joi, 16 ianuarie 2014

EXCLUSIV. Unica staţie polară românească, în pericol! UMILITOR,fratilor! Ma simt atat de umilit, eu, ca roman! „Pentru 50.000 euro pe an, aş săruta mâna autorităţilor”!!!


 
Prima staţie românească de cercetare  din Antarctica împlineşte 8 ani.
Poartă şi numele savantului Emil Racoviţă.
 
Azi, 13 ianuarie 2014, se împlinesc 8 ani de la înfiinţarea primei staţii româneşti de cercetare din Antarctica, staţie care se numeşte Law-Racoviţă. Speologul ieşean Emil Racoviţă a trăit mai bine de 20 de ani la Cluj-Napoca, unde a fost profesor şi unde a pus bazele biospeologiei.
 
Emil Racoviţă este una dintre personalităţile româneşti cunoscute şi apreciate şi peste hotare. A fondat o ştiinţă, biospeologia, care se ocupă cu studierea formelor de viaţă din peşteri, şi a creat la Cluj primul institut de biospeologie din lume.

 La Cluj, când spui Emil Racoviţă, spui numele unui colegiu de elită, situate printre primele zece din ţară, spui numele fondatorului biospeologiei, a unui rector al Universităţii din Cluj (azi UBB), dar şi al unui preşedinte al Academiei Române. Însă, tot la Cluj există un Muzeu de Speologie, chiar în centru, care îi poartă numele şi care, din păcate, este închis.
 
Numele lui Racoviţă a fost dat şi primei staţii româneşti de cercetare şi explorare din Antarctica în 2006. Staţia Law-Racoviţă.
 
Meritul în acest sens este al exploratorul român Teodor Negoiţă (1947-2011).
 
La întâlnirea din 2005 a Tratatului Antarctic, care a avut loc la Stockholm (Suedia), s-a semnat un acord prin care Australia a cedat Fundaţiei Antarctice Române (condusă, la acea vreme, de Teodor Negoiţă) una dintre bazele sale de cercetare de pe coasta de est a Antarcticii. Semnarea acestui acord a avut loc în prezenţa ambasadorilor celor două state, România şi Australia.
 
Staţia a fost inaugurată pe 13 ianuarie 2006 pe amplasamentul unei staţii construite în 1989 de Australia şi donată României. Se află în regiunea „Prinţesa Elisabeta“, în dealurile Larsermann, la 2 km distanţă de o staţie chineză, cu care întreţine schimburi de experienţă.
Staţiunea, aflată într-o zonă acoperită cu rocă, nu cu gheaţă, adăposteşte prima echipa de cercetători români din decembrie 2006, odată cu începutul verii australe.
 
Staţia polară FOTO: arhiva Adevărul
 
„După mai bine de 100 de ani, l-am readus pe Racoviţă în Antarctica. Cea mai mare satisfacţie din cariera mea am avut-o când am preluat baza de la australieni. Am fost atât de emoţionat atunci, că nici nu puteam semna“, afirma regretatul dr. Teodor Negoiţă, citat de news20.ro.
 
Baza românească de cercetări polare este construită din materiale anticorozive şi termoizolante şi dispune de un laborator, o staţie radio, cinci spaţii de dormit şi un depozit pentru combustibili.
 
Spre deosebire de proiecte similare ale unor state europene, proiecte care sunt finantate de statul respectiv, Staţia Law-Racoviţă este o iniţiativă privată. Ea se află în subordinea Fundaţiei Antartice Române, aflată la rândul ei în subordinea Institutului Român de Cercetări Polare, ambele organisme private, care au fost conduse de exploratorul polar Teodor Negoiţă, primul român care a atins Polul Nord pe schiuri (21 aprilie 1995).  Datorită subfinanţării, staţia funcţionează numai în timpul verii australe.
 
Exploratorul Teodor Negoiţă declara, în ianuarie 2011, pentru „Adevărul“:
 
„Staţia este operaţională deocamdată, pe timp de vară astrală. Este situaţia şi altor ţări. O activitate ştiinţifică pe timp de iarnă ar trebui susţinută de stat, dar costurile privind combustibil, evacuarea şi tratarea deşeurilor umane, rezerve de hrană, medicamente, un mijloc de transport aşa cum se practică în munţii noştrii, etc.
 
Finanţarea pentru ambele variante ar fi rezolvată dacă staţia ar putea fi declarată de interes ştiinţific naţional. Partea proastă a lucrurilor este că fiecare preşedinte care vine la Autoritatea Naţională de Cercetare Ştiinţifică (ANCS) evită să discute acest aspect, chiar dacă au fost anumite avize pozitive de la unii premieri. Un lucru şi mai rău este că principalii directori din Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi ANCS, conducerea, consideră că aceasta a fost o nebunie de-a lui Negoiţă, prin urmare, opinia mea este că pot să-mi duc crucea mai departe.
 
Ţara vecină Bulgaria are o susţinere de la ministerul lor de educaţie şi cercetare de 300.000 de euro pe an,  chiar dacă Institutul Bulgar este pe sistem de Asociaţie. Noi dacă am avea 50.000 euro pe an aş săruta mâna autorităţilor în Piaţa Universităţii.Ne-am descurcat greu financiar şi avem rezultate mai bune decât vecinii. Opinia mea este că acest punct în Antarctica se va pierde“.
 
Cercetătorul şi exploratorul Teodor Gheorghe Negoiţă, director al Institutului Român de Cercetări Polare şi Preşedinte al Fundaţiei Antarctica Română, primul român care a atins Polul Nord, în 1995, a încetat din viaţă, pe 23 martie 2011, la vârsta de 64 de ani. În anul 2006, Teodor Gheorghe Negoiţă a pus bazele primei şi singurei staţii de cercetări polare româneşti în Antarctica, Law-Racoviţă, relatează historia.ro.
 
La începutul anului 2011, la împlinirea a cinci ani de când tricolorul românesc a fost arborat pe tărâmul îngheţat, Antarctica, aici fiind înfiinţată singura staţie românească de cercetare, Teodor Negoiţă declara: „Momentul aniversar îl trăiesc cu succese înregistrate afară şi tăcerea de acasă. La ultima şedinţă a Tratatului Antarctic, organizată de Guvernul Republicii Uruguay, cu staţie şi spărgător în Antarctica, au participat peste 400 de diplomaţi, cercetători, experţi. Eu am reprezentat România şi pot spune că a fost singura întâlnire politică, diplomatică sau ştiinţifică a anului 2010, în care România a înregistrat un asemenea succes, complet necunoscut acasă. Intrarea României în Antarctica, în anul 2006, printr-o staţie reprezintă fără îndoială un pas important în afirmarea României pe plan internaţional, numărul ţărilor care se bucură de acest privilegiu nefiind prea mare“.

Citeste mai mult: adevarul.ro/news/bucuresti/primul-roman-ajuns-polul-nord-murit-mare-dezamagire-suflet-vezi-spus-adevarul-seara-ultimul-interviu-1_50bdebc47c42d5a663cffdb9/index.html
 
Mai puteţi citi:
Emil Racoviţă, onorat de Google, uitat de autorităţile clujene. Muzeul dedicat savantului este închis de doi ani
 
„Exploratorul“: viaţa şi cercetările lui Emil Racoviţă, într-un film documentar la Bucureşti
 
===============================================
 
La 15 Februarie 2006, a avut loc ceremonia de transfer a staţiei către partea română în prezenţa reprezentantului Guvernului Australiei, prof. dr. Michael Stodardt, a şefilor staţiei vecine şi a lui Teodor Gh. Negoiţă, aflat în zonă cu echipa română.
 
EXCLUSIV Unica staţie polară românească, în pericol!
Coordonatorul: „Pentru 50.000 euro pe an, aş săruta mâna autorităţilor”.
EXCLUSIV Unica staţie polară românească, în pericol! Coordonatorul: „Pentru 50.000 euro pe an, aş săruta mâna autorităţilor”
============================================
Sursa:
http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/emil-racovita-antarctica-1_52d3e545c7b855ff5671476b/index.html
 
http://cultural.bzi.ro/prima-statie-romaneasca-de-cercetare-din-antarctica-a-implinit-8-ani-poarta-si-numele-savantului-emil-racovita-9226#

http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2014/01/exclusiv-unica-statie-polara-romaneasca.html?showComment=1389821001154#c6605542098955440004

Secretul pentru a duce o viata de vis

Scris de  
Nu exista absolut nici un motiv pentru care cineva trebuie sa aiba o existenta tulburata, marcata de resemnare, suferinta, zbuciumari, neajunsuri, relatii incordate, comunicari ineficiente si stima de sine redusa.
Cand acceptam viata ca pe un proces de invatare plin de oportunitati palpitante din care noi sa invatam, cand trecem peste toate limitele si opririle si incercam noi posibilitati de a deveni mai buni, renuntam de a mai fi invalidati sau neputinciosi. Stim cu totii ca samanta dezvoltarii noastre se afla in acea persoana dificila, acea relatie provocatoare si acea problema care ne impiedica sa trecem prin viata fara a depune vreun efort.
Asa ca nu numai relatia noastra cu problemele si oamenii problematici se schimba dar si faptul ca devenim nerabdatori sa anticipam urmatoarea provocare si deosebitul har care ne asteapta sa il descoperim dinauntrul acestei provocari.
Cand vom invata sa recunoastem partea negativa, pesimista si sa receptionam dispozitiile emotionale care ne conduc viata, vom avea puterea sa reinterpretam viata intr-o modalitate care ne ajuta. Putem sa ne eliberam de raspunsurile noastre de furie, tristete sau teama si sa raspundem intr-o modalitate care reprezinta adevarata reflectie a persoanei care ne-am hotarat sa fim. Dorinta de a trai ne intareste relatiile, ne creste nivelul de fericire si ne permite sa ducem o viata neatasata de cuvintele sau actiunile altora. Puterea noastra personala ne inalta ca rezultat al abilitatii noastre de a trai pentru a ne arata cine suntem, nu ne inaltam datorita deprivarii de dovezi stranse de-a lungul anilor care ne-au scazut stima de sine si ne-au facut sa ne zbatem si sa ne chinuim sa devenim mai buni.

Secretul pentru a duce o viata de vis consta in trei parti.viata

Prima data, trebuie sa vindecam si sa incheiem socotelile din trecut. Intr-un anumit moment in viata sau in altul, cu totii am crezut parerile negative ale altora despre noi sau am interpretat intr-un anumit fel cum suntem noi sau alte persoane, lucru care nu ne-a adus fericire, relatii si putere personala. Iertandu-ne pe noi insine si pe ceilalti pentru ca suntem fiinte umane, deci prin urmare nu suntem perfecti, empatizand cu comportamentul sau vorbelor celor care fac lucruri care ne ranesc, si concentrandu-ne pe fortele noastre, binecuvantari si propria maretie, putem sa ne eliberam de stima de sine scazuta care ne tine mici, neputinciosi si inca in trecut.
Urmatorul pas in realizarea existentei noastre de vis cere o trecere concreta in inventarul personal a ceea ce este curent in viata noastra. Care sunt cela mai importante valori ale noastre si sunt acestea indeplinite? Suntem in legatura cu harurile noastre si se manifesta acestea pe deplin in lume? Avem curajului sa ne afirmam telurile si misiunea in viata care ne invioreaza si ne ofera putere, mergem noi pe urmele acestei posibilitati? Care sunt atuurile noastre si ce ne lipseste in fiecare arie a vietii noastre, acel lucru care pus la locul lui, ne va duce mai aproape de viata visata?
In cele din urma, cand ne traim viata din plin fara a fi atasati de lucruri, oameni sau lucrurile pe care acestia le zic sau le fac, cand avem o idee clara despre elementele lipsa pe care trebuie sa ne concentram pentru a ajunge la implinire, intelegere si pasiune pentru viata, abia apoi putem proiecta o viziune inspirationala si convingatoare de a inainta in plina forta in toate domeniile din viata noastra.
Cand viziunea este aliniata cu valorile noastre si cu adevarata reflectie a persoanei noastre, abia apoi putem sa ne incepem sa ne manifestam in vietile noastre. Putem cu adevarat sa fim, sa facem si sa avem tot ce avem curajul sa ne propunem sa obtinem atata timp cat avem speranta ca vom dobandi acel lucru. Cand ne urmam pasiunile, ajutam cu harurile noastre unice pe ceilalti, si viata noastra este o reflectie a dragostei pe care o purtam, a multumirii, a credintei si a ajutorarii, putem sa ne bucuram de minunata aventura numita viata in timp ce ii inspiram si pe ceilalti sa faca acelasi lucru.
Surse pentru acest articol cuprind:
www.inspiremetoday.com – viata
Articol preluat de pe http://viataverdeviu.ro

16.01.2014 – UN CRACIUN CUM SE CUVINE – CONTINUARE PROGRAM




Dragii mei,

  Propun ca afirmatia pentru azi, 16.01.2014, sa fie urmatoarea:

“Suntem toti UNUL.
 Universul imi scoate in cale pana la 31 ianuarie 2014, toate informatiile necesare, astfel incat sa stiu exact cine sunt EU - Spiritul si pentru ce misiuni importante am venit in aceasta intrupare pe Pamant.”

  Pentru mai multe detalii va rog sa cititi articolul publicat in 06.01.2014.

  Si nu uitati:

  Mai presus decat orice este Pacea lui Dumnezeu!

Demascarea manipularii mediatice: Categoriile dezinformarii

televizoare
  • Prin cuvant: Se aplica etichetarea. Adversarul este asociat cu un mit intunecat, malefic la care vibreaza constiinta de masa. (corupt, anti-semit, mafiot, bolsevic, fascist, taliban, securist etc). Consecinta imediata este ca publicul sovaielnic, neinformat se va departa de cel etichetat. Cei care poarte etichete sinistre vor fi obligati sa-si consume enorm de multa energie in incercarea de a se „curata”.
  • Prin numar: Este foarte greu pentru un spectator sau cititor sa verifice daca la un miting au fost 10.000 sau 60.000 de manifestanti. Specialistii stiu ca spre deosebire de cuvant sau metafora, numarul poseda autoritatea matematica a rigorii, preciziei si impartialitatii. Pornind de aici si mai ales de la remarca lui Michel Focault: „ limba numerelor este absolut indispenabila dominatiei ideologice” s-a conceptualizat unul dintre principalele obiecte de manipulare. Aici nu are importanta daca numarul este plauzibil sau autentic, nici macar verosimil, el impunandu-se prin sine! „In piata Victoriei au manifestat impotriva guvernului peste 100.000 de pensionari!” Institutele de sondare manipuleaza dupa bunul plac statisticile fara sa poata fi verificate.
  • Prin repetitie: Marele propagandist Goebels spunea ca daca repeti de 1000 de ori o minciuna ea devine un adevar acceptat de toti cei care inzestreaza cu valoare afirmatia. Asadar mijlocul de actiune cel mai eficace in manipulare este repetitia constanta a acelorasi afirmatii, din medii si unghiuri diferite, pentru ca publicul sa se obisnuiasca cu ele, incetand in a le mai filtra cu propria ratiune, inlocuita pe nesimtite de credulitatea! Gustave le Bon nota: „repetitia sfarseste prin a se integra in adancul inconstientului, acolo unde se nasc motivele actiunilor noastre”.
  • Prin zvon: Lansarea de „noutati” care sa nu necesite o verificare imediata permite reptarea unei minciuni fara nici un risc. Credibilitatea celui care lanseaza zvonul este necesara, iar daca i se alatura alti comunicatori din medii diferite care confirma zvonul respectiv se poate obtine un adevar fara continut.
  • Prin clisee: Este mult mai ingurgitabila o minciuna daca ea se bazeaza pe un cliseu intiparit in inconstient. De exemplu stim ca „tiganii” sunt predispusi unei pareri colective precare si atunci poti stimula cateva sinomime artificiale: tigan-hot! Manipulatorul, in acest caz de dezinformare va utiliza clisee negative care sa genereze frustrari, nemultumiri. Cliseele justifica actiuni adeseori imorale: „Noi suntem de acelasi sange, impartasim aceleasi valori, cine nu este cu noi, evident este impotriva noastra” Teoriile conspiratiei se bazeaza pe clisee standard: evreu-negustor; german-serios; tigan-hot; musulman-terorist, etc. Un teoretician al presei, americanul W. Lippman considera ca „procesul de asimilare a informatiei este de fapt adaptarea mecanica a unui fenomeni inca necunoscut la o formula generala stabila, stereotipa.Drept pentru care, presa trebuie sa efectueze standardizarea fenomenului care face obiectul informatiei. Redactorul ignorand de buna voie nuantele sa va baza pe stereotipii si pe opinii de rutina ca sa convinga consumatorul sa asimilezea stirea fara efort, fara ezitare, fara conflict interior si mai ales, fara analiza critica…”
  • Prin imagine: „O imagine face cat o mie de cuvinte!” Pornind de la aceasta butada, specialistii in manipulare sunt de acord ca prin imagine mesajul va evita simtul critic al „beneficiarului” si va penetra fara cenzori adancul inconstientului. Aici tehnica se aseamana cu cea publicitara. Iata ce noteaza Kara Murza: „Societatea urbana a occidentului a ajuns fara religie, dar s-a umplut de o cantitate enorma de fetisuri. Partea cea mai importanta a vietii sunt vitrinele, vedera obiectelor consumabile ca imagini, fara cumpararea suportului.”

