luni, 14 octombrie 2013

Mesaj de la Pleiadieni


iubire
IUBIREA ESTE SOLUTIA A TOT CEEA CE EXISTA

Salut! Ma numensc Alaje si provin din sistemul stelar –Pleiade. Sunt membru al Federatiei Galactice formata din mii de rase(ET)benefice ala acestui Univers, care lucreaza impreuna. Acesta nu este un mesaj care duce la science fiction, sau la fictiune! Daca esti o persoana inteligenta, mai inainte vei verifica informatia, inainte de a o critica. Am tinut multe seminarii(conferinte)despre dezvoltarea constiintei in Germania, Elvetia si Austria. Multi dintre noi traim aici ca voluntari, cu scopul de a elimina negativitatea de pe Pamant. Fiecare dintre noi, are propriile abilitati si sarcini.

Universurile sunt in mod natural pline de fiinte vii din diferite dimensiuni, dar acest aspect este tinut secret pe planeta voastra.

 Guvernele voastre corupte, ridiculizeaza subiectele privind existent vietii extraterestre si a dezvoltarii constiintei, astfel incat opinia publica sa-si piarda interesul, sau sa ia in deradere. Cei care detin puterea, va mint de mii de ani in privinta extraterestrilor si a legilor cosmice. Ei nu vor ca voi sa stiti, sa cunoasteti aceste aspecte deoarece si-ar pierde dominatia asupra voastra. Daca nu credeti, incercati sa aflati adevarul in scopul de a cunoaste.

Dovada exista, insa voi trebuie sa o aflati singuri. Numai atunci veti crede si veti sti.

          Ei(intunecatii)vor ca voi sa generati energii negative si sa lucrati ca sclavi, finantandu-le razboaiele cu taxele percepute de la voi si luati in deradere tot ceea ce are legatura cu spiritualitatea si cu extraterestrii. Ei va arata imagini false din spatial cosmic, astfel incat voi sa credeti ca nu exista nimic acolo.

 Aflati singuri.

Veti deveni foarte suparati afland ca ei v-au mintit dintotdeauna.

Fiintele evoluate(de lumina)de pe alte planete, vor sa va ajute ca voi sa fiti eliberati de aceasta paradigma intunecata, de acest sistem.

Adevarul este ca, toate Universurile sunt locuite! Este un lucru natural si nu are nicio legatura cu SF-ul. Multi extraterestrii care au vizitat Pamantul in trecutul planetei voastre, au fost divinizati de catre bastinasii primitiv, ca ingeri si zei. Acesta este motivul pentru care inca mai aveti religii si sisteme de credinta pe Pamant. Va rugati la extraterestrii ce au trait cu foarte multi ani in trecut, extraterestrii benefici sau malefici.

Nu schimba cu nimic adevarul, faptul ca voi credeti sau nu, acestea. Intotdeauna acesta a fost realitatea. Incearca s-o afli. Mii de oameni cunosc déjà aceasta realitate, dar in cativa ani, toti vor vedea ca nu ati fost niciodata singuri in Univers. Nu fiti socati cand veti vedea mii de nave pe cer. Aflati care dintre ele impartasesc Iubirea. Acestea sunt cele spirituale.

Unii dintre extraterestrii malefici, pretind a fi Pleiadieni si cativa oameni(aluzie la varfurile structurilor de stat sau factiuni militare) i-au contactat si au imprastiat dezinformare. Nu fiti orbi la aparitiile reale de OZN-uri. Mai important este ce se afla in interiorul lor. Exista un razboi intre Lumina si Intuneric, care se da in spatele scenei, pentru a va elibera de sclavia mentala in care ati trait timp de 12000 de ani.

Voi nu sunteti liberi pe Pamant. Ati uitat ce este libertatea. Singurele lucruri pe care le stiti sunt ura, violenta, teroarea, drogurile, taxele, guvernele corupte de la TV, frica, sisteme de credinta si superstitii. Guvernul secret a creat aceste lucruri (iluzii), cu scopul de a va controla. Ei au creat(orchestrat) teroarea cu scopul de a justifica in mod legal mai multa putere pentru armata si controlul tehnologiilor. Tinta lor a fost sa amplifice energia negativa.

Doriti sa traiti intr-o lume ca asta?

