vineri, 4 noiembrie 2011

Vine mica eră glaciară. Cum arată ea? IMAGINI FASCINANTE

Meteorologii britanici au stârnit o uşoară îngrijorare luna trecută când au anunţat că ne-am putea confrunta cu o nouă mică eră glaciară. Se ştie că ultima mini-glaciaţiune a avut loc în Evul Mediu. Dar există şi imagini care să depună mărturie pentru frigul din iernile ce au lovit Bătrânul Continent?

Vânatori în zăpadă - de Pieter Bruegel cel Bătrân (Ţările de Jos) / FOTO: wikipedia
Imaginea 1/5
Mica eră glaciară din Evul Mediu, o perioadă de răcire a temperaturii care a afectat Vestul Europei, a durat între anii 1550 şi 1850, potrivit NASA. Specialiştii au anunţat că mini-glaciaţiunea care ar putea veni acum este una mai mică.
Dar cum au trecut oamenii prin precedenta perioadă de răcire? Se ştie, evident, că iernile au fost foarte friguroase şi au ţinut mai mult. Printre consecinţe: coloniştii din Groenlanda au dispărut, orăşele din Alpi au fost distruse de extinderea gheţarilor, potrivit The Guardian. Canalele şi râurile din Marea Britanie erau frecvent îngheţate. Reducerea temperaturii se simţea şi în timpul verilor, care erau răcoroase şi umede.
Mica glaciaţiune a avut un efect negativ asupra activităţii economice şi asupra agriculturii în mod special. Prin urmare, mai multe perioade de foamete au avut loc în unele regiuni.
Dincolo de datele din documente, au rămas şi imagini din perioadă cu pricina. Peisaje cu ierni geroase şi aşezări îngheţate au fost surprinse de pânzele pictorilor vremii. Reprezentativ este probabil Pieter Bruegel cel Batrân şi tabloul său "Vânători în zăpadă", imaginea iernii absolute într-un orăşel din Ţările de Jos. Tamisa îngheţată apare în două dintre tablourile lui Abraham Danielsz, un olandez care a pictat o mare parte a vieţii la Londra.
Profesorul Hans Neuberger, fostul şef al catedrei de Meteorologie la Universitatea din Pennsylvania, a analizat mai bine de 12.000 de tablouri din perioada micii glaciaţiuni pentru a-şi demonstra teoria potrivit căreia picturile pot oferi o măsurătoare destul de corectă a temperaturii.

Sursa:  REALITATEA.NET

Meteor Prins cu Aparatul foto din 4 unghiuri diferite - 1 noiembrie 2011

Meteor (sau obiect spaţial nedorit ), prins pe camera din 4 unghiuri diferite - 1 noiembrie 2011
Aceste camere sunt staţionaţe în Japonia.
Mai multe imagini spectaculoase cu aceasti Meteori (sau obiecte spaţiale nedorite) şi informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi  sonotaco.jp
Sursa şi autor:    *  sonotaco.jp

OCCIDENTUL SE PREGATESTE MAI MULT CA ORICAND PENTRU ATACAREA IRANULUI !!! CONFORM ANALISTILOR ,UN ATAC ASUPRA IRANULUI AR DECLANSA WW3 !



[...]Armata Marii Britanii a accelerat planurile privind o potentiala interventie militara in Iran, in conditiile unei ingrijorari din ce in ce mai mari privind programul de imbogatire a uraniului derulate de Teheran, scrie The Guardian.
Ministerul britanic al Apararii crede ca SUA ar putea decide sa grabeasca planurile privind lovituri militare asupra unor facilitati nucleare iraniene. Oficialii britanici spun ca, daca Washingtonul decide acest lucru, va cere si va obtine sprijinul Marii Britanii, pentru orice misiune, in ciuda unor rezerve in randul coalitiei de guvernare de la Londra. In anticiparea unui potential atac, strategii militari britanici incearca sa stabileasca unde sa dispuna navele Marinei Regale si submarinele echipate cu rachete de croaziera Tomahawk in lunile urmatoare, ca parte a unei campanii aeriene si maritime.
Jurnalistii de la The Guardian au discutat cu mai multi oficiali britanici ai Apararii in ultimele saptamani, care sustin ca Iranul revine in centrul ingrijorarii diplomatice dupa revolutia din Libia.
Statele Unite au refuzat să comenteze “zvonurile” sau “dezbaterile” care indică dorinţa premierului israelian, Benjamin Netanyahu, de a găsi susţinere în cadrul guvernului său pentru a lovi Iranul pe calea aerului. În cadrul executivului israelian, partizanii şi opozanţii unui atac împotriva instalaţiilor nucleare iraniene se confruntă de mai multe zile, potrivit unor informaţii lăsate să ajungă la reprezentanţii mass-media. Dezbaterea îi opune pe şeful cabinetului, Benjamin Netanyahu, susţinut de ministrul apărării, Ehud Bark, şi de cel de externe, Avigdor Lieberman, – care susţin “opţiunea militară”-, restului membrilor guvernului şi responsabililor serviciilor secrete, care au în vedere sancţiuni economice pentru a exercita presiuni asupra Teheranului.
Israelienii sunt divizaţi în legătură cu un eventual atac asupra Iranului.
Israelienii sunt divizaţi în legătură cu un eventual atac asupra instalaţiilor nucleare iraniene, o problemă care face obiectul unei intense dezbateri publice şi la vârf în Israel, indică rezultatul unui sondaj de opinie. Aproximativ 41% din persoanele chestionate sunt pentru o asemenea operaţiune împotriva Iranului, 39% se opun, iar 20% se abţin. De asemenea, 52% dintre israelieni au încredere în premierul Benjamin Netanyahu şi în ministrul apărării Ehud Barak, ambii susţinători fervenţi ai unei soluţii militare în dosarul nuclear iranian.
COMENTARIUL MEU: Pe mine personal,o astfel de stire ma sperie cel mai tare! Nu ma sperie cand aud de criza economica,sau cand au de revoltele din lume  sau de orice altceva pe lumea asta, atat cat ma sperie stiri legate de intentia Occidentului de a ataca Iranul.Si asta pentru simplul fapt ca de-a lungul anilor,de cand Iranul si-a inceput programul nuclear si a devenit tinta Occidentului,multiple voci CARE CONTEAZA au spus-o raspicat: O astfel de actiune,va avea urmari militare catastrofale la nivel global! Iata cateva linkuri:

Dmitri Medvedev: Un atac al Israelului asupra Iranului ar putea duce la izbucnirea unui razboi nuclear.


Analistul canadian de politica externa,Michel Chossudovsky,avertizeaza ca un atac asupra Iranului va declansa un razboi global!


Jurnalistul si scriitor britanic,David Icke,avertizeaza ca un atac asupra Iranului este inevitabil,eveniment care va duce la Al Treilea Razboi Mondial !

Sursa: Secretele Sistemului

Cum sa vizitezi Iadul inainte de moarte

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
Ce s-a mai intamplat de ieri pana azi? Din Grecia pana in Romania? Din SUA pana in Orientul Mijlociu? Mai nimic, precum urmeaza.
In urma discutiilor de tip “uite referendumul, nu e referendumul” cabinetul grec s-a trezit ca are opozanti chiar in interiorul sau. Si surse care s-au grabit sa precizeze ca, daca UE/FMI si alte organizatii nu le mai dau bani… banii proprii le mai ajung pana la
mijlocul lunii decembrie. Ingrozitor! Oamenii astia sunt practic in faliment, iar toata Europa (cica!) se bate sa-i salveze. Romania, in schimb, pe la sfarsitul lui octombrie declara public, nu pe surse, ca banii ajung Romaniei doar pentru luna octombrie. Fara imprumuturi… adio. O singura intrebare am : daca Grecia se afla faptic in faliment, Romania in ce se afla? Nu simtiti nici un miros pestilential? Mie imi tot miroase, si nu e de la mine…
Daca tot s-a lasat cu scandal pe tema referendumului au inceput sa circule tot felul de zvonuri: ca va demisiona premierul grec. Ca referendumul nu va mai avea loc. Ca referendumul va avea loc. Ca o sa pice guvernul si se va forma altul, cu membri ai opozitiei. Pana acum s-au adeverit doar cele privitoare la
renuntarea la referendum si formarea unui nou guvern cu membrii opozitiei, condus insa tot de Papandreou. Ceea ce prognozam aici, cand toti analistii se dadeau de ceasul mortii ca Grecia e inconstienta, s-a adeverit. Grecia nu e inconstienta, accepta masurile de austeritate, dar a incercat prin cacealmaua cu referendumul sa traga cat mai multe beneficii de la strainatate. Si nu pentru ca premierul sa mai obtina voturi pentru sine si partidul sau, ci pentru a se asigura ca reactionarii eleni ii/il lasa in viata. Deci, analisti din toate tarile si de pe toate ecranele, mai cititi si bloguri. S-ar putea ca uneori sa vada mai bine decat voi motivele si dezvoltarile de situatie.
Ca tot imi place mie sa fac mereu paralelisme cu Romania. Stirea de
aici ne spune ca Romania e pe drumul grecesc. Macar din punct de vedere al evaziunii. Pentru ca 200 de mii de romani au masini mai scumpe de 20 de mii de euro, dar numai 40 de mii de romani castiga anual mai multi bani decat valoarea masinii din dotare. Acum, sa fim cinstiti, nu m-ar deranja sa fiu un pui de grec. Nu de alta, dar si in faliment ei stau mult mai bine decat Romania in plin avant economic. Nu ca acum ar fi cazul… Ca evaziunea fiscala este majora se stie. In nici un stat din lume nu va putea fi eradicata. E imposibil. Sau putin mai posibil in dictaturi declarate si asumate. Dar nici acolo total. Pentru ca fiecarei taxe mai mult sau mai putin justificate poporul (in special cei din aceste zone est-europene) ii va opune inventivitate. Noi metode de ocolire/fraudare. Nu imi permit sa condamn pe nimeni, spun doar ca statul roman ar putea face ceva. 1) Sa concedieze tot fiscul si sa lase doar o echipa de 10-20 persoane care sa se deplaseze la cazuri. 2) De unde cazuri, daca tot se desfiinteaza? Din presa. Cazurile semnalate de presa sunt suficient de multe si de mari (ca nivel de fraudare) cat PIB-ul Romaniei sa se ingrase. Cat despre paralela Romania-Grecia… e posibil, dar nu identic. Daca eu acum as fi grecoaica, m-as pupa undeva. Chit ca anatomic vorbind imi este putin cam greu, pentru ca am fata pozitionata …in fata. :)
In schimb, de cand suntem sub monitorizare FMI, companiile de stat au inceput sa-si reduca pierderile. Nu sa si treaca pe profit, pentru ca asta e apanajul patronatului privat. Pentru ca numai atunci ii pasa cuiva de banii investiti. Statului… ii e indiferent. Dar, pentru ca nu rezistam fara banii altora (FMI, CE si BM), suntem obligati macar sa reducem cheltuielile. Si se pare ca am reusit-
cu 50% pe primele 9 luni ale anului. De ce s-a putut acum? De ce nu s-a putut si inainte? De ce … orice? Un raspuns pur romanesc ar fi… d-aia.
Ce-i mai trebuie Romaniei, avand in vedere situatia perfect echilibrata in care se gaseste? Discursuri sterile si
reorganizari teritoriale. Corelate cu referendumurile pentru Tinutul Secuiesc si cu modificarea Constitutiei la sectiunea “stat national”… rezulta ca e bine. Ne doare in portofel dar ne scarpinam la caracterul national, unitar si indivizibil al Romaniei. Nu rezolva problemele financiare, dar dezintegreaza tara.
Restructurarile si razgandirile nu pot lipsi din planul de salvare a Romaniei. Astfel am aflat ieri, de la acelasi unic guru, ca timpul este relativ. Nu ne-a convins Einstein, ci presedintele. Care, printre inghitituri de sampanie, ne-a spus ca ca la
40 de ani zicea sa fie restructurati toti batranii (cei peste 50 de ani), acum insa… lucrurile nu se mai vad la fel. Adevarul e ca presedintele nostru nu da semne sa se retraga. Nu anul acesta, nu anul viitor, si ma tem ca nici la finalul mandatului. Timpul este relativ, numai mandatul pare definitiv.
In rest ce s-o mai fi intamplat prin lume? Mai nimic. Iranul anunta ca e gata de razboi, cu Occidentul, cu Israelul, cu cine pofteste. Ei sunt pregatiti. Israelul nu mai plateste contributia la UNESCO, la fel ca SUA, deoarece Palestina a fost admisa in aceasta organizatie internationala. Guvernul japonez face cadou companiei ce opereaza centrala nucleara de la Fukushima 8,3 miliarde de euro. Nu de alta, dar companiei nu-i ajung propriile venituri pentru a despagubi familiile victimelor accidentului nuclear din martie. Deci banii publici se dau peste tot la fel: nu pentru a preintampina noi nenorociri, ci pentru a ajuta marile companii. De stat sau private. Irlanda inchide ambasadele din Iran, Vatican si Timorul de Est din lipsa de fonduri. Romania nu imi amintesc sa fi inchis vreuna, dar stiu ca ceea ce exista acum nu-si prea justifica existenta. Presa urla de cazuri ale romanilor care au necesitat asistenta din partea statului roman… si nu le-a raspuns nimeni la telefon. Pentru ca nu era nimeni la birou, dar salariile se primeau. Si inca ce salarii!!! Italia incepe sa fie monitorizata de FMI in procesul de restructurare, ca semn al stabilitatii economice si increderii politice de care se bucura… nu. Deci in curand romanii vor aflui catre Romania, ca in Italia se cam termina cu binele. Doar se baga pe fir FMI-ul. Roma insa dezminte supravegherea, dar admite ca i-ar cere sfatul FMI-ului. Parerea mea: sfatul privitor la ce? Cum sa falimentezi mai repede o tara? Atunci apeleaza la cine trebuie. Rezultatele sunt garantate. Vedeti Romania si predecesoarele ajutate de FMI. SUA organizeaza pentru prima data un test national de alerta generala, un fel de simulare pentru situatii de urgenta. Desigur ca se repeta, pe toate caile, ca e vorba doar de un test, un exercitiu, o simulare, spuneti-i cum vreti. Dar e cert ca se asteapta la lucruri. Tot asa cum si Romania, din ce in ce mai des in ultimul timp, a organizat in Bucuresti simulari de cutremur. Astea e bine sa se intample, in general, pentru a testa pregatirea serviciilor de salvare implicate, insa e imposibil sa nu te intrebi ce se asteapta de intr-o perioada atat de crunta, economic vorbind, se irosesc bani publici pentru profilaxie. Ceva se asteapta peste tot in lume, e cert. Si cum cutremurele devastatoare n-au ocolit planeta in acest an… asigurati-va locuintele. S-ar putea sa aveti nevoie cat de curand. Liderii G20 incep sa se gandeasca de unde sa scoata bani ca sa dubleze fondurile FMI, pentru ca tarile pica mai repede decat poate FMI sa le imprumute.
Iar acum ne intoarcem in Romania.
In Harghita 260 de apartamente au ramas fara apa si caldura deoarece nu si-au mai platit deloc utilitatile. Ce credeti ca a considerat necesar sa comenteze o doamna de la compania furnizoare? “Este de bun-simţ să plăteşti un serviciu pe care l-ai primit. Am ajuns la faza în care aceste persoane nu mai plătesc deloc. Îşi iau angajamente de plată pe care nu le respectă şi nu reuşim să ajungem la niciun consens.“ Acum nu spun ca nu exista si nesimtiti, care prefera sa traiasca bine si sa nu-si plateasca facturile. Dar cand ai de-a face cu 4 asociatii de locatari care sunt in imposibilitate de plata… poate ca raul e structural. Cauza e mai adanca si pleaca de la preturi. Si de la oameni care, fiind plasati in functii caldute, isi permit sa-i judece pe saraci drept “nesimtiti”. Nu-i nimic, lucrurile se vor decanta curand. S-ar putea ca dupa aceasta iarna 70-75% din case sa fie executate silit. In urma datoriilor la intretinere. Si apoi? Cui o sa le vanda/inchirieze casele? Ca proprietarii de drept nu au bani, potentialii noi chiriasi nu au de asemenea… ce o sa faca bancile/firmele cu atatea case? Cum o sa le plateasca ei costurile de intretinere? Nu cumva, prin preturile imense practicate, se duc singuri spre faliment? Gen firmele de leasing care au parcuri auto cu mii de masini care ii costa mai mult stand? Ba da, dar ce conteaza? Mai bine ii categorisim drept nesimtiti pe aia care chiar sunt in imposibilitate de plata. Si cu asta rezolvam totul.
In
Babeni muncitorii de la Uzina de Armament nu si-au mai primit salariile de 13 luni. Au dat in judecata uzina, au castigat, dar nu s-a intamplat nimic. Stim deja ca hotararile instantei nu trebuie respectate daca firma nu are bani. Si n-are, mai ales ca tocmai a castigat locul I in top afaceri Romania 2011. Asa ca amaratii aia de muncitori au facut ceea ce trebuiau sa faca demult, adica refuza sa mai munceasca. Oare, uzina fiind obiectiv strategic, nu va veni nimeni sa-i disperseze? Cu gaze lacrimogene, cu jandarmi si alte alea? Ca pare un protest neanuntat. De 13 luni spontan si un proces castigat, tot spontan.
Romania. Tara tuturor posibilitatilor. Sau cum sa vizitezi Iadul inainte de moarte.
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

Răspunsul Oracolului la întrebarea destinului: Democraţia nu este nici pentru greci, nici pentru căţei

Când Franţa şi Olanda au respins prin referendum, în 2005, Constituţia Europei, rezultat care a condus, în bună măsură, la blocajul instituţional de astăzi din cadrul UE, nimeni nu a spus că olandezii sau francezii sunt nişte prăpădiţi, nişte deşănţaţi, iar politicienii lor nişte neghiobi. Patru ani a mai bătut Europa pasul pe loc din cauza refuzului olandezilor şi al francezilor de a accepta un compromis negociat până la ultima virgulă de toţi membrii UE, vreme de cinci ani.
Când, în urmă în urmă cu câteva zile, Angela Merkel pregătea extinderea planului de salvare a Euro, ea l-a negociat la Bruxelles după care s-a întors la Berlin şi a mers în Bundestag să ceară acordul asupra lui – adică permisiunea poporului, prin reprezentanţii săi aleşi în mod legitim în Parlament.
Când premierul grec cere acordul poporului său pentru planul de austeritate, deodată grecii devin nespălaţii Europei, leneşii Europei, care nu vor să strângă cureaua după ce s-au ghiftuit cu banii noştri – drept urmare hai să face noi un referendum să-şi scoatem din Europa cum propune tabloidul antieuropean Bild.
Sau hai să-i învăţăm noi – democraţii Europei şi stăpânii pieţelor – ce înseamnă referendum pentru că ţara în care s-a născut democraţia (cuvânt compus din grecescul “demos” – popor şi “kratos” – putere, într-un cuvânt “puterea poporului”) nu ştie ce înseamnă ea în zilele noastre. Pentru că ei, grecii, nu au învăţat că, în zilele noastre, “democraţia” nu înseamnă puterea poporului, ci puterea pieţelor.
“Puterea” sau “voinţa” poporului este stâns legată de ideea de “suveranitate a naţiunii” şi nu de “suzeranitate” (dreptul unui stat asupra altui stat care are guvern propriu, dar nu are autonomie completă). Spre acest ultim drum se îndreaptă Grecia, iar premierul are tot dreptul să-şi întreabe poporul: Vreţi asta?
Ei bine, nu. “Pieţele” şi politicienii consideră că democraţia nu este pentru căţei. Drept urmare păstrăm pentru noi aparenţele democratice, vă lăsăm cu referendumul vostru, dar vă impunem întrebarea.
Asupra Greciei se fac presiuni puternice din partea Berlinului şi a Parsiului ca “întrebarea destinului” să arate într-un anume fel. Adică grecii să răspundă dacă vor sau nu în euro şi, prin extensie, în UE, de parcă s-ar fi pus vreodată această problemă.
Este adevărat că obţii răspunsuri în funcţie de ce întrebări pui. Este adevărat că obţii răspunsuri şi în funcţie de momentul în care pui întrebările. Şi sunt de acord cu cei care sunt miraţi că premierul grec s-a trezit abia acum să cheme ţara la referendum, la zeci de ani distanţă de când un astfel de exerciţiu democratic nu mai fusese utilizat în Grecia. Împărtăşesc bănuiala că Papandreou vrea să împuşte doi iepuri cu un singur foc.
Dar mă întreb. Nu este Grecia la o răscruce a destinului ei? Dacă nu acesta este momentul în care întrebi Oracolul din Deplhi, atunci care este?
Nu discut acum dacă premierul grec a procedat bine sau nu (probabil că este una dintre cele mai mari prostii pe care le-a făcut-o vreodată). Şi nu mai are relevanţă dacă şeful guvernului din Atena demisionază cum se zvoneşte sau mâine, în Parlament, guvernul său cade.
După ziua de ieri şi de astăzi nici nu mai are importanţă dacă acest referendum va mai avea loc sau nu. Pieţele au fost întrebate deja ce cred. Toţi lideri politici au fost întrebaţi. Iar bursele s-au exprimat. Toţi, în afară de grecii ţintuiţi la stâlpul infamiei. Toţi au dat acelaşi răspuns: Ceea ce este democraţie pentru unii este pericol mortal pentru alţii.
În sfârşit, lucrurile se decantează. Unii comentatori din Vest – rămâne la latitudinea fiecăruia să-i numească comunişti nenorociţi, anticapitalişti oneroşi – vorbesc despre “degenerarea valorilor”. Nimic mai fals. Este ceva din ADN-ul liderilor occidentali.
Nimic nu s-a schimbat în ultimii zeci de ani. Avem de-a face cu aceeaşi democraţie a occidentului care funcţionează doar când unora le este bine. Avem de-a face cu acceaşi lideri care l-au pupat pe bot pe Muammar Gaddafi (Bravo Sarkozy!) câtă vreme dictatorul a deschis drum “pieţelor” spre rezervele de “petrol dulce” ale Libiei.
Da, faptul că Merkel s-a dus în Parlament să consulte poporul german, dacă euro merită salvat sau nu, este democraţie. Da, faptul că grecii trebuie consultaţi în legătură cu destinul lor este prostie.
“Binele” trebuie făcut cu forţa! Iată răspunsul Oracolului, la întrebarea destinului.

