duminică, 23 octombrie 2011

Nu trece o zi fara ca noi reusite sa fie inregistrate de catre aliatii nostri-SaLuSa, October 17, 2011

SaLuSa, October 17, 2011


Nu trece o zi fara ca noi reusite sa fie inregistrate de catre aliatii nostri si aceasta scurteaza perioada in care unele miscari pozitive vor putea opri activitatile Celor intunecati. Deja ei sunt slabiti prin pierderea controlului asupra bazelor lor de comanda si noi vom continua sa ii sustinem pe aliatii nostri pana ce nu mai exista nici o amenintare pentru voi. Variate echipe sunt pregatite a se ocupa de diferitele probleme cu care va confruntati si fiti siguri ca totul decurge conform planului. Infrangerea nu este un cuvant pe care cei intunecati sa il contemple, ei considerandu-se invincibili. Oricum, ei trebuie sa faca fata pierderii inevitabile si a colapsului care va urma. Noi le oferim o cale de iesire si noi credem ca o vor accepta, atunci cand va deveni vizibil ca nu mai pot evita plasa care se inchide asupra lor.

Modificarile rapide la putere depind de tarile care s-au reunit pentru a lupta impreuna cu ultima cabala si pentru a-i preveni planurile insidioase de a anihila cea mai mare parte a civilizatiei voastre. Acel pericol a fost acum depasit si oricum el nu ar fi fost permis. Ati reusit sa va treziti atat de mult in vremurile recente, incat v-ati castigat dreptul de a incheia acest ciclu odata cu Ascensiunea. Posibilitatea oricarui alt rezultat a fost de mult depasita si interventia divina a asigurat ca voi veti parcurge in siguranta distanta care va mai desparte de vremurile de pe urma. Deci nu exista nici un loc pentru frica, noi urmand in curand sa preluam comanda asupra activitatilor de pe Pamant, iar voi va veti bucura de beneficiile a toate cele care v-au fost promise.

Oamenii isi muta mereu locul in care locuiesc, insa in aceste vremuri aceasta actiune are o mai mare importanta atasata ei, voi trebuind sa fiti exact acolo unde trebuie sa fiti, pentru ultima suta de metrii spre Ascensiune. Majoritatea dintre voi sunteti stabiliti acolo unde va aflati in prezent si desi poate va ganditi sa va mutati aceasta nu este in interesul vostru si nu se va petrece. De fapt intreaga voastra viata este supusa planului vietii voastre, pana la locul unde munciti si prietenii pe care vi-i faceti. Poate parea ca voi sunteti mereu in control si ca va exercitati liberul arbitru, dar voi stiti la nivel subconstient deciziile pe care trebuie sa le luati in conformitate cu planul vostru. Voi deja ati luat decizia cea mare, daca doriti sa ascensionati, chiar daca nu sunteti inca siguri de intentiile voastre la acest moment. Liberul arbitru are inca ultimul cuvant in aceasta directie, dar voi in mod normal nu ati merge in afara a ceea ce v-ati propus. De asemenea Ghizii vostrii vor face tot ce le sta in putiinta pentru a va indica ce este cel mai bine atunci cand veti lua decizia voastra.

Multora li se va parea ciudat si posibil dificil sa accepte ca viata este atat de bine organizata, dar tineti cont ca aceasta este necesar, daca este ca ea sa aiba un efect benefic. Pana la urma, telul experientelor voastre este de a va avansa evolutia, astfel incat sa va ridicati nivelul de vibratie si sa parasiti dualitatea. Multi, multi dintre voi au facut aceasta si deja se afla departe pe calea spre Ascensiune. Aceasta face trecerea prin aceasta perioada mult mai usoara, insemnand ca veti putea fi pe acest Pamant, dar nu al sau. Voi puteti pastra o stare de calm in jurul vostru fara nici o urma de frica si oriunde mergeti raspanditi Lumina. Prezenta voastra si a mii si mii asemenea voastra, paveaza calea pentru ca multi altii sa o urmeze. Sunteti atat de importanti in viziunea mai larga a lucrurilor si veti fi chiar si mai mult odata ce anunturile vor fi facute, cele care vor recunoaste prezenta noastra. Oamenii vor avea multe intrebari de pus si serviciile voastre vor fi foarte apreciate.