Noi cunoastem faptul ca multi dintre voi nu credeti ceea ce cititi sau auziti, asa ca, spunem inca o data sa descoperiti singuri. Dovada este acolo, dar trebuie sa faceti efortul de a o gasi. Incercati sa stergeti negativitatea din mintile voastre, concentrandu-va pe energia pozitiva.

ACEASTA ESTE PUTEREA VOASTRA IMPOTRIVA RAULUI!(POZITIVITATEA)

Ei detin puterea suprema impotriva acestei energii. Din acest considerent vor sa va distraga atentia cu orice pret de la aceasta putere. Nu lasati Guvernul din umbra sa va manipuleze. Ei folosesc televizorul, radioul, ziarele, drogurile, religiile, politicienii care apar la TV, armata, unde electo-magnetice si razboaie create de ei insisi, cu scopul de a va mentine intr-o frecventa negativa. Toti cei care rad, auzind aceste informatii, sunt déjà manipulati si trebuie sa invete mai mult decat ceilalti. Un om intelligent, mai intai investigheaza un anumit subiect, inainte de a avea o opinie asupra lui.

Universul este locuit de multe fiinte cu aspect umanoid sau eterice( energie). Guvernele voastre au avut déjà contacte si tin aceste aspect in secret. De aceea tehnologia voastra a cunoscut o mare ascensiune, o mare dezvoltare, in ultimii 50 ani.

Traiti pe aceasta planeta cu scopul de a invata voi insiva, modul de a ramane pozitivi chiar daca traiti in mijlocul unei lumi negativeSCOPUL VIETII ESTE DE A DEZVOLTA CONSTIINTA, INIMA, MINTEA, CARACTERUL LA UN NIVEL MAI ELEVAT, SA INVATATI SA FITI SPIRITUALI, CHIAR DACA ENERGIILE NEGATIVE VA INCONJOARA.

Acesta este modelul dupa care curge viata si pe multe alte planete, datorita faptului ca sufletul vrea sa-si insuseasca toate aspectele experientei. Fiecare planeta reprezinta o scoala, in cadrul careia puteti face pasi importanti.(in evolutia individuala)Fiecare suflet are telul de a evolua, intorcandu-se la Sursa, in Constiinta Cosmica Centrala. Voi numiti asta- “Dumnezeu”, dar nu este vorba de o persoana, ci de Energie, din care cu totii existam. Nu aveti cunostiinte despre Univers, deoarece ati fost dezinformati de catre guvernele voastre corupte si preoti. Chiar si manualele voastre de istorie au fost rescrise sau uneori chiar sterse incepand cu perioada cunoscuta voua ca fiind- Evul Mediu, descoperiri privind coloniile extraterestre au fost deasemenea tinute in secret sau sterse. In loc sa va arate adevaratele descoperiri, ei va aduc in prim plan descoperirile unor oase de animale si vi le vand(descoperirile) sub titulatura de –Senzational.  Vor sa va tina prosti si ignoranti pentru ca doar ei sa detina cunoasterea si puterea.

Vi se pare corect?

Dovada este inca acolo, dar trebuie sa o gasiti singuri. Ei nu va spun asta in mod public prin intermediul televizorului sau  prin celelalte mijloace de informare in masa. Daca intr-adevar va doriti sa gasiti cunoasterea, Divinitatea va va revela cai pentru a o dobandi. Majoritatea oamenilor ce locuiesc pe Pamant, au uitat sa-si asculte sufletul, inima. Ei sunt distrasi permanent de societatea negativa in care traiesc.

Prieteni, este timpul sa schimbam asta!

 Traiti un cosmar. Stergeti orice emotie negativa din voi. In comparatie cu alte civilizatii din Univers, voi sunteti tineri, la nivel de gradinita. Concentrati-va pe emotii pozitive, sau macar incercati. Creati o dorinta interioara de a cunoaste Universul(aluzie la om care este dupa cum bine stiti, microcosmosul). Nu lasati persoanele negative sa va deranjeze. Ei va fura energia si va vor primitivi, asa cum sunt ei.

Sfarsitul primei parti.

Nota: Alaje, autorul acestui mesaj, foloseste de cele mai multe ori adresarea la persoana intai singular, dar in esenta se refera la noi toti, la faptul ca formam un tot unitar. Eu am tradus de cele mai multe ori la persoana a II-a plural.

Traducere Cristian Voicu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu