duminică, 13 aprilie 2014

În previziunile Babei Vanga despre Rusia și Ucraina în 2014, presa a găsit UN NOU SENS



Potrivit jurnaliștilor de la " Komsomolskaia Pravda", legendara clarvăzătoare bulgară Vanga a prezis multe evenimente curente, inclusiv conflictul din Ucraina.

În 1979 ea spunea: " Rusia se numește acum Uniune, dar va reveni vechea Rusie și va fi numit la fel ca pe timpul Sf. Serghie. Și toată lumea va recunoaște superioritatea ei morală". Profesorul Velichko Dobriyanov de la Academia de Științe a Bulgariei, unul dintre biografii săi, a declarat: Vanga a prezis că al 44-lea președinte al Statelor Unite va fi un politician negru.

Ea a prevăzut și criza economică globală, în care "oamenii vor umbla fără pantofi și fără haine, vor trăi fără hrană, combustibil și lumină". Soluția ar putea-o găsi, potrivit Babei Vanga, "conducătorii buni și cinstiți".

Trei dintre aceste previziuni ale prezicătoarei s-au împlinit. Acest lucru ne permite să presupunem că și alte profeții s-ar putea realiza.

Vanga despre Rusia și Ucraina în 2014

"Tot mai des veți întîlni oameni care au ochi, dar nu văd, au urechi, dar nu aud. Vor merge frate împotriva fratelui, mamele își vor părăsi copiii. Fiecare va căuta o cale să scape de unul singur ... ", - aduce cuvintele Babei Vanga stenografista ei, Boika Țvetkova.

Potrivit jurnaliștilor, aceste cuvinte se referă la escaladarea situației în Ucraina. Astfel, "ochii care nu văd și urechile care nu aud", în opinia lor reprezintă reacția Occidentului la situație.

Vanga : predicția pentru anul 2014 cu privire la Ucraina

"Ceea ce era unic – se va risipi în bucăți. Aceasta va fi alături de Rusia", - a înregistrat cuvintele prezicătoarei Vitka Petrovski, care a ajutat-o cu treburile casnice pe Vanga ultimii 15 ani.

Femeia susține că clarvăzătoarea i-a poruncit să facă publice aceste însemnări în 2010, an pe care îl considera un punct de cotitură. Atunci toți crezut că se are în vedere Uniunea Europeană, dar nu este exclus că Vanga a vorbit despre Ucraina.

Vanga despre Rusia în 2014

După anexarea Crimeei la Rusia, oarecum diferit sînt percepute și alte cuvinte ale prezicătoarei bulgare: "Totul se va topi ca gheața , doar una va rămîne intactă - slava lui Vladimir, gloria Rusiei. Prea multe au fost sacrificate. Nimeni nu va putea opri Rusia. Ea va mătura totul din calea sa și nu numai va rezista, dar va deveni stăpînul lumii".

În acei ani toți se gîndeau la Vladimir Lenin, cneazul Vladimir din Rusia Kieveană și chiar la liderul Partidului liberal democrat din Rusia Jirinovski, dar acum este clar pe cine l-a avut în vedere Vanga.

Vanga despre Putin în 2014

Potrivit profesorului Dobriyanov, clarvăzătoarea spunea că va veni timpul cînd toți slavii se vor uni. Potrivit ei, în Rusia va veni la putere un conducător, care treptat, prin încercări și erori va reuni toate țările slave și va pune capăt războaielor.

Alte previziuni ale Babei Vanga pentru viitorul apropiat

Între timp, publicația subliniază că, odată Vanga a vorbit și despre banii care vor fi: "văd cifra 5 și zerouri". Poate că este vorba despre bancnotele rusești de 5000 de ruble. Ea a menționat, de asemenea, că în lume nu vor mai fi războaie mondiale, iar profeția că al Treilea Război Mondial va începe în noiembrie 2010, pur și simplu i-a fost atribuită.

Vanga despre Obama și Statele Unite în 2014

Jurnaliștii adăugă că, potrivit clarvăzătoarei bulgare, președintele de culoare al SUA va fi ultimul pentru țară, deoarece America sau va îngheța sau "va cădea", ca urmare a celei mai mari crize economice sau se va dezintegra în statele de sud și de nord.


SURSA: topnews.ru

http://www.noi.md/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu