luni, 14 octombrie 2013

PROTEST cu 150 de localnici în zona unde Chevron începe amplasarea primei sonde de explorare

Aproximativ 150 de localnici din Siliştea au protestat, pe toată durata zilei de luni, în faţa perimetrului din comuna Pungeşti, unde compania Chevron şi-a adus primii specialişti cu care să înceapă lucrările de amenajare a platformei unde va fi amplasată prima sondă de explorare a gazelor de şist.

150 de localnici protestează la Siliştea, împotriva explorării gazelor de şist
150 de localnici protestează la Siliştea, împotriva explorării gazelor de şist
Drumul judeţean ce tranzitează comuna Pungeşti a fost blocat, parţial, pe parcursul zilei de luni, de aproximativ 150 de persoane care au protestat faţă de intenţia companiei Chevron de a începe lucrările de amplasare a primei sonde de prospecţiuni în apropierea localităţii Siliştea, transmite corespondentul Mediafax.
În zonă au fost mobilizaţi imediat zeci de jandarmi şi poliţişti care au supravegheat ore întregi manifestaţia localnicilor, însă fără a interveni în rândul protestatarilor.
Pe durata desfăşurării protestului, oamenii i-au huiduit pe specialiştii aduşi de compania Chevron pentru a amenaja suprafaţa pe care se va amplasa sonda de explorare a gazelor de şist, solicitându-le acestora să plece.
"Nu suntem sub nicio formă de acord cu amplasarea vreunei sonde aici pentru că ar fi un dezastru pentru noi, cei care locuim pe aceste meleaguri. Am văzut pe internet filme cu ce au făcut în altă parte şi ce înseamnă această exploatarea a gazelor de şist. Ne vom mobiliza şi ne vom aduna şi mai mulţi pentru a nu-i lăsa să ne polueze apele şi solul", a declarat, luni, pentru corespondentul Mediafax Constantin Butnaru, unul dintre protestatari.
La rândul său, un alt localnic prezent la manifestaţie a solicitat prezenţa primarului care, pe parcursul zilei de luni, nu a fost la sediul primăriei din localitate.
"De ce nu are curaj să vină domnul primar să discute cu noi?", s-a întrebat Constantin Toma, un alt protestatar.
În cursul după-amiezii de luni, după ce specialiştii aduşi de compania Chevron au plecat din zonă, protestatarii s-au mutat, în număr mult mai mic, în faţa Primăriei Pungeşti, unde şi-au continuat manifestaţia.

La ora transmiterii acestei ştiri, câţiva localnici se aflau în continuare în faţa primăriei, jandarmii şi poliţiştii părăsind zona.

Reprezentanţii companiei Chevron nu a prezentat un punct de vedere oficial cu privire la protestul localnicilor din Siliştea. Printr-un comunicat transmis corespondentului Mediafax, compania Chevron susţine însă că "intenţionează să continue dialogul cu publicul interesat, comunităţile locale şi autorităţile despre proiectele sale".

În 3 octombrie, Chevron a obţinut autorizaţie de construire pentru amplasarea în judeţul Vaslui a primei sonde de explorare a gazelor de şist în România, după ce compania a primit toate avizele necesare de la autorităţile statului pentru prospectarea solului în perimetrul de la Siliştea.

Prima sondă de explorare va fi amplasată în extravilanul comunei Pungeşti, la 650 de metri de localitatea Siliştea şi 950 metri de satul Pungeşti. Suprafaţa totală pe care se va întinde platforma de extracţie este de 20.298 metri, iar forajul se va face la o adâncime de 3.000 de metri.

Consumul total de apă folosită în procesul de foraj este de aproximativ 35.000 litri pe zi, necesarul de apă fiind asigurat din surse externe, şi nu din pânza freatică, în baza unui contract semnat cu o firmă autorizată. Apa va fi transportată cu cisternele şi depozitată în rezervoare ce vor fi amplasate în incinta platformei betonate.

"Pe suprafaţa aferentă instalaţiei de foraj va fi montată o geomembrană care va asigura impermeabilitatea solului", susţin în documente reprezentanţii firmei Chevron.

Forajul de la Siliştea se execută în baza contractului de concesionare încheiat între ANRM şi Regal Petroleum PLC, aprobat prin hotărârea de guvern HG 2.283/2004. Ulterior, prin Ordinul ANRM nr. 25/3 noiembrie 2011, s-a aprobat transferul integral din drepturile dobândite şi obligaţiile asumate prin acordul de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare petrolieră în perimetrul V-2 Bârlad către SC Chevron România Exploration and Production SRL.

Chevron România mai deţine trei certificate de urbanism în judeţul Vaslui pentru explorarea solului în vederea identificării eventualelor rezerve de gaze de şist, două obţinute la sfârşitul anului trecut şi începutul acestui an împreună cu cel de la Siliştea şi unul în urmă cu două luni. Pentru perimetrele de la Păltiniş (Băceşti) şi Popeni (Găgeşti), compania petrolieră deţine acordul de mediu, iar pentru perimetrul Puieşti se află în procedura de evaluare a impactului asupra mediului în ceea ce priveşte amplasarea sondelor de explorare.

Sursa: www.realitatea.net/

EXCLUSIV În curând vine peste noi un alt cutremur. Iată când vom fi zguduiţi şi cine spune asta

Doina Ionel a prevăzut şi cutremurul de acum o săptămână (foto: Sever Gheorghe)
Doina Ionel a prevăzut şi cutremurul de acum o săptămână (foto: Sever Gheorghe)
Cutremurele din Vrancea se ţin lanţ. De o săptămână încoace au loc în serie. În doar o săptămână au avut loc, în acea zonă, cinci seisme, dintre care unul s-a simţit în jumătate din ţară. Prezicătorii spun că pământul se va mai zgălţâi şi în zilele următoare, când se aşteaptă un cutremur mare.
În zorii zilei de 6 octombrie, în Vrancea a avut loc un seism de 5,5 grade pe scara Richter, imediat au mai fost două replici.
Duminică seară, cu puţin înainte de miezul nopţii, aparatele au înregistrat un cutremur de magnitudine 3, iar la 0.23 încă unul, de aceeaşi intensitate.
Seria seismelor se pare că nu se opreşte aici.
„Până la sfârşitul acestei săptămâni va avea loc un cutremur similar cu cel din 6 octombrie. Va avea în jur de 6 grade şi se va produce între ora 02.00 şi 03.00 noaptea. Nu este, însă, marele cutremur. Acesta va avea peste 7 grade şi se va produce în această iarnă", a mărturisit, pentru Click!, clarvăzătoarea Doina Ionel, în urmă cu puţin timp.
Ea a spus atunci că seismul se va înregistra între 03.00 şi 05.00 dimineaţa, acesta fiind simţit la ora 04.37.
Cutremurul care se va produce în curând ar putea fi simţit destul de puternic şi în Bucureşti

Primele concluzii legate de CUTREMURELE DIN IZVOARELE. Sondele de extracţie, cauze posibile


Institutul Geologic al României a publicat luni seară concluziile preliminare legat de cutremurele care se produc de trei săptămâni în Galaţi. "Cauzele posibile ale fenomenului de instabilitate a terenului din zona Izvoarele-Slobozia Conachi pot fi naturale sau antropice".


Adevărul despre cutremurele din Izvoarele
Adevărul despre cutremurele din Izvoarele / FOTO: http://www.ziuaveche.ro
"Cele naturale sunt asociate direct amplasarii acestor localitati peste pachete de depozite predominant neconsolidate (nisipuri si pietrisuri), ce alcatuiesc partea superioara a pachetului de depozite ce revin stratigrafic Pliocenului superior si Cuaternarului inferior (Pleistocenului inferior)".

"Aceste fenomene pot fi puse pe seama unor procese de sufoziune mecanica care pot determina modificari ale suprafetei terenului, ce pot ajunge chiar pina la aparitia unor pilnii de sufoziune". 

Potrivit INFP acestea pot fi amplasate de-a lungul unor falii, situatie in care zonele afectate pot avea o dispunere liniara. Procesele de sufoziune mecanica pot fi declansate, respectiv favorizate si de o activitate seismica ce poate conduce chiar la eventuale fenomene locale de lichefiere a nisipurilor neconsolidate din subsolul acestei zone.

"Fenomenele de sufoziune mecanica se pot manifesta si la nivelul luncii piriului Suhu, pe care se afla asezat satul Izvoarele, dar grosimea mica a depozitelor holocen superioare ale luncii nu ar conduce la fenomene importante de instabilitate a terenului". "Dintre cauzele antropice se evidentiaza clar posibilele fenomene de tasare diferetiala a terenurilor, datorate exploatarii de petrol si gaze pe cele trei domuri ale structurii petrolifere Independenta pe care se afla amplasate si localitatile Izvoarele si Slobozia Conachi. Activitatea veche de exploatare pe aceasta structura cit si actualele sonde de extractie amplasate spre est, in zona localitatilor Negrea si Schela pot fi avute in vedere cauze antropice de modificare a suprafetei terenului."

"Acest fapt este posibil, avand in vedere fragilitatea nivelelor impermeabile ce separa nivele nisipoase cu petrol si gaze."

"O activitate de extractie bazata si pe sonde injectie ar amplifica aparitia unor fenomene de instabilitate in tot acest areal".  Alte fenomene de instabilitate pot fi legate de eventualele prabusiri ale malurilor abrupte de loess ce formeaza partea superioara a versantului sting al vaii Suhu, maluri abrupte la baza carora se afla intregul sat Izvoarele. Pentru stabilirea cu precizie a cauzelor reale care au determinat aparitia fenomenelor de instabilitate a terenului in aceasta zona sunt necesare insa studii detaliate de teren si analize ale datelor de orice natura legate de activitatea antropica din arealul stucturilor petrolifere conturate si exploatate in partea de sud a Campiei Covurlui."

ADEVARURI ASCUNSE CARE NE VOR REDA FERICIREA - MESAJ SFATUITOAREA TRANSMIS DE...


AVERTISMENT! Acest mesaj nu trebuie citit de cei care sunt influentabili, pentru ca va contine informatii care pot dauna celor labili tpsihic

Dragii mei,
Va voi face cunoscut un mesaj pe care l-am primit si care poate face lumina in sufletele multora dintre voi, iar pe altii ii poate trimite in bezna. Din acest motiv, desi am pus atentionarea la inceputul mesajului, ii voi ruga sa aleaga daca vor sa citeasca sau nu, caci este posibil, ca pe masura ce citesc, sa isi fi dorit sa nu fi facut acst lucru. 
Nu ma voi scuza pentru ceea ce va voi transmite si inainte de a judeca, ar fi bine, ca fiecare sa incerce, sa judece logic si sa isi intrebe inima si abia apoi sa judece.

Iata mesajul:
"Eu sunt Iisus, fiul Tatalui. Am venit pe Pamant pentru a va invata ce este iubirea si pentru a va arata cum trebuie sa traiti, pentru a fi fericiti. Din pacate, nimeni nu a inteles ceea ce trebuia. Unii m-au hulit, iar altii m-au intransformat intr-un zeu, exact ceea ce eu trebuia sa arat ca nu sunt. 
Inainte de toate am fost un OM, exact ca voi. Voi toti aveti in voi SAMANTA DIVINA, exact ca si mine, cu diferenta, ca Eu mi-am asumat un destin, prin care sa ma daruiesc intru totul oamenilir si invataturii lor, pentru a-i ajuta sa iasa din bezna in care traiau. Mi-am asumat un asemenea destin, desi stiam ca la sfarsitul vietii voi suferi badjocuri, schingiuieli si o moarte cruntă. Am acceptat toate astea, tocmai pentru a-i face pe oameni  sa CREADA in puterea pe care Dumnezeu Tatal le-a dat-o tuturor. 
Faptul ca toata jertfa mea nu a fost inteleasa si a fost denaturata,   a aratat ca omenirea nu era pregatita inca pentru a incheia un ciclu de evolutie, ci pentru a incepe altul. De aceea, Dumnezeu Tatal a mai decis un ciclu de evolutie pentru omenire, ciclu care se apropie de sfarsit. 
De aceea, in curand se va naste un copil, un copil care va avea menirea sa conduca omenirea spre o Noua Era de Lumina, o era in care sa nu mai existe minciuna, crima, unde toti oamenii sa fie fericiti si unde darurile date sa fie cunoscute si folosite de toti in mod egal. 
Voi cei curati la suflet, care ati reusit sa va umpleti sufletul cu lumina, nu aveti de ce va teme, caci multe minuni se vor intampla in curand. Daca doi oameni vor fi in acelasi loc, iar unul este luminos, celălalt intunecos, atunci ingerii vor veni si il vor proteja si il vor salva pe cel luminos, in timp ce al doilea isi va incheia ciclul de viata, dupa cum singur doreste asta, prin ceea ce simte si atrage. Asta nu inteleg multi dintre oameni. Nimeni nu ii pedepseste pentru pacatele lor, ci ei singur isi atrag pedeapsa prin ceea ce simt si gandesc.  
Nu trebuie sa va temeti si nu trebuie sa va ganditi ce va urma. Inercati sa faci cat mai mult bine in jururl vostru si binele va va fi rasplatit. Iubiti si veti fi iubiti! Binecuvantati si veti fi binecuvantati! Iertati si veti fi iertati! 
Asta este tot ceea ce voi trebuie sa aveti in minte. Indepliniti-va menirea si lasati restul in mana lui Dumnezeu si a Universului!






http://www.youtube.com/watch?v=fhQnspSDOuk

LINIȘTEA CONDIȚIE A ADEVĂRATEI GÂNDIRI Prima parte



"Fericiţi vor fi aceia care au înţeles cât de necesar este să înveţe să părăsească regiunile inferioare ale gândurilor şi sentimentelor, apropiindu-se de Sursa divină, căci aici vor găsi elementele necesare unei adevărate activităţi, trăind o adevărată viaţă."
Omraam Mikhael Aivanhov


LINIȘTEA CONDIȚIE A ADEVĂRATEI GÂNDIRI Partea a doua


"Pământul călătoreşte, traversând Spaţiul eteric, antrenat de soare, iar noi ne găsim pe pământ ca într-o navă spaţială care-şi urmează drumul printre stele. Acest lucru ne transformă în cetăţeni cosmici capabili să participe, conştienţi, luminoşi, la viaţa universală." 



http://www.youtube.com/watch?v=_v5eQu7NtkY

Meditatie de Iubire pentru Planeta

Ce se întâmplă cu Cometa ISON? Imagini noi in timp real - COMET ISON - cel mai rău - rău caz -Mesaj Sfatuitoarea


Cometa Ison va ajunge pe 28 noiembrie cel mai aproape de planeta Marte, pe 26 decembrie va fi ce mai aproape de Soare si intrebarea care se pune, este: "Cand va ajunge cel mai aproape de Pamant?" sau "Va  mai ajunge cel mai aproape de PAmant?"
Trebuie sa va marturisesc ca, acum vreo cateva zile, am avut o viziune care m-a speriat destul de tare si mi-a creat niste sentimente deloc placute. De atunci ma tot intreb, daca sa o fac sau nu cunoscuta. PRoblema este ca m-am saturat de minciuni si musamalizari. Este timpul ca oamenii sa afle care este adevarul si sa stie la ce sa se astepte in viitor. In filmuletele de mai jos, veti vedea, cum jurnalistii străini fac publice informatii  despre schimbarile, pe care le traim si pun intrebari, fac conexiuni si nu se complac intr-o tacere prost aleasa si inteleasa.
Viziunea de care vreau sa va povestesc, a fost scurta si in ea se vedea, cum pamantul se ridica in urma unui impact, ca si cum ar fi fost lovit de o bomba extraordinar de puternica sau de un obiect foarte mare. Valul de pamant semana cu un tsunami, doar ca nu era format din apa, ci din pamant. In pamant, se vedau flacari sau materii incandescente, asemeni lavei unui vulcan. Acest val imens de pamant inainta cu o forta si cu o viteza greu de descris in cuvinte si matura sau astupa sau ambele, totul in cale. Nu vreau sa va spun ce emotii si sentimente se simteau. Cuvantul care s-a format in minte a fost America.
Nu stiu daca este Cometa Ison sau altceva si nu am intrebat, caci m-am temut sa mai vad si sa mai simt si altceva. Am vrut sa alung din minte imaginea aceea apocaliptica, dar nu vrea sa dispara din mintea mea si stiu prea bine, ca asta inseamna ca trebuie sa o fac cunoscuta.
Se pare ca acesta este cataclismul pentru care se pregatesc americanii si rusii. 
Eu nu pot decat sa sper si sa ma rog, ca ceea ce am vazut, este o secvenţa in avanpremieră a unui film SF,despre un cataclism care nu se va produce niciodata pe PAmant, asa cum sper sa fi fost si alte imagini pe care le-am vazut anii trecuti si le-am facut cunoscute atunci.

Doamne ajuta-ne si pazeste-ne pe toti oamenii si pe planeta noastra!



Ce se intampla cu Cometa Ison? Imagini noi:


Doua explozii solare pe 11 si pe 13 octombrie 2013, care ar fi putut fi provocate de Cometa Ison

PE 11 si pe 13 octombrie au avut loc doua explozii solare, prima de clasa M1.5, a doua de clasa M1.7.
Vantul solar ar putea avea o influenta asupra Pamantului pe 15 octombrie. Nici una din cele doua explozii solare nu au avut o componenta legata de Pamant.
Faptul ca ambele explozii solare s-au produs atat de repede una dupa alta, ne face sa mergem cu gandul la influenta pe care Cometa Ison o exercita asupra Soarelui deja.  









"Se va PRĂBUŞI pe Terra cu 50.000 km/h!". PREVIZIUNEA SUMBRĂ făcută de astronomii NASA (VIDEO)


Apocalipsa pentru pământeni a fost anunţată de nenumărate ori, însă, din fericire, niciodată, aceste preziceri nu s-au transformat în realitate. De această dată, însă, astronomii de la NASA vin cu o informaţie care nelinişteste, scrie Daily Mail.

Cercetătorii urmăresc un asteroid, denumit 1950 DA, care are un diametru de 1 kilometru şi care se îndreată spre Terra cu o viteză de 15 km/secundă. Potrivit oamenilor de ştiinţă, roca spaţială are urma să lovească Pământul la 16 martie 2880. 

Potrivit calculelor făcute de specialişti, asteroidul se va prăbuşi în Oceanul Atlantic cu o forţă de 50.000 de km/ora, forţa impactului echivalând cu explozia a 44.800 tone de TNT.

Asteroidul 1950 DA a fost descoperit în 1950 . A putut fi observat 17 zile, după care a dispărut timp de aproape 50 de ani. Apoi, un obiect descoperit pe 31 decembrie 2000 a fosr recunoscut ca fiind asteroidul "pierdut" 1950 DA.

NASA urmăreşte, la această oră, 1.400 de asteroizi, care sunt identificaţi şi care pot lovi Pământul în viitor.  

Mesaj de la Pleiadieni


iubire
IUBIREA ESTE SOLUTIA A TOT CEEA CE EXISTA

Salut! Ma numensc Alaje si provin din sistemul stelar –Pleiade. Sunt membru al Federatiei Galactice formata din mii de rase(ET)benefice ala acestui Univers, care lucreaza impreuna. Acesta nu este un mesaj care duce la science fiction, sau la fictiune! Daca esti o persoana inteligenta, mai inainte vei verifica informatia, inainte de a o critica. Am tinut multe seminarii(conferinte)despre dezvoltarea constiintei in Germania, Elvetia si Austria. Multi dintre noi traim aici ca voluntari, cu scopul de a elimina negativitatea de pe Pamant. Fiecare dintre noi, are propriile abilitati si sarcini.

Universurile sunt in mod natural pline de fiinte vii din diferite dimensiuni, dar acest aspect este tinut secret pe planeta voastra.

 Guvernele voastre corupte, ridiculizeaza subiectele privind existent vietii extraterestre si a dezvoltarii constiintei, astfel incat opinia publica sa-si piarda interesul, sau sa ia in deradere. Cei care detin puterea, va mint de mii de ani in privinta extraterestrilor si a legilor cosmice. Ei nu vor ca voi sa stiti, sa cunoasteti aceste aspecte deoarece si-ar pierde dominatia asupra voastra. Daca nu credeti, incercati sa aflati adevarul in scopul de a cunoaste.

Dovada exista, insa voi trebuie sa o aflati singuri. Numai atunci veti crede si veti sti.

          Ei(intunecatii)vor ca voi sa generati energii negative si sa lucrati ca sclavi, finantandu-le razboaiele cu taxele percepute de la voi si luati in deradere tot ceea ce are legatura cu spiritualitatea si cu extraterestrii. Ei va arata imagini false din spatial cosmic, astfel incat voi sa credeti ca nu exista nimic acolo.

 Aflati singuri.

Veti deveni foarte suparati afland ca ei v-au mintit dintotdeauna.

Fiintele evoluate(de lumina)de pe alte planete, vor sa va ajute ca voi sa fiti eliberati de aceasta paradigma intunecata, de acest sistem.

Adevarul este ca, toate Universurile sunt locuite! Este un lucru natural si nu are nicio legatura cu SF-ul. Multi extraterestrii care au vizitat Pamantul in trecutul planetei voastre, au fost divinizati de catre bastinasii primitiv, ca ingeri si zei. Acesta este motivul pentru care inca mai aveti religii si sisteme de credinta pe Pamant. Va rugati la extraterestrii ce au trait cu foarte multi ani in trecut, extraterestrii benefici sau malefici.

Nu schimba cu nimic adevarul, faptul ca voi credeti sau nu, acestea. Intotdeauna acesta a fost realitatea. Incearca s-o afli. Mii de oameni cunosc déjà aceasta realitate, dar in cativa ani, toti vor vedea ca nu ati fost niciodata singuri in Univers. Nu fiti socati cand veti vedea mii de nave pe cer. Aflati care dintre ele impartasesc Iubirea. Acestea sunt cele spirituale.

Unii dintre extraterestrii malefici, pretind a fi Pleiadieni si cativa oameni(aluzie la varfurile structurilor de stat sau factiuni militare) i-au contactat si au imprastiat dezinformare. Nu fiti orbi la aparitiile reale de OZN-uri. Mai important este ce se afla in interiorul lor. Exista un razboi intre Lumina si Intuneric, care se da in spatele scenei, pentru a va elibera de sclavia mentala in care ati trait timp de 12000 de ani.

Voi nu sunteti liberi pe Pamant. Ati uitat ce este libertatea. Singurele lucruri pe care le stiti sunt ura, violenta, teroarea, drogurile, taxele, guvernele corupte de la TV, frica, sisteme de credinta si superstitii. Guvernul secret a creat aceste lucruri (iluzii), cu scopul de a va controla. Ei au creat(orchestrat) teroarea cu scopul de a justifica in mod legal mai multa putere pentru armata si controlul tehnologiilor. Tinta lor a fost sa amplifice energia negativa.

Doriti sa traiti intr-o lume ca asta?

Noi cunoastem faptul ca multi dintre voi nu credeti ceea ce cititi sau auziti, asa ca, spunem inca o data sa descoperiti singuri. Dovada este acolo, dar trebuie sa faceti efortul de a o gasi. Incercati sa stergeti negativitatea din mintile voastre, concentrandu-va pe energia pozitiva.

ACEASTA ESTE PUTEREA VOASTRA IMPOTRIVA RAULUI!(POZITIVITATEA)

Ei detin puterea suprema impotriva acestei energii. Din acest considerent vor sa va distraga atentia cu orice pret de la aceasta putere. Nu lasati Guvernul din umbra sa va manipuleze. Ei folosesc televizorul, radioul, ziarele, drogurile, religiile, politicienii care apar la TV, armata, unde electo-magnetice si razboaie create de ei insisi, cu scopul de a va mentine intr-o frecventa negativa. Toti cei care rad, auzind aceste informatii, sunt déjà manipulati si trebuie sa invete mai mult decat ceilalti. Un om intelligent, mai intai investigheaza un anumit subiect, inainte de a avea o opinie asupra lui.

Universul este locuit de multe fiinte cu aspect umanoid sau eterice( energie). Guvernele voastre au avut déjà contacte si tin aceste aspect in secret. De aceea tehnologia voastra a cunoscut o mare ascensiune, o mare dezvoltare, in ultimii 50 ani.

Traiti pe aceasta planeta cu scopul de a invata voi insiva, modul de a ramane pozitivi chiar daca traiti in mijlocul unei lumi negativeSCOPUL VIETII ESTE DE A DEZVOLTA CONSTIINTA, INIMA, MINTEA, CARACTERUL LA UN NIVEL MAI ELEVAT, SA INVATATI SA FITI SPIRITUALI, CHIAR DACA ENERGIILE NEGATIVE VA INCONJOARA.

Acesta este modelul dupa care curge viata si pe multe alte planete, datorita faptului ca sufletul vrea sa-si insuseasca toate aspectele experientei. Fiecare planeta reprezinta o scoala, in cadrul careia puteti face pasi importanti.(in evolutia individuala)Fiecare suflet are telul de a evolua, intorcandu-se la Sursa, in Constiinta Cosmica Centrala. Voi numiti asta- “Dumnezeu”, dar nu este vorba de o persoana, ci de Energie, din care cu totii existam. Nu aveti cunostiinte despre Univers, deoarece ati fost dezinformati de catre guvernele voastre corupte si preoti. Chiar si manualele voastre de istorie au fost rescrise sau uneori chiar sterse incepand cu perioada cunoscuta voua ca fiind- Evul Mediu, descoperiri privind coloniile extraterestre au fost deasemenea tinute in secret sau sterse. In loc sa va arate adevaratele descoperiri, ei va aduc in prim plan descoperirile unor oase de animale si vi le vand(descoperirile) sub titulatura de –Senzational.  Vor sa va tina prosti si ignoranti pentru ca doar ei sa detina cunoasterea si puterea.

Vi se pare corect?

Dovada este inca acolo, dar trebuie sa o gasiti singuri. Ei nu va spun asta in mod public prin intermediul televizorului sau  prin celelalte mijloace de informare in masa. Daca intr-adevar va doriti sa gasiti cunoasterea, Divinitatea va va revela cai pentru a o dobandi. Majoritatea oamenilor ce locuiesc pe Pamant, au uitat sa-si asculte sufletul, inima. Ei sunt distrasi permanent de societatea negativa in care traiesc.

Prieteni, este timpul sa schimbam asta!

 Traiti un cosmar. Stergeti orice emotie negativa din voi. In comparatie cu alte civilizatii din Univers, voi sunteti tineri, la nivel de gradinita. Concentrati-va pe emotii pozitive, sau macar incercati. Creati o dorinta interioara de a cunoaste Universul(aluzie la om care este dupa cum bine stiti, microcosmosul). Nu lasati persoanele negative sa va deranjeze. Ei va fura energia si va vor primitivi, asa cum sunt ei.

Sfarsitul primei parti.

Nota: Alaje, autorul acestui mesaj, foloseste de cele mai multe ori adresarea la persoana intai singular, dar in esenta se refera la noi toti, la faptul ca formam un tot unitar. Eu am tradus de cele mai multe ori la persoana a II-a plural.

