miercuri, 6 iunie 2012

Douasprezece semne ale trezirii divinitatii tale - De Geoffrey Hoppe si Tobias


”Douasprezece semne ale trezirii divinitatii tale”
De Geoffrey Hoppe si Tobias

1. Corpul manifesta durere si suferinta, mai ales in zona cefei, a umerilor si a spatelui . Acesta este rezultatul schimbarilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe masura ce “samanta  Cristica”  din interior se trezeste. Aceste dureri vor trece.

2. Sentimentul de profunda tristete interioara, fara nici un motiv aparent. Va eliberati trecutul (din aceasta viata si din celelalte) si acest lucru determina acest  sentiment de tristete. Aceasta experienta este similara cu cea pe care o aveti atunci cind va mutati dintr-o casa in care ati trait foarte multi ani, in alta noua. Oricit de mult v-ati dori sa va mutati in casa noua, exista totusi o tristete legata de lasarea in urma a amintirilor, energiei si experientei acumulate in vechea casa. Tristetea va trece.

3. Plingeti fara nici un motiv aparent. Motivatia este similara cu cea de mai sus. Este bine si sanatos sa lasati lacrimile sa curga. Ajuta la eliberarea vechilor energii din interior. Si aceasta va trece.

4 . O schimbare brusca a locului de munca sau a carierei. Un simptom frecvent intalnit. Pe masura ce va schimbati, lucrurile din jurul vostru se schimba si ele. Nu va ingrijorati de gasirea unui loc de munca sau a unei cariere perfecte, in acest moment! Si aceasta va trece. Va aflati acum in tranzitie si poate ca veti schimba mai multe locuri de munca, pana cind va veti stabili la unul, care se va potrivi pasiunii voastre.

5 . Retragerea din relatiile cu familia. Sunteti conectati cu familia biologica prin intermediul vechii karme. Cand iesiti din ciclul karmic, legaturile din vechile relatii sunt eliberate. Aparent va  indepartati de familie si prieteni. Si aceasta va trece. Dupa o perioada de timp, veti crea o noua relatie cu ei, daca va fi potrivit.  Relatia se va baza pe noua energie, fara legaturile karmice.

6 . Tipare neobisnuite de somn. Este posibil sa va sculati in timpul multor nopti intre 2:00 si 4:00 AM . Multa activitate are loc in interiorul vostru si aceasta va determina sa va treziti, pentru “o pauza”. Nu va ingrijorati! Daca nu puteti adormi, sculati-va si faceti ceva, decit sa stati in pat si sa va ingrijorati de lucruri umane. Si aceasta va trece.

7 . Vise intense. Aceasta poate include vise despre batalii si razboaie, urmariri sau monstri. Pur si simplu, eliberati vechile energii din interior si aceste energii ale trecutului sunt simbolizate adesea, prin razboaie, fuga pentru a scapa sau fuga dintre oameni rai. Si aceasta va trece.

8 . Dezorientare fizica. Uneori, va simtiti foarte dezradacinati. Veti fi “provocat spatial” de sentimentul ca nu sunteti in stare sa fiti cu ambele picioare pe pamant sau ca va aflati intre doua lumi. Pe masura ce experimentati tranzitia catre noua energie, corpul s-ar putea sa ramana in urma. Petreceti mai mult timp in natura, pentru a ajuta la incorporarea noii energii, in interior. Si aceasta va trece.

9 . O “autoconversatie” marita. Va veti trezi vorbind cu voi-insiva, mai des. Dintr-o data veti realiza ca ati discutat cu voi-insiva, in ultimele 30 de minute. Apare un nou nivel de comunicare, care se instaleaza in interiorul fiintei voastre si autoconversatia este doar varful icebergului acelei comunicari. Conversatiile se vor inteti, si vor deveni mai fluide, mai coerente si introspective. Nu ati innebunit, ci doar sunteti Shaumbra, care sunteti in noua energie.

10 . Sentimente de singuratate chiar si in compania altora. S-ar putea sa va simtiti singuri si desprinsi de ceilalti. S-ar putea sa aveti dorinta sa fugiti de grupuri si multimi. Ca Shaumbra, voi mergeti pe o cale sacra si solitara. Pe masura ce sentimentul de singuratate va creaza anxietate, devine mai dificil sa aveti relatii cu ceilalti. Sentimentele de singuratate sunt de asemenea asociate cu faptul ca Ghizii vostri au plecat. Au fost cu voi in toate calatoriile voastre, pe parcursul tuturor vietilor. Este timpul ca ei sa se indeparteze, ca sa va umpleti spatiul cu propria divinitate. Si aceasta va trece. Golul din interior va fi umplut cu iubirea si energia propriei tale constiinte Christice.

11 . Lipsa pasiunii. S-ar putea sa va simtiti total lipsiti de pasiune, cu o foarte mica dorinta sau chiar fara dorinta de a face ceva. Este in regula, aceasta este o parte a procesului. Acordati-va timp ca sa nu faceti nimic! Nu va luptati cu asta, pentru ca si aceasta va trece. Este similar operatiunii de rebootare a calculatorului. Este nevoie sa fie deconectat un timp, pentru a instala noul si sofisticatul software, sau in acest caz noua energie a semantei Christice.

12 . Un dor profund, de a merge Acasa . Aceasta este, poate, cea mai dificila si provocatoare dintre conditii. S-ar putea sa experimentati o profunda si complesitoare dorinta de a parasi planeta si de a va reintoarce Acasa. Acesta nu este un sentiment de “sinucidere”. Nu este bazat pe furie sau frustrare. Nu vreti sa faceti un spectacol sau o drama din asta, pentru voi sau pentru altii. Este o parte tacuta a voastra, care isi doreste sa mearga Acasa. Cauza principala este foarte simpla.

V-ati completat ciclul karmic. V-ati completat contractul pentru aceasta viata. Sunteti pregatiti sa incepeti o noua viata in timp ce inca sunteti in corpul fizic actual. In timpul acestui proces de tranzitie, aveti amintiri interioare despre cum este sa fiti pe partea cealalta. Sunteti pregatiti sa va inscrieti pentru o alta serie de indatoriri aici pe Pamint? Sunteti pregatiti sa va asumati provocarile intrarii in Noua Energie? Da, intradevar ati putea merge Acasa, chiar acum. Dar ajuns atat de departe si dupa multe, multe vieti anterioare, ar fi pacat sa plecati inainte de sfarsitul filmului. Si pe de alta parte, Spiritul are nevoie de voi aici, pentru a-i ajuta pe altii in tranzitia lor catre Noua Energie. Ei vor avea nevoie de un ghid uman, ca  voi, care ati pornit in calatorie de la vechea energie, la noua energie. Calea pe care mergeti acum va ofera experienta care va face capabili sa deveniti un Invatator pentru Noul Om Divin. Oricat de intunecata si solitara poate fi calatoria voastra, uneori, reamintiti-va ca nu sunteti niciodata singuri.

Dreptul de autor il detine Geoffrey Hoppe, Golden, CO, 2001. Pregatit in colaborare cu Tobias, din Consiliul Crimson.Va rog, distribuiti-l gratuit, fara scopuri comerciale.  De la Tobias prin channeling, transmis prin Geoffrey Hoppe


Răbdarea

SEMNELE TREZIRII SPIRITUALE AUTENTICE - PERSPECTIVA CRESTINA


Se vorbește foarte mult despre trezirea spirituală. De fapt, mai tot timpul s-a vorbit. Trezirea este revolta permanentă împotriva obișnuinței și indiferenței. Pericolul adormirii spirituale este cu atât mai mare azi, când ne aflăm în vremea din urmă. Și totuși, există un pericol mai mare decât somnul spiritual. Este trezirea falsă! Să nu uităm că și fecioarele înțelepte au adormit și, să nu uităm, că și fecioarele nechibzuite s-au trezit! 

