miercuri, 7 ianuarie 2015

Declarație incendiară a unui fost șef al Armatei Române: Populația României este atacată cu arme psihotronice din interiorul țării iar în marile piețe publice din București sunt amplasate dispozitive anti-răscoală! VIDEO



Faptul că dispozitivele psihotronice au ajuns atât de avansate încât pot menține într-o stare de letargie populația unei întregi țări, de exemplu, nu mai reprezintă o surpriză pentru cei avizați...

Desigur, foarte mulți v-ați întrebat probabil cum de este posibil ca într-o țară ca România, jefuită și umilită de decenii, oamenii să nu fie în stare să reacționeze cu adevărat nici măcar la mizerii flagrante, cu consecințe negative uriașe pentru toți, cum ar fi exploatarea aurului cu cianuri sau exploatarea gazelor de șist prin metoda hidraulică... De ce oare nu am văzut sute de mii sau milioane de oameni în stradă, în locul celor cîteva mii care au protestat în mod obișnuit? Cum de majoritatea populației este atât de inconștientă, de lașă, de indiferentă?

Ei bine, o parte din explicații trebuie să le găsim în manipularea media și în tehnologiile de control ale populației cu arme psihotronice.


În acest context, am realizat o emisiune cu tema RĂZBOIUL PSIHOTRONIC ȘI CONTROLUL MINȚII, pe Nașul Tv, unde l-am avut ca invitat pe dl. Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înființarea S.R.I.

Iată ce a răspuns dumnealui la următoarea întrebare:

Daniel Roxin: Este adevărat, din ce știți dumneavoastră, că se acționează cu arme psihotronice, chiar din interiorul României, asupra populației României?
Gen. Mircea Chelaru: "Păi, dar  numai așa se face! Se introduc acele centre, se activează la ordin… Sunt surse greu identificabile care pot emite prin remote control – se activează prin comandă din satelit… Dar cineva trebuie să le pună acolo. Dacă serviciile nu cunosc treaba aceasta sau s-a făcut cu acordul lor, deja este o altă temă. Dar, cunosc și am văzut dispozitive plasate în principalele centre de risc major ale adunării mulțimilor. Se numesc dispositive psihotronice împotriva răscolalelor. Au fost testate în perioada 1995-2005 în diferite teatre de operații și au dat rezultate de excepție. Mă bucură că ai noștri au înțeles să nu se mai expună în anumite piețe!..."

Vă invit să urmăriți întreaga emisiune (50 de minute) pe această temă în înregistrarea de mai jos. Restul emisiunilor din ciclul MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII pot fi vizionate aici:http://granitele-cunoasterii.ro/category/emisiuni/

Daniel Roxin


https://www.youtube.com/watch?v=lFXuZw320G0

Sursa:  http://danielroxin.blogspot.ro/