Traducere Cristian Voicu

TOP ZECE intrebari care te POT AJUTA sa-ti gasesti SINELE – TEST


TOP ZECE intrebari care te POT AJUTA sa-ti gasesti SINELE – TEST

Cat de mult te cunosti pe tine insuti si ce gandesc altii despre tine? Acesta este un test de aflare a personalitatii, iar aceste zece intrebari o sa dureze doar doua minute. Te poti aseza comod, ia-ti un pix si afla care este sinele tau adevarat. Iata zece intrebari care te vor ajuta sa AFLI DESPRE TINE lucruri pe care nu le-ai stiut, potrivit celor de la lifehack.org:
1. Cand te simti cel mai bine ?
a) dimineata
b) dupa-amiaza sau seara devreme
c) noaptea tarziu
2. De obicei mergi…
a) destul de repede, cu pasi lungi
b) destul de repede, cu pasi mici
c) nu foarte repede, dar cu capul sus
d) nu foarte repede, cu capul in jos
e) foarte incet
3. Atunci cand vorbesti cu oamenii, tu…
a) stai cu bratele incrucisate
b) ai palmele impreunate
c) ai una sau ambele maini sprijinite pe solduri sau in buzunare
d) atingi sau impingi persoana cu care stai de vorba
e) te joci cu urechea, iti atingi barbia sau te joci cu parul
4. Cand esti relaxat, stai cu…
a) cu genunchii departati
b) cu picioarele incrucisate
c) cu picioarele intinse
d) cu un picior sub tine
5. Cand ceva te amuza, reactionezi cu…
a) un ras puternic, de apreciere
b) un ras, dar nu unul galagios
c) un zambet tacut
d) un zambet vioi
6. Cand te duci la o reuniune sociala sau la o petrecere, tu…
a) iti faci o intrare galagioasa ca toata lumea sa te vada
b) iti faci o intrare linistita si cauti pe cineva pe care cunosti
c) iti faci cea mai linistita intrare, incercand sa treci neobservat
7. Cand lucrezi sau esti concetrat foarte tare si esti intrerupt, tu…
a) accepti intreruperea
b) devi foarte irascibil
c) alternezi intre cele doua extreme de mai sus
8. Care dintre urmatoarele culori iti plac cel mai mult?
a) rosu sau portocaliu
b) negru
c) galben sau albastru deschis
d) verde
e) albastru inchis sau mov
f) alb
g) maro sau gri
9. Cand esti in pat noaptea, inainte sa adormi, stai…
a) intins pe spate
b) pe burta
c) pe-o parte
d) cu capul pe o mana
e) cu capul sub asternuturi
10. Adesea visezi ca …
a) cazi
b) te lupti sau te chinuiesti
c) cauti ceva sau pe cineva
d) zbori sau plutesti
e) de obicei nu prea visezi
f) visele tale sunt tot timpul placute
Puncte pentru fiecare intrebare
1. (a) 2 (b) 4 (c) 6
2. (a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1
3. (a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6
4. (a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1
5. (a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2
6. (a) 6 (b) 4 (c) 2
7. (a) 6 (b) 2 (c) 4
8. (a) 6 (b) 7 (c) 5 (d)4 (e) 3 (f) 2 (g) 1
9. (a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1
10. (a) 4 (b) 2 (c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1
Acum aduna punctele pentru a vedea rezultatul:
Peste 60 de puncte
Ceilalti te vad ca pe o persoana care trebuie tratata cu multa grija. Cei din jurul tau te vad ca pe un individ extrem de centrat si foarte dominant. Unii te pot admira, dorindu-si sa fie mai mult ca tine, dar nu au incredere in tine, ezitand sa se implice foarte mult in relatia cu tine.
Intre 51 si 60 de puncte
Cei din jurul tau te privesc ca pe o persoana plina de viata, energica. Personalitatea ta este aceea a unui lider autentic, o persoana capabila sa ia decizii in momente dificile, dar asta nu inseamna ca este capabila de adoptarea celor mai potrivite. Esti privit din exterior ca o persoana aventuroasa si curajoasa. Oamenii se bucura de prezenta ta datorita entuziasmului pe care-l emani in jurul tau.
Intre 41 si 50 de puncte
Cei din jurul tau te privesc ca pe o persoana sarmanta, cu simtul umorului si tot timpul interesanta. Esti o persoana care se afla tot timpul in centrul atentiei dar suficient de cerebrala incat sa nu ti se urce la cap. Deasemenea, esti privita ca fiind o persoana buna si intelegatoare, o persoana care isi sustine moral prietenii si-i face placere sa ajute alti oameni.
Intre 31 si 40 de puncte
Cei din jurul tau te privesc ca fiind o persoana sensibila, precauta si interesata de aspectele practice ale vietii. Esti privit ca fiind o persoana inteligenta, talentata dar in acelasi timp modesta. Nu esti genul de persoana care-si face prieteni foarte usor si foarte repede, dar esti o persoana foarte loiala fata de prietenii pe care-i ai si astepti aceeasi loialitate in schimb. Cei care ajung sa te cunoasca cu adevarat realizeaza ca este nevoie de foarte multe intamplari negative pentru care increderea pe care o acorzi prietenilor tai sa fie zdruncinata, dar in acelasi timp esti o persoana care are nevoie de foarte mult timp pentru a trece peste acea incredere atunci cand este distrusa.
Intre 21 si 30 de puncte
Esti privita de cei din jurul tau ca fiind o persoana extrem de precauta si plina de griji. I-ai surprinde extrem de mult in cazul in care ai lua o decizie bazata pe instinct sau fortata de imprejurarile momentului, asteptandu-se de la tine sa analizezi fiecare aspect al unei situatii inainte de a lua o decizie, motivul fiind firea ta precauta.
Sub 21 de puncte
Oamenii cred ca esti timid, foarte sensibil si indecisiv, o persoana care are nevoie de grija celor din jurul sau, o persoana care are nevoie de alti oameni pentru a decide in locul sau. Te privesc ca fiind o persoana care se ingrijoreaza degeaba in mod constant si care vede probleme acolo unde acestea nu exista. Anumiti oameni cred ca esti plictisitor. Doar aceia care te cunosc foarte bine stiu ca nu este asa.