Din acest motiv, întotdeauna a existat un conflict în Biserică între instituție și mișcare. Mișcarea denunță rigiditatea, stratificarea și inerția instituției, în vreme ce instituția etichetează mișcarea prin aberațiile, radicalismul și spiritul ei anarhic. Normal ar fi ca instituția și mișcarea să lucreze împreună. Să promoveze agenții de trezire spirituală sub supravegherea atentă, doctrinară și etică a autorității instituționale. 

Prinși între rafalele celor două tabere, sărmanii credincioși nu mai știu ce să creadă. Pe de o parte apreciază calmul și stabilitatea instituției, pe de altă parte doresc entuziasmul și experiența mișcării. Este clar că amândouă sunt necesare. Totuși, pentru oameni ca mine, care consideră instituția absolut vitală, dar în acelaș timp îi înțelege rolul limitat de facilitator, care sunt semnele unei treziri spirituale autentice, pe care o instituție să o poată promova? 

1. TREZIREA SPIRITUALĂ ADEVĂRATĂ ÎI APROPIE PE OAMENI DE DUMNEZEU PRIN CEI PATRU STÂLPI AI VIEȚII SPIRITUALE PERSONALE ȘI COLECTIVE: ”Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frângerea pâinii şi în rugăciuni.” (FAPTE 2:42) 

O trezire care neglijează doar unul dintre aceste componente nu poate fi autentică. Ele trebuiesc îmbinate echilibrat deoarece sunt însăși viața Bisericii. Manifestările și experiențele spirituale sunt rezultatul natural al prezenței lui Dumnezeu de care poporul Domnului se bucură fără a înlocui preocupările de căpătâi ale Bisericii. Aceste manifestări trebuie acceptate atunci când și așa cum le dăruiește prezența Domnului dar nu forțate și transformate într-un scop în sine.


2. TREZIREA SPIRITUALĂ ADEVĂRATĂ ÎI MOTIVEAZĂ PE OAMENI LA O VIAȚĂ DE SFINȚENIE: ”Şi aceasta cu atât mai mult, cu cât ştiţi în ce împrejurări ne aflăm: este ceasul să vă treziţi în sfârşit din somn; căci acum mântuirea este mai aproape de noi decât atunci când am crezut. Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua. Să ne dezbrăcăm, dar, de faptele întunericului şi să ne îmbrăcăm cu armele luminii. Să trăim frumos, ca în timpul zilei, nu în chefuri şi în beţii; nu în curvii şi în fapte de ruşine; nu în certuri şi în pizmă; ci îmbrăcaţi-vă în Domnul Isus Hristos şi nu purtaţi grijă de firea pământească, pentru ca să-i treziţi poftele. (ROMANI 13:11-14) 

Vă rog să observați că trezirea spirituală are de-a face cu o dezbrăcare și o îmbrăcare. Dezbrăcare de faptele întunericului și de firea pământească și îmbrăcarea în Domnul Isus Cristos și armele luminii. Pe mine nu mă impresionează trezirile spirituale moderne care pun tot centrul de greutate pe manifestările închinării, dar în acelaș timp, tolerând fapte și vestimentații care se vede de la o poștă că POARTĂ GRIJĂ DE FIREA PĂMÂNTEASCĂ! Există două feluri de îmbrăcare: una spirituală și alta fizică. Între ele există o corelare. Îmbrăcarea în Cristos înseamnă îmbrăcarea cu haina unui trai ”frumos”. Dezbrăcarea de firea pământească înseamnă implicit lepădarea de faptele întunericului: chefuri, beţii, curvii, fapte de ruşine, certuri, pizmă. Ce trezește poftele firii pământești? Totul trebuie lepădat, și în interior și la exterior! Unii dintre tinerii noștri, au învățat în (unele) biserici americane că tatuajul nu este păcat, bijuteriile sunt permise (unele în nas, urechi sau…), nu contează cum te îmbraci. Ei acuză bisericile românești (unele) de legalism. Adevărata spiritualitate nu se vede doar în ridicarea mâinilor, închisul ochilor și cursul lacrimilor deși toate acestea sunt de dorit. Ea se vede și din felul cum te îmbraci și cum te porți. Și, amândouă acestea, nu au la rândul lor valoare dacă viața particulară a credinciosului nu înseamnă și o depărtare totală de păcat. Doar în sfințenia și smerenia închinării evlavioase există adevărata trezire spirituală. 

3. TREZIREA SPIRITUALĂ ADEVĂRATĂ ÎI UMPLE PE OAMENI DE DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU PENTRU FRAȚI ȘI PENTRU TOȚI OAMENII: ”De aceea, daţi-vă şi voi toate silinţele ca să uniţi cu credinţa voastră fapta; cu fapta, cunoştinţa; cu cunoştinţa, înfrânarea; cu înfrânarea, răbdarea; cu răbdarea, evlavia; cu evlavia, dragostea de fraţi; cu dragostea de fraţi, iubirea de oameni. Căci, dacă aveţi din belşug aceste lucruri în voi, ele nu vă vor lăsa să fiţi nici leneşi, nici neroditori în ce priveşte deplina cunoştinţă a Domnului nostru Isus Hristos.” (2 PETRU 1:5-8) 


Despre trezirea spirituală – interviu cu Eckhart Tolle


Fragmente din interviul luat de Paula Coppel, jurnalistă la Unity Magazine, scriitorului Eckhart Tolle.
 


Paula Coppel: 
Mulţi oameni spun că sunt nefericiţi şi totuşi nu doresc să-şi transforme starea. De ce rămân oamenii legaţi de nefericirea lor?
 
Eckhart Tolle: Deoarece ego-ul nefericit sau „eu, cel nefericit” a devenit o parte din identitatea lor. Acesta le spune continuu cine sunt sau cât de nefericiţi sunt. Ei nu vor să-i dea drumul deoarece se tem că îşi vor pierde simţul identităţii de sine. Ei au nevoie să li se arate că fluctuaţiile minţii nu îi reprezintă ca indivizi. Pentru unii oameni este începutul unei treziri spirituale atunci când aud sau citesc: „Aveţi o voce în capul vostru care nu tace niciodată. Aţi observat asta?” Şi brusc îşi dau seama că gândurile doar le trec prin cap, în timp ce înainte erau atât de identificaţi cu ele încât se considerau a fi ei acele gânduri.

Paula Coppel: 
Deci, un mod de a ne ajuta pe noi şi pe alţii este să observăm că acestea sunt doar gânduri şi să practicăm observarea mai degrabă decât ataşarea de ele?
Eckhart Tolle: Da. Înseamnă că toţi cei care citesc acest interviu şi găsesc că el are un sens, s-au trezit deja. Trezirea nu s-a produs încă pentru toţi cei care citesc acest interviu şi, de aceea, consideră că este de neînţeles. A recunoaşte adevărurile fundamentale ce sunt exprimate prin aceste cuvinte, înseamnă că acea mică deschidere trebuie să fie acolo deja, în interiorul vostru, deoarece doar acolo puteţi recunoaşte toate acestea. Gândirea singură nu poate recunoaşte adevărurile spirituale, indiferent cât de dezvoltată este mintea. Este imposibil. De aceea, foarte des întâlnim oameni educaţi ce lucrează în domeniul mass-media şi care studiază cărţile spirituale, dar care sunt atât de identificaţi cu procesul gândirii lor încât nu prind esenţa lucrurilor. Ei scriu recenzii sau articole despre aceste cărţi, dar nu le înţeleg. Nu pot vedea esenţa. Nu e vina lor – nu este despre ei personal. Este vorba de condiţia umană şi starea de identificare cu mintea. Inteligenţa, în sine, nu ajută. Puteţi avea două sau trei doctorate, dar asta nu vă apropie cu nimic de realizarea spirituală. De fapt, s-ar putea să vă îndepărteze.
Un mod de a vă îndrepta privirea către trezire este ca, atunci când vă gândiţi că aveţi probleme mari, să vă întrebaţi: „Ce problemă am în acest moment?” De obicei găsiţi că nu aveţi o problemă în acest moment, deoarece staţi aici şi respiraţi, vă uitaţi pe fereastră şi este bine. Este suficient aer. Chiar aţi şi mâncat suficient astăzi. Şi chiar dacă nu aţi mâncat suficient astăzi nu ar fi o problemă, dar ar putea fi o încercare. Astfel, încercările există, dar problemele sunt generate de minte. Încercările sunt situaţii ce pot fi abordate doar în momentul prezent şi solicită acţiune.
Astfel, dacă nu aveţi bani, puteţi să vă folosiţi mintea şi să spuneţi: „Ce acţiune să întreprind?” Apoi deveniţi liniştiţi. Să nu vă folosiţi mintea, deoarece, dacă începeţi să vă gândiţi renunţând la liniştea interioară, s-ar putea ca foarte curând să vă pierdeţi pe voi în propria minte şi asta se schimbă în îngrijorare. Îngrijorarea înseamnă că mintea vă controlează. Ea este întotdeauna fără sens. Din îngrijorare niciodată nu apare o soluţie.

Paula Coppel:
Deşi ne spunem că îngrijorarea este un lucru productiv, eficient! 
Eckhart Tolle: Da, mintea vă va spune că trebuie să vă gândiţi la asta, altfel totul se va prăbuşi. Dar, de fapt, activitatea necontrolată a minţii este ceea ce vă opreşte de la a găsi soluţia. Găsiţi o soluţie doar atunci când ieşiţi din ea, deveniţi liniştiţi şi vă daţi seama că, în acest moment, nu există o problemă. S-ar putea ca, datorită faptului că aţi fost în tărâmul liniştii, să vă vină realizarea bruscă a ceea ce puteţi face sau a ceea ce trebuie să faceţi, atunci când nu o căutaţi.
 
Paula Coppel: Este starea aceasta similară cu ceea ce spun oamenii: „Cele mai bune idei îmi vin când sunt la duş”?
Eckhart Tolle: Bineînţeles că mulţi oameni sunt prezenţi în minte chiar şi atunci când fac un duş, dar unii sunt capabili să se bucure de duş şi să aibă un moment de relaxare şi de linişte şi astfel le vine o idee, un gând original. Deci, trebuie să fiţi capabili să păşiţi în dimensiunea în care nu există gânduri pentru ca gândirea să devină puternică şi asta înseamnă să fiţi pe deplin conştienţi de momentul prezent.
Când sunteţi în contact cu Prezentul, vă simţiţi acasă oriunde aţi fi. În schimb, dacă nu sunteţi aşa, atunci oriunde v-aţi duce, simţiţi întotdeauna că ceva nu este în ordine. Chiar şi aşa-zisele situaţii ideale au limitările lor. Aţi putea spune „Vreau să fiu ca Oprah”. De îndată ce sunteţi ca Oprah, veţi descoperi că nu mai puteţi să ieşiţi singuri în lume, să mergeţi la cumpărături sau să vă plimbaţi pe stradă deoarece sunteţi asaltat de oameni. Deci, brusc apare o limitare în viaţă şi mintea spune: „O, îmi doresc ca asta să nu se fi petrecut”.
Paula Coppel: Cum descrieţi o relaţie de iubire între doi oameni treziţi spiritual?
Eckhart Tolle: Există o lipsă a aşteptării cum că celalalt ar trebui să te împlinească sau să te facă fericit. Fără această cerinţă, există o deschidere în care, pur şi simplu, te poţi bucura de celălalt şi îi poţi accepta limitele. Orice fiinţă umană are propriile sale limitări. Te poţi căsători, de exemplu, cu Buddha dar, după câteva luni, îi vei găsi în forma lui umană multe limitări. S-ar putea să existe aspecte la Buddha la care mintea ta să reacţioneze şi să te irite. De exemplu: „De ce stă acolo şi meditează?”
Atunci când accepţi limitele celuilalt, totul devine un dans între două forme şi o înţelegere a faptului că esenţa relaţiei este spaţiul prezent în relaţie. Astfel, întrebarea care este necesar să vi-o puneţi întotdeauna este: „Există spaţiu în această relaţie?” Spaţiul înseamnă, în mod real, nivelul de cunoaştere şi conştienţă sau prezenţă, nicidecum gândirea. Deci, puteţi să vă priviţi fiinţa dragă şi să nu emiteţi gânduri? Două fiinţe conştiente îşi dau seama că esenţa unei relaţii este spaţiul din ea. Chiar şi când există o formă de ego, nu este dificil să străpungeţi acest strat şi să vedeţi ascunsă esenţa cea adevărată. Nu e nevoie să reacţionaţi la manifestarea ego-ului. Când nu reacţionaţi la el, nu-i daţi forţă.
 
Paula Coppel: Cum ne ajută faptul că suntem mai conştienţi, la abordarea întâmplărilor tragice din viaţa personală şi din lume? Există acolo un element de credinţă că dintr-o tragedie personală se va naşte şi ceva bun?
 
Eckhart Tolle: Da, atunci când formele încep să se năruie – forma fizică, situaţia de viaţă, relaţiile, orice – întotdeauna există o ocazie de pătrundere în profunzime. Prin aprofundare înţeleg ridicarea dincolo de forme a celui care sunteţi. Uneori, oamenii trebuie să experimenteze o mare pierdere pentru a intra, cu adevărat, în profunzime.
Atunci când are loc o mare pierdere – moartea cuiva apropiat, sau apropierea de propria moarte – este o ocazie de a ieşi complet din identificarea cu forma şi de a realiza esenţa a cine sunteţi sau că esenţa oricui care suferă sau moare este dincolo de moarte.

Asta nu înseamnă că nu aveţi compasiune. Compasiunea are două aspecte. Când vedeţi în jurul vostru forma umană suferind sau dizolvându-se, sunteţi empatic faţă de nivelul uman. Împărtăşiţi suferinţa deoarece aceasta este în relaţie cu aspectul efemer al formei. Dar dacă acesta este singurul nivel care se activează în voi, nu treceţi de suferinţă. Doar la nivelul fiinţei realizaţi că cine sunteţi în esenţă este dincolo de formă şi că cine este cealaltă persoană în esenţă este dincolo de formă. Această înţelegere nu este intelectuală, este o percepţie sau o trăire. Apoi, priviţi cealaltă fiinţă umană şi suferinţa şi poate că plângeţi, dar în profunzime există pace şi putere.

Acea pace şi putere reprezintă, de asemenea, aspectul care aduce uneori vindecarea.
S-ar putea să vindece forma sau s-ar putea să vindece cealaltă persoană, în sensul că cealaltă persoană intră în contact cu nivelul său mai profund. Aceasta este cea mai importantă vindecare– să înţelegi cine eşti. Vindecarea pe planul exterior e bună, dar ea nu reprezintă esenţa vindecării.
 
Paula Coppel: Aţi spus în interviul cu Oprah: „Lumea nu există ca să vă facă fericiţi. Ea este aici, ca să vă facă conştienţi.” Oare această neînţelegere reprezintă rădăcina suferinţei umane?
 
Eckhart Tolle: Dacă oamenii cred că lumea este aici pentru a-i satisface pe ei, ori de câte ori încep să-şi atingă limitele, vor deveni din nou nefericiţi. Ei nu-şi dau seama că lumea – şi prin asta vreau să spun orice din lumea formei, forma fizică, unele forme mentale sau forme emoţionale – nu le poate da împlinire durabilă, satisfacţie, sau să le spună cine sunt. Ei nu-şi dau seama că ceea ce caută se află pe nivelul fără de formă. Ei caută la nivelul formei şi asta duce la frustrarea din existenţa umană.
Astfel, lucrul important de care trebuie să vă daţi seama este că lumea nu e aici pentru a vă face fericiţi. Când nu pretindeţi ca situaţia, locul, sau persoana să vă facă fericiţi, atunci, de fapt, situaţia, locul sau persoana vă satisfac pe deplin.
 
Paula Coppel: Învăţăturile dumneavoastră contribuie la o transformare globală a conştiinţei. Cum percepeţi ceea ce se petrece?
 