PREZENTARE GENERALA A ANULUI 2014 – un an de vindecare a Relatiilor, prin rezolvarea Conflictului Dualitatii

floare
Ne aflam aici ca sa vorbim despre anul 2014, un an de vindecare a Relatiilor, prin rezolvarea Conflictului Dualitatii.
Vrem sa incepem prin a ne asigura ca intelegeti imaginea de ansamblu. Planeta se afla intr-un stadiu de evolutie profunda, de trezire a unei parti mai mari din potentialul vostru. Evoluati spre urmatoarea rasa principala de pe planeta, prin trezirea constiintei sufletului, lucru care se intampla pentru prima data in istoria planetei.
Pentru a va ajuta sa intelegeti mai mult: in timpul evolutiei in masa de pana acum, voi v-ati dezvoltat, mai intai, sinele inferior. Primele patru rase principale v-au ajutat sa va concentrati pe dezvoltarea celor trei chakre inferioare – vieti intregi in care v-ati ocupat de prima chakra (siguranta, securitate si supravietuire), de a 2-a chakra (corpul emotional), de a 3-a chakra (dezvoltarea corpului mental si a vointei inferioare) si, mai recent, in cadrul rasei actuale, de dezvoltarea personalitatii (ca o combinatie a tuturor chakrelor inferioare).
In prezent, va indreptati spre o conexiune energetica cu chakra inimii – eveniment care va va permite, intr-un mod direct si personal, sa fiti constienti de faptul ca sunteti fiinte spirituale. O parte mult mai mare a potentialului vostru va fi descoperita, pe masura ce integrati aceasta deschidere si accelerare.
Potentialul vostru si-a inceput cea mai rapida accelerare, in ultimul deceniu al secolului al XX-lea sau aproximativ in aceasta perioada si a continuat pana in anul 2012, cand ati ajuns in punctul de mijloc al universului / Caii Lactee.
Punctul de mijloc este ceea ce invatati sa integrati in acest moment. Inima este punctul de mijloc al fiintei voastre, care uneste sinele inferior, cu cel superior.
De asemenea, va aflati la jumatatea evolutiei planetare, care se aseamana cu atingerea potentialului mijlocului vietii, in  macrocosmos. La mijlocul vietii, este eliberata o forta kundalini / sexuala mai mare, in incercarea de a trezi o parte mai mare din potentialul vostru. Cu toate acestea, pana in acest moment, cand sunteti sustinuti energetic sa va mutati in spatiul inimii, acea energie a lovit numai in blocurile de aparare si frica, pe care le-ati construit. Si, prin urmare, ea nu a facut decat sa accelereze miscarea spre sfarsitul ciclurilor de viata.
Si asta, deoarece acesta este lucrul de care erati pregatiti sa va ocupati si nu v-a fost de folos sa ramaneti in vehiculul fizic, in limitele date. In schimb, ar trebui sa invatati din limitele pe care le-ati cladit si, de asemenea, sa va pregatiti pentru a renunta la vehiculul fizic. Atunci veti fi liberi sa treceti la urmatorul ciclu de invatare si la urmatoarea viata.
In orice caz, in aceasta etapa sunteti pregatiti sa incepeti sa va indreptati spre noul potential al mijlocului vietii, deoarece va indreptati spre punctul de mijloc al corpurilor si constiintei voastre.
Adevarul mai profund este ca acest lucru se intampla, atunci cand intentionati sa va treziti din eliberarea energiei kundalini, in trezirea constientei voastre spirituale superioare. Si in aceasta etapa urmatoare, va veti trezi intr-o experienta mai directa a faptului ca toti sunteti creati din constiinta lui Dumnezeu. Fiecare sunteti parte sacra din Dumnezeu.
Si asa, in timp ce faceti lucrarea interioara necesara (de a invata sa va conectati cu viata voastra launtrica, de a dezvolta calitatile inimii, de a hrani si de a rezolva rana ramasa in memoria sinelui inferior), veti fi capabili sa va deschideti si sa creati vieti pline de semnificatie, valoare si scop.
Pana in acest moment, cei mai multi oameni au tot cautat un scop si o semnificatie in viata lor. Care e menirea mea? Care imi este rostul? Vreau ca viata mea sa conteze. Dar ati fost copii raniti – cautand, cel mai adesea, in afara voastra. Si asta, deoarece nu ati avut modele care sa va poata incuraja sa coborati in interiorul vostru, ca sursa si locuinta principala.
Sa cautati, mai intai de toate, Imparatia lui Dumnezeu este o incurajare sa cautati conexiunea cu sinele vostru interior, sacru, care se gaseste in inima sau in miezul constiintei voastre.
Asta sunteti gata sa o faceti pe planeta – si ati facut progrese mari, ca planeta, in aceste decenii. Suntem aici ca sa va oferim indicii suplimentare, care va vor permite un acces mai mare la ceea ce este posibil pentru fiecare dintre voi.
Cu toate acestea, trebuie sa fiti dispusi sa reactionati, sa va uitati inauntrul vostru si sa va asumati responsabilitatea pentru tot ce este dezechilibrat, blocat in frica, rusine, separare si aparare. Trebuie sa deveniti adultii cu putere, care vad limpede partea de copil ranit din voi, astfel incat, literalmente sa le dati un parinte cu totul nou, acelor copii inghetati si raniti, care se afla in sinele inferior. Trebuie sa deveniti adultii care va hranesc in moduri care, in acest moment, devin evidente pe planeta voastra.
Aceasta este imaginea de ansamblu, care va este necesara ca sa intelegeti, ca sa profitati de straturile de informatii care vor urma. Iar informatiilor trebuie sa le raspundeti cu alegeri constiente, hranitoare, daca sunteti pe cale sa cunoasteti EXPERIENTA sufletului, care este cea care incearca sa se trezeasca in mijlocul inimii.
Cei mai multi dintre voi, nu au cunoscut sufletul sau forta iubirii, pe planeta voastra, pana in acest moment. Sufletul a operat in culisele vietii voastre, indrumand, prin straturile de baza, cele mai primitive parti ale potentialului vostru.
Cu toate astea, in acest moment, va pregatiti corpul fizic ca sa poata sa-si creasca energia, vibratia si frecventa, pana in punctul in care va putea sa se descurce cu forta radianta a sufletului.
De-a lungul anilor, am furnizat mai multe informatii cu privire la ceea ce este implicat in proces si la cum sa se lucreze cu aceste energii. Acesta este scopul principal al Children of Light (Copiii Luminii): crearea unor modalitati de a transmite acea informatie, pe bucati, pas cu pas, pe masura ce invatati ce inseamna sa va iubiti cu adevarat unii pe ceilalti, asa cum va iubiti pe voi insiva.
Acest lucru devine posibil, in moduri care nu au fost accesibile mai inainte, cand va aflati in etapele necesare de dezvoltare numai a sinelui inferior, a simtul omenesc legat de sine.
In timp ce va pregatiti pentru etapele urmatoare, acum are loc pregatirea corpului fizic, prin primele miscari ale energiei sufletului in plan fizic.
Dupa ce miscarea pendulului v-a schimbat directia, in 2012, anul trecut (2013) s-a axat pe crearea primei punti energetice. Dupa ce ati trecut prin punctul de mijloc al universului vostru, descarcand energii din Marele Soare Central, in universul vostru, ati inceput sa va indreptati direct spre acasa. Va intoarceti la sinele interior, la Sursa, care este accesata in centrul sau in mijlocul inimii, punctul de acces spre Imparatia lui Dumnezeu, din fiecare dintre corpurile voastre.
Aceasta prima punte energetica a implicat deschiderea Chakrei a 7-a, din crestetul capului si coborarea Celei de-a 7-a Raze a Constiintei in corp, unind Chakra a 7-a cu Chakra 1, de la  baza coloanei vertebrale.
Aceasta este energia care pregateste fizicul, fortand ca tot ce a fost dezechilibrat la suprafata, sa primeasca raspuns. Aceasta a 7-a Raza cunoaste numai echilibrul. Prin urmare, in timp ce s-a miscat prin corp, pana la Chakra 1, a FORMEI, v-a pregatit sa aduceti in discutie tot ce a fost dezechilibrat, tinut in dualitatea fricii si a separarii.
O parte care se opune celeilalte: corect si gresit, bine si rau. Acestea sunt perspective primitive asupra vietii, care sunt necesare pentru anumite etape de invatare. Cu toate acestea, ele nu sunt adevarul profund.
„Veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi.” Ce inseamna asta? In acest moment, sunteti pregatiti sa incepeti sa va treziti la adevaruri mai profunde, inclusiv la acela ca toti sunteti parti sfinte din Dumnezeu. Cu toate astea, acest lucru va cere sa va infruntati limitele pe care le-ati adoptat in etapele anterioare de invatare – ceea ce va provoaca sentimentul de supravietuire obisnuita.
Astfel, va recomandam sa cautati, ca adulti, adevaruri mai profunde. Ati putea incepe axandu-va pe dualitate si pe ideile contrare. Ideile de bine si rau provin dintr-un simt al controlului si din judecata. Din aceasta perspectiva, o parte este evitata, judecata si invinsa. Adevarul mai profund este ca TOATE lucrurile folosesc ca elemente de invatare.
Nu exista rau. Nu exista eroare. Exista numai invatare. Sa invatati cum sa iubiti. Sa invatati ce va face bine. Procesul de invatare necesita ambele parti, ca sa puteti explora, decide si discerne, ce va face bine si ce nu. Ca planeta, sunteti intr-un punct in care aveti nevoie sa fiti atenti, deoarece lucrurile sunt destul de dezechilibrate, din cauza acumularii vechilor alegeri.
Aveti nevoie sa priviti si sa invatati. Nu va va fi de niciun folos sa judecati ceea ce a fost. Dar, in orice caz, dati-va voie sa constientizati adevarurile profunde, despre ce anume va e de folos si ce nu. Ce provine din frica si ce este inspirat din iubire? Ce va permite sa va imbratisati ca oameni care se afla, cu totii, pe calea optima pentru calatoria sufletelor voastre? Iar aceasta perspectiva, care se dezvolta acum, va va permite, in mod firesc, sa luati in considerare imbratisarea alegerilor si cailor individuale ale celorlalti.
Aceasta este o etapa esentiala a procesului vostru de invatare si ati inceput sa va uitati in moduri care nu au mai existat in etapele anterioare. Continuati sa priviti cu compasiune la tot ce a fost. Invatati sa intelegeti ce v-a invatat fiecare parte – nu doar judecata obisnuita a uneia dintre parti.
Acest lucru va va permite sa va pregatiti sa intrati in punctul de mijloc al inimii, in care se poate intra numai daca sunteti in stare neutra.
Si astfel, continuati – si veti continua ani de zile – sa asimilati miscarea din Chakra a 7-a pana la Chakra 1. Aceasta punte tocmai a inceput sa se dezvolte din inspiratia constiintei sufletului.
Iar acum, in 2014, va pregatiti sa adaugati o a doua punte. Aceasta uneste nivelurile mai ridicate ale constiintei, cu o mai mare parte din sinele inferior pe care l-ati cunoscut.
Puntea care incepe sa se formeze in 2014 deplaseaza energia din Chakra a 6-a, pana in Chakra a 2-a.
Acesta este punctul central al anului 2014. Chakra a 2-a este chakra relatiilor. Este implicata aici relatia voastra cu toate lucrurile. Relatiile voastre incep cu relatia pe care o aveti cu voi insiva – deoarece intreaga viata este, pur si simplu, o reflectare a relatiei pe care o aveti cu voi insiva.

Vom repeta: INTREAGA viata este o reflectare a relatiei pe care o aveti cu voi insiva. Si astfel, in timp ce va pregatiti sa va indreptati spre aceasta noua etapa din viata voastra, devine mai evident cat de important este sa ajungeti sa va cunoasteti pe voi insiva, din interior spre exterior.
Daca nu aveti o relatie constienta cu voi insiva, inseamna ca aveti o relatie obisnuita, INconstienta – cu voi si asta vor continua sa oglindeasca vietile voastre.
A venit vremea sa va treziti. A venit vremea sa va asumati o responsabilitate mai mare pentru propria viata, pentru vietile din jurul vostru si pentru planeta voastra, ca intreg. In caz contrar, dezechilibrul care s-a creat va continua sa se mareasca si mai mult, in lumea din jurul vostru.
Vindecarea incepe acasa, in mijlocul constiintei, care incepe cu dezvoltarea unor calitati ale inimii si cu aplicarea acestora, in primul rand, voua insiva. Numai atunci veti iesi din dualitate, din frica si din separarea data de sinele inferior si de limitarile sale.
Dupa cum stiu deja, aceia dintre voi care ati inceput sa faceti aceasta lucrare interioara, in mod constient, cu cat sunteti mai  raspunzatori si va hraniti mai mult pe voi, cu atat ii veti da mai multa voie sa circule, fluxului de iubire si sprijin din lumea inconjuratoare. Vietile voastre se schimba si incepeti sa experimentati o relatie de apropiere cu viata, care se oglindeste, ca intotdeauna, din relatia de apropiere pe care o creati cu voi insiva.
Pentru aceia dintre voi care nu ati inceput lucrarea interioara, incepeti, pur si simplu, prin a acorda atentie faptului ca, in adancul vostru, ceea ce cautati mai mult decat orice altceva, este iubirea. Iubirea, siguranta si recunoasterea faptului ca voi contati.
Ceea ce nu ati inteles este faptul ca, generatie dupa generatie, cei mai multi de-abia ati trecut de teama si rusinea de sine, bazate pe miturile unui copil, care nu a fost iubit pe deplin, de alti copii adulti raniti, care au purtat cu ei aceleasi limitari. Adica, voi.
Asa ca trebuie sa incepeti de undeva, iar cel mai avizat loc din care sa incepeti este luarea in considerare a faptului ca lectiile au fost perfecte, deoarece v-au invatat din ceea ce NU functioneaza, pentru a va incuraja sa faceti niste alegeri noi, ca sa invatati unii de la ceilalti CE anume functioneaza. Iar asta va va reintoarce intotdeauna la IUBIRE. Invatati sa alegeti iubirea – lucru despre care ati aflat foarte putin, in potentialele anterioare ale fiintelor voastre.
Dar nu judecati unde va aflati in curbele de invatare. Pur si simplu, faceti-va aparitia si incepeti. Veti fi cei mai buni la materiile pe care le practicati cel mai mult.
Asa ca, haideti sa facem o introducere la ceea ce vrem sa spunem cu puntea care leaga Chakra a 6-a cu a 2-a. Va vom da instructiuni suplimentare detaliate, in Rapoartele lunare.

Ideea principala este ca e o miscare de aparitie a primelor indicii din planul sufletului, pentru fiecare individ. Ea incepe cu vindecarea corpului emotional al fiecaruia dintre voi.
Motivul principal este ca trupul emotional vindecat va deveni vehiculul pentru suflet. Sufletul este taramul EXPERIENTEI iubirii. Iar potentialele voastre experientiale incep cu corpul emotional.
Corpul emotional a fost una dintre cele mai gresit intelese si mai putin integrate parti ale vietii voastre. Este locul in care v-ati concentrat cel mai mult, rusinea si frica. Si astfel, aveti o lume careia i-a fost frica de sentimente, deoarece ati presupus ca ele va vor provoca mai multa rusine, frica, umilire si durere.
Nici acesta nu este cel mai profund adevar, dar de aici trebuie sa incepeti sa priviti. In 2014, din vointa superioara, energia sufletului incepe sa coboare in corpurile voastre, intr-un mod nou.
Acest lucru va incepe sa creeze o mai mare miscare a energiei si sa inspire un echilibru mai mare. Asta vi se poate intampla numai voua, cei maturi, daca reactionati si permiteti aceasta miscare.
Aceasta va fi cea mai mare provocare. Sunteti dispusi sa va dezvoltati potentialul de adult? Ca sa faceti asta, aveti nevoie de informatii clare (educatie) si de instrumente care sa va permita sa va hraniti corpul emotional. Veti descoperi ca, in calitate de adulti, aceasta nu constituie nicicum o amenintare pentru voi.
Iar daca NU va uitati si NU reactionati, veti fi lasati in esecul tipic al varstei de mijloc, din etapele anterioare de invatare.
Asa ca, gasiti-va profesori si instrumente ca sa va hraniti corpul emotional, in mod direct. In acest stadiu de evolutie, acesta este lucrul cel mai important pe care il puteti face in viata voastra. Si luati cunostinta de faptul ca nu sunteti singuri in teama de sentimente. Asta va duce pana urmele initiale, cele mai primitive, ale creierului limbic, de supravietuire.
Si totusi, este timpul sa reactionati. Sunteti sustinuti energetic ca sa razbateti prin teama de supravietuire, pe masura ce deveniti adulti educati, cu putere emotionala, pe planeta. Acesta este cel mai mare serviciu pe care l-ati putea oferi, daca inca va mai aflati in cautarea unui scop care sa merite.
Iubiti-va si hraniti-va emotional. Invatati cum sa eliberati si sa aduceti corpul emotional ranit, in neutralitate, siguranta, incredere si in experienta stimei de sine. Acesta este un punct minunat de plecare.
In cursul anului, pe masura ce energiile din Chakra a 6-a coboara spre Chakra a 2-a, ca sa formeze o punte, se va trece prin trei etape principale.
Prima faza, cu durata de patru luni, va constitui introducerea si provocarea vechii paradigme de supravietuire, care exista in vietile voastre. A doua faza, tot de patru luni, va fi o perioada de negociere si de invatare a modului in care sa aplicati instrumentele necesare, la tot ce ati descoperit in primele patru luni. Iar ultimele patru luni vor fi lunile de integrare si progres.

Retineti ca aceasta este cea mai puternica perioada de potential pe care ati cunoscut-o, vreodata, pe planeta. Sunteti sustinuti energetic, in fiecare dintre aceste treziri. Dar, ca intotdeauna, depinde de voi si de liberul vostru arbitru.
Va incurajam, cu toata dragostea noastra, sa va prezentati, sa invatati pas cu pas, cum sa va iubiti si sa va hraniti pe voi insiva si apoi unii pe ceilalti, incepand cu acest an de vindecare a conflictului dualitatii, in corpurile voastre emotionale. Aceasta este o punte directa spre suflet.
Veti simti multa activare la nivelul capului, inimii si a trunchiului inferior, pe masura ce fiecare etapa este sustinuta, energetic, sa se deschida si sa-i permita acestei noi punti a sufletului, sa fie realitatea voastra.
Veti observa o accelerare a vindecarii la cei care raspund – si, de asemenea, o reflectare naturala a altor optiuni. Cand sunt declansate frica si rezistenta, care sunt parti vitale ale procesului de vindecare, veti vedea, de asemenea, ca frica si reactiile se epuizeaza in jurul vostru.
Pe scena mondiala, se vor reflecta multe conflicte, deoarece impotrivirea si frica de sentimente tind sa creeze astfel de reactii de supravietuire, de mare impact.
Cand alegeti sa reactionati, prin comportament de evitare si mai accentuata, veti observa ca esecul este si mai mare. El va fi mai rapid decat oricand, chiar si in impactul asupra corpurilor voastre fizice.
Adevarul mai profund este ca trupurile voastre incearca, pur si simplu, sa va arate unde sunteti dezechilibrati. De aceea simtiti durere si presiuni in zonele la care trebuie sa va uitati, sa reactionati, sa le hraniti si sa le rezolvati.
Aceasta este o prezentare ampla a lucrurilor la care va puteti astepta in 2014.
Iar acum, in timp ce ne despartim cu bucurie, va reamintim, asa cum facem mereu, sa va amintiti sa va iubiti unii pe ceilalti.
Arhanghelul Gabriel
Traducere de Carmen Tertiu
 Sursa: editura foryou
http://daniilgaucan.wordpress.com

Cristalizeaza-ti Holograma Avatarului

plimbare
”Pentru voi toti, războinici ai soarelui, în cazul în care v-ati simtit putin confuzi în ultima vreme, aveti un motiv. Suntem unul cu Soarele nostru, care a fost supus recent la o inversare a câmpului său magnetic, din care a rezultat o inversiune a polaritatii.
Oamenii de stiinta de la NASA sustin ca acest lucru este un “mare eveniment”, care va afecta întreaga heliosfera, care se extinde dincolo de orbita lui Pluto până la marginea spațiului interstelar. Se presupune ca acest lucru se întâmplă la fiecare 11 ani, la capatul fiecărui ciclu solar și atunci când soarele isi reorganizează dinamica magnetica.
Desi nu este alarmant, eventimentul este o reflecție extraordinară pentru cei care trec/ experimenteaza o evoluție conștientă. Aceasta răsturnare de energie tocmai ne-a lansat într-un nou ciclu anual. Acest prim trimestru poate fi o experiență fenomenala dacă vom profita din plin de acest impuls și -l vom aplica la propriul nostru sistem dinamic de percepție polarizata.
Această activitate solara de anvergură ne ajută sa deblocam încă un  sigiliu cristalin în matricea de energie care ne initiaza, colectiv, în starile extinse ale multi-dimensiunilor.
Scopul acestui viitor focus de grup este de a ne eliberara din închisoarea percepției, care ne ține legati de programele de gândire menite sa ne limiteze gandirea. Acest lucru deschide calea pentru cristalizarea unei noi realități și manifestarea ei în experiența fizică.
Invalideaza percepția polarizata
În decembrie, am introdus reteaua stresului morfogenetic, descrisa ca o blocadă de carbon întărită cu o armată de programe degenerative, codificate de timp, care accentuează, în cele din urmă, întreaga matrice energetica a organismului.
Chiar in aceasta coajă de muritor, reteaua stresului morfogenetic, atotcuprinzătoare, ne leaga la un mecanism de blocare, prevenind deschiderea completă a sigiliilor noastre cristaline. Aceste sigilii cuprind suprapuneri de frecvențe care dau cale libera programelor de ADN latente.
Procesul de deblocare în deplinatatea potențialului nostru genetic implică nu numai eliminarea retelei stresului morfogenetic, dar si o schimbare permanentă în percepția noastra constienta. Atunci putem extinde în noi realități nelimitate, multidimensionale.
Vastul subiect al percepției umane poate fi simplificat, redus până la patru adevăruri fundamentale. Acestea nu sunt idei noi, insa, dacă ar fi să ne trăim cu adevărat viața dupa aceste înțelegeri-cheie, realitatea noastră ar fi, in mod garantat, schimbata radical.
1. Nimic din dimensiunea fizica nu este real
In general, “percepția” este descrisa în dicționare ca fiind interpretarea informatiilor senzoriale cu scopul de a reprezenta și de a înțelege mediul înconjurător. Cu toate acestea, mai tot ceea ce este perceput prin simțurile umane este o iluzie!
Acum scoatem lentilele percepției convingătoare care ne blochează în credința condiționata și in buclele de feedback constrictive. Aceste limitări sunt create pe baza tuturor aparițiilor materializate pe care le vedem și le credem reale.
De fapt, noi știm că nu există nimic solid în centrul existenței fizice. Există doar substanță care poarta iluzia de soliditate datorită forțelor repulsive care există între particulele sale încărcate.
Oamenii de stiinta au descoperit, cu mult timp în urmă, că toată materia este compusă din domenii oscilante și din valuri de ritm. In centrul atomului si nucleului său compactat, nu s-a gasit nimic solid, ci mai degrabă un model dinamic de energie vibratoare, strâns condensat.
Cu alte cuvinte, nu suntem nimic mai mult decât niste particule de energie dens compactate, constant în mișcare. Forma noastra fizica este compusul temporar format din miliardele de semnale electrice care gonesc prin corpul nostru in functie de cum interpretam și definim realitatea prin stimulii senzoriali.
Toate din natură și chiar cadrele sociale sunt coagulate și reflectă aspectul lor de materie densa bazata pe modul în care noi, ca o conștiință colectivă, interpretam ceea ce vedem, auzim, atingem, gustam, mirosim și simtim.
2. Realitatea umana este proiectia unui iluzii
In fizica cuantica, se tot gasesc dovezi științifice clare ce demonstreaza că universul in care locuim este o existență holografica, gigant.
Acest lucru înseamnă că trăim în interiorul unei proiecții a luminii codificate, ca o paralela cu un cinematograf IMAX și ecranul său animat.
În funcție de lentila privitorului, substanța materiala dintr-o hologramă isi poate schimba forma în funcție de momentul în care este observata.
Ca principal privitor, ne traim, în esență, propria versiune a unui joc de realitate virtuala. Această experiență iluzorie rezulta într-o dimensiune care este în mod constant reflectata înapoi la noi, vibrația gândirii noastre. Totul în jurul nostru reprezintă gândurile pe care le-am emanat în acest camp de creație.
Acest lucru face parte din șablonul morfogenetic codificat de timp și din ale sale matrice de rețea, interconectate, care au fost împuternicite atat de conștiința individuală cat și de cea colectivă. Toate acestea creează fațada unei lumi materiale.
Semnul nostru de joc și modul in care manevram în această matrice este prin intermediul aparatului de “a crede”.
Tu, ca maestru de joc , trăiești o experiență de la ceea ce este afișat transpusa pe ecran in viața personală. Acesta este motivul pentru care se spune că toate realitățile se află în noi. Suntem cu adevărat Dumnezeu Creator in formare.
Ceea ce noi percepem ca fiind real nu este nimic mai mult decât din propria noastră minte. Aceste percepţii mentale declanşeaza crearea realitatatii noastre şi atrag noi condiţii, lucruri, situaţii şi oameni să joace în rolul de piese de joc. Până acum, majoritatea dintre noi am trăit viaţa noastră bazată în mare măsură pe aparenţe .Realitatea noastra intreaga este de fapt o iluzie. Odată ce înţelegem aceste principii creatiile noastre noi începe să ia forme maiestuoase. De asemenea putem manevra mult mai uşor podul dintre dimensiuni.
Toate relațiile sunt aspecte ale sinelui
Toate relațiile care apar în viețile noastre sunt aspecte ale hologramei nostre personale umane, care reprezintă părți ale întregului nostru, sinele copil, sinele părinte, sinele prieten, sinele frate-soră, sinele de afaceri, sinele spiritual, sinele jucaus.
Unele dintre aceste aspecte sunt fericite și iubitoare. Alții s-ar putea confrunta cu durere și luptă. Unii s-ar putea să nu fie pe deplin exprimati în timp ce altii comanda o expresie personală mai mare. Majoritatea acestor oameni din sfera noastră intimă sunt o oglindire a gândurile pe care le avem despre noi înșine. Dacă vei contempla acest lucru, vei descoperi o mulțime de lucruri despre tine.”