PROFETIA Parintelui Arsenie Boca despre Capitala: “BUCURESTIUL va fi STERS de pe fata PAMANTULUI!” Vezi VIDEO


PROFETIA Parintelui Arsenie Boca despre Capitala: “BUCURESTIUL va fi STERS de pe fata PAMANTULUI!” Vezi VIDEO

Profetia Parintelui Arsenie Boca vizeaza direct Capitala, spunand ca Bucurestiul va fi sters de pe fata Pamantului pentru pacatele lui, potrivit fundatiaarsenieboca.ro.


Cuvintele lui profetice nu-ti vorbeau in clar, ci te chemau discret la cautarea sensului ratacit printre alte sensuri, asa cum s-a intamplat cand parintele a prezis marile cutremure ale secolului XX, spunand ca Bucurestiul „se va oua de doua ori”, iar la a treia ouare, marele oras va fi sters de pe fata pamantului pentru pacatele lui.
Tot asa, in ascunzisul tainei, parintele va rosti inca din 1940 o profetie legata de ascensiunea comunismului, dar si de inlocuirea lui cu o ispitire si mai mare:
„Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi o sa dispara, dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia, si va fi vai si amar de lume (…) Asta va fi peste multi ani, si noua, Dumnezeu nu ne va harazi sa vedem acele vremi (…) Mie nu-mi va fi dat sa vad, dupa sarbatoarea desarta a victoriei, cati dintre cei drepti au mai ramas. Caci dupa aceasta victorie desarta, putini dintre cei drepti vor fi in picioare si la sarbatoare. Peste tot vor fi naimiti (vanduti dusmanului) si abia atunci va incepe o noua lupta, fara jertfa de sange, dar la fel de lunga ca si cea pe care am inceput-o noi acum!”
Apocrife greu de datat si, in acelasi timp, ciudat de actuale, cuvintele parintelui par sa ne certe. Degeaba ispitim viitorul in cautarea unor intamplari uimitoare.
Parintele Arsenie Boca a lasat mai multe astfel de profetii pictate si trebuie sa se fi despartit de noi cu regret si amaraciune. Nu numai ca vedea in duh ce o sa ni se intample, dar ne iubea pe toti atat de mult, incat ar fi vrut sa-i puna pe fagaraseni, dimpreuna cu tot poporul credincios, intr-o icoana a neamului romanesc, intruchipata sub forma unui taran simplu si imbracat in in, ce sta in rugaciune cu bratele spre cer, ca Moise pe munte, avand deasupra culmile carpatine, pe care se ridica crucea de pe Caraiman, cu o ceata de cuviosi dincolo de zare, sub profilul celor trei mari lacasuri ale neamului: Cozia, Voronet, biserica de lemn a lui Horea, scrie fundatiaarsenieboca.ro.
In cei aproape 80 de ani ai sai, parintele nu a mai avut timp sa ne lase decat niste insemnari si niste schite, desenate infrigurat in minuscula sa chilie de la Sinaia.