Eckhart Tolle: Un număr imens de oameni trec prin procesul de trezire spirituală – unii în etapele iniţiale, alţii în cele finale şi e minunat să văd asta. Ia ceva timp până când procesul se va filtra prin structurile economice, politice şi sociale. Tendinţa oamenilor care conduc aceste structuri este să fie încă total identificaţi cu ego-ul lor. Deci, va lua ceva timp până va ajunge la politicieni ... deşi, cine ştie?
Ocazional, deja apar unii politicieni relativ conştienţi şi există şi oameni normali, cu bun simţ (comparativ cu politicienii inconştienţi de dinainte).
 
Paula Coppel: Faptul că se petrece această trezire spirituală transmite un simţământ de speranţă pentru lume?
 
Eckhart Tolle: Da. Întrebarea este: „E nevoie ca vechea conştiinţă să continue până când va duce la propria prăbuşire prin haos şi năruire? Sau noua conştiinţă ce se ridică poate să înlocuiască treptat vechea conştiinţă, fără distrugeri excesive?”
Nu cunosc răspunsul. Va trebui să asteptăm şi vom vedea.
Tot ceea ce putem face este să ne asumam responsabilitatea pentru propria viaţă.
 
 

Trezirea spirituala - New Age - Ezoterism - Activarea extrasimturilor si a capacitatilor paranormale - Iesirea Din Matrix


Ce este Trezirea spirituala? Unii o vad ca pe o apropiere de Dumnezeu, asemeni sfintilor crestini facatori de minuni, in timp ce traditiile orientale o numesc Iluminare, adica trecerea intr-o noua etapa a evolutiei (a deveni asemeni lui Buddha). Mai recent, odata cu raspandirea fenomenului New Age, si a ezoterismului, trezirea a fost echivalata cu activarea extra simturilor, si a capacitatilor para-normale (vederea la distanta, clarviziunea, darul vindecarii, comunicarea de tip channeling, etc.). Cei ce studiaza teoriile conspiratiei o numesc iesirea din matrix (paralela la filmul cu acelasi nume), adica iesirea din matricea in care am fost obisnuiti sa traim si sa functionam, conditionati de diferite programe de manipulare in masa.
Indiferent de definitie, insa, se pune intrebarea, care sunt conditiile pentru ca Universul sa ne dezvaluie misterele sale, si noi sa capatam o noua perspectiva asupra lumii?
Ne putem trezi spiritual doar atunci cand mergem la biserica in fiecare Duminica, sau meditam in fiecare zi? Sau doar daca avem o meserie 'nobila' cum ar fi preot, medic sau profesor? Sau doar daca am citit mii de pagini de filozofie si teologie? Sau doar daca ne impunem prin exercitii temeinice, sa ne invingem cea mai mica urma de orgoliu sau rautate, si sa zambim tot timpul, tuturor, indiferent cat de greu ne-ar fi? Raspunsul meu categoric la toate aceste intrebari este Nu. Acestea sunt doar mituri si au aparut din necesitatea oamenilor de a 'umple' spatiile lipsa din intelegerea partiala, sau eronata a ceea ce reprezinta constiinta si spiritul uman. Consider ca a sosit momentul sa daramam aceste mituri.1. Se trezesc doar practicantii unei religii 'adevarate'. 
Nimic mai ridicol. Care ar fi aceasta? Nici crestinii nu s-au putut hotari - si s-au scindat in nenumarate rituri - catolic, ortodox, greco-catolic, protestant, etc. Musulmanii vor arata cu degetul pe crestini pentru masacrele facute in numele Domnului in Evul Mediu...Evreii vor arata cu degetul pe musulmani pentru conflictele care dureaza de milenii...Hindusii vor spune ca religia lor este cea mai veche...Budistii vor spune ca principiile budiste sunt universal valabile . Extremistii au luat invataturile religioase si le-au rastalmacit, trecandu-le prin filtrul propriilor temeri sau interese, pentru a-si impune propriul set de reguli in fata unei comunitati, sau pentru a conduce prin frica (vezi notiunea de jihad - o interpretare a Coranului care a dus la acte teroriste)... Si asa mai departe. 


2. Se trezesc doar cei ce au renuntat la carne. 
Carnea are intr-adevar o amprenta energetica joasa, datorita suferintei din clipa sacrificarii animalului, ce se transmite mai departe in structura sa celulara. Insa aceasta nu este o conditie pentru evolutia spirituala. Desigur, pastrarea unui regim de viata cat mai sanatos, evitarea exceselor, ne va ajuta. Insa nu este suficient. Dupa cum spunea si Iisus - preocupati-va mai bine pentru ceea ce scoateti pe gura, si nu ceea ce bagati in gura. Gandirea, cuvintele si actiunile noastre sunt cele care fac diferenta si ne pot ridica sau cobori nivelul energetic. 
Iar postul reprezinta un gest prin care ne 'ridicam' nu pentru ca nu mai consumam carne, ci pentru ca intreaga perioada a unui post (indiferent de religie) presupune o intoarcere spre modestie si reflectie. Nu oricine ar trebui sa posteasca, nu doar din motive medicale, dar pentru ca atata timp cat nu faci asta din convingere, ci doar pentru ca 'asa se face', si apoi te bati cu pumnii in piept ca ai postit...se pierde total din valoarea gestului.

3. Se pot trezi doar cei care nu au vicii.
Una dintre cele mai spirituale persoane pe care le cunosc fumeaza, si nu se teme sa bea un pahar de vin din cand in cand. Nu acestea insa sunt definitorii pentru acest om, ci ajutorul pe care il acorda, zi de zi, neconditionat, celor din jur - bunatatea, altruismul, curajul , daruirea de sine, vorbele si mangaierile ce alina suferinta celor ce au nevoie de el. Sa nu uitam asadar, ca in afara de partea noastra spirituala, avem si o parte umana, ce este facuta din carne si oase, emotii, temeri, impulsuri. Experienta umana presupune intregirea tuturor elementelor umane si alchimizarea lor intr-o singura fiinta. Atata timp cat nu ne facem rau nici noua nici celor din jur, sunt de parere ca trebuie sa ne BUCURAM de viata - pentru ca este un DAR. Si evolutia spirituala nu poate veni din reprimarea acestei bucurii. Este vorba de o schimbare treptata a prioritatilor. Dar aceasta transformare trebuie sa vina natural...nu fortat.


4. Se pot trezi doar persoanele cu acces la informatii (care au citit, au participat la conferinte, au vazut documentare pe teme spirituale, etc)
Asta inseamna atunci, ca batranul satului la care vin toti sa ceara sfaturi, este mai putin evoluat decat un intelectual care si-a tocit coatele pe bancile facultatii, dar care habar nu are ce inseamna viata adevarata?
Parerea mea este ca ORICINE se poate trezi atata timp cat face un prim pas : acela de a-si pune intrebarile esentiale: Cine sunt? Ce caut aici? Ce am de facut?
Mi se pare mult mai valoroasa contributia celui mai pacatos dintre pacatosi, celui mai ignorant dintre ignoranti, celui mai incapatanat ateu, care intr-o zi a avut revelatia existentei lui Dumnezeu - indiferent cum s-ar fi intamplat asta sau care ar fi forma prin care percepe Divinitatea. Cand va incepe sa povesteasca lumii despre descoperirea sa, si despre modul in care aceasta revelatie i-a schimbat viata, va fi autentic, credibil, convingator. Va inspira si pe altii sa porneasca pe calea descoperirii de sine - si asta mi se pare mult mai relevant decat o discutie seaca intre doi 'atoatestiutori'.


5. Se pot trezi doar cei ce sufera si fac sacrificii.
Sacrificiul, constient sau inconstient (cu toate ca nimic nu este intamplator, si ceea ce percepem ca fiind o nenorocire face de fapt parte din contractul nostru spiritual cu care am fost de acord inainte sa venim aici), este un accelerator al evolutiei spirituale. Dar...nu este singura cale. La fel de bine putem constientiza anumite lucruri si fara suferinta, ci doar pastrand vie legatura dintre noi si Divinitate, amintindu-ne din cand in cand sa ne re-analizam prioritatile si sa acordam mai mult timp spiritului nostru
CAPTAREA ȘI UTILIZAREA ENERGIEI LIBERE .


FOARTE IMPORTANT !!
Mesaj de la Federația Galactică a Luminii.
(28 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Dragilor,

Zonele de energie liberă vor fi zonele prevăzute pentru a oferi energie curată și liberă, fără taxe sau costuri, pentru cei din aceste zone, care doresc să participle la aceste proiecte. Ceea ce noi am dori să facem este să renunțăm la mijloacele actuale de furnizare a energiei pentru aplicațiile casnice și să instalăm o nouă tehnologie, care va îmbunătăți eficiența și va furniza energie în fiecare dintre casele voastre. Aceste proiecte vor avea loc la scară mondială, urmărindu-se ca fiecare gospodărie să se bucure de acest salt tehnologic, oferindu-se energie curată și aproape gratuită.
Pentru a participa la acest program, noi îi rugăm pe toți cei care sunt deschiși să facă anumite schimbări în gospodariile lor, să ne comunice telepatic sau prin postare numele lor, pentru a fi trecut în baza noastră de date, dându-ne, în acest fel, posibilitatea de a ne concentra atenția asupra realizării acestor mijloace în casele și gospodăriile lor. Este vorba despre un mod cu totul nou de a valorifica energia din atmosfera care înconjoară planeta voastră. Această zonă din atmosfera planetei voastre este cunoscută sub numele de stratosferă și acolo se găsește energia despre care vă vorbim și pe care vrem s-o utilizăm în casele voastre. Va fi necesară instalarea unui dispozitiv în casă sau în gospodărie. Dispozitivul va preleva cantități de energie din câmpul energetic aflat în stratosfera planetei. El va prelucra energia captată tranformând-o în energie utilizabilă de către voi în diverse scopuri, așa cum o utilizați acum pe cea electrică, convențională, primită din rețea. Trebuie să vă spunem că acest dispozitiv nu va putea fi utilizat pentru funcționarea mijloacelor de transport (automobile, trenuri, autobuze, avioane etc. Avem însă alte dispozitive care pot fi utilizate pentru funcționarea mijloacelor de transport și pe care intenționăm, deasemenea, să vi le oferim.

Noi dorim să începem implementarea acestor dispozitive energetice (n.m. convertoare de energie) în casele acelora dintre voi care sunteți deschiși și doriți să vă implicați în programul nostru de introducere a acestor tehnologii în locuințele voastre. Vom monitoriza zonele de acces public ale rețelelor voastre de socializare online, pentru a culege răspunsurile favorabile ale celor care doresc să accepte oferta noastră. Sperăm să identificăm un număr cât mai mare de solicitanți, la nivelul estimărilor noastre. De fapt, cei care vor fi cooptați în program ca viitori beneficiari ai utilizării acestei tehnologii, vor avea și mândria că au fost pionierii utilizării energiilor libere din stratosfera planetei.

Ne propunem ca în lunile care urmează să instalăm deja un mare număr de dispozitive (convertoare de energie n.m.), oricum, nu mai târziu de septembrie 2012, deși bănuim că vor apărea anumite fluctuații pe harta energetică a Pământului, provocate de cabala criminală încă existentă pe Pământ. Evident că întunecații nu vor fi foarte mulțumiți să descopere că noi începem distribuirea acestor dispozitive către populația globului, mai ales că din asta ei nu numai că nu pot trage foloase, dar le va scădea numărul de utilizatori ai energiei convenționale. Asta începe să le dea întunecaților mari bătăi de cap, deoarece intuiesc că-și vor diminua veniturile, ca să nu mai vorbim de scăderea importanței pe care și-o arogă și controlului asupra populației.

Noi savurăm oportunitatea de a le scădea drastic o mare parte din puterea pe care au luat-o prin furt și nelegiuiri. Aceste facțiuni ale organizațiilor criminale de pe planetă vor asista neputinciooase la distrugerea structurii lor de putere imediat după implementarea acestor dispositive de captare și utilizare a energiei libere.

Prin această acțiune, dorim să vă ajutăm să vă recăpătați dreptul inalienabil de utilizare gratuită a energiei pure, care umple cosmosul și poate fi utilizată în cantități infinite, fără ca sursa să diminuieze cumva; ca să nu mai vorbim de faptul că se elimină în totalitate orice fel de poluare.

Acesta este unul dintre țelurile noastre principale în ceea ce privește umanitatea voastră. Noi, cei din Federația Galactică a Luminii, nu vom pleca de aici până când voi, frații și surorile noastre de pe Pământ, nu veți fi eliberați de controlul tiranic al acestor stâpani întunecați.

A vă elibera de robia taxelor împovărătoare și a se renunța la sleirea resurselor naturale ale planetei, în scopul obținerii energiei (termice, electrice și mecanice), iată două motive puternice pentru care efortul merită făcut. 

Suntem siguri că implementarea acestei tehnologii, de loc complicate, dealtfel, va aduce independența fiecărui om față de stat și față de cei cărora a trebuit să le plătească pentru orice seviciu. Noi dorim ca voi să vă recuperați puterea și libertatea și, pentru aceasta, vom menține presiunea asupra întunecaților și vă vom consilia în toate problemele unde simțiți că aveți nevoie.Vă promitem că nu vom pleca până când toate acestea nu vor deveni realități în viața voastră de zi cu zi.

Munca noastră aici nu este nici pe departe încheiată, pentru că aici este nevoie de multe schimbări și prefaceri pe care, împreună, le vom finaliza cu deplin succes. De fapt, niciodată nu am lăsat munca neterminată, indiferent ce civilizație am ajutat.

Vă rugăm să popularizați acest material prin toate mijloacele de care dispuneți. Vă garantăm că nu veți deveni ridicoli în fața celor care vă vor citi articolul, chiar dacă, inițial, vor exista unele intenții în acest sens. Fiți mândri că veți fi printre primii realizatori ai acestui proiect, atât de important pentru omenire.

Ignorați reacțiile celor neinformați sau a celor răuintenționați, care vor căuta să vă descurajeze.

Imaginați-vă satisfacția, chiar fericirea, familiilor celor care nu vor mai trebui să plătească enegia pe care o folosesc în gospodărie, în diverse scopuri. Considerăm că această realizare va impulsiona o creștere exponențială a conștiinei colective și individuale, deoarece lumea voastră va primi dovada celor ce v-am tot spus prin channelerii noștri, despre care mulți au avut îndoieli, dovada existenței noastre și înțelegerea realității ptocesului de ascensionare în care lumea voastă se află de ceva timp.

Noi suntem foarte emoționați să vă oferim primul dar tehnologic și așteptăm cu nerăbdare să vedem numele voastru transmis nouă telepatic sau prin comunicări pe internet, sau prin alte mijloace de comunicare.

Echipele noastre specializate sunt gata să preia comenzile primite de la voi.

Modalitatea practică prin care aceste dispozitive vor intra în posesia voastră vă va fi prezentată după întocmirea listei de solicitări. Până atunci, suntem siguri că vom diminua drastic, sau vom anihila complet, puterea de reacție a cabalei întunecate. În acest sens, vom accelera procesul de depistare și arestare a tuturor reprezentanților întunecaților care încearcă să scape de răspundere pentru nelegiuirile pe care le-au săvârșit împotriva omenirii.

După cum am spus, noi vom face tot ceea ce putem spre a ne asigura că eforturile voastre se vor desfășura fără represiuni din partea forțelor aservite întunecaților. 
Trebuie să se înțeleagă corect că toate investigațiile, descinderile, arestările, cercetările, condamnările și recuperările de prejudiciu în care făptașii vor fi implicați, intră în sarcina organelor voastre specializate. Ceea ce vom face noi este să vă sugerăm metode de depistare, localizare și instrumentare a faptelor comise, precum și de înlăturare a celor care judecă sau decid în favoarea inculpaților pe care încearcă să-i scape de pedeapsă. Așa trebuie înțeles ajutorul pe care noi vi-l acordăm.

Noi ne aflam aici pentru a vă ajuta să ieșiți din robia întunecaților și slugilor lor, însă acțiunea practică, fizică, vă aparține.

Așteptăm reacția și mobilizarea voastră în acțiunea care face obiectul acestei comunicări.

Alegeti acum modalitatea cea mai convenabilă vouă, pentru a ne furniza datele de identificare a celor interesați de acest demers.

În viitor, multe uși, multe posibilități se vor deschide pentru voi și numai de voi depinde dacă le veți utiliza.

Aceste uși v-au fost mereu deschise. Au existat mereu modalități pentru voi de a vă elibera de ceea ce nu vă mai folosește dar, în multe situații, nu le-ați înțeles, în altele nu v-ați angajat din teama de necunoscut sau din neîncrederea în puterile voastre. Abandonați, oameni buni, aceste scheme construite cu vechi energii, ridicați-vă privirea și pășiți încrezători spre viitorul vostru minunat!

În pofida îndemnurilor noastre, știm că nu toți vor alege să abandonere vechea paradigmă. Nu toți sunt pregătiți pentru libertățile care vă așteaptă dincolo de această iluzie. Nu toți și-au învățat toate lecțiile pentru care veniseră în această viață pe Pământ, și nu toți și-au încheiat programul de experimentări pe care și l-au propus. Ei vor prefera să-și continuie existența în planul dualității, pentru a-și putea încheia programul. Din acest motiv, nimeni nu este de condamnat că nu ascensionează. Unii nu pot, alții nu vor, fiind ademeniți de forțele întunericului ca să mai rămână.

Amintiți-vă aceasta și faptul că nu există alegere bună sau greșită, deoarece fiecare alegere este dreptul inalienabil al entității respective și nimeni nu este autorizat să i-o schimbe. Nimeni nu știe mai bine ce este mai potrivit pentru evoluția personală decât sufletul acelei entități.

Modul în care o ființă alege să plece de pe această planetă este, de asemenea, un drept al fiecărui suflet. Unii pot alege să plece prin intermediul experienței morții. Aceasta este în regulă, deoarece, pentru mulți, această metodă de ieșire îi conduce în dimensiuni înalte sau pe planete unde au condiții optime de a experimenta ceea ce și-au propus. Alții au ales soluții alternative de sublimare sau exod, ori de rafinare a corpului existent până la nivelul la care devine compatibil cu planul în care doresc să-și continuie existența. Există și alte metode, cum ar fi de exemplu, preluarea de către suflet a unui corp material disponibil. (Nota C.M.: Despre aceasta vorbește și Lobsang Rampa în POVESTEA UNUI LAMA TIBETAN sau Rechung Doje Tarpan în MILAREPA, MARELE YOGHIN TIBETAN)

Fiecare suflet decide pentru el însuși iar intervenția, fie ea și din partea unei ființe iubite, de a-l deturna este inadmisibilă și păguboasă pentru amândoi. Cine înțelege corect aceasta face un mare serviciu semenilor săi umani.

Noi suntem Federația Galactică a Luminii.


Nota: cei interesati pot da click aici


BK Meditation - Realitatea spirituala - Energia cosmica - Meditatia - Corpul Eteric - Calatoria Constiintei in spatiu - Corpul astral - Calatoria astrala - Al treilea ochi - Nirvana - Viata de dupa moarte


