joi, 22 septembrie 2011

Cometa Elenin/ Nibiru, 27 septembrie 2011, 2012, ce se va intampla?

Toti cei care priviti acest video, sunteti binecuvantati. Ceva vine si sigur nu este cometa. Vor incerca sa o denigreze si sa ii puna in carca evenimente naturale, pentru ca ei  doresc să rămână fără vină . Nu cadeti victime ale manipularii si ale fricii.
Cum sa va protejati pe voi si pe cei pe care ii iubiti?
1. Mancare si apa,
2. Rugati-va Lui Dumnezeu si Intrebati-l ce trebuie sa faceti fiecare din voi - Dumnezeu va va raspunde, daca faceti liniste in minte si ascultati,
3. Credeti ca mesajul pe care l-ati primit este adevarat si de la Dumnezeu si Faceti intocmai. Daca mesajul este de natura iubitoare, pozitiva si vindecatoare, atunci indepliniti-l.
Nu va abandonati familia şi nu intrati in nici un  tip de ambarcaţiune de aer.  Aceia dintre voi care sunt  în căutarea unui extaz, Dumnezeu va va lua de unde va aflati. Nu trebuie sa mergeti nicaieri si nu trebuie să urcati la bordul unei nave. Invingeti-va frica. Urmati-va iubirea. Cumpararea de arme pentru a va proteja familia este un drum gresit.
Trebuie sa va purificati corpul si sa va insanatositi voi, inainte de ai ajuta pe ceilalti. Curatati-va, detoxificati-va si incetati sa mai beti alcool! Purificati -va inima, ajutati-i pe cei din jurul vostru care au nevoie de ajutor!
Ei sunt acolo, dacă va  uitati cu atentie  şi fiti generosi,  in loc de egoisti.
Fiti siguri ca cititi aceste randuri, deoarece sunteti "treziti'. Aveti o responsabilitate de ai ajuta pe cei care nu sunt inca. Ajutati-i doar pe cei care o doresc. Sunt oameni "adormiti" care nu doresc sa se trezeasca la realitate. Nu este nici o problema. Asta este calatoria vietii lor.
Daca impartiti ajutorul si dragostea voastra celor din jur, atunci veti fi protejati de Dumnezeu!
Traiti in dragoste! Eu va iubesc! Pace!




Sursa:  youtube.com 

Amplasarea locului de impact al Cometei Elenin a fost descoperit? Trebuie sa vedeti asta!



Sursa: youtube.com

Elenin - Steaua Pitica, atentionare pentru 26 septembrie 2011

Aceasta este filmul meu introductiv de atentionare pentru Cometa Elenin / Steaua Pitica, cu linkuri la surse, astfel incat altii pot derula propriile lor investigaţii .

Asiguraţi-virale: Toata lumea poate încărca acest videoclip pentru contul dvs. propriu, atâta timp cât va include aceste descrieri şi un link inapoi la acest canal:
http://www.youtube.com/user/TerralO3
Datele spun ca sa ne uitam la intrarea unei  stele pitice, care a fost cauza cutremurelor pe planeta noastră încă din 1965 şi provoacă  migraţia polilor  magnetici  inca din 2004.
Dovezile indică faptul că Pământul va experimenta o schimbare de poli, eveniment care se va produce în jurul datelor de 9 / 26 - 9 / 27, când Soarele,  Pământul  şi acest obiect ELENIN sunt pe traiectoria ecliptică / astrală a planetelor care se intersectează la echinoctiul de toamnă.
Toată lumea este avertizată să se pregătească pentru ceea ce vine în această toamnă, care va face ca Japonia 3 / 11 să arata ca o plimbare în parc.


Sfârşitul lumii sau Noua ordine mondială ??

Băncile lumii, lovite dur. Un faliment mare nu e exclus

Agenţiile de rating retrogradează bănci de talie mondială şi avertizează că falimentul unei bănci mari este mult mai probabil acum.
Moody’s, cea mai mare agenţie de rating din lume, a coborât miercuri calificativele a trei mari bănci americane, după ce avertizase asupra acestei mişcări încă din luna iunie. Astfel, agenţia de evaluare financiară a coborât cu două trepte, de la A2 la Baa1 calificativul Bank of America, pe motiv că un ajutor de la statul american ar fi mai greu de acordate acum, în cazul în care banca ar avea probleme. Moody’s a mai coborât cu o treaptă nota Wells Fargo, de la A1 la A2 iar în cazul Citigroup, agenţia a reconfirmat ratingul pe termen lung la A3, dar a scăzut cu o treaptă calificativul pe termen scurt.

“Guvernul va continua să sprijine, până la un anumit punct, instituţiile financiare importante. Totuşi, azi este mult mai probabil să permită falimentul unei bănci mari, dacă aceasta va avea probleme, riscurile de contagiune fiind acum mai reduse” spune Moody’s în comunicatul referitor la degradarea Bank Of America Corporation. De altfel BAC este cea mai lovită bancă americană, titlurile sale pierzând peste 52% din valoare în ultimul an şi de la 11 dolari pe acţiune la 6,8 în ultimele trei luni.

Nu doar băncile americane au probeleme cu agenţiile de rating. Standard&Poor’s (S&P) a intervenit, tot miercuri, asupra a nu mai puţin de 15 bănci italiene, după ce a retrogradat ratingul ţării, cu o zi înainte. În cazul a şapte dintre ele, printre care Intesa Sanpaolo şi Mediobanca, a coborât ratingul de credit, iar pentru alte opt, printre care Unicredit (cea mai mare bancă italiană după active) a redus doar perspectiva ratingului, de la stabil la negativ. Iar agenţia avertizează că ar putea urma alte degradări. “Perspectivele negative ale ratingului pe termen lung ale celor 15 bănci reflectă posibilitatea unei noi coborâri a ratingului, dacă va trebui să coboarâm din nou ratingul Italiei” a anunţat S&P.

La coborârea ratingului am putea adăuga şi criza de neîncredere care a lovit sistemul bancar francez, Societe Generale fiind cea mai lovită instituţie de credit din Hexagon.

La 14 septembrie, aceeaşi Moody’s a redus, cu o treaptă, ratingul SocGen şi Credit Agricole, precizând că analizează în continuare şi posibilitatea coborârii ratingului celeilalte mari bănci franceze, BNP Paribas. După ce a fost ţinta unor zvonuri legate de posibilitatea unor probleme financiare, Societe Generale a pierdut, la bursă, mai mult de 60% în ultimul an.
Sursa: Money.ro

America se pregăteşte de shut-down

Camera Reprezentanţilor din Congresul SUA a respins în mod neaşteptat proiectul de cheltuieli publice al guvernului federal după 30 septembrie, când se încheie anul fiscal, aripa conservatoare a Partidului Republican cerând scăderea semnificativă a sumelor alocate de la buget, transmite Reuters.
Rezultatul surprinzător al votului reprezintă o nouă gafă pentru liderii republicani din Cameră, care nu reuşesc să ţină sub control aripa conservatoare a partidului. Republicanii au dat asigurări, înainte de programarea votului, că legea va trece de Cameră.

Anul fiscal se încheie pe 30 septembrie, iar Congresul este în vacanţă săptămâna viitoare. Proiectul respins miercuri viza funcţionarea Guvernului în condiţii normale până pe 18 noiembrie.
Conservatorii, apropiaţi mişcării Tea Party care militează pentu scăderea defiitului bugetar prin reducerea cheltuielilor guvernului federal, au votat în repetate rânduri în ultimii ani în afara liniei partidului.

Incidentul ar putea clătina din nou încrederea investitorilor şi a populaţiei în liderii de la Washington, după disputele dure din acest an din Congres privind deficitul şi plafonul datoriei de stat.

Guvernul era să rămână fără buget în aprilie din cauza disputelor din Congres, iar în august neînţelegerile dintre politicieni au adus Trezoreria la marginea intrării în default (incapacitate de plată).

Liderii republicani au declarat că vor găsi o soluţie pentru trecerea proiectului de cheltuieli, pentru a nu bloca activitatea guvernului.

Miercuri seară, o comisie din Congres a apropat o măsură care va permite Camerei să reprogrameze de urgenţă votul, însă nu este clar cum va fi modificat proiectul pentru a atrage mai mulţi congresmeni.

Proiectul a picat cu 195 de voturi pentru şi 230 împotrivă, 48 de republicani conservatori alăturându-se democraţilor în rândurile opoziţiei. Numai şase democraţi au votat pentru.

Democraţii sunt nemulţumiţi că Partidul Republican a reuşit să impună scăderea cu 1,5 miliarde de dolari a subvenţiilor pentru dezvoltarea de automobile electrice, măsură menită să reducă deficitul creat de creşterea costurilor legate de dezastre naturale.

Pentru a atrage mai mulţi democraţi de partea lor, republicanii ar putea renunţa la această măsură, însă o astfel de strategie i-ar îndepărta şi mai mult pe conservatori.

Cat ar dura shut down-ul

Desi este destul de greu de spus, putem mentiona insa aici faptul ca intre anii 1977 si 1980 au existat sase astfel de opriri ale guvernului si au durat intre 8 si 17 zile.

Inca noua blocaje au existat si intre 1990 si 1995 si niciuna nu a durat mai mult de 3 zile.

Ce se opreşte şi ce funcţionează

Cu excepţia shut-down-ului din 1995 din timpul administraţiei Clinton care a avut două etape, au mai existat 10 situaţii de blocare a activităţii guvernului federal.

Toate activităţile care ţin de Guvernul Federal se vor opri, cu următoarele excepţii: Securitatea naţională, serviciile medicale de urgenţă, controlul traficului aerian, Garda Naţională şi Comandamentele pentru situaţii de urgenţă şi  dezastre naturale, misiunile militare, producţia de energie electrică, punctele vamale, serviciile de emigrare din aeroporturi şi închisorile. Nu se vor mai emite paşapoarte şi nu se vor mai procesa aplicaţiile pentru viză SUA.

Ce s-a întâmplat la ultimul shut-down

  • Ultima dată acest lucru s-a întâmplatîn timpul administraţiei Clinton când 800.000 de bugetari au fost trimişi acasă în prima fază de shut-down, iar în cea de a doua etapă, încă 284.000 de angajaţi federali.
  • Centrul de cercetare, centrul de medicină şi prevenirea bolilor au fost şi ele oprite.
  • Peste 30.000 de cereri de viză au fost blocate  în fiecare zi
  • 200.000 de aplicaţii pentru eliberarea paşapoartelor au fost amânate

De data aceasta, nu este clar câţi angajaţi ai Guvernului vor fi trimişi acasă, mai ales că fiecare agenţie guvernamentală are propriul algoritm.

Pierderi



  • Angajaţii guvernamentali nu vor fi plătiţi în perioada de shut-down
  • După ce activitatea se va relua, ei vor fi plătiţi retroactiv. Adică vor fi plătiţi pentru că au stat acasă
  • În acest timp nu au voie să folosească telefonul şi e-mailul de serviciu
  • Angajaţilor nu li se permite să lucreze pe perioada shut-down-ului la alt angajator sau în orice al domeniu.
  • Bugetarii care vor lucra la alt loc de muncă în această perioadă riscă o amendă de la 5.000 de dolari până la 2 ani de închisoare.
  • Parcurile naţionale, rezervaţiile naturale, toate monumentele şi muzeele din Washington D.C. vor fi închise
  • În timpul blocării activităţii guvernului federal din 1995-1996, specialiştii au estimat pierderi de 1,25 miliarde dolari.
Sursa: Mediafax
Sursa: money.ro

Peste 40% dintre români cred că Universul a fost creat de Dumnezeu

Peste 40% dintre români cred că Universul a fost creat de Dumnezeu
Odată cu lansarea Curiosity, un serial documentar de referinţă despre marile întrebări ale omenirii, Discovery Channel a realizat un sondaj de opinie în cinci ţări din sud-estul Europei - România, Bulgaria, Croaţia, Serbia şi Slovenia - pentru a afla părerile oamenilor despre viaţa veşnică, originile Universului, existenţa extratereştrilor sau natura umană. Rezultatele studiului reconfirmă faptul că întrebările care stau la baza umanităţii suscită în continuare interesul oamenilor, chiar dacă opiniile acestora sunt foarte diverse.
Iată mai jos întrebările care le-au fost adresate respondenţilor şi un rezumat al rezultatelor obţinute:

Dacă aţi putea afla răspunsul la una dintre întrebările esenţiale ale omenirii, care ar fi aceea?
Cea mai mare curiozitate a românilor este "Ce se întâmplă după ce murim?". Aceeaşi concluzie este valabilă pentru peste 20% dintre respondenţii bulgari, croaţi, şi sloveni, în timp ce sârbii sunt mai puţin interesaţi de ceea ce se poate întâmpla după moarte, fiind mai debrabă curioşi să afle "Care este sensul vieţii?". La aceeaşi întrebare, respondenţii români cu vârste peste 45 de ani, consideră că este mai important să afle dacă există alte forme de viaţă inteligentă în Univers, iar tinerii de până în 24 de ani sunt mai interesaţi sa afle cum putem călători în timp, în comparaţie cu respondenţii din alte categorii de vârstă.

Cum credeţi că a fost creat Universul?
Modul în care s-a format Universul este o întrebare care stă în spatele multor teorii ştiinţifice, dintre care cea mai răspândită este cea referitoare la Big Bang, marea explozie iniţială. În urma studiului efectuat, peste 40% dintre români şi sârbi consideră că Universul a fost creat de Dumnezeu. În acelaşi timp, croaţii, bulgarii şi slovenii sunt adepţii teoriei Big Bang. În rândul românilor, persoanele de sex feminin precum şi cele cu venituri mici, cred mai mult în Divinitate decat bărbaţii sau persoanele cu venituri mari. În acelaşi timp, românii cu studii superioare şi cu venituri peste medie sunt adepţii teoriei Big Bang.

Ce credeţi despre existenţa extratereştrilor?
Peste 40% din respondenţi cred în existenţa extratereştrilor şi teoria conspiraţiei, conform căreia omenirea a fost deja contactată de extratereştri, însă acest fapt e ţinut secret. Mai mult decât atât, în România, bărbaţii în special şi persoanele cu vârsta peste 55 de ani consideră că specia umană va avea numai de câştigat de pe urma relaţiilor cu fiinţe de pe alte planete, în timp ce tinerii, cu vârste de până la 24 de ani şi cei cu venituri mici cred într-o mai mică măsură în existenţa altor fiinţe inteligente in Univers.

Cum credeţi că se va produce sfârşitul lumii?
Referitor la sfârşitul lumii, 30% dintre respondenţii din cele cinci state participante la studiu cred că acesta va fi declanşat de un dezastru natural. A doua posibilă cauză nominalizată de 22% dintre români este Apocalipsa, aşa cum este descrisă în texte religioase, în timp ce pentru sârbi şi sloveni o eroare umană (dezastru nuclear/război) este mult mai probabilă să declanşeze sfârşitul lumii.

De ce credeţi că oamenii le fac rău altor oameni?
55% dintre numărul total al respondenţilor cred că oamenii le fac rău altor oameni ca urmare a educaţiei pe care au primit-o sau a fondului genetic. Cu toate acestea, sârbii consideră că principalul motiv ar fi traumele personale din experienţele anterioare. În rândul românilor, pe lângă educaţie şi trecutul personal, o altă explicaţie aleasă de 18% dintre aceştia este instinctul de supravieţuire.

Dacă ar fi posibil, aţi dori să trăiţi veşnic?
Chiar dacă este unul dintre cele mai populare subiecte în cărţile pentru copii şi filme, în realitate, studiul Discovery Channel ne arată că nemurirea nu este atât de atrăgătoare pentru oameni. Doar două din zece persoane intervievate din cele cinci ţări şi-ar dori să trăiască veşnic. 67% dintre respondenţii sârbi sunt multumiţi cu durata media de viaţă. Cei mai mulţi români sunt şi ei mulţumiţi cu o durată de viaţă normală . În acelaşi timp, peste 30% dintre croaţi, bulgari şi sloveni şi-ar dori să trăiască mai mult cu 100, 200 de ani, însă nici aceştia nu sunt foarte atraşi de ideea de a trăi veşnic.

Credeţi că ne-am putea întoarce la stilul de viaţă al oamenilor preistorici?

Aproximativ 31% dintre respondenţi consideră că oamenii nu s-ar putea întoarce la modul de viaţă al oamenilor preistorici datorită dependenţei de tehnologie fără de care nu pot concepe viaţa de zi cu zi. La o diferenţă de 3 procente, 28% din respondenţii din toate cele cinci ţări cred că s-ar putea întoarce la acea viaţă, numai dacă ar fi forţaţi. Croaţii, bulgarii şi slovenii sunt cei mai convinşi că se pot adapta în special pentru o viaţă mai sănătoasă.

Credeţi că evoluţia roboticii are un impact pozitiv sau negativ asupra omenirii?
Peste 50% din numărul total al respondenţilor consideră că roboţii sunt extrem de folositori în tehnologia modernă, în timp ce aproximativ 2 din 10 cred că au un impact negativ asupra vieţii oamenilor, considerându-i răspunzători pentru creşterea numărului de şomeri. În România, un procent semnificativ dintre cei care cred că roboţii au un impact negativ asupra oamenilor sunt tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani.

Realizat în intervalul august - septembrie de către compania de cercetare de piaţă Daedalus Millward Brown, studiul a fost implementat pe un eşantion alcătuit din 3000 de respondenţi (600 în fiecare dintre cele cinci ţări) cu vârste de 18 ani şi mai mult, din mediul urban.
Sursa: descopera.ro

DOSARE SECRETE: PE 16.OCT.2011 ORA 19:50 COMETA ELENIN APROAPE DE PAMANT




Sursa: SENZATIONAL! | SE INTAMPLA ACUM! cu Tudor Barbu | 20.SEP.2011
Sursa: youtube.com

ELENIN sau E.L.E.N.I.N


alt
alt
Am tot auzit de Elenin în ultima vreme prin diverse canale (OTV de ex.) insa nu am dat atentie, deoarece nu prea dam importanta teoriilor catastrofice. Consideram profetiile catastrofice ca facand parte din arsenalul manipulator ocult, menit sa mentina mintea umana in dualism si frica, in materialism. Astfel se creeaza energii de frecventa joasa la scara planetara, energii cu care acesti oculti, se pare ca se hranesc.
Analiza facuta insa in filmuletul tradus de astazi pare insa, destul de logica si ne simtim datori sa va informam, chiar daca noi nu prea credem ca va avea loc ceva. Cert este ca NASA si-a anuntat angajatii prin iunie sa fie pregatiti pentru o eventuala catastrofa globala si poate ca ar fi bine sa le urmati sfaturile in urmatoarele 2-3 luni. Nu strica o minima prudenta, caci vorba aceea, "prudenta este mama intelepciunii". Investitia ar fi minima (combustibil in rezervor, apa, conserve si mancare uscata pentru cat mai mult timp posibil si pentru cei cu dare de mana , o arma) - chestii pe care oricum e bine sa le ai in casa, deoarece la cat de instabile sunt vremurile in ziua de azi, nu se stie niciodata cand ar putea sa se intample ceva. Chestia cu cele 3 zile de intuneric este parte si din profetia de la Fatima .
Fie ca toate aceste profetii sa fie doar niste abureli!
Iata si un articol gasit pe blogul lui George Valah.
"Vesti proaste de la NASA: “cometa” Elenin AFECTEAZA Pamantul! Din analiza matematica a traiectoriei cometei rezulta ca “un corp ceresc cu o masa considerabila” a intrat deja in sistemul nostru solar si se afla pe o traiectorie de imediata vecinatate sau coliziune catastrofica fata de orbita Pamantului, in toamna lui 2011 ! Elenin este urmarita in timp ce acum traverseaza “centura de asteroizi” si se apropie de Soare, unde urmeaza sa faca o intoarcere relativ “scurta”, pentru a se indeparta apoi in spatiu! Desi pentru NASA sunt cunoscute toate datele referitoare la masa si volumul cometei, acestea nu sunt facute publice! Din efectele pe care aceasta le are insa asupra altor corpuri ceresti, se poate presupune ca este vorba nu despre o simpla cometa, ci de o “ministea neutronica”, adica un corp cu masa superdensa si gravitatie pe masura! Se mai stie ca in data de 11.03 ac, cometa s-a aflat pe aceeasi axa cu Pamantul (la mijloc) si Soarele! De aici vin …”speculatiile”: de fiecare data cand a existat aceasta aliniere, cutremure uriase au avut loc pe Pamant! Anterior marelui cutremur japonez, cometa a mai fost aliniata cu Terra si la puternicul cutremur din Chile si cel din Noua Zeelanda! Punctul critic este: daca Elenin ar fi fost o cometa “obisnuita”, masa ei nu ar fi fost suficienta pentru a afecta in vreun fel Pamantul! Dar constatarile arata ca “ceva” a afectat deja Pamantul, facndu-i axa de rotatie sa “tremure”, asa cum se observa si din aspectul orbitelor stelare “duble” si “ingrosate” atunci cand se fixeaza obiectivul camerei foto pe “axa cereasca”!
Dar daca pana acum “cometa” se afla la distante mari, ceea ce urmeaza va fi tot mai aproape de noi !
Reprezentare grafica - Cometa Elenin
Reprezentare grafica - Cometa Elenin
VEDEŢI UN CLIP TRADUS, AICI,  CARE ANALIZEAZĂ  ACESTE ALINIAMENTE:
- Elenin NU e o cometa si nici nu poate fi, dupa cum se comporta pana in prezent!
- La data producerii clipului, 15 Martie ac, se face simularea pe modelul pus la dispozitie de NASA, Jet Propulsion Laboratory (JPL). Remarca: in softul respectiv nu se numeste obiectul ceresc “cometa”, ci doar “Elenin” cu indicativul “C 2010 X1″!
- In 4 Septembrie 2010, Elenin era la 6, 258 Unitati Astronomice departare, pe aceeasi axa cu Soarele si Pamantul (Pamantul in opozitie cu celalte doua!) : in acea zi s-a produs cutremurul din Noua Zeelanda! O “cometa clasica” nu ar fi putut face asa ceva!
- Daca ne intoarcem in timp, pe 27 Februarie 2010, Elenin se afla la 6, 042 UA fata de Terra, din nou aliniament cu Soarele si Pamantul, cand a avut loc cutremurul de  8,8 din Chile!
- Mergand pe soft “in viitor” pe 26/27 Septembrie 2011, avem in ordine: Mercur, Soare, Elenin…Pamant, pe aceeasi axa! Dar diastanta este de numai 0,381UA  fata de Pamant!  Mai mult ca sigur ca pentru 3 zile Soarele nu va mai fi vizibil, fiind eclipsat de Elenin! ( “Soarele se va intuneca, fiind negru ca un sac de par”) Apoi,  Elenin si Pamantul se apropie si mai mult, pana la 0,232 UA unul fata de celalalt pe 17 Octombrie! (Daca Elenin e intradevar o “stea pitica”, as lua in considerare si o modificare a orbitei Pamantului  – apropiere catre Soare + o accelerare a vitezei sale de revolutie, in prima faza, apoi… iar modificare de orbita a Pamantului – departare de Soare,  create de atractia masei Elenin! GV)
- In  jurul datei  de  5 Noiembrie, vom fi in “trena meoritica/asteroizi” pe care Elenin ii cara dupa el si care ne vor izbi din plin!
- Noiembrie 23 alta aliniere: Soare, Pamant, Elenin ! Distanta: 0,596 UA ! Dupa aceasta data… putem rasufla…daca “mai putem”! Softul se poate accesa pe site NASA – Jet Propulsion Laboratory (JPL) astfel ca oricine poate verifica!
Toate aceste “date critice” dureaza  datorita compunerii vectorilor de viteza, cam 3 zile calendaristice !
Lucrurile sunt foarte serioase: deja in Groenlanda, Soarele a rasarit in acest an cu 2 zile mai devreme, fapt  astronomic fara precedent, semn ca Pamantul isi schimba deja coordonatele!
Sa mai avem in vedere si datele:
  – Pe 25 Septembrie: Soarele Elenin, Mercur, Pamant, Saturn, Uranus sunt aliniate!
Aliniere
Aliniere
Si acum hai sa analizam cateva aspecte bizare descoperite de internauti:
Reprezentare grafica a cometei Elenin pe bancnota de 10 franci elvetieni?
Bancnota de 10 franci elvetieni scoasa din circulatie
Bancnota de 10 franci elvetieni scoasa din circulatie
Matematicianul şi fizicianul Leonhard Euler (1770) a desenat situaţia planetelor şi a cometei Elenin pe 26 septembrie 2011 pe partea din spate a bancnotei de 10 franci elveţieni, moneda nationala a Elveţiei! Ok, el probabil nu a desenat imaginea însuşi, dar el a descoperit un asteroid numit mai târziu "Euler", care se presupune ca este desenat pe bancnota elvetiana, dar traiectoria  asteroidului Euler nu pare să corespundă cu ceea ce este desenat pe aceasta (in realitate ''Euler'' are alta traiectorie).
Această bancnota, in special,  este din seria 6 de bancnote elvetiene, emisa în noiembrie 1979 şi retrasa în mai 2000.
Close-up grafica bancnota
Close-up grafica bancnota
Uită-te la cercuri. Cercurile albastru-verde reprezintă orbitele planetelor din sistemul nostru solar.Punctul roşu în fiecare cerc reprezintă amplasarea unei planete.Punct mare şi roşu, în centru reprezintă Soarele nostru. Primul cerc reprezintă orbita lui Mercur şi punctul roşu de pe acest cerc reprezintă Mercur. Al doilea este Venus. Al treilea este Pamantul. Atentie la punctul albastru care înconjoară Pământul, aceasta este Luna (care este accentuat de un simbol al Lunii trase lângă ea). Cercul următor reprezintă Marte şi orbita acesteia. Cercul următor reprezintă o planetă cu cinci luni, care este Jupiter (Jupiter are 64 de luni (sateliti naturali)). Cercul final este Saturn cu satelitii sai (Saturn dispune de 62 de luni(sateliti naturali)). Orbita eliptica roşie reprezintă traiectoria unui obiect pe o perioadă lungă de timp ca o cometa, care cred că este Elenin. Este un obiect albastru în această orbită eliptică cu o  coada (reprezentat ca o cometa).
Simbolurile de lângă planete sunt simbolurile exact date planetelor de astronomisti (nu de astrologi, aceste simboluri sunt diferite).
Simboluri astronomice
Simboluri astronomice
Bine, deci ce inseamna toate acestea? Inseamna ca Leonhard Euler a prezis într-adevăr ca o cometa o sa ajunga la un anumit moment in sistemul nostru solar? Ei bine, să aflăm!
Trebuie analizat acest aranjament al planetelor intr-o anumita perioada. Există o singură perioadă scurtă de timp în care planetele noastre, se aliniaza ca în această configuraţie. Acest desen matematic pune accentul pe o anumită dată. Pentru a afla ce data este reprezentata in desen, trebuie să folosim NASA Jet Propulsion Laboratory ca instrument pentru a vedea dacă se potriveste configuraţia noastră a planetelor aşa cum se arată pe francul elveţian. Să încercăm diagrama cu orbita lui Elenin. Această diagramă descrie locatia a tuturor planetelor şi a cometei Elenin. BINGO! Dacă a setam data de 09/26/11 (Elenin se aliniază perfect cu Soarele, Pamantul si Mercur la aceasta data), rezultand urmatoarea imagine:
Diagrama jpl Lab
Diagrama jpl Lab
Aproape o copie exactă a bancnotei noastre de 10 franci elvetieni. În afară de orbita eliptica a lui Elenin este reflectata precis imaginea JPL şi se pare că Jupiter este in locul pozitiei lui Saturn. Dar noi nu putem da vina pe Leonhard Euler pentru ca el a lucrat la asta acum 330 ani în urmă.
Aici am inversat culoarea imagini de la NASA JPL , astfel incat sa fie mai uşor de comparat:
Comparatie imagini
Comparatie imagini
 În plus, în fundal puteti vedea o turbina de apă. Acesta a fost un proiect la care lucra Leonhard Euler.
Ai observat ca numele tipul este Leonhard Euler, în timp ce omul care a descoperit Elenin este numit Leonid Elenin? Leonhard Euler a petrecut cea mai mare parte a vietii în Rusia, în timp ce astronomul Leonid Elenin este rus. Toate acestea, împreună reprezinta dovezi foarte convingătoare că ceva se întâmplă. Astfel de coincidenţe nu pot exista, în opinia mea.
Datorită poziţiei neutre a  Elveţiei pe Pamant, francul elvetian este una dintre monedele cele mai stabile din toate timpurile, poate ca Leonhard Euler a ştiut acest lucru si prin urmare, a decis sa-si "deseneze predictia" pe bancnota de 10 franci elvetieni.
Date importante de urmarit:
11.09.2011 - apropiere maxima de Soare;
25 - 27.09.2011 - Elenin se va afla intre Soare si Pamant;
1.10.2011 - activitati reziduale;
17.10.2011 - Elenin intra pe orbita Pamantului - se va afla la 21 milioane Km de Pamant;
03 - 07.11.2011 - Pamantul intra in coada cometei;
20 - 25.11.2011 - aliniere cu Elenin si Soarele;
Sursa: zeitgeist-romania.ro