Sursa: zf.ro

Misterele lui Edgar Cayce

Daca nimeni nu putea oferi o explicatie pentru tratamentele acordate de vizionarul american, putinele preziceri pe care acesta le-a facut in legatura cu viitorul au fost de-a dreptul socante. Astfel, Cayce prezicea inceperea celui de al doilea Razboi Mondial, ascensiunea lui Hitler, caderea comunismului, asasinarea presedintelui J.F.Kennedy, independenta Indiei si aparitia statului Israel pe harta lumii, evenimente confirmate de trecerea timpului, dar si intamplari care merg mult mai departe in timp.
Edgar Cayce anunta producerea in viitor a unui puternic cutremur care va duce la scufundarea intregului stat California sub apele oceanului. De asemenea, vizionarul prezicea aparitia unor cataclisme care vor modifica radical harta lumii, precum si izbucnirea unui al treilea Razboi Mondial, care ar urma sa porneasca din Orientul Mijlociu. De mentionat ca toate aceste preziceri au avut loc intre anii 1925 si 1945.
Dar ceea ce a socat cel mai mult, au fost informatiile lui Cayce despre trecutul omeniri. Conform acestuia, marile civilizatii din Egiptul antic si din America de Sud au aparut ca urmare a migratiei locuitorilor Atlantidei din fosta cetate distrusa in urma unui cataclism natural.
Edgar Cayce afirma la inceputul secolului ca adevarata vechime a piramidelor este de 10.500 de ani, la fel ca si misteriosul oras Tihuanaco (sau Tiwanaku) din Bolivia. Mai mult, profetul modern declara ca numele artizanului marilor piramide din Egipt se numea Ra, si ca pe langa uriasele constructii din Platoul Giza, acesta ridicase si Sfinxul, cu rolul de a proteja o incapere subterana, numita si Camera Arhivelor, in care ultimii atlanti depozitasera inscrisuri referitoare la tehnologia de care dispuneau. Mai mult, Cayce prezicea ca la finalul anilor 1960 si inceputul lui 1970, ruinele Atlantidei aveau sa fie descoperite in apropiere de Bahamas.
Ca o coincidenta, in 1968, scafandrii americani identificau, la o distanta de cativa kilometri de tarmul insulelor din arhipelagul Bahamas, formatiuni de roci, asemanatoare unor ziduri rectangulare, create, in mod sigur, de o civilizatie disparuta. Constructiile subacvatice au fost denumite Drumul Bimini, dupa numele insulei langa care au fost descoperite, si se intind pe mai bine de 3 kilometri. Nici pana astazi, arheologii si oamenii de stiinta nu au ajuns la un acord cu privire la originile formatiunilor de roci, la vechimea acestora si a presupusilor lor arhitecti.
In ceea ce priveste vechimea piramidelor egiptene, daca la vremea sa Cayce era luat in ras pentru previziunile pe care le facuse pe marginea acestora, astazi, tot mai multi arheologi inclina sa ii dea dreptate. Poate cel mai aprig dintre acestia, belgianul Robert Buvall, sustine ca atat varsta Sfinxului cat si cea a piramidelor este cea indicata de vizionarul american, aducand in favoarea teoriei sale mai multe argumente. Duvall sustine ca evidenta eroziune verticala a Sfinxului nu poate fi cauzata decat de ploi abundente, o actiune a vantului ducand, inevitabil, la o eroziune a calcarului pe orizontala. Iar ultima data la care ploile erau atat de puternice incat sa erodeze o statuie de dimensiunile Sfinxului nu a existat mai devreme de acum 10.500 de ani. De asemenea, pozitia piramidelor din Giza se suprapune perfect pe cele trei stele din centura constelatiei Orion, asa cum aratau acestea in urma cu 10.500 de ani.
Ultima si cea mai disputata previziune a lui Edgar Cayce este cea privitoare la camera subterana aflata intre labele din fata ale Sfinxului.
Testele sonice efectuate asupra calcarului din sol au confirmat ca in zona indicata de american exista mai multe goluri legate inte ele prin posibile tuneluri, dar nu au putut aprecia daca acestea sunt formatiuni naturale sau au fost create in urma activitatii oamenilor. Autoritatile egiptene au interzis, insa, orice sapaturi in zona, datorita fragilitatii Sfinxului si a pericolului distrugerii acestuia.
La 1 ianuarie 1945, Cayce facea o ultima declaratie, cea prin care isi anunta moartea. Doua zile mai tarziu, „Profetul adormit” se stingea din viata lansand in urma sa zeci de volume cu insemnari si previziuni pe care le realizase in timpul vietii. Nici pana astazi, specialistii nu au putut explica natura transelor si a viziunilor lui Edgar Cayce. Data fiind natura tratamentelor si a profetiilor sale, multe dintre ele confirmate de timp, americanul este considerat astazi un drept urmas al lui Nostradamus.
* Una dintre ideile predilecte ale lui Cayce a fost cea a reincarnarii. Conform acestuia, sufletele oamenilor trec printr-o perioada de tranzitie inainte de a se intrupa la diferite intervale de timp. Poate cea mai controversata viziune a sa, este cea legata de Iisus, pe care americanul l-a vazut ca pe o reincarnare a atlantului Amilius, primul legiuitor divin din istorie, a lui Adam, primul om, a lui Melchisedec si a lui Enoh, bunicul lui Noe.
* O alta previziunea luata in ras de contemporanii sai, a fost cea legata de hibrizii oameni-animal, care au fost creati de atlanti, intamplare care urma sa se reia si in viitor. In luna mai a acestui an, autoritatile britanice si-au dat acordul pentru ca oamenii de stiinta sa continue cercetarile asupra hibrizilor creati din ovule de vaca, golite de informatii genetica, si ADN uman, dupa ce primele teste aratasera ca acestia pot supravietui.

sursa
http://despremiracole.blogspot.com/2011/09/ultimul-profet.html
Sursa: 2012 – Mit şi Adevăr — sfârşit şi / sau început -? DE LA LUME ADUNATE !!! PAX Et LUX !

Cât de periculoase pot fi cauciucurile de iarnă folosite la peste 7 grade Celsius

Majoritatea şoferilor s-au grăbit până la data de 1 noiembrie să-şi monteze anvelope de iarnă în condiţiile în care legislaţia în vigoare prevede amenzi în cazul în care aceştia ar fi surprinşi pe cheaţă, polei sau zăpadă cu anvelope necorespunzătoare - adică fără marcajul "M plus S", dar este neapărat un lucru bun?

Cât de periculoase pot fi cauciucurile de iarnă folosite la peste 7 grade Celsius (Imagine: Mediafax Foto)
Fiecare tip de anvelopă este proiectată pentru a rula într-un anumit mediu, iar utilizarea unei anvelope de iarnă la temperaturi de peste şapte grade Celsius sau chiar 15-20 de grade cum a fost cazul ultimelor zile poate avea un efect invers celui scontat.
"Distanţele de frânare sunt afectate serios dacă anvelopele de iarnă sunt utilizate la temperaturi de peste şapte grade Celsius. Compoziţia anvelopelor de iarnă devine din ce în ce mai moale pe măsură ce temperaturile cresc. Acest lucru înseamnă distanţe mai mari de frânare, instabilitate şi manevrabilitate mai slabă - la fel cum în cazul anvelopelor de vară compoziţia devine prea tare la temperaturi joase şi maşina frânează mai greu sau derapează mai uşor" spune Tudor Bratu, redactorul-şef al revistei ProMotor.
Sursa: mediafax.ro

Cinci alimente care combat celulita


Cinci alimente care combat celulita (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)
Orice regim alimentar corect trebuie să includă un mic dejun echilibrat. Acesta trebuie să fie bogat în carbohidraţi, surse preţioase de energie pentru toată ziua, în proteine de calitate, dar şi în grăsimi sănătoase.
În topul alimentelor recomandate de nutriţionişti în prima parte a zilei există câteva care oferă organismului nutrimente de calitate. În plus, pot stimula eliminarea grăsimilor în exces, a toxinelor şi a lichidelor care nu pot fi eliminate din corp, toate acestea fiind recunoscute pentru menţinerea şi agravarea celulitei.
Iaurtul este unul dintre produsele care întruneşte toate aprobările nutriţioniştilor pentru consumul zilnic. Studiile au demonstrat că persoanele care consumă trei porţii de iaurt bogat în calciu au mai puţine depuneri inestetice de grăsime decât cele care ocolesc acest aliment.
Fructele de pădure reprezintă o altă categorie de alimente care luptă împotriva celulitei. Efectele lor benefice se datorează conţinutului de vitamina C, care stimulează producerea de fibre elastice de colagen în piele. Aceasta devine mai fermă, iar celulita, mai puţin vizibilă. Fructele de pădure conţin şi mulţi antioxidanţi care luptă împotriva acumulării de toxine în ţesuturi, care pot agrava celulita.
Ghimbirul este un condiment aromat cu multe proprietăţi benefice.
Bananele sunt un alt aliat împotriva celulitei. Conţin potasiu, element care combate retenţia de lichide, dar şi fibre, substanţe care fixează toxinele şi le elimină din organism.
Papaya, un fruct tropical cu multiple proprietăţi, poate fi inclus într-un regim alimentar anticelulitic datorită betacarotenului, element care stimulează refacerea ţesuturilor.
Toate aceste alimente pot fi consumate la micul dejun într-un amestec extrem de sănătos, dar şi separat, în combinaţie cu cereale integrale.
Însă nu vă bazaţi doar pe alimente dacă vreţi să scăpaţi de celulită. Faceţi mult sport şi apelaţi la terapii corporale precum masajele sau împachetările cu creme pe bază de alge, guarana, iederă şi cofeină. Cea mai importantă pentru tegumente este stimularea circulaţiei sanguine. O piele bine oxigenată va arăta mult mai bine.
Sursa: mediafax.ro
Majoritatea femeilor se confruntă cel puţin o dată în viaţă cu problema celulitei. Însă un stil de viaţă echilibrat, care include o dietă bogată în fructe, legume, condimente şi lactate, poate combate cu succes aspectul de coajă de portocală al pielii.