Va propun, tuturor celor ce doresc sa paseasca pe drumul interior al cunoasterii, o minunata experienta: BK Meditation. 
REALITATEA SPIRITUALA
Realitatea spirituală iţi va oferi o calatorie speciala, o calatorie care iți va schimba viața, o calatorie care te va îmbogăți și care te va face să înțelegi această lume.
Realitatea spirituală este un program de meditații și experiențe din meditații. În timp ce veti urmari acest program, veti fi complet relaxati. Doar ascultati cu ingaduinta si lasati-va purtati in aceasta calatorie.
Nu incercati sa analizati, fiti doar cu ea.
Daca va apar ganduri in minte, incercati sa scapati de ele. Inspirati adanc si doar fiti cu ea. E aici doar pentru tine.
In aceasta lume a creatiei suntem doar o mica particica. Fiecare dintre noi este in cautarea unei stari bune de sanatate, pace, cunoastere, prosperitate, armonie si in final, la o viata fericita, plina de beatitudine.
In toate vremurile, fiecare dintre noi s-a luptat sa obtina acest statut dar oare a reusit?
Da, acest deziderat poate fi atins doar daca intelegem energia cosmica si autocunoasterea.
ENERGIA COSMICA
Haideti sa trecem acum la Energia Cosmica.
Energia Cosmica exista pretutindeni in cosmos. Ea este legatura dintre planete, galaxii, oameni si molecule. Este spatial dintre toti si toate.
Este legatura care pastreaza tot cosmosul in ordine.
Energia Cosmica este forta vietii.
Aceasta energie cosmica este esentiala pentru a mentine ordinea in  viata noastra, pentru extinderea constiintei noastre.
Energia Cosmica este baza tuturor actiunilor si functiilor noastre.
Noi primim energia cosmica atunci cand dormim profound, cand suntem intr-o liniste perfecta. Noi folosim aceasta energie in activitatea noastra de zi cu zi, in activitatea mintii noatre, cum ar fi vazul, vorbirea, gandirea si pentru toate activitatile corpului nostru.
Aceasta energie limitata care patrunde in corp in timpul somnului, nu este suficienta pentru aceste activitati. De aceea ne simtim epuizati, obositi si tensionati. Acest lucru duce la stresul fizic si mental si la tot felul de boli. Singurul lucru pe care il putem face pentru a evita aceasta, este de a lua cat mai multa energie.
Energia Cosmica este esentiala pentru mentinerea ordinii in viata noastra, pentru a avea o viata sanatoasa si fericita, pentru a avea o implicare totala in toate situatiile, pentru a avea cunostinte si in final, pentru a ne dezvolta constiinta.
O legatura cu energia cosmica se obtine doar prin meditatie.
MEDITATIA
Somnul este o meditatie inconstienta.
Meditatia este un somn constient.
In somn luam o energie limitata, in meditatie luam energie din abundenta.
Aceasta energie imbunatateste corpul, mintea si intelectul nostru. Deschide usa catre al 6-lea simt si chiar mai mult.
Cu aceasta energie captata prin meditatie vom fi relaxati, sanatosi si fericiti. Ne ajuta de asemenea sa obtinem o stare fizica mai buna.
Meditatia nu este altceva decat o calatorie a constiintei noastre care ne vorbeste.
In meditatie calatorim constient din corp catre minte, de la minte catre intellect, de la intellect catre sine si apoi mai departe.
Pentru a intra in meditatie, trebuie sa oprim toate functiile corpului si a mintii, cum ar fi: miscarile corpului, vazul, vorbitul si gandirea.
Acum, haideti sa vedem cum se face o meditatie.
Pentru meditatie, primul lucru pe care trebuie sa-l facem este pozitia corpului.
Puteti sta in orice pozitie. Pozitia trebuie sa fie confortabila si stabile.
Putem medita stand pe podea sau pe scaun.
Putem medita in orice loc unde ne simtim confortabil.
Stati confortabil, incrucisati picioarele si impreunati degetele de la maini.
Acum inchideti ochii. Opriti orice “convorbire” interioara sau exterioara. Relaxati-va total.
Cand am incrucisat picioarele si am impreunat degetele de la maini, circuitul energetic se formeaza si capata mai multa stabilitate.
Ochii trebuie inchisi si orice activitate a mintii trebuie intrerupta.
Cand corpul este relaxat, constiinta calatoreste catre cealalta zona: minte si intelect.
Mintea nu este altceva decat o legatura a gandurilor noastre.
Exista multe ganduri care trec la suprafata mintii iar noi ne punem intrebari, fie ca ele sunt normale sau nu.
Pentru a transcede mintea si intelectul, trebuie sa ne concentram atentia catre respiratie.
Nu fortati inspiratia si expiratia. Respirati normal si observati aceasta respiratie.
Aceasta este cheia principala, aceasta este calea.
Nu merge mai departe, nu pretinde clarificarea rapunsurilor la intrebarile tale.
Intoarce-te la respiratie. Observa respiratia normala, fii una cu respiratia ta.
Atunci, densitatea gandurilor tale scade.
In scurt timp respiratia devine mai usoara si mai scurta.
In final, respiratia devine cat mai scurta posibil, fiind ca un “flash” intre sprancene, deasupra ochilor. In acest stadium nu avem respiratie si nici ganduri. Veti fi fara nici un gand.
Acest stadiu se numeste starea “nerval”.
Aceasta este starea meditatorului.
In aceasta stare vom primi energia cosmica. Cu cat meditam mai mult, cu atat vom primi mai multa energie cosmica. Aceasta energie cosmica patrunde in fluxurile de energie ale organismului, care se mai numeste “corp eteric”
CORPUL ETERIC
Energia corpului formeaza mai mult de 72.000 noduri sau canale energetice care traverseaza tot corpul.
Toate aceste canale energetice pornesc din crestetul capului. Acest loc se numeste Chakra Coroanei. De aici se formeaza in tot corpul canale energetice precum radacinile unei plante.
Energia corpului este baza principala pentru descrierea vietii noastre. Ea este sursa tuturor actiunilor noastre, chiar si a existentei noastre.
Energia corpului nostru, retine energia cosmica in timpul somnului profound si a meditatiei. Noi folosim aceasta energie pentru activitatea mintii si a corpului nostru cum ar fi: vazul, vorbirea, gandirea si pentru toate activitatile fizice.
Toate aceste functiuni sunt in totalitate bazate pe energia cosmica pe care o primim.
Fluxul de energie cosmica ce patrunde in corp se bazeaza pe capacitatea noastra de a ne controla gandurile. Cand avem in minte multe ganduri, fluxul de energie cosmica este obstructionat.
Cu alte cuvinte, gandurile noastre reprezinta blocarea fluxului de energie cosmica spre noi.
Cand fluxul de energie cosmica spre corpul nostru este mic, energiile din canalele noastre energetice devin deficitare. Aceasta deficienta dauneaza corpului nostrum eteric iar aceasta este cauza bolilor care apar in organism.
Cu alte cuvinte, acele “radacini” energetice din corpul nostru eteric sunt private de energie.
In meditatie, luam energie cosmica din abundenta. Aceasta patrunde in toate canalele energetice ale corpului nostru. Cand energia cosmica trece prin canalele noastre energetice, inunda si curăţă toate “radacinile energetice” ale corpului nostru eteric. Atunci cand corpul nostru eteric este curatat, vom scapa de toate bolile.
Cand energia cosmica va incepe sa curga prin chakra coroanei, vom simti o racoare in acea chakra sau o racoare prin tot corpul.
Cand energia cosmica va curaţa toate canalele energetice dintr-o anumita zona, vom avea aceeasi senzatie de racoare. Uneori avem experiente diferite in corpul nostru fizic.
Nu vom mai avea nevoie de medicamente daca vom face meditatii. Prin meditatii vom scapa de bolile fizice si mentale.
Daca meditam in piramida, starea de meditatie se va obtine de 3 ori mai repede decat normal.
Haideti sa vedem ce este starea de piramida.
Piramida este cea mai stabilă structura de pe pamant care primeste energie cosmica la cel mai inalt nivel.
Forma piramidei are un unghi de 52 grade si 51 minute si datorita acestui unghi, piramida receptioneaza cea mai inalta energie cosmica.
Piramida poate fi construita din orice material deoarece materialul nu are nici o influenta in captarea energiei cosmice.
Piramida trebuie sa fie perfect aliniata fata de punctele cardinale N-S-E-V.
Energia cosmica este acumulata la 1/3 din inaltimea bazei piramidei. Acest loc este cunoscut sub numele de “Camera regelui”.
Energia cosmica va fi maxima in “Camera regelui” si patrunde in toata piramida.
Un cristal fixat in varful piramidei, multiplica si distribuie energia in toata piramida. De aceea, starea de meditatie in interiorul unei piramide se obtine de 3 ori mai repede.
Piramidele pot fi folosite pentru comunicarea pe frecvente inalte.
Meditatia in piramide ajuta in vindecare si in toate experientele ce au loc prin meditatie.
Haideti sa recapitulam ce am invatat pana acum ………………………………………………………..
Meditatia trebuie facuta in functie de varsta.
De exemplu, o persoana de 30 de ani, trebuie sa faca cel putin 1 meditatie de 30 minute in fiecare zi.
Pentru a medita, nu trebuie sa parasiti mediul de familie. Toata lumea ar trebui sa mediteze.
Copiii sunt cei mai buni in practica meditatiei.
Se poate incepe meditatia de la varsta de 5 ani.
Pentru a medita, NU aveti nevoie de nici un Guru, de nici nu Maestru. Respiratia voastra este Gurul si Maestrul vostru.
PARTEA A  2-A
SPATIUL
Meditatia este o calatorie a constiintei noastre.
Pentru a face meditatie trebuie sa transcedem corpul si mintea. Atunci cand facem acest lucru, ne regasim. Atunci  primim din abundenta energie cosmica.
Prin multa meditatie cunostintele noastre se dezvolta.
Haideti acum sa intelegem ce este cunoasterea.
Meditatia ne duce spre cele mai inalte cunoastinte. Cunostintele nu valoreaza nimic fara experienta. Experienta nu valoreaza nimic dar este implicată total in fiecare din noi.
Cu cat meditam mai mult, vom primi energie cosmica mai inalta. Cu aceasta energie inalta, vom obtine o “inălţare” in toate aspectele care ne vor duce catre cele mai inalte cunostinte.
Prin cunoastere dobandim o intelegere mai inaltă si intelepciune.
Cu aceasta intelegere, vom realiza ca nu suntem doar minte si corp, vom intelege ca suntem finite miraculoase. Vom intelege toate situatiile in care vom fi pusi printr-o intelegere mai inalta.
Energia inalţă, iar cunoasterea inaltă dezvolta constiinta.
Expansiunea constiintei este scopul fiecaruia.
Cunoasterea inaltă se obtine doar prin simturi mai inalte cum ar fi: al 3-lea ochi si corpul astral.
AL  3-LEA  OCHI
Al 3-lea ochi este cel mai puternic instrument al sufletului pentru a vedea, simti si auzi cele mai inalte frecvente ale realitatii.
Aceste 3 functii ale sufletului sunt cunoscute ca fiind cel de-al 3-lea ochi.
Facand tot mai multe meditatii, tot mai multa energie se va revarsa in corpul vostru iar aceasta va activa cel de-al 3-lea ochi. Este o experienta nemaipomenita pentru un meditator.
In timpul activarii celui de-al 3-lea ochi, vom simti orice senzatie in spatele ochilor (in centrul capului). Vom incepe sa vedem diferite culori care se rotesc.
Vom auzi sunete stocate in memorie, sunete, pasi.
Ne vom simti ca si cum am calatori in intuneric.
Cand corpul eteric si-a luat suficienta energie cosmica, prin tot mai multa meditatie, cel de-al 3-lea ochi va avea efect. El va reusi sa vada foarte clar planul in care te vei afla sau alt loc.
In perfectiunea celui de-al 3-lea ochi veti vedea multe lucruri mai clar ca niciodata pentru ca le veti vedea pe alte frecvente ale realitatii. Veti vedea lucruri care nu sunt prezente in sensul real.
Veti simti atat de multe lucruri pe care nu le veti putea explica in cuvinte.
Veti auzi din interiorul vostru sunete sau sunete de pe alte frecvente.
Veti vedea Maestri care nu sunt din pdv fizic langa voi; veti vedea Maestri in forma fizica, ca si cum i-ati cunoaste.
Dupa multe meditatii, vom incepe sa vedem Creatorul ca pe o lumina puternica (grid light).
Chiar si vazand aceasta lumina vom simti identitatea cu Creatorul nostru.
Vom putea auzi mesajele de la Creatorul nostru.
Ne vom simti ca si cum am inainta intr-un tunnel iar in final vom vedea lumina.
Prin experientele celui de-al 3-lea ochi, vom putea gasi raspunsul la toate problemele noastre, prin mesajele primite de la Creatorul nostru, pe alte frecvente ale realitatii sau prin ceea ce simtim.
Datorita acestui lucru, toate actiunile noastre se vor chimba, credintele noastre se vor schimba, intelegerea noastra se va schimba.
Dupa aceasta experienta a celui de-al 3-lea ochi, vom observa schimbari in perceptia noastra despre planul fizic.
CORPUL ASTRAL SI CALATORIA ASTRALĂ
Haideti sa vedem acum alte instrumente ale noastre.
CORPUL ASTRAL
Corpul astral este corpul fiecarei persoane prin care se percep alte frecvente ale realitatii.
Corpul astral este o alta forma a constiintei noastre, e ca si corpul nostru fizic.
In conditii normale, constiinta noastra iese din corpul fizic.
Cand primim energie suficienta si cand simtim ca pasim pe alte frecvente ale realitatii, constiinta se muta in corpul astral. Trecem inconstient in acest corp.
Vom putea ajunge aici doar practicand constant meditatia.
Corpul astral calatoreste dincolo de spatiu si timp.
Dupa aceste experiente ale constiintei noastre, vom incepe sa cunoastem noi dimensiuni.
In meditatie, dupa ce am primit din abundenta energie cosmica, constiinta care este raspandita in tot corpul, incepe sa treaca de la cuvinte, la un singur punct. In acest timp, constiinta “glumeste” cu corpul fizic.
Simtim cum pluteste corpul nostru. Nu ne vom simti mainile si picioarele. Ne vom simti usori.
Vom simti ca tot corpul se roteste. Aceasta miscare este cunoscuta sub numele de “miscare astrala”
Meditand tot mai mult, luam tot mai multa energie cosmica.
Constiinta ia forma corpului astral, incepe sa se roteasca foarte repede si datorita acestui lucru ne miscam foarte greu (in plan fizic) dupa momentele in care corpul astral paraseste corpul fizic prin “Coarda de argint”.
“Coarda de argint” nu este altceva decat o vibratie inalta a constiintei care transfera mesajele din corpul fizic catre corpul astral si invers.
Calatoria astrala este calatoria constiintei noastre catre frecvenţe si locuri normale sau anormale.
Prin calatoria astrala dobandim cea mai inalta cunoastere si intelegere de sine.
Prin calatoria astrala, corpul astral poate patrunde in orice corp material sau element din natura: apa, foc, vant, etc.
Corpul astral poate calatori fara limite, pe orice frecventa.
Dupa ce a iesit din corpul material, meditatorul isi poate vedea corpul fizic, capatand astfel o intelegere inalta.
El intelege acum ca nu este doar minte si corp ci poate fi in alt corp.
Aceasta este inalta intelegere.
Fiecare dintre noi ar trebui sa experimenteze calatoria astrala deoarece prin aceasta calatorie limitarile noastre vor fi spulberate si vom intelege nemarginirea noastra.
Prin aceasta experienta intelegem ca noi suntem constiinta, ca suntem nemarginiti, ca intelegem noile dimensiuni ale vietii.
NIRVANA
Prin tot mai multe meditatii, primim tot mai multa energie cosmica.
Energia cosmica imbunatateste implicarea noastra de sine in minte si corp.
Vom intelege in totalitate situatiile in care ne vom afla.
Aceasta intelegere nu este altceva decat cunoastere.
Persoanele obisnuite nu vor obtine decat experiente si vor avea o teama de a patrunde in cunoasterea de fapt a situatiilor deoarece vor percepe aceste experiente doar la nivelul corpului fizic.
Un om care mediteaza va intelege situatiile in totalitate pentru ca stie ca nu este doar un corp ci ca doar se afla intr-un corp, intelege ca experientele sunt doar evolutie.
Dupa trecerea prin toate experientele meditatiei si implementarea lor in viata de zi cu zi, va dovandi marea intelegere.
Aceasta intelegere va deschide 7000 de uşi cu perceptia noastra.
Intelegerea, perceptia si experienta noastra se va extinde foarte mult. Aceasta va duce la expansiunea constiintei noastre, care nu este altceva decat aspiratiile noastre.
Experimentam acest stadiu al aspiratiilor noastre prin lotusul cu 1000 de petale iar fiecare petală a acestui lotus reprezinta o doua dimensiune a intelegerii.
Patrunzand in tot mai multe dimensiuni, intelegem tot mai multe cunostinte ale existentei noastre.
Cu aceasta intelegere vom realiza ca nu este moarte si ca suntem fiinte eterne, vom intelege ce este planeta Pamant si ce este moartea.
VIAŢA DE  DUPĂ VIAŢĂ
Venim pe acest pamant ca o particică din constiinta cosmica.
Coboram prin corpul eteric, corp care este esenta a ceea ce suntem.
Venim pe pamant pentru a avea experiente unice.
Toata descrierea vietii este cunoasterea de sine.
După selectarea mamei, acea particica a constiintei patrunde in pantecul ei. Apoi, fetusul prinde viata. Corpul eteric patrunde in corpul fizic al fetusului. Constiinta patrunde in fetus si astfel se obtine prima suflare intrauterină. Dupa parasirea corpului mamei, fatul respiră pentru prima data aer din atmosfera. Aceasta se numeste nastere.
Din prima zi pana la 7 de ani, corpul este constient de sursa.
Mintea incepe sa ia forme incepand de la 7 ani. Este complet formata la 14 ani.
Intelectul incepe sa functioneze de la 14 ani si este dezvoltat in totalitate la 21 de ani.
De la 21 la 28 de ani, experientele sunt percepute prin minte, corp si intelect.
De la 28 de ani, viata depinde de cunoasterea de sine.
Pentru acei oameni care nu sunt constienti de acest lucru, constiinta lor va ramane intre minte si corp.
Din cauza aceasta, lucrurile rele incep sa apara. Ei nu vor putea intelege situatiile, gandurile lor vor fi tot mai critice si vor deveni tot mai rigizi.
Rigiditatea blocheaza fluxul de energie cosmica ducand la suferinte fizice, psihice si la boala.
Acei oameni isi vor duce zilele fara a fi constienti de ceea ce  sunt si nu vor putea intelege scopul vietii lor.
Vor trai toata viata fara a-si atinge scopul pentru care au fost trimisi pe pamant.
Aceasta este ceea ce se poate numi MOARTE.
Chiar si dupa moarte, aceia care au o minte rigida, nu vor intelege ca trebuie ingaduit constiintei sa ajunga la sursa.
Din cauza acestei intelegeri gresite isi creaza propriul iad si rai.
Daca de la inceputul vietii vom intelege ceea ce suntem, vom intelege beatitudinea in toate formele sale.
Chiar si dupa moarte ne vom intoarce la sursa.
Obtinand cunostintele inalte prin intermediul celui de-al 3-lea ochi, prin calatoriile astrale, prin cunoasterea vietii si a mortii, acela va intelege perfect corpul, mintea, intelectul, cunoasterea de sine si forta vietii; acela va intelege ca, constiinta este o combinatie dintre energie si constiinta.
Constiinta vine din acest plan pentru a obtine mai multa energie si cunoastere si pentru a crea.
Traind tot timpul cu aceasta intelegere, vom incepe sa intelegem la un nivel mai inalt, ce inseamna creatia intregii existente.
Cu aceasta intelegere vom deveni creatori miraculosi.
Apoi, acea persoana, ori de cate ori va gandi sau va vorbi, va transforma totul in creatie.
Aceasta este iluminarea.