în volume foarte mari la scară regională sau chiar continentală. Acest stres îndepărtat de focarul viitorului mare cutremur poate induce mici seisme chiar la distante de sute şi mii de kilometri. Aceasta ipoteză aparţine unui profesor de Geofizica din Scoţia, Stuart Crampin.
În tinereţe, Stuart a căzut de pe cal şi s-a lovit la cap. Vorbeşte şi acum cu o mare greutate. Cu toate astea, lucrările lui uşor de urmărit pe internet sunt de o claritate şi genialitate care depăşesc nivelul general de cunoştinţe actuale în ştiinţele pământului. Mai mult decât atât, Stuart Crampin a imaginat o metodologie capabilă să evidenţieze variaţii de stres cu caracter de precursor al marilor seisme. Surprinzător metodologia lui Stuart nu trebuie aplicată în regiunea unde se aşteaptă un mare seism. Contrar ideilor general acceptate, Stuart măsoară precursorii la mare distanţa faţă de focarul viitorului mare cutremur.
Metoda lui Stuart se bazează în principiu pe fenomenul de birefringenţă al undelor seismice transversale. În momentul când aceste unde seismice întâlnesc o fractură geologică apare birefringenţa. Asemănătoare cu birefringenţa electromagnetică, birefringenţa seismică generează o undă cu viteza de propagare mai mică în lungul fracturii şi alta cu viteza mai mare, perpendicular pe falie. Creşterea diferenţei între cele două viteze este proporţională cu stresul. Înaintea unui mare seism, stresul creşte continuu pe o perioadă lungă de timp. Cu puţin timp înaintea cutremurului, stresul scade brusc la distanţe mari de focar. Acest moment este marcat şi are caracter de precursor al marelui seism. Cu cât cutremurul aşteptat este mai mare, volumul de roci în care creşte stresul este mai mare. Propagarea stresului la mari distanţe se explică prin conexiunea care există la o anumită adâncime în pământ între apa din porii rocilor.
Cutremurul din 2004 a fost anunţat de deviaţii de câmp magnetic
Dr. Iren-Adelina Moldovan (n. r. - şefa Colectivului de Studii Magnetotelurice şi Bioseismice din cadrul Institutului de Fizica Pământului) o fiziciană de mare talent şi entuziasm din ţara noastră, face ceva asemănător cu Stuart. Ea nu se ocupă de propagarea undelor seismice transversale, ci de propagarea undelor magnetotelurice care, suferă şi ele fenomenul de birefringenţă în zona unei falii. Iren a făcut o descoperire cu totul remarcabilă. Înaintea cutremurului vrâncean cu magnitudinea 6 înregistrat în anul 2004, una dintre componentele orizontale ale câmpului magnetic, măsurată în Observatorul Seismologic şi Magnetoteluric de la Muntele Roşu în Ciucaş a deviat continuu. Cu puţin timp înainte de seism, deviaţia a revenit la normal. Asemănător cu Stuart, Iren a evidenţiat un precursor de cutremur de pământ bazat pe variaţiile de stres. O creştere a stresului modifică rezistivitatea electrică a rocilor pe o anumită direcţie şi odată cu aceasta, modifică propagarea în pământ a undelor magnetotelurice. O falie care trece chiar pe lângă Observator creează birefringenţa magnetotelurică. Iren este un cercetător modest. Ea preferă să se lupte pentru ideile ei nu în mass-media, ci în Adunările Societăţii Americane de Seismologie de la Memphis din anul 2011, San Diego în 2012, la European Geoscience Union (EGU) de la Viena din 2013 şi International Association of Seismology care a avut loc la Gothenburg în Suedia, tot în 2013. Din păcate Iren, din lipsa banilor, nu a putut merge să-şi prezinte ideile decât la Viena în acest an. Pe banii mei (n. r. – Apostol Andrei este co-autor al studiilor respective), am prezentat lucrările lui Iren la Memphis, San Diego şi Gothenburg. Ideile extrem de originale ale lui Iren, la început privite cu scepticism, au început să fie acceptate de lumea seismologică internaţională. Nu trebuie înţeles, însă, că Iren a prezis cutremurul din 2004. Observaţiile ei au fort făcute post factum, acesta fiind totuşi un pas important în cercetare.
(Va urma)