La un pahar de vin, profetul crizei spune când va fi sacrificată Grecia ca să scape Italia şi Spania

Autor: VERONICA MICU
Nouriel Roubini
 
 
 
 
Nouriel Roubini  / Foto: Steve Marcus / REUTERS 
Profetul crizei, economistul Nouriel Roubini, a organizat, miercuri seara, o petrecere la care şi-a invitat clienţii speculatori. Timp de o jumătate de oră şi-a întreţinut prietenii discutând despre subiectul zilei: economia americană, cea a Chinei şi, bineînţeles, criza din Zona Euro.

Vorbind despre Europa, Roubini le-a spus invitaţilor că "situaţia este groasă". Europa este ca o epavă, iar "riscul destrămării Zonei Euro este considerabil", a explicat economistul, potrivit
businessinsider.com.

Asta nu înseamnă neapărat că Grecia şi Portugalia vor ieşi din eurozonă, ci că "Italia şi Spania vor avea această soartă, caz în care toată treaba s-a prăjit". Evident, "destrămarea eurozonei va amărî întreaga lume", a spus economistul.

Strategia principală a Fondului Monetar Internaţional şi a Germaniei este următoarea: "Menţin Grecia în viaţă atâta timp cât să salveze Italia şi Spania, şi când va fi mai mult decât evident că austeritatea nu mai poate avea succes, probabil într-un an, vor lăsa Grecia să intre în faliment". Speranţa, mai spunea Roubini, este ca "până atunci Spania şi Italia să-şi fi revenit".

Roubini nu este însă foarte încrezător că acest plan comun FMI-Germania are sorţi de izbândă. El crede că Grecia va intra în faliment, iar Spania şi Italia nu vor mai avea timp să se redreseze, ceea ce înseamnă că "eurozona este în mare risc de a se destrăma. Iar dacă se destramă, atunci toată lumea s-a prăjit".

Potrivit lui Nouriel Roubini, singura speranţă de redresare este ca reformele să fie însoţite de stimulente fiscale şi monetare, ceea ce este împotriva culturii financiare germane, care se opune tocmai acestor instrumente.

La începutul lunii trecute, Roubini a prezentat 10 măsuri ce ar trebui luate pentru a reactiva creşterea economiei globale. În primul rând, Banca Centrală Europeană ar trebui să reducă ratele. Apoi, ar trebui promovat un euro mai "slab" pentru a restabili competivitatea. În al treilea rând, ţările de la periferia zonei euro trebuie să întărească austeritatea fiscală, iar restul, cu Germania în frunte, să adopte măsuri de stimulare a creşterii economice.

O altă soluţie propusă de Roubini este ca ţările solvente, dar care nu au lichidităţi, precum Italia şi Spania, să le primească. Se impun şi mecanisme de reducere a datoriilor ţărilor sau băncilor insolvente, precum Grecia şi posibil Irlanda şi Portugalia. În plus, ar mai fi nevoie de o recapitalizare rapidă a băncilor europene. În caz contrar, lipsa de credite se va accentua, şi nu va fi nici consum, nici creştere economică.

Tot Roubini spune că se impun şi foi de parcurs ordonate, care să permită ieşirea ordonată din criză, iar, pe termen mediu, este nevoie de austeritate fiscală. Apoi Roubini vorbeşte despre reforme structurale pentru creşterea productivităţii. Şi în final, despre leadership politic, coerenţă şi înţelegere între cele 17 ţări din zona euro şi 27 din UE, în vederea unei mai bune cooperări economice, financiare, fiscale şi, eventual, politice.

Nu s-a mai intamplat din 1976, dar are loc pe 8 noiembrie.Un asteroid gigant va trece pe langa Terra


asteroid

Pe data de 8 noiembrie Pamantul va avea parte de o “intalnire” periculoasa cu un asteroid de mari dimensiuni, mai exact, corpul ceresc va avea un diametru de 400 de metri.
Reprezentantii NASA cred ca asteroidul va avea dimensiunea unui portavion.
Din fericire, corpul ceresc nu va trece prea aproape de Pamant. Acesta va fi la o distant de 325.000 de kilometri si va traversa orbita lunii.
Ultima data cand un asteroid atat de mare a trecut pe langa Pamant a fost in 1976. Dupa 8 noiembrie 2011, un astfel de eveniment va mai avea loc abia in 2028.

Reprezentantii NASA cred ca asteroidul va avea dimensiunea unui portavion.
Din fericire, corpul ceresc nu va trece prea aproape de Pamant. Acesta va fi la o distant de 325.000 de kilometri si va traversa orbita lunii.
Ultima data cand un asteroid atat de mare a trecut pe langa Pamant a fost in 1976. Dupa 8 noiembrie 2011, un astfel de eveniment va mai avea loc abia in 2028.


Sursa: huffingtonpost.com

Israelul se pregăteşte de război impotriva IRANULUI

Citez>Nori de război peste Orientul Mijlociu: Israelul pregăteşte un atac împotriva instalaţiilor nucleare iraniene
Manevrele militare complexe organizate în ultimele zile de armata israeliană, printre care teste cu rachete balistice şi simulări de atacuri aeriene la mare distanţă de casă, au stârnit îngrijorare la Teheran, pe fondul unor relatări din presă potrivit cărora şeful guvernului de la Ierusalim încearcă să obţină sprijinul miniştrilor în perspectiva unui raid iminent asupra instalaţiilor nucleare iraniene, scrie presa israeliană.Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi ministrul apărării Ehud Barak depun intense eforturi pentru a convinge majoritatea cabinetului de necesitatea atacării unor instalaţii nucleare iraniene, scrie în ediţia de astăzi ziarul Haaretz.

Iniţial ostil acestei idei, ministrul de externe Avigdor Lieberman ar fi fost convins ulterior de premier şi de ministrul apărării să fie de acord cu atacarea instalaţiilor nucleare iraniene, conform publicaţiei israeliene. Benjamin Netanyahu nu exclude posibilitatea lansării unei operaţiuni militare în Iran în cursul acestei săptămâni, subliniază Haaretz.Într-un mesaj adresat luni Knessetului, premierul avertiza în legătură cu sporirea forţei şi influenţei Iranului la nivel regional şi internaţional. “Un Iran nuclearizat reprezintă o gravă ameninţare pentru Orientul Mijlociu şi pentru întreaga lume, şi, bineînţeles, este o ameninţare directă şi periculoasă la adresa Israelului”, explica demnitarul israelian.

Ehud Barak a dezminţit acum două zile o serie de informaţii apărute în presa israeliană, conform cărora el şi Benjamin Netanyahu ar fi luat deja o decizie privind atacarea Iranului, în pofida opoziţiei manifestate de şefi ai armatei şi ai serviciilor secrete din Israel.
Potrivit ziarului Haaretz, majoritatea miniştrilor de resort se opune unei asemenea operaţiuni. Aceştia susţin că Israelul trebuie să continue eforturile de a convinge ţările occidentale să intensifice presiunile economice asupra Iranului, în măsura în care Israelul nu este în măsură să acţioneze militar de unul singur, fără sprijinul SUA.
Miniştri din domeniul apărării şi de externe au explicat că raportul Agenţiei Internaţionale pentru Energia Atomică (AIEA), care va fi publicat la 8 noiembrie, va “influenţa decisiv” atitudinea guvernului israelian faţă de Iran.
Manevre aeriene şi teste balistice
Până la apariţia acestui raport, aviaţia militară israeliană a organizat o serie de manevre complexe, la sfârşitul săptămânii trecute, la baza NATO Decimomannu din Italia, la care au participat toate structurile implicate în atacuri la mare distanţă: avioane de luptă, avioane pentru realimentare şi avioane-radar.
În paralel, Israelul a testat astăzi cu succes un sistem de propulsie a rachetelor la baza militară Palmahim, situată la sud de Tel Aviv, potrivit AFP, preluată de Agerpres. Diverşi experţi militari străini, citaţi de postul public de radio, opinează că este vorba despre un tip de rachetă balistică la care pot fi ataşate focoase nucleare.
În replică la aceste manevre şi la relatările din presă privind dezbaterile aprinse din guvernul israelian legate de necesitatea unui atac asupra Iranului, regimul de la Teheran a ameninţat că statul evreu riscă să plătească un preţ scump dacă îşi pune în aplicare planurile.
“Oficialii americani ştiu că un atac al regimului sionist împotriva Iranului va duce la grave pierderi atât pentru Statele Unite, cât şi pentru regimul sionist”, a declarat şeful Statului Major al armatei iraniene, Hassan Firouzabadi.


Sursa: BLOG CREȘTIN ORTODOX

Mucenicul.wordpress.com PREZINTA COMPLOTUL PORNIT IMPOTRIVA POPORULUI GREC SI AL INTREGII EUROPE! NU URATI POPORUL GREC !

[...]Inainte de toate vreau sa specific faptul ca administratorul blogului mucenicul.wordpress.com este un cetatean roman care locuieste de ani buni in Grecia,deci stie mai bine decat toti cum stau lucrurile acolo .Nu il cunosc personal pe acest om,nu stiu nimic personal despre aceasta persoana,insa tot ce stiu este ca simpatizez foarte mult stilul in care prezinta subiectele abordate de blogul sau.Recomand cu caldura blogul sau si in special ACEST ARTICOL !

Referendumul din Grecia este cacealmaua UE

Am trăit-o și pe asta: să mă sune rudele să-mi bată obrazul pentru că grecii vor să facă referendum fără să-i întrebe pe alții. Mare tupeu pe grecii ăștia să creadă că pot face ce vor in țara lor, chiar dacă acesta este un drept prevăzut în Constituție. ”Adică cum, după ce că UE și FMI vă taie 50% din datorii, când noi și alții plătim pentru voi, voi încă mai aveți tupeul să nu săriți într-un picior de bucurie?” Degeaba am încercat eu să le explic că ce s-a tăiat n-are nici o treabă cu poporul și că banii ăia sunt pentru a salva băncile și guvernul, pe spinarea oamenilor. Ei, nu și nu, o țineau pe-a lor. ” Păi ce, ai noștri nu fac la fel și noi ne-am revoltat. Nici pe noi nu ne-a întrebat nimeni!” Să vă fie de bine! zic eu. Asta e strict problema voastră și a celorlalte popoare care au fost de acord să suporte diminuarea confortului lor pentru așa-zisul bine al altora. Dar dacă ați vrut să fiți buni samariteni, fară să vă-ntrebe cineva, atunci fiți samariteni până la capăt și nu vă plângeți.
Apropo, zic eu, voi nu mai aveți nici o problemă acolo acasă? În Romania e totul OK, le-ați rezolvat pe toate și singura voastră problemă a rămas Grecia? N-ar trebui să vă preocupe faptul că UE și Franks vă cer privatizarea companiilor de stat din energie şi transporturi, precum şi  liberalizarea preţurilor gazelor naturale şi electricităţii la companii şi populaţie? Sau astea sunt mizilicuri pe lângă ce vor să facă grecii. ” Adică ce, vrei să spui că nu e adevărat că nu v-ați plătit impozitele și taxele și de asta ați ajuns aici?” Măi, oameni buni, voi știți că aici dacă datorezi la asigurările de sănătate 500 de euro mergi la pușcărie? Aici nu merge cu nu plătesc căși așa n-am nevoie de serviciile lor. Aici și șomerii sunt obligați să plătească aceste asigurări deși nu-ți oferă aproape nimic de banii ăia. Cine credeți voi că-l lasă pe omul de rând să nu plătească? Nimeni. Cei care nu plătesc impozite și taxe sunt tot cei care au și care fac legile.
Voi chiar credeți că Papandreou, fiindcă n-a dormit bine într-o noapte, s-a trezit dimineața cu ideea referendumului? Voi chiar credeți că un președinte sau un prim ministru face, în ziua de azi, cum îl taie capul? Dacă ar face așa ceva și-ar pierde capul imediat. Voi știți că, cu o zi înainte Soros l-a vizitat pe Papandreou?( Nu cred că subiectul discuției lor a fost Roșia Montana). Voi știți că au fost schimbați toți generalii și toți cei cu funcții de răspundere aflați pe două niveluri sub ei, într-o singură zi fără a se da nici o explicație? Știți că acum la conducerea armatei se află maiori deveniți peste noapte generali? Oare de ce? Știți voi cine este cu adevărat Papandreou? Sau Venizelos? Nu știți pentru că nu vi se spune și nici chiar grecii nu știu toți. Nu știți o mulțime de lucruri pentru că nu trăiți aici și pentru că niciodată, până acum, n-ați fost interesați despre această țară, decât în măsura în care ați vrut să faceți turism pe bani puțini, ați venit în vizită la rude sau prieteni sau ați venit să câștigați în 3-4 luni de muncă la negru cât nu câștigați într-un an de muncă cinstită în Romania. Atunci nu v-a păsat că ăia care vă dădeau banii nu plăteau taxe la stat pentru voipentru că nici voi nu vă declarați aceste venituri statului român (e un obicei mai vechi de-al romanului de a își aminti doar ce-i convine). Nici măcar acum nu sunteți interesați ci doar manipulați pentru a vi se distrage atenția de la problemele care vă privesc în mod direct pe voi (și pentru care chiar veți plăti și suferi) și care trec drept banalități de-ale politicienilor comparativ cu acest ”extraordinar și plin de tupeu” referendum  al grecilor, chiar pe sub nasul vostru. Cine nu-și cască ochii deschide punga.
Referendumul din Grecia este o cursă, o cacealma. Atât de speriată este UE încât, chiar cu ”pistolul la cap” ( expresia Daily Mail), vrea să impună  chiar și întrebarea la care trebuie să răspundă grecii. Doamna Merkel nici măcar nu se mai străduiește să păstreze aparențele. Cei care sunt cât de cât la curent cu problemele economice știu că UE are picioare de lut și că euro, în ciuda declarațiilor făcute de Merkel și Sarkozy, trebuie să dispară. Chiar ieri citeam că arhitecții UE au știu de la bun început că vor fi crize de acest gen dar au crezut că acestea vor ușura formarea Statelor Unite Europene (SUE). Acesta este de fapt scopul final. O confederație a statelor europene condusă de un unic Președinte, având o unica monedă și o unică legislație. UE și euro nu pot fi lăsate să se destrame de bună-voie pentru că asta ar duce la revenirea la situația de dinainte, adică fiecare țară să se descurce cum poate, fără posibilitatea controlării ei de către cei interesați. Așa ceva nu este posibil însă pentru că nu ăsta e dezideratul celor puternici. Și atunci s-a găsit soluția: referendumul Greciei. De ce Grecia? Simplu. Toată lumea ”știe” că e in stare de faliment ( deși nu are ea cele mai mari datorii), că are probleme cu ordinea internă, că grecii se revoltă deși n-au motive, că anarhismul e în floare, că e un popor de leneși, că e orotdoxă și și se opune fățiș măsurilor de control biometric de orice fel, că Mitropolitul Pireului a vorbit pe față despre evreii care o conduc din în umbră și care au provocat voit dezastrul ( și culmea au fost unii care l-au și crezut și fac corp comun cu el), etc. Deci, toate acestea sunt ” motive” serioase și fac din Grecia un candidat perfect la rolul de destabilizator al UE și provocator al unei crize care va afecta economiile tuturor statelor membre, adică va aduce un haos atât de mare( care poate implica chiar și un război in interiorul Europei) încât acesta nu va mai putea fi gestionat decât de SUE. De ce s-ar dori un război, fie el chiar mic, în Europa? Pentru că după război, lumea este mult mai ușor de convins și supus unor alte reguli; pentru că în orice război există învingători și învinși, și invingătorii fac regula și i-au prada de război; pentru că un război aduce sărăcirea unora și îmbogățirea altora și nu în ultimul rând, pentru că un război împuținează populația.
V-ați întrebat vreodată de ce de-abia acum în ultima vreme ( cam 1 an), Romania a ”descoperit” că are încă zăcăminte de petrol, gaze, aur și cupru? De ce cele despre care se știa au fost abandonate de către stat dar sunt exploatate acum de către companii străine?( http://observator.a1.ro/social/Romania-sta-pe-un-zacamant-de-aur-evaluat-la-54-de_31886.html ; http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/zacamant-de-gaze-cu-un-potential-important-descoperit-in-oltenia-de-catre-omv-petrom-230589.html ; http://www.business24.ro/companii/stiri-companii/transatlantic-petroleum-va-exploata-3-zacaminte-in-romania-997903)
De ce a trebuit să vă împrumutați la FMI deși, în unicul său acces de sinceritate, Băsescu a spus inițial că nu aveți nevoie? Câți dintre voi știu că 12 miliarde din cele 21 împrumutate s-au dus la BNR pentru a acoperi o ” mică greșeală ” de  gestionare a lui Mugurel și de atunci tot vă împrumutați? Câți știți că tranșele ulterioare luate cu împrumut, de-abia acoperă dobânzile și doar o parte din rate, ceea ce vă va face datori pe veci?
Cred că astea ar trebui să fie problemele care să vă producă indignare și pentru care să cereți tragerea la răspundere a celor vinovați și nu referendumul Greciei. Mulți vor spune că tratez problema cu subiectivism pentru că trăiesc în mijlocul lor. Pentru a vedea că nu doar eu și cei care trăim în Grecia gândim așa vă rog să citiți acest articol: http://www.realitatea.net/analiza-grecia-referendumul-e-solutia-corecta-grecii-ar-trebui-sa-voteze-nu_883643.html
Așa că, dragele mele rude și dragii mei compatrioți ” Dormiți liniștiți, FMI veghează pentru voi ” ca ” Să trăiți bine!”
Sursa: Secretele Sistemului