Uneori veti fi intimidati de ceea ce se petrece, cum va fi de exemplu momentul in care noi, cei din Federatia Galactica, si oamenii din Pamantul Interior vom veni sa va intalnim si Ghizii si maestrii vostrii va vor fi facuti cunoscuti. Vor fi vremuri extraordinare, care vor fi atat de diferite de orice ati experimentat pana acum, fiind unele de o inaltare continua si bucurie. Odata ce schimbarile vor incepe ele se vor succede foarte repede si va fi un parcurs de mari perioade de activitate, pentru a va aduce beneficiile care v-au fost promise. Deja puteti vedea incotro se indreapta lucrurile si stim ca urmariti cu interes deznodamantul problemelor financiare, ce au adus lumea in pragul colapsului. Este chiar evident ca nu va mai puteti intoarce la vechile cai si aliatii nostri asteapta pregatiti oportunitatea de a interveni cu o cu totul noua abordare.

Va promitem ca oricare ar fi problemele si nevoile voastre personale, cu timpul voi toti veti fi ridicati la noi nivele de prosperitate. Cand parasiti dualitatea va fi dupa cum voi spuneti « on a high » (pe val), deoarece veti fi facut pe atunci un pas cuantic spre inainte. Noi deja va vom fi intalnit si navele noastre vor fi la fel de familiare pe cerurile voastre, cum sunt acum celelalte (avioanele comune, n.t.). Deoarece voi v-ati obisnuit cu ideea prezentei noastre, sosirea in mijlocul vostru a devenit mai facila. Expunerea noastra va fi prin mass media si noi vom avea multe prezentari pentru a va face cunostinta cu sarcinile care ne vor sta inainte si de asemenea pentru a va da o intelegere asupra planetelor noastre de bastina si a culturilor, pe care le veti gasi ca nu sunt atat de rupte de ale voastre. Nu este ca nu ati avut absolut nici o cunostiinta, deoarece de-a lungul anilor au fost facute multe contacte cu voi. Unele persoane de contact au fost suficient de norocoase si au fost invitate la bordul navelor spatiale si au facut o calatorie destul de departe de granitele Pamantului vostru.

Noi credem ca va veti contopi cu usurinta printre noi si vom lucra impreuna pana la Ascensiune. Dincolo de acel moment voi veti deveni mai mult asemenea noua si multi dintre voi se vor alatura Federatiei Galactice si vor calatori prin Univers alaturi de noi. Voi veti fi devenit Fiinte Cosmice cu un nivel avansat de constiinta si chiar diferite de ceea ce sunteti acum. Este atunci cand veti realiza ca sunteti Fiinte la fel de marete precum noi v-am informat adesea ca sunteti. Nu va fi nici o distinctie intre barbati si femei, si in fond voi veti deveni fiinte androginale, cu un echilibru perfect intre cele doua genuri. Aceasta va veni cu modificari corporale si rafinarea lor, avand un nivel de vibratie cu mult mai ridicat. Corpurile voastre de fapt se modifica incet acum si vor continua sa faca aceasta pe masura ce vibratiile voastre sunt ridicate.

Credeti-ne Dragilor, intrati intr-o perioada dintre cele mai minunate si veti avea experientele cele mai emotionante, care va vor face sa lasati in curand trecutul in urma voastra. Desigur, unele experiente pamantesti sunt frumoase si le veti pastra in amintirile voastre. Totusi cele din viitor le vor depasi pe toate acestea, viata devenind o mare binecuvantare plina de o pura fericire, bucurie si implinire. Voi veti intelege mai bine Iubirea care patrunde tot ceea ce este in jurul vostru, locul vostru in raport cu Dumnezeu si va veti intelege originile si directia inspre care veti merge in viitor. Religia nu va interveni in toate acestea, voi gasindu-va Dumnezeul vostru chiar inlauntru vostru, impreuna cu intreaga cunoastere.

Sunt SaLuSa din Sirius si nu m-am simtit niciodata atat de aproape de voi, pe masura ce Lumina noastra se imbina cu a voastra. Spre acolo unde ne indreptam cu totii, totul exista in Lumina si in armonie absoluta. Poate ca trebuie sa simtiti toate acestea pentru a le crede, insa va va taia rasuflarea atunci cand o veti face. Nu va veti mai simti separati de Sursa a Tot Ceea Ce Este. Multi dintre voi sunteti deja pregatiti pentru ce va asteapta si traiti acum viitorul. Va iubim pentru ceea ce vedem, dar privim dincolo de corpul fizic pentru a va vedea cu adevarat.

Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Sursa: galacticchannelings.com

Seismologul Mircea Radulian: Cutremurul din Turcia ne poate afecta

Cercetătorul ştiinţific Mircea Radulian, de la Institutul Naţional pentru Fizica Pământului, susţine că influenţele cutremurelor sunt lente în timp, dar că seismul din Turcia ne-ar putea afecta. În Vrancea a avut loc duminică un sesim mic, cu magnitudinea de 2,6.

Mircea Radulian: Cutremurul ar putea avea replici / FOTO: enjoyfrance.com
Cercetătorul ştiinţific Mircea Radulian, de la Institutul Naţional pentru Fizica Pământului, a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, că seismul puternic din Turcia trebuie privit ca unul normal, într-o zonă seismologică extrem de activă. "Este un cutremur mare, care sare din obişnuinţele zonei. Într-una numit mod, suntem afectaţi şi noi, pentru că zonele sunt legate, dar nu înseamnă că în Vrancea să fie acum un cutremur. Efectul este greu de prevăzut, poate să ducă la o creştere a tensiunii în zona noastră", a declarat seismologul la RTV.


Semiluna Roşie a anunţat că 25 de clădiri, printre care hoteluri şi un cămin studenţesc, s-au prăbuşit în Ercis.Semiluna Roşie u trimis deja ajutoare pe calea aerului -corturi şi pături - şi a fost stabilită o celulă de criză.

În Hakkari, la 100 kilometri sud de Van, clădirile s-au zguduit timp de 10 secunde, dar nu există deocamdată informaţii despre victime. Seismul a avut 7,2 grade şi s-a produs la adâncime mică.



 Sursa: REALITATEA.NET

Mingi de foc înregistrate din Japonia - 19 octombrie 2011

Mingi de foc înregistrate din Japonia - 19 octombrie 2011
Mai multe poze interesante ar putea fi găsite la: source:  http://sonotaco.jp/forum/viewtopic.php?t=2620
Verificaţi, de asemenea out "etc" pentru ceea ce au capturat ... Foarte interesant! http://sonotaco.com/sample/etc/index.html
*
Sursa şi autor:  Sheilaaliens  (youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

Cutremur Foarte puternic cu magnitudinea de 7.2 a lovit azi (duminica ) estul Turciei- 23 octombrie 2011



Cutremur Foarte puternic cu magnitudinea de 7.2  a lovit  azi (duminica ) estul Turciei. USGS a dat iniţial ca magnitudine 7.6, dar mai târziu a corectat la 7,2.
Epicentrul a fost în satul Tabanlı, la nord de oraşul Van. Cutremurul s-a simţit în întreag estul Turciei şi cât mai departe în Armenia, Georgia, Iran, Irak şi Siria. USGS a estimat că mai mult de 19.1 milioane de oameni ar fi putut simţi cutremurul, inclusiv unele 406000 de oameni în apropiere de epicentru, care poate fi perceput "violente" la "extrem" agitare.
Clădirile s-au prăbuşit şi 50 de persoane au fost rănite. Un deces a fost confirmat. Oficialii de la Observatorul Kandilli Turciei au declarat că bilanţul victimelor a fost estimat a fi între 500 şi 1000, deşi câteva cifre specifice au fost disponibile câteva ore după cutremur.
Unele echipe de urgenţă au încercat să salveze oamenii credeau a fi prinse în clădiri. Linii telefonice şi de energie electrică au fost tăiate.
Nu există încă informaţii cu privire la satele izolate. Daune grave şi victime au fost raportate, de asemenea, în districtul de Celebibag, lângă Erciş. De asemenea, aeroportul din Van a fost deteriorat şi avioane au fost deturnate pentru oraşele învecinate.
Cutremurul a avut  replici si de cel putin 5.6 magnitudine.
Video: Van'da Turcia cutremur astăzi
*
Mărime7.2
Data-Ora
  • Duminica, douăzeci şi trei octombrie 2011 la 10:41:21 UTC
  • Duminica, douăzeci şi trei octombrie 2011 la 01:41:21 la epicentru
Locaţie38.628 ° N, 43.486 ° E
Adâncime20 km (12,4 km) stabilite prin programul de locaţie
RegiuneEstul Turciei
Distanţe
  • 17 km (10 mile) direcţia NNE (32 °) din  Van, Turcia
  • 117 km (72 km) N (349 °) din  Hakkari, Turcia
  • 128 km (80 km) SSE (163 °) de la  Karakose (AGRI), Turcia
  • 194 km (120 km) SSV (207 °) de la  Yerevan, Armenia
Locul de amplasare IncertitudineaEroare nu estimare disponibile
ParametriiNPH = 0, Dmin = 0 km, Rmss = 0 sec, Gp = 0,
M-type = magnitudinea moment, centrul de greutate (Mw), Version = 1
Sursă
Event IDusb0006bqc
Cutremurele M 6 +
Din 22 septembrie. 2011 până în 23 octombrie 2011
6.2  Alaska la 14 septembrie /  6.0  Cuba,  6.1  Nw. Noua Zeelandă,  6.2  Japonia,  7.3  Fiji toate pe 15 septembrie /  6.6  Japonia,  6.0  Japonia atât pe Sept.16 /  6.9  India pe 18 septembrie /  6.4  Tonga pe 22 septembrie /  6.2  Argentina pe 06 octombrie /  6.1  Insulele Kermadec în Octombrie 7 /. 6.8  de la Bali privind Oct.13 / 6.7  Papua Nw. Guineea,  6.1  Amurskaya Rusia atât pe Oct.14 / 6.3  Papua Nw. Guineea privind Oct.18 /  6.1  Hokkaido Regiunea Japonia pe Oct.21 /  7.4  Kermadec Regiunea Insulele pe 21 octombrie / 7.2 estul Turciei pe 23 octombrie /
Sursa şi autor:  earthquake.usgs.gov  *   (youtube)

Un cutremur cu magnitudindea 7,6 pe Richter s-a înregistrat în estul Turciei, relatează Reuters. Nu există încă date despre eventuale victime.
Epicentrul cutremurului a fost localizat la 35 de kilometri de oraşul Van din estul Turciei, aproape de graniţa cu Iranul. Seismul cu o magnitudine de 7,6 pe Richter s-a înregistrat la ora 12.41 ora României, la o adâncime de 94,5 kilometri. Anul trecut un seism cu magnitudinea de 6 pe Richter a ucis în estul Turciei 41 de oameni.
UPDATE 14.14 Hurriyet: Mai multe clădiri s-au prăbuşit
Potrivit cotidianului Hurriyet, mai multe clădiri s-au prăbuşit în oraşul Van din estul Turciei. Seismul s-a resimţit puternic în Erzurum, provocând panică.
SURSA: ADEVARUL.RO




Sursa: 2000 si CeVa…

A inceput!

A inceput!

Doua evenimente majore au loc la acest moment. In timp ce miscarea #Occupy (Ocupa) se ramifica peste tot pe planeta, Federatia Galactica inchide bazele subterane ale Cabalei Intunecate. In alte cuvinte: oamenii Pamantului se ridica si prietenii nostri galactici coboara. Este doar o chestiune de timp pana se vor intalni!

Occupy Wall Street, USA

Miscarea Occupy Wall Street, USA

David Wilcock: "MULTE baze subterane sunt acum complet curatate... materiale, echipamente si personal... de catre forte inca necunoscute.
O coalitie internationala, care intentioneaza sa darame Vechea Ordine Mondiala si sa elibereze umanitatea din sclavie, isi asuma responsabilitatea. Ei par sa aibe asistenta ExtraTerestra in misiunea lor."
David Wilcock: "Nu stiu cat va mai dura pana ce rezultatele a toate acestea vor deveni publice pentru toata lumea, dar cu siguranta se pare ca Vechea Ordine Mondiala este fortata sa se predea de catre aceiasi ExtraTerestrii, care in mod sistematic ne-au protejat de un holocaust nuclear."
Matthew Ward, prin Suzy Ward: "Poate ca ati auzit ca doua vaste zone subterane, care adaposteau laboratoarele controlate de Illuminati, vehicolele, armamentul, hangarele si zonele de locuit au fost distruse, insa aceasta a avut loc prin angrenarea unor tehnologii non-agresive (eng. safe technologies, n.t.), nu cu dispozitive nucleare; si unii din tabara Illuminati-lor au fost inlaturati de la conducere, insa nu prin uciderea lor. Atat ca masuri defensive, cat si ofensive, fortele luminii folosesc doar puterea luminii si tehnologii care nu au efecte pe termen lung."
Montague Keen, prin Veronica Keen: "Putini dintre voi inteleg gradul de coruptie doar din sistemul bancar. Ei au distrus tari intregi. Ei au creat saracie si suferinta oricand si oriunde au ales sa faca aceasta. Insa locurile lor de a se ascunde au fost demolate. Ei vor face fata consecintelor actiunilor lor."
Federatia Galactica, prin Sheldan Nidle: "Prin urmare, de-a lungul ultimelor catorva luni noi am inceput sa ne intensificam asistenta, atat alaturi de aliatii nostri Pamanteni, cat si alaturi de aceia care au dorit in mod activ sa urmareaca sa foloseasca constrangerea, pentru a scoate cabala intunecata din bazele sale subterane si au avut succes. Mai departe, fortele noastre de aparare au demontat tehnologiile ‘avansate’, care se aflau sechestrate in acele baze, cu intentia de a le nega celor intunecati posibilitatea crearii unui hoas de ultim minut, pe care ei inca insista sa il planuiasca.
(...)
Cerurile ne sfatuiesc acum sa intervenim in cai spre care anterior nu eram inclinati sa le folosim si le-am oferit asistenta acelora care au ‘curatat’ un numar de baze subterane majore. Noi de asemenea am intrerupt sau am distrus cateva dispozitive folosite de intuneric, ca parte a operatiunilor sale complexe, care aveau ca scop prevenirea ridicarii/accesului (oemnirii, n.t.) la constiinta deplina. Momentul sosirii noastre pe taramurile voastre este la indemana!"
Federatia Galactica, prin Wanderer of the Skies: "Bazele subterane, despre care am discutat in trecut si care adapostesc acele fractiuni ale Illuminati-lor care au avut cea mai mare rezistenta la aceste schimbari, au fost intr-adevar distruse cu nici o pierdere de vieti omenesti, pe care am fost capabili sa le detectam. Un mesaj clar a fost trimis unora dintre ultimii rezistenti, in legatura cu intelegerile deja discutate, pentru predarea Illuminati-lor si capitularea lor din parcursul evolutiei voastre. Alte surse au inceput sa raporteze asupra acestor evenimente si Illuminati nu au nevoie de nici o confirmare a ceea ce s-a petrecut. Acel mesaj, dupa cum am fost capabili sa monitorizam emotiile si gandurile celor afectati, a fost chiar puternic perceput de acestia. Ei sunt acum constienti ca nu mai exista nici o alternativa si ca acesta este sfarsitul lor."

Occupy Madrid, Spain

Miscarea Occupy Madrid, Spania

 
Occupy Berlin, Germany

Miscarea Occupy Berlin, Germania

 
Occupy Amsterdam, The Netherlands

Miscarea Occupy Amsterdam, Olanda

 
Occupy Bucharest, Romania

Miscarea Occupy Bucuresti, Romania

 
Occupy Lisbon, Portugal

Miscarea Occupy Lisbona, Portugalia

 
Occupy London, UK

Miscarea Occupy London, UK (in centru: Julian Assange cu al sau Wikileaks)

 
Occupy Manilla, The Philippines

Miscarea Occupy Manilla, Philippine

David Wilcock: "Ce pot sa faca, in cel mai bun caz, Puterile care Au Fost este sa sustina Miscarea Occupy Wall Street, deoarece ele stiu ca intreaga lor “economie neagra” este pe cale sa fie inchisa oricum. Este prea tarziu si ei stiu aceasta. Batalia a fost pierduta. Ei nu credeau ca va fi posibil vreodata sa fie invinsi, dar ei sunt foarte constienti de colapsul lor iminent... multumita acestei vaste coalitii internationale.
(...)
Dupa cum s-a spus in Prima Parte, oameni din interior si de la varf spun acum ca incarcaturi explozive au fost puse in poduri cheie si piste de decolare de pe suprafata Statelor Unite. Sistemul (de autostrazi (?))
Interstatal Eisenhower, inca din conceptia sa, avea construite locasuri in structura podurilor, unde dispozitive incendiare puteau fi puse, in toate punctele cheie necesare pentru a le darama. "
Matthew Ward, prin Suzy Ward: "Ei (Federatia Galactica) sunt constienti de planurile Illuminati-lor si daca acestea includ armarea podurilor importante cu explozibili, care sa poata fi detonati de la distanta, ei sunt autorizati sa previna aceasta. In vreme ce aceasta poate parea o violare a legii Creatorului la o vointa libera, nu este – este onorarea vointei libere a Mamei Pamant. Dupa 11 Septembrie 2001, ea a ales ca orice alta tentativa de terorism de o asemenea proportie sa fie prevenita si, cu autorizarea Lui Dumnezeu, familia noastra universala a dejucat cu succes multe incercari."

Occupy San Juan, Puerto Rico

Miscarea Occupy San Juan, Puerto Rico

 
Occupy Santiago, Chile

Miscarea Occupy Santiago, Chile

 
Occupy Sarajevo, Bosnia

Miscarea Occupy Sarajevo, Bosnia

 
Occupy Seoul, South Korea

Miscarea Occupy Seul, Coreea de Sud

 
Occupy Stockholm, Sweden

Miscarea Occupy Stockholm, Suedia

 
Occupy Taipei, Taiwan

Miscarea Occupy Taipei, Taiwan

 
Occupy Tokyo, Japan

Miscarea Occupy Tokyo, Japonia

 
Occupy Toronto, Canada

Miscarea Occupy Toronto, Canada

David Wilcock: "Unul dintre cele mai emotionante lucruri pe care le-am auzit in ultima vreme este ca un OZN sferic, avand un diametru de zece mile (aproximativ 16 km), sta acum parcat in orbita superioara a Pamantului. Peste 200 de nave mai mici au fost vazute intrand si iesind din nava mama, multumita usilor rotunde care se deschid si se inchid. La toate acestea au fost martori personalul Statiei Spatiale Internationale, printre altii. (Exista o multime de dispozitive optice la bord care ar fi putut repera nave altfel ‘invaluite’ (eng. ‘cloaked’), pentru spectrul de lumina vizibil in mod normal) "
SaLuSa, prin Mike Quinsey: "Sunt SaLuSa din Sirius si as mentiona ca unele dintre Navele noastre Mama mai mici sunt pozitionate putin mai aproape de Pamant, permitandu-ne sa ajungem mai repede la voi cu navele noastre de cercetare. Nevoia de a-i urmari pe Cei intunecati si activitatile lor este vitala in aceste faze de sfarsit, care duc la inlaturarea lor. Astfel ii putem opri de la a mai incerca inca un nou incident major, menit sa intarzie sfarsitul lor. "

Occupy Everything!

Ocupa Totul!





Sursa: galacticchannelings.com

Israelul are undă verde de la SUA să atace Iranul….

Citez:SUA au dat liber Israelului să atace Iranul. Începe Războiul Mondial?:
E posibil ca să înceapă cât de curând ceea ce analistii militari numesc preludiul celui de al Treilea Razboi Mondial. Statele Unite au dat liber Israelului pentru un atac asupra Iranului, potrivit publicatiei InfoWars, care citează surse militare confidențiale. Unele informatii afirma ca subiectul a fost pe agenda intalnirii de la Tel Aviv din 3 octombrie dintre Leon Panetta, secretarul american al apararii si oficialii israelieni.
Administratia Obama ar fi acordat unda verde pentru un atac al Israelului asupra Iranului, potrivit unor surse militare confidentiale, citate de InfoWars. Israelul este preocupat de faptul ca marile puteri, precum Germania si-au apropiat relatiile cu Iranul, ceea ce ii permite acestuia sa-si continue programul de imbogatire al uraniului. Este posibil ca in urmatoarele doua luni Israelul sa lanseze un atac militar. Vizita secretarului american al Apararii, Leon Panetta din 3 octombrie de la Tel Aviv a fost folosita pentru ca Israelul sa-l convinga pe demnitarul american, ca Statele Unite sa dea unda verde pentru un atac.
“In ultimele saptamani, au avut loc discutii intense in cercurile militare israeliene cu privire la posibilitatea sau nu a lansarii unui atac militar impotriva facilitatilor nucleare ale Iranului. Aparent, problema-cheie in dezbatere a fost cum sa se asigure Israelul ca Statele Unite ar lua parte la atac sau cel putin ar interveni de partea sa, daca atacul initial ar duce la un razboi lung”, a declarat Patrick Seale, un jurnalist britanic pentru Gulf News. “In cazul in care Administratia americana nu reuseste sa castige sprijin pentru instituirea unor sanctiuni asupra regimului de la Teheran, dupa prezentarea unor dovezi asupra unor abuzuri facute la alegerile recente din Iran, mingea va fi din nou in curtea Administratiei Obama”, scrie Tony Karon, in Time.
Administratia va sprijini masurile agresive impotriva Iranului, avand acoperire in vederea schimbarii regimului. Expertii geopolitici considera ca avertismentele date Iranului pregatesc o lovitura a Israelului asupra Teheranului. In iulie, veteranul Robert Baer, fost agent al CIA, a declarat la KPFK Los Angeles ca prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a planificat un atac asupra Iranului, in septembrie, pentru a coincide cu cererea Palestinei de recunoastere a statului la ONU. Conform declaratiilor lui Steve Pieczenik, fost oficial al Departamentului de Stat, a fost conceput un complot terorist, care ar putea fi pretextul unui atac militar impotriva Iranului.
Sursa: BLOG CREȘTIN ORTODOX

Extraterestrii Antici - Extraterestrii şi Codul Secret

 Seria Extraterestrii Antici - Extraterestrii şi Codul Secret
Sursa şi autor:   (youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

Cutremur de 6.1 a lovit Regiunea Hokkaido, Japonia - 21 octombrie 2011

Un cutremur cu magnitudinea de 6.1 grade pe scara Richter a lovit prea brusc regiunea Hokkaido, Japonia,  la 0802 GMT vineri.
Cutremurele 6 +
Din 22 septembrie. 2011 până în octombrie 121, 2011 (16 cutremure)
6.2  Alaska la 14 septembrie /  6.0  Cuba,  6.1  Nw. Noua Zeelandă,  6.2  Japonia,  7.3  Fiji toate pe 15 septembrie /  6.6  Japonia,  6.0  Japonia atât pe Sept.16 /  6.9  India pe 18 septembrie /  6.4  Tonga pe 22 septembrie /  6.2  Argentina pe 06 octombrie / 6.1  Insulele Kermadec în Octombrie 7 /. 6.8 de la Bali privind Oct.13 / 6.7 Papua Nw. Guineea, 6.1 Amurskaya Rusia atât pe Oct.14 / 6.3 Papua Nw. Guineea privind Oct.18 / 6.1  Hokkaido, Japonia Regiunea pe Oct.21 / 
Mărime6.1
Data-Ora
Locaţie43.889 ° N, 142.477 ° E
Adâncime185 km (115.0 mile)
RegiuneHokkaido, Japonia REGIUNEA
Distanţe17 km (10 mile) de NE a  Asahikawa, Hokkaido, Japonia
121 km (75 mile) NNV de  Obihiro, Hokkaido, Japonia
131 km (81 mile) nord-est de  Sapporo, Hokkaido, Japonia
941 km (584 mile) direcţia NNE din  Tokyo, Japonia
Locul de amplasare Incertitudineaorizontal + / - 13.3 km (8.3 km); adâncimea + / - 5.3 km (3.3 km)
ParametriiNST = 611, NPH = 645, Dmin = 26.7 km, Rmss = 0.63 sec, Gp = 14 °,
M-type = "momentul" magnitudine de unda iniţială P (tsuboi metoda) (Mi / MWP), Version = A
Sursă
  • Dimensiunea:  USGS NEIC (WDCS-D) Locul de amplasare:  USGS NEIC (WDCS-D)
Event IDusb0006b09
Sursa şi autor:  earthquake.usgs.gov

Există și iaurturi cu fructe fără E-uri. VEZI MĂRCILE

Iaurturile cu fructe vândute la nivel local conțin, în proporție de 85%, unul sau mai multe E-uri. Există, totuși, și produse care nu au aditivi alimentari în lista de ingrediente.Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România (ANPCPPS) a realizat o cercetare pe etichetele sortimentelor de iaurturi cu fructe care se află pe rafturile magazinelor din piața românească. Studiul a fost făcut comparând 62 de iaurturi cu fructe, arată comunicatul remis B365.ro.
Iaurturile cu cireșe și, respectiv, căpșuni din gama Muller Pezzi di Frutta, cele parțial degresate cu banane și piersici, din gama Muller Crema di Frutta, iaurtul de băut cu zmeură de la Zuzu, sortimentele cu vișine și, respectiv, mure și zmeură, din gama Cremosso, din portofoliul Danone, și iaurturile Jogobella cu preparat de vișine sau de căpșuni nu au niciun aditiv alimentar.
Iaurtul cu preparat de kiwi Muller Froop, cel cu frișcă și preparat de mure și zmeură din gama Muller Mix și iaurtul cu piersici și caise de 2.6% grăsime de la Zuzu au aditivi alimentari considerați nepericuloși. Toate aceste sortimente au în componența lor E330, acidul citric, care nu este însă un aditiv alimentar periculos, decât în cantități mari, care depășesc cantitatea de 0,1 mg pe kilogram de produs.
Același aditiv îl are în compoziție iaurtul cu dulceață de nuci verzi, făcut ”ca odinioară” de la Napolact. Pe lângă iaurtul cu dulceață de nuci verzi de la Napolact, în această listă a iaurturilor ce conțin acid citric se mai află și iaurtul de băut cremos plin cu cereale, fructe și alune, iaurtul de băut cu bucăți mari de căpșuni cu Omega 3 și cel cu bucăți mari de vișine cu Omega 3, de Milli, iaurtul cu dulceață de cireșe amare de la Napolact, sortimentul de iaurt cu bucăți de vișine sau cu bucăți de căpșuni ori cu bucăți de caise, toate cu 2.2% grăsime, de la Covalact ”de țară”. Totodată, și iaurtul cu preparat de zmeură, cel cu preparat de cireșe sau cu preparat de piersici și maracuia, de la Muller Froop, iaurtul cu căpșuni cu 2.6% grăsime, de la Zuzu.
E120, acidul carminic, care poate provoca sau favoriza apariția unor erupții cutanate, dar chiar și alergii severe până la intrarea în șoc anafilactic, se regăsește în componența iaurturilor parțial degresate, cu fructe de pădure, dar și cu căpșuni, de la Muller Crema di Frutta, a iaurturilor cu gust de căpșuni, zmeură, caise sau vișine, de la Casa Bună, în cea a iaurtului cu căpșuni 4,2% grăsime, din gama Cremosso. De asemenea, și Brânzica de vaci cu piure de fructe 2 in 1 – căpșuni și vanilie și ceaa cu fructe de pădure, pere și piersici, precum și iaurtul cu piure de căpșuni, de la Danonino, și iaurtul cu vișine 2,6% grăsime de la Zuzu au în componența lor E120.
Sursa: realitatea.net