duminică, 13 aprilie 2014

La rascruce de drumuri




Traim vremuri speciale cu o incarcatura energetica deosebita,dar si cu o simbolistica
forte care in acelasi timp are si un profund caracter mistic.Ne aflam intr-un an alert,
tumultos si plin de surprize,un an al Calului de lemn,iar simbolul calului celest este
asociat conform legendei cu cel al Leului-"inima leului"este o inima nobila,generoasa
plina de eroism si curaj.Licorna trebuie inteleasa ca o forta emisa din Constelatia
Leului (anul Calului incepe in perioada Varsatorului cand pe cer se afla aceasta constelatie) si este reflectata de cea a Sagetatorului.Este un simbol al puterii,
virtutii imparatesti,dar in acelasi timp al puritatii,avand si un caracter justitiar
pedepsindu-i pe cei vinovati cu acest corn.
Cornul din fruntea calului celest simbolizeaza de asemenea sageata spirituala,
raza solara,sabia lui Dumnezeu,revelatia divina,patrunderea si propagarea luminii
in fiinte si in toata creatia.Suntem la o mare rascruce de drumuri,la o raspantie
istorica in care totul se accelereaza si vom trai evenimente , sarbatorile pascale
si sarbatoarea Sf.Gheorghe cum nu s-a mai intamplat pana acum fiindca pe cer
in aceasta perioada se formeaza o Mare Cruce Cardinala. Liderii zodiacului,
zodiile cardinale,capricorn,balanta,rac,berbec alcatuiesc o cruce intr-un patrat mistic in care Pluton din capricorn(pamant) este in opozitie cu Jupiter din rac(apa),iar Marte din balanta(aer) in opozitie cu Uranus din berbec(foc).In acest fel aceste planete devin forjorii de a face ca lucrurile sa mearga inainte prin initierea de actiuni in sensul ca ceea ce trebuie sa se intample,dar si in sensul de
le controla.Elementul cardinal pamant are rol practic cu toate modalitatile de lucru impreuna cu elementul cardinal de apa in care emotiile si sentimentele influenteaza oamenii de a-si deschide inima pentru masuri  etaloane corecte.
Cardinalul aer declanseaza noi parteneriate,relatii ca lucrurile sa prinda contur nou,iar cardinalul foc prin nerabdare,inflacarare si urgenta conduce la actiuni ce pot genera ca un veritabil declansator schimbarea mult asteptata ca o revelatie.
Dansul planetelor in opozitie ca un tango in doi creeaza tensiune,dar vom vedea
ca vor apare si oportunitati,solutii,schimbare,vindecare,urnind "drobul de sare" si
integrand energia ambelor polaritati,astfel incat sa se produca acea miscare din interior spre exterior incat fiecare sa devina factor de schimbare si de adevar.Va
fi ca o eliberare,ca o inima ce se deschide.Si cine are inima deschisa va sti sa daruiasca
din putinul pe care-l are sau din ceea ce este.Altfel......cine nu va sti sa-si deschida inima va fi tras ca o piatra de moara la fundul mlastinei acestei  lumi in descompunere si nu va sti sa paseasca in noua dimensiune.
E un timp dur,nemilos,implacabil de segregare a raului,sub toate aspectele,de separare a graului de neghina si in care sa ne amintim de radacinile noastre.
Se vizualizeaza ca o seceratoare sau ca un parjol interior,iar la urma va fi dupa proverbul"dupa fapta si rasplata"sau "ce-am semanat aceea vom culege".
E timpul alegerii intre viata si moarte,lumina si intuneric,adevar si minciuna,sfarsit
si inceput.E un timp in care Voia Divina are ultimul cuvant....
Suntem in saptamana Patimilor,deschideti-va casuta inimii si a sufletului sa primiti adevarata Lumina  a lui Iisus Hristos!

Sursa: primit pe mail,
Multumiri MB

Istoria ca un exerciţiu planificat

Scris de : Marin Neacșu
În ultimul timp se înmulţesc exerciţiile „planificate” ale NATO în Marea Neagră. De când cu euromaidanul, americanii şi-au adus aminte că există marginea estică a imperiului NATO şi că acesta trebuie să se extindă. România, Bulgaria, Turcia, Polonia, statele baltice, tot ce înconjoară Rusia au devenit brusc priorităţi de instruire, exerciţii şi antrenamente pe diferite “subiecte” şi militarii şi tehnica militară au început să se reverse spre aceste ţări într-o hemoragie “planificată”.
Istoria ca un exerciţiu planificat rss 1asig opinie Dacă ne luăm după declaraţiile înalţilor oficiali NATO şi SUA, toate aceste mişcări de trupe şi tehnică nu au absolut nici o legătură cu Ucraina, cu încercarea de a muşca un pic din influenţa Rusiei în zonă, toate sunt “planificate”.
Pe data de 8 Aprilie suntem anunţaţi că şase avioane F-16 ale Escadrilei 31 Vânătoare de la Baza Aeriană Aviano, din Italia, vor participa la exercitiu în România, şi vor adăsta la Câmpia Turzii.
Ambasada Statelor Unite precizează că “exercitiul a fost planificat anterior evenimentelor actuale din Ucraina.” Acest anunţ poate să însemne că a acest exerciţiu nu are nici o legătură cu situaţia din Ucraina, dar poate să mai însemne ceva. Ni se mai spune că “Scopul exercitiului este cresterea interoperabilităţii si a nivelului de pregătire pentru operaţiuni aeriene combinate, inclusiv aer-aer, aer-sol si pregătire pentru controlori de trafic aerian pentru operaţiuni tactice intrunite” Să te apuce râsul şi alta nu. Interoperabilitate între ce? Conform declaraţiilor oficialilor români la ora asta Aviaţia Română este în aer, la figurat, nu la propriu, că la propriu nu mai are ce să ridice. Pe 2  martie, domnul Duşa anunţa cu jumătate de gură :“Am precizat de acum două săptămâni ca, împreună cu NATO, cu acel avion AWACS, efectuăm zilnic misiuni de supraveghere aeriană şi poliţie aeriană”. Asta însemna pe lângă altele, nu numai că americanii efectuau operaţiuni aeriene “ planificate” în spaţiul aerian românesc şi ucrainian ci şi că România nu prea mai avea cu ce să facă asta. De altfel pe 26 martie aflăm că :” Ministrul Apărării din Cehia anunţă că poartă negocieri privind modul în care va fi apărată graniţa României cu Ucraina, în cazul unui conflict militar în ţara vecină. Cehia este dispusă chiar să trimită avioane de vânătoare pentru astfel de misiuni în toate statele care au frontieră cu Ucraina.Cehia e gata să trimită avioane JAS 39 Gripen pentru a proteja graniţele României cu Ucraina. Aceeaşi ofertă a fost făcută şi Poloniei. Declaraţia aparţine Ministrului Apărării ceh, Martin Stropnicky, şi a fost făcută la televiziunea de stat.”
Aş putea să spun,  în spiritul celor afirmate de confraţii noştri americani, dar cu un gust amar, că şi această situaţie este tot una planificată şi nu aş greşi cu nimic. Fostul ministru al apărării Corneliu Dobriţoiu atrăgea atenţia asupra acestui fapt încă dinainte de a deveni ministru, iar prin 2010 chiar preşedintele statului menţiona că “ România nu-şi va mai putea asigura securitatea spaţiului aerian începând din 2013.” Se mai spunea încă de atunci, că “România îşi va pierde pe lângă securitatea aeriană şi credibilitatea de actor militar semnificativ în cadrul NATO.” Deci stimaţi concetăţeni, staţi liniştiţi, nu am fost luaţi prin surprindere, situaţia din Ucraina nu are nici o legătură cu starea dezastruoasă în care se afla armata română pe care –culmea- “unii scriitoraşi” activi , mânuitori de condee prin presa militară oficială, nu o văd, totul decurge conform planului, sau cum spunea domnul Duşa, au fost doar “devansate“ unele exerciţii şi aş adăuga eu şi situaţii critice, prin grijă şi înţeleaptă cârmuire.
Pe data de 07.04 2014, acelaşi ministru Duşa ne anunţa nonşalant că “mai multe avioane americane F-16 vor veni săptămâna aceasta în România, urmând să participe la exerciţii în spaţiul aerian românesc.” Apoi într-o intervenţie la un post de televiziune, ne linişteşte de tot, spunând că pe lângă aceste acţiuni, Bucureştiul are şi alte solicitări privind NATO, care vizează dislocarea unor escadrile în România până când, în 2017, va deveni operaţională escadrila noastră de F-16 care sunt achiziţionate din Portugalia. Ceea ce a uitat să spună domnul ministru este că până în 2017, când noi vom avea piloţii pregătiţi pentru ele, avioanele vor trebui înlocuite şi vom mai sta câţiva ani până se va stabili cine semnează contractele şi ia comisionul de contract.  Deci, dormiţi liniştiţi, Duşa vegheşte. Asta este situaţia în care ne-a adus conducerea acestei ţări de-a lungul anilor, se ştia din 2010 că din 2013 nu vom mai avea aviaţie  militară, dar s-a mers pe burtă,  au stat toţi cu mâinile în sân sau s-au certat ani de zile între ei care să pună mâna pe contractul de cumpărare al unor sicrie zburătoare şi să încaseze parandărătul. Bună planificare, stategică nu zic nu.
Culmea este că partenerii noştri strategici, în loc să fie preocupaţi de apărarea aeriană a flancului estic al NATO, se interesau şi dădeau indicaţii cine să fie pus procuror şef la DNA şi procuror general sau cum să rezolvăm problema gazelor de şist în favoarea firmelor interesate, dar şi cum să “retrocedăm” unele clădiri şi terenuri către cultele bisericeşti din Transilvania. Asta spune totul despreinteresele SUA şi NATO în România.
Vorbind despre planificare şi acţiuni de rutină, încerc să îmi reamintesc când am mai avut noi două distrugătoare parcate în Constanţa aşa de amorul artei. Bine, se spune că Truxtun ar fi părăsit Marea Neagră, probabil acuma are exerciţii “planificate” pe undeva prin apropiere, dar în locul lui vine altul, ca să nu se răcească locul şi să îl ţină ocupat pentru următorul: “Am decis să trimitem o navă în Marea Neagră. Ne asteptăm ca aceasta ajungă acolo într-o săptămână”, a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, colonelul Steven Warren”. Numele noului oaspete este USS Donald Cook, un distrugător de rachete ghidate. Ca o paranteză, de pe acest distrugător au fost lansate rachete Tomahawk împotriva Irakului, în 2003. După ăsta va veni altul, sau altă navă de război, probabil toate navele americane îşi vor face stagiul în Marea Naeagră, “planificat”, fără nici o legătură cu situaţia din Ucraina. În curând nu se va mai mira nimeni şi nici presa nu va mai menţiona pentru că aşa cum spun acuma partenerii noştri totul va fi rutină, iar Românai va deveni o frumoasă bază militară NATO, dacă tot are armata în descompunere. Şi de undeva de la minister, prin presa militară, cineva ne va spune că suntem psihopaţi şi nu vedem în ce culori roz se îmbracă Sistemul Naţional de Apărare.
Acuma să revin puţin la planificare. Să recapitulăm:
• exerciţii militare cu nave de război în România;
• exerciţii militare NATO în  Bulgaria;
• Portavioane prin Pireu;
• Suplimentarea trupeţilor americani la Kogălniceanu, nu din Afganistan, cum se spusese iniţial ci de la baze din Germania, deci nu vorbim de o defluire a celor din misiuni ci de noi misiuni;
• Exerciţii în Polonia;
• Exerciţii în Cehia;
• Exerciţii în ţările baltice;
• AWACS şi F16 zburdă la graniţa româno- ucraineană;
NATO ne anunţă că toate aceste exerciţii şi prezenţe lor  în aer pe mare şi pe uscat nu au nici o legătură cu situaţia din Ucraina şi că ele erau planificate cu mult timp înainte. Ca un om de bună credinţă sunt gata să înghit această explicaţie, deşi eu de la 11 Septembrie 2001 nu mai cred în coincidenţe. Eu sincer chiar cred acest lucru, pentru că ceea ce s-a întâmplat în Ucraina confirmă acest lucru. Din câte se poate vedea, acţiunile din Ucraina nu au nici o legătură cu ucrainienii şi sunt tot aşa, planificate cu mult timp înainte de a se declanşa. Privind înapoi fără mânie, replica doamnei Nuland referitoare la UE parcă are alte conotaţii, nu mai este chiar atât de nevinovată, se pare că acel Fuck the UE nu se referea la problema interceptării telefoanelor doamnei Merke, care pe vremea când era interceptată era în mari tandreţuri cu Putin,  ci la modul de acţiune în Ucraina, cele două părţi nu se înţelegeau cît de departe să se ajungă, adar uite că a rămas cum au vrut americanii.
Să ne amintim cu această ocazie că pe 6 Februarie 2012, doamna Nuland discuta cu ambasadorul SUA în Ucraina despre numirea lui Arseni Iaţeniuk ca premier al Ucrainei, iar pe 26 Februarie acesta era nominalizat. Bineînţeles, că această numire nu a avut nici o legătură cu situaţia din Ucraina, ea a fost, ca şi exerciţiile militare, planificată din timp, cu mult timp înainte ca ucrainienii să ştie pe cine vor avea ca premier. Eu cred în acestă planificare, că prea o spun cu foc, oficialii americani şi NATO.
Şi tot la fel şi cu activităţile din România. Ministerul de Finanţe lucrează la bugetul de război dar reprezentantii acestuia spun ca este vorba de o simulare, iar bugetul de razboi este realizat din patru in patru ani, deci este o activitate planificată.
În judeţele Moldovei, oamenii sunt chemaţi la CMZ şi la poliţie pentru “clarificarea unor probleme de evidenţă”. Totodată consiliile judeţene lucrează şi ele la bugetul de război, dar au loc şi alte activităţi, specifice planului de mobilizare,  de la starea adăposturilor până la aprovizionarea cu alimente şi utilităţi. Dar  preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu spune şi el ca şi oficialii americani, că „nu are nici o legătură cu Ucraina”.
Mâine- poimâine o să aflăm că ceea ce s-a întâmplat în Ucraina nu a avut nici o legătură cu Ucraina, a fost o activitate planificată. Aşa că dragi concetăţeni, nu vă mai inflamaţi, nimic din ceea ce se întâmplă nu este întâmplător, totul este planificat din timp, nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi, soldaţii americani care vor veni la Kogălniceanu, nu vin pentru a invada Ucraina, Doamne fereşte, ei vin doar să îi instruiască pe cei români să facă asta dacă va fi cazul, că nu sunt proşti să moară ei pentru drepturile tătarilor sau găgăuzilor.
Aşa se face istoria stimaţi concetăţeni, aşa trece pe lângă noi, ca un exerciţiu planificat.

Sursa: http://www.ziuaveche.ro/

În previziunile Babei Vanga despre Rusia și Ucraina în 2014, presa a găsit UN NOU SENS



Potrivit jurnaliștilor de la " Komsomolskaia Pravda", legendara clarvăzătoare bulgară Vanga a prezis multe evenimente curente, inclusiv conflictul din Ucraina.

În 1979 ea spunea: " Rusia se numește acum Uniune, dar va reveni vechea Rusie și va fi numit la fel ca pe timpul Sf. Serghie. Și toată lumea va recunoaște superioritatea ei morală". Profesorul Velichko Dobriyanov de la Academia de Științe a Bulgariei, unul dintre biografii săi, a declarat: Vanga a prezis că al 44-lea președinte al Statelor Unite va fi un politician negru.

Ea a prevăzut și criza economică globală, în care "oamenii vor umbla fără pantofi și fără haine, vor trăi fără hrană, combustibil și lumină". Soluția ar putea-o găsi, potrivit Babei Vanga, "conducătorii buni și cinstiți".

Trei dintre aceste previziuni ale prezicătoarei s-au împlinit. Acest lucru ne permite să presupunem că și alte profeții s-ar putea realiza.

Vanga despre Rusia și Ucraina în 2014

"Tot mai des veți întîlni oameni care au ochi, dar nu văd, au urechi, dar nu aud. Vor merge frate împotriva fratelui, mamele își vor părăsi copiii. Fiecare va căuta o cale să scape de unul singur ... ", - aduce cuvintele Babei Vanga stenografista ei, Boika Țvetkova.

Potrivit jurnaliștilor, aceste cuvinte se referă la escaladarea situației în Ucraina. Astfel, "ochii care nu văd și urechile care nu aud", în opinia lor reprezintă reacția Occidentului la situație.

Vanga : predicția pentru anul 2014 cu privire la Ucraina

"Ceea ce era unic – se va risipi în bucăți. Aceasta va fi alături de Rusia", - a înregistrat cuvintele prezicătoarei Vitka Petrovski, care a ajutat-o cu treburile casnice pe Vanga ultimii 15 ani.

Femeia susține că clarvăzătoarea i-a poruncit să facă publice aceste însemnări în 2010, an pe care îl considera un punct de cotitură. Atunci toți crezut că se are în vedere Uniunea Europeană, dar nu este exclus că Vanga a vorbit despre Ucraina.

Vanga despre Rusia în 2014

După anexarea Crimeei la Rusia, oarecum diferit sînt percepute și alte cuvinte ale prezicătoarei bulgare: "Totul se va topi ca gheața , doar una va rămîne intactă - slava lui Vladimir, gloria Rusiei. Prea multe au fost sacrificate. Nimeni nu va putea opri Rusia. Ea va mătura totul din calea sa și nu numai va rezista, dar va deveni stăpînul lumii".

În acei ani toți se gîndeau la Vladimir Lenin, cneazul Vladimir din Rusia Kieveană și chiar la liderul Partidului liberal democrat din Rusia Jirinovski, dar acum este clar pe cine l-a avut în vedere Vanga.

Vanga despre Putin în 2014

Potrivit profesorului Dobriyanov, clarvăzătoarea spunea că va veni timpul cînd toți slavii se vor uni. Potrivit ei, în Rusia va veni la putere un conducător, care treptat, prin încercări și erori va reuni toate țările slave și va pune capăt războaielor.

Alte previziuni ale Babei Vanga pentru viitorul apropiat

Între timp, publicația subliniază că, odată Vanga a vorbit și despre banii care vor fi: "văd cifra 5 și zerouri". Poate că este vorba despre bancnotele rusești de 5000 de ruble. Ea a menționat, de asemenea, că în lume nu vor mai fi războaie mondiale, iar profeția că al Treilea Război Mondial va începe în noiembrie 2010, pur și simplu i-a fost atribuită.

Vanga despre Obama și Statele Unite în 2014

Jurnaliștii adăugă că, potrivit clarvăzătoarei bulgare, președintele de culoare al SUA va fi ultimul pentru țară, deoarece America sau va îngheța sau "va cădea", ca urmare a celei mai mari crize economice sau se va dezintegra în statele de sud și de nord.


SURSA: topnews.ru

http://www.noi.md/

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE FLORI!






Un cer albastru fara nori,

 In calea ta sa fie,

Sa ai in viata numai flori,

 Noroc si bucurie.





La Multi Ani cu sanatate, implinire si multe bucurii, unei Flori speciale!








Sarbatoarea de Florii sa aduca in casa ta frumusetea si parfumul florilor de primavara. 

La multi ani!